Tips och skämskudde


Ok, världens minsta bild men
jag hoppas att ni ser ändå!


Tipsar alltså om nåt som ska vara helt fantastiskt för din vittvätt. Så använder man det här så behöver man inte ha dassiga bh:ar och linnen på sig mer. Jag ska testa i alla fall. Det var Maria min kompis som tipsade mig. Hon har ALLTID så vita linnen och där fick jag svaret! Grumme Blek & Fläck is da shit!

Jaha, idag har jag jobbat. Det är inte så liiiiite att tänka på när man startar företag kan jag berätta. Det är lite smått hysteriskt om ni frågar mig. Jag fick inte godkänt på mitt första namnförslag på företaget så nu väntar jag på det andra förslaget. Får se om jag får godkänt på det. Det borde jag få, det första var en ren chansning men det var för nära ett större bolag med samma inriktigt så då gick man bet. Jag måste få godkänt på det innan allt är klart, och allt måste vara klart för att få igång en webshop. Ja, ni hajar combon där. Därför drar det ut på tiden.

Nu har jag tittat på ett gammalt avsnitt av halv 8 hos mig. Tror det var gammalt. Fortsätter kika vidare på TV:n. Det är liksom det man orkar med på kvällarna. Det går ett program på 4:n nu, "Mamma byter bo". Jag fick faktiskt en förfrågan om vi var intresserade av att vara med i det programmet. Husbandet sa blankt NEJ. "Ska du bo hos en annan karl och familj" undrade han. "JEPP, så är upplägget men inte riktigt vår grej va" svarade jag! Och nu när jag sitter här med skämskudden i knät så är det väl inget val vi ångrar direkt. :)

Nu bjuder Elliot på ostchips som han gjort alldeles själv. Ha en fin kväll.

KRAM


Kommentarer
Postat av: Ewa Svensson

God Morgon Niiinis!!! Detta tips lånar jag av dig och lägger ut på min blogg oxå :) om det är okey? Jag ska absolut köpa det /Kram Ewa

2011-04-05 @ 08:25:44
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Självklart EWA! KRAM

2011-04-05 @ 08:59:13
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Marie

min minsta frågade om jag skulle byta bo när han såg reklamen. VI får väl se om de ringer sa jag. Min man tyckte jag var skitelak.... Sonen började smått darra på läppen och få tårar i ögonen. Nej, sa jag, jag ska bo här. TACK mamma!! Bekräftelsebehov kanske??

Ha en kanondag!

Kramis

2011-04-05 @ 09:47:07
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Marie: Hahaha, det låter lite som mitt Aprilskämt. Sånt där som man inte borde säga men man gör det, för att det är kul! :)

2011-04-05 @ 09:51:07
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback