Upptagen vid havet....det är så vackert!!!

imag0317 (MMS)

Upptagen vid havet....det är så vackert!!!


Godmorgon....jag har semester ville jag ba...

imag0313 (MMS)

Godmorgon....jag har semester ville jag bara säga. Jag ville oxå säga att det varit lite kaos....mer om det sen. Nu ska jag bädda ihop vår säng och bränna på drulle, återkommer till er sen och berättar allt.


JEANSEN ni vet.....



Oki, jag hade egentligen inte tänkt visa det här nu när jag varit
så in i helvetes slarvis med min LCHF nu på semestern. Jag är inte
värd att visa den här bilden. Jag har nämligen kommit i jeansen
!

Här sitter jag och är mätt som en gammal raggarbil. Asså, jag har ätit och ätit under den här semestern. Dessutom har jag så jäkla svårt, rent praktiskt, att hålla mig till LCHF. Dels behöver man ha typ 300 kg grönsaker i kylen, det har vi inte plats med. Vi har knappt plats med mjölk i kylen, hur ska jag då har min stora burk med turkisk youghurt i kylen? Steka omelett på morgonen...näää, inte riktigt så lätt! Göra nåt snabbt till lunch? Går det utan att koka en pasta liksom....

Ok, jag hör hur jag låter. Jag VEEET att allt går att ordna om man bara planerar och prioriterar. Men FAAAN så svårt det har varit. Jag väljer självklart sallad om det finns, jag väljer gärna en köttbit med en sallad till. Men när det bara finns hamburgare att välja på så väljer jag t ex inte bort brödet. Nää, inte nu, inte denna veckan.

MEN.... som jag läste bland mina kommentarer så ser jag att vi är fler! ;) Skönt att höra mitt i all misär... haha. Det ÄÄÄR semester och det är det bara 1 gång per år... o så julen då. MEN, jag har kämpat så jäkla hårt för att hamna under 70 strecket så det känns lite förjävligt faktiskt, att jag kanske inte är det nu eftersom jag gottat mig. Dessutom glömde jag mina löparskor. Eeehh.... OK FETTO, var det bra elle??? Nope, inte alls.... det var helt förjävligt, men vad gör jag?

JO, jag tar nya tag nästa vecka när jag är på hemmaplan igen. LCHF är så jäkla bra så man får resultat per omgående. Inget dravlande veckovis utan faktiskt så kommer jag känna mig bättre redan nästa onsdag. Det är det jag tänker på nu. BACK ON TRACK; BACK ON TRACK!!

Bilden här ovan då?! Ja, det är helt sant att jag kommer i mina jeans. Ni vet dom där 27:orna, Lee jeansen som jag hade så fin rumpa i förut! Men som ni ser är bilden tagen bakifrån, det är för att jag inte kan knäppa dom. DOCK så är jag i chock över att jag fick på mig dom överhuvudtaget. Därför tror jag att LCHF gör mer med kroppen än vad vågen visar, kom ihåg det ni som oxå kämpar. Det ger effekt...på nåt sätt! Jag tänker fortsätta att vara överlycklig över att jag fått dom på mig. Från att inte ha fått upp dom över låren till att få på mig dom, DET ÄR STORT!!! För mig är det ENORMT STORT!

Det får mig att vilja tokköra vidare på LCHF, det SKA gå.... jag ska ner!

Hörrni, ikväll har jag skrattat så tårnarna har sprutat, vi har besökt campingens restaurang. Den upplevelsen går inte av för hackor. Berättar mer om det imorgon. Nu ska vi spela sällskapsspel... I LOVE IT! Det regnar utanför så vad passar bättre än det nu?
Ha en fin kväll, puss ♥

Här sitter jag och ska ta en surbild på mi...

imag0303 (MMS)

Här sitter jag och ska ta en surbild på mig och Milo. Han är arg över att sitta fast i bilen, han är ju inte van vid det direkt. Jag är arg över en helt annan sak, det är att jag FET slarvat med min LCHF. Kände det så tydligt nu när jag klädde på mig efter duschen. FAN FAN FAN!! Måste tillbaka, och det är PRONTO!!! Men....tillbaka till den suddiga bilden. Just när jag ska ta bilden brister Milo ut i skratt och kör in fingret i näsan på mig! :-)


Dag 3 på semester turen...



Milobebis första karusell i livet.... någonsin! Det fick bli ankorna! Kul
var det oxå!



T.o.m så mamma blev yyyyyyr ;)



Elliot Pelliot!



Milobebis och Thedde väntar på att hoppa i nästa karusell!



Alla tre fick plats i bilen till slut.... ja efter några byten så hittade dom
en som rymde alla!



Så, alla färdiga? Nu sitter vi fast och Thedde har lagt ut skydddararmen!



And off they go....



Sen var det dags för vattenlandet! Innan det vann jag en leksak till
Milo. En sån här boll med taggar på. Dom gick att draaaaaaa i ganska
så mycket! :) Jag blev snuvad till en början, jag fick den i en sån gripklo
mojäng. Gissa om jag lacka när den jäkeln skulle släppa ner den i
hålet till mig och hamnade på kanten och studsade in igen??? Fick köra
en gång till och vinna tillbaka skiten....



URFIIIIIIIIIIIIN bild tagen av Elliot!







Dax att gå upp!



Lite traktorlek efter badet, jag tror han blev lite trött oxå. Asfalten
funkar finfint som underrede för lek.



En annan fick njuta av solen en stund oxå....



Den här bilden sammanfattar det hela ganska bra. Det är pariserhjul,
vattenrutschkana och palmträd som får stå för djuren.



Här är bilden jag pratade om igår.... inte så tokig alls va?
Ölandsbron i bakgrunden.... fint, mycket fint!

Då är vi på dag 3 på vår semester-tur, vi är kvar på Öland och ska vara här till imorgon. Sedan åker vi vidare mot Halmstad och Tylösand. Det ska bli skitkul att se det eftersom jag aldrig varit där. Vi har bekanta som ska vara där oxå, dessutom är det en cup som några lag från vår hemstad ska delta i. Det blir en del folk man känner dåra kanske... Om inte annat så får de stora grabbarna ett gäng med kompisar att hänga med.

Ni förstår, med 2 pojkar med på resan som är 11 och 14 år så ska det ju hända nåt hela tiden. Händer det inte nåt så är det värdelöst eller tråkigt. Idag är det mulet och det innebär ingen strand... alltså måste vi göra nåt annat. Jag vet inte om dom kanske tror att ön Öland är slut här men det finns ju faktiskt mycket annat att se på den här ön än detta. Det ska dom snart få se... vi håller så smått på att packa ihop husbilen så att vi kan åka på en tur. Jag ska ta mig en dusch oxå så inte bävrarna börjar tro att vi är vänner, hann inte duscha igår kväll när vi kom hem... det är trots allt mycket måsten även om det är semester. Det ska lagas mat, det ska diskas, det ska städas...och bor man trångt är det ett måste för att överhuvudtaget kunna röra sig.

Nej, nu står husbandet utanför och toktrampar.... jag måste rusa. Hörrni, vi hörs igen.... off we go på mera äventyr. Helst nåt som passar en 11 och en 14 åring! :)))

Puss ♥♥♥

Ölands Djur o Nöjespark!



Här är vårt vrålååååååååååååååk!
Visst, det är klart att det är
spartanskt man lever med ingen dusch, trångt som helvetet själv...
ska någon gå från den ena sidan till den andra så håller vi formligen
på att välta med hela jävla husbilen. MEN, det är härligt. Det går inte
att förklara på något annat sätt.

Om jag säger att vårt mobila internet är seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt här så överdriver jag inte ett dyft. Snarare så underdriver jag. MY GOOOD, Öland verkar inte gilla Telia. Barnen slåss om att få ha datan, sedan när man väl får den så går det så seeegt så att tiden man sitter och väntar är längre än tiden man faktiskt har någon nytta utav den.

MEN MEN, jag har i alla fall lagt ungarna nu så nu får jag äntligen lite tid att lägga in detta inlägg. Sedan får vi se hur lång tid det hela faktiskt kommer att ta?! :) Få se nu, klockan är 23.05. PiiiiP!

Ja, dagen har varit kanon. Vi fick t.o.m fint väder, då ska ni veta att dagarna innan vi kom så har hela campingen badat i vatten av världens jäkla översvämningar. Det har vart orkanvindar och det har regnat 70 ml.... Ok, det är inget jag tagit reda på utan hörde på Ölands Djurpark idag att det kommit 70 ml, sen om det kom på ett dygn eller 1 timme vet jag inte. Nina Polman är mitt andra namn *harkel*! Vi har i alla fall tur med vädret. Jättetrevligt folk som bor på campingen. Det småpratas till höger och vänster och alla sitter med något gott i glaset när solen börjar pysa ner vid horisonten. Det är helt enkelt SVENNEBANAN för hela slanten... men vi diggar´t. Så pass mycket att vi faktiskt är ute och far för tredje året i rad på samma sätt.



(Ok, den här bilden tog typ 8 minuter att ladda ner.... snaaaark)
Den gamla hederliga Ölandsbron! :) Den var mycket kortare än jag
minns den... men den är ju fortfarande lång! Eeeh, schizo!

Idag var vi då till Ölands Dur och Nöjespark som det då det heter. Vi började med en herrans massa djur.... Milobebis fick gå in på barnens zoo. Ni vet där det luktar skit så man tror man ska svimma, och där det springer runt en massa ettriga getter som vill stånga ens bebis tillbaka till mellansverige?? Nää, det gick faktiskt bra, han var lite rädd till en början men sen släppte det och han fick t.o.m klappa några utav dom.

Nu ska vi se häääär...vågar man klappa dom där hemska prylarna?



Jaaa, jag vill ju så gärna känna på den där!



Neee...jag vågar inte!



Men, hihi... han är ju så fiiin och jag vill verkligen känna! Iiiiih.....



Jaaaaaaa....jag våga!!!



Thedde hittade ett gäng nya kompisar oxå! Speciellt en...



Den här liraren stod vid Thedde en lååååång stund, han var så nyfiken
på han och hans glass. Han tog t.o.m tag i oss med sina små fingrar
eller vad man ska kalla dom. Söt som tusan, jag hade kunnat packa
ner honom i väskan och tagit med honom hem!



Thedde och hans nya vän....... lemuren TURE! :)

Japp, det var allt jag hade i min kamera. Grejen är att jag inte har med mig min riktiga kamera utan en digitalis från typ 1975 känns det som. Den andra blev kvar på en fest o jag har inte fått tummen ur att hämta den ännu, därför får jag smygta med min fula kamera när ingen ser, darav så få bilder! ;)))
MEN... jag har ju fotograf Elliot med mig och hans kamera har vi inte ens tankat över i datan ännu. Vågar inte ens tänka på hur många bilder han tagit idag. Det ska bli skoj att se dock. Har kikat lite på några utav hans bilder och han är riktigt duktig min lilla pojk. Dessutom har Thedde tagit några JÄTTEFINA bilder på Elliot när han står i vattnet vid solnedgången. Jag blev nästan tagen.... ni ska få se dom sen.

Nu börjar jag bli trött som en GNU (såhär i djurparks tider) så jag måste lägga ner det här nu! Klockan är 23.50! VA...där snackar vi snabb bredbandsuppkoppling va??? Bredbandsbolaget släng er i väggen.... hahaha! Jaja... resten av familjen sover och jag med snart hoppas jag. Jag hör att några svennebananer firar lite längre bort, det skrattas högt, det skålas och det sjungs. Jaja... livet på en camping! :)

Sov gott! Puss ♥




Ölands Djur och Nöjespark. Öjöjöj.... det ...

imag0302 (MMS)

Ölands Djur och Nöjespark. Öjöjöj.... det är full fart. Vädret visar sig från sin bästa sida och vi njuuuuter. Milobebis har precis badat med sina nya armpuffar, stora grabbarna härjar runt och vi sitter i solstolar. Ikväll tänkte jag lägga ut bilder från dagen... puss på er!


Nu är vi hääääär.... det är Ölandsbron ni ...

imag0300 (MMS)

Nu är vi hääääär.... det är Ölandsbron ni ser. Solen har precis gått ner vid horisonten och livet kan vara värre! Nu njuter vi av en varsin kall folkbärs..... Milo har precis somnat, stora barnen är inne i husbilen och kollar film och sitter på datan. Det är Taikon....men det är härligt.


Off to ÖLAND!!









Idag var en stor dag för Elliot. Han har äntligen fått köpa sin system-
kamera. Han har sparat pengar och , *harkel*,  tjatat som HELVETET
själv om en systemkamera. Igår fick han äntligen ihop sina pengar
och köpte utav en tjej på blocket. Det är en NIKON och den verkar
alldeles utmärkt.
Titta så fina bilder vi tog på Milobebis igår....

Jaha, idag har vi då kommit fram till dagen då vi åker till Öland. Vädret suuuuuuuger afrikansk elefantpung i vanlig ordning när man ska ge sig ut på färd. Men, jag ska försöka att inte hänga upp mig på det alldeles för mycket. Man förstör ju hela känslan då....

Grabbarna är fortfarande hos sin pappa men är på väg hit. Deras grejer står färdigpackade, våra oxå i stort sett. Kvar här hemma är lite undanplock, en dusch och den sista kollen att allt är OK för färd. Jag ska oxå ta en dusch. En "gratis" sådan. När man bor på camping kostar det oftast att duscha.... :) Den vi ska till nu är redan betald i förskott, bara självaste korten som ska hämtas ut. Det är livet på en camping det...

Vår hall är belamrad med grejer. Det är grejer från tak till golv typ. Vagn, kläder, leksaker, blöjor, skor, välling och så våra goda humör som tar en hel del plats! HAHA... klämkäckt va? Fy fan nu är det bara träningsoverallerna, magväskorna och foppatoppflorna i glada färger som saknas för att vi ska fylla kriterier för TRAILORTRASH family! Vi är inte långt ifrån ska jag säga.

Nähä...hoppas ni andra får en fin vecka. Datan följer med, (för husfridens skull ska jag på vägen skapa ett dataschema) så ni hänger givetvis med på vår semester.

Puss ♥

Bilder som inte borde vara...

Det här med FACEBOOOOOOOOOOOOOOK???
Kan vi prata om det lite? Eller, jag tänker prata om det. Jag är relativt aktiv på fejjan, jag gör mina statusuppdateringar titt som tätt och kan ärligt säga att det är en av sidorna jag kollar först på morgonen när jag vaknar. Liksom på väg till toan så klickar jag på den sidan i min lur. Läser de senaste uppdateringarna när jag sitter där och kissar. Efter att husbandet fixade en ny modern lur till mig så har allt blivit helt klart mycket lättare. Jag klickar bara snabbt på Fejjan ikonen så är jag ute. Lätt lätt, plättlätt! När jag började jobba så var det en riktigt skön grej att ha i luren under tiden jag pendlar, ca 1 timme fram och tillbaka till jobbet. Jag hinner mejla, kolla fejjan och ibland blogga på bussen, bra så.

Husbandet var en stark motståndare mot Fejjan. Han tyckte det var skiiit... löjligt typ. Jag tyckte/tycker det var/är kul. Jag har koll på mina vänner, t.o.m finska släktingar uppe i lappland. Det är härligt. Efter 35 år har jag äntligen mer kontakt med dom än jag nånsin haft. HÄRLIGT!

Husbandet märkte att han ju blev lite utanför alla händelser. Jag berättade det senaste för honom och han insåg att Fejjan nog var något bra i alla fall. Han är numera GALEN i fejjan. Ni vet som man var i början. Man ville vara på Fejjan hela tiden, kolla vad som hände, skratta gott åt andras finurliga statusuppdateringar....

Nåt husbandet kanske inte visste var att man kollar bilderna NOOOOGA innan man lägger ut dom på Fejjan. Till saken hör är att husbandet är väääääldigt duktig på att lägga ut bilder. Var vi än är, vad vi än gör. Jag tror att jag glömde säga till honom vilka bilder som är OK att lägga ut och vilka som INTE är OK! Ja, det var helt klart en miss....  Jag kanske inte vill att en bild som inte är så smaklig ska ligga där. Nää, det vill jag inte. Jag bjuckar jäkligt mycket på mig själv härinne, JEPP! Men på Fejjan är det annat på nåt sätt, eller fan... nej inte annat men jag kanske inte väljer att lägga ut en tjockis-bild på mig för att det inte känns kul.

MEN, eftersom jag är ärlig härinne och bjuckar på mig själv kan ni få se ¨på några:



Hon i långklänningen till höger på bild är jag. Hon som ser ut att vara i sjunde månaden. Här vägde jag rätt saftigt fortfarande. Hade inga "hålla in" trosor på mig osv. Bilden tror jag egentligen är tagen av någon annan... men i alla fall! :) Klänningen blååååser så där fantastiskt mot mig oxå så magen riktigt syns tydligt. :)



Eeeeeh....näääää.... han tvingade mig!



Skulle inte ha legat på fejjan.... näää!




...inte den här heller...... han knäpper
och knäpper och jag vet ingenting!



I soffan... helt omedveten, både jag och Milo!



Bajamaja på festival.... eeeh, nä!



Slutligen en bild på min mamma. Ja, hon ser alltså inte ut såhär som ni vet utan husbandet har en app i sin lur som gör såhär kul. Ok, jag erkänner att jag skrattat gott åt detta men... hahahahaha... ok jag skrattar igen. Men inte på fejjan va husbandet???? :)))

Nu ska jag återgå till det jag höll på med. Ta en kall på balkongen. Vi sitter och njuter av att silen visar sig igen och att husbandet gått på semester igen. Han har 3 veckor framför sig...jag har 2. På måndag far vi till Öland. Klurar på att ringa Cian och se om vi kanske kan ses! :) Hörrni.... puss ♥



SIXX AM



NIKKI SIXX ni vet, från Mötley Crue, han har ett eget band som heter SIXX AM, kika in på youtube. Jag har en favvolåt nu som heter "Girl with golden eyes." Plattan heter Heroin Diaries. Killen som sjunger har galet bra röst....här är en annan bra låt!

MEMO



En av favvosysselsättningarna är att leka med MEMO spelet. Det är massa
små djur på bilderna och Milo lärde sig alla igår. :)



Med det kan man leka sittande....



......liggande......



...rytande som ett lejon! Ja, det ser mer ut som en fisk men detta är
alltså ett lejon som ryter! :)





Och så mammas telefon, ungen kan ju öppna upp telefonlåset så man
måste se till att sitta i närheten. Annars kan nog både den ena och
den andra få sig ett samtal ifrån oss! :)

Ja, det fina vädret byttes ju ganska så raskt ut mot ett regnrusk. Det blev en dag hemma.... en liten sovstund med Milo på dagen vilket var oerhört skönt med tanke på den dåliga sömnen natten innan. På eftermiddagen, efter att regnet gett sig gav vi oss ut på en långpromenad. Jag trodde att det skulle vara sådär fräscht och krispigt i luften efter regnet, MY AAASSS! Det var kvavare än kvavast! Skön svettning dock när jag trampade fram med vagnen. Efter vi vart upp till husbandets jobb blev det en fika med min pappa.... och vidare ut till dom för TACO kväll. LCHF fick sota igår kväll, TACOS går inte att äta utan hårda skal. Ska man behvöa göra det kan man skita it alldeles. Idag är det fredag och husbandet jobbar sin sista dag innan har går på ytterligare 3 veckors ledighet. Själv har jag 2 kvar. Härligt.  Vi ska oxå börja packa för avfärd mot Öland och Halmstad på måndag morgon. Tror att vi åker tidigt då Milobebis är på sitt bästa humör. Vi ska ju åka en bit med husbilen så det behövs. Familjen Taikon on the road! :) Ska bli jätteskönt att komma iväg, vädret ser väl sådär ut men det skiter vi i. Husbilen blir vårt hem under nästan en vecka och där i är det jättemysigt att sitta när det regnar utanför, en hel vecka vette fan men några dagar går bra! ;)

Nu ska jag bränna på lite frukost, idag har jag lite svårt att bestämma mig för vad jag ska äta? Blir det omelett, turkisk youghurt eller ska jag göra dessa underbara avocados? Äsch, tror jag spar det till imorgon.. en sån där mysig lördagsfrukost!

Puss och njut av fredag! ♥

Bättre nu...



Här blev min frukost dåra.... omelett med ost och tomat. Till det
jordgubb/lime bubbelvatten och en stor kopp kaffe med grädde!

Kanske att det börjar kännas lite bättre redan. Frukost i magen, en stor IPREN och livet kanske börjar se lite ljusare ut än den gjorde när jag slog upp det blå! Sen är det faktiskt ganska så svårt att hålla sig på dåligt humör med en underbar bebis vid sin sida. Han är så go och glad att det faktiskt är omöjligt att faktiskt bry sig om småsaker som kattskit, mensvärk och dålig sömn.

Han är så myyysig så jag nästan svimmar...

Jaha, idag då? Det är faktiskt fint väder ute och jag hörde igår att det ska bli sämre nu. Kallare och mulet. Det gäller att kanske ta tillvara på den här dagen. Jag får hem bilen vid lunch så därefter kanske Milobebis och jag far mot stranden.

Jag skickade in lite bilder för framkallning häromdagen. Jag håller på med en fotovägg här hemma, eller en "feelgood vägg" kallar jag den. Den ska innehålla massa fina bilder på min familj och händelser. Olika ramar och mest svartvita bilder....en del kunde jag bara inte göra om till svartvita då dom var så perfekta som dom var. Ska bli spännande o se hur den blir när den blir klar.

Såhär ser den ut nu (ska fyllas på ända upp till taket faktiskt, och ända ner till govet... får se om Milo låter bilderna vara, annars får jag höja den lite):





Nähä... nu är det lekdax med pojken min...

Ha en fin dag nu i solen! ♥



FUCKING morning!



"Morgonstund har guld i mund".... sägs det ju!

Vet inte om den här morgonen riktigt hamnar i facket för guld!

* Sovit som en jääääkla kratta, somnade kl 03. Vaknat 47 ggr sedan dess. Mensdax gör mig till en varulv så att jag omöjligt kan somna på kvällen. Nytt fenomen sen man blev äldre. Skitkul! NOOOOOOOT!!

* Det första jag känner när jag kommer upp och kommer in i hallen (utanför toan där katten har sin låda) är att katten gjort en av sina vidrigast luktande nr 2:or i kattlådan. Kanon att han går på lådan och att allt funkar bra. Men allt var ju lite bättre när han inte ens hade en kattlåda inne. Dessutom skiter han fan högar stora som hundhögar! UÄÄÄÄK *spyyyyr*.... inte så kul att ta rätt på när man precis slagit upp ögonen. Härligt oxå att dom tammefan ska krafsa i lådjäveln i en kvart efteråt för att "släta" över skiten. Detta medför kattsand på heeeela golvet. Jättekul att trampa runt i.

* Huvudvärk och mensvärk från helvetet! Jag som trodde att jag skulle slippa mensvärk efter jag fött Milo (har nämligen knappt haft det sen honom), MEN just nu idag, när Milo är 19 månader och 18 dagar så satte menvärken FROM HELL in. WHATS UP MED DET???? Km kroppjäveln på att "Just ja, mensvärk var det. Nu är du fit for fight att få känna på hur det är vara kvinna på riktigt igen". Detta påminde mig om hur treeeevligt det är att vara kvinna. Känner mig som en blåsfisk...magen putar som helvetet, värker ända ner i benen så jag nästan känner mig svullen om låren, vätskefylld, brösten värken ända in i själen, hyn åt helvete... ja YOU NAME IT!


Nä, tror jag stannar där. Ska koka en stor kopp med kaffe och bränna på en fet jävla omelett, till efterätt sväljer jag ner IPREN modell stor och drar täcket över huvudet. Återkommer när det börjar ljusna igen! :)

När DINO bilen fastnade!



Katten och Milo leker med Milos Dinobil, den är batteridriven och
försvinner lätt under möbler. Här ligger dom båda och undrar hur dom
ska kunna få ut bilen. Mamma kommer till undsättning.



Bilen plockas fram och sen kör vi den fram och tillbaka till varandra...



...medan tjockkatten ligger under bordet med sin favvoleksak och
kikar på bilen som åker fram och tillbaka.

Plötsligt....



...bryter helvetet lös. Milo tyckte det var mysigt att hålla bilen med
sina rullande hjul mot huvudet. Tills.... bilhjulen snurrade fast i håret.
Jag är ingen sadist men hade kameran i handen och lyckades bränna
av ett foto precis innan jag lyckas ta loss bilen.



Det här håret gick dock inte att rädda. Det blev kvar i Dinobilen!

TUSSEN ♥♥♥ Det gick över snabbt dock!



Jogging och "ballen"!



Godmorgon PUPPOR! Svettiga Siv här igen....

.... denna gång av jogging faktiskt, inte av sol. Jag har vart ute på en tur i spåret och rensat ur knopp & kropp! Jag går och väntar på min mens oxå och kände att jag skulle skynda på den lite. Fasicken, man blir ju inte folk förrän den behagar dyka upp. Jogging brukar vara bra medicin för det.

Nog är det LIIIIITE läskigt att jogga ute i spåret alldeles ensam halv 7 på morgonen. Det knakar och brakar i skogen typ hela tiden och man mer eller mindre skiter på sig när man hör det precis i närheten av en själv. Jag tog inte med mig lurarna men ska nog göra det nästa gång, annars blir det så jobbigt. Jag springer automatiskt mycket fortare när jag är rädd och då blir det olidligt att palla ända fram, fast det gjorde jag tammetusan idag! STOLT!! :) Sen avslutade jag med plankan där på gräsmattan i solen. Daggigt i gräset, solen värmer, svetten rinner och man känner att man rensat ur. A HALLELUJA MOMENT kan jag säga!

Jaha, nähä.... klura på att hoppa in i duschen, sen göra frukost och avnjuta den på balkongen. Jag fixade där oxå igår. Jag är i ett fixarstim nu när jag äntligen hinner med litegrand. Var och köpte lite nya blommor och en tjua fick följa med oxå!











Köpte som sagt lite blomster och en tuja att smycka "ballen" med.
Jättehemtrevligt och mysigt blev det, känns som en uteplats mer än
en balkong. Grodan köpte Elliot till mig på Fjäderholmarna. Han fick
sin egna plats mitt i tujan.

Myspys balkongen som jag bara ÄLSKAR! Den är så rymlig oxå så det känns aldrig trångt att sitta där hur många
vi än är. Det är jättemysigt att duka upp frukost, ta ut Milobebis stol och så sitter vi där och småpratar. Han sitter och tittar på alla pippisar och flugor som fladdrar förbi.

Nää, nu en välbehövligt dusch innan husbandet drar till jobbet. Njut av solen om ni ser den, här lyser den i alla fall ♥♥♥ Puss

Det stora MATRUMMET!











Då var det stora matrummet klart, rummet är allt som allt ca: 12 meter X 6 meter, det är gigantiskt.
Jag älskar rummet och nu har jag äntligen fått det färdigt. Skåpet ska fortfarande få sig en strukning
med penseln och kanske att vi ska hitta nån beslysning ovanför matbordet. Jag kommer att ändra om
detta rum 1000 gånger till, tro mig! :) Just nu är accentfärg LILA!! (SORRY FÖR DET USLA BILDERNA MIN LUR TAR, KAMERAN ÄR HOS EN KOMPIS! LÄNGTAR EFTER DEN.....)

FÖRE: (en del skillnad är det ju faktiskt!)




Vår katt... TOXY!









Vår katt har ju numera börjat leka, titta vad jag hittade i badrummet?

Ni minns väl att jag hade lite strul med katten då vi skulle flytta, vi visste inte hur vi skulle göra med honom. Läste runt på internet och läste om katter som varit ute/innekatter som blivit bara innekatter. Oftast har det med åldern att göra. Hade vår katt varit 10 år och alltid fått vara ute så hade det säkert inte varit någon höjdare att flytta till en lägenhet. Nu är ju vår katt fortfarande relativt "liten" och det var en chansning att ta honom till lägenheten.

Vet ni? Det funkar faktiskt jättebra, han var lite orolig och rädd första veckan men så fort vi började jobba efter helgen vi flyttade in märkte vi att han gått omkring här hemma och lärt känna ytorna. Han har gått på lådan klockrent, annars brukar ju det kunna vara ett tecken på att de inte trivs. Han har börjat leka, som en tok. Han lekte aldrig när han var utekatt, i alla fall inte inne. Nu leker han med små bollar, leksaker och toapapper som ni ser här ovan. Inte så kul när han typ demolerat en hel rulle till oigenkännlighet, men jag skiter i det, jag låter honom leka eftersom han behvöer stimulansen. Han sover en hel del, men katter sover ju sjukt mycket. Dom lär ju nästan sova 2/3 av sitt liv. Han går fritt ute på balkongen, vi har balkongdörren öppen på dagarna när vi inte är hemma. Då ligger han o slaggar där i utemöblerna och har det gott.

Sååå, för oss funkade det jättebra att ta med honom till lägenheten. Vi hade säkert tur.... en och annan toarulle går åt men det är det värt! ;)

YOUTUBE



Jag ryyyyyser av hennes uppträdande på MTV music awards förra året! SHIT!!!!
Vilken jäkla show..... Jag minns att jag blev helt tagen av det. Det var så jäkla
makabert och häftigt. Hon kan hon den där LADY GAGA!

Milobebis älskar ju fordon av alla de slag. Topp 3 ligger bussar, traktorer och lastbilar! Det är skitkul att man faktiskt kan kolla sånt på youtube. Han älskade tractorpulling!! :D Haha, kommer han bli en kepsbeklädd man med ölmage som sitter med tuta på såna tractorpullings när han blir stor tro?

FRUKOSTFÖRSLAG igen... LCHF!





God ostomelett går fort att göra, men som håller dig mätt väldigt länge.

Ostomelett

Tid: 10 minuter

Portioner: 1 st

Ingredienser:

3 ägg
2 msk vispgrädde
1 dl riven ost
1 tsk smör
Salt, peppar

Garnering
(exempel)
Körsbärstomater
Stekt rödlök
Mozzarella
Persilja

Gör så här

Blanda alla i ingredienser i en bunke. Smält smör i stekpannan och häll i äggblandningen. Stek smeten och rör så att allt stelnar men fortfarande har en något krämig yta. Avslutningsvis kan man även garnera!


Denna morgon blev det ostomelett. Jag hade i ingredienserna i själva omeletten när jag vispade ihop den, tycker att det får en matigare smak på det sättet. Väldigt gott, väldigt enkelt.... och det hela intas med en stor kopp kaffe med grädde i! INGET SOCKET, kom ihåg det! :) Inte ens LIGHTLÄSK!!

