Vi lajjar


Köpte ju en sån här gammal hederlig snurrfnurr till
Milo häromdagen. Vi testade den samma dag....


Det blev en hit kan jag meddela. Jag fick snurra för
glatta livet och Milo hämtade ringarna.


Sen köpte vi även såpbubblor och så en ny liten bil,
en porsche. Milobebis säger POSSE, men bara att
han nämner bilarna vid bilmärke är lite roligt.


Bubblorna....


Kunde knappt sluta själv... det är skitkul med bubblor.


Sen måste jag ju visa att Milobebis vuxit så mycket. Han kan numera
trycka på hissknappen alldeles själv!


O så vill man gärna hjälpa till med dörren.


Min älskade unge står och tittar på sin mamma som
alltis ska ha den där jäkla telefonen framme och fota
allt. SUCK ser det ut som att han tänker.....


Vad mysigt det är med 2 åringar. Det är en jättemysig ålder tycker jag. Man har en helt annan kontakt nu och hans personlighet börjar lysa igenom på riktigt. Man kan nästan börja diskutera saker, på bebisnivå, men ändå. Det händer så mycket nu med Milo. Han utvecklar talet bättre och bättre. Förstår saker på ett helt annat sätt så numera kan man ju faktiskt förklara VARFÖR man inte får göra massa saker. Att saker kan vara FARLIGT och att man kan RAMLA. Lättare att nå fram. Jag tror att det var lättare med vällingstoppet nattetid just för att man kunde säga att han itne skulle få nån välling. Hade det varit en liten fjuttbebis så hade han väl legat där och undrat vafan som hände med morsan och farsan som typ tappa skallen pch slutade ge den där vällingen. Milo tycker förmodligen oxå så men han har förstått NEJ:et.... och det FUNKAR fortfarande. Han sover på nättern! Härligt ♥


En vacker brud!





Titta så fiiiiin hon blev!!! En sockersöt tjej som blev så himla himla fin. Vad härligt det är när det känns toppen efter man sminkat en brud. Nu hoppas jag att hon får en alldeles underbar bröllopsdag!!!

Färdigjobbad och på väg hem till fix & don...

img_9724 (MMS)

Färdigjobbad och på väg hem till fix & don för kvällen.... Visar de bilder jag fick ihop sen.


Bröllops sminkning


Bild lånad av duktiga fotografen på Novali Foto. Det är mina händer
när jag sminkar min vän Alexandra till hennes bröllop förra året.
Ett sååå vackert bröllop så jag var alldeles tagen....


Godmorgon lördag och Valborgsmässoafton! Idag är det alltså sista dagen på april och man skulle kunna säga att försommaren börjar fr om imorgon då det är första maj. Vart tar alla månader vägen. Nu måste man verkligen leva varje dag och njuta. Sommaren kommer att gå alldeles för fort annars.

Om en stund ska jag iväg och sminka en, vad jag antar, en väldigt nervös blivande brud. Hon kommer att bli såå fin. Ska bli ett sant nöje att få sminka henne idag. Hon har valt en lite mer vågad makeup för att vara en blivande brud. Hon ska ha en sotad variant med lösfransar och hela kittet. Häftigt.... riktigt häftigt med tanke på att jag hade exakt samma sminkning när jag och husbandet gifte oss. Jag ska fråga om jag får ta lite bilder. Har inte systemkameran hemma, och digitalkameran hittar jag inte så det får bli iPhone bilder. Snyft.... men men, vad gör man då? Har letat och letat, hur kan den bara försvinna?!?!

Ikväll kommer våra vänner på grillmiddag, sen besöker vi givetvis valborgselden. Vi blir nog 11 vuxna och en massa barn på det, härligt härligt!! Nu ska jag fortsätta packa mitt smink och förbereda lite för kvällen. Hoppas ni alla får en alldeles underbar valborg!

KRAM

I tell you...... It's fire RED! Startskott...

img_3588 (MMS)

I tell you...... It's fire RED! Startskottet för vår och sommar...


Lunch med kungligt bröllop!

img_7817 (MMS)

Lunch med kungligt bröllop!


Eldigt och rött! Just like i   Love it!!!

img_8788 (MMS)

Eldigt och rött! Just like i   Love it!!!


To the hairdresser!



Jaaaaaa, idag är det ganska så precis 11 månader sen jag var hos frissan!!! Är inte det nåt slags rekord elle??? Va?? Jag håller ju på mycket själv, ja det gör jag.... jag färgar, klipper och gör utväxt om vartannat men jag känner att det förjävla jobbigt och hålla på. Idag har jag då bokat tid hos min grymt duktiga kusin som jobbar på en salong här i stan. Det var hon som gjorde mig röd. Från svart. Hon själv är röd, svart och ljus om vartannat. Det är så kul med frisörer för dom byter färg och frisyr som vi andra byter trosor. Varje gång jag träffar henne är det lika spännande och se vad hon hittat på! :)

Idag ska jag bli sådär härligt klatschigt röd igen. Sommar röd som jag säger. På hösten/vintern är man mer laidback för att explodera ut i en färgkavalkad på våren/sommaren. Hon ska toppa mitt hår oxå...sen kanske jag vill ha det lite mer uppklippt... vi får se vad vi hittar på. Bilder kommer självklart sen! :)

Förresten, måste visa bild på min fläksläpp sen. Milo pussade mig med nappen i i morse, i typ 300 km/ timmen. Det gjorde ont så jag började gråta..... och DET är inte vanligt ska jag säga er! Huuuuuu...

Vägning!



Ok, idag är det den 29 april och det är återigen dax för vägning! Jag har ställt
mig på vågen då denna morgon!


Den visade prick -1 kg sen förra gången. Jag vill tillägga då att jag i morse fick mens... så då kan ni kanske tänka er hur det ligger till med mig. Jag är svullen som en gris, vätskefylld och bulkig så jag är väldigt nöjd med det kilot ska jag säga er!

Det som är ganska så skönt med att väga sig en gång i månaden är att man inte känner sig lika fanatisk. Dessutom spar jag på viktig energi. Jag vet inte hur mycket energi jag lagt på den där förbannade vågen, hur ledsen och jäkla förbannad den gjort mig så många gånger! Nu är jag mer soft, jag står nästan aldrig på vågen längre men det betyder inte att jag skiter i LCHF. Tvärtom så har jag byggt upp det till nåt spännande detta med att ställa sig på vågen. I morse t ex så blev jag ganska så överraskad med tanke på att förutsättningarna var typ helvete uppåt väggarna. Men så sa den minus 1 kg och jag kände att jag log. Det går åt rätt håll!

Små delmål som jag har HAFT på vägen och de som jag fortfarande HAR:



Som sagt, små delmål på vägen. Sen har jag många andra delmål på vägen, som att jag ska i smaljeansen nr: 1 och att jag ska väga som jag gjorde när jag träffade husbandet. Typ så ser dom ut. Sen har jag ju ett gäng med smlatrosor oxå, ni vet dom där som jag inte har kastat utan spar dom för att komma i dom sen. Dom små BH:arna har jag sparat för dom vet jag garanterat att jag kommer börja använda igen! Suck..... jaja, så är det ju. Det försvinner kanske inte BARA där man VILL att det ska försvinna.

Jag kämpar på. Snart 4 månader med LCHF och jag mår så jäkla bra. Jag är så glad att vi kör det här för det gör oss båda gott! Min menscykel är inte längre 24 dagar.... den är nästan 28!!!! Bara en sån sak. Fjärtarnas frånvaro är lite trist men det är nåt jag överlever och känner att min mage är tacksam och glad för det här!

Hur går det för er som kör någon form av BEACH 2011??


Det är de små sakerna som gör det! Ett "äl...

img_5691 (MMS)

Det är de små sakerna som gör det! Ett "älskar dig" betyder så mycket! Just den här sms konversationen är rätt kul för övrigt att ha bild på :)!!


PRIMER = WOW EFFEKT


Jag har testat en hel del primers som finns på marknaden. Dessa 3 är de som jag tycker är värda att nämna. Det finns en hel uppsjö och jag tror att det bästa är att testa sig fram, vad som passar Dig och Din hy bäst!

Japp, då har jag betygsatt de primers som jag tycker funkar bäst på mig. I rent jobbsyfte tycker jag väl egentligen samma sak, dock så vet jag inte hur kundernas hy reagerar om de skulle använda dessa gång på gång, oftast får man ju inte en reaktion förrän efter några gånger. Dessa produkter fungerar på mig och jag kan rekommendera dessa.

En primer är väl egentligen ett "förarbete" till en foundation. Sen vet jag att en primer faktiskt går att använda på en hy som inte ska ha någon foundation där man bara vill uppnå finishen, men i grund och botten är det en slags bas till makeupen. Den gör alltså huden mer slät och utgör ett fäste för efterföljande makeup. Jag anväder numera alltid PRIMER på blivande brudar som jag sminkar. Dels ger den ett mycket bättre fäste för att makeupen ska hålla hela bröllopsdagen, sen får man en fantastisk finish. Små rynkor och linjer slätas ut, porer syns inte och mattheten är fantastisk. Kan tycka att mattheten med CLARINS:en är bäst. WOW alltså, det håller och är otroligt matt under faktiskt en hel svettig natt! :)

Mitt tips är alltså att inhandla en primer. Har du lite ärrig hy eller börjat få lite linjer och grövre porer tycker jag definitvt att du ska testa! Du ska gå in på närmaste kosmetika affär och be om ett prov på en primer. Då kan du i godan ro testa den hemma under några dagar och se hur din hy reagerar samt se vad den ger för effekt.

@ WORK


Var på morgonen och köpte mig 4 nya muggar till
jobbet. 5 kr på ICA Maxi, ser goda ut att dricka ur!


Dessutom var mitt kaffe på extrapris. 2 för 55 kr på
ICA Maxi. Godaste kaffet i stada, helt klart!


Och här sitter jag nu, på mitt mysiga kontor som jag
bara stortrivs i!


Jag var så ivrig att få in ett inlägg denna morgon så
jag hann inte ens ta av mig sjalen! :)


Ja men se gomorron! Det är torsdag och veckan har rusat fram. Den är ju bara 4 dagar lång så det kan ju vara en av orsakerna. Dock så jobbar jag på lördag oxå så 5 dagar för min del. Ska bli så skoj att återigen få göra en vacker brud. Kommer givetvis att visa bilder!

Idag så har jag en hel del att göra. Dels är jag här på kontoret och färdigställer lite. Det är en del beställningar som ska till sina nya hem idag, sen ska jag göra lite textningsjobb oxå. Trottoarpratare som ska få lite texter på sig. DET är SKITKUL verkligen!

Ikväll ska husbandet iväg på en grej, det är lite hemligt så jag kan inte prata om det. IFALL nu nån som det berör läser härinne. Jag har många läsare nuförtiden så man kan inte riktigt veta, tar det säkra före det osäkra. Berättar såklart sen.... Så det blir Milo och jag som har lite myskväll ikväll. Jag tror att vi börjar med att ta ut lastbilen och leker lite i sandlådan. Sen fikar vi även på gården, det tycker Milo är mysigt.

Men nu jobbar vi.... har ett amazing tips på makeup sen som jag tänkte dela med mig av senare.

Puss så länge!

Jag har kommit på att jag behöver ARBETSBY...

img_8041 (MMS)

Jag har kommit på att jag behöver ARBETSBYXOR! Tjejiga vill jag ha....


5 saker om mig


5 saker ni kanske inte visste om mig......

1) När jag tycker om väldigt mycket... så nyper jag ganska så hårt.
Bebislår har nog fått känna på mina nyp många gånger, sen biter jag ihop tänderna så det knastrar. Ungarna har gett mig många undrande blickar genom åren men jag kan bara inte hjälpa det.

2) Jag ryser av välbehag när jag får stå och titta när någon slår in paket, det måste gå sakta och metodiskt till, då är det på håret att jag somnar. Om det däremot är nån som hastar igen ett paket så blir jag lite sur för att jag går miste om min mysiga stund.

3) Jag är superduper kittlig på mina knän, jag skriker verkligen rakt ut om nån tar mig där! kan bero på att jag uppvuxen med en pappa som tyckte hästbett var jättekul!

4) Jag kan bli rysligt sur om vi inte plockar fram mysfrukost på lördagar, det kan gå ut över alla. Lördagar = lång mysig fruskot med ALLT på bordet.

5) Jag tror på allt övernaturligt. På ett liv efter detta och att det finns en andra sidan. Jag är helt övertygad och den som inte är det försöker jag alltid få på andra tankar. Jag jobbar på att skita i det... det blir så jobbigt.

Kissar ni på er?



Hoppar ni studsmatta? Ja ni som fött barn?

Själv så hoppar jag men jag får anstränga mig en aningens för att göra det. Ja då menar jag att snipan måste anstränga sig lite. Skulle jag släppa på så skulle nog kisset rinna längs benen. Jättekul och se alla ungar ligga och plaska i ens piss liksom?! Näej.....

När jag fick mitt första barn så sa en utav mina vänner att jag skulle gå till apoteket och köpa knipkulor. "Ta dom tyngsta" sa hon. Hon berättade oxå hur slapp man kunde bli om man inte skötte sin muskulatur. Sagt och gjort så smög jag fast beslutsam om att jag minsann inte skulle få nån slapp snipa in på apoteket när Thedde bara var några veckor. Jag viskade till apotekstanten att jag ville ha knipkulor.

"Vilken storlek vill du ha?"
sa hon högt och tydligt. Ni vet sådär högt så man nästan ryser på ryggen av.

Storlek, vafan...hon hade inte sagt nåt om storlek.

"Dom tyngsta" viskade jag.

"Jaha, du vill ha den största storleken" sa hon återigen högt och tydligt! Varför undrar man ju? En kul grej kanske som hon kan berätta för dom andra apotekstanterna på 9 fikat?! Typ: "Yes.... 1 poäng till mig, en slapp-pullad morsa knep man åt idag" och så hade dom ett litet poängsystem på anslagstavlan. Varje månad den 25:e var det prisutdelning och man fick med sig 6 vinare. Oj, ett sidospår. :)

Vad betydde det här nudå? Att man hade en pulla som var som kattegatt eller vadå?

"Är det nån skillnad rent storleksmässigt?"
viskade jag återigen.

Det var det inte, dom var lika stora som den minsta tyngden. Den här apotekstanten förstod inte vidden av att använda ordet "storlek" i såna här sammanhang. Hon hade inte förstått hur känsligt det kunde vara och man ville inte PÅ NÅGOT sätt tro att man skulle ha en större storlek osv. GAAAAH!!!

Väl hemma så var jag ju så ivrig att se dessa kulor. Det var kulor, lite mindre än pingisbollar, med en fisketråd som en ögla fastsatt högst upp på kulan. Dessa skulle man då pilla in och antingen styrketräna eller uthållighetsträna med. Jag gjorde bådadera. Först skulle man draaaaa i tråden och hålla emot ett antal gånger och sen skulle man låta dom sitta kvar därinne och bara knata omkring hemma som om inget hade hänt. Sagt och gjort så tränade jag på hallgovet utan att ha låst dörren så den synen hade ju varit jättetrevlig för en eventuell gäst som bestämt sig för att komma på en spontanfika. Tur att det inte hände. Sen så skulle man ha dom kvar därinne. Jaha, jag städade, fejade och matate Thedde och tänkte väl inte mer på det. Jag slutade helt enkelt att tänka på det alldeles och kom på det ca 9 timmar efter jag påbörjat min uthållighetsträning. Skulle duscha och undrade vad i helvete jag hade för trådar som hängde ut. "SHIT!!!!!!!!!!" 20 minuter skulle uthållighetsträningen pågå. Men jag slog på stort. Den träningsvärken.... ja, det är sant, man kan ha träningsvärk "därinne". Jag kunde knappt gå på 3 dagar.

Ja, sådär har jag sen hållt på efter mina barn. Man ska ju knipa när man ammar och så ska man knipa när man diskar och så ska man knipa när man står i kön. Det där knipandet är för det första något jag knappt klarar av att göra utan att det syns. Jag får ett sammanbitet uttryck i ansiktet och så undrar tjejen i kassan om jag mår bra?! Sen gäller det ju att komma ihåg det... man ska ju ha med sig barnet och matkassarna oxå.

Det som är kul är att de flesta mammor känner igen sig. Dom flesta mammor har det här problemet. Har ni sett en 3 barnsmamma nysa mer än 1 gång utan att korsa benen? Har ni sett en 2 barnsmamma hoppa studsmatta för glatta livet utan att efter ca 15 sekunder få ett lite bekymmersamt uttryck i ansiktet? Det är då vi kissar på oss. En liten skvätt, inte mycket, men en lagom stor irriterande skvätt som påminner oss om att allt inte är som det var förr. Det spelar ingen roll om man tränat med kulor stora som medicinbollar, det spelar ingen roll om vi kniper våra stackars musar på bussen så vi blir svettiga..... det är svårt att nå den där förbannade pissmuskeln. Man klarar liksom kniptestet hos barnmorskan. Ni vet 2 fingrar och så ska man knipa. "Braaaaaaa" säger barnmorskan och man växer flera meter och förväntar sig ett diplom med texten: "Tajtaste pullan i Enköping" och ett klistermärke. Det är kissmuskeln som är så svår att nå! Undra hur det skulle vara om jag inte tränat alls? Skulle jag gå med blöja då? Tena lady redan nu? Hur blir det när man blir gammal? Antagligen Tena Lady!
Har alla gamlingar Tena Lady?

Hur som haver så är jag glad att jag haft min pulltränande kompis som peppat mig att anstränga mig lite. Dock så är detta ett problem hos många mammor, nåt man kanske inte pratar högt om (förutom jag då). Det ÄR inte så kul men det ÄR något de flesta drabbas av efter att dom blivit mammor. Konstigt med tanke på att det är ett huvud som är ca 30 > cm i omfång som ska pressat ut från det där hålet. Så ni killar som läser här....... tänk er själva att pressa ut nåt ur ert lilla hål där i fram, nog fan skulle det oxå läcka lite åt både höger och vänster.

Nähä, nu måste jag jobba hörrni!


Milobebis sover hela nätterna!


Idag efter dagis så råkade jag se att vi hade en sandlåda på gården.
Vi har bott här sen i maj förra året, observant man är  va?
Eller kanske synd att säga sandlåda, rester av en sandlåda. :) Men det
gick att laja där oxå!


Sen fick stora lastbilen följa med på en tur ute på gården!


Jepp, han är med ute. Favvislastbilen. Men så hände det som brukar
hända när man har som roligast. Man blir bajsnödig... så då var det
bara att gå hem så man kunde bajja i blöjan! :)


God kväll friends. Trodde aldrig jag skulle få skriva den rubriken, helt ärligt!

Det är redan kväll och tiden flyger fram. Det blir en skön stund i TV soffan för oss ikväll. Det är fortfarande en tom känsla sen barnen åkte till sin pappa igår. Dock så brukar morgondagen vara den dagen som det börjar bli en vana, när det inte längre känns riktigt lika tomt, vänjer sig gör man ändå aldrig.

Uppdatering Milo sova hela natten!

Ja, mina vänner. VI har lyckats, vi har en ny Milobebis nu!!!! En Milobebis som kan bajsa normalt (utan att vara så hård i magen så han skriker när han ska göra nr: 2), vi har en Milobebis som är hungrig, han VILL äta och äter hela tallrikar ibland. Han sover från ca 20.30 till 06.30 utan ett knyst. Han vaknar inte av allt som han gjorde förr. Idag pratade jag med dagis och där sover han oxå mycket bättre på sin dagslur. Förr vaknade han för allt, nu får dom väcka honom efter 1,5 timme.

Nu säger jag det alla säger. Hade vi vetat förändringen så hade vi tagit den där veckan det tog att vänja honom av med vällingen FÖR LÄNGESEN!!!!! Men då ska ni veta att när man är i den här bubblan... i den här "inte sova" bubblan så tänker man inte riktigt klart. Man tar natt för natt. Löser vällingen för stunden så tar vi den stunden, man orkar inget annat. När jag tog beslutet så grundade det sig till slut i så många saker. Det var som om ett pussel hade lagts tillrätta framför mina ögon. Saker som jag inte ens tänkt på blev mer och mer tydliga och jag insåg att den här vällingen på natten BARA förstörde för oss.

* Milo var ALLTID hård i magen och kunde gråta 1 timme innan han vågade bajsa. Vi har kört med resulax och försökt med alla huskurer som går! Jag har läst mig blodig på nätet om det här men ingenstans stod det att det kunde bero på nattvälling..... tillslut hittade jag ett forum där en mamma skrev om det. Det var rent ut sagt hjärtskärande att behöva se sitt barn vara så rädd för nåt så normalt... som att bajsa.

* Milo ville aldrig äta ordentligt. Han fyllde sin kvot av energiintag på natten så hans behov av mat dagtid var minimal. Detta medför säkerligen att han inte får i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler och blir känslig för infektioner. Han har vart sjuk mycket, säkerligen är detta med att börja dagis en stor bidragande orsak som för det flesta barn. Men varför inte hjälpa honom på traven att bli mer tålig?

* Milo var alltid lite lätt mörk under ögonen. När jag började tänka efter hade han inte sovit mer än 5 timmar i sträck sen han föddes. Skulle det verkligen vara så? Att barn inte sov mer i sträck? Det är ju helt sjukt när man tar orden i sin mun.

Dom här 3 punkterna var det som till slut fick mig att inse att den här JÄVLA nattvällingen var orsaken till det mesta! Att den gjorde att vårt barn inte hade det så bra som han kunde ha det. Ni ska veta att letar man bland nätets alla forum osv så blir man nästan galen. Det finns så jäkla mycket troll till föräldrar som dömer, som tycker och tänker och som gärna låter hela världen låta veta hur usla dom är om dom inte orkar gå upp och göra välling till sitt barn mitt i natten! PÅ SANT! Nu är jag 3 barnsmamma och har en del erfarenhet, men jag har aldrig haft ett barn som Milo. Alla barn är unika och man försöker göra det som är rätt. Det som känns bäst. En lång period har det varit att ge honom välling på natten.... tills min trötta hjärna började tänka, läsa, undersöka och jag insåg att nattvällingen var något förjävligt för vår Milo. DÅ insåg vi att vi måste ta tag i det och skita i vad nån annan säger. Kolla på oss nu?! Vi sover, hela familjen sover. Vårt barn vågar bajsa, han äter och han leker och skrattar. Det mörka är borta och han är glad direkt när han vaknar. Vår lilla Milo... förlåt för att mamma och pappa var så dumma i huvudet under så lång tid. Vi visste inte bättre, NU VET VI!

Shimmer/glitter i sommar?



Gillar ni glitter? Jag vet att det var superhett för några år sen. Då gick i alla fall jag omkring
i den ena mer sprakande glittersminkningen än den andra. Jag tycker att det ska komma
tillbaka, stenhårt! Detta gör så mycket med våra glåmiga ansikten! Så är det party... gå all
in!!!


Kikar in på en annan sminksajt som jag fattat tycke för oxå! Är ute efter lite glitter. Dels så vill jag ha det till mig själv, sen kan jag se hur vacker en brud skulle bli med små dustar ur den lilla fyrkantiga burken på axlar, bröst och lite på kinderna! Sen är det ju superhäftigt på en partysminkning. Det ger lite WOW effekt och är man ute efter en snubbe så lovar jag att man syns mer med lite glitter. Jag skulle vilja ha lite guldigt skimmer.... i sommar vill jag vara guldig. En sminkning med lätta guldiga toner och så toppar man det med lite solpuder och lite gulsigt skimmer på kindbenen och lite i tinningarna så är man en exotisk dröm.

Finns att välja i lite olika färger, just en guldig har jag ännu inte hittat, men skam den som ger sig! Vill du kika på glitter så klickar du dig in här!

Veckans "TO DO" list


Veckans "TO DO" list.

Nåt nytt jag börjat med nu när jag startat företag är att ha en handlingsplan för hela veckan. Detta är ett måste för att få det att gå ihop med företag, familj, kärlek, träning och hem. Känner att jag får mer ordning i hjärnan, jag måste det för mitt minne sviker mig när jag har för mycket. Såhär ser min handlingsplan ut för denna veckan:

Tisdag:

Barn) Föräldramöte Elliots klass kl: 18.00, Thedde optikern 16.15
Hälsa & Kropp) Vilodag, men back on track med LCHF.
Jobb) Tavlor samt posters färdigställas och skickas.
Hem) Only the vardagliga.

Onsdag:
Barn)
Hälsa & Kropp)
Morgonpromenad
Jobb) Sätta upp hyllor och få färdigt makeup platsen.
Hem) Tvätta

Torsdag:
Barn)       
Hälsa & Kropp)
Morgonpromenad och styrketräning
Jobb) Färdigställa nyheterna.
Hem) Torsdags städa

Fredag:
Barn)
Hälsa & Kropp)
Morgonpromenad
Jobb) Tillverkning
Hem) Only the vardagliga och förbereda för valborgsmiddag.


Lördag:
Barn)
Valborgsfirande med Thedde som jobbar för fotbollslaget.
Hälsa & Kropp) Morgonpromenad
Jobb) Brudsminkning kl: 11.00
Hem) Fixa valborgsmiddag, gästerna kommer vid 6 tiden.


Söndag:
Barn)
Hälsa & Kropp)
Vilodag
Jobb) Ledig
Hem) Undanplockning valbrogsmiddag :)

Denna veckan är de stora barnen hos sin pappa så det blir liksom inte så mycket med läxor och skjutsande denna veckan. Denna veckan har vi bara Milobebis att rå om. Lite jobbigt är det alltid såhär i början av vecken men man vänjer sig in i det rätt så snabbt. Så ser min vecka ut ungefär. Det är bara till att börja mosa. Skulle behöva få in lite mer kroppsfix om ni förstår vad jag menar. Ja men att fixa naglar, göra fotbad och inpackning i håret. Skkulle oxå behöva smörja med brun utan sol så man känner sig lite fräschare nu när man kanske ska börja ha ööpna skor oxå. Men det får man göra när tid finns.... man får pressa in det i sitt schema helt enkelt! :)

Hela påsken i bilder!


På väg ut från dörren i torsdags. Jobbade förmiddag
sen tog jag kidsen med mig för inköp till ftg på efter-
middagen.


Vi börjar med torsdagen. Skärtorsdagen. Finlands nationaldag har ni väl alla hört talas om! :))) Den gamla.... Vi hade det så mysigt på eftermiddagen. Killarna var så duktiga när jag först avverkade alla mina ärenden till företaget. Sen hann vi även med lite som dom tyckte var skoj. I kör sa dom att vi skulle till leksaksaffärn för att leta reda på "Bärgarn" från BILAR åt Milo. Tror ni den fanns? Den finns inte att få tag på NÅGONSTANS! Är det någon som vet var "Bärgarn" finns så säg till. Dock så fanns det en hel del annat åt pojken (som man gärna skulle vilja köpa).... kolla bara in allt det här:


En Blixten Mc Queen cykel! 1200 kr tror jag den kostade!


Självklart ska det ju vara en likadan cykelhjälm. ;)


En scooter.


Den här vattenflaskan fick följa med hem till Milo.


Och det här sandlåde setet! Sen fick han ju en gigantisk Blixten
fast i blått! Han ÄLSKAR DEN kan jag meddela!


När man sen är på väg ut från leksaksaffären så kan man sätta sina
barn i denna oxå! :) Det är helt crazy!



Sedan åkte vi vidare och testade Kinect.
Men HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ.... hur kul var inte det då? Elliot
började....



...sen Theddes tur.....



...sen var mamma Nina med på ett hörn. Jag kan inte låta bli när det
kommer till spel. Älskar spel och skulle helst vilja ha ett stort spelrum.
Om jag blir rik nån dag ska jag ha det! :)


Sen fick killarna bestämma var vi skulle äta. Pizza Hut... var annars?
Själv åt jag en sallad och dregglade faktiskt lite när killarna hämtade
slice efter slice. :)


Kolla in den här helt underbara cykeln? Visst är den härlig? Kan se hur
Milo och jag brassar omkring med den här. Milo i barnstol i fram med
en festis och jag svettig kämpande på sadeln! :)


Det var vår torsdag. Kvällen bjöd ju som sagt på grillat och allmänt mys. Stora killarna såg vi knappt röken av denna helg, dom har haft fullt upp med att hålla sig med kompisar och besöka tivolit i stan. :) Precis som det ska vara när det är påskledigt och vädret är helt underbart!

Sen på fredagen så hade jag ju tjejfest här hemma. Tyvärr så blev bilderna i min iPhone så dåliga så man ser knappt vad det föreställer så där kan jag tyvärr inte bjuda på några bilder! :( Jättetrist. Man ska vara duktigare med att ha med sig den vanliga kameran. Helt klart.

För övrigt har helgen bestått av mycket:

...för mig! Och.....


...det här för husbandet. Filåt "Husis".... :) kunde bara
inte låta bli! Han ÄLSKAR solen min man, han är häst-
längder ifrån mig när det kommer till solen. Jag får
tuppjuck efter ett tag medan han kan ligga i TIMMAR!!


Dock så har det blivit en hel del solande för mig med.
jag har dock haft solskyddsfaktor 30 på mig. Solen
är grymt stark såhär i början och min hud bränns så
lätt.


Milo bäddade vi ner på en dyna bakom våra solstolar
i skydd från solen. Här låg han och lekte med våra
telefoner och njöt av livet.


Påskliljorna på bordet!


Det har blivit mycket fikande på balkongen oxå. Tänk så härligt det
är att våren äntligen är här!


Igår eftermiddag for vi ut till Hans och Madde. Svåger
och svägerska. Satt ute och njöt där oxå.




Man kunde verkligen vara barfota! :)


Milo hann att få världens bula i pannan efter att ha kutat in i hörnet på
bordet. Ledsen en stund med det gick över ganska så fort.


Den här poolen kommer säkert Milobebis plaska i en del i sommar.
Det gjorde han förra året och älskade det...


Husbandet och Anton byggde cykelhopp. Anton har en sån trixcykel.


Sandlådan som är så kul, här med kusin Maja som sällskap.

Vilken påsk vi haft hörrni? Ur vädersynpunkt måste detta varit den mest underbara påsken vi någonsin haft. Jag tror att vädergudarna visste att vi alla behövde en rejäl dos fint väder nu när alla är så jäkla lessa efter vintern. Så vi fick det med råge, typ "nu ska ni få så ni tiger" mycket.

Vår påsk har varit fantastisk. Saknar dock fortfarande en påskmiddag men det blidde inget för vår del. Kan tänka mig att ni alla varit på både 1 och 2 stycken. Lite avis är jag då jag älskar påskbord. Men men, vad är väl en bal på slottet. Buhuuuu... ;)

Nu kör vi igen dock, påsken är över men det är en 4 dagars vecka denna veckan. Det blir lite lagom känner jag. Ska sätta mig och göra en to do list för denna veckan nu. Är på jobbet och har precis gått igenom mailskörden. Det är då man vet att det varit långledigt! :)

Gone fishing....

Nämen, jaaa vad säger man? Jag har inte tid med min blogg denna helg. Solen skiner för fulla muggar och värmen värmer våra vintertrötta kroppar. Dessutom har min bästaste Maria varit här nästan hela helgen, helt underbart! Vi har haft massa kvalitetstid nu och fått prata av oss..... Love it! Är det inte underbart att få tid med sina vänner? Underskattat. Nu sitter vi återigen på "ballen" och njuter av vädret. Vi älskar vår balkong och har precis fikat här ute. Ville bara vinka till er lite och berätta att jag njuter av livet. Bilder kommer sen.... Puss & njut!

Hallå ute i sommarsverige! Är det inte hee...

img_3273 (MMS)

Hallå ute i sommarsverige! Är det inte heeeelt underbart? Solar på "ballen" och njuter av livet!


Sminktips!


Ok, jag flikar in ett tips såhär mitt i påskaftonskvällen. En produkt som i varje fall inte jag kan vara utan. Det här är ett måste i sminkväskan!

Hi tech lighter är en slags krämögonskugga. Jag använder oftast denna som en primer under min ögonskugga. När jag har denna under så sitter sminkningen som berget. Viktigt att tänka på är att inte ha på för mycket för då får man den där berömda ögonskuggsranden i vecket på ögonlocket. BIG NO NO!!! Somnar jag med smink på mig (BLÄ, men som igår när jag inte orkade när jag kom hem) så sitter sminket som det gjorde när jag la den kvällen innan, det är HELT SANT! Denna används oxå som lighter under ögonbrynet. Jag har den i färgen PLATINA. Den är typ silvervit. Den finns i fler färger om man skulle vilja ha det. Mitt nästa inköp kommer att bli en i en guldig ton. CLEO heter den färgen. Du kan oxå med fördel använda den som en slags highlighter på kindbenen, högt upp på kindbenen så får du en häftig effekt som ger ett rejält lyft och fin lyster. Du kan oxå använda den som rouge, färgen ORION, BIG BANG eller APOLLO skulle jag nog välja. Älskar rouge som går åt det lite oranga hållet.

En superbra produkt med många användningsområden, så detta är ett hett tips!! Du kan titta på färgerna lite närmare-------------> här!

LCHF potatisgratäng




Vad tror ni om LCHF potatisgratäng på RÄTTIKA???

Ikväll ska vi ju äta lite kött med potatisgratäng. Idag har jag haft en fuskardag..... ja, skitdåligt egentligen men jag har tillåtit mig ett par gånger och det har alltid hänt när man varit lite "dagen efter". Idag skulle vi först göra den "potatisgratängen" på rättika. Den ska vara ganska lika i smaken som vanlig potatisgratäng. Men nu har husbandet bestämt åt oss, idag äter vi riktig potatisgratäng. Så får det bli då. Vägning om några dagar och det står ganska så still, känner att jag äter på som vanligt men att det inte händer särskilt mycket. Jag har kommit på att jag nog äter för mycket grönsaker (som innehåller mycket kollisar) så jag ska balansera om lite i min kost. Sen ska jag dra i växel nr 5 nu med min viktnedgång. Jag har ju faktiskt inte så många månader kvar att nå min målvikt. HUH? Men idag är det påskafton och den där växeln lägger jag i efter påsk.

Här har ni receptet i alla fall:


4 portioner/st.

GÖR SÅ HÄR



  1. Skala rättikan och skiva tunna skivor, enklast med mandolin. Koka dem ca 20 minuter under lock i lättsaltat vatten tills de är helt mjuka. Låt skivorna ånga av.
  2. Smöra en ugnsfast form. Lägg ett lager rättika, pressa vitlök över. Strö på ost. Varva ost och rättika och avsluta med rättika. Salta och peppra efter smak och häll över grädden. Hyvla eller klicka över resten av smöret. Toppa med riven ost.
  3. Gratinera i ugn ca 15 - 20 minuter eller tills osten fått fin färg. Häll på mer grädde om det verkar torrt.

Påsk


I torsdags så jobbade jag förmiddag och fixade lite
inköp till företaget på eftermiddagen. Fick med mig
pubbeungarna och vi hade sååå mysigt. Milo fick
Blixten i påskpresent! Gissa om han gillar den?????


På kvällen stod det grilla på agendan. Vem grillade
inte i torsdagskväll? :)


Eftersom jag har en av världens bästa män så fixade
jag en kall öl till honom när han kom hem från jobbet.
Han fick oxå en ny tröja och ett par nya skor.



Min fina kompis Maria!

Ja men hallå bloggisar! Swooooosch säger det så går dagarna. Jag har haft så fullt upp så bloggen har fått stå åt sidan litegrand. Vi har haft en kanon påsk hittills. Igår kom min bästaste Maria på eftermiddagen. Vi åkte och handlade och förberedde lite påskplock till resten av tjejerna som ramlade in strax efter 7. Tjejfest med utgång blev det. Så idag är man visst lite trött i mössan, inte så lite heller. Jag har sovit 3 timmar. HUUUUUH! Man blir ju så seeeeg hela dagen då. Milo sov hos farmor och farfar. Han hade somnat halv 10 och sov ända fram till 10 över 8. Utan ett endaste pip. HURRRAAAAAAAA, det verkar funka! Vi hade en jättetrevlig kväll.

Idag har vi inte gjort många knop. Hämtat Milobebis hos svärisarna. Allt hade gått så himla bra och dom är så glada att dom får låna Milo ibland. Svärmor sa att han ju är så lätt att ha och göra med. Det är han verkligen! Husbandet har varit lite dålig i magen. Planerna för kvällen var annars aatt vi var bjudna på påskmiddag men nu vågar vi inte riktigt ifall det är nån jäkla magsjuka och han smittar. Det blir hemmavid idag. Vi ska brassa på lite gott att äta och bara krypa upp i TV soffan och hänga framför TV:n. Får se vad pubbeungarna hittar på? Det är nämligen marknad i stan så dom ser man knappt nu. :)

Nähä, nu kallar soffan igen. Tur att husbandet piggat på sig lite så han har varit i parken med Milo. Själv fick jag snuggla i soffan, bälbehövligt idag. Hoppas att ni alla har en jättemysig påsk. Vad annars i detta väder, LJUVLIGT!!

Kontoret/sminkstudion i bilder... so far!








Ja, ungefär såhär långt har jag kommit i mitt Kontor/sminkstudio. Jag
stortrivs därinne och känner att rummet har en bra aura.... :)


Ok, dååååligt bloggande av mig igår. Lovar att peppra er med massa inlägg idag, jar har en hel del på hjärtat som ska ut! :) Jag hade fullt upp med möten och med att återigen besöka det blågula varuhuset för lite komplettering till kontoret/sudion. Än finns det kompletteringar kvar så jag lär få göra yttelrigare ett besök, stackars mig! ;)

I alla fall så kommer det att bli en lååååång liggande spegel ovanför barstolarna samt långa bord och beslysning. Sen ska det sättas upp hyllor lite här och där och sist men inte minst så ska jag göra platsen färdig där själva sminkningarna som jag gör framöver ska göras.  Det blir så fint och jag känner verkligen att jag trivs därinne. Viktigt viktigt. Alsterskapandet sker helt och hållet i min verkstad som är i samma lokaler. Det är rätt häftigt att ha 2 företag i ett som det känns. Ena dagen har jag en slarvig knut och blåkläder byxorna på mig och andra dagen är jag kittad som en makeup artist. Så är det och det är precis så som jag är som person, ena dagen baggyjeans och en luvtröja, andra dagen klackisar och tajta jeans. I bästa fall hinner jag bara ha mysbyxor på mig. Antar att det är därför allting känns så bra, jag får vara mig själv helt och hållet och det jag gör är SÅ JAG! :)) Like it!


Sanningen om den första tiden!


Här är Milo några minuter gammal. Här visste inte vi vad vi hade att
se fram emot.... jag hade väl en aning men en förstagångs mamma
är verkligen helt blank.


Vet inte om ni läst att Calle Schulman och hans Anitha fått en liten dotter, en liten Penny. Fint namn by the way. Jag läser Calles blogg ibland. En dag skrev han hur underbart allting var men oxå hur jobbigt allting blivit. Då slogs ja av hur den första tiden är efter man blivit mamma, vare sig man blivit det 1, 2 eller 3 gånger, som jag. Jag ska skriva det på ett Niiinis tyck & tänk sätt.

Men jag tycker att vi börjar just i sekvensen när dom kommit. Som på bilden här ovan. Han är några minuter gammal. Man har ingen aning om vad det är för en människa som just exploderat ut ur ens underliv? Han låg där på min mage och stank kräftor, håret var alldeles blött och jag såg att det var en bjässe. I det läget tänker man inte på hur ens pulla ser ut?! Typ är det en världskarta där nere nu eller har man nån kvar ens, den kanske följde med moderkakan i soporna liksom?! Sånt kommer sen! Just här och nu så är man så lycklig så det går inte att beskriva, man kan oxå vara glad att man överlevde. Som jag var efter Milo.

Man ska ta den där vanliga duschen efter man fött då.
Ok, euforisk gled jag in i den där duschen. Jag var så glad att det var över, min bebis låg därute i pappans armar och sov och jag skulle få tvätta av mig blod, svett och tårar. En pall hade placerats i duschen. "Sitt på den Nina" sa barnmorskan. Hon förklarade oxå att man kan vara lite yr och vinglig efteråt. Jag satte mig.... nånting. Studsade snabbt upp och blev givetvis yr. Tittade ner på stolen men där var inget. Nåväl, satte mig igen, samma sak igen! Men vad i helvete är det jag sätter mig på? Min pulla var det. Den hade svullnat upp till oigenkännlighet och jag blev tvungen att känna vad som hänt? Alltså...hur ska jag kunna ha jeans på mig mer, finns det storlekar för stor pulla liksom? OH MY GOD, jag fick en sån chock och trodde aldrig att det kunde bli sådär. Den hängde liksom vid halva låret. Observera! Den gick tillbaka, tack gode gud. Annars hade jag fått specialbeställa jeans.

Väl på rummet och kvar på BB så är man  fortfarande i den rosa bubblan. Lyckan är enorm. Jag själv har alltid fått känslan av frihet. Att inte vara gravid längre. Den känslan lever man på LÄNGE efter man fött. Men väl i rummet började vi märka att Milo var en "eater". Hela tiden. HEEEELA TIIIIIIDEN! Han sög på mina tuttar som om det inte fanns någon morgondag. Jag sov och ammade, jag satt på toa och ammade, jag åt och ammade. Han sov INGENTING, han bara åt -åt - åt - åt - åt!! Vi var knappt utanför rummet för jag ammade. Stora barn (5 kg) dippar ju kraftigt efter födsel. Milo gick upp. Han hade gått upp 600 gr när vi åkte hem.

Spontanitet! Att ta sig ut på en promenad var i början en mäktig uppgift att ta sig an för att inte tala om att åka och hälsa på nån. Minns att vi åkte till svärisarna som hade besök av släktingar. Jag åkte dit och typ visa pattarna. Jag ammade i 4 timmar i sträck. En kaffe var det bara att glömma och dricka. Jag åt en kaka och Milo hade smulor i hela skallen!

Friheten man hade innan
. Det där med att duscha när man vill. Äta när man vill. Sova när man vill. Ja, det är ju över. Rätt chockartat med första barnet skulle jag vilja säga. Att käka en god middag tillsammans kommer ta lång tid att få till. Så fort du sätter gaffeln i det möra köttet är det KÖRT. Nä, då är det för 160:e gången dax att hala fram pattarna för mat. Sen kan du äta ditt möra kött som blivit segt. Duscha med bebis i bilstolen nedanför var oxå standard, medan man kastade duschdraperiet fram och tillbaka för att titta till.

När man som tredjegångs mamma pratade och träffade andra mammor.... så slogs man av vilken skillnad det var på att föda 1 barn och 3 barn. Förstagångsmammorna stod där i tajta jeans när bebbe var 2 månader. När Milo var 2 månader så bultade och värkte min pulla fortfarande. Mina jeans var Tonys jeans i storlek 34, fick inte på mig några andra. Det var nästan som om jag hade en till Nina där nere, ja pullan alltså. En "minime". Hon och jag var liksom inte kompisar. Hon levde ett eget liv. Jag mitt eget. När vi skulle promenera fick jag ta ett allvarligt snack med henne om att var lite schysst. "Kom igen nu pullan, låt mig kunna gå på den här promenaden nu utan att du ger mig hard times efteråt, ok?" kunde jag mumla till henne. Det var sällan hon var snäll. Hon blev sur som citron när jag promenerade och såg till att det kändes som jag höll på att tappa henne och som om varje ligament och ben därnere skulle packa ihop sin resväska och säga "Vi drar nu, vi hörs!" Där stod man på sina bara knän och bad dom stanna, jag lovade och bedyrade att jag inte skulle ta några promenader mer. Men sen gick nån vecka och jag tuffade till mig mot henne. Tänkte att jag skiter i vad hon säger, jag testar. Sen började det om igen. Hon surna ur totalt. Jävla surpulla kan jag känna! :( Då är det där med tajta jeans liksom ganska så långt bort. Dom är jag i snart, inte än men snart! Milo är 2, 5 ÅÅÅÅÅR snart, inte 2,5 månad. HAH.... vad säger ni nu då?! 2 månader..... MY ASS.

Tänk så det kan vara? Det är TUR att dom där små liven är det absolut vackraste och bästaste och ljuvligaste som finns, annars skulle det nog ringla en lång kö utanför BB. Återlämningskö! Sån chock är det ju after all. De mammor som säger att ALLT är underbart och ljuvligt antingen LJUGER eller så har gud varit extra extra snäll för att man hade ett helvete i sitt förra liv.




Uppdatering Milo = no more nattvälling!




Häromdagen i parken. Den där parken som sist var helt klädd i snö.
Det finns hopp om livet nu, värmen och våren är här och jag tinar...


Ja, den där dagen vi var i parken.... och Milo sket på sig. Den är det.. Det var så underbart och allting förändras när våren anländer. Världen varknar till lliv på allvar. Man vill njuta av varje sekund ute i naturen... ja i alla fall då när solen visar sig. Det är nästan så jag längtar till när den här första hungerna av att vilja vara ute lägger sig lite. Nu har man lite den där "måste" känslan att gå ut så fort solen skiner. Man tycker att man borde eftersom vintern varit så jäkla lång. Men det lägger sig sen... det vet jag.

Hörrni, uppdatering Milobebis då!

Inatt var andra natten som han sov sig igenom heeeeeeeeeeeela natten. Inte ett pip! Idag är det en vecka sen vi började och 2 nätter av dessa 6 har han sovit fullt ut. Den första natten var jobbigast och faktiskt den 4:e. Sen har det varit lite gnyende bara. Han äter inte som vi kanske önskar att han skulle göra, men han äter bättre! På dagis säger dom att han petar i sig och att han nog får i sig mer än man tror. Dom är så bra där. Dom lugnar mig när jag hispar med maten och allt annat för den delen. Jag hispar. Det är för att mina andra 2 barn var mer eller mindre avfallstunnor. 5 portioner kunde Thedde äta. Dagmamman kliade sig i huvudet. Han tackade ALDRIG nej till mat. Dessutom var han normalbyggd. What? Ja, så matvägran är helt nytt för mig och jag får ont i magen när jag tror att mitt barn inte får i sig tillräckligt. Nästan så jag haft stunder då jag tänkt att vi återgår till nattavällingen så han får i sig. Men bara nästan... jag är inte helt dum i huvet dock! :)

Måtte detta fortsätta nu för då mina damer och herrar har vi nog ett nytt liv att se fram emot jag och husbandet! Det känns redan så. Ok, jag ska få bukt på mitt trasiga sömnmönster. Men det kommer, jag stressar inte med det. Jag är så glad att jag får fortsätta sova bara när jag vaknar till av mig själv. Kikar på Milobebis som ligger bredvid, blir alldeles lugn i själen när jag ser att han sover där med öppen mun. Så det är skitsamma. Jag kommer nog aldrig mer sova mina 8 timmar i sträck utan att vakna...


Dååååååååååååååååååååååligt bloggande sen ...

img_5119 (MMS)

Dååååååååååååååååååååååligt bloggande sen igår eftermiddag! Dåligt! Men jag har vart busy idag...å nu finalen i Sveriges mästerkock. Återkommer. Puss och godnatt!


Lekparken! Sist vi var här så var det en m...

img_9387 (MMS)

Lekparken! Sist vi var här så var det en meter snö.... Det värsta är att vi nog måste gå hem, Milo har skitit i blöjan. Inte så kul och brassa i rutschkanan med den. Undra om Milo blir som sin pappa när han blir stor? "Nu ska jag skita så tapeterna krullar sig och ögonbrynen ramlar av!" typ?! Säkert... I alla fall om han brås på far sin!


Romantic & Chic


Jaha, nu har jag såklart varit inne och tittat lite sommarkläder igen. Ååååh..... man vill ju ha allt
som vanligt. Sen kan jag inte hjälpa att jag gillar H&M, billigt och bra!


LÄNGTAR TILL:

* Varma morgnar..... runt 17 grader redan när man vaknar.
* Stranden idag?
* Grilla och sitta ute sent in på natten utan kofta och bara i linne och jeans.
* Fåglarna kvittrar från 3 på morgonen.
* Milo i shorts och linne.
* Jag i allt ovan! :)
* Tony i solglajjer, avlsappnad i shorts och linne med en bärs. GRRR.
* Thedde & Elliot solblekta med bruna ryggar.
* Solbränd hud.... inte bränd men solad.
* Fräknar
* En kall dusch efter solandet på stranden.

Längtar....

Påsklov



Morgonpromenaden i morse var helt underbart. Tur dock att jag gick
ut på "ballen" för att känna av vädret först... det var kallt! Brrr.....

Godmorgon tisdag. Jag har hunnit vara ute på min morgonpromenad. Jag har fixat frukost och ätit frukost. Jag har rensat ur en av mina datorer som var så seeeeeeeeeeeeeeg så nu går den bättre. Jag har letat fram viktiga papper som måste skickas iväg. Jag har sytt en väggvepa till mitt kontor, riktigt fint tyg som passar därinne. Sen har jag läst igenom lite bloggar och nu bloggar jag själv. Ska till kontoret efter lunch idag eftersom jag hade lite grejer jag kunde fixa hemifrån på förmiddagen.

Killarna har påsklov så jag frågade om vi skulle ta en dag och mysa och göra nåt kul?

"Jag ska golfa och hänga med en kompis" var Theddes svar. Elliot har jag inte sett röken av än, han har hängt med en kompis och sovit kvar där inatt. Tror väl inte att jag kommer se så mycket mer av honom idag kan jag tro. Så är det med pubbeungar. Inte fasen vill dom hänga med mamma, dom vill ju vara med polerserna nu när dom kan och är lediga. Det är bara det att jag vill hänga med dom.... suck. Vet inte vad jag ska locka med bara?! Busborgen är dom för gamla för? Shoppingrunda kan funka.... hmm. Sen gillar dom ju så olika saker så man får nog dela upp dagen! Well well... jag får klura.

TIPS



TIPS TIPS TIPS!!

Sitter här på jobbet och googlar på massa smink. Jag har en låååång lista som jag behöver handla. Dels till mina utbildningar men även till eget bruk då jag behöver ha då jag sminkar kunder. Besökte som vanligt Beautyplanet och såg att dom hade den däringa superduper krämen till bra pris nu. Ni vet den där discokrämen jag pratade om. Den stramar åt hela huden, ger lyster och gör ansiktet fresch på bara några få minuter.  289 kr istället för 395 kr kostar den nu. Har du gått och klurat på att köpa en så kan du ju passa på nu!

Du hittar den------> här!

Måndag och ingen spysjuka?


Egentagen bild av Milobebis! Har ungefär 100 såna
här i min iPhone! :))


Godmorgon måndag. Det är helt otroligt men Milo blev inte magsjuk! Can´t believe it... Näej, han slängde i sig sammanlagt 2 flaskor välling innan han somnade. Återfalls natten var nog inatt. Kl 12 inatt satte det igång, sen kved han efter välling i över en timme. Men vi gav ingen välling så då ruttnade han och somnade om, har gnytt lite några gånger med sovit till typ 7 i morse. Så det var långt ifrån som första natten, thank god. Jag var redan lite störd av månen inatt. Får en sån konstig orokänsla i bröstet och magen av fullmåne. Jag vankade av och an, la mig i soffan i matrummet. För hårt. La mig i Elliots säng, för ljust. Han har en ljusslinga i sitt rum som stör. Hittade inga öronproppar så jag tog toapapper som jag blötte lite och proppade i öronen. Gjorde ett nytt försök i Elliots säng och somnade faktiskt. Sen kom tjockkatten och ville ligga på min mage. Då trodde jag på riktigt att jag skulle skjuta kattfan.... somnade i alla fall om. Så nån timme blev det nog.

Precis innan jag satte mig för att skriva inlägget kollade jag klockan på min telefon. Vad tror ni den visade? 08:18 såklart.....

Denna måndag håller jag tummar för att Milo klarar sig från magsjukan. Jag håller tummar för att han slutar fråga efter välling och börjar äta som en häst denna veckan. Jag håller tummar att vi alla håller friska ända fram till och under påsken.

En jäkla massa tummar denna måndag alltså! Nu kitta kontoret.....

Spysjuk eller inte?


Vår lilla spilevink som trixar med sina ögon lite då och då, det är rätt
kul när han håller på! :)


Sådär ja. Nu är vi hemkomna från en underbar dag ute hos svärisarna. Man stortrivs därute på landet. Jag ska passa på att vinka till min svärmor som jag vet läser här inne hos mig! *VINK VINK* Stina, Puss!

Ja, när vi väl satte oss i bilen så tyckte jag att Milo var lite skum. Han hickade och såg ut att liksom känna obehag. "Han mår illa" sa jag till Tony. Sen stirra jag på honom hela vägen hem. Sista rödljuset nästan hemma så började han hulka. "Staaannnnnaaaaaaa" skrek jag till Tony. Ut med ungen och så kräktes han. Men det kom bara lite slem! (Ursäkta om du är lite känslig!) Men Tony gick sista biten med honom. Vi visste att han var hungrig så jag ruska igång en flaska välling och tänkte att nu får det bära eller brista. Nu har han ätit den för typ 1 timme sen. Den är kvar i magen men han får små attacker när jag tycker att det verkar som han vill spy. Det ska bli högst intressant att se hur detta utvecklas. Och då menar jag inte på nåt positivt sätt, näej på ett jävla skitvidrigtärsel sätt! Jag HATAR magsjukan. Det är så fruktansvärt vidrigt och det ger mig MAJOR ångest! Jag får oro i magen direkt och går och tänker på det hela tiden. Usch, jag är ju så ärrad av mina graviditeter och allt spyende. Fixar det inte. Så nu ska här tuggas vitpepparkorn för glatta livet.

Håll era tummar är ni snälla!

"Gilla" på fejjan!


Nu har jag min "box" från facebook för Nindigos RUM här på bloggen! Du kan bara
klicka på gilla knappen så är du med! :)

Det är söndag! En härlig söndag med vackert väder och få hänga med familjen. Gårdagen var det fullt upp med videoshoot och sen var det grillmiddag hos Kattis och Beijne. Vi hade så trevligt så att vi blev kvar hela natten lång. Det var rätt skönt att gå och lägga sig istället för att gå hem mitt i natten. Milo sov bredvid sina gudföräldrar som han tycker så himla mycket om. Han hade endast gnytt lite vid sextiden på morgonen. Annars så sov han från 9 utan ett endaste pip. Hörrni, det här med ingen välling på natten verkar funka! LOVE IT, och det gör säkert Milo med.

Jag har massa bilder både från videoshootet och från kvällen igår men hinner inte riktigt nu. Vi ska åka ut till min svärfar och fira honom på födelsedagen. Det blir att vara ute i trädgården ute på landet. Sååå härligt med detta väder. Inte klokt så härligt!

Ha en ljuvlig söndag mina vänner!

Nu är musikvideo inspelningen igång! Det b...

img_3016 (MMS)

Nu är musikvideo inspelningen igång! Det blir bra det här....


3.e natten och bonusdag!



Wieeeee.... vi fick visst en bonuskväll och natt med pubbeungarna!

Godmorgon häärliga Lördag! Inatt har pubbeungarna sovit här. Dom var här igår kväll och hade fredagsmys hela konkarongen. När ungarna sedan somnade passade pappan på att gå ut och ta sig en öl och lämnade kvar dom hos oss. Alla såna här bonusdagar är så välkomna!

Nu har vi ätit frukost här och jag ska hoppa in i duschen för att sedan dra iväg på lite jobb. Sminka på tillverkning av musikvideo står på agendan. KUL KUL. Såna sminkningar är roliga faktiskt... Sedan ikväll åker vi till Kattis och Beijne och slår på grillen och tar oss ett glas vin. Jag har fortfarande ont i körteln men har inte blivit sjuk. THAN GOD. Vi får se om det utvecklas åt det hållet sen... men det tar vi sen.

Uppdatering Milo:

Han har sovit hela natten förutom lite gnyende inatt. Det var det inte igår natt, då sov han utan ett endaste pip. Men inatt kom det lite frågor om välling igen. Men vi höll i och gav oss inte och det blev absolut inte som första natten. Igår märkte vi första skillnaden på maten. Han äter bättre och säger verkligen att han är hungrig. Hans bajs är normalt och inte en kamp att få ut varje gång. (Hård i magen av välling trots messmör och hela skiten). Nu på morgonen har han ätit frukost som en häst. 2 tallrikar med turkisk yoggi med flingor och en stor smörgås. WOOOOOW säger vi om det!

Nu in i duschen! Ha en fin lördag!

Shopping


2 vagnar KNÖKFULLA. Nya IKEA i Västerås levererade om man säger
så! 40 000 kv av inredning, LOVE IT! äMan hittade det man letade efter....


Efter shoppingrundan blev det en latte och ett stort glas vatten. Dricker
alltid vatten med mitt kaffe!


Kul slogan tycker jag! Det är numera Europas största IKEA. 20 min.
från oss bara.


Väl hemma avnjöts glass på torget. Solen gassade så himla härligt.
Jag satte mig och blundade mot solen och kände hur det värmde.


En söt liten Milo som står och tittar på allt runt omkring. Han myser
nog lika mycket som vi göra av sol och värme.


Baby och jag myser i solen. Det här behöver vi min
älskling! Sol, värme och närhet.


Efter torget åkte vi till min mamma och pappa. Här
sitter jag och fortsätter njuta av solen. Ååååh.....


Å så sötisen oxå då! Han som sov en hel natt inatt.


Ok, det är en hängig Nina här bakom skärmen. Jag har haft ont i en körtel i halsen sen igår, typ på utsidan. Nu känner jag att det börjar gå upp mot örat och att jag känner mig hängig. Tung i huvudet och så. Kanske inte konstigt om man blir sjuk nu när hela ungaskaran varit sjuka i omgångar.

Jag har jobbat på mitt kontor hela dagen idag. Fingrarna värker av allt skruvande. Man ska ju sätta ihop allt skit man köper oxå. Det är sånt man inte tänker på när man laddar bilen full. Jag hann inte klart idag dåra... men fortsätter på måndag och hoppas att jag blir helt klar i slutet av nästa vecka. Inte tog jag nån bild heller, timmarna bara flög fram och huxflux var det dax att hämta Milo. Jag bjuckar på bilder nästa vecka när det blir helt klart. Det ser ut som det ska bli finfint det där.

Imorgon väntar jobb, ska sminka lite på en musikvideo, så ikväll blir det en lugn skön kväll med lite gott att äta, en stor IPREN och mysbyxor och dricka varmt the så jag kurerar mig och blir frisk och inte tvärtom, sjuk! Igår var jag och provsminkade en tjej som ska gifta sig på valborgsmässoafton. Hon blev så himla fin. Jag kommer givetvis att ta bilder på självaste bröllopsdagen då jag ska göra henne fin. Älskar bröllopssminkningar, det är så mycket lycka över den dagen och jag är så glad att jag får vara en liten del av den stora dagen för  blivande fruar. :)

Nähä, nu ska jag nog ta på mig myskläderna och plocka undan lite. Sen kommer husis hem och då är det handling på agendan, ska oxå leverera en poster. Sen tar jag kväll hörrni.

PUSS

EN HEL NATT!


Såhäääääääääääääär glad bli man när man inte
äter välling på natten!

Är jättestressad och ska iväg till jobbet snart. Var bara tvungen att skriva till er och berätta att det gått SKITBRA inatt. Han har inte gett ifrån sig ett pip på hela natten. Somnade efter vällingen kl 8 igår kväll, sen vaknade han kvart över sex i morse! 10 timmars sömn... sammanhanhängande. Vår bebis har inte sovit så.. och jag är i chock. Vaknade själv kl 4 och undrade vad som hänt?! Inget hade hänt det var väl därför jag vaknade.

Vi kommer säkert att få ett bakslag men idag är vi lyckliga över den här natten. Han har gett oss en hel natts sömn. Och nu hoppas vi att han snart börjar äta ordentligt oxå. Det känns för bra för att vara sant att det bara ska ta en natt att vänja honom av med vällingen så jag räknar med nån tuff natt till, helt klart.

Nu jobba... hörs sen igen. Då kanske jag kan visa nån bild från mitt kontor. Har i alla fall bilder från gårdagens shoppingrunda. :) Trevlig fredag min vän!

Ojojojojoj! Vilken dag? Prylar till kontor...

img_4013 (MMS)

Ojojojojoj! Vilken dag? Prylar till kontoret införskaffat på det största IKEA i Europa minsann. Berättar mer imorn... Nu ska den här trötta morsan försöka sova i soffan. Natt 2 med Milo har vi framför oss. Har redan sett vissa skillnader på Milo, berättar mer om det med imorn. Håll tummar för oss inatt är ni snälla? Puss


No more välling!



Jag känner mig som björnen nere i vänstra hörnet. Jag vill bara ta på
mig en sån där gul sparkdräkt och gå och lägga mig.


Ok hörrni. Jag är helt slut som artist. Jag har sovit lite drygt 3 timmar inatt och sitter här med ICA kassar under ögonen och känner hur hela min hud är varm. Det är så jag känner mig med sömnbrist. Huden hettar och jag har nästan svårt att fokusera.

Inatt tog vi tag i det där med nätterna. Igår, efter att vi återigen konstaterat halsfluss på Milobebis. När han återigen ratade maten. När han återigen hade svårt med bajseriet så kände jag att nu är måttet rågat. När jag återigen skymtar lite mörka ringar (det är sant) runt hans ögon så bestämde jag mig. Fanns ingenting mer att vänta på. Ungen var och är feberfri så nu skiter vi i allt och så kör vi. Husbandet höll helt med mig.

Vi sträckläste båda SHN (sova hela natten) kuren boken och så kände vi oss klara. Vi gick igenom den tillsammans precis innan och så satte vi igång. Milo blev HELT galen och husbandet som skulle ta det första 2 nätterna vankade av och av redan efter 30 sekunder. Just då kände jag att det satt en liten Anna Wahlgren på min axel och ba: "Fy fan vad ni suger, lägg ner direkt". O så gjorde vi det. Hela grejen med SHN är ju att man som förälder ska vara superdrillad och helt säker på sin sak. Det var inte jag och husbandet. Man kan jämföra oss med 2 kavlar på grönbete. Vi var såna rookies så det nästan var skämmit. Anna Wahlgren hade skrattat åt oss. Så vi bröt, efter typ 4 minuter. Det är sant. Husbandet började fråga mig så fort han grät:

"Är det där ett ledset gråt eller är det ett argt gråt? Protesterar han nu? Ska jag gå in och solfjädra?"

Jag bläddrade frenetiskt i boken och läste om bekräftelser, påminnelser och ramsande. Det kändes som allt jag läst var som bortblåst. Därinne låg Milo och undra vafan det tagit åt hans morsa och farsa? Är dom från vettet eller? Är dom fulla? Ska jag bara ligga härinne nu är det tänkt och den där farsan vanka av och an utanför dörren så det blir hål i golvet? Morsan ska vi inte snacka om, glor i den där boken som om det inte fanns en morgondag?!

Vi kapitulerade direkt. Och det mina vänner, var nog helt rätt enligt Anna Wahlgren. Det har jag sett att hon rått andra föräldrar till när dom inte varit klara. Man ska vara KLAR som förälder, man ska vara så jävla påläst så om man mitt i natten blir väckt av Anna Wahlgren så ska man kunna rabbla hela jävla kuren rakt upp och ner. Det kunde inte jag och husbandet, för vi handlade i panik, förberedde oss inte tillräckligt.

DOCK så tog vi tag i det på det sättet vi kände oss säkra med. Vi ströp vällingen inatt. Han låg mellan oss precis som vanligt men vi ströp vällingen. Läste mig varm om det på nätet igår och blev helt övertygad om att det enda sättet är att bara strypa, ingen avtrappning, inget daltande med vatten. STRYP!! Det började låta om honom kl: 00:15. "Väääääääääääääääällllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnggggggggggg" lät det om honom. Vi stålsatte oss och sa med lugn och vänlig röst: "Godnatt Milo, nu ska vi sova" varje gång han yppade ordet välling. Varje gång vi sa den meningen så var det som ett brandlarm gick igång. Men det enda mantrat jag hade i huvudet var: "Det här behöver Milo, han kommer börja äta på dagarna, han kommer blir friskare, han kommer kunna bajsa normalt, han kommer sova hela nätterna" var mantrat. Efter 1,5 timme gav han upp. Somnade om och nu har han sagt välling sen kvart över 5. Efter att jag skrivit klart detta ska jag gå in till honom och husbandet och göra morgon. Han kommer vara trött som en lort, precis som sin mamma och pappa. Nåväl, husbandet är kung på att sova så han har nog fått ihop en hel del timmar inatt men jag.... jag är en blöt fläck idag. Sov dåligt natten till igår och inatt ska vi inte prata om.

Men det är värt det! Eller jag tror att det kommer vara värt det. 3 nätter sägs det ta. Sen har vi ett barn som förhoppningsvis sover på nätterna! Jag behöver sömn... har inte sovit en hel natt sen februari 2008. Det är helt sant....

Med vindrutan nere ser jag mig själv sitta...

img_3674 (MMS)

Med vindrutan nere ser jag mig själv sitta i en sån här. Pilotglajjerna är på, solen gassar och jag och ungarna pumpar Britta Spjuts nya låt. Ungarna har coola shorts och solglajjer oxå. Våra huvuden diggar med i musiken. "Yo" skriker jag lite då och då. Jag kanske t.o.m gör peacesign med handen. Av nån konstig anledning har jag brunt hår med lite levande slingor, och bruna ögon. Det var lite otippat. Det är ju jag, men när jag sätter mig i såna här situationer så ser jag annorlunda ut. Undra varför? Ja jäklar, skit samma. Jag snackar i nattmössan. Drömbilen heter KIA Soul, en sån vill jag ha. Med Nindigos RUM loggan på hela sidan. Ja TACK! Gynatt!


Bös i halsen!


Ok, den här lilla lintotten med elektriskt hår har ÅTERIGEN fått bös
i halsen!


Vi var ju till doktorn idag då. Det var ju inte så kul med alla prover som skulle tas. Det var visst hela registret. Allt från stick i fingret till kissa i en kopp. Kissa i kopp kunde dom glömma, så var det med det. Milo H-A-T-A-R ju att besöka doktorn, ja egentligen alla ställen där man ska klämma och känna. Hos ögonläkaren är det samma sak. Han skriker och ÄR så himla himla ledsen. Idag blev det inte bättre av att han fick en halvmeters stapel i halsen, temp i örat och stick i fingret.  Det är inte så kul och sitta där och hålla i huvudet på sin liten när han är så ledsen så han håller på att gå åt. Men undersökningen måste ju göras. Jag vill att man gör det fort bara. Vi har vart med om daltande läkare som försöker flirta in sig och vi har varit med om burdusa läkare som bara gör allt robotlikt.

Vet ärligt talat inte vad som är bäst? Barn är ju inte dumma. Dom vet ju att även om den här härliga läkaren sitter här och pratar bebisspråk med mig så kommer hon att göra allt det där läskiga ändå. Sen finns det ju dom här läkarna som inte orkar med dalt. Dom bara smäller på och gör undersökningen på ren rutin. Daltandet kanske hade behövts första gången, då kanske han inte hade varit så rädd för allt nu. Men första läkaren daltade inte. Han var rakt på sak och sket i att Milo var bebis. Så då är det liksom kört med det där daltandet numera. Därför tror jag att jag föredrar att man bara gör allt, snabbt, så är det gjort sen. Han är ändå som en pinne, på sin vakt sitter han och följer läkarens varje rörelse. Han sitter liksom och väntar... och vet att snart blir det läskigt. Husbandet är den som håller numera. Jag har hållit i mina tidigare barn och jag har hållit i Milo. Jag känner att jag nog fått nog av det. Måste jag så självklart, men behöver jag inte så avstår jag. Minns när Elliot som 5 åring bröt armen. Fick åka in på röntgen med honom och sitta och blåhålla när 3 läkare försökte bända rätt armen. Jag kom ut i rullstol efter att ha varit på väg att svimma. En annan gång spräckte han ögonbrynet. Ensam hemma med båda barnen, Elliot ramlar i badkaret och slår upp världens jack i ögonbrynet. Lindar en turbanliknande anordning runt hans huvud och tar båda ungarna under armen och springer ut. Kastar oss in i bilen och in till akuten. Väl där inser jag att jag har en kort jävla t-shirt på mig utan BH. Jag har stans fulaste mysbyxor och så är jag barfota. Thedde satt inne i personalrummet och drack saft medan jag och 3 sköterskor blåhöll Elliot medan läkaren sydde. Jag var blodig på hela kroppen. Så, jag kan det där nu. Jag kan det där med att hålla i! Husbandet har tagit över.

Milo har halsfluss..... IGEN. Troligen nån som är bärare av streptokocker i hans närhet. Penicillin.... IGEN! han har ingen feber längre vilket är lite konstigt, han är dessutom pigg som vanligt. Men tydligen så kan man bära på denna infektion utan att vara mer drabbad. Vår lilla plutt! Att det där himlans immunförsvaret inte blivit tillräckligt starkt än så att han orkar stå emot bacillattackerna. Det beror säkert på många saker. Jag tror att en stor del är hans osammanhängande sömn, hans vällingätande på natten som gör att han inte orkar äta tillräckligt med riktig mat på dagen. Alla dessa faktorer är säkert en bidragande orsak.

Nu är det slut på det.

Hemma kontoret!







Här är då vår skrubb omgjord till ett litet kontor.
Ett litet tillhåll som man kan få sitta alldeles ifred och
göra nåt så kul som att betala räkning tex, eller
varför inte blogga?!


Vi bor ju i en gammal lägenhet som fungerat som någon form av hotell förr. Det har varit ett slags dotterhotell till det stora hotellet, en typ av bed and breakfast. Så vi har t ex en matkällare som jag kallar det. Ett litet krypin som är kallt med massa hyllor. Vi har oxå den här lilla skrubben som vi tror fungerat som nån slags matutlämningsställe till den stora matsalen. Det är en lucka som man kan stänga och öppna. Vårt vardagsrum och vårt stora matrum har fungerat som just matrum. Sen har det funnits 4 sovrum som hyrts ut.

Nu gjorde jag i alla fall om den här skrubben till vårt kontor. Det är trångt men det mest nödvändiga får plats. Husbandet med sitt band fick en speciell plats på väggen oxå, annars så är ju sånt där rätt svårt att få in i en vanlig inredning. En sjungande husbandet på en bild liksom. Ska vi ha det någon annanstans här hemma så kommer det bli på en fet canvas.... DET kan däremot bli väääääldigt coolt. *Hmmm fick en idé*.



Promenad = Musik


En nyvaken rödtott på morgonpromenad. Så jäkla
tungt i morse. Såååå tungt!


Kul att mitt internet inte funkade på luren när jag väl
kom ut. Ingen musik = jobbig promenad!


Jag går förbi min gamla skola varje morgon. Helt ärligt så får jag
faktiskt lite ångestkänslor av skolan. Just här, i gymnasiet, var jag så
sjukt skoltrött!


Godmorgon onsdag. Sitter vid frukostbordet och skriver till Dig. Har vart ute på promenad. UTAN musik! Med tanke på att det redan vaaaaar så jobbigt blev det ju inte direkt lättare utan musiken. Har ju träningsvärk från igår och känner mig lite trött efter en sen kväll pga av "speedad efter tränings". Men det är bara att gå upp, klä på sig kläderna och ge sig ut. Mitt internet låg nere och jag min idiot har inte ställt in att man kan lyssna på Spotify i offline läge. Tänk så världen blivit, man är verkligen beroende på riktigt av internet. Men det jag kan säga att promenera utan musik är som Dolly Parton utan sina bröst, Humle utan sin Dumle, Morotskaka utan guckan uppepå, Mark Levengood utan sin Jonas Gardell... ja ni hajjar. Det är lika med att nåt väldigt stort fattas!

Hmmm... detta med Milo börjar bli ett mysterium. Igår avbokade vi doktorn då han var feberfri hela dagen. Han hostar, thats it. Vi fick en tid mitt i sovluren på dagen och kom överens om att vi skulle ringa och kolla vad dom tyckte. Vi avbokade i alla fall. I morse vaknar vi och ungen har feber IGEN! Fattar ingenting.... Nu ringer vi doktorn i alla fall och kör en undersökning, det är lika bra. Detta verkar ju faktiskt lite märkligt eftersom febern kommer och går. Sen är ju Milobebis sån att han ju kan ha både öroninflammation och halsfluss utan att vi fattar det. Inatt har han gråtit lite oxå så det är bäst med en check.

Nu sitter han här bredvid mig och pladdrar.

"Kischeen buuuuschar" säger han.

"Ja, katten busar" säger jag.

"Milo ockthå buuuschaaaa" utbrister Milo.

Så nu måste jag lyfta ner honom så han får gå och busa. :)

Nybadad efter innebandyn! Ögonen står som ...

img_5359 (MMS)

Nybadad efter innebandyn! Ögonen står som råttpittar. Man har ju så svårt med nedvarvning efteråt.... Husbandet hade tappat upp ett bad till mig med tända ljus. Han börjar bli drillad minsann, lyllos mig! Knäna gör ont, fotleden har sviter efter tejpningen, låten är stumma...så lite undrar man ju vad man håller på med?! ;) Nu snarkar husis, ska oxå försöka! Gynatt!


Kontor hemma


Bild från village.se

Håller på att fixa till kontoret här hemma. Det här är snyggt tycker jag. Enkelt, stilrent och fräscht. Så vill jag ha det oxå. Men mina förutsättningar är väl kanske inte riktigt detsamma. Mitt kontor här hemma är i en skrubb. Kommer självklart visa bilder när det hela är klart. Just nu håller jag på att sortera bland alla papper, hur räkningarna ska vara och få det lite trivsamt trots att det typ är 4 kvadrat stort. Man sitter ju där en del och då ska det väl se så trevligt ut som möjligt. Kom precis på att jag nog måste snickra ihop något liknande som ovan på bilden. Små postfack med olika budskap på. Snyggt och enkelt. Så det ska jag göra. Just nu börjar det likna något här inne i varje fall.... alltid något! Har ni kontor hemma?

Plommonpulla



Tittar ni på "En unge i minuten"? Jag älskar det programmet och har alltid varit så faschinerad
av detta med att få följa med i den stunden då 2 människor ska bli föräldrar. Jag ryser!


I vår familj så är det så att vi nog måste sluta titta på "En unge i minuten". Jag får plommonpulla (plommonpulla är en pulla som bultar efter en bebis, den blommar upp som ett apärsel och säger att den vill ha fler barn) och husbandet suckar och mumlar att "Kan vi inte skaffa en till sån där".....

Igår kväll kom det där mumlandet igen. Jag fick som vanligt plommonpulla istället för den vanliga russinpullan (russinpulla är en pulla som absolut INTE vill ha bebis, den har vänt sig nästan inåt, nästan skrumpnat ihop och säger "Ge fan i mig, jag vill inte ha flera barn" type of pulla). Men jag kan faktiskt inte rå för att jag får lite panikkänslor när husbandets mummel sätter igång. Jag tror att det beror på nåt slags dåligt samvete för att han "bara" ska få 1 barn. Jag har ju 3 härliga barn.

När jag och husbandet träffades var jag benhård. Jag ville ABSOLUT inte ha flera barn what so ever. Jag var KLAR. Vi diskuterade detta och jag var t.o.m beredd på att släppa honom för att unna honom att bli pappa med någon annan. Husbandet sa, som den fantastiska mannen han är, att vi har Dina barn. Det räcker för mig, jag väljer Dig. Månaderna gick. Varje gång ett barn var i vår närhet lös husbandets ögon upp, han fick nåt faderligt i blicken och där och då visste jag att min själ inte skulle må bra av att låta honom bli barnlös, jag kände mig egoistisk. Skulle inte han få vara med om samma sak som jag?! Det totala lyckan över att bli förälder, det som var större än nåt annat?!

En dag så sa jag:

"Vi kör"
"Va?" han fattade inte.
"Ja, vi kör, vi skaffar en liten!" sa jag.
"Va?" han fattade fortfarande inte.
"Ja, jag vill ha barn med dig!" utbrast jag.

Husbandet blev tvungen att gå igenom ALLT en gång till med mig.

"Nina du vet att istället för att ha det fritt och ledigt vid 40 årsålder med stora barn så kommer du ha en liten."
"Om det blir som du säger att det varit tidigare så kommer du spy inälvorna ur dig i ett halvår, pallar du det?"

"När han är 10 år så kommer du vara 45 år, du ville ju alltid vara en ung mamma"

Allt detta som varit mina argument för att inte vilja ha flera barn.

"Men alltså, dra inte allt det där nu. Nu kör vi på innan jag ångrar mig" fortsatte jag.

Han blev så lycklig. Sen blev det ju inte som vi trodde. Jag fick 3 missfall och det såg länge ut som att det kanske inte skulle bli någon liten. Fjärde gången på smällen så sa en trött Nina:

"Det här är sista chansen, blir det ingenting nu så orkar inte jag mer" hulkade jag gråtande till husbandet.
"Det räcker nu Nina, det är bra nu. Vi har gjort allt vi kunnat. Det räcker nu, orkar inte se dig gå igenom det här gång på gång" var husbandets ord till mig.

Det var underbara Milo därinne i magen. Han kom till oss till slut. Lyckan var totalt när vi passerat första delmålet. Klara veckan då alla missfall kommit. En liten blödning satte stopp för hoppet. Men det vara bara en liten blödning, Milo var kvar. Han blev kvar. Ända till slutet och sen kom en tjockisbebis till oss en kall decemberdag 2008.

Min kropp orkar inte mer, jag har varit gravid 10 gånger. Det har satt spår på min kropp. Jag har haft en rubbad hormonnivå, jag har ett bäcken som fortfarande inte mår bra, en rygg som aldrig kommer bli helt bra, jag får ångest när jag mår det minsta illa för att jag är tillbaka där i soffan... där jag låg i månader och kräktes ögonen ur mig och kissade på mig. Jag funkade inte under många månader som gravid, så har det varit med alla mina barn. Så man kan säga att 1,5 år av mitt liv har vart en dvala, ingen kontakt med omvärlden, ett helvete... som ett magsjukehelvete.

Hade det varit på ett annat sätt. Ni vet "aldrig mått så bra" type of graviditeter så hade vi i nuläget varit familjen annorlunda. Jag lovar! Vi skulle ha 11 barn varannan vecka. Skulle inte förvåna mig. En stor jävla buss med lockiga, snoriga ungar. EN hel drös med små husbandisar. Jag skulle ha tuttar som jag snubblade på, och en jäkla massa namntatueringar på ungarnas namn på hela kroppen. Jag skulle säkert ha fött de sista 3 hemma i soffan medan jag låg och tittade på "En unge i minuten". Husbandet skulle sitta och blir tatuerad av sin brorsa samtidigt. Typ...

"Öööh, blev det en kille eller?" skulle han fråga mig när jag stod där och hängde mot väggen med halva huvudet ute ur pullan.
"Vet inte än, vänta en stund till" skulle jag säga medan jag krystade i reklamen. Sen skulle det ploppa ut en krullig pojke.
"Aaaah, det blev en pojke" skulle jag säga medan jag gnagde av navelsträngen och torkade svetten i pannan.
"Kanon, då kan du tatuera Sigge då" skulle husbandet säga till brorsan sin. Det skulle finnas en yttepytte prick kvar att tatuera på.

Så ja... det kanske är tur att man mår som pesten själv under graviditeterna?! :)


VAB


Sjuklingsbebisen.... med sin favvosysselsättning såhär i sjukdagar.
Mammas iPhone.


Godmorgon Tisdag. Har vart ute på en promenad, ätit frukost med favorit LCHF brödet. Jätte jätte gott är det. Sen en stor kopp kaffe på det så är man människa igen. Milo har fortfarande feber och nu väntar vi på att doktorn ska öppna så vi kan ringa och boka tid.

Jag har lite jobb jag kan sköta hemifrån idag. Sen är det ju såhär när man har småbarn. Dom är sjuka och då får man ta hand om de små liven. Jag minns en tid då jag hade så fruktansvärt dåligt samvete över att vara hemma med mina barn. Den känslan är vidrig. För samtidigt som det är så självklart att vara hemma med sitt sjuka barn så känner man sig så dålig på jobbet. Det är för jävligt att man ska behöva känna så. Det är få arbetsplatser som får en mamma att känna sig ok över att vara hemma med sina barn och vabba, i alla fall om man ser tillbaka på mina erfarenheter. Jag hoppas att ni har andra erfarenheter! Jag har hört om arbeten där chefen är fantastisk mot personal som har sjuka barn och har full förståelse. Jag försökte vara en sån chef, men det var jag ju för att jag vet exakt hur det är när man INTE har en sån chef. I Sverige har vi den rätten som föräldrar, ja att vara hemma med våra sjuka barn till dom är 12 år. Men det är sällan man är det med gott samvete, jag vet många som känner som jag. Idag mina vänner är jag hemma med GOTT SAMVETE. Idag är jag hemma och och tar hand om min pojke utan att känna mig dum mot någon, härlig känsla. Jag hoppas att alla ni mammor därute inte är som jag, att ni inte har dåligt samvete över att vara hemma med era barn, det är inte värt det för fem öre!

Varje kväll! Då menar jag varje kväll. Ja,...

img_9790 (MMS)

Varje kväll! Då menar jag varje kväll. Ja, då kommer vår tjockkatt Toxy. Då har han först vart och lagt en rykande körv i lådan, lagom kattskite gonande vill han gosa. Han trampar som om han vore en liten kattunge som letar efter mammas tuttar. Klorna är 1 meter långa känns det som, han är tung, luktar skit men ändå så står man liksom ut. Jag är den enda i familjen han tycker om ordentligt, då får man bjudna på att stå ut med körvlukt i näsan en måndagkväll. Men lite vill jag spy... Helt klart!


MY DAY


Milobebis med sin första glass på torget idag. Det innebär vår
hörrni. Idag hade vi runt 20 grader på dagen. Halleluja!


Min dag:

* Jobba klart det sista på hemsidan.
Äntligen klar och lite pirrig i magen var man ju helt klart. Som sagt fick jag superfin feedback, GLAD att den är klar och att jag kan släppa det lite nu!

* Åka till LiIDL i 300 för att köpa gelésits.
In kom jag och husbandet på lunchen för att inhandla ärselskydd. Nehe.... träffade min vän Åsa som är butikschef på LIDL här i stan. "Dom kommer på torsdag Nina" svarade Åsa lite skrattande. Ok, då förstod jag att det står i nyhetsbladet nu för vad som ska komma på torsdag. Natten mot torsdag tältar jag utanför LIDL.

* Hämta Milo och äta första glassen på torget.

Idag stod han där vid grinden igen och tittade när jag kom. Man blir så glad i hela magen. Det går mycket bättre att lämna Milo nu. Jag tror det är så för att husbandet lämnar. Jag suger på lämning tydligen. Jag är skitbra på o hämta. Glass påt torget därefter. Mys i solen och känna värmen var inte helt fel. Milo åt en tugga sen kastade vi glassen. Jag var på väg att äta upp den men kom ju på att jag inte gör sånt längre. 19 kr i soporna!

* Hämta husbandet på jobbet, handla.

Husbandet ville grilla. Det är nu jag minns hur det brukar vara den här tiden på året, ja att vara gift med min man. Det är nu vi grillar högt, lågt, på tvären, i ur, i skur, i snöstorm, i bakluckan på bilen.... everywhere and always. Husbandet ÄLSKAR att grilla. Han SOLSIDAN grillar och skulle kunna stå med ett förkläde och grilla gris hela dagarna. SÅ idag åt vi grillad fläskkotlett, vitlöksröra, bea och sallad till middag. Gott - YES

* Konstaterar att Milo är sjuk...... igen?
Jag känner på min lilla pojke och känner att han ju är varm.... igen! Jajjemen, 38,9 i feber.... igen! Han var frisk i 1,5 dag. Det är oxå nu jag konstaterar att det är nåt som är vajsing. ALLTID när Milobebis beter sig såhär så vet vi att det blivit något i öronen eller halsen. Imorgon bokar vi tid till doktorn.... igen! :( men om man ska försöka vara positiv i allt detta så har han inte varit sjuk så mycket den sista tiden. Men, när det blir såhär så är det inte så skoj. Vår lilla plutt!

* Stora barnen till pappa
Det är den där dagen då allt blir tyst. Stora barnen försvinner till sin pappa. Elliot är ju sjuk dessutom. Han väckte mig i morse klockan 5 och sa att huvudet värkte. Hög feber berodde det på. Det började ju redan igår eftermiddag. IPREN, vatten och en mamma brukar hjälpa. Så det känns BLÄ och skicka iväg dom till sin pappa, även om han har det bra där med så vill man ju hönsa loss lite med sina hjärtegryn när dom är sjuka.

*Tar kväll!
Javisst, nu tar vi vår lilla sjukling till son och duschar av honom, stoppar i en supp och lägger honom. Jag kommer att smälla av på soffan, försöka få min man att kanske bjucka på en fotmassage, sen tror jag att jag somnar tidigt ikväll. Jag är en sliten företagarkärring med sjuka barn denna måndag!





Hemsidan öppnas idag kl 12.00




Klockan 12 idag öppnas min hemsida......

..... skulle bli så glad om jag fick lite feedback på det som upptagit min tid i snart 2 månader! :))))) HÄR kan du klicka så kommer du raka spåret in. Annars så är adressen Du ska lägga på minnet www.nindigosrum.se! Som vanligt! Jag har oxå en sida på Facebook. Nindigos RUM heter den... där får man hemskt gärna klicka sig in och klicka på gilla knappen! :))))

Usch, jag känner mig nervös på nåt sätt......

Uppdaterad ---- 17.40----Uppdaterad

Vill bara berätta att öppnandet av den nya sidan gått jättebra, det har kommit in en hel del glada tillrop, lyckönskningar och positiv feedback på min (privata) sida på facebook. Jag blir så glad av alla vill jag säga till er som även läser härinne. TACK TACK TACK TACK

AOUTSCH MY ASS


Idag är det måndag. En måndag med ASS AKE. Herreminjeee.... ok, nu hajjar det där med ont i ärslet efter att man cyklat på motionscykel!!!

Godmorgon måndag. I morse satte jag mig upp i sängen för att kolla klockan. AJ...utbrast jag rakt ut. Jag har vansinnigt ont i min rumpa. Alltså, jag har nog aldrig haft såhär ont av att cykla. Så klockan halv 7 i morse mumlade jag till husbandet om att vi ABSOLUT måste köpa en gelésadel till vår nya motionscykel. Vart köper jag det? Annars är det färdigcyklat. Jag gjorde ett pass på den igår, jag satt och cyklade stenhårt i 25 minuter. Svetten lackade och jag kunde knappt stå efteråt. Jag la mig i ett RELAX bad efteråt. Ja ni vet den där appen jag pratade om, relax appen. Den hade jag på och så låg jag och pös i badet. Masserade mina trasig lår och bara försökte göra mig själv hel igen!

Fy faaaan vad motion kan göra ont!! Imorgon är det innebandyträning oxå, hur fan ska det gå? Fingret är fortfarande svullet och blåmärkena börjar bli gröna. Men what the heck, vi fyller på med nya! :) Ärslet är ju redan kvaddat så det kan man ju inte göra så mycket åt.

Hörrni.... klockan 12 händer en grej! Skriver mer om det sen! :)))

No excuses


Nu har en sån här flyttat in hos oss. En motionscykel
som ska kickstarta förbränningen som h-et själv! :)


Ja men halloj söndag. Här inne var det dött ser jag...... man kan ju inte hjälpa att man känner sig lite ensam härinne ibland. Är alla ute och njuter av solen annat än kommenterar här inne tro?!

Gårkvällen bjöd på spontanbesök av Tonys stora härliga familj. 2 av bröderna med respektive och ungar samt svärmor och svärfar svävande in på en middag. Trevligt som tusan, älskar att umgås med familjen helt klart och perfekt nu att alla kom hit eftersom Milobebis varit lite hängig. Nu är han frisk igen dock, har varit feberfri sen igår så det blir dagis imorgon.

Med sig hade 1 av bröderna denna. Dom köpte den för nåt år sen och har använt den ett par gången. Så istället för att den skulle samla damm i deras vardagsrum så samlar den damm i vår nu. :) Näää, men tanken är att det ska nötas på den här när jag inte promenerar eller styrketränar. Det ska alltså inte finnas NÅNTING alls att skylla på längre! Den är verkligen tystgående så denna kan man sitta på till TV:n på kvällarna. Som de flesta vet brukar det ju vara ett jävla nötande i början för att den sedan ska bli stående där på golvet, och samla damm. Men bara man får det till en vana så tror jag man har hälften vunnet. All form av motion som görs mer än 19 gånger blir en vana sägs det. Så när man gör sin motion för 20:e gången är det en vana. Jag kan nog skriva under på det. Mina promenader har ju numera blivit en vana och jag känner av direkt när jag inte är ute på dom, och mår faktiskt som bäst när jag tar mig ut nästan varje dag.

Nähä, jag och Milobebis är totalt solomio idag. Tony är och dömer innebandy, Thedde i Lindköping och Elliot i stallet. Försökte locka med mamsen till IKEA men hon jobbade :/. Hon skulle försöka skynda sig lite för mamma är som jag, hon gillar IKEA. Får se om det blir av... annars tar vi oss nog ut på en barnvagnspromenad smo Milo älskar. Längtar till lite SÖNDAGSMYS ikväll.... Fenomen, ska fan lyckas böja en skedjävel snart!

Bluemark






Snyggt....

... när man är helt blåslagen. Jag som får dessa härliga blåmärken så lätt oxå. Ved beror sånt på? Har man ytliga blodkärl eller? Jag är ju blåblek nu dessutom och kan tänka mig att det syns ännu bättre då! Mina tatueringar ser nästan ut att ha flytit ut (fast dom inte har det) då jag är så himla blek. Det löper små floder lite här och där på min kropp och gör att det påminner mer eller mindre om någon slags alien.

HAHA... en rolig grej med allt detta är att jag alltid trott att jag har väldigt mörk hy. Jag slutade sola solarium för 5 år sen nu. Jag insåg att jag bara fick fler och fler leverfläckar utav det och att det faktiskt inte är så hälsosamt. för nåt år sedan var jag och kollade upp några av mina fläckar. Läkaren suddade och och drog med nåt medel över fläckarna, hummade lite och sen sa han:

"Ok, Du ska ju helt klart vara försiktig med solarium. Dessutom ska du vara väldigt försiktig ute i solen. Fläckarna är inte farliga nu men kan bli om man inte är försiktig.!" SVÄLJ... jag blev livrädd. Men han lugnade mig med att det inte var någon fara nu och att jag skulle använda mig av solskyddsfaktor så skulle det inte vara alls farligt. Men helt klart så har jag ju fått mig en tankeställare. Jag frågade om min hudtyp.
"Ja du är ju tvärljus" sa han.
"Va?" frågade jag gapande.
"Ja, men Du skulle nog kunna klassas som hudtyp 1 kanske 2" fortsatte han.
Ok, här har jag gått och trott att jag tillhör grupp 3. Den lite mörkare gruppen, lite exotisk nästan med mina kolsvarta ögonbryn och mörkbruna hår.
"Eeeh, vadå som en rödtott?" (är ju fejkrödtott nu :) frågade jag.
"Ja, som rödlätta med lite fräknig hy men kanske mer åt tvåan som är ljusst blonda personer" fortsatte läkaren.

Detta var för mig en mindre chock. Jag har aldrig fattat att det var så. Men så tittar jag på min pappa. Pappa är vit som jag. Finskt vit skulle man kunna säga. Heja Suomi och det brunbrända! ;)  Men jag har ju inte fattat det förr eftersom jag förr om åren solade solarium på vinterhalvåret. Det är ju inte förrän det fem senaste åren som jag verkligen sett hur jäkla blek jag blir på vintern!

Ja, så ge mig lite sol nu. Jag behöver sol på min kropp!

Misströstar




En målbild kanske.... Såhär ser det ut när karln
rensar ur sin garderob på kläder han blivit för smal
för. Vi har nu på morgonen gjort en redig utrensning.

Ja, detta skulle kunna vara en målbild. Att jag oxå ska ha en stor hög på sängen med kläder som blivit för stora för mig. Det går som vanligt jäkligt sakta och jag misströstar litegrand. Kommer jag bli smal till augusti? Just nu känns det INTE så. Min kropp har väldigt svårt att släppa ifrån sig, det vet jag. Det är bara det att stundtals så ledsnar jag på det, känner att det är orättvist och jäkligt jobbigt att komma till min målbild. Jag blir lite less när jag vet att det finns dom som tappar 1 kg i veckan, jag tappar 2-300 gr kanske..... ja i veckan. Sen får jag mens och går upp 1,5 kg. Sen går jag ner det igen men då står jag liksom på 0 huxflux. Sen kommer ägglossningen och då går jag upp 1,5 kg igen. Sådär håller det på. Ska man tappa 1 kg i månaden och ha dessa jäkla up´s and down´s med menshelvete och äggrullningar så är jag smal lagom till jag fyller 60 känns det som! :(

Det är tur att jag mår så bra av LCHF, annars hade jag gett upp.....

"The tvätteria"



Tog massa struntbilder med kameran idag. Även om
man tvättar, städar, packar och leker med Milobebis
så är det ju att en dag blir lång när man bara är hemma.




Till slut ville inte ens Milobebis lajja längre utan ville toktitta på sin film.
Jag har nästan blivit utbytt mot Blixten Mc Queen! :(





Så då roade jag mig med egopics. Såna där som det
ska se ut som att nån annan bara råkat knäppt. Men
egentligen står jag där med systemkameran och bal-
anserar den i handen och tänker att jag ska se lite
sådär oberörd ut. NÖRDIGT? Yes.


Ok, denna dagen har övergått till kväll och äntligen sitter jag här i min soffa och njuter av ett glas vin efter att ha ätit lite tacos. Det var så tråkigt idag eftersom jag blev mätt på en gång. Så jag hann liksom inte ens börja förrän jag var mätt. Well well, vad är väl en tacofiesta?! 

Det höll på att bli lite smått kaotiskt idag. Vi har en tvättstuga som ALDRIG är bokad. Den känns lite som min tävttstutga. Jag fixar och donar därnere. Plockar och städar och dammar. Vår portis har berömt mig för att jag är så duktig i tvättstugan. Då känner jag mig som om jag är 10 år igen och tandläkaren berömmer mig för att jag varit så duktig. Jag växer flera meter och förväntar mig ett bokmärke.
Men i alla fall. Ett litet sidospår. Jag brukar bara knalla ner så vet man att det är ledigt. SÅ är det verkligen. Ok, idag laddade jag då vagnen full med tvätt, tog på Milobebis sina tvättstuge tofflor och så åkte vi ner, i hissjäveln. OOOOOKEEEEEEEEEJ.... bokat hela jäkla dagen! HELA dagen!!! Aldrig hänt förr! Kände att svetten började sippra i min panna då jag helt räknat med att tvätta åt Thedde innan han skulle till Lindköping. Det var bara att packa ihop sig tillbaka till hissen. Den där jävla hissen som jag är så rädd för att åka varje gång. Ni vet storyn med att Milo skulle stå och titta på sin flintiga mamma då vi fastnat och jag blivit galen och slitit av mig håret?! Varje gång är det hjärtat i halsgropen. FAN.... I alla fall så kom vår portis precis när vi skulle kliva in i hissen, eller jag tror att han portis. Jo, han är det. Jag bestämmer det. Jag beklagade mig att det var så typiskt att det var fullbokat just idag när Thedde behövde massa rena kallingar och innebandykläder med sig på resan.

"Men du, det är ju hon längst ute på loftgången som tvättar. Jag ska prata med henne och kolla hur länge hon ska tvätta. Sen kan jag höra av mig till dig om hon blir klar tidigare!" säger vår underbara portis.

"Va? Nämen vad gullig du äääääär" säger jag och känner att svetten börjar gå tillbaka. "Åh vad glad jag blir, ja hör av dig om det skulle vara så då" säger jag och beger mig in i den förbannade helveteshissen. Milo bestämmer sig för att hoppa i hissen och då drabbas jag nästan av hysteri. Han tittar lite konstigt på mig när jag fräser så fragdan flyger ur munnen: "NEJ, INTE HOPPA!" Vi kommer upp välbehållna och jag är återigen lättad och får lite dåligt samvete för att jag beter mig som en galen.

Det plingar på dörren, det är hon längst ut på loftgången, hon säger att hon tvättat klart. Detta är grannsämja mina vänner, det är sånt här som är så avgörande för trivsel i ett hus. Gulliga grannar som bryr sig om varandra. "Ja jag hörde att din son skulle bort idag och att du räknat med att tvätta" säger hon glatt. Så ner igen dåra. Milo hoppade inte i hissen och vi klarade ytterligare en färd både upp och ner. PIUH!

Slutligen då så lyckades jag tvätta klart allting och packa. Ja, medan min pubbeunge satt bredvid och titta på. Curlingförälder? Jag? Näj för faaaan.... :)

Så... nu har jag ordbajsat lite om den här dagen. Vinet börjar väl ge sig tillkänna. Jag tål ju ingenting längre, ja sen jag började med LCHF har det blivit väldigt billigt på alkoholfronten. :) Nu ska jag hålla Elliot sällskap och titta på TALANG. Första gången för mig.... Ha en trevlig fredagkväll nu bloggisar.  PUSS


Topplistan MAKEUP



Toppllistan på den mest sålda makeup:en på Beauty Planets hemsida är denna. Massa härliga produkter
kan jag garantera. En del produkter kommer att bringa beroende, i´m sure!


1) Lancome Hypnose mascara.
Jag har full förståelse att denna ligger på första plats. Det är en grym mascara med en kanonegenskap. Man kan måla på med den hur många gånger som helst utan att det blir klumpigt. Den håller fransarna separerade ändå. Ger längd och volym och jag tycker att dom här doftar gott. MUPPIGT? Yes.

2) Yves Saint Laurent concealer (Touche Eclat Radiant Touch). En grym concealer med pensel som Du kan ha i hela asniktet. Röda näsvingar, mörka ringar och andra blessyrer blir ett minne blott med den här. Finns i fyra olika färger. Att tänka på: Inte använda för ljus concealer, vet inte om ni sett att vissa ser ut som tvättbjörnar runt ögonen. Det är när man använder för ljus concealer, Eva Longoria brukar göra det har jag sett. :)

3) CLARINS Beauty Flash Balm. Jag tycker ju kanske att denna skulle ligga på första plats. Den här grejen är AMAZING! Den kallas oxå för discokrämen. Den har en snabb upplyftande effekt och ger en gudomlig lyster samtidigt som den stärker ansiktskonturen. Klappa in ett tunt lager som en primer under makeup, vänta några minuter och applicera sedan makeupen så har du tagit bort många vaknätter och slitenhet i ansiktet.

4) MAX FACTOR Masterpiece Beyond Length Mascara. En mascara med en glimmereffekt på andra sidan. Det är alltså en vanlig mascara som förlänger upp till 70%. Sedan väntar man någon minut för att när det torkat applicera en skimrande highlighter för fransarna. Jag har aldrig provat denna, däremot har jag testat vanlig skimrande ögonskugga på fransar och det ger en riktigt häftig effekt. Just den här färgen ovanför tror jag stenhårt på.

5) Elizabet Arden Summer Escape Beauty bag. Den här är nog en dröm för mig som älskar Elizabeth Ardens produkter. Det är ett sommar set med massa härliga produkter, och som om det inte skulle räcka får man en väska och kepa! :)  För övrigt så innehåller det Eight Hour Lip Protectant Stick SPF 15 (fullstorlek), Exceptional Lipstick i färgen Starlight (fullstorlek), Pretty Body Lotion 100ml samt Makeupkit med 6 ögonskuggor i fina färger och 1 rouge/skimmerpuder.

Inte tokiga grejer alls detta, dessutom finns det alltid till lite bättre priser på just Beauty Planet.

Morgonbestyr a la Niiinis


Så härligt på morgonpromenaden i morse. Solen
tittade fram mellan trätopparna och man känner
att SNART är våren här på riktigt!


Åh, älskar den här bilden. Så jäkla härligt! En ny dag
en ny fräsch härlig morgonsol och man känner sig
pigg....


Snart kommer även träden fyllas av blommor och
blad. Det är då jag känner att det är på riktigt!


I morse vaknade vi (som vanligt) av en vällingfrågande Milo. Jag frågar husbandet vad klockan är. Halv 7 säger han. SHIT, jag kliver upp med ett ryck och tänker att FAN vad sen promenaden blir nu. Tankar som: "Hinner vi med morgonbestyren om jag prioriterar en morgonpromenad nu!?" - "Vem väcker Elliot, han börjar ju tidigt idag?" - "Hinner jag duscha?" snurrar i mitt huvud. Ja, så är det att ha en stor familj. Det är mycket som ska klaffa på morgonen för att alla ska hinna till sitt.

"Morgonbestyr" = Ta fram frukost, koka kaffe, se till att alla 6 tandrader blir borstade, att alla har kläder på sig som inte ser ut som hej kom och hjälp mig rent färgmässigt, borsta och fixa hår. Även om jag har 2 pubbeungar så är jag ju självklart med och hjälper till. Få i alla frukost och att det helst ska gå någorlunda snabbt.
"Väcka Elliot" = Det får vara en egen punkt i vår familj. Det krävs nämligen ett ton med tålamod för att få upp den här killen alltså. Jag skulle kunna släppa en hiroshimabomb i hans säng och han skulle vända sig lite, grymta till och fortsätta slagga. Det slutar oftast med att jag måste lacka, det är så himla trist. Igår så bad jag verkligen honom om att vi skulle få en skön fredagsväckning. Han får inte bli sur och jag ska inte blir sur. För blir han sur av att jag väcker honom så slutar det oftast med att mitt finska tålamod tryter och så är det igång. Jag hatar och tjafsa på  morgonen, ingen ska behöva göra det. Alla ska åka till jobb och skola med en skön känsla i magen, inte tvärtom!
"Hinna duscha" = Ni som har småbarn vet ju att detta med att ta en dusch hur som helst är ren och ram LYX. Det är inte bara att stövla in med en nyfiken 2 åring utanför duschdörren. Då kan man komma ut till kaos så det där med att duscha när bara vi är hemma funkar inte. Så det måste jag hinna göra innan alla drar. Nu när Milo är febrig här hemma så gäller det att få den saken snabbt avklarad!

Det är bara det att när jag svettig står i hallen och fått på mig alla kläder, fått i lurarna i öronen, mössa vantar så kollar jag en snabbis på klockan så är den tio i sex. 05.50. What? Vart tog halv sju vägen? Vem flyttade klockan? Men så vet jag ju oxå att husbandet är lite vindögd på morgonen så han har kollat på klockan helt åt helvete. Men det var nästan bra, fick ju allting gjort mycket tidigare och en skön dusch utan att stressa halvt ihjäl mig! GÖTT!

FREDAG idag, med det kommer en härlig helg och som det ser ut fint väder. THANX alot, det vill vi se mer av. Hoppas på att Milo blir frisk snart. Det konstiga är att han är lite lite förkyld och lite lite hostig och så har han feber runt 38 grader. Inget mer. Vet inte vad detta nu är men ungen är precis som vanligt och leker och tjoar här hemma. Men feber dock.... så då är det ju inget dagis och inget superfladdrande. Jag ska under dagen tvätta lite, packa till Thedde som ska på innebandycup i Lindköping hela helgen. Sen städa lite och förhoppningsvis ta mig ut med Milo på en vagnpromenad.

Ha en härlig fredag allihop, hörs snart igen!

PS: Förresten, kollade tiden detta inlägg publiceras. 08:18.... vad annars :)


Måste det låta så mycket när karlar ska skita?



Känner ni igen det här? Ni som inte gör det kanske bara haft tur.... för detta är
något som det manliga könet är riktigt bra på!


Det här är ett rätt faschinerande beteende för mig. Senast igår på en film på 6:an så hände det. Mitt husband är bra på det och jag vet att killbekanta till mig har detta beteende. Det handlar om att berätta hur man ska göra nr 2, eller hur det ska bli när man gör nr 2. Behovet att berätta vad man ska göra är så faschinerande. Som att det liksom är värsta händelsen som ska utspela sig där inne på toaletten, och HEY.... alla måste veta det.

"Näej, nu ska jag gå och skita ur mig" är en vanlig mening. Tony har en annan. "Nu ska jag gå och bolma ur mig så ögonbrynen ramlar av". Okej, helt klart så får man ju bilder framför sig av en sån mening. "Nu ska jag skita så tånaglarna krullar sig". "Nej, dax att gå och klubba!" "Släppa en missil." "Bygga nallar". "Dra en kabel". "Möka ur mig" är några andra uttryck man kan höra.

Whats up med det här? Varför måste man för det första berätta för alla vad det är man ska göra? Känns det viktigt. Är detta med att gå och skita lite manligt kanske. Som att man går in och bevisar manlighet genom att gå och bajsa på toaletten? Sen är det så faschinerande att det ska låta som en gigantisk händelse. Som att mindre världskrig händer där inne på den illaluktande toaletten.

Hur skulle det låta om en tjej sa såhär? Låt säga att man sitter ett sällskap hemma hos någon på en middag. Jag tänker mig att man är par, några stycken sådär. Kanske 8 personer som precis ätit. Man sitter där och smälter maten och småpratar vid bordet när en av tjejerna utbrister: "Nej för fan hörrni, nu är det jag som ska gå och bolma ur mig en knubbsäl så ögonbrynen trillar av!" Undra hur sällskapet skulle reagera? Skulle det bli tyst? Eller skulle nån skratta? Jag skulle skratta så jag dog för just den här chockartade humorn är helt i min smak.

På jobbet, i kontorslandskap. Insjunken i jobb sitter en hel avdelning när en av de lite äldre kvinnorna säger! "Ok, nu är det den här bruttan som ska gå och skita ur sig en missil, varning varning...höhöhö" och så trippar hon iväg till toaletten.

Hos frissan. Det sitter en ung snygg tjej och blir klippt och färgar håret. Hon är lång, smal och har skitsnygga tajta jeans från Acne, höga klackar från Gucci och en skjorta från Mulberry. Hon ser ut att vara lite fin i kanten, nästan åt det tråkiga hållet. Frisören är mitt i klippningen när den skitsnygga tjejen avbryter. "Nej hörrudu, jag måste fan pausa alltså. Det pockar på så inihelvetes mycket nu hörrudu så jag måste gå och lägga en kabel!" Skulle inte frisören svimma då? Eller i alla fall bli yr?

Detta är ett fenomen, det måste vara ett fenomen. Att karlar ska sätta ord på sin nr 2 handling. Vi tjejer gör det liksom lite i smyg. Sådär så det inte ska märkas att vi varit och gjort tvåan. För hur illa det än låter så skiter vi tjejer oxå. Hur snygg, sexig, het och läcker man än är som tjej så skiter man. Så är det. Silvia skiter. Prinsessan Madde skiter. Jennifer Aniston skiter. Heidi Klum skiter. JEPP, precis som karlar så skiter vi oxå. Kanske tom att det nångång känts som man skitit en missil men det är inget vi skryter om, inget vi nämner. Vi bara gör det för att vi har det behovet. Annars skulle vi precis som alla människor och djur på hela jorden må väldigt dåligt.

Innan jag skrev det här inlägget så ville jag göra lite research med Tony. Så jag ringde han på jobbet och frågade honom vad han säger när han ska gå och skita? Han blev väl till en början lite fundersam över min fråga men sen rabblade han bara. Det var som att han var född med ett nr:2 lexikon inbyggt i hjärnan.

"Lägga en kabel"
"Skita"
"Bygga nallar"
"Klubba"
"Bolma ur sig så ögonbrynen ramlar av"

Ok, den där sista meningen fick det att brista. Så då skrattade vi en stund, jag skrattade faktiskt så jag grät en skvätt. Så det är inte det att jag tycker att det här fenomenet är tråkigt, det är rent av skitkul!!! Men jag tror inte att jag någonsin kommer säga att jag ska gå och "Bolma ur mig så ögonbrynen trillar av!"

Nindigos RUM bokställ




Jahapp... här har vi då ett bokställ som jag gjorde till Milo idag. Det här
bokstället ska jag i min webshop sen.


Det blev ett bokställ. Har även påbörjat lite annat smått och gott, hann inte med så mycket idag då jag blev tvungen att jobba hemma hela förmiddagen. Det här stället går att få med egen text oxå. Då kan man ju ha någon personlig text om man vill, eller kanske nånting helt annat. Jag tänker mig nån söt figur kanske... jaja, det kan utvecklas hur långt som helst. Den är ca 45 cm hög och 35 cm bred så man får plats med rätt stora böcker. Typ guiness rekordbok aktigt! :) Vitt och svart ska den finnas i.

Ojoj.... idag har jag även spikat hemsidan. Nu är det bara det sista ändringarna med namnbytet som ska göras klart, sen få fart på betalningsdelen i webshopen sen är man OFF TO GO! Jag sitter faktiskt här och skriver till Er med ett vinglas vid min sida. Jag firar litegrand. Firar att det äntligen känns bra med hemsidan. Man blir lätt lite petig och snöar in på massa skit medan man håller på. Jag har ändrat 10 000 gånger och stött och blött! Jag har ju hållt på med den nu i 1,5 månad. Det är ingen värsting sida på nåt sätt men det är en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLA massa som man måste pilla med och allting tar tid. Herreminjeee alltså. Jag har fyrkantig blick och nacken värker av allt sittande vid datorn.

Nej, nu ska jag krypa i nåt skönare. Milobebis ska nattas. Sen ska jag sätta mig med mitt glas vin och en bit mörk choklad och bara glo. Glo rakt fram.... på allt annat än en hemsida. Sen är det Arga Snickaren på femman och Greys på det. Så TV:n bjuder på finfint tittande. Ha en fin kväll y´all!


Ok! Vem har spytt på min Helena Väska?

img_6003 (MMS)

Ok! Vem har spytt på min Helena Väska?


I´m broken


Ok, jag är heeeeeel trasig. Jag tror att ett tåg mörchat över mig inatt och lämnat kvar endast en liten blöt fläck som liknar Nina. Jag har ont överallt och jag är dessutom skadad.... men jag kallar mig THE WALL! :))))

....oh herreminjeeeeeeee vilken träning! Jag har ett svullet stukat finger, jag har 3 blodutgjutelser på mina händer, jag har säkert över 20 blåmärken på min överkropp. MEN KUL VAR DET!!! Det känns på riktigt som att dra tillbaka klockan 10 år när man står där på planen. När man dessutom ser tjejer som man hade med sig på den tiden så kan man inte bli annat än lycklig! :) Är det såhär man ska göra för att känna sig yngre så ska jag nog börja köra innebandy igen! ;)

Baksidan är väl att man gör sig lite illa. Antar att man kanske inte är lika tålig som otränad. För innebandy och mina promenader och min styrketräning är ljusår ifrån varandra. Innebandy ger mig ont djupt inne i kroppen, i muskler man inte ens trodde man hade. Igår fick jag en smäll på ett finger så nu är det svullet så jag inte kan ha min ring där. Sen har jag 3 blodutgjutelser i händerna av hårda skott, jag kör inte med hanskar.... det är det bara fegisar som gör! :) Jag känner mig inte säker med handskar, därför kör jag utan. När jag målvaktstränar andra så säger jag alltid åt dom att sluta med hanskar, du måste ha kontakt med bollen. Så är det. Sen dessa väldigt smickrande blåmärken. Herregud, ska ta bild sen så ni får se hur det ser ut. :)

MEN KUUUUUUUUUUUL ÄR DET som sagt och värt lite svullna fingrar och blåmärken.

Nu jobba lite här, sen till verkstan... wiieeeee!!!

Nya Nindigos RUM alster?



Ok, första koppen kaffe! Som jag har längtat. Har
t.o.m lite huvudvärk, antar att det kan ha en stor
bidragande orsak. I´m addicted....


....sådär ja! Nu har jag fått i mig mina första slurkar för den här dagen. Gott var bara förnamnet. Har suttit vid datan i flera timmar nu och börjar känna mig lite mosig. Känns så jäkla skoj allting just nu. Spännande men dock lite otåligt. Väntar fortfarande på svar angående namnet. Liiite jobbigt blev det med det eftersom jag gjort klart väldans mycket med min färdiga logo. Nu måste logon göras om och bytas ut överallt där den nu är placerad. SNARK SNARK SNARK. Men men, det enda som hänt är att det tar lite mer tid, inget annat allvarligt så man ska inte gnälla.

Hörrni, jag har kommit på en del nytt i designväg! Imorgon är det jag som tar på mig arbetskläderna och far till verksta´n. Tänkte faktiskt att ni skulle bli dom första att se det jag hinner göra klart imorgon. Jag satt i designmöte med mig själv igår och kom fram till väldigt mycket kul, en del för barn oxå. Sen funkar jag ju så att jag blir så otålig och måste sätta tänderna i tillverkningen direkt. Blir lite rädd att jag glömmer något om jag väntar för länge. Dock så finns det ritningar på det mesta som tur är.

Nehepp, nu ska jag svepa mitt kaffe och jobba undan det sista för att sedan hämta Milobebis kl 15. Därefter åker vi nog hem och lajjar loss lite innan jag ska brassa middag till resten av ungarna & karln. Sen väntar ju innebandyträningen ikväll oxå, jag har fått med mig en kompis till mig som spelade aktivt några år. SKITKUL att hon hänger på... wiieeee!


Coffee dreams


VILL HAAAAAAAAAAA!!!! Först och främst är den väldigt snygg. Sen är ju
kaffet i en sån här så fantastiskt god! Den här heter Nespresso Citiz.


En av de helt underbara smakerna
som jag drack i helgen! MUMMA!!!


Nu står en sån här på min önskelista. Har druckit kaffe ur såna här nespresso maskiner, varje gång har jag slagits utav hur JÄKLARNS gott det är. Jag älskar ju mitt vanliga CLASSIC kaffe på morgonen men skulle inte ha någonting alls emot att ha en sån här hemma. Otroligt gott.

Ni ser ju hur det blir när en annan inte fått sitt morgonkaffe. Tänker bara kaffe. KAFFE KAFFE KAFFE!!! För bara en sådär 4 år sen så drack inte jag kaffe överhuvudtaget. Ibland för att jag kände att jag var tvungen. Sen började jag lite försiktigt att dricka kaffe med hälften mjölk och 3 sockerbitar i, är det ens kaffe kan man undra? Sen körde jag på sådär. Inte dagligen alls utan bara sådär ibland. Men sen blev det så att jag började dricka oftare och oftare. Idag dricker jag kaffe 1 eller 2 gånger per dag. En gång på morgonen och så ibland en gång på eftermiddagen. Inte mycket alls. Men ändå, jag måste ha det minst en gång om dagen. Sen jag började med LCHF så har jag slutat med socker men har istället grädde. MUMMA! Nu längtar jag efter en kopp kaffe kan jag berätta. Måste gå ner på ICA och köpa mig mitt kaffe så jag får den dagliga dosen.

Bästa fuktkrämen EVER!


Tipsar om en HELT UNDERBAR fuktkräm. Jag har ju berättat för er om mina torra
fläckar jag har i ansiktet. Jag har ju provat massor med produkter för att hitta nåt
som snabbt får bukt med det. Nu har jag gjort det!


Ja ni minns väl bloggtävlingen jag hade med CLINIDERMS produkter. Jag var ju så himla nöjd med produkterna. Jag är fortfarande nöjd men jag tror att mina morgonpromenader sliter mer på min torra hud än vad den klarar av. Jag känner att den inte hjälper så bra som den gjorde i början när jag blivit sådär riktigt jäkla torr. När det verkligen är stora torra fläckar på mina kinderna.

Sen har jag ju kört med läppcerat på dom när jag nästan höll på att tappa kinderna. Läppcerat från "Eight hour cream". Inser att jag inte kan hålla på så ju. Man kan ju liksom inte kleta in vaselin i ansiktet när man ska sminka sig på dagen. Det blir inte ett så jättebra resultat då. Däremot kommer jag nog fortsätta att ha cerat på fläckarna på natten. Nu hoppas jag ju att våren snart är här för då slipper jag det här förbaskade problemet. Men så länge så ska jag nog fortsätta. Räcker att ha på nån dag per vecka bara.

Men så körde jag med den här. OOOKKKEEEEEEEJ, tack för kaffet! Där har vi det. Hade på efter badet på kvällen, nu len som en babystjärt! THANK´S alot! Jag gillart! Jag suuuupergillart! Det kostar ca 500 kr men är värt varenda spänn, jag lovar! Man kan ösnka sig i present, det är bra skit det. :)

Cykelfall...och härlig mänsklighet!


Suddig bild på morgonpromenaden. Tog flera stycken
och den här var väl tydligast! Man stannar liksom inte
till utan man smäller av några bilder i farten.


Kolla!!!! Ingen snö... eller lite där framme ser jag
men skit i det. Nästan borta!!


Tjipp tjopp tjipp tjopp låter det när jag går. En sån
luftdyna har pajat i min häl på mina skor så det
låter lite om den. Måste köpa nya.... Betyder det att
man nött sina skor då? Bra jobbat i så fall! Hörrni,
vi måste prata om grej, EN VIKTIG grej!


Godmorgon Tisdag! Jag har varit ute på min morgonpromenad, jag har ätit frukost med det HÄR brödet. Husbandet fick göra det för första gången, det blev precis lika gott som det brukar. Härligt att komma hem till doften av LCHF bröd när man kommer hem från en promenad ska jag säga er. Det tråkiga var bara att jag glömde köpa kaffe igår så det fick bli the till frukost! Jag vill ju ha mitt morgonkaffe så man kommer igång!

Hörrni, det hände en grej på min prommis i morse. Jag kom gående och rätt vad det så är ser jag en man på cykel tokramla. Antagligen har han kört på en isfläck. Han slår i backen och blir liggande. Jag börjar småspringa för att komma fram till honom. Samtidigt ser jag hur en lastbil tvärnitar och ur lastbilen kastar sig en ung kille och springer fram till den här mannen som ramlat på cykeln. Han reser sig och ser ut att vara ok. Lastbils killen håller honom i handen för att kolla av. Då ser jag att mannen skrattar till och tackar så mycket för att han kom fram och kollade läget. Lagom till det så är jag nästan framme. Mannen är på väg upp på sin cykel igen och ser ut att ha klarat fallet bra.

Men vet ni vad?! Jag blir så jäkla glad över det här. Ja inte att den här mannen ramlar men att den här lastbilskillen gjorde som han gjorde. I rusningstrafik så ba tvärnitar han sin stora lastbil, det blir en lååång kö bakom honom och ändå så tokspringer han fram till den här mannen och skiter i allt. Förra veckan såg jag en tjej som hjälpte en dam över vägen, det var jordens snöhög och massa is och vatten där hon skulle över. Strax efter rondellen stannade den här tjejen sin bil och kastade sig ut för att hjälpa den här gamla damen. Hon var så himla tacksam. Jag trodde att sånt här knappt hände längre?! Jag trodde att människor var så upptagna av allt annat och sig själva att man strunta i sånt här. Jag har sett med egna ögon hur folk bara vandrar förbi när någon ramlar eller skiter i att en gammal dam fastnat med sin roulator. Jag stannar ALLTID. Jag är nog överdriven åt andra hållet men för mig är det så självklart! Det är i såna lägen ingenting spelar någon roll, att man inte känner personen, att man är på väg på ett viktigt möte, att man tar av sig sin jacka för att ge den som skadat sig en kudde. Ja, ni hajjar. Tänk om man själv skulle ramla och folk bara gick förbi, eller när man sen är gammal och halkar och blir liggande och ingen hjälper mig?! Vad hemskt!

Jag fick en jättehärlig start på den här tisdagen för den händlesen. Jag blir glad i hjärtat när vi människor hjälper varandra på det här sättet. Det är det här som är mänsklighet, det här som gör att jag fortsätter tro på mänskligheten.

Berätta, hur känner ni kring allt sånt här?

Tips och skämskudde


Ok, världens minsta bild men
jag hoppas att ni ser ändå!


Tipsar alltså om nåt som ska vara helt fantastiskt för din vittvätt. Så använder man det här så behöver man inte ha dassiga bh:ar och linnen på sig mer. Jag ska testa i alla fall. Det var Maria min kompis som tipsade mig. Hon har ALLTID så vita linnen och där fick jag svaret! Grumme Blek & Fläck is da shit!

Jaha, idag har jag jobbat. Det är inte så liiiiite att tänka på när man startar företag kan jag berätta. Det är lite smått hysteriskt om ni frågar mig. Jag fick inte godkänt på mitt första namnförslag på företaget så nu väntar jag på det andra förslaget. Får se om jag får godkänt på det. Det borde jag få, det första var en ren chansning men det var för nära ett större bolag med samma inriktigt så då gick man bet. Jag måste få godkänt på det innan allt är klart, och allt måste vara klart för att få igång en webshop. Ja, ni hajar combon där. Därför drar det ut på tiden.

Nu har jag tittat på ett gammalt avsnitt av halv 8 hos mig. Tror det var gammalt. Fortsätter kika vidare på TV:n. Det är liksom det man orkar med på kvällarna. Det går ett program på 4:n nu, "Mamma byter bo". Jag fick faktiskt en förfrågan om vi var intresserade av att vara med i det programmet. Husbandet sa blankt NEJ. "Ska du bo hos en annan karl och familj" undrade han. "JEPP, så är upplägget men inte riktigt vår grej va" svarade jag! Och nu när jag sitter här med skämskudden i knät så är det väl inget val vi ångrar direkt. :)

Nu bjuder Elliot på ostchips som han gjort alldeles själv. Ha en fin kväll.

KRAM


Omröstningen!


Vad kul att ni var så många som valde att klicka på någon
av rutorna i min omröstning jag hade på bloggen för ca 1
vecka sen!


Såhär ser det ut just nu! Jag kommer att ha den lilla rutan tll höger i menyn kvar
under den här dagen för att ta bort den imorgon. Så känner du annorlunda klickar
du bara i den....


Jättekul att ni tyckt och tänkt lite. Det hjälper en ju lite att forma bloggen, helt klart. Sen är det ju min blogg och jag skriver det jag känner för men ska inte sticka under stol med att man såklart blir påverkad. Jag vill ju ändå att ni som läser härinne ska trivas. SÅ är det ju.

På första plats med 14% av rösterna hamnade Niiinis Tyck & Tänk.
Hahaha, kul att ni är många som gillar mina urflippade inlägg jag brukar kunna slänga mig med härinne. Jag kommer givetvis att fortsätta med dom och det är faktiskt dom inläggen som är JAG på riktigt. Det är då jag bara låter fingrarna fladdra över tangenterna och låter min hjärna bara få ur sig. :) Brukar ju sluta som dom gör dom inläggen oxå :)

På andra plats med 13 % av rösterna kom Make up.
Ok, här inser jag att jag ju varit jäkligt dålig med det på bloggen. Jag är ju för fasicken utbildad och har ett stort eget intresse så varför har jag inte delgett er det här på bloggen kan man ju undra?! Vet faktiskt inte. Tror att det naturligt kommer att bli mer och mer av den varan nu när jag tagit in detta i mitt företag. Det känns underbart att ha tagit upp sminkandet igen. Verkligen. Så det kommer ni se mer av på bloggen fr o m nu!

På tredje plats med 12 % av rösterna kom Nindigos ROOM alster. Ämen, nu blev jag ju helt glad i hjärtat. Ja, att ni vill se mer av sånt på bloggen. Fan vad kul. Det kommer ni ju givetvis att få göra då jag har detta i mitt företag oxå. På den nya hemsidan (som jag jobbar med) kommer det att finnas en webshop vilket är helt nytt. Längtar till jag får öppna den där sidan nu. Jag kommer att dela med mig av mer bilder på mina alster och alla nyheter jag planerar att göra.

På fjärde plats med 11 % av rösterna kom LCHF/viktminskning.
Det var ju tur att det faktiskt är några som vill höra om det här på bloggen. Det är ju en stor del av mitt liv så det hade kanske vart lite trist om det hamnat sist eller nåt! :) Det kommer ju givetvis fortsätta vara en stor del av min blogg då jag långt ifrån är klar med min viktminskning.

TACK för alla röster hörrni! Ni är guld värda allihop. Fortsätt gärna att kommentera här inne, jag blir glad i hjärtat av ALLA kommentarer ska ni veta!

Puss // Nina

Helgen i bilder!


Innan vi åkte iväg i Lördags tog jag och Milobebis ett bad. Vårt urfina
laxrosa badkar används OFTA! Milos absoluta favvosysselsättning i
badkaret är det här. Hälla vatten på mamma.


Badskummet är överlägset oxå. Ju mer desto bättre!


Väl framme stod det en flaska kyld bubbel och
väntade på oss. MUMMA! Barnen fick sitt eget lilla
bubbel. :)


Milo hittade genast några favoriter. Sally och Blixten Mc Queen och en
polisbil. Han var i leksaks drömmen.


Lite snick snack innan bubblet. Massa tid att ta igen så ni må tro att vi
snackat loss! Maria & Gustavs underbara kök!


Noel visar upp lite av allt det roliga det fanns att leka med. Tänk att
andras leksaker kan vara så roliga?! :)


Blixten Mc Queen och Sally är kära. Och Milo är kär i dom! :)


Här satt dom uppkurade i soffan och tittade på BILAR. Vilken tur att
Noel oxå diggar den filmen.


Min fina Maria & jag under middagen. Vi fick lyxen att
äta en LCHF middag rakt igenom. Typsikt Maria och ta
sån hänsyn. Kommer att dela med mig av det under-
bara receptet sen! MUMS var det.


Lite bus och stoj i soffan innan Noel skulle sova. Milo somnade tidigare,
han var helt slut.


Sen var det de vuxnas tur att leka minsann. Spotify på och musik-
lekar för hela slanten!


Tony funderar så han nästan somnar.... :)


Gustav höll i leken. Den var såååå kul. Uppdaterad
i olika kategorier. JAG VANN!!!! :)))) Sopa banan med
husbandet med 1 HEL poäng! Tog den på gitarrister.
Jag VANN över min hårdrockssnubbe på gitarrister!!
VILKEN SKRÄLL!!! Mohahahaaaaaa.....


Överlycklig efter vinsten!!!! :) Jag.... tävlingsmänniska?
Skulle tro det! :)


Låten i bakgrunden är "Call on meeeee" och vi får en full demonstration
hur det ska dansas till den låten!


Sen blev det enarmshävningar. :) Det blev en kul
kväll/natt. Avslutades med en lååång frukost igår.
Härligt härligt.


Godmorgon måndag. Enough said. Det är som det är med den saken... men vi biter ihop och så kör vi på så är det snart torsdag igen. Precis som förra veckan. :)

Vad bjuder denna veckan på då? Den bjuder på jobb, den bjuder på två pubbeungar som landar hos sin mamma idag, den bjuder förhoppningsvis på mera vår och sol. Nu får det bli lite soligt kan jag känna så man får lite lyckokänslor i bröstet. Den bjuder även på innebandyträning imorgon tisdag. Kul kul att få träffa alla gamla stötar från förr igen.

Nä, nu kallar plikten minsann. Hörs sen igen. Hoppas Du får en fin vecka och en massa sol på dig!




Godkväll ute i stugorna! Jag ser i kors, b...

img_3045 (MMS)

Godkväll ute i stugorna! Jag ser i kors, blir vindögd och ser 2 TV apparater av trötthet. Tror att jag somnar när Milo nattas ikväll. Men vill inte, vill se Fenomen! En supertrevlig helg har vi haft iaf, hörs sen.


Skitfilm och äntligen träffa vänner!


Igår eftermiddag stod jag inte ut med mitt hår mer.
Jag slängde i en färg, den jag brukar använda.
Egentligen ska jag gå till min frissa men jag får väl
göra det sen, nu har jag skjutit upp det en stund till!


Milobebis lekte med en utav sina nya monstertrucks
under tiden. Han tittade lite konsigt på sin mamma
när hon satt där som teskedsgumman med klegg i
håret!


Det färdiga resultatet. Syns lite dåligt men ändå. Det
är mer mörkrött såhär i början. Här sitter vi i bilen
och är på väg till Hans & Madde för en grillkväll igår.


Idag har vi varit på Theddes skola som hade ÖPPET
HUS. Började med lite underhållning som musik-
klassen höll. Sen var det 2 lektioner på det.

God eftermiddag hörrni! Över ett dygn sen man blogga. Det händer inte ofta minsann ;). Jaha, jag känner mig lite under isen idag. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller bara är lite vårtrött och hängig. Har i alla fall hunnit med ett ÖPPET HUS på Theddes skola. Jag och Theddes pappa fick ett MVG betyg på hur vi skötte oss som föräldrar under denna dag. Thedde var nog rädd för att jag skulle snacka för mycket. Jag höll min käft jag eftersom jag vet att det inte uppskattas med pladdriga morsor bland pubbeungar. Jag vet ju själv hur man var!? :) Minns ni hur man kunde skämmas över så små patetiska saker?! Idag skrattar man ju åt hur puckad man verkligen var... Det kommer pubbeungarna göra när dom växer upp oxå. Det gäller bara att komma ihåg allt sånt tills dom blir stora så man kan återberätta sånt här! :)

Nu har vi precis kikat på en film under tiden Milobebis sov. "Beyond 7:th street" tror jag den hette. Skit i och titta på den är mitt råd. Vilket jäääääävla skitslut. HATAR skitslut... det är verkligen vedervärdigt att ha tittat på en hel lång film och sen slutar det typ "skägget i brevlådan" style. Eller "sålt smöret och tappat pengarna" type of movie. Skit skit skit vad besviken jag blev. BLÄÄÄÄ!

Ikväll ska vi ÄNTLIGEN få träffa våra kompisar Maria & Gustav och deras lilla Noel. Maria är en av mina absolut bästa vänner. Vi ses tyvärr alldeles för sällan och det kan göra att jag saknar henne så jag nästan blir ledsen emellanåt. Nu har det gått jättelång tid sen vi sågs men så till idag lyckades vi få ihop det. Vi ska packa bilen med övernattningsprylar eftersom ingen av oss vill köra hem de 3 milen det är hem inatt. Då kan vi alla dricka lite vin oxå vilket bara gör det lite extra trevligt. Noel är 11 månader äldre än Milo och har precis samma intressen som vår Milobebis har. BILAR, TRAKTORER och LASTBILAR. Kan inte bli annat än klockrent!

HEPP.... nu vaknade Milobebis. Nu är det dax att klä på honom och avnjuta en lunch på stan. Lördagslyx minsann. Jag hoppas att jag inte blir sjuk nu eftersom jag känner som jag gör, lite mat i magen kanske gör susen. Vi hoppas på det!

Ha en fin lördag alla!

Runkeeper och 1:a aprilskämtet from HELL!



Ni kommer väl ihåg att det är första april idag!
Förbered er..... själv tycker jag att det är en
rätt dryg dag. SNARK... mer om det nedan!




Såhär ser det ut på min facebook. Varje dag så uppdaterar den även på fejjan.
Det tycker jag är skitbra, idag motiverade det en fejjankompis att ta sig ut på
prommis! BRA SKIT!!


Ja men se gomöra gomöra! Det är.... papapampampampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....FREEEDAG! Näst bästa dagen på veckan. Idag är sista dagen på första arbetsveckan. Det har gått bra tycker jag, jag har fått en hel del gjort men än är det mycket kvar. Men det är bara kul, jag gör det åt mig själv liksom, kan ju inte bli bättre?!

Idag är det första april,
men på den här bloggen kommer det inte bli nå aprilskämt förstår ni. Jag gillar inte 1:a aprilskämt för fem öre. Vet inte varför men jag känner bara typ SNARK när man läser att ABBA uppträtt i Ockelbo. Ämen.... nääej, där är inte min humor riktigt med faktiskt. Varje radioprogram, alla tidningar och TV håller på. Det må tyckas vara jävligt tråkigt men jag är inget "fan" av sånt där, så är det bara.

För några år sen så tänkte jag mig att jag skulle dra ett aprilskämt för mina barn. Det blev ett spontant skämt som jag snabbt satte ihop. Kände att nu jäklar ska det bli ett ordentligt skämt eftersom jag är så dålig på sånt där annars. (Hmm, jag har nog tagit det här på bloggen tidigare men tänkte att jag skulle ta det med nya läsare.) I alla fall.... Vi hade precis köpt dvärghamstrar till ungarna, dom var såååå lyckliga över dessa små hårbollar. Dom hade en varsin på sina rum. Mitt i allt detta så köpte vi huset och det skulle bli flyttdags. Då tog jag båda barnen en eftermiddag och sa att jag ville berätta en sak. Där satt mina små killar med stora ögon och lyssnade på mig.

"Jo förstår ni killar. Dvärghamstrar klarar inte att flytta, dom mår väldigt dåligt av det och ska inte flyttas. Därför måste vi göra oss av med dom. Vi måste ta bort dom förstår ni!" säger jag.

Thedde tittade på mig med chockartad blick! Elliots tårar började rinna.....

Snabbt sa jag "APRIL APRIL" och skrattade, men skrattet satte sig i halsen när jag insåg vilken hemsk, rå och vedervärdig mamma jag varit. Vad fan var det för skämt? Snacka om o ta i från tårna liksom?!

Thedde sprang upp gråtande för trapporna till sitt rum samtidigt som han skrek "Det där var det värsta aprilskämtet nånsin" och Elliot fortsatte gråta i trappan. Tony stod och tittade på mig med gapande mun och tänkte väl att jag typ var full eller nåt!? Det är då man som mamma känner "YES, där satt den!" och drar en highfive med sig själv..... eller?! Nää, inte direkt. Jag fick ju börja trösta mina små killar och förklara att det var ett jättehemskt skämt, att mamma måste ha varit totalt puckad som gjorde så.

Ärligt talat så vet jag inte vad jag tänkte på. Tänkte väl bara att jag ville ha ett ordentligt skämt.... men det blev väl lite VÄÄÄL mycket kan jag tycka! Hahaha, såhär i efterhand kan man ju skratta åt det. Då var det inte så kul! Idag skrattar barnen åt det men är rörande överens om att det fortfarande är det värsta skämtet nånsin. Så ni kanske förstår mig när jag säger att jag ALDRIG mer skämtar med dom....

// Mom from Aprilfools HELL!

RSS 2.0