Vägning!



Ok, idag är det den 29 april och det är återigen dax för vägning! Jag har ställt
mig på vågen då denna morgon!


Den visade prick -1 kg sen förra gången. Jag vill tillägga då att jag i morse fick mens... så då kan ni kanske tänka er hur det ligger till med mig. Jag är svullen som en gris, vätskefylld och bulkig så jag är väldigt nöjd med det kilot ska jag säga er!

Det som är ganska så skönt med att väga sig en gång i månaden är att man inte känner sig lika fanatisk. Dessutom spar jag på viktig energi. Jag vet inte hur mycket energi jag lagt på den där förbannade vågen, hur ledsen och jäkla förbannad den gjort mig så många gånger! Nu är jag mer soft, jag står nästan aldrig på vågen längre men det betyder inte att jag skiter i LCHF. Tvärtom så har jag byggt upp det till nåt spännande detta med att ställa sig på vågen. I morse t ex så blev jag ganska så överraskad med tanke på att förutsättningarna var typ helvete uppåt väggarna. Men så sa den minus 1 kg och jag kände att jag log. Det går åt rätt håll!

Små delmål som jag har HAFT på vägen och de som jag fortfarande HAR:



Som sagt, små delmål på vägen. Sen har jag många andra delmål på vägen, som att jag ska i smaljeansen nr: 1 och att jag ska väga som jag gjorde när jag träffade husbandet. Typ så ser dom ut. Sen har jag ju ett gäng med smlatrosor oxå, ni vet dom där som jag inte har kastat utan spar dom för att komma i dom sen. Dom små BH:arna har jag sparat för dom vet jag garanterat att jag kommer börja använda igen! Suck..... jaja, så är det ju. Det försvinner kanske inte BARA där man VILL att det ska försvinna.

Jag kämpar på. Snart 4 månader med LCHF och jag mår så jäkla bra. Jag är så glad att vi kör det här för det gör oss båda gott! Min menscykel är inte längre 24 dagar.... den är nästan 28!!!! Bara en sån sak. Fjärtarnas frånvaro är lite trist men det är nåt jag överlever och känner att min mage är tacksam och glad för det här!

Hur går det för er som kör någon form av BEACH 2011??


Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad duktig du är som kämpar på fast det inte går så fort, MEN det är väl så man ska göra för att lyckas behålla sitt håll :)



Kram

2011-04-29 @ 12:46:01
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja, det går så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA sakta men jag har ändå fått lite hopp om livet nu när jag märker det så mycket på kläder! Så jag ger fasen inte upp! :))) Tack för pepp!

2011-04-29 @ 14:37:59
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Grattis till minus-kilot! Bra med delmål!

Jag är så glad att jag börjat med lchf. Så gott och så lätt att följa. Under påsken "fuskade" vi, och åt bla bröd till frukost. Det var inte alls så fantastiskt. Längtade till oopsies, bfie, salami, avocado med räkor och majonnäs! :D

Drygt 8 kg minus hittills. Har gått lite upp och ner när vi fuskat lite tidigare. Men nu tänker jag köra mer strikt ett tag.

Ca 3 kg kvar till målet.

Nu kör vi vidare! :)

2011-04-29 @ 20:02:43
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

A: DU ÄR GRYM!!!!

2011-04-29 @ 20:55:53
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Du å!! Du är GRYM!!!

Kram!

2011-04-29 @ 23:44:53
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback