SJUK





Jag är sjuuuuuk! Jag hade nästan glömt hur det kunde kännas att må
riktigt jäkla risigt! :(

Jaha, ok.... jag som resten av sveriges befolkning är risig! Åkte till jobbet ändå igår även fast jag kände att jag inte var ok igår morse. Slutade med att jag kom hem efter jobbet med feber och mådde riktigt pissigt! :( Fy bubblan säger jag bara, inte alls kul detta faktiskt. Så nu ligger man här helt ensam och känner att det bara känns fel. Va? Usch... Jaja, jag får hoppas att jag snart är pigg igen. 

Vi var ju på den dära 40 års skivan i lördags. Jättetrevligt.... började dock inte så bra. Jag fick en hel drink över mig och min nya klänning vid välkomstskålen. JIPPPIIII... den blev genomskinlig och fläckig. Precis det man vill ska hända när man står där och har piffat till sig. Den torka och fläcken var kvar men det blev trots allt en jättekul kväll! Maten alltså.... vad tycker ni om libanesisk mat??? Alltså.... OH MY GOOOOD. Dessutom går det alldeles utmärkt att hålla den LCHF. Nu måste jag leta efter matställen med libanesisk mat. Hittade faktiskt ett ställe på Kungsholmen i Sthlm som hette  cafe corniche, där har dom ett festpaket som kostar 440 per person ex moms. Där ingår fördrink, 18 rätters mezebuffe, 2 glas vin till maten och kaffe med dessert. Mmm... ett litet tips om ni vill äta riktigt gott!!

Vi fick inte så många bilder med oss från festen, ingen kamera med! SAY WHAT??? Det får ju inte hända... men det hände. Aja, en liten bild smnög sig med i husbandets mobil.



Jag och min kompis Marias man Gustav.

Nähä... nu måste jag vila lite känner jag. Svetten bryter ut i pannan och jag känner mig yr, så är det att vara sjukling i 38 års ålder tydligen. Hua... återkommer sen igen. Vill ta upp en sak!

Kram ♥

Jag är sjuuuuuuuk.... :(

img_0025 (MMS)

Jag är sjuuuuuuuk.... :(


Ja fy farao... Jag är finito, slut, sliten...

img_0017 (MMS)

Ja fy farao... Jag är finito, slut, sliten. Jag vill kasta mig handlöst på soffan och bara slappa. Lite måsten uträttat dock, hämta skjutsa ungar.... Handla.... Umgås med våra päron. Plocka svamp. Kanske inget måste, eller jo kanske. Fan, har man inte plockat svamp en endaste gång i sitt 38 åriga liv är det liksom dax! Kolla utdelningen det gav? WOOOOOOOW... här ska stekas svamp! :)


Fikadax på ett utav favvofiken.... Sen gör...

img_0013 (MMS)

Fikadax på ett utav favvofiken.... Sen göra stan!


Bröllopsdag 2010 - 08 - 26






Igår var det 4 år sedan vi gifte oss. 4 härliga år har passerat och mycket har
hänt! Vilken resa vi gått igenom.... hoppas på många härliga år tillsammans
med dig Tony! Du är mitt allt.....

Igår var det den 26/8. Vår bröllopsdag. 2006 var året. Vilken dag! Det var fantasstiskt från början till slut och jag minns det så tydligt än idag. Ibland tittar jag på foton från vår stora dag och längtar tillbaka. Det var en sån känslosam dag, en dag som var så härlig ur alla synvinklar.

SYMBOLISKT
..... för att min pappa hade så svårt att acceptera min separation och att jag träffat en ny man. Pappa är väldigt finsk och gammeldax..... TILLS den dagen husbandet tog tag i saken och tog ett snack över en whiskey med min pappa. Förklarade att han älskade hans dotter och hennes barn, att han ville vara en del av hennes liv. SKÅL sa pappa så var det klappat och klart. Sen den dagen har Tony varit given i vår familj. Min pappa överlämnade mig till Tony i kyrkan. EN otrolig viktig och betydelsefull symbol för oss. På bröllopsmiddagen höll min pappa ett så fint tal. Ett tal där han välkomnade Tony in i familjen. Jag grät flooooder!

VÄNNER
....som till en början hade svårt att acceptera oss. Dels för vår åldersskillnad, dels för att folk bara inte ville acceptera husbandet och mig som ett par. Den här dagen, då ALLA vänners närvaro vid bröllopet gjorde att vi kunde stå där.... med leenden upp till öronen och tänka att! KOLLA!!! Vi lyckades ändå.... det var viktigt. En vän till mig höll oxå ett sådant tal. Ett tal där hon medgav att hon inte trodde på det till en början... men att hon var helt övertygad att vi var ämnade för varandra. Jag grät igen!

TACK TONY för att du finns i mitt liv! DU är VIKTIG för mig..... du har alltid funnits där för mig. Jag vet oxå att du kommer fortsätta vara det....

ÄLSKAR DIG TILLS HJULEN TRILLAR AV!!! ♥♥♥

Igår när jag då kom hem sent från jobbet hade husbandet dukat upp VÄRLDENS middag. Det var tända ljus i hela lyan och det doftade underbart. Jag fick oxå en present... ännu en berlock till mitt Thomas Sabo armband i form av en döskalle. Den ska representera honom på mitt armband.

Jag som bara hunnit med att jobba denna veckan ska faktiskt idag åka iväg och ge igen..... hitta nåt fint (äsch, fan husbandet läser ju här). Skitsamma... han känner mig så han vet nog att jag planerat det ändå! Först städa och umgås med min Milobebis!

Bild på min berlock!





0362-001-12

MILOBEBIS UTVECKLING!









Vår lilla solstråle! Han är alltid glad vår lilla Milobebis, väldigt sällan
han gnäller överhuvudtaget. Gör han det så är det nåt som är på tok.
Hungrig, trött, törstig eller bara närhetstörstande.

Godmorgon, ska strax bege mig mot arbetet igen. Tisdag idag och det går i rasande fart mot lördag och en FAB 40 årsfest. Temat är FAB.... så ni kan kan ju tänka er hur mycket klur det är på kläder! :)

Kom på en sak!

Det var ett tag sedan jag skrev om Milobebis utveckling på bloggen kom jag på. Det har ju hänt massor verkligen! Han blev 20 månader den 4:e augusti. 20 månader, kan ni hajja... det var inte så längesen jag såg ut såhär! 

Tiden går så fort och han utvecklas i rasande fart. Jag har gått tillbaka och läst lite i min blogg om Milobebis. Herregud vad tufft vi hade det i början, jag var rödögd som en alkis ju. ;) Jag minns i alla fall början som en väldigt jobbig period. Sen sov han sin första natt den 22 april i år. Kan ni hajja?? 1 år och 4 månader drygt... Jag tror därför att vi nu fått betalt i en väldigt snäll, nästan galet snäll liten pojke. Han leker för sig själv just nu, det gör han nästan alltid. Han ligger på golvet och kör sina bilar. Han kör sin stora lastbil i rasande fart springande efter. Han springer omkring med sin gåvagn full med prylar. Han gnäller ALDRIG. Bara om det är nåt. Typ hungrig, trött eller nåt annat som stör. Jag och husbandet sa just det här om kvällen...... vi har fått betalt för dom tuffa månaderna nu. I form av en alldeles gudomlig unge. Våra vänner säger likadant. Han är så snäll....... När mormor och morfar eller farmor och farfar är barnvakt är dom helt överväldigade av denna lilla snälla varelse som bara är så mysig att ha på besök. Gudmor vill nästan inte lämna tillbaka honom när han är där.

Han sover hela nätterna nu. Han sover från typ 8 till 5 på morgonen, får lite välling och sover vidare till typ 7. Det är rena rama drömmen. Är det som är på tok så märks det fortfarande på nattsömnen, han an sova oroligt men inget är i närheten av det som var förr. Jag säger förr eftersom jag nästan glömt hur det var.... men bara nästan! ;)

Han pratar för fulla muggar. Ja, på sitt 20 månaders sätt såklart!

Vi fyller på med ord, såhär såg det ut den 16/7!

MILOS ORD JUST NU (de nya som ploppat):

KAKUSCH = Traktor

GÅT = Tåg

KISSE = Katt

OOOOOSCHT = Ost

GÅS = Smörgås

BÅTEN = Båt

GOGICKE = Motorcykel

BRUM BRUM BIIII = Bil

DESS = Häst

KOJJA = Kossa


Nu är orden här ovan lite renare och fler! Dessutom har han lärt sig lite finska av sin mormor och morfar. Så pass mycket att dagis vill ha en liten lista på orden han säger för att dom ska förstå vad han vill säga. Gulligt...

MANNA = Flygplan (fråga mig inte hur det blev manna av det?) :D

KEKOPE = Helikopter

KALA = Fisk på finska

JUNA = Tåg på finska

ELLOSCH = Elliot, Thedde har han sagt länge.

MARCUSCH = Magnus, Thedde & Elliots pappa.

KELLO = Klocka på finska, säger det även på svenska.

PALLO = Boll på finska, säger det även på svenska.

GODISCH = Godis

BLÖTT = Blött om allt som är blött. Torkat golv m.m.

BLÄPP = Släpp

BÄPPLE = Äpple

ING = Välling

DJICKA = Dricka

HAALLOOA = Hallå

KÅL = Skål, han skålar med brödbitar och allt.

Han börjar oxå sätta ihop orden lite. Som att ÅKA BRUM BRUM BIIII, GÅ UT, ÄKÅ BUSSEN (Hejdå bussen) och sånt.

Han kan våra namn oxå. Ropar jag Tony så ropar han likadant efter. Hihi... men jag hatar att barnen kallar mig för Nina. Thedde säger att när jag inte hör så säger han Nina och då minsann hör du och blir arg. ;)

Det finns säger fler ord, det gäller bara att komma ihåg dom. Bloggen är förjäkla bra att memorera allt på, kul att kunna läsa här om allt sen. Även för honom...

Nu lite frulle! Ha en fin dag alla! ♥






Helgen i bilder!

Halli hallå.... SCWOOOOOSCH sa det och det blev söndag. Hur kan en helg löpa på så fort? Den här helgen löpte nog på för att jag jobbade i lördags, då blir det liksom en dag ledigt. Det är lite skillnad mot två.

Ja, gårdagen började med den berömda tvättstugan. Hujjedamig vad tidigt jag hade bokat den. Kl 7 liksom. Say what??? En lördagmorgon!! Vad tänkte jag med. Men men, det är förjäkla skönt när det är gjort sedan och man har garderober fulla av härligt doftande kläder och lakan. Milobebis var givetvis med i tvättstugan, what elde? Han äääälskade ju att titta in i tvättmaskinen redan som minibebis, det håller i sig än!





Efter tvätten blev det dax att bege sig till arbetet i några timmar, sedan hem för att förbereda för våra gäster som skulle anlända. Det blev tapas innehållande bl a: kycklingvingar, snittar, ostar, oliver, småbröd med tapenad, baconinlindade dadlar m.m. GOTT! Har du inte testat dadlarna än så gööööör det!!! 
Gjorde en liten välkomstbål. Ni vet den här sången som går nu.... nånting i stil med "fanta o rosé".... sån bål blev det. Det som gör det hela är att jag använder en sparkly flaska rosé, en vanlig rosé och en fanta. Massa is och frysta bär i det så har man en förjäkla god bål att bjuda sina gäster på. Är inte bål riktigt fett mycket 80 tal??? Hahaha....

Tips på sparkly rosé!



Kostar runt 70 spänn flaskan.

Jaha, så idag har vi inte gjort så mycket. Man blir lite lätt seeeeg efter en frostnatt. Dock så varade den bara till 12 men jag är 38 år nu vetni. Och det är ingen leeeeek när man gett sig in på lite fest och vaknar dagen efter. Jag sov gott inatt så jag kände mig fräsch när jag vaknade, värre var det med husbandet. Han gick stapplande in i duschen för att återvända klagande. Ojoj... han var inte liiiiite emlig han! :) Min kompis sov kvar hos oss så vi packade oss in i bilen och åkte upp för att äta stans godaste räkmacka!



Nu väntar lite film och tacos alldeles strax, sen massa godis och snacks. Det är nämligen så att vi vart och handlat för hela veckan. På måndag kör vi LCHF både jag och husbandet. Jäklarns vad vi ska peppa varandra nu...jag ska försöka få in lite jogging oxå. Jag känner att jag behöver rensa ur kropp och knopp och husbandet har lovat att följa med några gånger i veckan. Får se hur vi lyckas få in det i vår vardag... men vi ska i alla fall försöka. 

Sen måste jag ju berätta vad jag fick häromdagen!!!! 

 

Jajjemen, jag har fått en IPHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE!!! Jag är så glad för det... den är ju så galet bra!!! Jag har kanske tjatat liiiiiiiitegrand på husbandet om att jag så gärna vill ha en iPhone ;) men jag trodde ju för bövelen inte att jag skulle få en, hahaha.... så tjejjer. Det lönar sig med lite tjat, sätt igång ba om det är nåt ni önskar! :D

Sen måste jag oxå berätta om mina bloggkompisar Pendlis, Cian och Nenne! Vilka underbara bruttor alltså. Kolla in buketten jag fick levererad till dörren i tisdags på min födelsedag!!! Den är den absolut finaste bukett jag någongsin ägt. PÅ RIKTIGT!! Den står fortfarande på mitt matbord och jag tittar på den varje gång jag går förbi. Jag önskar jag kunde spruta nåt konserveringsmedel på den så den håller för alltid...



Gladiouluserna har slagit ut till fullo nu så den är alldeles knallvit
och grön! Åååh.... JAG ÄLSKAR DEN!!

TACK finaste tjejerna för det!!!

Nähä, nu kom elliot. Han ska vara här ikväll då Thedde och hans pappa farit iväg på fotboll. Han kommer bli gaaaaaaaaaaaalet glad när han får veta vilken film det är vi ska se. ECLIPSE!!! Han är ett stort fan ska jag säga!!! :)

Ha en fin söndagkväll alla.

♥ Puss




GRAND MASSIVE ~ MONSTER



Har ju glömt att visa er!!

Här är husbandets video med sitt band från Tyskland!

Städdag?



Hörrni, det är deen underbara dagen fredag!! WIIEEE!!!
Finns ingen bättre dag..... finns inte!

Precis satt mig hemma. Har vart och hämtat Milobebis på dagis, favouritetime och the week!!! Jag älskar o hämta på dagis, han blir så himla glaaad! Sen vet man att en arbetsvecka är till ända och jag känner att det ska bli skönt med helg. Nåväl, helt sant är det inte att den är slut. Jag går in och jobbar imorgon lördag, men det blir bara några timmar. På kvällen sen är det feeeeest! Ja, det blir fest för mig och vår lägenhet. Ja, det är nån slags födelsedagsfest/inflyttningsfest blandat. Lite trevligt med hooolabalooo. Nära och kära som kommer och äter och dricker ett/några/miljarders glas vin. :) En gammal hederlig vuxenfest... jajjemen!
 
Hörrni, den där plattången jag köpte. Den var skiiiiiiiiiiiiiiitbra! den kostade 349 kr på Åhlens och var grym. Så nu är jag glad att jag slapp ångra mig över att jag inte köpte den dära iCurlen eller nåt. Jag har så fina lockar idag så det är inte klokt! ;)

Jaha, nu tänkte jag mig att jag skulle börja fredagsstäda. Jag vill ändra fredagsstäd till torsdagsstäd nu. Jag vill att allt är klart på fredagen så att man bara kan slappa sig igenom hela jäkla helgen. Sen ska jag ha tvättstugan samma kväll så man gör allt sånt samma dag. Det är alltså planen, sen vet man ju hur det blir med det. Typ pannkaka och skitärsel men jag ska i alla fall försöka.

Hörrni..... jag fick en sak igår i försenad födelsedagspresent! Jag skriver om det i nästa inlägg. Jag blev så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt glad!!! :)

Nu örst hämta husbandet från jobbet, storhandla, sen hem korka upp ett glas vin, på med slaskmysisarna och så kööööööööööööööööööööööööööör vi! Städar ni idag???

Eeh asså.... Nu vet jag inte men jag köpte...

imag0358 (MMS)

Eeh asså.... Nu vet jag inte men jag köpte en dån här idag. Har velat haft en sån iCurl i urminnes tider, ni vet den där frackarna som man bara drar rakt ner så blir det lockar. Glad i hågen hittar jag den, inte nog med att den kostar 800 spänn.... den är ju fan gigantisk. ENORM!! Så ska man platta vanligt kommer man garanterat ha tredje gradens brännskador runtom nacken och kinderna. Vad tror ni om den här? Bra eller anus? Har en redan men den suuuger...


ÖLANDS GLASS





ÖLANDS GLASS. Har ni varit där och ätit glass någon gång? Här sitter vi
precis utanför deras helt underbara glassfabrik. Jag har aldrig ätit så god
glass i hela mitt liv....

Jaha, då var man ett år äldre och ett år klokare! :) Härligt.... eller helvete. Det är hugget som stucket. Det beror nog på när du frågar! :) Jag fick en härlig kväll med nära och kära. Fina presenter fick jag oxå. Husbandet köpte ett Tomas Sabo armband med 3 berlocker på. Första bokstaven på mina barns namn. T:et fanns dock inte inne så jag ska hämta det på tisdag nästa vecka. Sååå fiiint var det i alla fall. Det blev oxå 4 biobiljetter med tillhörande barnvakt när vi vill gå! :))) Pengar.... i love pengar och ska nog köpa en fin jacka! Eller..... jag vet inte men jag borde köpa en schysst jacka till höst/vintern. Några flaskor vin damp ner oxå... det går alltid åt! :) Så...då var det 2 år kvar till 40! OH MY GOD, det får bli ett helt annat inlägg. Lägger in bilder senare på mitt armband.

Att bero på födelsedag och gottigheter. Har ju glömt att berätta att vi var på Ölands glass när vi var på Öland. Ja alltså i en butik som säljer och tillverkar sin alldeles egna glass. Det fanns så jäkla härliga smaker. Vad sägs om: Äppelpaj, Äggtoddy, Jordgubb & Rabarber m.m. Helt sjukt goda glassar. Synd att det var lite kallt just den här dagen, annars hade den nog varit ännu godare. Men allvarligt åker ni dit någon gång så lova mig att besöka det stället! Kanske nåt att planera in till nästa semester..... sådär om en 350 dagar eller nåt! :) Näää.... eller jo, så länge är det kvar men snart är det jul och sen är det semester. Så fort går ju tiden.....

Nu fixa sig inför jobb, ha en trevlig dag alla! ♥




Idag fick man visst vakna till det här.......

imag0357 (MMS)

Idag fick man visst vakna till det här.... En LCHF födelsedags frukost med massor av tända ljus. Tack husbandet, du är bäst och jag är så glad att Du finns i mitt liv.


TACK för dom här åren EIBK!!!



För 5 lojala år i tjänsten som tränare i Enköping IBK Pojkar -96 fick jag
den här oerhört vackra buketten. (Bilden suuuger).


Godmorgon TISDAG! Det är dax att återigen greppa tag i denna arbetsvecka. Milobebis har sovit lite oroligt inatt, han kanske känner nog på sig att hans "arbetsvecka" oxå startar fr o m nu. Igår berättade mamma att hon ska gå ner till 4 dagars arbetsveckor och vill hämta Milobebis tidigt en dag i veckan. Vad glad jag blev, vad mysigt för dom...

Att bero på buketten här ovan. Ja, det är alltså helt officiellt nu när man fått sin bukett oxå. Jag har aldrig hört att någon fått nåt när dom slutat. Men det fick jaaaaaaaaag ;) STOLT!!! Kan ju vara att jag inte fått veta det.... På årsmötet så delades dessa vackra blommor ut till mig. Jag var inte där personligen då jag inte hade någon barnvakt sent på kvällen men de blev levererade hem till mig.

Kanske var tur att jag inte var där. För serni.... jag pallar inte sånt där! Jag kommer ihåg när jag skulle berätta för grabbarna att jag skulle sluta. OH MYY GOOOD! Jag var ju ett vrak liksom, fultjura och allt. PINO som Thedde tyckte, jag förstår honom. Man är för det första jävligt ful när man tjurar, fultjurar. Sen kanske det inte är så kul att ens morsa står och snorar och hulkar när hon ska berätta att hon nu ska sluta. NEJ... men som sagt. Jag pallar inte. Jag har fött för många barn (= ju fler barn, desto blödigare).
När vi sedan hade avslutning fick jag ju presenter och blommor. En kille hade gjort en egen tavla till mig.... tårarna rann kan jag säga... OOOH SHIT!
 
TACK EIBK!! Det kommer kännas SJUUUUUUUUUUUUUUUUKT tomt att inte få träna er längre.... Det kommer kännas töntigt att sitta på andra sidan, på läktaren och kolla på era matcher fr o m nu. Så är det ju, men min röst kommer höras kan jag lova! :)
Dock så är jag inte helt avpoletterad från föreningenom jag ska vara helt ärlig. Pojkar -95 ska jag vara lite av en målvaktstränare för fr o m nu. Thedde spelar ju även med dom.... så lite får jag köra. Annars hade det nog känts väääldans skumt! :)

GO EIBK!!!

Ha en fin dag alla, nu hör jag att regnet smattrar på fönsterblecket oxå!

Puss ♥

Mysig helg!

Sådärja.... nu ska jag sätta mig här alldeles i lugn och ro medan Milobebis sover och göra ett inlägg. Hemma? Japp, idag är jag hemma. Dagis skickade ju ut en lapp för 3 månader sen att det var planeringsdag idag, första dagisdagen för Milo. Tror ni att vi kom ihåg det? SVAR: Nej. Men eftersom jag ska jobba i helgen så löste det sig alldeles utmärkt med att jag istället var ledig idag och det blev ingen katastrof. Tänker ibland på de föräldrar som är lika glömska som vi? Vad gör dom en sån dag? De som kanske inte kan vara lediga och inte har nån barnvakt... huuu, det gäller att skriva upp ALLT!!!

Önskar en almanacka att skriva i...... fyller år på ONSDAG. Ja, då fick jag det sagt oxå! ;) Jag är löjligt förtjust i att fylla år fast det blir hela 38 stycken år.

Första arbetsveckan gick jättebra, det var härligt att komma in i sina rutiner igen. Lite annorlunda var det såklart då husbandet var hemma en vecka till... men överlag så kändes det precis som när man gick på semestern. Helgen blev det ingen 40 årsfest som var planerad, det ville sig inte riktigt med barnvakt varför vi blev hemma med goda vänner på middag. 10 vuxna och massa barn... skittrevligt!

Igår söndag hade vi en riktig mys/ätar dag ute hos mamma och pappa. Vi tog med oss rester från lördagsmiddagen, mamma och pappa hade föberett grillat. Vi tog med pannkakor och glass. Mamma hade bakat en blåbärspaj. Så LCHF:en var nog på "andra sidan jordklotet" långt ifrån mig igår! Jag har inte hittat den riktigt än heller men ska åka och handla hem en LCHF kyl tills ikväll. Imorn börjar allvaret igen och min väg mot 57 kilo. Undra om jag kommer dit till jul? Jo, om jag bara får jobba och inte ha nån ledighet alls.... JA! Men ett vanligt liv som innefattar semester och skit gör att jag inte riktigt klarar att hålla det ända ut. Skitsamma.... det är livet. Ni vet hur det är ju. Men, jag faller inte ur alldeles utan nu kommer jag köra som fan själv. Husbandet är med nu oxå, det hela kommer att bli såååå mycket lättare då! Kör ni nån diet just nu???

Bilder från mys/ätar dagen!



Milo och pappa på åkgräsklipparen. Milo har vart livrädd för den,
igår släppte det när han såg att mamma vågade sitta på den.
Sen fick han givetvis knappt nog! :)



Mamma plockar röda vinbär. Sen gör hon galet god saft på dom.
Den här bilden tror jag att min mamma skulle kunna skjuta mig för,
hon hatar å vara med på bild. Men hon är världens sötaste,
hur hon än ser ut! :)



Mammas och pappas baksida. Här sitter vi ofta och myser. Igår intogs
varje middag och fika här....



Mammas och pappas grillkåta. Här inne är det GÖTT kan jag säga er.
Pappa köpte den i Finland. Hit kom ett par karlar och slängde upp den
på några timmar. URMYSIGT!!!



Såhär ser det ut inuti. Man får plats hur många som helst. Jäklar i min
lilla låda så trevligt vi haft i denna lilla stuga. Vet att dessa finns att
beställa som bastu oxå. När jag vinner alla mina pengar ska jag skaffa
en sån! :)



Typisk mammagrej. Man känner sig aldrig ovälkommen om man säger så! :)



Eftermiddagen bjöd på den här pajen med vaniljsås! JA TACK! Fy fan
så god den var..... ojojoj!

Jaha, nähä.... nu kommer nog Milo snart vakna och vi ska bege oss ut till pappa på landet. Han har semester och jag känner att vår bil behöver en genomkörare! Tvättas både invändigt och utvändigt. Lite fetisch att jag sköter den biten för det mesta... men jag gillart. Och jag är nog den som mår mest DÅLIGT över när bilen är skitig. Så då tar jag saken i egna händer och gört själv. PLÄTTLÄTT.... vem tvättar bilen hemma hos er?? Eller är det bara Statoil? :)))




Vi har middag ute på landet hos mamma och ...

imag0343 (MMS)

Vi har middag ute på landet hos mamma och pappa. Nu blåbärs pakt med vaniljsås.... BACK TO LCHF imorn....


Var är tiden? Hittar inte den....

SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!!

Ja, alltså sååå längesen är det ett inlägg dök upp här. Nu när ja äntligen sätter mig ner för att skriva ett långt inlägg fittar sig datan så till den milda grad att jag är beredd att slänga ut den från 3:e våningen! FUCK!

Jag är DESSUTOM på jordens sämsta humör så jag skulle vilja skriva ett sånt typsikt "rakt ut från hjärtat och kasta så mycket skit och spy så mycket galla du orkar" inlägg.

Men.... orka?

Jag har ingen tid över för nåt.... dygnet skulle ha 78 timmar till, det räcker inte till med 24 timmar. Jag vill få in ett inlägg på min blogg.... jag ÄLSKAR ju min blogg. Jag vill ju att det ska blomstra av inlägg här och ni må tro att jag har allt i huvudet jag vill skriva om. Snart får det ju liksom inte ens plats därinne. Men where the fuck is the time????

Har ni tid??

Hur får ni tid?

Alltså, jag hittar då inte min tid?! Den är borta.... gone with the wind!!!

HJÄLP!!!










Första dagen...



Semestern är över och ett höstlikt väder visar sig. Bråttom bråttom, man är väl ovan vid att passa tider. hur var det nu ruinen såg ut på morgnarna, har helt glömt bort! Tur är väl att Milobebis och husbandet får sova vidare.... annars hade vi nog haft ett smärre kaos här.

Måste rusa.... bröllopsinlägg ikväll inser jag!

Puss och ha en bra dag, och du.... om du börjar jobba idag så ha en fin första dag på jobbet!


Söndagsmys med tända ljus i hela huset!! D...

imag0333 (MMS)

Söndagsmys med tända ljus i hela huset!! Det känns som hösten är på väg...som att löven snart ska falla, som att jag tar på mig en tjock kofta med en halsduk. Semestern är över och allvaret börjar imorgon igen. In i rutiner.... Man har den där blandade känslan ni vet. Långa sovmorgnar byts ut mot tidiga morgnar då klockan ringer. Dock känns det bra att landa o vardagen igen, jag som har ett relativt nytt jobb oxå har hela tiden haft en liten liten oro i magen då jag inte varit på jobbet på flera veckor, så faktiskt ska det bli skönt att återvända igen! Imorgon gör jag ett inlägg om det fantastiska bröllopet vi var på i helgen! Ha en mysig söndagkväll....puss


Nu är vi här!! Det är underbart.... Jag är...

imag0329 (MMS)

Nu är vi här!! Det är underbart.... Jag är nervös för det vi ska göra, husbandet ska filma allt!! :-) Nu är det skumpa ute i det gröna....


Hemliga projekt avklarade idag igen...berä...

imag0327 (MMS)

Hemliga projekt avklarade idag igen...berättar såklart allt efter helgen. Fått lite annat gjort idag. Lite mer rött i håret = check!! Nu hälsa på svärisarna....


Godmorgon...powerwalk, check!! 1 timme... ...

imag0325 (MMS)

Godmorgon...powerwalk, check!! 1 timme... nu frukost i form av turkisk youghurt, blandade bär och osötad sprutgrädde i. Sen en kaffe i min nya mugg!! ;-)


Börja samla när man nästan är 40???

Jag har precis kommit hem från lite övning... mer kan jag inte avslöja då jag förstör det hela kanske. I vilket fall som helst så kommer det att bli SVINKUL!!!

Idag har jag haft en jäkligt effektiv dag, jag sa ju det. Jag är lat som fan själv ibland men när jag väl är effektiv så händer det grejer. Jag började dagen med att fortsätta tapetsera. Tror ni inte på självaste fan att apetjäveln tog slut mitt i allt??? Ämen, va? FÅr det ens hända??? FUCK!!! Det var bara och lägga ner hela skiten....

Fortsatte istället att skriva placeringskort till bröllopet på lördag. Jag fick äran att göra det eftersom det sägs att jag är bra på att texta. Själv säger jag att det handlar om intresse... det är skitkul bara och därför har jag lärt mig lite på vägen. Idag åkte oxå mamma och jag till IITTALA outleten som vi har några mil från oss. Jag fick 8 superfina höganäs muggar av mamma i lite tidigare födelsedagspresent...gråa, superfina!





Den kallas för cirrusgrå! Jättefint till mitt lila matrum!

Sen har jag bestämt mig för att börja samla på en serie glas, jag ÄÄÄÄLSKAR IITTALAS glasserie. Den ser ut såhär:




Sååå fiiina, enkla snygga linjer. Dessertskålarna ska vi inte prata om.. MY GOD! Att man kan gå igång så jäkligt på ett gäng glas.... jag måste ha blivit gammal va? Eller har jag bara inte haft tid förut... jag ska i alla fall samla på den serien nu. Joooodåsåatttteee... nästan 40 bast. Men eftersom intresset aldrig funnits förut så är det väl dags nu! :)))

Nähä, nu kitta till sig lite. VI ska hem till alexandra och rikard och äta ikväll... dom behöver lite vänner där nu när den stora dagen börjar närma sig. Lite vuxensnack, lite mat och lite gott i glasen.

Jag kan knappt vänta tills jag får visa er vad vi övat på idag!! Fniss fniss...

Puss ♥♥♥

Här ligger jag och är lat. Ni vet sådär la...

imag0324 (MMS)

Här ligger jag och är lat. Ni vet sådär lat att man inte orkar resa sig för att ta ur DVDn... Den står och jålar på samma lilla musiksnutt, ni vet där man trycker på "play movie". Gaaah jag blir inte klok på mig själv ibland, snacka om höjden av lathet. Men jag är dån ibland. Effektiv som helvetet för det mesta, sen får jag dom här dagarna. När jag ligger som en zombie och skiter i att trudelutten äter sig in i mitt huvud. By the way...tittat på P.S I love you för tredje gången. Jag grät mig igenom hela....IGEN!!!


POWERWALK...snart bröllop!



Precis hemkommen efter en hård jäkla powerwalk på en timme.
Snacka om att det gör gott med en, känner mig som en ny människa
när svetten lackat och man fått röra på fläsket så det riktigt gör ont!

 Ja, igår började jag ju stenhårt med LCHF igen. Snacka om att jag är ovan. Jag käkade omelettfrukost med kaffe. Sen blev det en relativt sen lunch med fläskfilé och sallad med bearnaisesås, klockan var väl halv 3. Igår kväll vid klockan halv tio kom jag på att jag inte ätit nåt mer. Kände kanske ett litet uns hunger, om ens det?! Det är så sjukt att man inte ens blir hungrig, i löööööve it! Med tanke på att vi ska på bröllop på lördag vill det till att jag sköter mig nu oxå! Klänningen ska väl sitta hyfsat tycker jag....

Igår var min vän Alexandra på besök, vi gjorde provsminkningen och håruppsättning inför hennes bröllop nu på lördag. Det blev jättefint och det allra viktigaste, hon blev nöjd!! Det blir en blåaktig sminkning då detaljerna på bröllopet går i blått! Så på lördag ska hon då äntligen äkta sin Rikard. :) Det ska bli så kul att gå på bröllop, jag älskar det verkligen. Bröllopet är på Karmansbo Herrgård, själva vigseln kommer att ske under en 500 år gammal ek. Vackert så man svimmar tror jag....





Bild lånad från sverigeresor.se.



Skaaaapligt härligt! Vi kommer att få sova i hästens
sängar fick jag veta igår. Ni vet såna där som man
kan köra upp o ner! Då har jag o göra hela natten!!
Bild lånad från karmansbo herrgård.se.

Ska bli skitkul, jag längtar verkligen! Vi kommer att åka tidigt lördag morgon, Milobebis ska vara hos mormor och morfar, sova där oxå eftersom vi blir kvar på herrgården över natten. Jag sätter igång med håret kl 10, sen kommer vi att sminka efter det. Kl 15 är vigseln. Sen blir det en sjujäkla fest med coverband och hela kittet! WIEEE...

Nu är det dax att laga lunch, ta en dusch och hoppas på lite sällis ikväll så man kanske kan ta sig ett glas vin! :))) Det är ju trots allt semester... häärligt! Puss ♥




Tylösand



Update från resan var det....

Vi börjar med Öland, den där kvällen. By the way... här ser ni regnet, oh my goood vad det regnade den natten. Det smattrade på husbilstaket så man nästan blev rädd. Vi var ju på den lokala restaurangen och käkade den kvällen. Vi såg att det var intrument uppställda så något band skulle spela. När vi väl sätter oss och ska ta den första tuggan börjar bandet. Vår granne menade att det skulle vara nåt lite rockigare coverband. Det rockiga bandet innehöll en typ Sören, 68 år... en brunbränd farbror som sjöng covers i hawaiiskjorta, vid sin sida hade han en typ Sivan, 58 år klädd i rosa foppatofflor, en röd tajt skjol och en tischa med texten rock på. Ser ni det framför er?? Båda lirade synt och hade mikrofonen väldigt nära munnen så det blev sådär mumlande stönande ljud när dom sjöng och sist men inte minst hade de lagt till ett schysst eko på slutet.

När musiken väl startade kröp min pizza tillbaka in i ugnen igen. Det var så jävla råhögt så Milos hår stod rakt bakåt. Bredvid oss satt ett ungt par och försökte natta sin bebis i vagnen. Det var bara fly ut i regnet för att få tyst på skiten. Jag skratta så mina tårar rann när husbandet försökte prata med mig. Jag hörde ingenting utan såg bara hans mun röra sig. Elliot sprang ut för att han skämdes så mycket, Thedde tittade på mig typ: VAFAN är det som händer här inne egentligen? Det roligaste av allt är de gäster som på riktigt tycker att det här är kalasbra. Diggar liksom. Då höll jag på att smälla av. Husbandet filmade t.o.m min skratt attack! Jag var fan i chock.... Ni vet när man inte tror att det händer på riktigt. En sån där sketch direkt tagen ur "Torsk på Tallin".

Det var den kvällen....







Här är nästa kväll. Hundar tänker ni? Japp, Elliot träffade en kompis
vars föräldrar hade 2 såna här söta hårbollar.... han var helt lost
och tjatet var åter igång! "Mamma, skulle du säga nej om vi typ fick
en sån här av nån nångång?" ...ja ni hajjar det där tugget va?

Nästa camping blev en living hell upplevelse.... Vi tog oss till Tylösand, campingen låg en bit bort för att på First Camp i TYlösand fick man bara boka om man skulle bo 7 nätter. Näsa camping tänkte vi och valde systercampingen. En föredetta ungdomscamping skulle vi få erfara. Det var 47 sorters musikstilar, det var sån sjuk jävla fylla så jag fick nästan ta på ungarna ögonbindlar för att bespara dom från skiten. Mitt emot oss bodde 4 karlar. Famijepappor. Dom var utsläppta och det med besked. En utav killarna var så inihelvetes packad så han inte kunde gå, han spydde kaskadspyor utanför husbilen så jag nästan rodna. Polaren till honom filmade alltsammans och kände sig säkert mäkta stolt över sitt handlande. När de andra 2 polarna kom tillbaka från afterbeachen bröt helvetet lös. Dom låtsasbråkade så stolar och bord gick sönder, kastade varandra över borden så nån fick ett blödande jack i ryggen. Det hälldes rödvin på varandras byxor, för att en utav dom slutligen gick alldeles naken.... Där satt vi med hakorna i backen och visste fan inte var vi skulle titta.

Husvagnen bredvid ska vi inte prata om. Gunsan 62, wannabe 22 hade klätt sig i hotta stringisar som syntes igenom hennes vita tajta svinkorta kjol. Till det ett par fejk converse och en tajt tröja..... give me a fuckin brake!!! Om jag nånsin blir sådär i framtiden, slå mig så jävla hårt ni kan rakt över käften. PLEASE!!!???

Husbandet fick nog och bokade om till First Campen.... plötsligt gick det att bo en endaste natt. Märkligt det där. Nåväl, vi hade bekanta som kom över den kvällen och fick se det hela med egna ögon. Som tur var lugnade det sig sedan och vi kunde ha en trevligt kväll ändå. Men shit.... va? Vilka människor.

Det var najs att byta.... och t.o.m vädret log mot oss den sista dagen. Vi hae en helt ljuvlig dag på stranden, vågorna var höga som helvetet själv, Elliot vågade sig tillslut ut bland vågorna och hade skitkul. Thedde var mindre nöjd eftersom han valde att golfa denna dag. Men han fick njuta på kvällen sen... det mojnade  och vi fick en jättemysig kväll på en filt på stranden. Halv 8 drog vi sen hem för att landa hemma kvart över 2 på natten.

Bilden från Tylösand.























Milos små fötter i sanden... detta blir e förstoring så småningom!! :)

En underbar resa har vi haft, nu har man nästan lite ont i magen för att vara hemma. Skulle hellre vara ute i sverige nånstans på en skön semster. Men allt har sin tid... få se vad vi hittar på denna veckan, jag...husbandet och Milo. Stora pojkarna far till sin pappa idag.

Nu har husbandet gjort lunch, måste kila!

Idag har jag startat stenhårt med LCHF igen!!! Wieeee.....

Hemma igen..... händelserikt med härliga o...

imag0318 (MMS)

Hemma igen..... händelserikt med härliga och mindre härliga upplevelser. Idag städar vi ur husbilen och bokar tvätt tid. Först bjuder mamma på rabarberpaj.....husbandet har dock gjort den från början till slut. I'm impressed!!!


RSS 2.0