Ni som kämpar på och tycker att det går trögt! Vad ni än gör... SLUTA INTE!!! Det kommer att blir så bra bara man har tålamod, jag har kört nu i snart 8 veckor, sista veckan här har varit lite si och så då vi hade gemensam semestervecka (och att jag lovat mig själv att leva lite hur som helst under semester). Jag har i alla fall gått ner 6 KG! Å väger numera 68 kilo! Jag är så glad för att jag hamnat på rätt sida om strecket, att komma in under 70 kändes som en JÄTTEVINST. Som att jag äntligen var på väg åt rätt håll, som att kroppen äntligen fattat att den ska släppa på fläsket. ;)

Varför funkar det för mig:

1) Sötsuget försvinner då jag hela tiden förser kroppen med ett jämnt blodsocker!
2) Inte en svältdiet när man inte får äta något gott, man äter gott hela tiden.
3) Känns inte som en diet!
4) Inte krångligt ute på restaurang eller när man blir bortbjuden. Bara välja bort kolhydratterna.
5) Jag håller mig mätt hela tiden, känner aldrig hunger.
6) Aldrig UPPBLÅST magen. Jag fiser aldrig längre (vilket ju faktiskt är lite tråkigt, fisar är kul ibland, hahaha).

Så, det är mitt framgångsrecept. Jag ska verkligen fortsätta köra så gott jag kan. Som sagt, semestertider och jag känner att jag inte kommer att vara lika hård mot mig själv... men så fort arbetet börjar igen så kör vi på som vanligt. Sen så kör jag stenhårt denna veckan då husbandet ändå jobbar. Alltid lite lättare då....

Nu ska jag gosa med min Milobebis, lägga honom då han verkar lite trött. Sne ska jag fortsätta pyssla här hemma, lägger ut bilder på det som är klart sedan!

Puss ♥



Semesterlediga sökes!



My husband! Tony the TIGER!! Tonyloo.....

Han har inte semester.... han började jobba idag. Eller, han ska jobba en vecka för att sedan vara ledig 3 veckor till. Vi har alltså 2 veckor till att vara lediga på tillsammans. Hans sista semestervecka arbetar jag, lär väl kännas där på måndagmorgon att "Ok, kanske inte jordens bästa morgon men det får gå.... " ;)

Nu, huxflux så känns det inte som jag har semester heller. Vad hände med sol, bad, vin, god mat och slappa? Nu gick jag oxå igång och fick nån slags arbets känsla, som att jag gick in i jobbartagen. Fast jag går här hemma och skrotar.... vad är det? Helmysko ju för fasen.....

Skrev det på fejjan och fick rådet att sluta umgås med honom helt denna veckan. :) Det tycker jag låter som en bra idé.... ;) Efterlyser härmed endast semesterledigt folk. De som jobbar kan dra! :)

Börjar i alla fall att utfodra min arbetande make med spaghetti och köttfärssås a la LCHF. Stekt vitkål och köttfärssås.... GOTTISMASKENS som Elliot brukar säga!


LCHF Frukost RECEPT!



Kokospannkakor!!

Det här med frukost när jag LCHF:ar. Alltså, det är jättegott med det jag brukar äta. Turkisk youghurt, nötter och jordgubbar, till det kaffe och 2 ägg! MUMMA..... MEN, känner att jag måste variera mig annars ruttnar man tror jag. Dessutom så har jag känt lite kliande i halsen den senaste tiden och tror att jag måste vila ifrån nötterna ett tag. Fattas bara att man blir nötallergiker och pollenallergiker samma sommar! SNAAAAAAAAAAAAAAARK!!!! :(

Letade runt lite och hittade 2 helt fantastiska recept på frukostar.... jag dregglar formligen!

Det första är bilden här ovan! Kokospannkakor.... MUMS!

RECEPT:

Ingredienser:
2 ägg
1dl kokos
1dl vispgrädde
en gnutta salt


Gör så här
Kör kokosflingorna i mixer tills de blir mjöl.
Vispa ihop kokosmjölet, grädde, ägg och saltet. Låt svälla en stund ( 5-10 minuter).
Stek pannkakorna i smör i en stekpanna, klicka ut i små plättar eller hela pannan. Stek på medellågvärme tills plättarna fått fin färg.

Goda med lingon, hallon, eller körsbärssylt och vispad grädde.



Avocado med räkröra!

En annan jag fastnade för var den här! Den lät skapligt god och sådär fräsch på morgonen, sen en stor kopp kaffe till..... MUMS! RECEPT:

Ingredienser:

2 st mogna avokado
(de ska vara relativ mjuka när man klämmer på dem och är de inte mogna så måste du vänta då avokado är en katastrof omogna)
2-3 msk majonnäs
1 msk fet och tjock yoghurt
1 tsk citronsaft
1 dl skalade räkor
1 ägg
1 liten lök
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Ev. 1 krm cayenne
Ev. svart och röd rommix för garnering

Gör så här
Dela och gröp ur avokadon.

Mosa avokadon

Hacka ägget.

Blanda allt och smaka av med kryddorna.

Spara lite räkor till garnering.

Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom.

Mamma har pysseldag.... och jag somnar när...

imag0285 (MMS)

Mamma har pysseldag.... och jag somnar när hon håller på vid diskbänken. Finns det nåt myyysigare?


Är jag allergisk?



Godmorgon puppor!
Jag börjar dagen med att faktiskt på allvar undra om jag är allergisk?
Har ju haft en period nu med kliande i ETT öga, nästappa/rinna på
morgnarna och en del ATJOOOO!




Det är kanske inte konstigt att jag undrar. Jag har haft ETT öga som kliat så jag knappt kunnat ha lins i det ögat, det har kliat både i och liksom i ögonfranskanten, ibland har det andra oxå kliat. På morgnarna är jag mer eller mindre snuvig. Jag nyser en del oxå utan att liksom bli förkyld på riktigt! Det här med ögonen försvinner emellanåt för att ibland komma tillbaka och klia som helvetet själv. Sen känns huden kring ögonen nästan tunn, jag får liksom ont i huden till slut.

Är man allergisk då? Pollenallergisk? Å vadå, blir man det bara sådär huxflux, jag antar det! :( Gjorde ett test på den ----------HÄR sidan! Vet faktiskt inte hur jag ska tolka det eftersom jag liksom inte kunde svara exakt på frågorna. Jag som HATAR tabletter av alla de slag vill ju helst inte äta nåt. Jag är ju mer eller mindre lite "knäpp" när det kommer till det där. Jag har dock blivit lite bättre och tuffare, så numera äter jag både Alvedon och Ipren utan att tänka, det är ett framsteg ska ni veta! Förr har jag genomlidit hemsk mensvärk och vidrig huvudvärk och tänkt att "Äsch, det går ju över!" Men varför lida i onödan insåg jag väl till slut! :(

Ja ja, nu undrar jag i alla fall om jag drabbats av någon form av allergi??



Enligt astma/allerigförbundets schema så borde det vara GRÄS jag är allergisk emot om jag tittar tidsmässigt.

FAN ska man hinna bli 38 innan man blir pollenallergisk? Både Thedde och Elliot är lite allergiska såhär års. Elliot så pass att han äter tabletter. Stora barnens pappa är allergis sen många år tillbaka....

Jaja, man kanske måste se över det här med tabletter i alla fall nu?

Tittut i bilen....

imag0284 (MMS)

Tittut i bilen.... Just nu är det den där tiden på dygnet när "sitta i bilen" suger afrikansk elefant pung! Det enda som hjälper är roliga lekar, sång och tålamod bland oss andra. Orsaken heter TRÖTTHET!!! När man egentligen redan skulle sova... Vi sitter utanför ett mathak och väntar på husbandet. Ikväll blir det sen middag....vem fan orkar laga mat då? Längtar lite till imorn....jag ska ha pysseldag där hemma. Husbandet jobbar så då har jag ingen rastlös man att ta hänsyn till. Visar vad jag handlat sen oxå....


Iittala KIWI ljuslyktor.... i´m in heaven!!

imag0281 (MMS)

Iittala KIWI ljuslyktor.... i´m in heaven!!


FJÄDERHOLMARNA



Äntligen på väg.....



Fina mamma och jag.



