Mohahahaaaa.....

470374-65
470374-66

Efterlysning av uppåttjack!

Uppåttjack nån???

Skulle det va okej o ta en tablett amfetamin tro??

Alltså, denna trötthet tar kål på mig! Minns inte sist jag var såhär trött... idag är det nog snäppet värre då min kropp på något sätt får för sig att klockan är sex på morgonen fast den i själva verket är tre. Jag slår upp mina blå o känner att "Jahapp....då var det morgon". Märker att klockan återigen bara hunnit bli tre....o jag e vaken som vanligt! Tröttsamt...men vad gör man?

Imorn blire SUOMI! image63Vad najs det ska bli o komma iväg lite..... Nåt som känns ovant ar att åka kryssning utan o dricka alkohol. Det har aldrig hänt....eller jooo, när man va typ 5. Fan, jag som känner mig så jäkla irriterad på fulla människor när jag själv är nykter, helst nu när man har magen oxå. Kommer nån jävel o jiddrar så smällere direkt, har INGET tålamod med idioter nu! Så läser ni några löpsedlar med "tumult på Silja Line inatt" så vet ni....

Det här humöret jag nu blivit begåvad med känns nästan lite läskigt. Jag kan inte riktigt tackla argbiggan i mig utan det smälelr till utan att jag hinner tänka. Sen går det över lika fort och så kan jag bli råledsen istället o tjuta huxflux. Stackars mina nära o kära....... man är nästan lite muppig. Som två personligheter.....

Skönt man har nåt o skylla på!! :)

Hörrni, ha en skön helg.... så uppdaterar jag resan sen!

Puss på er!

BB = Bikinibekymmer

Ja...som jag trodde så var det många som reagera på storleken....

Jag är i v. 14, går in i v. 15 imorn.

Jag är finsk o bär inte mina barn sådär vackert som svenska tjejer gör. Svenska tjejer är vackert, sött gravida med en liten kula i fram. Jag är GRAVID som en FLODKO från dag 1!

Nu när värmen verkar vara här på riktit så behöver jag ett bikiniråd!! var hittar man en sån till mig? Till HIPPON Nina.... eller är det baddräkt eller rentav en burka som gäller för mig i sommar! Men hur blir man brun då??
image62

Tjockis!

Söt morgonmage

BJUDER PÅ FÖRSTA MAGBILDEN!

Ja, såhär kan den se ut på morgonen! Men på kvällen EXPLODERAR den så att jag
själv blir rädd o undrar hur i h-e det gick till?? Ska tillägga att den blivit större...för denna bild tog
för ca 1,5 vecka sen.

Sitter på jobbet.... o kan faktiskt inte annat än säga att det är JÄKLIGT SKÖNT! Jag börjar ju så sakteliga få tillbaka mitt liv, illamåendet har inte släppt men den är svag många timmar på dagen så att jag orkar va uppe o bete mig som en normal människa! Kvällarna är fortfarande lite jobbiga men what the hell.....

Jag har sminkat mig 2 dagar i rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har orkat bry mig om vad jag har på mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O vet ni??? Igår kom gubben hem med en ros med ett sött litet kort på! Så stod det ungefär nåt i stil med:

Är så glad att jag äntligen ska få bli pappa o att Du ska bli mamma till mitt barn! Eftersom vi haft det lite jobbigt ett tag nu så har jag tagit ledigt åt dig på fredag..... äta lite gott sen ska va va på havet i 40 timmar!

Vi ska på kryssning till Helsingfors o bo i fin hytt.... bara vara tillsammans o äta gott, strosa i Helsingfors (som jag ÄLSKAR.....ska in på MARIMEKKO o kolla babygrejer), bada, äta lite till, shoppa lite, äta lite till, titta på folk..... troligen en jävla massa fulla finnar! Men blire för mycket köper vi en massa tidningar o mums o drar till hytten o myser istället!

En liten minisemester...kanske inte det lyxigaste men jag gillar o kryssa! Lyx för oss just nu....

Hoppas ni alla mår bra..ska susa runt o kika nu!

Puss & Kram



Jobbe

Javisst...nu äre slut på ledigheten om man kan kalla den de. Nästa vecka börjar jag jobba halvtid. In i livet ba...inte såsa över toastolen. I sverige har nåt otäckt hänt,man får inte va sjuk...o absolut inte sjuk i graviditeten. För nåt sånt finns inte.... O dom som bestämt de har nog aldrig spytt,framförallt inte som gravida.
Nåväl jag e inte bitter. Men har lust o be min läkare gå till jobbet när hon e magsjuk,vi snackar den värsta sorten.

Nog så...

LISTA

Snott från CIA!!!

Du heter
? Nina

Du kallas? Inget egentligen...niinis ibland!

Låtfavvo? Hmmm..är ju isolerad nu så jag lyssnar inte på nåt just nu!

Om du röker?
Sluta för snart 1,5 år sen *STOLT*

Beroende av? Just nu: BONAQUA silver med päronsmak o att få spy på morron!

Vad tror folk om dig? Bara bra hoppas jag!

Vilka får du oftast dina komplimanger ifrån? Maken

Brukar du skratta för dig själv? Ja.

Vad står det i ditt senaste inkommna sms? Hej, hört nåt av dom idag? Kram

Vilken är din favoritmålning? Mina egna.....*EGO*

Var bor du? I en håla

Trivs du där? Ja faktiskt!!

Är du allergisk mot något? Inte vad jag vet mer än idioter!

Har du haft sex i dag? Eeeeh...nej!

Nästa mål i ditt liv ? Att slippa spy o bli en vanlig människa igen!

Vad sa den du pratade senast med i telefonen? När kommer ni o hämtar mig?

Sover du ensam? Nej, helst ALDRIG!

Tycker du om din pappa?
Vilken fråga... klart jag gör!

Brukar du komma i tid? Har blivit bättre på det men är tidsoptimist som heter duga!

När blev du fotad senast? Oj, lite då o då av maken...magen e i fokus!

Vanligaste färgerna på dina kläder? Usch svart men jag håller på o ändrar det. In med färg!

Vad tycker du om fötter? USCH!!! VIDRIGT!!!

Är du smart? Inte mer än en normalsmart person.

Vem / vilka saknar du just nu? Barnen o min kompis Kattis, hon har vart utomlands 1 vecka.

Favoritdryck på morgonen? BON AQUA

Är du blyg? Ibland, när jag minst anar det kan jag bli superblyg.

Sysslar du med någon sport? Inte nu längre.

Vill du hellre ha brev än mail? Tycker båda e lika trevliga beroende på innehåll förstås.

Vem / vilka har betytt mest i ditt liv? BARNEN

Är du nöjd med ditt liv? Ja, numera är jag det.....fanns en tid när jag inte var det.

Är du bortskämd? Nej

Prersenterar härmed makens nya blogg!

Efter en hel del tjat från mig så har då maken äntligen börjat blogga.....han bloggar om det här med att bli pappa för första gången! Riktigt kul läsning, men tro inte på allt som står om mig!

www.newdad.blogg.se

Ett inlägg om lite annat än spyer!

Måndag morgon!

Spyerna fortsätter så inget nytt på den fronten, tänkte jag skulle försöka skriva om nåt annat än det!

Denna veckan händer en hel del i mitt annars jäkligt tråkiga liv just nu! På torsdag ska vi på ultraljud, ett sånt som kallas för KUB/NUPP. Kolla vätskan i nacken på bebis, jämföra med min ålder, mitt blodprov o min vikt! Då får man fram ett tal som talar om om vi har en sjuk bebis eller en frisk bebis!

Det här är nåt man blir erbjuden i vårt landsting när man är över 35. JAPP, där fick man det kastat i ansiktet: "Du är egentligen för gammal för att skaffa barn...o visste du inte det så erbjuder vi dig ett sånt här du-är-för-gammal-test"!!

Nää..missförstå mig rätt, det är skitabra att det finns...... för ifall siffrorna visar åt skogen så går man vidare med fostervattenprov för att säkra om bebis verkligen är sjuk! Anledningen till detta är ju att de helst inte vill göra FVP i första skedet eftersom det finns missfallsrisk på det.... o det känns som vi fått tillräckligt av den biten!

Vad vi gör med eventuellt svar går jag inte mer in på....det känns fortfarande väldigt privat.

På fredag är det inskrivning på mödravården. Då ska man vara under uppsikt på riktigt...mäta, väga, kolla, klämma, lyssna fram tills bebis e klar o komma ut till oss!

Mmm just det..... "lilla fin" heter den nu när den är i magen! Kom på det nyss! Gulligt va? :) Jag vet, man blir så sliskigt larvig när man är på smällen....;)

Nu ska jag runt o kika bland era bloggar!

PUSS & KRAM

Skitpositivt inlägg idag.....NOT!!

3 dagar utan spyor...... o där var rekordet, för i morse så satte det igång igen. SPYYYYYR..

Så kul äre o va på smällen! Nej, jag tycker faktiskt inte att det är det, hur kontroversiellt o fult det än må låta så tycker jag inte att det är ett skit kul just nu! Fan, illamåendet ligger som ett täcke över mig för 8:e veckan i rad, jag har legat i vårt hus o glott nu i snart 8 veckor..... Allt är äckligt, husbandet, barnen, katten, jag själv, huset, alla grejer, alla lukter ALLT!

Nu kan det här illamåendet sticka o klara sig, schas, dra..ingen vill ha dig här....CAPICE??

Thedde har TALANG 2008 i skolan, han är komferencier, han frågade "Mamma, mår du lite bättre så skulle jag bli glad om du kom o kolla"
Visst hjärtat, jag skulle så gääääärna göra det men du förstår att mamma är mer grön än hudfärgad gubben! Fan, kan inte leva normalt såhär ju...

URSÄKTA ALLT GNÄLL MEN IBLAND BLIR MAN FAN RIKTIGT TRÖTT PÅ SKITEN!!

Hur mycket kul har jag o skriva om när jag aldrig gör nåt? Jag glor på varje TV program o varje reklamsnutt, jag spyr på det me snart! När jag mår som sämst har jag ingen energi heller, orkar ingenting o det stör mig.....om jag bara orkade göra nåt så kanske man skulle tänka på annat..... nåväl, glömmer bort det gör man aldrig men koncentrerar sig på annat!

SKITSAMMA, jag fortsätter tugga mina Lergigan (illamående tabletter) o ber till spygudarna att släppa taget om mig NU NU NU NU NU NU NU!!!



Fönsterputsar´n

Hallojsan på er klämmer jag till med lite klämkäckt sådär! :)

Ja, denna veckan ut är jag sjukskriven, sen är det väl tänkt att jag ska jobba.....

Har några dagar igen som det funkat bättre, jag är ute o rör mig..... njuter av vädret...... sen kan det bara säga pang så ligger jag som en avdankad alkis o vibrerar av illamående! REKORD.....tredje dagen utan spyor!! Jag har gett mig faaaaaaaaan på o inte spy, det har vart ruggigt nära när jag blivit för hungrig men jag har bitit ihop läpparna o lagt mig ned o blundat hårt o försökt somna.

Vet fan inte det här med o jobba...... är så rädd att det blir ett bakslag utav helvetet o att man liksom får börja om.....SAMTIDIGT tror jag att det är bra för mig o slippa den här jävla kåken som står mig upp i halsen snart! Kanske bättre o sitta på kontoret o försöka jobba bort illamåendet om det dyker upp.....o funkar det inte så är det väl bara o ta ett snack med läkaren igen! Dom vet ju hur jag haft det..... ni vet att sjuskrivningar ju inte är det lättaste att få igenom nuförtiden så man vet aldrig!! KUKSVERIGE när det gäller det, sätt dit dom som utnyttjar systemet...fan inte såna som verkligen behöver det!!

Annars då.....magen växer nästan för fort! Vet inte var detta ska sluta......  Jag ser sliten ut eftersom jag tycker att allt är lite äckligt då förstås sen kan jag bara inte me o sminka mig...det är äckligt me kladd i ansiktet! Det är inte mycket som INTE är äckligt nuförtiden!

Alla lukter.....UUUÄÄÄK för blomparfymer, eller nytvättat hår men nån stark schampo, om nån jävel kommer i närheten av mig med det så vill jag spy direkt!
Röklukt, skjut mig istället för att jag ska lukta på det! Rengöringsmedel, nymålat, kaffe, bilen, roll-on....UÄK!

Tänkte snart lägga in en magbild så ni får se hur stor o fin jag blivit! Känns sådär o röra sig på stan nu......man möter småtjejer som är så smaaaaaala o fiiiiina o det borde fasen va olagligt o behöva se när man själv känner sig som en flodko redan! :D Men men, tur att jag övade på att vara llite rund innan....:)

Idag har jag putsat fönster....*STOLT* kan knappt tro att de e sant! Men jag bara måste...jag kräks av skitga fönster! Nu fattas bara lite nya gardiner men de får man väl se sig i ärslet efter.

Nope...ska fortsätta o jobba lite. Måste undan med vinterkläderna som fortfarande hänger i vår hal!

Puss & Kram

Bebben idag..... 11+2


RSS 2.0