Sommarfest på dagis. Han sitter där framme...

img_0548 (MMS)

Sommarfest på dagis. Han sitter där framme och sjunger Björnen Sover. Nu är det han som sover, totalt utslagen. Det tar på krafterna att uppträda.


VägningOk.... vägning idag var det ju! Det var en månad sen... och jag har tappat 1 kg. Ja på en månad. Jag förstår att det inte går sådär jättefort eftersom jag fuskat som faaaan i maj månad. Men nu är jag back on track och hörrni, det går ju faktiskt neråt hela tiden. Så länge det gör det så är jag tvärnöjd, finns inget att klaga på.

Sen att man kan känna sig som en bitterf***a för att det går så sakta och att husbandet tappade 26 kg på ett halvår är en annan femma. Dock så tänker jag inte bjäbba om det mer här inne för det är ju så inihelvetes deprimerande redan som det är, inte sant? Kruxet är att när man närmar sig lite målvikt sådär så blir man inte lika fokuserad känner jag. Nu har jag 8,2 kg kvar till målvikt men den målvikten är den jag vägde när jag var som allra smalast. Jag är nöjd om 5 kg oxå.... så vi får se var det känns bäst. I let you know. Dock så kommer jag fortsätta äta LCHF ändå för jag mår så in i bängens bra av detta alltså!

Är det nån som fortfarande kämpar här med mig? Jag vet att A har fortsatt... hur ser det ut för er andra??

Är ni ekologiska?


En ekologisk leksak.

Hörrni, kan vi snacka lite ekologiskt här nu? Jag är totalt SÄMST på ekologiskt. Min syrra är mycket duktigare än mig och tänker mycket på miljön och sin hälsa genom ekologtänk. Jag är hennes raka motsats även om jag inte vill vara det. Jag har ju fött barn till den här världen och borde vara mycket mer intresserad av det ekologiska då jag ju ska efterlämna jorden åt mina barnbarn och barnbarnsbarn.

Har ni någongång handlat en ekologisk leksak t ex? Inte jag. Det finns en del sådant att hitta på nätet. Jag visste knappt att det fanns, på riktigt alltså. Mat visste jag, och ekologiska kläder men att det skulle finnas även ekologiska leksaker visste jag inte. Nu är ju jag sån rookie när det kommer till det så det finns väl ALLT att få tag på ekologiskt.

Men är ni ekologiska? Är ni duktiga på att handla ekologisk mat eller för den delen ekologiska prylar? Med LCHF får man ett ekologiskt tänk iom att de mesta som är ekologiskt inte innehåller massa glutamat, E-ämnen och tillsatser, just sånt som en LCHF:are ska undvika så nu har jag kommit det närmare, helt klart. Dock är jag långt ifrån BRA på det. Råkar jag köpa en ekologisk T-shirt till Milobebis så är det verkligen bara råkar. Jag köper den inte för att jag tänker ekologiskt, jag köper den för att jag tycker den är fin. Men borde man kanske bli mer ekologisk av sig? När jag var väldigt ung så kallades ekologiska människor för trädkramare och ledde tankarna till Greenpeace och sånt. Näbbstövlar och fjällräven rygga med flottiga flätor var nåt annat man tänkte. Gärna runda glasögon oxå och kanske en indianponcho. Men så är det inte längre...

Tänker man miljö när man pantar och lägger tidningar och papper i pappersinsamlingen? Eller åker med kartonger till återbruket? Är jag ekologisk då? Nä, inte direkt va? Eller? Är jag en som tänker på miljön då? Fler och fler företag låter sina anställda åka tåg till sina möten istället för att ta flyget av rent miljötänk. Det är ju fantastiskt, vilka åtgärder det tas. Men vad kan man göra som en vanlig Nina då? Jag kan ju iofs tillverka mina egna leksaker till Milo eftersom jag snickrar en jävla massa men.... näää, det gör jag ju inte då förstås.

Ha tygbindor (ok, här spyr jag lite... fy fan så vidrigt, finns det ens?)
Tygblöjor till Milo (hört att dom blir så väldigt röda i stjärten av det?)
Aldrig kasta schampoo flaskor utan fylla med refill
Samma gäller rengöringsmedel
Panta
Källsortera
Tidningsinsamling
Glasåtervinning

Berätta för mig! Vilket av detta gör ni eller skulle vilja göra?

Ok, nu har jag tänkt till lite här. Jag kanske behöver dricka lite vatten? Men det var skönt att få berätta att jag inte är direkt ekologisk, men kanske vill bli lite mer ekologisk. Vi säger så.

Ps: Jag skrev ordet ekologiskt 20 ggr i texten här ovan. Oviktigt vetande men i alla fall. Vi säger så.

Sko REA!!!


Sko REA på H&M. Jag klickade mig in där för att titta på lite kläder till grabbarnas skolavslutning. Sprang då på värsta bästa sko-rean ju. Kunde inte låta bli att klicka hem träskorna som jag faktiskt gått och sneglat på under en tid. Har kostat 399 och nu 199!!! Half price, just how we like it!


När sommaren kommer så väcks något till liv inom mig. Jag kallar henne för "sko psycot". Jag skulle kunna ha 300 par skor hemma om jag bara hade råd. Jag älskar skor och kan ibland känna att det kanske beror på att man varit lite överviktig. Man lägger fokus på skorna och så skiter man kläderna för det är ändå inge kul när man känner sig tjock. Nog för att jag alltid haft ett intresse för skor så det kanske inte alls beror på det utan bara att jag är en skobrutta. Skitsamma. Under några år så har jag varit riktigt duktig och inte handlat några onödiga skor. Ni vet vad jag menar med onödiga va? Det där impulsköpet. "Lite för höga-lite för osköna-men dom är snygga-och tror att jag kommer kunna ha dom" skorna. Sen ligger dom där i hallen och förblir oanvända. Man gör några tappra försök men inser att vafan, det går inte... jag kan inte ha dom! Man är gråtfärdig innan man går hemifrån. Varför köper vi såna skor för?

Jaja, men i alla fall så har min skohylla vällt över av skor. Det har funnits tjufler par sandaler, 80 pumps och 45 par pisstofflor. 100 par ballerinor.... ja ni hajjar. Sen har jag tittat på skorna när det varit dax för vinterförvaring och ba: Jaha, använda 2 ggr med kamp, använda en halv gång när jag insåg hur fula dom var och varför i helvete köte jag dom här? Så går diskussionen med mig själv. Tills jag insåg att stopp. Jag har börjat tänka om. Ekonomiskt har jag inte heller haft möjligheten till dumköpen utan verkligen fått tänka till. Kommer jag använda dom? Älskar jag dom? Kan jag svara ja på båda frågorna utan att tänka så är det KLÄRT! Det funkar och mitt skoförråd ser skralt ut idag. Inga onödiga skor... ok, 2 par. Jävla skitsneakers jag köpte på nån rea som jag använde 1 gång var, sen var dom för töntiga, för små och för fula. :) Jaja.... får se om träbulorna här blir ett onödigt köp eller inte. Men jag har ställt frågorna först. Kommer jag använda dom? Svar: JA! Älskar jag dom? Svar: JA!

I ♥ GIRLTALKLite lek med min iPhone kamera i lördags när vi tjejer satt och tjitt-
tjattade. Är det inte precis skithärligt att sitta och tjejsnacka?


Jag är sådär hemligt förälskad i tjejsnack. Det jag menar är att jag ibland nästan kan känna att jag skulle vilja lägga mig på bordet och spinna som en katt när vi tjejer sitter samlade runt bordet och pratar. Det är så jäkla mysigt och härligt på nåt sätt. I lördags var vi en väldigt blandad kompott vilket oftast är ÄNNU bättre. Då har man inte hört allas storys och man får lite nya infallsvinklar på saker. Nåt som är rätt vanligt för min tjejkrets är att vi är väldigt öppna med varandra. Man berättar ganska så mycket ända från sitt innersta och är man då "ny" i det gänget så kan man kanske drabbas av en smärre chock eller som i Lördags så kan man kanske nästan skratta ihjäl sig. :)

När tjejer samlas sådär så triggar man ju varann. Man tycker och tänker vitt och brett och dessutom så är man inte rädd för att prata om så känsliga och intima saker som t ex. sex. Det är liksom här jag börjar spinna. Det är när vi alla vågar gå in på samtal som man kanske inte berättar för chefen på jobbet eller bruttan i kassan på ICA utan som man bara vågar och kan berätta för sina vänner. (Ok, det skulle vara kul att höra om nån story där någon dragit nåt känsligt för chefen....det är min humor!) MJAU säger jag bara. Det är här man verkligen bondar som tjejer och lär känna varandra på ett plan man annars inte skulle. Jag har aldrig haft problem med att vara öppen. Jag tror att jag nog många gånger kan uppfattas som att jag säger det alla tänker men sällan inte skulle våga säga. Förr, när jag var mer omogen så kunde jag nästan hamna i lite pinsamma situationer för den här "spärren" som inte fanns. Idag har jag någon slags spärr men är ändå öppen och tror att jag står för det mer idag än vad jag vågade göra förut. Det är superhärligt att ha ett gäng tjejer i min närhet som jag kan vara så öppen med, och dom med mig. Det är jäääkligt härligt alltså. Längtar till nästa gång vi kan sitta samlade runt bordet och snacka som tjejer gör och jag får ligga på bordet och spinna! ;)

Undra hur en kille skulle reagera om han verkligen blev inblandad och engagerad i ett riktigt äkta tjejsnack? Jag tror att han skulle hoppa ut från balkongen... eller i varje fall svimma. Det är vad jag tror.

Nä, nu ska jag titta på film. Vi är inne i ett hyra film stim jag och husbandet och håller på och betar av film efter film. Jag som är kvällstrött får alltid börja titta på min film som jag valt, sen får han titta på sin för då sover jag redan. :)

LCHF Bröd på ICA Maxi


Hallleluuuuuuuuuuuuuuuuuja, ICA Maxi har öppnat en ny värld för mig!


LCHF limpan. Det är 2,7 gr kollisar per skiva bröd vilket är mindre än i Finn Crisp. Detta gör att man faktiskt kan sitta och gotta sig med the och macka på kvällen. Vilket lyx, jag är helt lyyyyrisk. Den är grov och jättegod. Nu tror jag inte att en person som ätit kollisar och mackor skulle tycka att det här brödet var skitgott om man skulle prova. Däremot en person som inte äter socker och inte bröd.... It´s a halleluja moment. Nu har jag fått veta att det finns LCHF pasta och LCHF choklad. Det ska jag titta lite närmare på.

Syn som en hök!Min goding bebis! I badet, ett utav favvoställen på hela jorden! :)


Nu har jag precis satt mig för att ta tag i massa jobb. Såhär bra som det gick hos ögonläkaren idag har det inte gjort nångång! Hon fick sätta lapp på ögat och visa bilderna och Milobebis svarade så glatt. Sen applåderade vi allihop när han sa rätt så då blev det hela så mycket roligare förstås. Jag förberedde honom på läkarbesöket den här gången. Pratade om allt vi skulle göra och vad som brukar hända. Det är ju liksom inte förrän nu han riktigt förstår vad man säger. Vet inte om det kan ha vart upphovet till succén! Dessutom ser han som en hök med båda ögonen och använder dom lika mycket vilket är huvudsaken när det kommer till det syndromet som han har. Nästa besök är om 5 månader. I 8 år ska vi gå på kollerna.

Jipppiiiii, vad glad jag blir!

Väntar på pappa, snart dax för ögondoktorn.

img_6790 (MMS)

Väntar på pappa, snart dax för ögondoktorn.


Lördagen i bilder!


Lördagen började med jobb för min del. Efteråt träffade vi upp hela
härliga familjen och gick på Wickmans och åt lunch.


Fortsatte sedan till skolaparken där det var Kulturer i möte. En enda
stor kompisfilt, lite gott att äta och dricka också.


Tony myser på filten.


En stooooor kompisfilt. Vädret var ok då det faktiskt inte regnade och
solen kikade fram lite då och då!


O så finaste Milobebis med festismuggen.


En jättemysig dag som avslutades hemma hos oss för lite fotboll för
killarna och tjejsurr för damerna! :)


Lördagen var så himla mysig. Varje år så har vi nåt som heter Kulturer i möte i vår skolpark. Det är mat från en mängd kulturer och även underhållning. Där samlas vi alltid på stora filtar och njuter av picknick. Ungar och vuxna. I år var väl vädret ett orosmoment då det inte var soligt, vilket det alltid annars brukar vara. Vi trotsade det och slängde ut filten och solen tittade faktiskt fram lite då och då. Det blev ju hur bra som helst, regnar det inte så spelar det ju egentligen ingen roll ju!

Sen är det ju så.... det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Hehe... lagom pretto va?! :

Mina tatueringar


Dom högst upp har jag gjort på mig själv. Lite bisarrt att göra på sig själv då det ju faktiskt gör ganska så ont. Men jag kämpade på och gjorde mina första tatueringar på mig själv. Blomman ska bättras på innan jag är nöjd! Tonys namn gjordes veckan innan vi gifte oss, han har Nina på samma ställe men andra armen. Pinuppan som jag älskar och vill göra fler av. Sen stjärnfallet.... of course. Min egna lilla vintergata.


Jag har en barnarm. Det är min högra arm som är min barnarm. Där har jag barnens namn och dom 3 hjärtana. Förhoppningen är att det ska fyllas på med mer som har med mina barn att göra. Har en dikt som jag vill ska skrivas där bl a. Sen kanske ni har fattat att jag gillar stjärnor vid det här laget! :)
Solen är en coverup på en gammal indianfjäder jag gjorde när jag var 18. Den var så liten så folk på stranden trodde det var skräp jag hade där. :) Blev en sol över, det var på den tiden det var väldigt mycket solar överallt. Dock så gillar jag solar så den känns idag helt ok ändå. Stjärnor i nacken och ner... såklart.


Jag fick en förfrågan om att visa mina tatueringar. Så då gjorde jag det. Jag räknar till att det är 10 stycken nu. Sen är förhoppningen att få ihop lite till. Jag vill ju göra en sleeve på min vänsterarm.... well well. Vi får se hur det blir med den saken. Sen har jag ju högerarmen som är barnarmen och den har jag oxå lite planer för.  Har en stor tung sten i mitt hjärta då jag inte fått in Milos tatuering ännu. Jag vill göra den hos samma snubbe som gjort dom andra 2 barnens namn, måste boka och han har rätt fullt vet jag. Men jag hoppas att jag kanske kan få det gjort den här sommaren. Milo blir 3 i december!!! :( Husbandet hade ju tatuerat in Milo (läs jag) innan Milo föddes ens. Knäppis.... :)

Jag tycker att tatueringar är superfint. Har alltid tyckt det men har väl inte riktigt "vågat" leva ut det förrän nu när man blivit lite äldre. Så är det. Borde kanske vara 30 årsgräns på tatueringar. :)

Veckans TO DO:sGodmorgon Måndag. Det är en ny vecka som kommer vara helt GALEN för min del. Det är så himla mycket som ska göras och dessutom så är det en kortvecka då vi har klämdag på fredag.


Jaha, vaknar redan vid 4 tiden i morse och hjärnkontoret satte genast igång att tänka på veckan som kommer. Det är minst sagt hektiskt och så ska en student och ett bröllop tryckas in i den. Härliga grejer att få ta del av helt klart dock så är det lite typiskt att allt kommer på samma gång. :)

Måndag: Ögonläkaren med Milo kl: 10 (så vi har sovmorgon idag). Jobb sen med en hel del beställningar som det dessutom är lite bråttom med!

Tisdag: Morgonpromenad. Fortstätta på beställningarna, många har deadline onsdag. Elliot åker till Sthlm Grönan med skolan. Note to self "Matsäck". 17.30 är det sommarfest på dagis, Milobebis ska uppträda med sina kompisar. :)

Onsdag: Morgonpromenad. Beställningar klara. Student på eftermiddagen. Söta Emma tar studenten och vi ska givetvis fira det så det sjunger om det.

Torsdag: Ledig dag. Härligt med en ledig dag mitt i veckan. Tror dock att jag har lite "ta hand om hemmet" på agendan här. Det behöver tvättas bl a.

Fredag: Morgonpromenad. Klämdag så jag och Milo har tagit ledigt från dagis. Stora barnen hemma från skolan oxå. Mammaträff med mammagruppen i parken med picknick. Förbereda det sista inför bröllopssminkning samt att vi själva ska på det.

Lördag: Morgonpromenad. Sminkning kl 09, sedan hem för att göra mig själv i ordning. Kl 15 börjar vigseln. Inga kläder klara ännu men ni ska få se vad jag väljer sen! :) Milobebis ska till sin gudmor och gudfar.

Söndag: Här är vi antagligen lite trötta men inte så att det inte ska kunna hittas på nåt!

Nu ska jag brassa i ordning lite frukost till mig och Milobebis. Stora barnen kommer efter skolan idag så kylen lär väl fyllas på. Ska visa er massa bilder från helgen sen.

Godmorgon och kramar till ALLA mammor! Trö...

img_8260 (MMS)

Godmorgon och kramar till ALLA mammor! Trött i mössan idag då det blev lite vin igår, vill inte vara trött idag ju. Dock så får man skylla sig själv, så är det ju. Nu ska jag baka muffins till mamma. Har köpt så fin present till henne, visar sen. Ska visa vad jag fått oxå.... LYCKLIG!


Mys i parken...

img_1180 (MMS)

Mys i parken...


Det var bråttom i morse. En randig och en ...

img_7220 (MMS)

Det var bråttom i morse. En randig och en prickig strumpa blev det. Här sitter jag nu och jäser i soffan och njuter efter mat och 1 glas rött. Då är det skitsamma med olika strumpor. :)


Hjälp mig välja till BRÖLLOPET!?


Det var det där bröllopet ja..... Det här har jag klickat hem från Nelly nu. Det här är nog
lite mer jag och något jag tror jag skulle kunna trivas i. Ska väl ha nåt boleroaktigt över,
helslt skulle jag vilja ha nån cool moccajacka i kort modell över. Men men, man kanske
inte kan få allt?


Det där bröllopet jag pratade om ja. Jag har så svårt att hitta nåt att ha på mig. Har hört att man helst inte ska ha klänning ovanför knäna varför jag nu siktat in mig på långklänning. Dock så har jag svårt för blommiga just nu, eller än kanske man ska säga. Man vill bli lite brun och sommarfin innan man blommar till sig känner jag. Sen är det de där med skärningen. Jag ser gravid ut i vissa och det är väl mindre roligt. I alla fall så susade jag förbi H&M på vägen hem idag. Då hittade jag den här:


Hängde undan den och har tänkt att ha den till svarta höga klackar och helst en svart kort kavaj till. Nu har jag världens dilemma och kan inte bestämma mig!


Kan ni kanske hjälpa mig?! Vilket tycker ni??


Veckans SMINKTIPS


Nu ska jag börja med VECKANS SMINKTIPS här på bloggen! Jag har ju kört lite småtips
här och där men nu ska jag ha det som ett stående inslag.


Studio foundation är ett slags foundation, men ett foundation som sitter mycket bättre och är mer täckande utan att för den delen täppa igen.  Används mycket i teatersammanhang och TV  men också av personer som har ärrig hud eller bara behöver ha en hårt sittande foundation. Den kan också med fördel användas som concealer på vssa partier i ansiktet. 

Saxat från Make Up Stores hemsida:
Skyddar mot väder, vind och uttorkning, fuktighetsbevarande. En mycket täckande foundation för en ”fläckfri” finish. Kan användas över hela ansiktet eller punktvis som concealer. Studio Foundation ger en lätt pudrig finish utan att se torr ut, den absorberar även överflödigt fett.

225 kr på MAKE UP STORE!

Möten och Rockefella!


Godmorgon FREDAG! Nämen vilket roligt väder vi har här hos oss. Det spöregnar och
är precis tokgrått. Bara till att klä på sig ordentligt igen.
Linne: JC, Tröja: Gina Tricot, Jeans: Crocker JC, Stövletter: Åhléns (Acne look alikes),
Sjal: H&M.


FREEEEEEDAG, men skitväder. Det skulle dock spricka upp till eftermiddagen så då hoppas vi på superväder resten av helgen. :)

Jag har lite kul på gång, hade ett möte igår och ska på nästa idag kl 9.30. Inget jag kan prata om ännu men berättar såklart allt så fort det är klart. Kan säga att det känns WIEEEEEEEE för min del. Så, nog om det. En sak kan jag i alla fall säga och det är att inom en snart framtid så kommer mina grejer finnas på Fröken Röd här i stan. Supermysiga butiken Fröken Röd, har ni inte varit där ännu så tycker jag ABSOLUT att ni ska göra ett besök där. Där finns verkligen ALLT. Igår kärade jag ner mig i ett par sååå coola badbyxor från Rockefella till Milo. Skulle vilja att han alltid gick i Rockefella från topp till tå! Sååå cooolt märke. Sen ska han ha massa gnuggisar på armarna i sommar :)) En rockablly bebis ska han förvandlas till! Hihi...

Lite inspiration från Rockefella:
Rockabilly som jag bara älskar!!!! Så coola grejer
så man blir alldeles sjuk! :) H
är är badbrallerna!
Även baddräkten finns på Fröken Röd.


Åh så härligt, vill köpa en hel sån garderob till Milo nu. :)) Nä, nu måste jag sluta drömma och sätta igång och arbeta lite. Jag har lite jag måste hinna med innan mötet. Bl a koka kaffe så jag piggnar till, fattar inte att man är så trött nu? Är det vårtrötthet eller vad? HUA!!

Inget vin. Det blev 2 filmer, gurka, hemma...

img_4268 (MMS)

Inget vin. Det blev 2 filmer, gurka, hemmagjorda ostchips och dip. The LCHF way. Nu ska här torsdagsmysas!


GRRRR! Nu har jag försökt ladda upp videon...

img_0862 (MMS)

GRRRR! Nu har jag försökt ladda upp videon och det bara går inte. Laddat upp, väntat en herrans massa minuter sen när den nästan är klar säger den att det blivit nåt fel! GAAAH, har inte tålamod med sånt här. Tror jag tar mig ett glas rött och ger fan i videon för nu.


Milo ÄLSKAR korv & makaroner låten!


Jag har spelat in en flm på Milobebis i vår säng när han dansar och
hoppar som en galning. Nu hann jag inte komprimera den så den fick
plats men jag återkommer.


Milo ÄLSKAR en låt som Tony skrivit. Den handlar om Milo och är rätt fåordig. Den handlar i alla fall om korv och makaroner och han blir typ helt galen av den. Jag fick med honom på film när tony drog av låten i sängen med gitarr och hela kittet nu i helgen. Han gillar verkligen KORV & MAKARONER låten.

Vatten! Vad gott det kan vara, helst lite ...

img_3003 (MMS)

Vatten! Vad gott det kan vara, helst lite bubbligt. Nu väntar en härlig räksallad och bubbelvatten. Har ni nån favvosmak?


Klänningsletande!


Kikade in på Nelly nyss. Är ute efter en speciell klänning som jag skulle vilja ha. Den passar till bröllop lika gärna som den skulle kunna passa till en vanlig sommarkväll eller varför inte en partynatt. Det är accessoarerna som gör det! Dom har fraktfritt och hoolabalooo nu så behöver du oxå shoppa så tipsas det lite nudåra....


COOL sminkning på tjejen här ovan! Så ska jag nog sminka mig nån partykväll.....

Hittar dock inte klänningen där, vet att den jag såg var köpt där men det kanske var förra året. VAD gör man nu? 1,5 vecka kvar till bröllopet och jag har ingen aaaaaning om vad jag ska ha på mig! Vill bara det ska vara klart. Få det där lugnet i magen. Ska ju jobba på bröllopet då jag ska sminka bruden så då kan såna här saker vara en viss lättnad att ha klara i tid. Well well... jag fortstätter väl att leta då!

VILL HA
Lite Iittala och lite Rörstrand skulle inte sitta helt fel!
Outlet i Örsundsbro har fantastiska priser!

Jag måste vara den enda 38 åringen som inte samlat på någon glas eller porslins serie genom åren. Jag har aldirg varit intresserad, eller jag var inte intresserad när jag borde varit det. Sen när man blev det så var det så mycket annat man skulle ha och behövde OCH så har jag inte kunnat bestämma mig för vad jag vill samla på.  Nu däremot så har jag äntligen bestämt mig.

Glasen ska vara Iittalas ESSENCE serie. Vitt, rött, champagne och dessertskålar. Gärna dricksglasen oxå!

Poslinet ska vara från MATEUS. Mat, serverings tallrikar i vitt, förrätt och vattenkanna i grått.

Kaffekoppar får gärna vara RÖRSTRANDS Swedish Grace serie vit och även RÖRSTRANDS Filippa K serie till vardags.

Sådärja, då säger vi så. Fyller år om ca 3 månader. *BLINK BLINK*


20 år sen studenten!

Godmorgon TORSDAG! Ja nu börjar man känna hopp om livet igen, torsdagar börjar bli lite sådär favvodag för mig. Eller det var o ta i, den ligger topp 3 favvodagar. Torsdag är ju en sån dag som man kanske kan ta sig ett glas vin till maten på kvällen, man kan t.o.m gå på lite festligheter då det är fredag dagen efter. Det pallar man ju liksom. Jag och husbandet kom på att då känns helgen genast lite längre så fr o m nu har vi lite lite festligheter på torsdagar. Får se vad vi hittar på idag? :)

Hörrni, när jag var ute och gick i morse kom jag på en sak. Det var 20 år sen jag tog studenten!!! 20 ÅR!!!!!!!!! Ämen va? Vad hände. Där stod jag ju nyss i min vita klänning som mamma sytt om, min korkskruvspermanent nygjord så jag knappt fick på mig mössan och alldeles för höga vita pumps. Började med champagnefrukost, fortsatte med traktorflak, betygsutdelning och sen var det studenttåg. Fötterna värkte och halva tåget gick man barfota. Skitig, onykter och med ett hav av blommor och nallar runt min hals mötte jag upp mamma, pappa och resten av släkten i skolparken. Pappa stod där med sin Austin, en riktigt cool gammal bil från 50 talet. Mamma med ett plakat på mig som liten, en söt bild tack och lov. Jag bara grät, jag var så rörd och så himla himla lycklig! Vlken dag? Jag hade varit trött på skolan i flera år och äntligen var det bara slut! In bökade jag mig i bilen med blommor och dessutom en stor flygplansballong. Bilfan koka så svetten på farsan rann, vi fick åka utanför stan för att "köra ur" den lite och så in i biltåget igen för att återigen dra ut för att lufta den alldeles för gamla bilen som bara koka av tomgången och av snigelfarten! Kvällen avslutades såklart med en hejdundrande släktfest och därefter med kompisar. Vilken dag? Sen var man sliten kan jag lova, studentfesterna hade löst av varandra sen februari månad så lite lättad var man, att det var över. 20 år sen..... HELT SJUKT!

Såhär ser pappas Austin ut, Tänk er min stora pappa och jag med alla blommor och så den där fetingballongen som fick hänga utanför, det var en syn man sent kommer glömma! Syrran fick åka samma bil 9 år senare, tänk att det är 11 år sen syrran tog studenten, SJUKT är ordet för hur fort tiden går.Snart kommer jag stå där själv väntande med plakat, blommor och skumpa med tårarna rinnande......

Morgonpromenad avklarad! Kom hem för en ha...

img_8190 (MMS)

Morgonpromenad avklarad! Kom hem för en halvtimme sen och har nu gjort mina magisar. Nu The Voice på TV och härlig frukost!


Såå trött! Är det den obefintliga våren so...

img_1172 (MMS)

Såå trött! Är det den obefintliga våren som gör att man känner sig så trött? Ska hoppa i badet med Milobebis nu, man kanske blir piggare? ;) Borde ha nåt tjofräs i badvattnet som är uppiggande, finns det sånt? Typ droppar va....


Fullt påklädd i slutet av MAJ!


Det är i slutet av Maj och jag är klädd såhär idag! Ändå fryser jag när
jag går ut FAST jag oxå har en skinnjacka på mig! :(

Kofta: JC, Jeans: H&M, T-shirt: GANT, Sjal: H&M, Skor: Converse. (skruttiga)

Jaha, det var väl Sveriges snabbaste visit på IKEA. Behövde göra lite andra ärenden oxå så jag hann inte mer än köpa det absolut nödvändigaste. Hmprf... det borde vara olagligt att passera IKEA så fort som jag gjorde. Det blev inte ens ett öga på nå altan prylar. Man måste helt enkelt åka en annan dag vad det verkar.

Nu lite mer kontorsjobb sen är det dax att hämta upp Milobebis.

Rosa på "ballen"?


Ska strax bege mig till IKEA, eller så tar jag det på eftermiddagen. Inte bestämt än. Blev dock lite sugen på rosa till var altan. Lite små rosa detaljer och fina vita krukor med Mårbacka i skulle nog bli väldans fint i sommar!


Några kaffekoppar senare är man i fas igen. Jag blir alltid så sliten när jag promenerar första dagarna. Jag känner mig oftast väldigt urlakad och fattig på energi, kan bero på att jag är på dag 3 igen i LCHF karusellen. Nu blir det inget fuskande mer, bara vin ifall det bjuds! :)

Ska strax åka till IKEA och blir så sugen på lite förändringar på vår altan eller balkong. Just nu håller den på att blåsa bort i den här förbannade blåsten men känner att jag nog vill göra lite nytt därute! :) Lite rosa inspirerat kan nog bli sött tror jag. Lagom sött tycker säkert min hårdrockande karl oxå. Skitsamma... tjejer bestämmer lite över altanen tycker jag så kan han bestämma över grillen! :) Höhöhö....

LOVE Dalahästar!Åh vad jag tycker om Dalahästar just nu. Det går att ha på allt och i alla rum känns det som. Fint i barnrum, i hallen, i köket och även vardagsrummet. Den är så neutral. Just nu pryds mycket av mina alster av denna underbara Dalahäst. Snart kommer jag att göra egna dalahästar oxå.... :)


Godmorgon vänner! Åh idag kom jag äntligen iväg på min morgonpromenad. Det var längesen sist och det kändes i hela kroppen kan jag erkänna. AJ och PIUH!!! Härligt efteråt dock när man tar en dusch och sätter sig för att äta frukost. Genomkörar känsla i kroppen, gillart verkligen! Vi var ute på en snabbpromenad igår kväll oxå men vi höll verkligen på att blåsa bort så vi gick oc hyrde film istället och kurade ihop oss i film soffan istället. BRA film, tipsar sen.

Idag står ett besök på IKEA och en provsminkning för bröllop på agendan. Det är mycket bröllop nu hörrni och det är verkligen så härligt att få vara del av deras dag. Det här bröllopet som jag ska provsminka inför ska jag och husbandet gå på själva. :) Sånt är kul!

Nähä, nu måste jag ta tag i lite pappersjobb och lite jobb kring hemsidan.
Hoppas ni alla får en fin dag!Gissa vad jag gör?

img_4815 (MMS)

Gissa vad jag gör?


Liten katalog från Iittala outlet i brevlå...

img_6535 (MMS)

Liten katalog från Iittala outlet i brevlådan idag. Nu ska jag sätta mig och kryssa i en önskelista till jag fyller år! :)


Vita pioner


Just nu är favvoblomman PION. Åh vad fina dom är... nu när jag
googlat runt så ser jag hur vackra bröllopsbuketter man kan få
ihop av just pioner.


EN stor cylindervas och så vita pioner i den skulle vara fantastiskt vackert på vårt matbord just nu. Min stora cylindervas har kraschat så jag måste köpa en ny. Sen ska jag nog pimpa hemmet med lite vita pioner på fredag. Det är då vi köper färska blommor va?! :)

O.B historien


Sött litet ob fodral! Finns dessa att få tag på?

Okej, hon är här nu Mrs Red. Genast känns det lite bättre och man kan så smått släppa på bekymmersrynkan som borrat ett ännu större streck i pannan denna gång. Nu följer svullen mage, magvärk, efterföljande huvudvärk och ett jävla bytande av OB både högt och lågt. Får man ett bekymmersamt utseende så betyder det att vi snabbt vill besöka en toa för att byta plugg som man oxå kan kalla det. Så än är det inte riktigt över, helvetet är här en liten stund till innan humöret äntligen är det vanliga och man inte behöver fräsa åt allt och alla.

Jag har en rätt rolig berättelse som jag säkert dragit tidigare men det tål att skrivas om igen! Historien handlar om en händelse från när vi var 13 år och fick vår första mens, vi skulle testa det här med OB för att det var så mycket fräschare. Min kompis var så himla cool inför sin första gång hon skulle prova OB och jag var så faschinerad av att hon typ inte tyckte det skulle vara nån grej alls. Jag var liksom livrädd mer eller mindre. Vi kan kalla henne för Anna. Jag stod i hennes rum och väntade spänt på hur det skulle gå medan hon var på toa. Plötsligt hör jag ett rop efter hennes syster, vi kallar systern för Klara. Min kompis ropade ännu högre.
"Klaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaa, kooooooooooooooom".
Klara gick in på toan, sedan följde ett asflabb som aldrig tog slut. Hon skrattade och skrattade och kunde liksom inte sluta. Jag var vid det här laget så nyfiken så jag höll på att spricka, vad hade hon gjort därinne egentligen? Efter en stund kom Klara ut och försökte berätta händelsen mellan skrattsalvorna. Anna stod bredvid och tyckte inte alls att det var lika kul.

"Nina... hahahahahahahaaaaaa, vet du vad hon gjorde? Hahahahahahaaaaaaa.... " skrattade Klara och tårarna rann.

"Nej" pep jag fram rädd för hur Anna skulle ta att hon berättade det hela för mig. Men jag såg ett leende krypa fram hos Anna så jag tänkte att det nog inte var så farligt.

"Jo, hon satte OB:n mellan blygdläpparna och trodde att den bara skulle sitta där som ett skydd, hon fatta inte att hon skulle köra upp den!!!!" sen skrattade hon lika mycket igen. Tårarna sprutade.

Själv stod jag där och visste inte vad jag skulle göra. Till slut började Anna asflabba och så kunde jag äntligen släppa ut mitt oxå. Vi skrattade säkert i en timme åt det hela! :) Inte konstigt att hon inte varit nervös. Hon hade blivit helt chockad när hon förstod att den skulle in där i hålet och inte bara ligga utanför och vila.

Ja, det är inte lätt att bli kvinna hörrni!

Påminnelse på erbjudandet!PÅMINNER BARA OM SPECIALERBJUDANDET TILL DIG SOM BLOGGLÄSARE! Läs mer ---------> HÄR!

Rix FM festival!


I bilen på väg till Sthlm i Söndags.


Thedde, Milobebis och så deras mamma som snart är omvuxen av
son nr: 1! :) Det hör ju till men ska erkännas att det känns konstigt!


Mys i trappan vid dammen i Kungsträdgården.


Fanns ju en hel del att titta på och vår "nyss kommit in i lite trots-
åldern" pojke hade fullt sjå att hinna göra allt!


Härliga Stockholm!
Jag och Milo känner lite på det sprutande vattnet!


Mc Donalds mys i Berzelii Park. Milo sprang och jaga en påse över
hela stället så det gick knappt att vara där! ;) Men vi fick i oss mat!


Jag har ringat in en gigantisk lya som finns precis ovanför Gucci
butiken. Jag har varit där och sminkat för tidningen Moore med Bingo
Rimér som fotograf. Den är 500 kvm, finns bio, vinkällare, turkisk
bastu med soldäck ovanför (fejk), och 2 gigantiska matsalar med
flygel i varje. Sååå coool!


Ett fint träd i parken som det var en massa skrivet på! Jag och hus-
bandet har ett eget träd här i Enköping där våra namn och bröllops-
datum är inristat inuti ett hjärta. Vi har bild på det och fick det i
bröllopsgåva, sååå fint!


Fint väder, fast det blåste ganska så mycket! Blåser
det inte hela tiden nu?


Mc Donalds clownen hade hittat till Kungsan oxå!


Milo blev nog lite rädd för honom. Han ser ju rätt läskig ut faktiskt! :)Snurr med pappa!


Fin lampa inne på Gallerian!Här står vi och väntar på att det ska börja spela. Milo älskar att
lyssna när man sjunger, spelar och dansar. Dock så stod vi långt ifrån
för att ljudet inte skulle bli så högt. Hör kör han sin nya bil i ansiktet
på pappa.


Inzoomad bild med min iPhone. Men det är Loreen som står där! :)


Kolla vad med folk? Helt otroligt mycket folk var det....


Godmorgon på er! Idag är det tisdag och bara det känns bättre. Jag vaknade kl 5 då jag somnade när jag nattade Milo igår. Han vill att jag ska sjunga "Sov du lilla videung" typ 500 gr när han ska sova och han kallar den för "BJÖRKO".

"Mamma sjunga BJÖRKO"
säger han.

I låten så sjunger man ju "björk och ljung" så det är där han snappat upp det. Jag har sjungit den för honom sen han var nyfödd och han blir alldeles lugn i hela ansiktet och börjar klippa med ögonen så fort jag sjunger den. Mysigt på nåt sätt.

Ja, så jag somnade lite tidigt igår kan man säga. Skulle ut på promenad nupå morgonen men då hör jag "FÖLJA MEEEEEE" från sovrummet så det var bara till att glömma promenaden idag (inte ut och gå med honom kl 5 på morron liksom), husbandet somnade inte lika tidigt som jag så han behöver sova klart. Det blev till att sätta igång Bärgarn filmen och göra i ordning lite frulle till pojken istället. Jag får kanske promenera ikväll eller nåt.

Ja här ovan har ni bilder från vår alldeles underbara dag i Sthlm. Vi blev inte kvar hela konserten då Milobebis behövde hem och sova inför dagis dagen efter men det räckte gott och väl åt oss alla, det viktiga var nog att Thedde var nöjd.

Det kom ett brev från Maria Montazami!

Det kom ett brev.... och min PMS dag har blivit räddad. Jag blev så
himla glad, ända från hjärteroten när självaste Maria Montazami
skrivit så fint till mig!!!


Vilken kvinna hon är den där Motazami tjejen!? Få svenska "kändisar" kan skriva under på det hon just gjort. Hon har personligen skrivit och tackat mig med några så himla rara meningar. Man blir ju så himla glad så det är inte klokt!

Hon är en förebild för många! Vilken varm människa, jag tror faktiskt jag ska gråta en skvätt nu!

Love u Maria Montazami!

MORS DAG ERBJUDANDE från Nindigos RUM


Nu får Du som läsare av Niiinis blogg ett kanon erbjudande till MORS DAG! Klicka Dig in på Nindigos RUM och ta del av din rabatt. Senaste datum att beställa är på onsdag den 25:e maj!


PMS dagen till trots vill jag ge mina läsare ett litet snabb erbjudande. Det erbjudandet innebär att bara Du som läsare av Niiinis blogg får ta del av den. När Du klickar Dig in på hemsidan så finns det en "köpes" ikon under dubbeltavel bilden. Där kan du välja en som heter DUBBELTAVLOR "Bloggläsare". Då har du automatiskt 100 kr i rabatt på Dina tavlor. Väljer text gör du enkelt i rutan för "Meddelande till butik" när du kommer till kassan!

Niiinis sätt att säga GRATTIS till alla mammor där ute!


PMS
Ser ni likheten! :) PMS häxan här ovanför? Hon
har satt sina klor i mig och jag kan inte annat än kapitulera!


Ja, det är enligt min iPhone menskalender 3 dagar kvar till hon ska komma. Det känns som att hon kanske kommer lite tidigare t.o.m. Mrs Red kan man kalla henne oxå. Jävulens påfynd egentligen men en ska vara glad att man fungerar som man ska, men innan hon är här så är man fan inte rolig alltså.

Googlar man på PMS så får man fram det här:

PMS är en förkortning av premenstruella spänningar eller premenstruellt syndrom. Det är det man brukar kalla de besvär som en del tjejer känner av dagarna innan mensen kommer. PMS kan du känna av i form av humör-svängningar, ömma bröst, huvudvärk, ont i magen eller att allt bara känns extra jobbigt och små problem blir stora. De flesta har bara lindriga besvär, men för en del är veckan innan mens riktigt påfrestande. Det finns hjälp att få, kontakta din barnmorska eller gynekolog.

Jag drar en CHECK på samtliga punkter här ovan. En extra check på att små problem blir stora! Det är ganska exakt så det känns. Regnar det ute känns det som ett monsunregn, är kaffet lite för starkt känns det som nån hällt uppåttjack i det, svarar husbandet lite kort så känns det som han hatar mig och vill vara elak, glömmer ungarna sina kläder i hallen så känns det som jag skulle kunna sätta mig rakt på golvet och fultjura så snoret rann, små irritationsmoment känns helt plötsligt livsavgörande, åker trosorna in i stjärten känns det som man har en påk mellan skinkorna liksom. Ja men ni hajjar va? Så jäkla illa bara... allting. GRÅTFÄRDIGT.... allting! Jag kanske borde kontakta min barnmorska? På riktigt alltså... kan man må bättre och vara gladare så skadar det inte känner jag. Men äter man hormoner då eller? Jag vill inte det. Kan inte det. Mitt hjärta är känsligt för sånt.... på riktigt. Så vad har man för alternativ? Hälsokost. Kostar det en miljard? Eller en triljard?

Fuck alltså. Detta är inte kul nånstans. Kom nu menshelvete så vi får ro i familjen för guds skull.

Minigris loves cykel!Behöver muntra upp mig själv idag eftersom det är skitpisshelvetes
måndag mina vänner! You know me! Uppmuntrad blir man när jag får
titta på dessa cykelbilder på min lilla minigris!


Ja, nu har jag landat på jobbet och hunnit färdigställa en del. Det är måndag och det känns i hela kroppen. Min dag startade ju i grisottan dessutom så jag hade väl i mitt förra inlägg inte hunnit känna efter. Nu har jag det och det ÄR måndag så det sjunger om det. Jag är trött, sliten, PMS:ig som en häxa och vill bara kokoona in mig med min familj i hemmets lugna vrå och bara sitta där. Inte låta hjärtat springa utanför kroppen som den gör nu när jag skickat ungar till skola och dagis. Det är en sån dag, en känslig dag. Mensen på G och gråten i halsen. FAN för det här alltså?! Sen är det klimakteriet efter det här. Fy farao, nu är man positiva Stina.

Nä, jag ska titta på bilderna här ovan och bara skita i allt ett par minuter. Samla energi. Min minigris och jag på cykeltur, tänk vad roligt han tycker det är att cykla. Första dagen jag hämtade med cykel (efter att ha lagat punkteringen från förra året) så satt han och sa:

"Quuuuuuul o schyckla va mamma?"
säkert 300 gånger där i sin barnstol.
"Jaa, jättekul" svarade jag VARJE GÅNG!

Sådär fortsatte han sen tills vi var hemma. Synd att det är lite pissgt väder idag, ville inte ta cykeln i regnet i morse så idag blir det bilfärd hem för honom. Det får duga... han har fått en ny bil från BILAR som ligger i hans bilbarnstol och väntar på honom så jag tror det slår cykelturen idag. :)

30 årsfest bilder


En öl i bilen på väg till kalaset i lördags. Hade som sagt en riktig BLÄ
dag när det kom till hår och kläder. Men till slut så ruttna jag ur och
bara drog.


Västerås var så fint när vi kom.
Såhär stod vi och väntade i deras hem på att födelsedagsbarnet (som
inte hade en aning om sin egen fest) skulle komma hem och vi alla
fick skrika GRAAATTTTIIIIS!


En 3 veckor liten pojke var oxå med. Gissa vad jag fick? YEPP..........
plommonpulla såklart. Jag fick nästan kippa efter luft när jag klappade
honom på hans mjuka huvud. Ååååh....


Födelsedagsbarnet på plats i festlokalen! :) Smått
chockad!


Skithäftigt i lokalen... såå 70 tal! Här sitter vi och väntar på att snart
börja ta av den supergoda buffén!


Födelsedagsbarnet och husbandet, vänner sen långt tillbaka i tiden.


En cool tjej med jättelånga dreads.


Sen blev det dags för SURPRISE spelning. Bandet har repat och satt
ihop en spelning med alla Patriks favvolåtar. Det är det som varit lite
hemligt som jag skrivit om på bloggen. Husbandet har varit och repat.


Han fick en egen fåtölj att sitta i precis framför scenen och gissa om
han var nöjd. Jag fick tårar i ögonen när hans flickvän sjöng Rose
med Johnny Cash. Hon sjunger inte i vanliga fall så det var otroligt
starkt gjort av henne!
Husbandet in action på scenen. Såå kul grej att göra för honom och
han var väldigt glad och tacksam.

Bilder från festen i Lördags som blev väldigt lyckad. Det har ju varit lite hyschpysch om den då det var en överraskning som hans tjej fixat med. Att hon kunnat vara tyst om saken är ju helt fantastiskt! Det blev en lyckad fest. Vi blev inte kvar så länge då vi båda kände att vi ville vara pigga dagen efter. Det är värdelöst med bakisdagar och en hel ledig dag går bort på det sättet. 11 bröt vi upp och tog bussen hem till vår by. Alldeles lagom!

Nu måste jag ta hand om tvätten, ja... jag vaknade lite för tidigt i morse igen så då tänkte jag att jag tvättar ett par maskiner. Det går åt en del kläder med en familj som har 3 barn kan jag lova. Hörs senare igen, ska visa bilder från Rix FM festivalen vi var på igår.

Ha en bra måndag (så bra man nu kan få det en regning måndag!)

Mc Donalds mys i parken i väntan på konser...

img_2971 (MMS)

Mc Donalds mys i parken i väntan på konsertstart!


En utslagen liten hjälte tar igen sig i bi...

img_9471 (MMS)

En utslagen liten hjälte tar igen sig i bilen. På väg till Rix FM festival i Sthlm. Vi fick med oss Thedde men Elliot valde ridning före, ovanligt huh? :)


Mmmm..... Låter som en öl för mig!!

img_5499 (MMS)

Mmmm..... Låter som en öl för mig!!


På väg till festen... Har en sån där dag n...

img_1280 (MMS)

På väg till festen... Har en sån där dag när allt känns skit, bytt frippa 14 ggr och kläder 114 ggr. Men nu är det som det är med det, det är bara o köra!


En kopp kaffe efter maten jag inte orkade ...

img_0550 (MMS)

En kopp kaffe efter maten jag inte orkade äta upp. Åt ju värsta LCHF frullen och glömmer liksom bort hur mätt man håller sig länge länge. Inga skyltar idag då den inte blivit målad ännu så nu laddar jag för bröllopssminkningen!


Bilder från invigningen!

Först och främst!!!

TACK för att ni kommenterar, det är liv inne på min blogg och det känns verkligen sååå kul att få feedback. Det är det här som gör att man tycker att det är roligt, TACK TACK TACK!

Anna ger ett tips på LCHF bröd som ska finnas på ICA Maxi. Har bara hört talas om att det ska finnas någonstans men inte trodde jag att det fanns här på vårt ICA! TACK snälla Anna för tipset!

Gårdagen var lite hektisk, jag hade verkligen fullt upp precis hela långa dagen. Var och gjorde alla skyltar på Café Wickmans här i stan och ska faktiskt tillbaka och göra klart en sista som vi tyvärr inte fick bort texten på igår. Det blir fint och jag ÄLSKAR att texta, det är så himlans kul. Snart ska jag även göra KLARA HALL:s skyltar till dom öppnar upp sin underbara trädgårdsgrill den 1:a juni. Ni bara måste besöka den krogen i sommar. Där har det byggts en stor grillbar och dammen är fylld av fiskar. MYSPYS är det rätta ordet för det stället!

Nu följer lite bilder från i lördags.


Husbandet med kollega Henrik! I den långa kön till buffén!


Äntligen lite mat!!! Daniel kollegan med sin Isabelle.


Storebror och kollegan John med sin gravida sambo Eva. Milo ska få
en till liten kusin i början av augusti! (Obs: Alkoholfritt vin i Evas glas)


Min fina fina fina man!


Massor med folk!


Hohoooo....


HAHAHAHA, kolla in husbandets brillor! :)

Träffade 2 jättesöta tjejer i toakön!Jättetrevlig kväll och massor massor med folk på stället. Det är såhär
man skulle vilja att det ALLTID var i vår lilla by. Vi får hoppas att det
här stället blir något väldigt bra i sommar!

Jaha, idag då? Idag är det återigen fullt upp. Jag är glad att jag fick ihop en hel del timmar med sömn, typ närmare 10 timmar. Det var välbehövligt då jag haft några crappiga nätter. Milo vaknade mitt i natten och var bajsnödig liksom... men det gick över och så somnade han om och jag med, SKÖNT!
Nu ska jag äta frulle i form av grekisk youghurt (från LIDL, den godaste av alla kan jag meddela er) med kanel. 2 kokta ägg och kaffe! Sen ska jag iväg och jobba lite på den sista skylten på Wickmans, därefter ska jag sminka och fixa inför ett bröllop och sen ikväll så ska jag och husbandet på 30 årsfest. Milobebis ska hem till väntande mormor och morfar som nästan tjatat om att få vara barnvakt. Det är skönt när det är åt det hållet. Milo älskar att vara därute på landet. Snart är denna hektiska period slut som vi haft under maj och kommer att ha till i början av juni. Det är 30 årsfester, bröllop och invigningar som löst av varandra. :)

Jag mobilbloggar lite under dagen så ni oxå får vara med!

Härlig lördag till er alla!
Duktig barnvakt som bjuds på Mc Donalds fr...

img_3878 (MMS)

Duktig barnvakt som bjuds på Mc Donalds frukost för sin insats igår. Ser fantastiskt gott ut men jag har redan ätit min LCHF frukost :)


Nya frukostcombon! Sååå gott.... Trevligt ...

img_1660 (MMS)

Nya frukostcombon! Sååå gott.... Trevligt igår, återkommer såklart med bilder.


Snart invigning... En liten "dagens" slink...

img_2178 (MMS)

Snart invigning... En liten "dagens" slinker ner innan vi går ner. Thedde kom precis hem och är laddad för att vara barnis! Det börjar bra!


Invigning ikväll!


Ikväll är det invigning, jag och husbandet med hans kollegor och respektive ska gå! :) Vardagsmys! :)


Ok, dagen börjar lida mot eftermiddag. Solen lyser faktiskt här och jag önskar att den fortsätter ända till kvällen. Vi ska nämligen på nyinvigning av en restaurang/pub/krog/bar eller vad man ska kalla det här i byn! Ett centralt ställe som dom byggt värsta fina uteserveringen till. Ska bli jättekul att få komma dit och se allt. :) Tonys kollegor med respektive ska gå och så vi förstås. Thedde ska vara barnvakt till Milobebis och Elliot sover hos mormor har han bestämt. Thedde har många gånger frågat om när han ska få vara barnvakt på riktigt. Riktigt är alltså att vi är på fest och kommer hem mitt i natten för honom. Det har han inte varit än, nog för att jag vet att han skulle klara det men det har faktiskt inte blivit av. En anledning är nog att han alltid har fullt upp den där fotbolls/innebandy galna grabben så då är det svårt att vara barnvakt förstås. Det känns tryggt ikväll då vi kommer vara ca 200 meter hemifrån ;), både för honom och för oss. Han ska ju sköta läggningen av Milo själv ikväll och det ska bli mycket intressant. Han har nattat Milo men alltid när vi varit hemma såklart. Iiih, kan nästan känna att det ska bli superspännande! :) Funkar det inte så ringer han bara så drar en av oss hem och fixar det....

...ytterligare en anledning att skaffa sladdis! Storebröderna passar medan mamma och pappa vardagsroar sig lite! :)

Ni måste se det här....

Har precis gråtit.... ni bara måste titta på det här!En bloggdeal!


:e inlägget är detta inlägg. Jag har alltså skrivit in nåt på den här bloggen 2589 ggr!! Kan ni fatta?
Det är så sjukt många gånger som man öppnat upp sin blogg, skrivit några rader och postat.

Vissa av inläggen har man sett fram emot att få skriva, vissa av inläggen har man känt att man måste skriva, vissa av inläggen har känts som ett nödvändigt ont och vissa har man skrivit för att man bara vill att ni som läser här inne ska vara delaktiga. I vad? Jo, i mitt liv och allt det som händer omkring mig, ibland om världsliga saker, ibland om något som betyder så mycket för mig, ibland om absolut ingenting viktig och ibland om ledsamma saker. Vissa dagar har bloggen gett mig energi, styrka, glädje och bekräftelse. Vissa dagar har jag inte fått ut någonting alls utav den. Det var där jag litegrand hamnade nu då jag skrev det förra inlägget. När bloggen inte längre ger någonting. En blogg jag skulle kunna fortsätta skriva mer som en dagbok för mina barn, mina föräldrar, mina svärföräldrar och de absolut närmaste vännerna.

Igår tittade jag inte ens in här, jag lät mig blogg bara vara. Som någonting som inte betydde något just nu. Lite som att man var sur på hela grejen. Jag är dessutom på dag 4 idag i strikt LCHF och känner mig ganska så urlakad, tom, virrig i hjärnan dessutom sover jag som en kratta och vaknar på nätterna och känner mig helt stissig och kan inte somna om. (Läste om det litegrand och det KAN bli lite såhär när kroppen "tänder" av från kolhydraterna. Hade ju en dålig helg med massa kolhydrater och några veckor innan det med rejält slarv.) SIDOSPÅR!

I alla fall, så går jag in här nu på morgonen. Vill självklart se om det blivit några reflektioner, så är det ju. Så möts jag ju av den där feedbacken man så gärna vill ha. Ett kvitto som tack på att man bloggar skulle man kunna säga.

Nån skriver: "Läser ofta din blogg men är dålig på att kommentera då jag oftast läser den på tåget och det är lite krångligare att kommentera då så då blir jag bekväm. Fy skäms på mig! Men nu skriver jag iaf fast jag sitter på tåget. :-)"

En annan skriver: "Får jag bestämma så fortsätter du blogga! Så det så! ;D"

Nästa skriver: "Hey Girl! Skriver en kommentar för att "skriva en kommentar" :)
Jag är nog en sån som läser din blogg, skrattar ihjäl mig ibland, känner igen mig ofta, får mig en tankeställare ofta, ibland en aha-upplevelse... men är snuskigt dålig på att kommentera skäms
Däremot brukar jag länka via FB till en del av dina crazy inlägg, som jag bara måste dela med mig av till vänner utanför lilla Enköping. Mååånga läser din blogg, och älskar den... Keep up the good work ! kramis
"

Nästa skriver: "Alla människor behöver sin dos av bekräftelse för det man gör. Förstår dig helt, men tycker absolut att du ska fortsätta att blogga! Precis som Anna så känner jag igen mig i mycket och får ofta skrattanfall så att kollegor tittar snett... Jag ska definitivt bli bättre på att kommentera!"

Jag tror på KARMA. Man får tillbaka det man levererar. På ett eller annat sätt. Jag tror att ett gott hjärta och en vänlig behandling av andra människor ger eller kommer att ge dig något härligt tillbaka, på något sätt. När ni skriver som ni gör till mig efter mina tankegångar igår så är det ju liksom inte så att jag ba:

"Nämen då lägger jag ner nudå, ha´re bra så hörs vi. Vi säger så, mors!"


Nä, så funkar nog inte jag känner jag. Det är såhär jag får veta att ni läser här, att det ger er nåt, att ni tycker om att kika in här. Hur får man veta det annars? Sen kan inte jag tvinga folk att skriva en kommentar, det funkar ju inte riktigt så. :) Jag hade 350 besök igår, 13 kommentarer...... dom 13 betyder oerhört mycket!

Jag har gjort en deal med mig själv. Jag ska blogga till jag kommer till 3000 inlägg. Det är om 411 inlägg, jag skriver runt 3 - 8 inlägg per dag beroende på dagsform. Sen ska jag göra en ny utvärdering och se hur det känns då. Jag ska se hur dessa 411 inlägg varit, ha lite feedback med mig själv. Har jag inspiration, är det fortfarande kul, ger dig mig nåt, har jag ork-lust-sug att ha den kvar helt enkelt?!

TACK, från djupet av mitt hjärta.... TACK!

// Blogger Nina

-------UPPDATERING-------

PS: Tack ni 2 till som kommenterade det förra inlägget ;) PUSS// Nina

Omotiverad till att blogga..... för alltid?


Idag känner jag mig som ett blankt papper......innehållslös.

Har sovit väldigt dåligt inatt. Vet egentligen inte varför men ibland så klurar man på rätt mycket när man vaknar mitt i natten, sen har jag mina "sova dåligt" perioder fortfarande fast Milobebis sover hela nätterna. Dock så fastnade jag på lite saker, bl a så klurade jag lite på bloggen. Den är ju en bit av ens liv och man "outar" rätt friskt här. Jag har valt det helt själv och det är ABSOLUT inget jag ångrar, jag är en otroligt öppen person men jag väljer fortfarande vad som skrivs här inne och inte, bra så. Dock så får jag perioder som jag känner efter litegrand. Vill jag ha den kvar till allmän beskådan? Just nu känns det också lite omotiverat att skriva då jag får ganska så lite feedback här inne. Det känns ibland som jag skriver lite för kråkorna (ni vet talesättet elda för kråkorna). När jag sen träffar folk på stan så är det väldigt många som läser den märker jag men väldigt få kommenterar. Det är faktiskt en stor bit i att blogga, att man får feedback från sina läsare i form av kommentarer, annars så tappar man liksom lite intresset känner jag. Ja, jag sa ju att jag var öppen! :)  Läsarsiffrorna höjs hela tiden och jag har allt mellan 2000 - 3500 läsare i veckan. Det är ju liksom jättemånga tycker jag, för att bara vara lilla jag från Enköping. Då känns det lite snopet att ju fler läsare man får desto mindre kommentarer, borde det inte vara tvärtom?! Jämför jag med mig själv så kommenterar jag ALLTID ifall jag läser bloggar som står till höger i min meny (förutom kändisarna då :)), jag hinner väldigt sällan läsa men minst 1 gång i veckan går jag igenom min skörd.

Ja ja, lite så känner jag... tänkte ifall det blir lite innehållslöst här inne idag så vet ni varför.

2:a dagen utan socker och strikt LCHF igen...

img_8206 (MMS)

2:a dagen utan socker och strikt LCHF igen. Känns ok, inte hungrig men faktiskt lite sugen och så känner jag mig lite konstig. Kan va övergångsbesvär Hittade den här påsen med lite smått kvar på botten, det var inte så kul men inget jag faller för. Inte i ketos än men borde vara senast fredag. Det rullar på kort o gott.


Nindigos RUM posters "personligt"Den här postersen gjorde jag förra veckan. Den är gjord till ett gud-
barn och texten var fantastiskt fin måste jag säga.


Jag tycker det är jätteroligt när jag får göra såna här personliga posters. När dom verkligen är ämnade till en speciell person och att man kan läsa sig till det. Jag har ytterligare en på lager men det är precis klar och ska skickas iväg, den är till ett dop. Vill inte visa den här ännu ifall det nu skulle vara så att mamma eller pappa läser här inne, då är det ju inte längre en överraskning. Visar när det är lugnt på den fronten. :)

Det är det här som är fördelen med att kunna göra personliga saker. När man kan lämna ett namn, ett datum, kanske några speciella ord just för den personen. Som den här doptavlan där personligheten i barnet skrivs dit som ett ord. Busig, snäll, söt, lockigt hår och sånt gulligt. Har haft en hel del beställningar som varit just till speciella dagar, bröllop och dop t ex. Gjorde en bröllopstavla för en tid sen med Ulf Lundells låt "Kärleken förde oss samman" och brudparets namn och bröllopsdatum i stort tryck. Den blev jättefin och uppskattad av brudparet.

Bad Hairday


Snacka om BAD HAIRDAY jag har idag alltså! Allt jag använder till
håret ligger i en väska i en bil hos en av tjejerna som var med i
Lördags. Schampo, balsam (special till mitt hår), plattång, fön, värme-
skydd, min borste... rubbet!


Fan det syns inte riktigt på bilden hur jävla illa det är alltså, syns egentligen inte alls. Det är som svinto. Drar jag i det så känns det som svinto, på riktigt. Måste göra nåt åt detta, ska ner på stan på lunch snart. Vill ju inte skrämma min stackars kompis med en Cruella De Ville frilla.

Förresten så lovade jag ju att tipsa om mitt braiga schampo och balsam förut vet jag. Det här använder jag för tillfället. Är verkligen supernöjd och det är snällt mot mitt hår!


Healing strength heter just den här serier. Doftar väldigt gott och
GÖÖÖR GOTT! Finns att köpa på Tottes här i stan för den som är
intresserad.

En pinsam story om mig!


Har ni testat den här sorten? Det har jag, köpte nå storpack på ÖB förut.
Helt förvånad över hur bra dom är. Rekommenderas!!!


Först och främst, detta inlägg är inget för känsliga så vet ni med er att ni är det så kan ni strunta i att läsa. Vi säger så.

Godmorgon på er. Ja som sagt, jag har morgonpromenerat i helt underbart väder. Klarblå himmel och fågelkvitter. Doft av nyutslagna syrener. Helt ljuvligt var det verkligen. Jag kom att tänka på min ungdom eftersom jag gick i trakterna där jag bodde som ungdom. Mindes alla cykelturer man tagit till skolan. Var min ungdomskärlek bodde. Att det faktiskt doftade precis som då.

Sen kom jag att tänka på första mensen man fick. Jag hade gått och väntat och väntat, alla i mitt dåvarande tjejgäng hade fått men inte jag. Det var ju liksom ett kvitto på att man var mogen, o så kom aldrig min. Frågade mamma varje dag vad hon trodde. Tror att mamma ruttnade rätt hårt på mitt menssnack där ett tag.
"Vad tror du mamma? Tror du den kommer om en vecka eller om 3 månader? Vilket är närmast tror du?" frågade jag. "Nu har jag såna flytningar, betyder det att det kommer mens snart?" frågade jag med förhoppning i rösten. "Gumman, den kommer när den kommer. VI kan inte göra så mycket mer än att vänta!" svarade mamma. Sen kom ju dagen D. När det var mens i trosan på morgonen. Jag var HELT överlycklig!!! Jag tog på mig den största bindan jag kunde hitta och så gick jag till skolan och hoppades att alla skulle se min binda. Eeeh? Var det liksom inte tvärtom man tänkte, näää inte jag inte, det ska synas att man är mogen liksom.

Sen ledde det till nästa tanke. Båda pubbeungarna var små, jag hade haft mens för typ en vecka sen och fick plötsligt ont i tjejmagen. Fick då från ingenstans för mig att jag hade glömt en OB därinne i pullan. VARFÖR får man bara för sig en sån sak? Jo, är man hypokondrisk som jag är så kan man få det. Man är en smärre idiot helt enkelt! Jag tyckte jag kände mig lite febrig oxå. Försökte ju givetvis känna efter med fingrarna om där var en gammal rutten OB och fick ju för fan känna nåt som liknade en tråd. Fick panik och skrek åt barnens pappa att komma och känna. Mycket riktigt, han kände ju oxå tråden. "Men draaa i den då för faaaan" sa jag mellan hyperventilationen! Han drog men den satt som berget + att det var lite svårt att få grepp om den. Man är ju kanske inte riktigt lika stor som en gympasal därnere (tack gode gud för det). "Ämen fy faaaan" grät jag och greppade telefonen och ringde akuten. "Ja, jag har en OB som jag glömt i muttan och jag måste få komma och ta bort den annars dör jag i den där jävla tampongsjukan" grät jag till tjejen som tog emot samtalet. Vi åkte ner till akuten, jag fick en tid på en gång. Träffade på ett par grannar därnere och dom undrade såklart vad jag gjorde där? Vet ni, jag var så inihelvetes upprörd och rädd så jag sa som det var. Där satt grannarna med gapande munnar och ba: "OJ DÅ". Sen vände jag på klacken och gick in till doktorn. Det var en jäkligt tafflilg doktor som var märkbart nervös, han var ungefär lika gammal som mig. Jag sket i det fullständigt för jag var ju rädd, hade man varit på en vanlig gynundersökning hade man ju dött liksom. Jag kasta mig upp i gynstolen och ba: TA UT DEN! Han fippla med verktygen (heter det så? Låter lite makabert med tanke på att det ska in i ens snipa).

Här följer sedan en konversation som kommer gå till historien för mig.
Läkaren säger:
"Jaaaa.... alltså jag ser nåt trådaktigt här. Men jag vet inte om det är en OB tråd. Hur ser den ut?"
Här fick ju jag en liten chockartad upplevelse. Hör jag vad jag hör nu? Här ligger jag med pullan uppfläkt och den här jävla läkaren vet inte hur en OB tråd ser ut????
"Ja, det är som en lite tjockare bomullstråd"
svarar jag med pipig ynklig röst.
"Nej men det här liknar mer en fiskelina" svarar läkaren.
Då slår det mig att det ju för fan är spiraltråden vi dragit i och känt därinne.
"Ja, jag har spiral" säger jag med ännu ynkligare röst nu när jag kommer på det mitt i allt.
"Sitter det en sån tråd på då?" frågar läkaren.
Här känner jag att jag snabbt måste få på mig byxorna och springa ut härifrån för den här läkaren måste dom har hämtat upp från gatan utanför för typ 5 mintuer sen.
Han remitterar mig ändå till GYN dagen efter. Jag tar lappen och sticker ut snabbt som fan. Springer på min faster som jobbar som sjuksköterska där nere. Hon skrattar nästan ihjäl sig när hon hör vad jag gör därnere. Hon skrattar oxå för att denna läkare är en AT läkare och hade aldrig gjort en gynundersökning förut.

Det var ingen OB, bara nåt jag fick för mig. Ont kan man ju liksom ha ändå. Vilket jävla pucko man är alltså. ja, såna tankar kan jag ha på mina morgonpromenader. Tänk om vi dragit ut den där jäkla spiralen liksom... va?

Lördagen i bilderVi började med en fika på Drott tillsammans. Det var nåt vi ofta gjorde
före våra matcher då det begav sig så nostalgin var redan igång!Lunchdax. Pillan fick lite ny energi efter en sallad och visade hur det
kan gå om man springer för fort! :)Där sitter jag då med nr: 35 på ryggen! Den här matchen vann vi....Här står några ur vårt herrlag och väntar på att få spela!


Monica värmer upp inför match nr: ?? i raden....

Lite chill i pauserna mellan matcherna. Det var nu man kunde ringa
hem, gå på toa, äta, kolla in nästa match eller bara slappa och vila.Det tog ett tag för oss att inse att man ju faktiskt kunde sitta ute och
njuta oxå! :) Här reddes bl a ut vem alla tyckte var snyggast i herr-
laget när det begav sig! ;)Precis inkomna på banketten i mat och ölkön förstås!! :)Lisette och jag fick massa mys ihop under kvällen. Bakom ser man
storbilds TV med bilder tagna från dagens matcher samt lagfoton.Självklart var det ju en hel viktiga diskussioner under kvällen... :)Den här var knökfull bara några minuter innan den här bilden togs så
det var ett törstigt gäng runt bordet!Finaste Maud och finaste Pillan! Pillan fick även vara med i all star team!Monica, Maus och Pillan i sitt esse! :)Ylva och Monica! Härliga tjejor...Jaaa, hahaha... den här bilden ser värre party ut än den är. Detta var
väldigt tidigt och skulle SE värre ut än det var. :)
Sen blev det desto mer fest! Jajjemen....:) Här får man sig en riktigt
tungslick på hakan minsann! :))


De utlovade bilderna från min dag i lördags. Woopwoop vad kul det var. Det har typ tagit mig 12 timmar nu att få in dessa bilder. Avbruten, gått segt, lagat mat, nattat Milo så jag somnade själv, morgonpromenad, dusch, frukost, påklädning och baxa in ungar i bilen kom emellan! :)


LCHF BacongratängIkväll äter vi.....

Ingredienser:
600g köttfärs
400g bacon
1 lök
3 msk chilisås
peppar

Fyllning i gratängen
Champinjoner så det täcker botten
1/2 Squash i 2mm skivor
Riven ost

Äggstanning
3 ägg
2 dl standardmjölk 3%
1 dl grädde
Peppar

Gör så här
Skär löken och stek löken i stekpannan. Klipp i baconen i pannan och stek det lätt. Lägg i köttfärsen och stek den med de övriga ingredienserna. Ha i chilisåsen och svartpepparen. Låt detta steka ihop i 10 minuter cirka.

Smörj en form med smör. Och skär och lägg i champinjonerna så de täcker botten av formen. Varva sedan med köttfärs/baconsåsen och bacon och riven ost. Avsluta med den skurna squashen och riven ost på toppen.

Vispa ihop äggstanningen och häll detta över gratängen jämnt över.

Grädda mitt i ungen cirka 20-25 minuter i 225 grader

Nyhetsbrev och SUPERERBJUDANDE på Nindigos RUM


Nu finns det ett nyhetsbrev att prenumerera på hos Nindigos RUM!


Vill du vara först med att ta del av erbjudanden, information och händelser på Nindigos RUM så ska ni klicka er in -----------> HÄR! Scrolla ner lite på sidan så ser ni den lilla rutan! :)UPPDATERAD!

SUUUPERERBJUDANDE!!!!!!!!!!!!

Just nu är det supererbjudande på DUBBELTAVLOR på Nindigos RUM. Beställer Du Dina morsdag tavlor innan den 22/5 får du 100 kr rabatt!!! Passa på!!!

Veckans "TO DO" list


En någorlunda full vecka har jag framför mig.

 • Måndag: Back to LCHF. Ingen träning, är för trött i kroppen så jag tar en vilodag idag. Färdigställa 3 beställda posters. TVÄTTA!
 • Tisdag: Morgonpromenad. Lunch med vän från Sthlm som har ett möte i min lilla stad. Färdigställa några tavlor. Jobb med mitt kontor.
 • Onsdag: Morgonpromenad. Bokad sminkkund kl: 11.00. Jobb med nyheter.
 • Torsdag: Morgonpromenad. Thedde har tidig körning på trafikskolan, snart är EU moped körkortet i handen. Förberedelser inför lördagens jobb på bröllopssminkningen. Torsdags städ hemma!
 • Fredag: Morgonpromenad. Det sista för veckan ska pejlas av, gör alltid en typ av sammanfattning av veckan. Fredagsmys med familjen hoppas jag på här.
 • Lördag: Bröllopssminkning och på kvällen ska jag och husbandet på 30 årsfest.
 • Söndag: En göra ingenting dag, vägrar dock att vara så seg som jag var igår! Mys med familjen får gärna stå på agendan denna dag!
Såhär ungefär kommer min vecka att se ut. Stora kidsen kommer till lilla mamma idag. Dom sov hos oss i Lördags, Elliot hade även en jättegullig kompis med, så lite bonus fick jag förra veckan. Idag är det studiedag för dom så dom har ledigt från skolan. Det kan dom behöva, det är tufft att vara pubbeunge kan jag meddela er. Thedde fick en lårkaka på fotbollsmatchen igår och hade rejält ont, Elliot var stressad för han skulle räcka till att umgås med flera vänner och rida och sen fladdra iväg för att sova hos en kompis igen. It´s hard to be a teenager!

Helgen


En bild tagen från banketten i Lördags. Jag och Lisette, 2 slitna tjejer men som fick nytt hopp om livet i
form av lite mat och en och annan öl! Vilken fantastisk dag vi hade, sååå roligt!


Godmorgon världens sämsta dag, men jag ska inte börja med att tråka er med att det är måndag. Ni vet ju vid det här laget vad jag känner för den dagen. Typ skit... men men, det är en ny vecka och med det nya utmaningar och händelser.

Hade tänkt börja dagen med att delge er min dag i lördags men "nån" har haft bort min sladd till iPhonen så det blev inget av med det. Måste leta hemma sen. Därefter kan jag visa er massa bilder från hela dagen faktiskt. Det var en helt amazing dag. Det var så himla himla roligt att göra det här tillsammans med alla "gamla" innebandytjejerna" och vi hade sååå kuuuul. Själva cupen gick riktigt bra i gruppspelet. Vi vann vår grupp mot 5 andra lag. När det sedan var dax för kvartsfinal fick vi kalla fötter och förlorade på straffar. Det laget vann sen hela skiten så då kändes det lite bättre. Våra herrar åkte oxå ur i kvartsfinalen. Jag hängde väl läpp i 5 minuter sen öppnades en flaska bubbel och sorgerna var lösta. :) Kvällen avslutades på Flustret med middag och en massa dans. En tjej i laget kom med i "All star team" vilket såklart var skitkul! Vi dansade så fötterna glödde för att avsluta kvällen vid 12 snåret och ta en taxi hem till lilla Enköping igen. Jag var heeeelt slut och mådde t.o.m lite illa på vägen hem (gör ALDRIG det annars). Man är helt enkelt inte van med att spela 5 matcher på en dag och sen ta en festkväll på det. Det sliter rätt hårt. Gårdagen vilade jag i stort sett hela dagen, det var inte många gånger jag klev ur soffan. Hatar verkligen sådana dagar då jag känner att en hel dag går till spillo. Därför var det skönt att husbandet var fräsch och kunde underhålla Milo hela dagen. TACK för det hjärtat. Idag är jag i alla fall piggare och kan ta tag i en ny vecka. Lite kantstött är man ju fortfarande såklart men fit for fight!

Då kör vi. Nu går jag ALL IN på LCHF igen....

img_3384 (MMS)

Då kör vi. Nu går jag ALL IN på LCHF igen. Känns underbart efter denna helg kan jag säga...


Nyss kom den här underbara skitungen och s...

img_6137 (MMS)

Nyss kom den här underbara skitungen och sa "Hej din lilla goding, mammas hjärta" och så krama han mig! Tror hans mamma sagt den meningen ett antal ggr så han lärt sig. För övrigt så är det en " dagen efter dag" för mig vilket är skit men så är det. Bara genomleva dan, imorn är det bra igen!


Så jäääkla kul vi haft idag! Vann gruppen ...

img_8673 (MMS)

Så jäääkla kul vi haft idag! Vann gruppen men förlora i kvarten.... Men vi är så jävla grymma. Vi säger så...


Jag med på Maria Montazamis blogg!!!Tack Malin för du obeserverade detta.... Mina tavlor är med i Maria Montazamis blogg idag! Gissa om jag blev överlycklig?!? :) Hon är sååå häääärlig den där människa. Ge mig bara hälften av hennes positivitet så blir jag
glad!


Ja, det är fredag den 13:e men EN sak som är väldigt kul har hittills inträffat. Mina tavlor är med i Maria Montazamis blogg idag, gissa om det gjorde mig HAPPY!!?? Nu kom jag av mig alldeles, skulle ju göra massa nytta men nu sitter jag bara här och glor med ett litet fånigt leende på läpparna.

THANX Majsan... du e cool!

5 saker att vara glad för


Idag känner jag att jag vill dela med mig av lite GLÄDJE. Jag började dagen
med att ta på mig en färgglad tröja med lite gulddetaljer!


Ok, en sån här dag när en del kanske är lite skraja (eller så bryr ni er inte ett skit) så tänkte i alla fall jag skriva 5 saker man kan vara glad för.

 1. Idag tog jag på mig en färgglad tröja och sminkade på lite turkos ögonskugga. Det gör att hela den här dagen blir lite gladare. På sant! Testa så får ni se....
 2. Det är fortfarande varmt ute även fast det utlovats Atlantkyla.
 3. Det är fredag och en hel helg ligger framför oss.
 4. Jag har ingen träningsvärk fast jag körde ett hårt innebandypass igår. Glad att jag fick träna!
 5. Ikväll ska jag mumsa på nåt riktigt gott, vet bara inte vad ännu men det ska jag nog fundera ut!

The tractor with big T


WOOOP WOOOOP! Look at this VRÅLÅK?!?! Gissa om Milobebis blev glaaad?


För ett tag sen fick vi den här traktorn av ett par kompisar. Den var lite sliten och så var den blå. Nu har min pappa lackat den åt Milobebis, i en klar röd färg. Den är så himla fin nu och känns nästan ny. Igår tog jag med mig den här från jobbet hem till Milo och slängde upp den mitt framför ögonen på honom. Som vanligt så kastade han sig på marken för att kolla av hjulen först. Det är lite hans grej liksom. Sen fick jag dra honom fram och tillbaka på gården eftersom han inte riktigt når ner till tramporna. Nu har vi den hemma och jag är glad att vi har så stort för då kan vi köra hemma oxå!

Tänk vad glad man blir i hjärtat av att göra sina barn glada?!

Tvångstankar och fredag den 13:e


Är ni skrockfulla? Det är jag, så en dag som denna kan gå hur fel som helst.... brrrrrr!

Ja jäklar i gatan, idag är det fredag den 13:e. En sån dag kan ju inte annat är gå fel kan man tycka. För mig handlar det då oftast om att man letar grejer som skulle kunna bero på att det är just den dagen, sen kan det faktiskt handla om att man är för spänd och bara därför intrräffar en massa skit. Hittills har det inte hänt nåt... PEPPAR PEPPAR!!!

Annars så undviker jag:

 • Att gå under stegar
 • Att lägga nycklar på bordet
 • Att gå eller cykla på A-brunnar. Med bil blir det för hysteriskt så då skiter jag i det.
 • Att säga TACK när nån önskar lycka till.
Jag har alltid åtgärder för vissa grejer som går att häva, som att:

 • Spotta 3 ggr åt vänster när jag ser en helsvart katt passera vägen.
 • Dunka mig själv 3 gånger i ryggen när jag går på en A-brunn.
 • Slänga nycklarna på golvet för att häva olyckan med på bordet.
Ni hör ju, så jävla tröttsamt ju. När jag var yngre hade jag nån grej med att det skulle bli otur om jag inte gjorde vissa saker. Tvångstankar kallas det och det var fan helt CRAZY! Det var faktiskt riktigt jobbigt under några år som tvångstankarna härjade som värst. Här är några "sjuka" grejer jag höll på med.

 • Jag drack alltid vatten ur såna dricksprutor (vart har dom tagit vägen förresten?) 3X3 ggr. Aldrig mer och aldrig mindre. Skitsamma om jag var törstig eller inte. Det skulle ner!
 • Räknade till 10 innan mamma ställde mjölken på bordet. Koncentrerat... varje jävla gång!
 • Cykla till nästa lyktstolpe innan bilen hann dit. Detta var riktigt jäkla svettigt och det hela blev svårare och svårare ju längre mina tvångstankar höll i sig.
 • Hinna upp för trappan innan nån annan gjorde det. Lite smått galet när man liksom flåsade upp för trapporna på liv och död och folk tittade konstigt på en. Typ "Vafan fick hon för ryck nudå?"
 • Nudda grejer. Det kunde handla om vilt främmande människor på stan eller nåns bil. Ibland försökte jag intala mig att jag inte skulle ta på nåt och så fick jag likt förbannat cykla tillbaka för att "nudda" vafasen det nu va! Oxå en sjuk grej när det handlade om att nudda främmande människor... WHY???
Ja, det här var lite grejer. Med risk för att ni totalt ska idiotförklara mig så låter jag det vara sådär. Men snacka om jobbigt? Så onödigt och så himla jobbigt. Jag vet fler som haft det, faktiskt en hel del så ensam om att vara helt muppig är man nog inte men jag minns att det var riktigt jobbigt när det var som värst. Vet faktiskt inte hur jag tog mig ur det? Mognade man kanske? Eller orkade man helt enkelt inte med det? Jag minns inte.... men THANK GOD att det är över! 3 barnsmorsa med rätt att nudda liksom. Ungarna skulle ju skämmas ihjäl när jag sprang omkring och kladda på folk på stan! :))

Slut efter träningen kom man hem till det ...

img_2394 (MMS)

Slut efter träningen kom man hem till det här!! :)


Älskar detta lack! Haft det i några år nu ...

img_4379 (MMS)

Älskar detta lack! Haft det i några år nu och det tar typ aldrig slut. Håller fin kvalité ändå... Färgen heter SUNKIST och märket är Make Up Store!


Solning på "ballen" efter jobbet. För att ...

img_9756 (MMS)

Solning på "ballen" efter jobbet. För att spara på huden lite så är det ju tipptopp med solning på eftermiddagen när solen inte är lika stark. Gjorde LCHF ost och bacon pajen som ni hittar recept på längre ner i bloggen. ASGOTT! Strax dax för innebandyträning!


Nähä?Jay Smith fast för droger igen......
Whitney inlagd på rehab igen....

Här går man som 3 barnsmorsa och är livrädd för allt vad droger heter. Man är rädd att ens barn på nåt sätt ska halka snett i samhället, i kompiskretsen osv och hamna i nåt jävla drogträsk som det kommer att vara ett helvete att komma ifrån....om det ens går att komma ifrån?

Fans jävla skitdroger! Här har vi, bara i dagens blaska, 2 kändisar (en mindre känd och en världskänd) som trillat tillbaka på drogerna igen.

Snälla GUD allsmäktige, låt mina barn aldrig behöva hamna i nåt drogträsk och beskydda dom från allt vad det heter......

Mental coaching inför BEACH 2011 (NR: 2) LCHFJag läser ju Katrins blogg och nu tipsar hon om Philip Lailanis blogg (inte första gången). Han har nämligen lagt ut ett kost och träningsschema för LCHF. Jag är så inihelvetes glad att jag får ett sånt här just nu!

För mig personligen så har det blivit lite fusk på LCHF himlen nu. Jag tror att sommarens intåg gör att man känner sig lite mañana sådär. Allt känns lite lätt och man är allmänt skööööön bara. Skiter i lite måsten och lallar omkring. Känner ni igen er? För mig har detta medfört att jag tappat min fokus lite. Tappat min strikta LCHF vilket gör mig lite förbannad för det gick ju så bra i över 3 månaders tid. Det har gått såpass bra att jag plötsligt har 38/40 i storlek från att ha varit en 44:a, jag har tappat massor med centimetrar. Vågen visar -30 kg från när jag stod på BB och skulle föda Milobebis. Den visar -20 kg sen Milo var 3 månader, -10 kg från första början jag tog tag i LCHF biten halvhjärtat och -6 kg sen den riktigt seriösa starten i januari. Få kilon kan man tycka med -6 kg men det känns mer kan jag erkänna, centimetrar har jag inte mätt på ett tag men ska göra. Sen kan jag inte säga att jag tappat LCHF alldeles, faktiskt inte så jättemycket när jag tänker efter, utan jag fuskar med att äta lite godis ibland och har nångång halkat dit på korvbröd och lite potatisgratäng. Men eftersom jag funkar med allt eller inget så känner jag mig så värdelös när jag halkar av striktheten.

Därför kom detta som en skänk från ovan. Detta var PRECIS vad jag behövde! Ett strikt tränings och LCHF schema för att komma i form till sommaren. Jag har ju fortfarande till i slutet av augusti på mig att nå mitt mål och jag SKA fanimig göra det. SÅ är det. Tänkte ifall ni är fler där ute som halkat av eller bara vill testa på LCHF så kan ni se detta som en chans nu! Jag börjar nästa vecka!

Här följer Lailanis tränings/kost program (saxat från hans blogg):

Vecka 1 - LCHF

Måndag


Träning:


Helkroppspass på gymmet eller hemma.

Har du tränat förut kan du köra på som du brukar. Är det första dagen på gymmet så börja lite lugnare. Rådfråga gärna en instruktör eller PT. Tränar du hemma rekommenderar jag att du inhandlar ett gummiband med tyngsta motståndet. Detta för att kunna träna rygg och andra muskler som annars kan vara svårt utan redskap. Börja träningspasset med stora muskelgrupper och avsluta med mage och ländrygg. Detta är muskler som behöver stabilisera bålen och därför ska man inte köra slut på dem det första man gör.

Kost
:

Frukost:  Laga en omelett med valfritt tillbehör. Exempelvis bacon, tonfisk eller chaminjoner.
Lunch: Kycklingsallad
Middag: Lax med broccoli och dillsås (http://www.lchf-recept.se/lax-med-broccoli-och-dillsas/)

Övrigt
:

Detta är första dagen på lchf för många. Det brukar kännas bra i början men snart kommer kolhydratssuget göra sig påmint. Vill du kan du äta mellanmål men oftast räcker det med tre huvudmål. Det är nu dina glykogenlager börjar tömmas och du går därför ner i vätska vilket kommer att visas på vågen kommande dagar. Man behöver inte räkna kalorier när man går på lchf men man ska akta sig för att äta för mycket. Märker man att man står still på vågen kommander dagar kan det vara en god idé att börja räkna. 1200-1500 kalorier brukar funka för de flesta kvinnor som vill gå ner i vikt. Män kan lägga på 500 kalorier.

Du ska idag fotografera dig framifrån, från sidan och bakifrån endast iklädd underkläder för att kunna se dina framsteg om ett par veckor. Spara bilderna på ett lämpligt ställe. Givetvis är det bara du själv som behöver se dem om du inte bestämmer dig för att sätta upp dem på kylskåpet eller publicera dem i bloggen.

Du ska även mäta dig med måttband och spara siffrorna med dagens datum på ett säkert ställe. Glöm inte att väga dig.

Tisdag


Träning
:

45 min powerwalk före frukosten + vardagsmotion

Idag går du upp en aning tidigare och tar en härlig morgonpromenad. Förbered din ipod eller liknande med musik som får dig på bra humör. Denna promenad är till för att bränna fett och därför behöver du gå så fort du kan så du anstränger dig mer än om du skulle promenera på stan. För er som är lite mer tränade kan det givetvis joggas istället.Resten av dagen blir det fokus på att få så mycket vardagsmotion som möjligt. Ställ bilen en bit från jobbet, gå i trappor och ta en promenad på lunchen istället för att sitta kvar och surfa på nätet.

Kost
:

Frukost: Kokt ägg med majonäs och en kopp kaffe med grädde.
Lunch: Ost och baconpaj (http://www.lchf-recept.se/ost-och-baconpaj/)
Middag: Fisksoppa (http://www.lchf-recept.se/lchf-fisksoppa/)

Övrigt
:

Nu känner du förmodligen av huvudvärken som kan komma under övergångsfasen. Du kanske känner dig trött och hängig. Det är bara att stå ut. Snart är du i ketos och då kommer du att få energin och kraften tillbaka igen. Skriv gärna ner ett par rader varför du vill gå ner i vikt och sätt upp smålappar lite här och där i köket där du har de förbjudna sakerna du inte får äta.

Onsdag


Träning
:

Konditionsträning på gymmet eller ute 60 min

Idag är det dags för konditionsträning. Har du gymkort kan du köra valfria konditionsmaskiner, exempelvis gåband 20 min, cykel 20 min och crosstrainer 20 min. Även gruppträning där pulsen är hög räknas som konditionsträning. Exempelvis danspass. Givetvis fortsätter du med vardagsmotionen alla dagar under denna månad.

Kost
:

Frukost: En halv kesella med hallon och kanel och ett par krossade nötter. En finncrisp med kalkon, brie och och roccola.
Lunch: Räksallad
Middag: Thaigryta (http://www.lchf-recept.se/lchf-thaigryta/)

Övrigt
:

Du är snart i ketos och du kan nu gå till apoteket och köpa ketostickor så du kan hålla reda på att du äter tillräckligt lite kolhydrater. http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=101055

Torsdag


Träning
:

Helkroppspass på gymmet eller hemma

Nu har din kropp fått vila och det är dags att köra ett helkroppspass igen. Du som precis börjat med styrketräningen kan i princip köra samma pass som förra gången. Ni som tränat lite längre kan försöka variera övningarna eller något annat som går att förändra så era kroppar inte vänjer sig. Kom ihåg att det ska kännas tufft i början. Du vill göra en förändring och då måste du göra något som du inte brukar. För gör du som du alltid gjort kommer du se ut som du alltid gjort. Svårare än så är det inte.

Kost
:

Frukost: Avocado med räkröra (http://www.lchf-recept.se/snabb-frukost/)
Lunch: Kasslergratäng med parmesan (http://www.lchf-recept.se/lchf-kasslergratang-med-parmesan/)
Middag: Ungsgrillad kyckling med krämig sallad. (http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=44232&beid=1688153)

Övrigt
:

Tänk på att dricka ordentligt med vatten så du gör det lätt för kroppen att bränna fettet du vill bli av med.

Fredag


Träning
:

Konditionsträning på gymmet eller ute 60 min.

Precis som i onsdags är det nu dags för ett konditionspass för att bränna maximalt med fett. Har du inte tillgång till ett gym kan du bege dig ut och jogga eller springa. Även simning och liknande fungerar bra.

Kost
:

Frukost: Turkisk yoghurt med grädde och kanel
Lunch: Kycklingsallad
Middag: Hamburgare utan bröd. Ersätt brödet med salladsblad alternativt lchf-bröd. Servera med coleslaw vid sidan om.

Övrigt
:

Idag bör du vara i ketos. Din kropp är nu inställd på att använda fettet som primär energikälla. Förmodligen känner du att du har mer ork idag. Kissa på en ketosticka för att se att du är i ketos.

Lördag


Träning
:

Idag kan du vila helt från träningen. Det är viktigt att din kropp får återhämta sig så du inte blir övertränad.

Kost
:

Frukost: Frukostmuffins med valfritt tillbehör. (http://www.lchf-recept.se/lchf-frukostmuffins/)
Lunch: Broccoli och ostsoppa (http://www.lchf-recept.se/lchf-soppa/)
Middag: Fajitas kyckling utan tortillabröd (http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=618)

Övrigt
:

Idag rör du inte på dig lika mycket eftersom det är en vilodag. Du kan därför försöka dra ner en aning på kaloriintaget under dagen. Passa på att njut av att det är helg och ska du ut på kvällen är det bubbelvatten som gäller. Jag rekommenderar ingen alkohol så här i början av perioden.

Söndag


Träning
:

Konditionsträning på gymmet eller ute 45 min + övningar för magen.

Idag kör du din vanliga konditionsträning men du lägger till magövningar för att vara säker på att du får en riktigt snygg mage när du bränt bort fettet som ligger i vägen.

Kost
:

Frukost: American pancakes (http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1094)
Lunch: Lchf-smoothie (http://www.lchf-recept.se/lchf-smoothie/)
Middag: Bacongratäng (http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=167)

Övrigt
:Idag är det dags att stämma av med måttband och våg för att se så viktminskningen går åt rätt håll.Du har nu lyckats med att köra en veckas lchf och det är dags att börja med vecka två i morgon. Riktigt bra jobbat av dig!

Nindigos RUM brädor

Sådärja... nu är en mellan bräda klar. Nu ska detta bara läggas in
Nindigos RUM.


Nu har jag fått klart vilka "BRÄD" typer jag ska ha på Nindigos RUM:s webshop. Det får bli dessa här ovan och de andra 2 storlekarna! Sen har jag ju även salladsskyltarna som jag valt att kalla dom. Fått en hel del förfrågningar på dom så dom ska oxå in på hemsidans webshop. Just nu tycker jag det är jättefint med den svart/vita brytningen med svart bakgrund och vit text. Det blir så markerat. Väldigt fint mot vita väggar. Ett hem blir lite mer personligt med såna här små ord på väggarna kan jag tycka.

Nåt utav det roligaste som finns är när jag kommer hem till folk som handlat något från min kollektion. (Låter så jäkla flaschigt med kollektion så därför använder jag mig av det ordet:)). Här fick jag en bild på FB från ett par goda vänner som smyckat sin vägg i hallen med ett par av mina tavlor. Att bero på svart/vitt..... sååå snyggt! Kan inte komma ifrån det svart vita.... det är så snygg kontrast och jag som är en sucker för kontraster kan ju inte annat än gilla den färgkombinationen!Tack Kimmo och Malin!

SAADE ikvällOk, ikväll ska han Erik SA-Ade bekänna färg. Jag kan väl nästan tycka, med risk för att få halva
Sveriges småtjejer på mig, att den här låten suger! (Hör den just nu på radion) Ja, jag tycker den
är skitdålig. MEN, man  ska inte säga nåt om hur det kommer att gå, för man har då rakt ingen aning.

Hade helt ärligt sett den här låten ikväll istället. Coolare dansare.... kanske att han skulle tryckt
på mer på själva showen. Bengaliska eldar, mer ljussättning och sånt. Men den här låten är bra
tycker jag. Jag vill ställa mig upp och tokdansa när jag hör den och jag tror Europa gått igång på
blonda Danny! :)


Känner mig lite som Nina 17 år när jag sitter här och kollar igenom låtarna. Jag kan faktiskt förstå alla unga tjejer som går igång som skottspolar på dom här söta unga killarna. Duktiga på att dansa, utstrålning, sexappeal och dessutom verkar dom båda så charmiga. Här sitter en tant godis på 38 bast och ba: nom nom nom nom, nä men ni hajjar va? Ska ni kolla ikväll? Jag MÅSTE kolla, hörde att ljudet och allt hade vart helt kasst härom kvällen så detta måste ju ses med egna ögon.

Mental coaching inför BEACH 2011 (NR: 1)


Den här bilden var med i GLAMOUR, den hade en helt otrolig genom-
slagskraft. Ni kan läsa hela artikeln -----> HÄR!
Jag blir glad när jag ser den här bilden. En helt vanlig tjej med
liten hängmage som visar hur en RIKTIG kvinnokropp ser ut sen
att den varit med i en utav världens största kvinnomagazin gör
det bara ännu bättre!!

Tänkte jag skulle bjuda på lite"må bra" inlägg! Vi behöver nog alla lite pepp inför sommaren nu. Ni vet meningar som "bada i vassen" m.m. får plötsligt en innebörd när det är dax! Det ÄR snart dax och då behöver vi kvinnor lite mental coaching för att klä av oss.
Bikini inlägget har vi avklarat. Dock är ingen ny bikini inhandlad eftersom jag som vanligt draaaaar på det. Jag orkar inte än, måste samla lite mod först. Anyway... istället så tänkte jag att vi skulle ha lite mer SKÖNT FLOW såhär innan det är dax att klä av sig på allvar, att verkligen bege sig ut på beachen. Tänkte att bilden här ovan var en skön starter va?! Hon är så vacker och hon känns så äkta där hon sitter, JAG ÄLSKAR verkligen bilden!


Ok, är nog en fixad bild men jag blir glad. Bönan sitter där och är
hur snygg som helst med värsta buskarna på benen. Så vad behöver
vi till våra vinterbleka trötta ben?


Drömmer du om lena vackra ben. 5 tips vid rakning (hittade på expressen):

1. Använd rakgel, på så sätt få du en slät rakning. Rakgel bevarar fuktigheten i hårstrået och gör dem enklare att skära av. Rakgel innehåller lenande ingredienser som gör att rakhyveln glider lättare över huden.


2. Fukta huden med varmt vatten i någon minut innan du häver på rakgel.


3. Använd fuktighetskräm, produkter som återfuktar gör att huden blir len. Det finns även vissa rakhyvlar som har skyddande komfortband som ger bättre glid på huden.


4. Byt rakblad regelbundet. Du ska byta så fort du märker att ditt rakblad börjar bli slö, efter omkring 10-15 rakningar.


5. Raka dig på rätt sätt. Raka med jämna, vertikala drag – ej horisontellt. Se till att stå stadigt så att du inte slinter. Tänk på att håret under armarna och bikinilinjen växer åt olika håll. Där ska du raka dig ner, upp och tvärsöver för att få den närmaste rakningen.


Mitt egna tips är att succesivt göra benen lite brunare (hela kroppen för all del). Nåt som är kanon då är att köpa fuktkräm med lite brun utan sol i. Den här är kanon, doftar gott och ger faktiskt en hyfsad färg. Kan användas varje dag efter duschen! Köp den om du inte redan har den!
DOVE SUMMER GLOW

Fortsättning följer.....

Skyltarna

Såhär såg dom ut när dom hamnade i sin lilla låda. Jag har smugit in
ett litet skämt bland skyltarna. Ni kanske kan se det? :)


Godmorgon eller godförmiddag! Man hinner ju liksom inget nuförtiden, dagarna rullar på i 300 och så ska man hinna med 1000 saker. Men det är ju kul, ellerhur. Gå och rulla tummarna skulle ju få en att typ ruttna ju.

Vad står på agendan idag då? Postertillverkning och lite pappersjobb. Tur jag har mamma som är ekonom som hjälper mig, det där med siffror är ju sådär kul känner jag. Ikväll blir det nog påhälsning hos mamma och pappa, mamma inflikade en liten pik om att dom får slänga så mycket mat eftersom barn och barnbarn inte hälsar på så ofta. I get it.... jag och Milo åker ut ikväll. Husbandet ska på en grej som är lite hemlig, samma hemliga grej som sist och jag kan fortfarande inte säga nåt om det.

Hörrni, vad tyst det är från er. Ingen säger nåt....har ni inget på hjärtat mina vänner?


Nindigos RUM salladsskyltar

Sådärja, ett gäng färdiga salladskyltar att sätta i salladslandet. Min
vän Kattis fick dom här att sätta i sina nysådda skapelser.


Typiskt mig att typ halvt som halvt slå ihjäl mig när jag ska göra nåt som jag fått i skallen. Dessa träbitar tänkte jag att jag skulle såga till med min jättesåg. Det var lättare sagt än gjort kan jag säga. Jag höll fan på att slå ihjäl mig. Den är nämligen inte gjort att såga såna småbitar med men jag tänkte att "Vafasen, det går nog". Plötsligt så bara small det och min arm slogs bort av en brädbit så det bara tjonga till. Rädd blev jag och ont gjorde det. Pappa kom förbi, då skäller han alltid lite på mig för att han inte tycker att jag är tillräckligt försiktig. Jag ska bättra mig, blev rädd som fan idag och har ganska så ont i ett finger nu men skit i det nu.  Jag fick ihop dom där salladsskyltarna nu! :))) Fr o m nu så kommer jag att köpa i färdig bredd så slipper jag slå halvt ihjäl mig.

Att vara ung VS äldre småbarnsmammaMilo och jag åkte till lekparken med fika igår efter dagis. Kolla in
naglarna, hahaha! Så ser det ut efter en dag på dagis och en del gräv
i sandlådan i lekparken.


Igår efter dagis så packade vi med oss lite fika, tog vagnen och knatade till lekparken. Milo älskar lekparken och framförallt att gunga. Jag tror att jag knuffade fart sådär en 3865 gånger igår på eftermiddagen.

Det jag slås av när vi är där i lekparken är att det är en sån skillnad på att ha ett litet barn nu mot när jag fick det första gången. ( Nu är dessa uppfattningar helt mina egna och meningen är inte att vara en jävla pretto morsa och påstå något som förväntas tas på fel sätt av någon eller påstå att nåt kan vara eventuellt rätt eller fel. Detta är BARA mina egna erfarenheter som talar. )
Jag menar att jag verkligen njuter av att se mitt barn leka, jag ger honom min tid helt och hållet utan att ha 1000 andra saker i huvudet och känna mig stressad åt nåt annat håll. Det var mycket så att vara en ung mamma för mig. Jag hade liksom inte den genuina tiden. Visst, man skrapade ihop lite tid för att ge sig ut i lekparken men var jag där på riktigt? Mentalt med dom i lekparken? Nä, det känns inte så nu. Jag tror inte att jag hade ro. Idag, när jag är lite äldre så tycker jag verkligen om att gå dit med honom, för att jag vet att han tycker om att vara där. Sen att det kanske inte är sådär JIPPIIII skitkul och gunga honom fram och tillbaka 3000 gånger är väl en annan femma men jag njuter av att se honom trivas och ha kul. Förr hade jag nog inte tiden och det fanns så mycket annat i mitt liv som var viktigt och som krävde min uppmärksamhet.

Nu är det som sagt 100 år sen jag födde dom andra 2 men det jag minns så tydligt från den perioden var att jag hade mycket "inte räcka till" känslor. Jag ville mer än jag kunde ge. Dessutom hade jag ju 2 barn ganska så tätt så allt var lite smått hysteriskt. Allt var mer eller mindre kaos med 2 blöj/välling barn. En tvåring som behövde mycket uppmärksamhet och visa alla sina färdigheter och en bebis som krävde närhet, bröstet och ständig koll. O så skulle man försöka bli smal, hinna hänga med polarna, ha fint hus, ha det bra med karln och sköta allt annat viktigt samtidigt. Hade inte många vänner som hade småbarn så man var liksom rätt själv i det. Så för mig var det nog mer eller mindre kaos under den perioden. Så pass kaos att jag glömt mycket. Att jag inte minns vissa saker. Det gör mig ledsen men jag hänger inte upp mig på det. Jag tror nämligen inte att jag var själv om det. Sen frågar jag pappan till dom stora barnen när jag inte minns, han har oxå glömt mycket men vi kompletterar varandras minnen litegrand.

SÅ kort och gott så känns det mycket mer avslappnat att vara småbarnsmamma nu när man är lite äldre. Jag är mentalt med mitt barn på ett helt annat sätt och det är en jäkligt grym känsla. Allt har sina för och nackdelar. Att vara både ung mamma och sen att vara en äldre mamma, jag har varit både och och kan egentligen inte säga vilket som varit bäst för mig. Det jag VET är att jag känner mig närvarande på ett annat sätt nu. När jag var småbarnsmamma som ung så minns jag mest kaoset och att tiden gick väldigt fort, resten minns jag inte. Haha, nääää skämt åsido. Allt har sin tjusning och jag är så jäkla GLAD att jag fått vara med om både och, i´m blessed!

Så är du en tant i min ålder som går i funderingar kring att skaffa ett barn till eller inte så säger jag SHOOOOT damn it. Det är skithäftigt och jag är så glad att jag fick äran att bli mamma till en sladdis. Visst, man börjar verkligen OM!!!! Men det är värt varenda sömnlös natt, blöjbyte och tandagnisslan. Han kommer hålla mig yngre min lilla sladd. Sen har jag 2 underbara pubbeungar som hjälper till på ett fantastiskt sätt så jag tror att hela den här resan blir så mycket enklare med dom vid min sida.

DO IT! :))

AJ


Lemys på bästa mattan ute hos farfar och farmor. Farfar som säll-
skap, kan inte bli mycket bättre kvällslek!

Godmorgon tisdag. Igår kväll var vi hos svärisarna och njöt av vädret och lite grillat, vi förenade lite nytta med nöje oxå och fick vår stackars bil tvättad. HUR fint är det inte nu? Vädret är så fantastiskt. Idag har jag bara linne på mig och det känns ok såhär tidigt på morgonen. (Kollade klockan nu för att se vad den var.... vad tror ni? 08.18 såklart.) Det är så galet underbart att sommaren visar sig redan nu, sen att den försvinner igen gör mig inget bara den är här då och då.

Ok, gårdagen var en konstig dag måste jag säga. Vaknade med en förkylning, nös som en idiot hela morgonen och huxflux på förmiddagen så släppte allt och jag blev helt ren i näsan och slutade nysa. Allergi? Förkyld? Whats happening? Idag är det som bortblåst. Nåväl, strax efter att jag blev "frisk" så gick jag in i mitt bord här på kontoret och panga i knähelvetet så det bara SJÖÖÖÖNG om det. Det svartna för ögonen och tårarna kom, satte mig på huk ett tag för det gjorde så inihelvetes ont. Kunde knappt gå på hela dagen igår, för att inte prata om att böja knät. AJ!!!! Idag är det bättre men gör fortfarande ont. Det är liiiite svullet men annars syns det verkligen INGET. Ämen... va? Ska det typ inte bli VÄRSTA skadan där när man gör sig så illa? Känns ju helt töntigt annars ju. Man vill ju liksom kavla upp byxbenet och ba: "Kolla in värsta köttskadan?" Ett blåmärke lika stort som hela benet och en svullnad som får en basketboll att likna pingisboll vill man visa upp. Men så syns det inget liksom. Fast det gör ont. SKUMT!

Nu måste jag sätta igång och jobba undan som tusan, idag ska jag nämligen dra lite tidigare. Lägga mig på Kattis soldäck och njuta av hennes sällskap och få sol på min bleka kropp. Milo ska givetvis med....

Njut av dagen!
MYSLUNCH!

Nu är jag precis tillbaka efter en myslunch med husbandet. Det gäller att njuta av det fina vädret så mycket man bara kan. Det blev en lunch på filten i parken. Köpte en hel grillad kyckling och lite coleslaw och tuggade i oss. GOTT!

Idag ska jag jobba undan massor så att jag kan sluta tidigare imorgon och hämta Milobebis och åka hem till Kattis stora soldäck och njuta av dagen. Det ska nämligen bli sämre väder efter imorgon sägs det. BLÖÖÖÖ.... inte nu när man börjar vänja sig som bäst!!

KOM IHÅG ATT TÄVLAPåminner bara om posterstävlingen som pågår på Nindigos RUM!!! Vill Du delta så klickar du dig bara in -------> HÄR!

Helgen
I lördags började vi med att kolla in Theddes premiärmatch. Vilket
väder?! Va? Såå underbart. Dom vann med 8-0 oxå så Thedde var
väldigt nöjd med sin premiär!Därefter åkte husbandet till Beijne kompisen och hade lite grabbmys
som sagt. Jag tog barnen och åkte till mamma och pappa. Milo fattade
tycke för den här lilla farbrorn som dom har står på gården. Han fick
både pussar och kramar i massor! :)
Gårdagen då? Sååå fantastiskt väder hela långa dagen. Började med
en glass på torget. Därefter eftermiddags/kvälls mys hos Hans och
Madde. Solade i deras übersköna solstolar och avslutade med en
grillmiddag. Milo tror jag åt 5 glassar igår. Man FÅÅÅÅR det.... :)))


Godmorgon Måndag. Jag vaknar upp till ytterligare en underbar dag, lite sent. Vaknar nästan prick 7 och det kan man kalla försovning i vår familj eftersom 3 ungar ska göras klara och köras till skola och dagis samtidigt som du själv kanske vill se någorlunda representativ ut, det sistnämna får oftast stryka på foten men skit i det. Som jag trodde hade jag nåt skit i kroppen och det håller på att bryta ut idag. Har nysit sådär en 1000 gånger på morgonen. Man börjar ju känna sin kropp ganska så bra så att jag avstod tjejfesten i lördags var nog ganska så bra. Kände ju redan i fredagskväll att allt inte stod rätt till. Hade man tagit en tjejferre på det då så hade man ju garanterat legat däckad nu och det går inte. Inte med eget företag och inte med en cup inplanerad på lördag så nu måste jag kurera mig! Nån som har bra huskurer som verkligen funkar?!?!?! Vad ska jag överdrivet äta eller dricka nu så jag blir av med det här? TIPS TIPS TIPS önskas!?!?!

Har ni njutit av vädret? Det har vi. Börja...

img_3447 (MMS)

Har ni njutit av vädret? Det har vi. Började med Theddes fotbollsmatch och fortsatte på "ballen". Dock så är jag sliten och hängig så det har blivit en lugn helg för min del. Jag är hemma med barnen och hoppade tjejfesten för att inte riskera att bli sjuk. Husbandet fick ta över stafettpinnen och har lite grabbmys med grillat och bärs hos Beijne. Nu börjar ju "Djävulen bär PRADA", älskar den filmen och ser den gärna för 15:e gången! :)


Fridaynight! Bild från morgonen.... Just n...

img_3616 (MMS)

Fridaynight! Bild från morgonen.... Just nu ligger jag lite halvkrasslig i soffan, känt mig lite BLÄ hela dagen. Vet inte om jag är sliten eller håller på att bli sjuk. Hoppas inte sjuk, inte nu! Nu börjar "Bonde söker fru", det är en tjej OCH en kille från Enköping som är med. Elliot rider hos tjejen och killen känner Tony litegrand, så detta ska ju bli jätteintressant! Ja, jag fortsätter och må pissigt då och hoppas på vändning till imorgon, PLEASE!!


Tips på trubadur!ANDERS SJÖLING! Trubadur och
egentligen inte klok i huvudet! :)


Minns ni festen vi hade? Rockabilly festen när husbandet fyllde 30 år? Då hade vi i alla fall en trubadur som fick festen så jäkla lyckad. Anders Sjöling heter han och är en frenetiskt inbokad och mycket omtyckt trubadur. Vill n ha en lyckad fest så tycker jag helt klart att ni hör av er till honom. Han kan komma på en hemmafest eller en större anordnad fest. Kör jäkligt roliga musiklekar och är helt klart en kanon partystarter och ser till att det blir röj på festen natten igenom. Vi hade 40 pers som stod på stolar och hoppa som galna! Hans hemsida hittar ni --------> HÄR!

SPARA SLÖSA sminktips!


SPARA!


SLÖSA!

Ok, jag har tagit fram lite produkter som jag tycker är skitbra!! Här kan man alltså både spara och så kan man slösa. Liknelsen mellan produkterna är att dom är bra, vare sig dom kostar 30 spänn eller uppemot 800 spänn!

SPARA:

Läppglans H&M. 39.50 kr!
Kan vara det bästa på marknaden enligt mig. Jag gillar läppglans som doftar gott, som känns lagom kladdigt och ger bra med glans. Detta ger det helt klart. Det sitter hyfsat bra. Jag har provat det mesta som finns på marknaden och kan helt ärligt säga att jag inte använder någon annan än denna. Har tipsat kompisar som numera oxå bara kör på denna. Min favvo färg heter BITE ME BLONDIE! Har 5 såna hemma för jag har köpt på mig ifall nu alla kommer på samma sak som mig! :)

Ögonskugga H&M. 29.50 kr!
En stor favorit hos mig. Jag har några färger av just denna skugga och tycker att det ABSOLUT är en av de bättre skuggor jag använt mig av. Det ger bra pigment och så sitter det hela dagen. Igår hade jag lite guldigt och lite turkost, när jag skulle åka och träna kollade jag hur det såg ut och det satt som det gjorde på morgonen! Pratade med en tjej som jobbar på H&M och hon hörde fler som kärat ner sig i dessa skuggor! Riktigt bra och kolla priset, det är ju helt sjukt! Jag har annars Make Up Store och några DIOR skuggor som annars är favoriter men denna ligger högt i topp!

Puderborste H&M. 39.50!
Vilken överraskning detta blev. Trodde det skulle vara en random puderborste som var stenhård och fällde massa hår men detta var fakstiskt helt OK! Jag har puderborstar från Make Up Store och Smashbox och VET när en borste är bra. Den har inte riktigt samma klass eftersom den fäller lite men annars tycker jag att detta är en prisvärd produkt att ha i sminkväskan!

SLÖSA

Lyxig foundation SENSAI. Ca 800 kr
Detta är något utöver det vanliga. En underbar foundation som innehåller 50% fukt. Jag som är en riktig torris ska ju ha såna här produkter. Den ger utökad täckning utan att se ut som en mask och så ger den effekten av fastare hud. Har ni möjlighet så be om att få testa!

Läppstift CHANEL. Ca 300 kr
Mmmmm säger jag bara. Finns det något så härligt som att få stryka på sig ett rött chanel läppstift. Det är helt underbart. Mjukt, doftar gott, sitter bra och framförallt är det vårdande. Här känner man en markant skillnad om man jämför med billigare alternativ. Nåt värt att lägga extra på så är det läppstift!

Solpuder DIOR. Ca 500 kr

Denna är en storfavorit hos mig. Jag har provat och använt den och den ger fantastiskt resultat. Du ser verkligen sådär härligt solbränd ut när du har på dig denna. Finns i olika färger. Jag gillar den som är mörkast på sommaren, ger verkligen ett super resultat. Finns oxå ett slags puder som bara ger lite färg och lyster i samma märke, värt att kika på oxå!

Äntligen fick jag klippa honom!


FÖREEFTER
Kolla in min mellangoding då???

ÄÄÄNTLIGEEEEEN fick jag klippa honom! Ni hajar inte vilka diskussioner vi har haft om detta. Ett tag gick han bara till frissan för att han inte litade på mig och för att jag alltid klippte för kort. Nu har jag bönat och bett, sagt att "Snälla snälla snälla snälla Elliot, kan inte mamma få klippa dig?!?!"

"NEJ" har han sagt utan att tänka. "Du klipper så kort jämt" har han påstått.
Ok, jag erkänner. Jag har kapat av det rejält när jag väl fått sätta saxen i det. Men jag inser ju nu att det varit fel taktik. SÅ jag började med en annan.
"Men om mamma klipper lite i taget och så får du titta emellan" har jag föreslagit.
"Okejrå, du får väl klippa dåra" har han svarat.

Döm om min förvåning när han igår satte sig tillrätta i frisörstolen och sa
"Jag vill ha det kort!" och så visade han med fingrarna sådär en 3 cm.
"Va?" utbrast jag. "Du ville ju knappt klippa" sa jag.
"Jamen, nu ska det vara kort och så ska det stå åt alla håll" sa han lugnt.

Ok, det var bara till att klippa. Frågade flera gånger på vägen om han var säker. Det var han. Och nu ser han ut såhär och är såååå fin och coool!

Nindigos RUM brädor

Lite färdigställt från mitt inspirationsträd. Började med svarta med
vit text. Är lite insnöad på det just nu, tycker det är fint med den
kontrasten som blir med svart och vit text på.


Jaha, det är FREEEEEEDAAAAAAAAAAG!!! Love love love it. Dock så är jag totalt slut, urlakad, utpumpad och seeeg. Jag tror att jag tränat lite mycket denna veckan samtidigt som jag varit ganska så strikt med min LCHF. Då känner man sig liksom som ett urskitet päron.

Må: Prommis
Ti:  Cykla och innebandyträning
On: VILA
To: Prommis och innebandyträning
Fr:  Prommis

SÅ blev min träningsvecka. Har beslutat mig för att vila över helgen (behöver det) för att nästa vecka kommer att se ungefär likadan ut men då är det även cup med flera matcher på lördagen. HUA. Men vi hoppas att döfläsket får sig lite genomkörare under dessa veckor.

Jaha, det här är ovanför då. Igår fick jag fram lite från inspirationtsträdet som sagt. Nu ska jag ta hem allt och pimpa hemmet med och se hur det ser ut IRL. Det är egentligen då man ser hur saker kommer till sin rätt. Därför är det så kul att besöka hem där mina alster finns för det är då jag verkligen ser hur dom gör sig och så får jag oftast ännu mer idéer. Dom lite smalare brädorna är tänkta att hänga lite varstans- Dörrhandtag, på en hylla, på en krok i köket eller på fönsterhandtagen. EN fin detalj. Välkommen brädan ör ganska så stor och passar utmärkt som första anbllick i en hall t ex. Ska fortsätta lite idag igen och även göra klart lite beställningar.

Först ett stoooort glas vatten!


Sanningen med att prova bikini!


ÅÅÅNGEEEEEEST! Eller? Samtliga bikinis från HM! Tänkte jag skulle beskriva den här käsnlan man
får när det är dax att köpa sig en bikini för årets sommar!


Godmorgon TORSDAG! Veckan går fort bla bla bla.... ja ni vet redan att jag tycker det! Jag startade dagen med en jäkligt uppfriskande prommis, det var kallt. Det ÄR kallt på morgnarna men med mössa och vantar så fixar man det fast det är maj månad. Dagen bjuder på jobb och ikväll innebandyträning. Vi kört hårt såhär veckorna innan. :)

Hörrni, det är snart dax att köpa den där bikinin. Eller kanske redan nu om man ska behaga få storlekar som passar och de bikinisar som är nåt att ha. När jag brukar åka och köpa min så står jag liksom och letar bland kadaver. Det är urplockat och man får vara glad om man hittar nåt som passar ihop. Ett år fick jag tag på en överdel i storlek XL och underdel i XS. Att jag köpte det? Jag måste ju ha varit totalt jäkla dum i huvet. Där satt jag sen på stranden med halva pullan utanför brallan för att inte tala om degmagen som låg uppepå bikinikanten. Eftersom jag fortfarande hade lite fläskpattar kvar på den tiden var överdelen helt OK, ja om man jämför med underdelen som var helt åt helvete. Där satt jag och led och kunde inte gå och bada med risk för att skrämma nåt stackars barn som trodde Loch ness odjuret var på väg ut ur mina byxor! :)

Varje år bestämmer jag mig för att vara ute i god tid och för att verkligen ta mig tiden att helt ifred få gå iväg för att göra den här kämpiga biten, vilket prova bikini faktiskt är, och få tag på en hyfsad bikini. Sen står jag där och plockar bland kadaverna som ingen ville ha. Sen kommer jag ut med en påse i handen med tårarna rinnande. Husbandet frågar om det gått bra? "Kör bara för fan, KÖR till den jävla stranden så jag får åka och skrämma upp barnen" säger jag hulkande! Varje år är det samma visa.

Men det är inte konstigt att man drar sig. Du ska för det första in med din blekfeta kropp i ett provrum och klä av dig in på bara mässingen. Det är så upplyst där inne så man ser inälvorna tammefan. Sen ska man ju behålla trosorna på så man inte får nå basselusker från nån annans pulla när man provar. Det brukar sitta en sån där klisterlapp på insidan där vi tjejer har själva kiss o pullhålet, det sitter där som ett skydd. Den där klisterlappen fastnar sen överallt och man får bråka med den en kvart till att börja med, är man en tjej sen med massa bikinilinje-vildvuxet-hår som vuxit till sig så kan man ju räkna med att hårstråna sitter kvar på den där klisterlappen, FRESH! Det är jättekul att prova såna bikinisar efteråt, jag har gjort det flera gånger! :( Sen står man där med den där jävla bikinin på sig. Det väller över här, det skär in där, den glåmiga vinterkroppen ser allt annat än kul ut där inne. Hårstråna som man glömt att raka på benen gör att det ser ut som det står en herre och provar på damavdelningen. Man tråcklar in dom där tuttarna och försöker lyfta, pressa upp och liksom studsa upp dom lite. Vad hjälper det? Man drar in magen, försöker puta lite med stjärten. Man vickar lite på huvudet och kanske plutar lite med läpparna. Till slut så står man där och ser ut som en transa med för liten bikini på sig. Man vänder sig och får se spegeln där bak, ja du får alltså se hur du ser ut bakifrån. Det är då det brukar brista för mig, det är här det är slutlekt inne i provhytten. Det är då jag sliter av mig den där jävla bikinin så fitthårs klisterlappen flyger all världens väg och går ut till tjejen i kassan. Lägger kadavret på disken och ler, svetten rinner på ryggen och tårarna bränner innanför ögonlocken. Man betalar och går ut till väntande husbandet med de hundra badsugna ungarna i bilen och säger KÖR.

Ämen fy fan alltså! Är det meningen att det ska vara såhär? Hur fan gör man så det blir lite mer smärtfritt? Beställer man alla bikini sorter som finns på postorder och provar hemma och sen skickar tillbaka, I GOD TID... eller vafan gör man?! För det här är ju inte kul nånstans?!

Nån mer  är jag som är en blöt fläck efter...

img_2909 (MMS)

Nån mer  är jag som är en blöt fläck efter GREYS avsnittet? OH - MY - GOOOD! Måste sova nu....och torka tårarna.


Bortskämd hos mamma & pappa!

img_0346 (MMS)

Bortskämd hos mamma & pappa!


Kokosbubbel!! Får godkänt av mig...å jag k...

img_4418 (MMS)

Kokosbubbel!! Får godkänt av mig...å jag kommer köpa den här i sommar och svalka strupen med!


Go ROCK with your baby!Bild lånad från LEKMER:s sida. Dom har kampanj nu på dessa, 140 spänn bara!!

Oh my goood... ni bara måste gå in på LEKMER:s sida och kika på deras märke RockerByeBaby. WOW vad coola grejer till dom små!! Milo bara måste få den här TISCHAN!!!Kollektion "UGGLAN" har tagit fart!
Nytt på Nindigos RUM. A3 posters med barnets namn och födelsedata.

Idag fick jag klart ytterligare en grej från mitt inspirationsträd. Jag har skrivit ALLT för hand. Barnets födelsedata, namn och sen fyllde jag på med saker vi känner och saker som är typiskt för honom. Lockigt hår, mjuka bebisfötter och sånt. Nu måste jag ta mig till IKEA och köpa ramen RIBBA från IKEA som blir sååå fin till mina posters.

Denna ligger även i WEBSHOPEN på hemsidan nu!

Vårt gamla hus till salu!
Såg att vårt gamla hus var till salu igen....

Lite klump i magen får jag när jag tittar på bilderna.

* Vi slet som ett djur i en månads tid, dag som natt när vi renoverade det.
* Älskade verkligen badrummet. Det saknar jag ibland.....
* Jag var gravid där.
* Milo föddes till det huset.

Så lite nostalgisk blir jag. MEN, jag saknar det mindre än jag trodde jag skulle göra. Kan ju bero på att vi trivs så himla bra i vår nuvarande lägenhet. Hade vi flyttat till nåt trångt boende med ingen balkong hade jag väl saknat huset mer, men nu när vi fick de vi önskade så har jag inte saknat huset alls faktist, förutom badrummet! :)

Här finns det att titta på!

Går ni säljtankar så kan jag rekommendera mäklaren vi hade, en HELT UNDERBAR person som jag faktiskt har lite kontakt med fortfarande. Affären gick smärtfritt och vi hade fullt förtroende för henne. Petra som hon heter på Hedins mäklarfirma hittar du här!


Ugglor på Nindigos RUM
Har totalt förälskat mig i ugglor. Det är så fint och
blir en häftig detalj att ha hemma. Här några skisser
som jag pulat med.

Godmorgon onsdag (redan). Sov länge i morse så det blev ingen promenad. Hade innebandy träningsmatch igår kväll och som vanligt har man ju så svårt att koppla av efter sånt så jag kom i säng vid halv 12 typ. SENT för att vara mig. Jäklarns vad roligt det känns med innebandyn. Vi spelade mot ett gäng sjuksyrror, vann med 21-1 så vi hade nog lite mer erfarenhet kring innebandy än dom. Dom har precis börjat och kört några gånger bara så jag måste säga att dom ändå bjöd på en match.

Ja hörrni, UGGLOR! Sååååå fint. Min svärmor har samlat på ugglor hur länge som helst och har ett helt gäng därhemma. Nu har jag fattat tycke för dessa konstiga fågeldjur. Satt och skissade och klippte och klistrade lite häromdagen och ska nu göra en kollektion med bara ugglor tänkte jag. Tänkte mig någon slags träfigur med text på magen, nåt att ställa i en hylla i barnrummet kanske med barnets namn på. Jag vill sy skötväskor med stora ugglor på. Ska nog göra några växbrädor oxå och ha lite ugglor på dom. Sen har jag suttit och gjort lite skisser med posters. Kan vara kul att ha barnets namn och lite små söta ord och så smycka med dessa ugglor. Jag tycker dom är så fina med sina stora ögon. I verkligheten är dom ju jävligt fula om jag får tycka till. Men mina ugglor ska vara fina ;).

Gillar ni ugglor?

Nähä, nu väntar lite fika här på jobbet. Ska ta mig en kopp kaffe med gubbarna här uppe! Trevligt med lite sällis ska jag säga. Ha en fin onsdag, hörs snart igen!

Tävling på Nindigos RUM


Nu är det TÄVLING på Nindigos RUM. Vill du vara med och tävla om en svart underbar CARPE DIEM A3 posters så ska du fortsätta läsa nedan!

Såhär gör du för att tävla:

1) Klicka Dig in på Nindigos RUM:s sida och bloggen på sidan.
2) Skriv i kommentarsfältet att du vill vara med och tävla.
3) Länka till Nindigos RUM:s hemsida och berätta att du tävlar om en poster.
4) Har du ingen blogg kan du länka på din facebook.

Fredag den 13:e är sista dag att delta i tävlingen!Kärlek till ens barn.....


Vår lilla Milobebis, endast några dagar gammal. Säger bara
PLOMMONPULLA!

Nu ska jag snart åka och hämta vår lilla snutt. Ramlade över några gamla bilder och kände riktigt hur det knep tag i hjärtat. När han låg såhär på min arm när vi typ precis kommit hem från BB. Han hade precis ätit här (som han typ gjorde hela tiden) och så somnade han så gott på min arm. Självklart var vi framme med kameran i tid och otid, men gud så bra att vi var det. Det är så underbart att titta på dessa bilder och minnas tillbaka på hur det var med en liten liten bebis i familjen igen. Härliga tid. Jag minns EXAKT hur han doftade och kändes när jag tittar på den här bilden. Åhhh... min lilla lilla lilla bebis. Aaaah.... hjärtat exploderar. Det är sjukt så fort tiden går.... snart är han 2,5 år gammal. Men det är MINST lika härligt att ha en underbar 2 åring därhemma som förgyller våra dagar.

Tänk vad man älskar dom små liven.... ALLA 3.

Chanel - Dior - Mavala LACKER


Härliga nagellack. MAVALAS Art Color´s för 2011. Chanels nr: 307 Orange Fizz och Dior´s
nr: 558 Paradise och nr: 638 Aloha.

JA TACK till samtliga nagellack. Just nu känner jag för ett par brundbrända händer med schyssta naglar med lite härliga färger för 2011. Diors ALOHA vill jag verkligen ha. Dior´s nagellack är verkligen bra oxå. Det sitter som berget och ger mycket pigment så man behöver inte gnida hundra gånger. Såna lacker gillar jag. Nu har jag dock hemska naglar då jag arbetar med mina händer så himla mycket. Jag säger JA TACK till att gå och förstärka dom med gelé så att dom håller sig fina och blir långa. 

Well well.... jag fortsätter knega och drömma om bruna händer med dyrt snyggt nagellack och gelébehandlade naglar.

Hallå, här är jag!
Jamen visst för fasen. Jag bjuckar på lite cykelbilder på mig
från i morse när jag satt och cyklade (nästan) milen. Jäklarns va....
värsta fina hårspännet i dagen till ära! :)


Kom upp i morse och hade på riktigt kunnat slänga mig på vardagsrumsgolvet och fultjurat så snoret runnit när jag såg att det snöade. Herregud, värre depp påslag kan man väl leta efter? Fy fan rent ut sagt. MY ASS att jag tänker dra på mig kläderna och gå ut på promenad i det här vädret tänkte jag och slängde mig upp på cykeln klockan 6 i morse. Jag cyklade av ilska kan jag säga.

Jamen för fan, ge oss hundra grader varmt och bikini på "ballen" och sen få rampfeber och dra dig undan och ge oss snö och hundra grader kallt, VÅRJÄVEL. Fick håva fram vinterjackan i morse, och Milos vinterkläder som är nerpackade då? Vilket jävla skit. SÅ, nu har jag fått ogga färdigt om det.

Nåt annat då?

Ja jag började dagen med att cykla i 30 minuter, duschade med mitt helt grymma schampo och balsam (visar sen). Det är så jäkla bra så hälften vore nog. Sen frulle... UTAN KAFFE. Ämen, det är som Bill UTAN Bull, Dolly Parton utan sina lökar, påven UTAN sin hatt och en vinter utan magsjuka. Det passar sig liksom inte. Tur att jag har kaffe på jobbet för nu har jag blivit sån där kärring som får ont i huvet om jag inte får min kopp på morgonen. SANT. Sen har jag arbetat stenhårt sen jag klev in på kontoret i morse. Nu tänkte jag dock att jag måste in med ett inlägg om egentligen ingenting, ni vet ett sånt där......"Jag lever och mår bra" inlägg.

BLÄ LISTAN: Kylan är tillbaka - känner mig...

img_5503 (MMS)

BLÄ LISTAN: Kylan är tillbaka - känner mig lite urlakad (jag vill ha massa energi) - mens - ont i ett sår i fingret - liten sträckning i ljumsken. JIHOO LISTAN: Det är vår (fast det är kyligt) - promenaderna ger mig nog energi - jag funkar normalt då mensen kommer regelbundet. Sårhelvetet och ljumskfan har jag lite svårt att tänka positivt om. Sorry :) Nu slumra soffan, SOV SÖTT alla!


Det här kan vara det absolut fulaste som f...

img_8711 (MMS)

Det här kan vara det absolut fulaste som finns. Skruv i däcket som fixa punka....då måste man burna omkring med ett sånt här.


Veckans "TO DO" list


Ny dag, ny vecka, nya utmaningar. Är det inte så man säger. Åtminstone så intalar jag mig
själv om att det är så. Nya utmaningar.MÅNDAG: Morgonpromenad, CHECK! Börja tillverka inspirationen jag satt med igår, några prototyper ska göras.
Thedde har konkörning på körskolan. Lite bita på naglarna, kommer han hem uppskrapad? Lämna
in deklarationen! KOM IHÅG!!

TISDAG: Mongonpromenad. Fortsätta med prototyperna. Innebandyträning med tjejerna, det är bara några
veckor kvar nu till självaste cupen. Kanske att man börjar bli nervös redan!  Elliot ridning.

ONSDAG: Morgonpromenad. Färdigställa några beställningar. Köpa en almanacka eftersom min försvunnit!

TORSDAG: Morgonpromenad. Göra broschyrer om mitt företag. Tillverkning. Tvätta och torsdagsstäda.

FREDAG: Sköna fredag. Jobb på dagen och mys på kvällen. Köpa present till en kompis som fyllt år.

LÖRDAG: Förhoppningsvis fint väder så att vi kan hitta på nåt mysigt på dagen. På kvällen är det tjejfest. En
kompis som fyllde år i februari ska ha sin 35 årsfest nu, den har blivit framflyttad och nu är det
dax! 

SÖNDAG: Hoppas på fint väder. Utedag i så fall!

Ja så ser denna veckan ut. Oftast så tillkommer det en jävla massa men mer sällan så faller det bort någonting. Jag önskar jag kunde fylla dessa listor med lite shopping och lite behandlingar oxå. Men.... jaja. Nåväl, vad är väl en bal på slottet! :))

Måndag.... BLÖÖÖÖK!


* SNARK
* Kan man inte hitta på en ny dag istället för måndag, eller döpa om den till PISSDAG?
* Ska ta mig i kragen.
* Sluta tycka synd om mig själv för att det är måndag.
* Ska nog göra en veckolista.
* Ja det gör jag.
* Ja istället för det här alldeles onödiga och trista punktinlägget.

Att inspireras är HÄRLIGT!


Här sitter jag och jobbar. Vill ta på mig snickarbyxorna och springa
till min verkstad. Såhär är det alltid.... jag sätter mig för att bli
inspirerad och så kommer jag på massor jag vill göra! HÄRLIGT med
inspiration, det typ pirrar i kroppen.


Ja, jag har haft en liten inspirationsstund här på eftermiddagen. Jag gör så ibland för att hitta lite inspiration till mina alster, bara för det så har jag kommit på massor som jag vill göra nu! :) MASSOR! Det gäller att skriva upp allt man kommer på för annars så har jag glömt allt imorgon. Gick igenom det jag skrivit och ritat tidigare och märker att vissa idéer får stanna vid just bara idéer. Dom låter och känns skitbra när jag kommer på det, sen får det smälta en stund, sen kommer man på att idén typ är skit och kan kasseras. Jag kan t.o.m skratta lite åt mig själv. Typ: "Trodde jag verkligen att det där skulle bli bra?" Men så är det ju, allt man kommer på kan ju inte bli kanon liksom. Det är väl så det är att vara kreativ, en del är skit en del är bra. Bra eller anus som man brukar säga. Nu ska jag fortsätta en liten stund, man får inte hålla på för länge för då blir det lite smått hysteriskt. Idéenra förvandlas till för stora projekt som gör att jag känner att det blir omöjligt. Lagom är BÄST!

Size zero, ett fint ideal?

Men vad hände med den här bruttan kan man ju undra? Att gå från kruvig till detta! Är det verkligen
snyggt? Titta på hennes ansikte, titta på ögonen. Det är som att glimten är borta och att hon bara
tänker på hur hungrig och sugen hon är på hamburgare!!

Ok, här kan man ju sitta jävligt avundsjuk med sina bilringar och ba: "Jäkla smala skata" liksom för att man själv kämpar ihjäl sig men fortfarande ser ut som att man äter en hel del chips och snabbmat.

Men säg till mig!? Är det snyggt detta? Jag vet att ni är ett rejält gäng killar som läser mig blogg, säg till mig?! Är det snyggt?? Megan Fox är ju en jäääääkla hottie alltså, eller VAR en jäkla hottie. Sen fick hon för sig att följa size zero idealet och kvar blev ett benrangel som tänker på hamburgare. Fan vad synd.... för JAG tycker verkligen inte att det här är fint. Jag tycker hon ser hungrig ut, och sur och som om hon skulle kunna döda för en glass men hon måste gå på dom här jäkla galorna och alla andra på galan ser ut som 12 åringar i kroppen så därför måste hon oxå se ut så! Är det inte förjäkligt? Är det inte sjukt hur det blivit? Varför blev detta ett ideal?

Det kan tyckas vara ett uttjatat ämne men det tål att tjatas på. Helst när det kommer småbrudar i 10 årsåldern och säger att dom är tjocka! Say what? En tioåring får väl ha barnhull på kroppen för att orka växa, utvecklas, få mens och bli en kvinna. Sen kan man gå till sig själv, jag som kämpar med vikten. Sänder jag ut signaler till mina barn att vara lite mullig är nåt fult, dåligt och oaccepterat? Jag tror inte det dock, jag har varit noga med att förklara varför jag inte trivs, för allt handlar ju om trivsel. Som tur är så är mina 2 pojkar så stora så jag kan förklara skillnaden på att trivas med sig själv och att banta ner sig till ett vrak. Att ha en välmående kropp är oxå viktigt.

Men FAN att detta blev ett ideal, jag tycker att det är synd för det tar ur kvinnan just det kvinnliga. Kvar blir en 12 åringskropp som inga bröst har, höfterna liknar utstående piggar och ansiktet sjunker ihop till att se ut som nåt katten släpat in. Tacka vet jag kurvor på kvinnor. DET är nåt jag associerar till den kvinnliga kroppen. Höfter, lite putmage och bröst. En rumpa som är nåt att ta på... DET är nog mitt egna ideal och något som jag tycker ser sexigt ut. Sen behöver man kanske inte ha för mycket av det goda, det är där JAG är. Sen har vi alla olika ideal, många har just smal som ett ideal. Sen kan väl jag känna att det är synd när idealet innebär att se ut som 12 år smal och inte normalt smal. En tränad kropp är oxå snyggt på en kvinna. Lite grövre lår, smal midja och vältränade armar (dock inte för mycket) och så en fast tränad rumpa, MUMS vad fint! 

Jag försöker nå ett ideal som jag själv byggt upp, och den kvinnan ser INTE ut som Megan Fox gör idag. SUCK... synd på en så snygg böna!

Detta ÄR SNYGGT (tycker jag)!:


Kurviga Beyonce!


Bleka och urläckra Christina Hendricks.

Vad har ni för ideal? Har ni nåt ideal? Jag tycker det är så intressant detta för att jag får en lång period inte haft nåt ideal. Jag ville bara gå ner i vikt, men nu vet jag ungefär hur jag skulle vilja se ut med dom förutsättningarna som jag har. Det är ju oxå en grej, är man född med smala ben och en rak och lite bred överkropp kan man inte frövänta sig att se ut som Beyonce. Eller har man en trind överkropp med grova lår och mycket rumpa kanske man inte kan förvänta sig att se ut som Victoria Beckham (bra att hon är gravid så hon lägger på sig lite tycker jag!) :)

Ämen fy fan vad jag babblar nu. Men ni fattar va?!

Valborg i bilder!


Några av mina fina vänner från igår. Lisette, Maria och Bea på vår
"balle". Härligt....Sen det såkallade barnbordet med alla kidsen som satt och åt.


Vuxenbordet med gott att äta och dricka. Härliga vänner vi har!


Min finaste Maria och hennes lilla Noel. Söta Noel.
O så bilder från lite senare kväll! Jag och husbandet körde en
"beckhams" igår. Vi hade samma färger på oss, mohahaha... Skillnaden
är att vi inte tänkte på´t men det gör nog dom! :)
Idag har jag och Maria och barnen varit ute på långpromenad. Så
himla fint uppe på bron här med Magnolian som växer över ån.
Kallt men väldigt skönt var det att promenera i det något kalla vädret!

Goddagens! Det är söndag och för det flesta är det väl en något seg dag efter valborgsfirande igår. Själv har jag mått toppen, det blir ju inte riktigt samma festande när man har barnen hemma. Att koppla av på det viset har alltid varit helt omöjligt för mig. Men man kan ju ha trevligt ändå.... Det blev middag och gott att dricka. En av de tappra mammorna Lisette och såklart underbara Kattis tog några av barnen med sig för att besöka elden. Milo har inget intresse ännu vilket var ganska så skönt igår kväll då det blåste huggormar och var jättekallt ju! WHY?

En trevlig kväll med nära och kära, precis som jag vill ha det! Idag händer inte så mycket. Vi håller på att deklarera, ute i goood tid... NOOT! Men det blir gjort idag i varje fall så man kan lämna in det imorgon. Vi sålde huset förra året så då är det lite som ska deklareras i år. Huuuu, HATAR sånt där. Sen blir det en väldigt lugn kväll här hemma, tittar på klockan och ser att den redan passerat 4. Vart tar tiden vägen undrar man ju?? Ha en skön kväll!

RSS 2.0