Fjäderholmsexpressen, ukki och Milo. (Ukki = morfar på finska). Dom
två har en härlig relation, båda gillar varandra lika mycket och sitter
i stort sett fast i varandra hela tiden. ♥♥♥ Kärlek på hög nivå!



Min stora kärlek ♥ och jag. Vi började med en mysig fika i Röda Villan,
låg helt fantastiskt till och vaniljbullarna var ljuuuvliga. (No LCHF denna
dag!)



Milo fotograferades frenetiskt denna dag! :) Titta var Milo sitter?
Bredvid sin ukki förstås....



Inne i smedjan och kikar. Alla små bodar och hantverk är ju så
härligt att titta på på denna lilla ö. Här inne hade dom GALET fina
ringar som jag ångrar att jag inte köpte en utav.
Glasbutiken gick inte av för hackor heller, eller de små bodarna med
inredning och smycken. ÅÅåhhh....



Kolla denna "fåtölj" som är gjord helt i trä, med ett par fingrar som
högst upp! Milo trivdes fint i den..






Sen blev det en ordentlig klättring upp för klipporna för att hitta
perfekta stället att sätta sig på och skåla i fin skumpa som jag köpt.
Vi skulle ju fira mamma och pappa som firade 28 årig bröllopsdag.



Min fina mamma och pappa! ÄLSKAR ER!! ♥♥♥





Milo trivdes att få stå i centrum! ;) Precis som sin mamma....




Mina stora killar överraskade sin "mommo o ukki" (som dom säger,
oxå finska) med en varsin egenhändigt drejad skål som dom köpt för
egna pengar!! ♥♥♥



Matdags i
http://www.rokeriet.nu/. Otrligt god mat.... alla var tvär-
nöjda och tyckte det var fantastiskt gott. Mammas strömming var
den godaste mat hon ätit... hon var lyrisk! ☺





Min mat, lenrimmad lax med gräddkokt färskpotatis. MMMMMmmmm..



Tre i rad....



Hemfärd....



Vi köpte ett piratöga. Vi ska öva med denna för Milos ögonkoller.
Doktorn rekommenderade att vi skulle leka mycket med en sån här
då ögonkollerna kunde bli nåt roligt och en del av en lek.
Vi får se hur det går med det...



Båtfärd hemåt, glada, nöjda och trötta.





Denna sevärdhet har vi utanför Nacka Strand, precis vid restaurang J.
Där har jag en gång suttit och ätit en Ceasarsallad som var den
godaste jag nånsin käkat! Åk dit och ät den om ni nångång kan!!!



Ett litet stopp till blev det i Hagaparken. Mamma ville så gärna se
Viktoria & Daniels nya hem. Här har vi ett glass stopp på vägen....

En helt fantastisk dag hade vi. Solen lös knappt vilket var ganska så behagligt när man ska knata runt på en ö såhär. Det härliga med denna lilla tripp var att jag var den enda som varit i Sthlm skärgård så det var en ny upplevelse för alla. Det är så underskattat detta med sthlms skärgård. Man tar en liten båttripp så är man framme på dom mest idylliska ställena man kan tänka sig. Vi bestämde att vi skulle ha detta som en tradition fr o m nu. Mamma och pappa firar ju bröllopsdag varje år så det passar ju utmärkt! Dessutom tyckte alla att vi hade en jättemysig dag tillsammans.

Den 26:e augusti firar jag och husbandet bröllopsdag. Det blir fruktbröllop. Ja det heter så efter 4 år tillsammans. Töntigt va? ;) Vet inte vad vi ska hitta på den dagen. Jag hade ju lite planer på att åka till Fjäderholmarna men nu har vi vart där så då kanske vi hittar på nåt annat istället.

Har ni lite tid över och vill hitta på nåt så åk till Fjäderholmarna! Jättemysigt....

Nu ska jag göra lite frukost åt oss här hemma. Husbandet har ångest eftersom han mitt i vår gemensamma semster ska jobba en vecka. Lite trist är det men ska man kunna låta Milo vara hemma från dagis hela sommarperioden var vi tvungna att göra såhär. Jag jobbar husbandets sista semestervecka sedan....

Puss på er och ha en skön söndag! ♥




MILOS UTVECKLING



Min elldeles egna lilla sötkorv!!

Jag måste ju hela tiden uppdatera om Milos framsteg i "prata" världen. Guuud, varje dag ploppar det ut nya ord och vi förstår vår bebis bättre och bättre för varje dag. Den här fasen är ju helt otrolig egentligen, dom upptäcker ju hela livet i det här skedet. Att dom kan konversera med sin mamma och pappa och faktiskt göra sig förstådd.

MILOS ORD JUST NU (de nya som ploppat):

KAKUSCH = Traktor

GÅT = Tåg

KISSE = Katt

OOOOOSCHT = Ost

GÅS = Smörgås

BÅTEN = Båt

GOGICKE = Motorcykel

BRUM BRUM BIIII = Bil

DESS = Häst

KOJJA = Kossa

Det är det jag kan komma på nu, det roliga är att imorgon kan vi märka att 2 ord till landar. Det gäller bara att kunna utläsa vad det är han försöker säga. Han blir ju förbannad när man inte fattar heller... :) Han är som sin stackars moooor! :/

Det är så spännande att följa honom just nu! Semestern kommer göra massor.

FAVVOLEK:

Han ÄLSKAR att läsa böcker, favvosar är djurböcker och böcker med bilar och båtar i. Hans favvoleksak är hans gigantiska lastbil, minns ni den?



Den här rackaren är GIGANTISK. Den är typ en meter lång och 50 cm hög. Den här springer han efter i 300, fram och tillbaka över golven. Han gillar oxå sin gåvagn, den stoppar han full med leksaker, snuttefilt och napp och så springer han fram och tillbaka.

Att hälla grejer är oxå favvosysselsättning. I badet har han en fisk som man kan fylla med vatten och spruta ner hela badrummet, det är en höjdare. Nåt som inte är så kul är när han häller ur all sin dryck.... well, typ 200 ggr per dag numera. :)

Nu ska vi snart åka och handla. Favvosysselsättning då är att stå i själva vagnen....

Puss på er ♥

(p.s: Är i ett bloggstim känner jag, helt plötsligt har jag tid och tycker att det är skitkul ;))




TUPPLUR


Rullgardinen TUPPLUR från IKEA.

Jag håller på att gå åt av solen jag vaknar med rakt i ansiktet. Vi har persienner men dom släpper ju in massor av ljus och glipor. Nu när man har lite sovmorgnar så kan det ju vara skapligt skönt att slippa få solen i ögonen när man ska försöka sjusova!

(Trodde ärligt talat inte att jag skulle säga sjusova de närmaste 15 åren med tanke på vår bebis Milo :))

Den här rullgardinen är TOP OF THE LINE på att få det svart i rummet. Den är inte särskilt dyr heller.... Milobebis har två såna här i sitt rum för att få det svart och svalt. Den håller värmen ute under dagarna oxå. Så får se om jag får med mig husbandet till IKEA för att köpa en till vårt sovrum oxå.

AAAh vilken härlig dag!!!





Vilken daaag vi hade igår? Oh my god, det var så underbart så det var inte klokt. KL 13 satt man på sturehof och åt smaskig lunch i form av halv toast skagen och en halv gratinerad hummer, till det fiiiiin skumpa från 1999. Inte fyyy skam alls ska ni veta!

Det var mäktig värme i storstaden igår. Svetten lackade på oss båda redan innan vi landa på centralen. Taxi därifrån till sturehof för att sätta sig på en sval restaurang. Alexandra var på bjudhumör igår och såg till att Nina fick sig en rejäl omgång av lyx!!! Det är inte varje dag mina vänner, fy fan så lyxigt det kändes. :)

Sen var det dax att shoppa, löshår i stora lass från Taj Mahal (världens bästa löshårsbutik by the way). Därefter letades det efter safirblåa pärlor till hennes vita bukett, kan informera er om att det inte finns att få tag på i hela stockholm så ska du leta efter det kan du lägga ner. Det inhandlades även lite smink, jag ska ju sminka henne och göra håruppsättningen. Känns jättekul!!

Vi avslutade dagen med en vin och sprite ("dagens") på Nordic Light innan vi utpumpade satte oss på tåget hem. Jag somna direkt..... :)

Jag provade oxå 2 klänningar till hennes bröllop! Kändes dock för mycket "aber" över det hela så det fick vänta. Hittade en halvlång plisserad sak som var så sjuuuukt snygg, helt i dom färgerna jag letar efter, dock så kändes den trång på nåt sätt. Trång på ett bröllop får inte hända, man ska kunna äta gott, dricka gott utan o behöva hålla in magen så man svimmar. :)

NU ska jag sätta igång och göra frukost åt oss. Idag blir det småtärnade jordgubbar till turkisk youghurt, sen ska jag äta några finncrisp tror jag. Som sagt..... det är semster! :) För övrigt får vi se vad dagen bjuder på, kanske stranden, men då husbandet börjar se ut som en flådd gris på kroppen kanske vi borde vila från det;)

Puss ♥

Sol, bad & shopping!









Ja, det är såhär vi tillbringar dessa varma dagar! Det går ingen nöd på oss alls ;) Vi njuter av värme, av sol och bad, av kylbagen fullknökad av massa godsaker, kompisar till barnen som följer med och umgänge.

Inte så synd om oss alls. Värmerekord på värmerekord slås och varje dag vaknar man upp till en ny solig dag. Det är nästan så jag undrar när jag ska kunna få upp den dära tapeten? Alltså, jag har ingen lust att stå och gnida med det såna här dagar, då flyter jag ju bort. På nåt sätt önskar jag lite att någon dag blev mulen, men eftersom det brukar betyda att värmeböljan är över så tänker jag inte hoppas på nåt sånt. Sen kommer jag att ha en låååååååååååång mörk höst att gnida tapeter.

Idag ska bli en härlig dag. Jag ska åka med min kompis Alexandra till Stockholm. Det förbereds för bröllop minsann... idag ska löshår inhandlas, smink och andra fina grejer för hennes stora dag. Jag som ska fixa hennes hår och smink följer givetvis med och väljer.

Hon skickade mess igår om att vi börjar med en lunch för att prata igenom det hela. Kanske det slinker i ett litet glas rosé på den lunchen... inte fy skam alls.

Nu njuter vi av semester!! ♥

Svettiga Siv här! Oh my goood.... det är j...

imag0262 (MMS)

Svettiga Siv här! Oh my goood.... det är ju inte kallt, det är hysteriskt varmt. Jag försöker sitta i solen för att till slut svära högt och gå o ställa mig i skuggan. Jag bara är dån, har inget soltålamod alls! Nu kämpar jag i alla fall de sista minutrarna....


Mamma och pappa firar bröllopsdag!



Bild lånad från www.fjaderholmarna.nu.

På lördag har min mamma och pappa varit gifta i X antal år, jag tror att dom gifte sig -83. Så då borde det bli 27 år nu. Jag vet att dom i sommar varit ihop i 41 år!!! Alltså 41 år?? Det är ju världsalänge, hur bra känner man inte varandra då tro? Här stoltserar en annan med 10 år och så vidare, vafan är det? INGENTING! Men å andra sidan, hade jag fortsatt vara ihop med min första kärlek så hade vi varit ihop i 23 år idag. Oh herregud.... 

Jag som var till Fjäderholmarna för bara någon vecka sen (möhippa för min kompis Alexandra) tyckte att det kunde vara ett jättebra ställe att åka till och fira det hela litegrand. Kom på att husbandet inte heller varit där så därför passar det väl sig alldeles ypperligt att åka dit på en tur! Har kollat lite på nätet här med tider och ställen att äta på. Jäklarns vad mysigt det är därute. Dom flesta öar ute i Stockholms skärgård är väl helt fantastiska? Varför åker man inte ut dit oftare, det är ju gööörmysigt.

Så, eftersom mamma och pappa inte heller varit där ännu så bokar vi det på lördag. Det blir vi, the BIG family på 5 personer, syrra och hennes kille och så mamma och pappa. Tror att jag ska ta med mig en kylbag med lite härligt bubbel i.... så ska vi skåla på klipporna över mammas och pappas kärlek. ♥♥♥

Ser fram emot det! ♥

POWERWALK



Såna här powerwalk skor har jag fast mina är gröna där dessa är oranga. Jag tror att jag
faktiskt fått tag på de bästa skorna man kan ha! Har aldrig haft ett par så sköna och
behagliga skor. Det är egentligen ett par joggingskor men killen i sportaffären sa att det
var kanon som powerwalkskor då dessa har såna braiga luftkuddar i hälarna. MEN.... dom
är såklart lite dyra. 1500 kr kostar dom, dock så var mina på halva priset just den dagen!
Ibland har man tuuuuuuuur! :)
Dom heter Nike Air Zoom Vomero 2+ ifall nu någon ville veta det!

Tillbaka efter en ruskigt behaglig promenad. Ok, lite klibbigt och fuktigt var det i luften men inget solgassande vilket gjorde det hela lite skönare. Jag ÄLSKAR att krypa upp ur sängen när hela familjen ligger och sover, klä på sig och smyga ut på mina promenader. Idag var det lite annorlunda dock.... Idag möttes jag inte av Milo i dörren när jag kom tillbaka. Varför då?

HAN SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

Alltså fattar ni? Han har aldrig sovit såhär länge!!!! Han somnade om efter en flarra välling i morse och sover liksom än! Jag fattar inte. Troligtvis är han helt slut av värmen och han sov bara en gång igår på dagen, han behöver mycket sömn i den här värmen så gårdagen blev nog lite väl tuff vilket gjorde att han snarka länge.

Nä nu har jag gjort min plankan här på morgon (magträning), nu ska jag sätta igång med frukosten som idag bestär av: Turkisk Youghurt, hackade sötmandlar, hackade hasselnötter, kokosflingor och jordgubbar, till det 2 ägg och en stor kopp kaffe! MUMMA!!!

Partajbilder!














Partybilder från FALKÖPING.

Ääääääntligen då så funkar datorn och internet, kommer inte ihåg sist jag satt här och kunde skriva till er utan att sitta på en lur med touchknappar som skriver så galna saker så det är inte klokt.

Ja, Falköping bjöd på en härlig tjejsemester med allt vad det innebär. Gapskratt, djupa diskussioner, fest, sol och bad, goda middagar och gott att dricka. Som ni ser på sista bilden lärde Maria mig hur man skulle dricka shots utan att nudda den med händerna. MINTTU shots :))) Vi var verkligen mogna..... :) Jaja, vi är småbarnsmorsor båda två och när man äntligen får till en fest så kan det bli väldigt SKÖÖÖJ!

Hörrni, ok... jag SKAAAA inte klaga men asså??? I´m melting.... vad är det som händer. Har vi fått smaka på värmen nu oxå, precis som vi fick smaka på en vinter utan dess like. Allt är kanon men med en bebis i familjen är det kanske inte riktigt sådär SKITKUL när han oxå känner att han smälter bort. För att inte tala om våra projekt "KORSDRAAAAAAAAAAAAAG" på kvällarna när alla barn ska sova. Jag vill INTE att värmen försvinner, däremot kan det va jäkligt GÖTT med en temp som vi alla fixar lite bättre. Men sen sitter jag väl här och gnäller när det bara regnar och är skitkallt så jag ska fan hålla käften på mig nu tror jag!

Nu ska jag sätta igång med min fisksoppa... min sjukt goda fisksoppa. Man måste komma ihåg att äta även om det kanske inte är det första man tänker på i den här värmen. Eller vafan snackar jag om? Jag vill ALLTID äta, spelar ingen roll... jag bryr mig varken om värme eller andra saker. Mat vill jag alltid ha... men ni mina vänner måste oxå komma ihåg att äta! :)

På återseende...

PUSS ♥

Tror ni jag fick skrattattack i morse när ...

imag0261 (MMS)

Tror ni jag fick skrattattack i morse när Thedde kom ut till köket och sa Heeej, jag heter Nina och såg ut såhär?? :-D :-D


In syster och jag förra helgen..... kom på...

imag0245 (MMS)

In syster och jag förra helgen..... kom på att jag har väldigt få bilder på mig o syster. Det var återanvänd som gav mig inspirationen tillbaka att börja köra LCHF igen. Tack för det syster, tack vare det har jag gått ner 6 härliga kilon. Jag har nått ett delmål som betyder oerhört mycket för mig och för att orka fortsätta. Nu när det är semester så kommer det HELT KLART att vara tufft att hålla sig till detta helt och hållet. Jag kommer att tillåta mig själv att leva "semester" liv. Men för att kunna göra det läggs det härliga powerwalksen in igen. Imorgon bitti kör vi igen, o sen kör vi plankan morgon och kväll oxå. Om 2 veckor ska jag få in joggning oxå.... NU KÖR VI!!


..... grrrrr, touchtelefon som skickar fö...

..... grrrrr, touchtelefon som skickar för tidigt :-( Dom stora kommer hem till morsan ikväll så dom får man krama då. Vårt internet struuuuuuular igen så jag kan bara ha kontakt med omvärlden via luren och det suuuuuuuger. Hmmmm, ändå har jag en man i telecombranschen, är det inte regeln: Alltid fungerande internet hemma då?? Nu fortsätter vi strandlivet....


Åååååååh vad vi har det bra!! Idag har vi ...

imag0256 (MMS)

Åååååååh vad vi har det bra!! Idag har vi första dagen på semestern och templen visar över 30 grader. Stackars oss ;-) Tjejhelgen i Falköping var kanon....kom hem vid 2 tiden igår, utvilad och fulladdad inför semester. Det här med att få sova ääääär ju en grej när man åker ifrån familjen, LYXIGT är ordet. Längtan är som vanligt ändå väldigt stor och det är sjuuuuukt skönt att komma hem och få krama mjuka bebis och min trygga man igen. Dom stora


Jaha, då har vi legat på stranden. Är i Fa...

imag0254 (MMS)

Jaha, då har vi legat på stranden. Är i Falköping och hälsar på en kompis som flyttat hit till kärleken. En riktigt mysig tjejhelg. Igår party.... Idag fotboll och äta ute! Myyyyysigt..... Husbandet har barnis ikväll för lite bärsdrickande. Kompismys får starta våra semestrar.


Yes.... hummer och 1 dag kvar till semeste...

imag0252 (MMS)

Yes.... hummer och 1 dag kvar till semester... vi firar!!


Milobebis ritar. Ja, man kan rita fast man...

imag0251 (MMS)

Milobebis ritar. Ja, man kan rita fast man är sjuk.... japp, sjuk igen, du hörde helt rätt. Dock så tycker vi att det varit värsta lyxet några veckor nu, frisk ett par veckor i sträck har ju knappt hänt liksom. Men, det är sprutan. 18 månaders sprutan som gör det. Levande virus i sprutan gör att det tar typ en vecka att "känna av" den. OCH det gjorde han, vi trodde han kanske skulle slippa men NOPE!!! Anyway så går allt så fort med milo nu. Alltså han pratar liksom litegrand. Ord han säger: Brumbrumbil - Buss - Pippi - Åka bil - Boll - Traktor (låter mer som kakko men i alla fall) - Tutte - cykel (sikke) - Blöja - Bada. Han kan alla våra namn oxå....sen försöker han sig på massa mer och blir fly förbannad när jag inte fattar. Tussen.... Åååh, han är i en sån tokmysig ålder nu. Han skrattar när andra skrattar, så kan han ligga i sängen på kvällen o jola och så skrattar han för sig själv. Han ger mig kramar och pussar när man vill ha det. Han förstår massor när jag pratar..... Dagis funkar skitbra och dom säger att han är urgullig och en jättesnäll pojke. Vår lilla lilla bebis vad vi ÄLSKAR dig.. Häromdagen bajsade han en stoooor bajskorv på golvet. Husbandet trodde han tappa nåt, det var ju lite rätt....han tappa ju8 ur sig en bajskorv. Det är nästan så man blev stolt. En RIKTIG bajskorv liksom...ingen amningssörja eller barnpure diarré, en äkta stor korv och det var första gången det hände (absolut inte sista). Det e vår grabb det. ;-) ÄLSKAR DIG ÄLSKADE BAJSKORVSUNGE!!!!


Skitkul bild kan man tycka, en bild på vår...

imag0250 (MMS)

Skitkul bild kan man tycka, en bild på vår hiss. Jag har TOKFOBI för att fastna i en hiss. Det är ofta jag väljer trapporna (bra för fläsk, mindre praktiskt med vagn o bebis under armen). Jag har fastnat lite smått några gånger. Alltså inte "sitta i flera timmar så man måste dricka sitt eget kiss och jag blir snart psykfall o sliter av mig allt hår" länge. Dock lagom länge så svetten börjat lacka, att jag blir knäsvag och vill börja gråta. Vi pratar kanske i tid 20 sekunder. Vår hiss där vi bit nu är lite SI o så om vi åker hela familjen. Den orkar inte riktigt då och kan stanna innan vi är uppe. Då ska man trycka på nödstopp några gånger och sen på en ny våning. Detta tar olika lång tid att få igång, i söndags liiite för länge....jag hann bli torr i munnen, och vilja slå mig ut. Så nu åker jag bara med husbandet och Milo. Aldrig heeeeela familjen och inte själv.... Har nån av er fastnat sådär rejält nångång?


Blotta?????? Haha..... tänk att en touchte...

imag0249 (MMS)

Blotta?????? Haha..... tänk att en touchtelefon kan få en arresterad nästan.... Det är ofta man "outar" att man tampas med att inte blotta på sin blogg? BLOGGA.... menade jag ju ifall det nu är nån polis som läser min blogg?! Haha....


Godmorgon puppor!! Ja...nu var det flera d...

imag0248 (MMS)

Godmorgon puppor!! Ja...nu var det flera dagar sen ni hörde ifrån mig. Visst är jag duktig som klarat så många dagar utan att blotta?? ;) Liiite jobbigt har det varit då det hänt massor under dessa dagar och jag inte fått berätta om det....men överlag så har det faktiskt gått bra. Det märks att det är sommar även i den övriga bloggvärlden.... Hörrni, bilden på min klocka här ovan har jag lite art berätta om. Jag fick den av stora killarnas pappa i 30 årspresent. Eller ok, han köpte en mycket mindre klocka som jag sen bytte ut till det här herr uret som jag bara ÄLSKAR. I början av året så försvann den...jag har letat och klurat men den har varit PUTSVÄCK!! Häromdan så säger min kompis Kattis att hon hittat en skitsnygg klocka hemma, bakom sängen i gästrummet. Den har på något sätt legat gömd vid gaveln.... När jag på nyårsafton kättare Milo tog jag av mig den och där har den sen legat. Helt galet!! Såå glad att den är tillbaka!! Annars så har helgen flutit på fint. Milo har plaskat i plurret då vi varit på stranden i 2 dagar, det har vart lite ferre då stan haft både hamn OCH gatufest. Nej....nu snart jobbe!! Snart semester....


Sådär ja....im pippi longstocking!!!

imag0244 (MMS)

Sådär ja....im pippi longstocking!!!


Förändringen halvvägs.....

imag0239 (MMS)

Förändringen halvvägs.....


Glasögonorm på väg till jobbet.....och sna...

imag0237 (MMS)

Glasögonorm på väg till jobbet.....och snart har hon gjort en liten förändring. Återkommer om det sen. Puss


RSS 2.0