Shimmer/glitter i sommar?



Gillar ni glitter? Jag vet att det var superhett för några år sen. Då gick i alla fall jag omkring
i den ena mer sprakande glittersminkningen än den andra. Jag tycker att det ska komma
tillbaka, stenhårt! Detta gör så mycket med våra glåmiga ansikten! Så är det party... gå all
in!!!


Kikar in på en annan sminksajt som jag fattat tycke för oxå! Är ute efter lite glitter. Dels så vill jag ha det till mig själv, sen kan jag se hur vacker en brud skulle bli med små dustar ur den lilla fyrkantiga burken på axlar, bröst och lite på kinderna! Sen är det ju superhäftigt på en partysminkning. Det ger lite WOW effekt och är man ute efter en snubbe så lovar jag att man syns mer med lite glitter. Jag skulle vilja ha lite guldigt skimmer.... i sommar vill jag vara guldig. En sminkning med lätta guldiga toner och så toppar man det med lite solpuder och lite gulsigt skimmer på kindbenen och lite i tinningarna så är man en exotisk dröm.

Finns att välja i lite olika färger, just en guldig har jag ännu inte hittat, men skam den som ger sig! Vill du kika på glitter så klickar du dig in här!

Kommentarer
Postat av: Ida

En skimrande lotion som får benen och urringningen att vara snyggt guldbruna på sommaren är ju to die for : D Hade en skiiiitbra från Nivea - shimmering lotion.. hoppas den finns fortfarande!

2011-04-26 @ 16:06:10
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Hmm, äter ORDENTLIGT kanske är en överdrift... menar bara att jag inte håller ner på maten för att gå ner i vikt.. men mina matvanor är verkligen inte de bästa. Jag har inte ont i magen där det rör dig, det bara känns jätteskumt! Har tryckt på det också men nej, ingen smärta... det kurrar och rör sig där ibland och jag får panik och är rädd att det ska vara en bebis, fyyy faaan, vad gör jag då? (missförstå mig rätt ^^) Men man vill ju gärna veta vad det är... det känns ju så mycket!



Stor kram tillbaka! ♥

2011-04-26 @ 18:12:01
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback