BB-besöket och värkar!!!

Nuså är vi tillbaka.... min mobilbloggning har inte funkat som vanligt. GRRR:... dyker det upp konstiga bilder här så får ni hålla tillgodo med att det kanske kommer in i lite oordning.

Jahapp.. nu har vi tillbringat en heldag på BB. Vi var där halv 11 och åkte hem vid halv 6. Vi har kollat Milobebisen med CTG kurva, den såg bra ut. Dock så hade Ninis lite feber vilket kan handla om en infektion....sänkan togs och skulle kunna vara klar från labbet efter 2,5 timma. Vi fick gå på stan o kika, vi åt jättegod Kinabuffé o sen tillbaka igen.

Det var INTE vattnet som runnit utan väldigt vattniga flytningar (sorry) som runnit.....  jag hade INGEN infektion..... o allt såg bra ut. Febern förklarades med att gravida kan bli så ibland. Barnmorskan var snäll o bjöd på en hinnsvepning = rota runt i livmodertappen så att den jäveln slappnar av o låter värkarna komma igång!

Vi gick ut på en promenad för att se om hinnsvepningen gjort nåt..... o jag kände nog att kanske..... det tröck på mycket hårdare neråt + att sammandragningarna kom o kändes lite mer. Dock så åkte vi ändå hem, vi ville hem o se om det sätter igång.... vi fick stanna om vi ville o avvakta en stund. Men har man suttit där så länge så vill man hem.

Nu e husbandet o spelar innebandy o gissa vad.....

JAG SITTER O KLOCKAR VÄRKAR.... de e sant. Nu ska vi inte ropa JIPPPPIIIIII utan såhär har vi hållit på nu 3 kvällar i rad så förhoppningarna är inte stora!!! På vägen hem började det dock kännas ganska så rejält igen, nu vet jag inte om detta är ett utav mina ytterligare fuck ups av min kropp, men hoppas gör man ju alltid. Ska ändå va helt cool nu.... nu sitter jag här i trosor o tisha med en tjock binda o försöker vara cooooooooooooooooool.... inte hetsa upp sig för lite värkar utan förbereder mig på att detta är ett vanligt lur bara.

MILO bebis kommer när han känner sig redo, så är det ju bara...

MILOS mormor fyller år imorn så jag vet inte om han kanske är en show off som kommer som en födelsedagspresent istället? Coolt ju tycker mormor..... själv känner jag att mormor borde få ha en egen dag, men mormor skiter i om man har en egen dag när man är såhär gammal säger hon! Söta mormor...

Jag håller er uppdaterade mina vänner, tack än en gång för att ni följer med på mina resa o kollar till mig härinne lite då o då!! Ni e så söta!!

Första advent....URMYSIGT!!

Bebbeläget: Vi åker på kontroll på BB idag...ska va där vid halv 11,  nån vätska som kommit ut sen i tisdags som dom vill kolla upp.... återkommer om det sen.

SItter i soffan..... ljusen är tända i huset, vi har ätit frukost o myser framför TV:n nu.

FÖRSTA ADVENT!! Det är så mysigt med advent o jul.... synd bara att den fina snön försvann. Det hade vart så mysigt och perfekt på nåt sätt. Men... man kan inte få ALLT här i världen, utan då får man mysa med det man har istället.... jag är nöjd bara jag får hänga upp alla mysiga julstjärnor i huset. Tända alla gulliga lljusgirlanger. Dock så är jag inte som en del galna amerikaner som typ kastar upp 12 renar och en fet jultomte i normal storlek på taket och höjer sin elräkning den månaden med tiotusentals kronor.... galningar!!

Det kan bli lite överdrivet på det sättet......

'


Nej hos oss är det nog mer modell lagom.....

ADVENTSLJUSSTAKEN ser ut såhär i år!
Vår BAUTASTJÄRNA i kök/vardagsrum... den är 1 m i diameter!!
Små söta JULKULOR i vårt sovrum!Nehepp...nu har jag inte tid mer, nu ska vi göra oss i ordning för att åka o adventsfika med kidsen o deras pappa.

Ha en urmysig första advent allesammans!!

PUSS & KRAM

Trött blivande 3 barnsmamma på fik

MMS

Trött blivande 3 barnsmamma på fik... Jag har Mumsat saffrans bulle o the. Inga värkar,inga känningar...ingenting!


För att få tiden att gå man man ju

MMS

För att få tiden att gå man man ju alltid lägga ansiktsmask. Jag har en favorit... Niveas peele off!


Här sitter jag nu... Dubbelhakan p

MMS

Här sitter jag nu... Dubbelhakan på plats,laptopen på magen o surfar. Värkar klockas,är fortfarande oregelbundna o inte riktigt med krut i så vi hoppas inget än...


Ingen bebis nu heller.....

Med risk för att göra er besvikna så ligger Milo bebis kvar i magen o skvalpar.....

Kl. 23 igår kväll var det som att trycka på en AV-knapp. Allt avtog o jag o husbandet gick o la oss. Har vaknat av några sammandragkningar inatt men inget som skrämt mig direkt! Huuuuuu......

BESVIKEN är bara förnamnet på vad jag känner nu..... *snyft*

Uppdatering värkar o IDOL!

IDOL SLUT..... o äntligen åkte Johan ut. Jag diggar hela honom så till vida att han har en cool stil o allt det där men sjunga är han inte så jättebra på. Han är en stjärna o kanske kommer bli det ändå längre fram... stackars småtjejer som grät stora krokodiltårar.

Värkarna håller i sig.... men har inte blivit starkare direkt. Dom känns ju självklart men känns inte så mycket som jag minns att det gjorde när jag födde grabbarna.

10 min emellan hela tiden, tror att jag ska försöka sova faktiskt... vill det sig väl fortsätter dom, vill han vänta ytterligare så avtar dom väl nu när jag vilar.

Vi får se....

Jag håller er uppdaterade! Mamma har ringt 5 ggr nu tror jag.... mammor e så söta!

Lite värkar...eller vad är detta???

Halloj....

Idag har jag då julpyntat här hemma, sååå mysigt det blir på en gång. I LOVE IT BIGTIME!!!

Har inte hunnit ta några bilder på mitt mys än men det kommer...

FÖR HÖRRNI!!

Just nu sitter vi o klockar värkar jag o husbandet....idag vid 4 på eftermiddagen medan jag satt i bilen o prata med mamma kände jag nåt som påminde om en lite ondare förvärk.

Gick in, plockade undan det sista, tände ljus överallt o väntade på husbandet. Sa inget till honom direkt men när vi skulle till att äta så kände jag att det nog händer nåt i kroppen eftersom "förvärkarna" rev i lite hårdare.

Jag vågar inte hoppas nåt förrän svetten lackar i min panna och jag står på alla 4 o vill åka till BB. Det enda jag nu vet är att det sitter hårt i ryggen, jag har värkar var 10:nde minut och dom är över 1 min långa....

Måtte de inte avta nu, nu vill jag föda barn.

Snart dax för IDOL oxå!

PUSS & KRAM

MYSFIX PÅGÅR.....

Uppdatering bebbe......

NEJ

Ingen bebis än... IKEA besöket gav typ INGET vad gäller igångsättning. Blev inget coolt scenario mitt i nån ljushög där man fick lite publik som kollade på en brunstig björn. Nej, det blev ett helt vanligt hederligt besök.... Blickar får jag ändå i och för sig. Det måste vara så att en riktigt FETGRAVID kvinna drar blickar till sig för ALLA tittar.

Nu håller jag som bäst på att få upp allt julpynt och fixa o dona här hemma. Tänkte ta lite bilder sen så ni får se hur mysigt det blir.

Jag får försöka locka ut Milo på det här sättet istället då.... fixa lite myspys här hemma så han vill komma ut från värmen i magen.

Förresten så har vi klart med vad vår lilla underbara bebis fullständiga namn ska vara.

TAMTADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... *trumvirvel*

MILO KRISTIAN LEE HERMANSEN

MILO för att vi båda bara älskar det namnet, KRISTIAN efter hans pappa och hans farfar, LEE efter Tommy Lee.... trummisen i Mötley Crue, husbandets IDOL o lite min oxå som e sån sucker för trummisar....

Nehepp... jag ska fortsätta jag....

Mamma o jag på väg in på lunch! Ja

MMS

Mamma o jag på väg in på lunch! Jag fick på mina skor efter lite bök o stök!


Nån som har en idé hur jag ska få

MMS

Nån som har en idé hur jag ska få i mina fötter i mina skor? Ska äta lunch me mamma o husbandet nu...det kanske får bli barfota?


Den rätta känslan infinner sig när

MMS

Den rätta känslan infinner sig när man tuggar lite juleskum samtidigt med julpynt. Mums... Å jag som hata det förut...jag e skum...haha. Där fick jag till det!


JULPYNT GOING ON....
Bebbeläget??

Nej, ingen bebis än.... vi basta igår och tog en sen kvällspromenad men inget händer. The waiting goes on..... letar ju såklart tecken som tusan men jag hittar inga...har jätteont i bröstvårtorna men det verkar ju långsökt?!

Idag ska jag julpynta hörrni.... jag julpyntar inte med massa tomtar o sånt. Kanske nån enstaka och då är det för att ungarna typ tvingar mig till det. Jag är liksom inte sådär röd och grön julekärring med tomtegardiner i alla möjliga färger.... uuuäk! Nej, det gillar jag inte alls..... enkla grejer, som söta julstjärnor i svart eller vitt, silverdetaljer osv.

Idag ska jag äntligen få börja plocka i min jullåda. Måste dock fylla på den med både det ena o de andra. Varje år försvinner ju nånting... igår sura jag ur totalt när jag märkte att det fattades ett uttag till en av stjärnorna. Då gav jag fan i allt...

I eftermiddag åker jag o husbandet till IKEA o fyller på lite. Tänk o få värkar mitt i julpyntet.... kasta sig över juleljusen och frusta som en brunstig björn. Undra hur folk skulle reagera, skulle dom bli rädda o skynda ut.... eller skulle man rent av få publik som står o stirrar på en.

Jag skulle bjuda på´t, fan once in a lifetime som man skulle va i den sitsen ju.... :)

Hepp, nu ska jag sätta igång....hörs sen!

Listan

Spännande...... :)

SOFFIE                                  23 SEP
MALLA                                 14 OKT
ALEXANDRA                       16 NOV  8.15 AM
VEVERICA                            16 NOV 12.00 AM
 
HABIBTY                              17 NOV
SUSANNE                            18 NOV
MATTIAS                              18 NOV  12.00 AM
MISSMII                                19 NOV
CIAN                                      20 NOV  12.00 AM
GARBO                                 20 NOV  12.09 AM
CAROLINA                            21 NOV  12.00 AM
VERONICA                            21 NOV  21.18 AM
ALVA                                     22 NOV  12.00 AM
SANDRAH 85                       22 NOV    5.00 PM
AGNIESZKA                          23 NOV
ALEXNARD                           24 NOV  12.00 AM VIKT: 2985GR
MARY                                     24 NOV  12.00 AM VIKT: 3175GR
JOHANNA                              26 NOV
TONY                                      27 NOV
PANGIS                                  28 NOV
KATTI77                                 29 NOV
TESS1987                             1 DEC   6.25 AM
3BARNSMAMMAN               1 DEC  11.14 AM
FRIPPO                                   2 DEC
FRU P                                      4 DEC   7.36 AM
FRÖKEN DEC                         4 DEC   8.00PM

OTÅLIGHET!!

Godmorgon, här sitter jag med det dagliga K-special flingorna, hallonbalds thet och 2 grova mackorna här vid datan igen. Inget har hänt, jag har sovit hyfsat o Milobebis håller sig kvar därinne.

Det här med OTÅLIGHET! Jag är en ganska så otålig person...längtar jag efter en speciell händelse så kan jag nog tycka att en dag känns som en och en halv. Längtar jag efter att fredagen på jobbet äntligen ska ta slut så kan jag tycka att en timme känns som en hel jäkla arbetsdag. Längtar man månader bort kan ni ju tänka dig huuuur länge det känns.

Min otålighet är dock INGENTING på husbandets.

Jag har aldrig träffat någon såååå otålig som min man. Hans otålighet är i klass med ungarnas.... och det är på SANT!

Några exempel:

* NÄR HUSBANDET SKULLE FRIA.

Det var en fredag. Jag hade haft en riktig städardag därhemma, mamma var över på besök o hjälpte mig. Han kom hem från jobbet, kändes sådär allmänt lite stressad tyckte jag. Tänkte inte mer på det....
Mamma åkte hem och jag var på övervåningen.
"Niiiiinaaaaa, kom neeeer" skiker han nerifrån!
"Vad ÄR det" säger jag lite sådär irriterad över att ha fått knata ner för trapporna.
"Sätt dig" säger han allvarligt.
Svälj, magen drog ihop sig som ett russin. Fick en stor klump i halsen. Vårt förhållande hade ju haft en minst sagt turbulent start vilket gjorde att alla minnen från den perioden bubblade upp till ytan.
"Jag har gjort en grej" säger han..... min mage ville spy, huvudet ekadeo jag tänkte att den JÄVLA KUKEN har vart otrogen!! Redan... fan vi har ju inte ens bott ihop i ett år. FAN FAN FAN FAN, han ska ut. Nu jävlar ska han ut.... hur i helvetet KUNDE jag ens tro att det här skulle funka bla bla bla bla bla.... tänker mitt huvud.
"VAD?" säger jag o försöker hålla paniken borta!
Han böjer ner huvudet....
" Jag har försökt säga det här flera gånger men inte klarat av det!!" .......DÄR var jag säker på min sak. Han ska ut, fan i helvete.... nu ikväll ska han ut! Hur kunde jag va så jävla dum o tro nåt bra om honom. Bla bla bla bla tänker hjärnan. 4
"Men säg för i helvete vad det är!" hör jag mig själv säga mitt i den obehagliga dimman.
Här börjar husbandet prata om att han älskat mig från första stund och att hans dröm alltid varit att få leva med mig i resten av sitt liv.
Jag fattar NOLL, sitter som ett jävla frågetecken o undrar om han är sadist! Vill han plåga mig nu när han ska säga att han knullat nån annan o sitta o snacka om kärlek nu känns bara patetiskt! Jag börjar bli mäkta förbannad....
När han ställer sig på knä nedanför mig fattar jag fortfarande noll o tycker han är den största IDIOTFAN som finns. Jag vill ju gå på toa o spy liksom....

Han stoppar ner handen i fickan, plockar upp en liten låda....... öppnar den o säger:

VILL DU GIFTA DIG MED MIG???


.....
det tar ett tag för Ninas hjärna att koppla här. Jag gapar bara o liksom undrar: Vart tog otroheten vägen, glömde han berätta nåt på vägen nu eller vadå??? När jag fattar så bara skriker jag JAAAA o gråter stoooora krokodiltårar. Jag håller paniskt om honom o är så lättad att han inte hade gjort nåt, att han hade friat o inget annat.... JAG VAR SÅ SJUKT LYCKLIG JUST I DENNA STUND! Åååh... jag ryser fortfarande när jag tänker på det.

Efter pusskalaset tittar jag in i denna vackra ring o ser att det står Tony 14/2 -06.... eeeh va? "Det är ju den 10:nde idag" säger jag till husbandet.

Han rodnar lite o säger..... "Ja vafan, jag kunde inte hålla mig ända till dess!" :) "Du skulle säkert ha rotat bland alla saker o så hade hela grejen gått åt skogen!" :D


Bild från frierikvällen!


* NÄR HUSBANDET SKA SPELA INNEBANDY/FOTBOLL
Om matchen börjar 6 o dom ska vara där halv 6 så börjar han trampa vid halv 5. Jag blir råstressad o skickar iväg han istället för att han ska gå o kolla klockan stup i ett fullt påmunderad med alla kläder, inklusive jacka....

* NÄR HUSBANDET VÄNTAR PÅ MILOBEBISEN
Ja...här har vi redan haft några diskussioner där jag eftersökt lite tålamod från hans sida. Han trampar, undrar, suckar, klappar på magen.... "När ska han komma ut?" .....husbandet tycker denna väntan är jättejobbig. Han ringer mig några gåner per dag o säger att han har svårt att jobba för han kollar telefonen flera gånger o " DU RINGER JU ALDRIG" som han säger. "Känner du ingenting???"undrar han oxå flera gånger per dag.

Häromdan var jag tvungen o säga att "Hjärtat, jag behöver DITT stöd nu dessa sista dagar, jag behöver det verkligen som mest just nu"
"Filåt"
säger husbandet när han kom på att JA KANSKE.

Han e galet söt mitt hjärta.....


Katten o husbandet tycker oxå att

MMS

Katten o husbandet tycker oxå att tisdagar är härliga...


Härlig tisdag!

HÅLL MED OM ATT TISDAGAR ÄR HÄRLIGA???


En lite förklaring angående det förra inlägget!

Oj, fick en rätt obehaglig reaktion på det förra inlägget....

OBEFOGAD KAN JAG TYCKA!!! Kan ärligt säga att jag blir ledsen att det uppfattas på det sättet..... för ni som känner mig borde verkligen känna mig bättre än så!!!

Ni som följt mig i flera år vet hur vi kämpat som djur för att få det här lilla livet i min mage. Ni vet hur jag gråtit floder, hur jävla dåligt jag mått, vilken berg och dalbana jag o husbandet upplevt i vår resa för att äntligen hamna där vi står idag....shit alltså!

Ni som följt mig i flera år.... vet hur jag med glimten i ögat kan få till mina inlägg.... som det föregående.

Så den som valde att uppfatta mitt förra inlägg som att jag HELLRE är packad än går igenom det jag går igenom nu måste ha fått allt totalt helt fel och om bakfoten.....

Det finns inget här i livet jag skulle byta bort mot det jag just nu genomlever. Det vi ska få gå igenom om någon dag kommer vara det största i våra liv.... precis som mina andra 2 barn var.

Men GIVE ME A FUCKING BREAKE.... bara för att jag längtar efter att få bli berusad av några glas vin betyder inte att jag på något sätt vill byta bort det jag genomlever nu. Eller att jag på nåt sätt prioriterar en fylla i mitt liv nu....och SJÄLVKLART kommer jag att ägna mina närmaste månader/år i livet åt att snosa på min underbara vackra älsklingsbebis. 

Men allvarligt så trodde jag inte att jag behövde förklara det..... det trodde jag var lika klart som korvspad!

Aja, vi uppfattar saker så himla olika märker jag....

Fylle Nina

Jag har funderat kring det här med att bli packad litegrand.... ja nu är det ju.... hmmm...låt mig se.... ganska exakt 9 fulla månder sen jag hade min senaste fylla.

Jag minns den som det var igår, vi drack ASGODA drinkar som jag själv uppfunnit. Helt otroligt med tanke på att jag är pinsamt usel på drinkar o kan tycka att Piña Colada är typ den godaste drinken som finns. Hur många år har den på nacken.... 45 eller???


I normala fall så funkar jag som så att har det vart en tuff vecka, man kanske har flängt runt som en jävla dåre hela veckan o skjutsat ungar till höger o vänster, klurat på pengar o allt som ska räcka till räkningarna, vart sur på gubben, tyckt att man är fet...ja whatever, så har det ibland suttit jäkligt fint med en fylla den helgen.
En avslappning liksom.... en period på några timmar där man bara släpper allt. Man går in under vinets dimma o bara njuter av att känna hur det hettar i kinderna, hur man bland främmande människor vågar snacka sex.... o då menar jag det pinsamma sexet kanske, hur man pudrar fejjan för hundrade gången för att man återigen hamnat framför den jävla spegeln som bleker en för varje gång.

En skön avslappning helt enkelt där man tillåter sig att inte vara så svensk pch perfekt utan vågar släppa på alla måsten, blir barnslig... eller överdrivet glad....överdrivet sentimental så man kanske gråter en skvätt.... stora planer... som att man ska starta ett företag ihop! Host..... allvarligt.... vem har startat ett framgångsrikt företag efter en rejäl fylleplan??? O har det funkat???

Skitsamma.... JAG LÄNGTAR EFTER ATT BLI FULL!

Japp, där har jag sagt det. Hur konstigt det än kan låta o hur länge det än är kvar så är jag verkligen sugen på att bli packad. Släppa allt ett tag..... inte vara så jävla medveten om allt 100 %-igt utan att faktiskt släppa på bara. Snacka knulla, bli pinsam, flabba ohämmtat, säga att jag älskar hela världen.....

Ja så är det! Man längtar efter mycket  just nu....

FRÅGAN ÄR OM.....

..... JAG HAR VÄRLDENS GULLIGASTE BLOGGKOMPISAR?????

J
ust idag när det kändes så jävla trist allting..... så fick jag det här ursöta från min kompis CIAN!

Älskade vän, tack så himla himla himla mycket!!! Åh han kommer bli så söt i det här...
BOOOOOOOOOOOOOOORING!!!

Hallå....

..... här är jag.Trippen igår blev en påhälsning hos svärföräldrarna. Fika..... o så får man lite sympatier för att man ser ut som en svullen bulldog i fejjan och är allmänt orörlig.

Trippen resulterade i några filmer oxå....

Jag som hatar skräckisar kanske skulle dra av typ BARA skräckisar så jag sket på mig av rädsla o skrämde ut ungen? Kan det va en god idè? Eller kryper han bara ännu längre in då??

Halv 4 i morse väckte jag husbandet.... det rann nåt....ur mig..... Det första som slår en är ju att det kanske kan vara fostervatten. Torka torka, borrta borta.... halv sex samma sak.... torka torka, borta borta.... NOPE. Såhär i slutet kan det vara ytterligare slempropp som beter sig så.... som vattniga flytningar. Så, NEJ...inget fostervatten alltså.

Ni som är känsliga har väl för längesen slutat föölja den här bloggen så jag tror inte ens jag behöver utfärda några varningar innan jag klämmer ur mig diverse härligeheter.
 
Nåt annat kul då???

Jag har ätit frukost
Jag har somnat en stund i soffan
Jag har kollat lite på en film som heter....hmmm... glömt bort för jag somna.
Jag har ätit flingor o mjölk
Jag har tagit samarin för halsbrännan


Ja, ungefär så kul har jag haft idag. MY GOD..... det händer inte många knop just nu!

Kul läsning på min blogg just nu, NOT.... återkommer om det blir roligare!

Nu ska jag ut ur min cocooon!

Nu är äntligen mitt husband hemma.... jag har saknat honom idag. Den här dagen har varit lång o jag har totalt cocoonat in mig i vårt hem soffan. Snön har virvlat ute och ökat o ökat... jag har inte vart ute alls idag.

Men nu när han kom hem så har jag inget val. "Nu måste vi ut lite" säger han...."Ååååh.... jobbigt" tänker jag som skulle vilja slira omkring i en rullstol o ha en lytkran att lyftas in i bilen med. Ska min arma kropp behöva knata....

Jag tror att vi ska handla... men då vill jag handla på ett ställe där man inte träffar halva stan som har så jävla roliga frågor just nu: HAR DU INTE FÅTT ÄN?????

JOOOO SER DU INTE DET......ungen ligger själv ute i bilen o min mage har inte minskat en jäääävla centimeter fast jag fått!!!!
har jag lust o skrika då! Men det gör jag ju såklart inte...

Jahapp, om jag skulle ta på mig lite mer kläder så vi kan åka.... nu tjatar husbandet här bredvid!!

Vi hörs igen!

PUSS

Huu...mina anklar börjar likna någ

MMS

Huu...mina anklar börjar likna någon annans! Men dom är mina...bara lite mer svullna än normalt!


NOSTALGI

Igår satt vi o kolla på  massa gamla bilder.....

...jag har glömt bort hur det var med ett liv utan mage. På riktigt... läskigt.... men hur fan känns det att inte bära på en 18 kilo tung vattenhink i fram???

När den läskiga känslan infunnit sig ska man gå tillbaka och titta på bilder från förr.... jag fick tårar i ögonen på många utav bilderna. Av lycka.... för att jag snart får tillbaka mig själv. Det är verkligen sant.... o att den här långa tiden med bebis i magen äntligen resulerar i en ny människa på jorden och Nina tillbaka i sitt eget skinn igen. Kanske ett uttöjt skinn men ändå snart tillbaka.... Nina är ju här under nånstans.

Så idag tänkte jag bjuda på lite bilder från förr.....

Partybilder (varning för puder/smink mängden utfärdas dock)!!


 SHIT va man kunde festa.... har totalt glömt det me!

Julmarknad 2007 i Leksand. Jag o husbandet åkte upp en helg
o sålde mina prylar. Vi höll på att frysa våra rumpor av oss,
men KUL var det!!!
O så mina små hjärtan i livet.....
Ha en bra dag alla.... hörs senare!


MIIILLOOOOOOOOOOO!!!!

Tidigare graviditet - BF Mån 24 nov 2008 Uträkning utgår från dagens datum: Mån 24 nov 2008.
Din graviditet startade Tis 19 feb 2008.
Din menscykel är ca 24 dagar
Du blev gravid ungefär Tis 4 mar 2008 (ägglossningen).
 Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till förlossning.Men var är han???????

Söndag & Soffläge. Allt man orkar.

MMS

Söndag & Soffläge. Allt man orkar... Å som ni ser ligger Milo kvar i magen o myser! Imorgon är dagen D,the big day,dagen jag väntat på så himla himla länge... Dagen som kändes flera år bort....är äntligen här. Vare sig de blir bebis eller inte så är det skönt att den dan äntligen är här imorn...


Time for dessert...

MMS

Time for dessert...


Lördagkväll med svenssonkäk!

Ingen vallning dock som hjälpt..... här e hon ARGBIGGAN FRÅN KÖLBOA!! Har en kompis som kallar vår lilla håla för KÖLBOA.... (ifall nån nu undra...hmm). Ett rätt passande namn.....

Fan va sur jag vart idag.... fan fan fan va sur jag har vart. Jag e explosiv!! Kattafan fick för sig att börja hoppa på handtaget när han vill in.... jag blev så in i helvetes rädd så jag höll på o föda i soffan...for ut som ett jäkla ÅNGLOK o fick tag i katten. Svor nåra ramsor o skicka ut han igen....

MEN.... om jag säger såhär så finns det inga spärrar just nu, jag bara tillåter mig själv o bli förbannad. Ska jag hålla på o hålla inne med såna känslor så kommer det här ju sluta i skilsmässa liksom. Jag kommer bli en rabiat övergödd häxa som kommer slå ner nån utomstående o det vet jag inte om det är nån höjdare? O är det nåt jag kan stå för sen när Milobebis e ute? Troligen inte....

Huuuu..... hormones hormones.... det bubblar hormones ur mina öron. Ur alla mina hål tror jag.... HUUUUUUUEEEEE... det där lät inte rumsrent, sorry! :( Tänkte på den där omtalade proppen vi snackat om nu i några dagar.

Skitsamma.... ikväll ska vi unna oss lite god mat. Typisk svensson käk en lördag kväll kan tyckas men WTF...spela roll, det e ju GÖTT ju!

Helgkandelabern är tänd!!! :)
Köttet puttrar i pannan....Potatisgratängen i ugnen....


Sen avslutar vi svenssonmiddan med lite bananasplit! Kanske man skulle ferra till det med tomtebloss o hela kittet...bara för o göra sig själv ännu lite mer psykfall!? :)

Ha en trevlig lördagkväll hörni...

PUSS

Ute o vallar flodkon för att få ig

MMS

Ute o vallar flodkon för att få igång nåt nångång...


Alltså! Kan inte folk skämmas själ

MMS

Alltså! Kan inte folk skämmas själva istället för att jag ska göra de åt dom... Den här bilden la han upp på sin blogg o säger att han inte är i nån bra form! Varför gör man så...


Slemmis...

Hur stor är en slempropp??

Ja han kan ju heta typ Fadde eller Tony Irwing  vara ganska stor.... men nu pratar jag slemproppen som släpper innan man föder barn, vad annars???

Nu har den släppt i förrgår morse, igår kväll o nu i morse..... man undrar ju hur stor den är egentligen innan det liksom är klarslemmat!!

Är den stor som en fotboll ger jag snart upp.....

MORGONPIGGA LIIIGAN!

Gooodmorning!! Precis ätit frukost med barnen, fick vräka ur Elliot ur sängen redan halv sju då glosorna inte var klara. Nu kan han dom (han e snabb pojken).... o sitter o tittar på storebrorsan Thedde som spelar Nintendo Wii. Sa jag att vi va morronpigga!

Såhär ser det ut hemma hos oss nu när kl är halv 8......

Rufspojkarna BUS


 
Husbandet slappar i soffan....


Inga värkar dragit igång.... nononononono.... sover som en kratta och Milo känns mer som en 8 kilos bebis än en normal liten gosse..hur får han plats???

Tror jag ska lyssna på Ulricas råd i förra inlägget om att ta en promenad.... det där med sänghalmen har vi ju redan testat o det är alldeles för jobbigt så det gör jag inte om! Det funkar ändå inte..... "Nämen ja e int bitter"!!!

Idag står på schemat:

* Städa
* Fixa med tradera
* Fika med tjejerna
* Handla
* Hämta ungar
* Hålla i träning

Inte en jäklaste lugn stund ska jag ha......

Igång hela dan så får vi hoppas på att han snart vill titta ut!!!

Puss & Kram, hörs under dan!

Uppdatering angående bebbeläget...

Hohooo....

.... nu e jag hemma igen. Nu har jag lunchat, fikat i flera timmar och vart o kollat Elliot när han rider. Har lite sammandragningar o tryck neråt då o då.... men inget som dragit igång! Inte vet jag om det bara var en liiiiiiiten del av slemmisen (då undrar jag hur jäkla stor den är egentligen) eller om jag är en av dom som det tar några dagar för att starta. Dock så är sammandragningarna kraftigare än förut.... ALLTID NÅT!!!

Aja, nu ska vi äta fläskpannkaka med lingonsylt. MUMMA!!!

Ja... lite uppdatering bara!

Först o främst, kolla in HANDSWEDEN...... MY GOD så mycket fiiiiint!!

Här är några fina exempel från HAND.... hade jag vetat att det fanns innan jag o husbandet gifte oss hade jag HELT KLART beställt våra ringar därifrån!Sedan så tänkte jag uppdatera er med att det inte händer så mycket mer, har dock fått tillbaka mina sammandragningar som varit borta i ca 1 vecka. Alltid nåt... nu ska jag fixa mig i ordning, det blir lunch på stan idag.... ellerhur husbandet??? Bea ska me oxå....

Gulle er som följer mig på den här resan....Ni betyder mycket för mig ska ni veta.... puss från mig!!

En händelserik eftermiddag igår....Jahapp... deppade ihop totalt igår eftermiddag så det blev inga fler inlägg från mig.

Var ju till barnmorskan, beklagade mig o berättade hur jag kände. Hon tyckte jag skulle få åka upp till bedömningsmottagningen på Ackis, för att bedöma hur det såg ut och om det finns belägg för att sätta igång förlossning. Väl där fick vi göra ett CTG...kurvan såg jättefin ut.

Ser ut som jag sover men det gör jag inte..... :)Här ser vi den fina kurvan...


Efter det var det dax för ultraljud, då skulle de kolla fostervattenmängd. Det fanns tillräckligt mycket men jag väntar en stor kille som vi trott. Därefter blev jag undersökt....AJAJAJ vad illa mig hon gjorde! Jag var öppen 1,5 cm o "inte alls mogen" som hon sa, min egen barnmorska har sagt att jag är ganska mogen..... eeeh what??? Och ungefär lika klart som korvspad så fick jag ju ha en kandidat med på undersökningen! WTF??? Alltid.... är jag en kandidat magnet eller??? Känns som varenda kandidat på Ackis sett min pulla nu!

Läkaren typ skrattade bort min oro o sa att jag var välkommen tillbaka på övertidbesök och ny bedömning den 8:e december! Javisst.... Husbandet var så förbannad så han frusta! Vi hade samma läkare då i början av graviditeten när jag spydde o mådde så sjukt illa. Det var samma sak då...fick ingen hjälp överhuvudtaget. AJA....

Det var bara sätta sig i bilen o åka hem. Tysta o lite sådär flummigt funderande...

Jaja, jag åkte o höll i träningen o körde skiten ur de stackars grabbarna. Men det var bara roligt sa dom så nu vet jag var vi ska lägga nivån på träningen! :)

Men så i morse lät det såhär ungefär vid halv sju när jag gick på toan:

" Tony, nu gick slemproppen" säger jag...

" Är det sant?" låter det från sovrummet...

Han störtar upp o vill se proppen, vilket han får.... här är vi inte finkänsliga.

Jag gråter en skvätt för att jag väntat på den där proppen så länge.... sen kramas vi o så går husbandet o lägger sig igen. När han kommer in i sovrummet ligger en yrvaken Elliot i sängen o frågar:

"Vadå, vilken slempropp, är det farligt?"

Plutten blev lite rädd eftersom han hör att hans mamma gråter lite.... förklarade snabbt vad en slempropp är och att det bara är bra om den kommer för då närmar det sig minsann.

Nu har jag lite mensvärk och känner lite tryck neråt.... jag vågar inte hoppas ETT SKIT med tanke på allt man gått igenom lite. När jag svettas och värkarna kommer regelbundet tror jag att det är på gång. Men hur som helst är det alltid ett bra tecken med en slempropp som lossnar....fast det är flera dagar kvar kanske innan det drar igång!

Puss o kram på er!

Hahaha....cool va? Japp såhär stor

MMS

Hahaha....cool va? Japp såhär stor e jag nu... My god,de är så jag själv får en chock när jag kollar på bilden. Nu åker jag till barnmorskan,puss


SUCK....

INTE PÅ BB
Cian......

Nej jag är inte det minsta på BB. Allt är som vanligt .... ja ungefär som jag skrev igår. Bara jobbigt.... Idag har jag i varje fall lite planer. Ska till barnmorskan Jenny, har planerat hela morgonen på vad jag ska säga till henne. Kan va att jag får tunghäfta när jag väl sitter där mitt emot henne..... Jag har ju nån slags konstig ovana o alltid vara så himla: "Nej, men jag mår jättebra..... inga problem alls..... " fast det egentligen känns totalt piss allting. Dessutom ska jag vara så jäkla tapper jämt, kämpa så jag blir gul o blå istället för o faktiskt tala om hur jäkligt det känns egentligen. Husbandet ska med på besöket så jag hoppas att han kanske kan hjälpa mig lite...

Sen blire fika med några av tjejerna idag.... skönt att dom får med mig såhär ibland. Jag har ju gått o blivit totalt isolerad nu, är bara hemma o bakar sönder mig totalt. O sen lagar jag mat..... o sen plockar jag.... o sen bakar jag.... och lagar lite mat.... JA NI HAJJAR!! Häromdan hade jag haft besök oxå men råkade vara utanför dörren precis då så jag missade henne.... snyft...fick dock ett fint litet meddelande utanför dörren!Tänkte jag skulle slänga in en magbild på mig här lite senare idag.... den tänkte jag skulle bli den sista. Det blir inga mer magbilder har jag bestämt för det som är i magen ska snart komma ut, PUNKT SLUT!!!

Hörs sen hörrni, puss & kram så länge!Ja...nog får man tiden att gå...

MMS

Ja...nog får man tiden att gå...


Tankar o funderingar

FY FAN!!!

Idag är jag så jäkla less så det finns inte..... morr! Jag är så totalt utpumpad nu.... jag orkar fan inte mer!

Natten har varit skitjobbig, varje gång jag vänt mig så vaknar jag av såna jäkla smärtor överallt. O inte en endaste jävla tillstymmelse till att det skulle vara på gång med nån Milo. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH..... jag har verkligen FÖRSÖKT att hålla humöret uppe men idag känner jag fanimig att det inte går! Jag e så jävla fittless..... usch...... DESSUTOM tampas jag med rätt obehagliga tankar. Tror att mycket från vår missfallsperiod har kommit ifatt mig nu.

Även fast man i huvudet vet att det inte ÄR länge kvar även om man går över så är psyket totalt slut nu. Kroppen skriker bristningsgräns hela tiden.... varje organ är så jäkla ihoptryckt, svårt o andas hela tiden... han vill ju inte sjunka ner min lilla Milo, han är inte fixerad utan sparkar HÅRT vid mitt högra revben fortfarande.

Prata med husbandet om det här med att vi faktiskt mer eller mindre varit gravida i 2 år nu. Vi påbörjade vår bebisverkstad i december 2006, några månader efter vi gift oss. Sen vet ni ju hur det gick med den verkstan.... totalt åt helvete eftersom vi fick 3 missfall på 1 år. Sedan gick vi ju på utredning..... Under denna 2 års period gick ju jag mer eller mindre in i väggen oxå, både jag o husbandet mådde ganska så piss. Våra tankar svärtades av den här oron för att få bebis eller inte... + att jag mådde otroligt dåligt. 

Sen lyckades vi i mars i år..... äntligen.... lite medicinering så höll sig Milo kvar därinne! LYCKA!!!

MEN..... just nu hjälper inte det, jag är skitless..... totalt urlakad..... jag vill bara att allt ska vara över, att min bebis ska ligga där på min mage alldeles underbar och frisk. Jag fick barn för 10 år sen, och då visste man inte så mycket om alla hemskheter som kunde hända. Idag vet jag nog ALLT känns det som... har läst alldeles för mycket. Så jag vågar inte tro på det här förrän jag håller honom i min famn. 

Den känslan är rätt tuff för mig just nu..... jag oroar mig mycket o vill ABSOLUT INTE gå över tiden. Har en bekant som förlorade sin pojke på övertid.....  Varje morgon när jag vaknar så undrar jag om han lever!! Några gånger har jag väckt honom därinne för att få livstecken. Helt sjukt...

Tror att dessa känslor är rätt normala såhär i slutet men lik förbannat så är dom jobbiga. Det känns som det är så långt kvar tills vi håller i honom jag o husbandet. Idag är en dålig dag både vad gäller att vara less och mina funderingar, låg o fundera massor i morse.... usch, o för varje dag som går känner jag mig mer o mer orolig. Det e INTE kul.....

Imorn ska jag till barnmorskan Jenny igen, tror att jag ska prata med henne om det här faktiskt....

Jaja, nu ska jag börja förbereda käk till mig o husbandet. Sen vill jag gå o köpa saffran för idag blire nog lussekatter.

Kram på er!!

Såhär får man en dag att gå.....


BULLARNA BAKADE.....


VAGNEN INHÄMTAD FRÅN GARAGET SÅ DEN FÅR LITE HEMTREVLIG BULLDOFTNu utfodra ungar som kommit till sin mamma o plastpappa idag..... jipppi.... hjärtat blir alldeles varmt av dessa ungar som kommer hem varannan vecka. Nu får jag lite energi igen känner jag.....


Halsdukens fördelar

Åååh... jag är så sugen på shopping.... till en vanlig kropp dåra!

Jag är sugen på o slänga på mig min skinnjacka, ett par jeans, schyssta sköna stövlar och sen skulle jag slingra mig i nån härlig stor halsduk! En halsduk gör så himla mycket med en outfit.... du kan känna dig lite kall med en skinnjacka mitt i vintern men släng på en halsduk så ser det genast varmt och klätt ut. Sen finns det ju dolda fördelar med en halsduk.... en dubbehaka döljs lätt, häng den runt halsen på fiket om du tycker du har en ful topp på dig, linda runt huvudet om du promenerar och det blåser.... häng runt halsen o dölj tuttarna om dom känns fula eller hängiga.

Ja det finns otaliga fördelar....

Hittade faktiskt lite fint på H&M.....o som alltid till bra priser:


Nåt säger mig att vi borde klippa

MMS

Nåt säger mig att vi borde klippa ner rosenbuskarna o ställa in solstolen i förrådet. Men i casa de ninis så fokuseras det på HELT andra saker...


Vad i helskotta är det här för nåt

MMS

Vad i helskotta är det här för nåt? Toxy,vår katt, undrar vad som fallit ner från himlen...inte så mjukt o mysigt som det ser ut!


Halkigt....

BLIXTHALKA i sverige idag.... hoppas ni alla kör försiktigt!! Usch....det är lika otäckt varje gång denna halka kommer, från den ena dagen till den andra.

Lilla mamma är till sig:
"Ni måste byta till vinterdäck NU ifall ni får åka in." säger hon förtvivlat, o har sagt det i flera dagar nu.

Igår var vi o hämtade våra vinterdäck så idag ska det på bilen. Känns ju faktiskt ganska mycket tryggare med vinterdäck, ifall det nu skulle bli bråttom till BB sen.

Men Milobebisen verkar inte ha så bråttom.... tänkte jag skulle visa den uppdaterade "beräknad ankomst av Milo" listan!

SOFFIE                                  23 SEP
MALLA                                 14 OKT
ALEXANDRA                       16 NOV  8.15 AM
VEVERICA                            16 NOV 12.00 AM
 
HABIBTY                              17 NOV
SUSANNE                            18 NOV
MATTIAS                              18 NOV  12.00 AM
MISSMII                                19 NOV
CIAN                                      20 NOV  12.00 AM
GARBO                                 20 NOV  12.09 AM
ALVA                                     22 NOV  12.00 AM
SANDRAH 85                       22 NOV    5.00 PM
AGNIESZKA                          23 NOV
ALEXNARD                           24 NOV  12.00 AM VIKT: 2985GR
MARY                                     24 NOV  12.00 AM VIKT: 3175GR
JOHANNA                              26 NOV
TONY                                      27 NOV
PANGIS                                  28 NOV
KATTI77                                 29 NOV
TESS1987                             1 DEC   6.25 AM
3BARNSMAMMAN               1 DEC  11.14 AM
FRIPPO                                   2 DEC
FRU P                                      4 DEC   7.36 AM
FRÖKEN DEC                         4 DEC   8.00PM

Det går givetvis att gissa fortfarande, klicka på den gula rektangulära Expect.net rutan här nedan så kommer du in direkt! I vinstpotten ligger ett presentkort på JC 200 kr!

Hemma hos syrran o pojkvän. Nu ska

MMS

Hemma hos syrran o pojkvän. Nu ska vi fika,har inte gjort annat än fikat idag. Håll med om att de båda ser ut som boxer Robert?


Nån som ser skillnad på husbandet

MMS

Nån som ser skillnad på husbandet o mig? Lite sympati får man...husbandet med 2 kuddar under tröjan. Men hans e lite lättare att få ut,typ dra ner en dragkedja. Min dragkedja kommer göra liiiiite ondare att öppna!


ÄGARBYTEMin dröm har alltid varit att öppna ett fik. Ja... smashing va?? Inte bli ägare av H&M, inte bli skådis, inte bli miljonär genom att va en hejjare på poker utan att äga ett fik. Självklart är ju det här en realistisk dröm...finns även orealistiska som att äga H&M eller vara skådis eller allmän miljonär.

Här i stan har vi ett fik, det är från början en omgjord fotoateljé. Den köptes upp och renoverades och blev skitsnygg. Minns mitt första besök där, det kändes på riktigt som att ha hamnat i storstan..... på ett schysst innefik..... bland snygga människor med fräscht att äta och fräscha interiörer. WOW känslan var ett faktum....

Sen har det bytts ägare, några gånger tror jag.... den senaste i raden snackade i sin mobiltelefon dagarna i ända och dessutom såg han allmänt pissless ut. Han ville nog ta o spränga sitt jävla fik i luften vissa dagar med tanke på hans ansiktsuttryck.

O hörrni... fy fan va tråkigt det är o handla av en sån mupp! Känns liksom inge kul o fylla hans dagskassa med 64 kr för en kaffe och ett wienerbröd. För o inte snacka om när vi varit där hela jäkla konkarongen o gjort av med flera hundra spänn. Ungar ska äta, fika, köpa glass och kladdkaka.... (finns ingen botten i dom vissa dagar). Man försöker väsa lite snyggt under lugg att "NU RÄCKER DET"!! Men inte fan hör dom det, eller inte fan VILL dom höra det.... ut går man 400 kr fattigare och dessutom har en mobiltalande mupp fått mina pengar.

Igår var vi o fika igen, på det här stället...... o i kassan stod en mörk kille. INTE MOBILMUPPEN.
Han säger glatt "Antar att damen beställer för två" och sprack upp i ett stoooort leende. Ok, själva uttrycket har jag hört ungefär 1438 gånger men sättet, han var engagerad, delaktig och glad. Han stod inte o snacka i sin silverfärgade mobil och suckade lite nu när han fick avbryta pga kunder.

"Hihi" säger jag.... "nä det behövs inte längre...det ser du väl, hihi"..... o jag betalade leende min o husbandets nota. När vi suttit där i 3 TIMMAR!!!!!! så kommer en ljus tjej o frågar om vi vill ha påtår. VA??? Jag tappade nästan Mejabebisen av förvåning. "Eeehh..näää tack, men tack ändå!!!" fick vi ur oss.

Dom har bytt ägare.... ett par som tagit över och är så jäkla trevliga så jag nästan fick tårar i ögonen.

Nu lägger jag gärna mina 64 kr i deras dagskassa, nu köper jag gärna den där 3:e kladdkakan till Elliot och utfodrar familjen......

Tänk vad viktigt det är. HEJJA NU nya ägarna... fortsätt så så lovar jag att jag inte så ofta kommer gå till ett annat fik! O sen kanske jag kan fortsätta lägga mina cafédrömmar på hyllan ett tag till.

BOULEVARD heter fiket ifall ni nångång hamnar i faggorna!

8 dagar kvar....

Hade en hyfsad känsla igår..... ja en sån orolig känsla i kroppen som säger att nåt är på gång. Hade mensvärk till o från hela dan, nån sammandragning som kändes rejält! Hade alltså lite förhoppningar på denna natt....

NOPE...NADA.... NOTHING..... INGET!!!

Vaknar upp lika fet, övergödd, ont överallt, svårt o andas, halsbränna och allmänt pissless idag! SUCK!

Nu sitter vi o fikar... Å titta så

MMS

Nu sitter vi o fikar... Å titta så gott lilla Meja sover på mitt bröst. Hon ska visa vägen för lilla Milo,kom ut nu min fästman så vi kan lajja!


Kikar på idol! Ingen högoddsare do

MMS

Kikar på idol! Ingen högoddsare dock... Men hörni,nu måste johan åka hem. Vafan,röstmässigt är han ju ljusår ifrån! Dessutom e jag gammal o orkar fan inte höra på dessa småtjejer som gapar halsarna av sig! Nä ut nu johan...


Rondellkörning och IDOL!

Hmmm.... jag mobilbloggade under IDOL igår men det har inte dykt upp här ser jag...... GRRRRR, det gör väl det nångång. O gör det de så vet ni varför det kommer in sådär huxflux!

Jag skulle vilja ta upp 2 saker såhär direkt på morgonen som jag superirriterar mig på... bara så jag får det ur systemet!

IRRITATIONSPUNKT 1
WTF!!!
Hur kan nån som sjunger ungefär 300 ggr bättre än en annan i samma tävling åka ur?? Ja, jag pratar förstås om IDOL. Allvarligt.... bara för att alla småbrudar skriker halsarna av sig för den här Johan (han e en söt liten kille för det) och givetvis oxå då röstar så blir liksom tävlingen inte längre en tävling. FAN det suger ju..... ska det verkligen få vara så??? Jag tycker det är helt fel..... hela upplägget rasar ju! Det här är inget nytt fenomen men nu blev det ´så överdrivet tydligt att det gör så att jag känner att min kärlel till IDOL minskar..... o jag vill fan inte det! Försör inte mitt fredagsnöje nu... rösta på den som har mest talang.... FITTSKIT!IRRITATIONSPUNKT 2

Alltså..... den här punkten jag nu ska ta upp är typ en av de grejer som svärtar mitt liv med irritation i stort sett dagligen!!! I alla fall de dagar jag kör bil... Det här tuggar på mig inifrån, det här gör att jag har lust att slå nån jävligt hårt och brutalt, det här gör att jag skulle kunna offra vår nya bil bara jag skulle få köra rakt in i en sån här idiot som inte hanterar detta.

Vi snackar rondellkörning!! ALLVARLIGT.... är det typ bara 20 % av sveriges befolkning som kan köra i en rondell och framför allt BLINKA i en rondell????

På riktigt så tuggar jag fradga..... jag spottar o fräser och fördömer dessa jävla idioter som inte vet hur man kör. OM alla blinkade o körde som man skulle så skulle så PÅ RIKTIGT NU, så skulle alla i hela sverige spara flera år i sina liv till att göra andra roliga saker än att sitta o vänta på att bilen som nu kommer från vänster ska fortsätta köra rakt fram eftersom han INTE blinkar. MEN SEDÄR.... den jävla idioten har inte hittat sin blinkers utan svänger in vänster. O där har jag stått o väntat..... helt i fucking jävla onödan!!

För att inte tala om hur en del svänger in i min körbana, jag som då är på väg till vänster i rondellen..... fast den jäveln ska rakt fram. LIFFFARLIGT ju.....

GAAAAH, vet ni.... skulle kunna skriva en uppsats om det här. Skulle kunna kontakta Aftonbladet/Expressen ja tom gå ut i TV för o få folk att fatta hur fan man ska köra!!! Kan inte nån..... nån med mer inflytande än mig göra det!!!

Jag slår VAD om att ni som läser min blogg någongång råkat ut för idioter i rondeller..... o då räcker det inte med en gång!

Nån som inte håller med????

Håll tillgodo..... rondellkörning som den ska se ut!

Slemproppar och värkar..... fast inte MINA värkar!

Gomorron... bara jag vaken i mellansverige???

Nåväl, sovit en hyfsad natt igen.... är glad varje gång jag gör det nu IFALL det skulle sätta igång...då vet jag i alla fall att jag sovit och ska klara av uppgiften, dvs få ut MILO till världen.

Det är så spännande..... jag är ju inne på Familjeliv en del nu. En rätt vanlig företeelse som blivande småbarnsmor. Där hänger jag i en tråd som är till för oss som ska ha nångång i november. Nu är det 2 tjejer där som sitter o klockar sina värkar. Det ger mig hopp om att snart sitter jag där o kanske gör samma sak....

I morse kom lite delar av slemproppen. (Ja, ni får inte vara känsliga nu). Hoppas att den släpper helt nu och ger mig lite värkar.... KOM IGEN!

10 dagar kvar idag.....

Puss på er, måster "rusa" in till familjeliv o se hur det går för tjejerna!

LÄNGTAR TILL JUL!!

Jag har ju gått o blivit KÄR i julen på äldre dar.....

...förr tyckte jag bara det var en massa jävla måsten, stress och spel för galleriet. Idag riktigt längtar jag till julen..... jag ÄLSKAR verkligen julen.

MATEN
PYSSLET
DEKORATIONERNA
KÄNSLAN
DOFTEN
UNGARNAS FÖRVÄNTAN
JULKLAPPARNA...... JA ALLT!!!

Lite bilder från förra julen..... aaaahhh.... längtar!! (Bilderna är klickbara)
Nu har jag så smått börjat kika på ny julbelysning och vad jag ska ha för dekorationer i år. Just nu, när det inte hunnit bli utplockat i butikerna är det ju superhärligt o gå o kika på allt..... sen när man börjar landa i slutet på november är det så urplockat o alla juldekorationshyllor ser ut som ett jäkla skämt! Finns det inte folk som kan försöka hålla det snyggt undrar jag??? Säljer man inte bättre på det sättet?

I år har jag hittat en SKITSTOR julstjärna jag ska ha här i allrummet (kök/vardagsrum). Hoppas den finns kvar när jag orkar ta mig ner på stan....

Hmmm.... snaaart får man börja julpynta lite. LÄNGTAR verkligen....

Tänk så man bli när man blir äldre, som en liten kärring.... men WTF. Jag är ju nästan en kärring så det var väl fasicken på ti´n!

Gillar ni julen???

Puss o kram på er o ha en bra dag! Hörs snart igen!

Hörde nåt om att.... Det var på gå

MMS

Hörde nåt om att.... Det var på gång när man putsade fönster?


Vet inte vad som tagit åt mig men.

MMS

Vet inte vad som tagit åt mig men...det här var min lunch idag. Gröt,skinkmackor o julmust. Nu har jag sovit gott på soffan i 1,5 timme. Inget är sig likt här hemma.


Hyrde en feelgood film igår....så

MMS

Hyrde en feelgood film igår....så nu har jag gråtit o blivit ännu mer kär i min gubbe. Dessvärre kolla vi THE MIST igår kväll...vill du må bra ska du INTE titta på den. Jag sov så dåligt inatt pga den...


När man är en snäll flicka får man

MMS

När man är en snäll flicka får man som man vill. Nu ska vi äta skinksmörgås o julmust...


Not that big?!Kolla in..... jag får plats i bilen fortfarande.....

SÅÅÅ SUUUGEN!!!

Mmmmm....... fy fan så sugen jag blev på skinkmackor och julmust. HUSBANDET.... ska vi skita i middag o mumsa på sånt ikväll istället??

Nu har jag vart o ätit lunch...köttförslimpa med gräddsås o potatis, mumma... ja, som ni ser så kretsar det mesta kring mat för min del. Javisst, vad mer kan jag syssla med nu är o äta?? Jo, jag har legat på soffan faktiskt o tagit mig en NAP. Det var sjukt skönt men jag blir alltid lite illamående när jag sover mitt på dan... skitsamma... det får vara värt det nu när kroppen laddar för o föda.

Inga sammandragningar nu så det var nog bara lite skrämselskott igår...... suuuck.

Nåväl, skitsamma.... nya tag o föröksa tänka på annat hjälper nog. Som mat.....

PUSS

Falska värkar....

Här sitter jag då....... INGEN MILO I FAMNEN DOCK! Han är kvar i magen.....

Värkarna höll i sig hela långa dagen och kvällen.
Min KÄRA MAMMA tog hand om mig hela eftermiddan o kvällen, hjälpte mig i badet, hämtade saker, gjorde mat, klappa på mig. Hon är helt underbar....vad skulle jag göra utan mamma??? Sen fylldes det även på med husbandet senare på kvällen.... ungarna är helt exalterade, dels den nya bilen och så deras mamma som haft lite känningar på att lillebror Milo äntligen snart ska komma.

Älskade syster och min helt underbara BÄSTA MAMMA!!I alla fall....... Vid nio igår kväll var jag så totalt slut så jag satte i mig 2 alvedon och efter en stund lyckades jag somna. Sovit ganska bra inatt, vart uppe o kissat en gång bara.... inga värkar alls under natten.

Nu har jag vart uppe en stund o känner av att det börjar mola igen.... vet inte om delar av slemproppen gått nu på morronen, har bara för mig att det var MYCKET mer slem när den gick med Thedde! Den här bloggen utelämnar ingenting.... ni får inte bli förvånade om det dyker upp en bild på en slempropp här framöver!! HAHAHAHA.... o då pratar jag inte om husbandet! Hihii... näääääärå!

Få se vart det lider under dagen... ska jag hålla på o ha ont i fleeera dagar innan blir jag lite less, men det är ju så....just nu har jag ingenting att säja till om!!! Nu gäller det bara o hänga me....

Annars blire en lugn dag, jag går inte många knop utanför dörren tror jag. Vore ju GÖTT o slöglo på nå filmer nu...

Hörs igen hörrni o tack för alla kommentarer jag får! Känns härligt att ni är många som följer mig på den här redan nu!

KRAM PÅ ER ALLA

Värkar....tror jag i alla fall eller så luras MILO!

Jag sitter och klockar lite värkar nu.....

Dom har hållt i sig hela dan mer eller mindre. Vi har hämtat bilen o allt det där roliga redan så nu får han komma om han vill. Tog ett bad hos mamma o pappa, satte mig i soffan med myskläder o bara försöker o slappna av. Det lugnade sig efter badet... tycker dock att det satt igång lite igen. Ja alltså nu under eftermiddagen...

Nu har jag ca 8 min emellan. Har ringt till förlossningen o dom säger att när du inte längre kan konversera med din man så kan vi åka in. Just nu kan jag snacka som vanligt även om jag blir irriterad när npn frågar nåt....

Nåt annat då.... bilen e jättebra och sen är det så sjukt bra ljud i stereon jämfört med vår förra bil. FNISS.... fick poppa högt idag när jag skulle åka på lunch med mamma o exet. När vi satt där så började sammandragningarna riktigt ordentligt! AJAJAJ, mamma blev nervös när de var nere på 5 minuter.

Vi får se vart detta leder.... det kan ju faktiskt vara nåt vidrigt som förvärkar o att de avtar senare. Jag håller er uppdaterade här, bara så ni vet.

Kram från en smärtpåverkad niinis!

Vi har nog en knäpp katt,han går m

MMS

Vi har nog en knäpp katt,han går med mig på promenaden...hela vägen. Är de inte hundar som gör så?


Förvärkar igen....

Nu har jag suttit här o hängt vid  datan alldeles för länge.....

NÅT som dock händer är att jag börjat få dom där onda förvärkarna igen. Jag ska nog fasen klä på mig lite o kanske gå ut en sväng o gå lite lätt.... för att liksom se vilket håll det börjar gå åt!! :-)

I själva verket kanske jag bara såååååååå mycket önskar mig riktiga värkar att jag liksom framkallar dessa förvärkar o inbillar mig att dom är starkare än vad de är.

Man e bra MUPPIG!!!

Hörs sen i alla fall.... kram sålänge!

BIK BOK som jag nästan glömt.....

En butik som jag nästan glömt bort lite är BIK BOK......

Förr när jag jobbade i en mycket större stad än min egen så gjorde jag ofta besök hos dom. Hittade i stort sett alltid nåt.... ungefär som när man besöker GINA TRICOT! Det e såna där perfekta "hitta nåt snabbt" butiker.... Jag längtar till mina första besök jag ska få göra på dessa butiker som icke längre gravid och förhoppningsvis lite smalare!

Lite coolt från BIK BOK då.....


Förvärkar!!!Gårdagen började i vår säng, med "lådsaspappe" frukost på sängen.....

Ja, sen vet ni ju resten eftersom det var farsdag. Fladdra o for runt i vår lilla kommun.Idag står det "hämta bil" på kalendern. Vi plockade ur vår gamla igår och ärligt talat så känns det ju såklart lite vemodigt. Som Thedde sa: "Ja, PER (vi kallar honom Per efter hans registreringsnummer) har ju skjutsat oss till skolan flera flera gånger så det e klart man kommer sakna honom oxå...."

VET NI????


Igår kväll hade jag lite värkar..... det må vara förvärkar men jag hade 20 minuter emellan under hela kvällen. Halv 12 gick jag o husbandet till sängen och han fortsatte klocka...... kände att det liksom inte var nåt "drag" i dom så jag somnade vid 12. Sovit oroligt inatt.... vaknat hela tiden, haft ont överallt och sen drömt massa mardrömmar. Vaknade såklart råtidigt, nu på morgonen har jag bara liiite mensvärk av o till. Inget man gör barn på... SUCK, dessa fröväkrar gör ju att ett litet hopp tänds för att man ÄNTLIGEN ska få åka in o föda!!

Jaja..... vi pinnar på o hoppas att det sätter igång snart! 14 dagar kvar idag.... så nu kan det ju smälla till när som helst!!! Nu ska här göras frukost till la familia! Barnen åker till sin pappa idag så då är man lite ledsen i hjärtat oxå....

Puss o ha en bra måndag allihop!


Fars dag och inkontinens....

Gomorron.... vaken sen 5. Gääääääääääääsp....

Ja min sömn är ju som den är nuförtiden, jag sover många timmar men vaknar stup i kvarten av alla möjliga saker. Är det inte mina höfter så är det Milo i magen, är det inte Elliot som kryper ner vid mina fötter så är det kattfan som ska ut eller in eller ha mat. Sen ska jag vända mig oxå vilket inte alls är så lätt som för er andra....

Igår var en hektiskt dag, ner på stan o införskaffa farsdag presenter. Tror ärligt talat att under min timme på stan så fåragade typ 15 pers när jag skulle ha EGENTLIGEN!? Fy faaan, e jag bara en stor jävla mage nu?? Jag har ju faktiskt ett huvud oxå som rymmer andra svar än: "24:e november men det kan ju bli när som helst nu!"
Men jag bara ler o svarar snällt medan jag kokar inombords! :)

Sen var vi på match med Thedde, vi förlora med 8-3.... jag hade dock (med tanke på bortfallet av spelare) förväntat mig torsk med tvåsiffrigt, så jag är faktiskt nöjd och oerhört stolt över grabbarna. Som vanligt gapa jag så jag nästan kisas på mig.... aja.... INKONTINENT BRITTA MED LÄCKANDE F...... nääää skoja bara hahahah..... :)

Idag är det ett himla farande runt halva kommunen, först ska Thedde spela innebandy med grabbar som är ett år äldre än han. Då måste vi ju kolla.... sen ska det fikas och ätas för glatta livet!

Vore det inte fint att få bebis idag, på farsdag o allt?? Men.... det blir det inte.... har bara lite mensvärk till o från. Inte fan föder man barn på lite mensvärk....

Grattis o kramar till alla pappor därute! Kom ihåg att tala om hur mycket de betyder för er!!

Puss o ha en trevlig dag!

Vi har köpt en ny......

Mitt i IDOL kastar jag in ett inlägg här....

.... har en lite rastlös känsla i kroppen. Har städat som en galning idag, vart o storhandlat, burit kassar och nu så har vi precis käkat o ska snart kasta oss på det här fatet:Sen var det där roliga vi har köpt!

Vi har köpt BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!! En riktig svenssonkärra, jihooooooo. Den är såå fin o vi ska hämta den på måndag.Nu ska jag rusa tillbaka till TV:n.... det är Kevins tur o sjunga!

Jag älskar temat idag!!! I LOVE ROCK N ROLL!!!!

Tålamodet från månen!!!

Jag var med till stallet igår igen.... det är ungefär vad jag klarar av under 1 dag. 1 grej om dagen utanför dörren sen får det vara bra!!
Det här "nosluddet" som det kallas har Elliot sytt till en häst i stallet. En häst som han diggar ganska hårt, Sickla som hon heter har vart med på bild här några gånger. Igår berättade han:

"Mamma, jag har sytt det här till Sickla!"

"Haaaar du?" säger jag och blir ärligt förvånad över hur fint gjord den är.

"Ja, dom här bokstäverna är gjorda med en speciell maskin" säger han glatt.

"Ja jag ser det, den var verkligen jättefin och vad roligt att hon använder det oxå" säger jag.

"Mamma, vet du hur lång tid det tog att göra det här nosluddet?" undrar Elliot.

"Neeej" svara jag. nyfiket...

"4 veckor för varje bokstav" svarar Elliot. "Eller jag tror att det tog först ett helt år, sen började vi skolan igen efter jul och sen var den klar på sommarlovet" rättar han sig själv.

Jag räknar ut att han pratar 1,5 år..... vet ju inte riktigt hur nära sanningen det är men Elliot brukar ha koll på tidsperspektiv. Säkerligen har han fått avbryta pojekt nosludd ett antal gånger för att andra saker skulle göras på syslöjden.

"Oj, vad du har kämpat med den, vad duktig du är" säger jag.

Alltså, det tålamodet har han inte ärvt av mig. Jag hade skickat luddet åt helvetet efter 4 veckor om det fortfarande inte var klart. Men att han hade ett sånt tålamod e ju fasen inte klokt!! VILKEN UNGE!! Jag e chockad!

Nu..... skrotarfredag! Återkommer igen... vi har köpt en ny sak som jag e såååååååååååååååååå glad för, bilder kommer sen!!

Puss o ha en trevlig fredag allesammans!!!

Godmorning.....

Godmorning.....

...nåt som känns sådär är att jag börjat må lite illa igen. Antagligen beror det på att det börjar närma sig slutet på denna graviditet. Känner mig äcklad av det mesta.... men det är inte som det var i början när jag spydde ur mig inälvorna nästan. Nu har jag ännu inte spytt men känner att jag skulle kunna emellanåt. Hoppas det inte håller i sig utan släpper snart och att MILO kommer uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!

Elliot o jag satt i soffan själva till ganska sent o glodde TV, jag glodde inte utan försökte med en spade att hålla upp mina ögonlock som totalvägrade. Jag slumrade väl ungefär sådär en 747 gånger..... till slut muttrar Elliot för sig själv. "Jag vill att Tony ska komma hem". Hmm.... kom då o tänka på en sak. Våra barn är såååå ovana vid att vi är borta på kvällarna när vi har barnen. Vi är verkligen ALDRIG det och är vi det så är vi nånstans tillsammans allihop, men igår så var det ju studion och det blev sent för husbandet. Thedde kommer oxå hem o undrar vart TONY ÄÄÄÄÄR O HUUUUUUUR LÄNGE SKA HAN VAAA BOOORTA???? Faktiskt så blev jag nästan förvånad över deras reaktioner.... men när man tänker efter så är det bara jäkligt ovana vid en "förälder" hemma.

Vad betyder det här då? Betyder det här att vi är hemma för mycket kanske? :) Ja kanske, men vi är nog lite så jag o husbandet...vi gör det mesta ihop och är sällan ifrån varann o så diggar vi bara att va hemma. Jag tror vi fick nog av att vara ifrån varann i början när vi träffades och jag vägrade låta honom träffa barnen. Så varannan vecka blev det inte så mycket träffas.... detta pågick i 1,5 år.

Jaha, vad händer idag....

Jo, jag ska tvätta lite. Pyssla med mina alster. Plocka bland papper.

O så ska jag vänta på att få lite känningar...lite kan det va på gång känningar???  Troligen inte... men ska i alla fall vänta.

O hörrni....världens bästa husband kom hem med en sån här till mig igår!!5 megapixels kamera i.... hihi.... jag belv såååå överraskad och jätteglaaaaad!! TACK MITT HJÄRTA, love u!!!

Nu ska jag susa vidare i hemmets vrå...hörs snart igen!

Barnmorskebesöket!

Hallojsan...

..... aaah, äntligen hemma. Nu kan man ta på sig sina snygga myskläder igen, myskläder som jag ALDRIG har i vanliga fall, snaaaaark! JAG BOOOOR i myskläder. Allt är oskönt...bara att vara i sitt skinn är tammefan obehagligt. AJA... nu ska jag göra det så skönt som möjligt. På med plyschdräkten minsann.... svarta plyschdräkten! :-)

Elliot, som är i nån slags "äta allt vad du orkar" fas nuförtiden vill ha nudelsoppa, o eftersom den enda som kan göra riktigt god nudelsoppa i vår familj är husbandet så får han göra det sen när han är tillbaka från studion.

Ja just ja, lite uppdatering angående studion o musiken då.... han sjunger ju för ett tyskt band, 2 låtar är färdiga o jag tror att det var 2 till som skulle bli klara. Dom nere i tyskland var störtnöjda med de andra 2 o väntar nu IVRIGT på de övriga 2. Husbandet, som faktiskt oxå är gravid har liksom inte fått ärslet ur, tog tag i saken idag o tänkte göra klart de resterande 2. Får se hur det går, men de vore ju bra om de blev klara så tyskpojkarna därnere blev glada!

Thedde e på innebandy, jag själv mår lite skit idag så jag hoppade att vara tränare o litar på de andra två tränarna....

Var ju hos barnmorskan Jenny idag, höll på o få en chock o springa ut med magen hängande i följe när hon sa att mitt symfys mått (magmåttet) var 41. Alltså... då ligger man typ i verklig storlek 1,5 cm över normalkurvan. MY GOD tänkte jag...MILO bebisen måste vara typ en 7 kilos bebis i så fall tänkte jag , o tänkte vidare på mitt stackars underliv som kommer bli kvaddat för resten av sitt liv.

Barnmorskan Jenny gick o hämta en kollega som mätte magen till 35 istället, det var väl en jävla skillnad!! PIUUUH... hon hade inte träffat rätt på blygdbenet som kan vara lite marigt när man har ett huvud därinnanför. AJ sa mitt blygdben om den behandlingen.... barnmorskan Jenny är ju lite färsk...o hårdhänt!

Nu ska jag värma risgrynsgröt, ha på kanel o socker, äta 2 ostmackor till och ett stort glas mjölk! MUMMA.... sånt lyx får man passa på att göra när man är själv hemma me ungar på vift och husband i studion!

Puss på er o erkänn att du blev sugen på risgrynsgröt nu?! :)

Tröttast i stan...

E jag tröttast i norra Europa eller? Troligen... jag såg på både Ugly Betty och Dessperate Houwives snuttvis...ögonlocken var tyngst i världen, jag bara orkade inte hålla upp dom... bara lite då o då. Så jag har typ inte hängt med alls....får vänta till reprisen på söndag.

Idag står det besök hos barnmorksan och fika med en kompis på kalendern. Få se vad barnmorskan Jennie har o säga idag. Sist var hon ju nästan arg på mig för att jag inte lyssnade på min kropp. Jag klagade över mensvärk och ont i ryggslutet.... nu med facit i hand vet jag ju vad det berodde på. Åkomman från helvetet.... hemmisar. AJAJAJAJ... det tog en vecka med medicinering för att bli av med dom. En hel jäkla vecka.... fy farao!

Förresten GRATTIS OBAMA!!!


Hörs sen hörrni.... puss

Längtar nästan redan till ikväll... om jag nu orkar hålla mig vaken!?Jag har slötittat på gamla repriser på femman..... DESPERATE HOUSEWIVES. Nu är dom där Bree håller på att bryta ihop fullständigt, där Edie har bränt ner huset.

Ikväll kl. 21.00 är det dax igen.... nu fattar inte jag men ska det här 5 åren som bara försvunnit i serien alltid vara försvunna??? Nån som vet??

Shopping!

Nu har familjen begett sig till respektive plats....

Ni kommer väl ihåg att jag beställde lite grejer från NELLY.... lite julklappar till bl a teens. Jag jorde en till beställning igår, kom på att jag missat 2 st. Så nu är jag klar med julklappar till 6 personer! JIHOOOOO......

Detta paket kom på bara 3 dagar!Lite trosor från FRANK DANDY och lancome JUICY TUBE!

Å när jag ändå var i shoppingtagen så TOKFYNDADE  jag på ELLOS... om ni inte handlat där tidigare så måste ni bara ge det en chans. Jag tycker att det är helt annat på Ellos nu än vad det var för nåt år sen. Nu kan man hitta riktigt snygga grejer där!!

Jag hittade dessa boots...... o gissa vad dom kosta?? 199 spänn!!!!!Dom är supersköna dessutom.......


Bilder från förr.....

Va ju på samtal med lilla Elliot igår. Allt var jättebra förutom att han är precis som sin mamma var i skolan. PRATIG och därmed lite svårt att koncentrera sig på vissa saker! Tänk att dom båda ärvt den talanglösa egenskapen av mig.... ?? Nu har han i alla fall lovat att försöka bättra sig på den fronten. Han är ju klok pojken så det vore synd om han ödslade allt på sånt.... som jag gjorde!

Igår bläddrade jag bland gamla journaler från båda mina förlossningar. Hittade då ett gammalt foto på Elliot när han föddes. Alltså.... jag skrattar än idag när jag ser den här bilden. Här är han ca 5 dagar gammal, han är gul och har solat nån dag på sjukhus, han är svullen och tjock eftersom jag gick över 15 dagar.HAHAHAHAHAHA...... min lilla tusse!! :-)Kan man tro att det är samma unge??? :)

Sen har vi Thedde då.... den här bilden är från ett fotografbesök när han var 8 månader.En riktig liten tjockis....

Idag är han en stor snart 13 årig pojke...time flyes!!Ja... det var lite nostalgi för mig....

Nu ska jag vacka patrasket o få iväg dom till skola och jobb! Hörs senare!
PUSS


Julkänslan börjar närma sig...VECKANS TO DO!

Måndagmorgon och jag har min första arbetsfria dag, känns ärligt talat helt konstigt. I fredags plockade jag ner alla mina tavlor o teckningar från ungarna på jobbet...... lite ont i hjärtat fick jag allt! Nog för att jag känner att detta känns otroligt skönt, ja att vara ledig alltså.... slappa hemma och vila upp mig inför vad som komma ska men det är ju med dubbla känslor!

Hmm.... vad vankas på schemat ??MÅNDAG:    Baka pepparkakor, Elliot har samtal på skolan, barnen kommer, skjutsa lite barn!
TISDAG:      Vet inte än.... troligen lite plock här hemma.
ONSDAG:    Barnmorskan....träning med grabbarna.
TORSDAG:  Slapp
FREDAG:     Städa inför helgen. Träning med grabbarna.
LÖRDAG:    Match med grabbarna.... i Uppsala, tar med BB väskan :)
SÖNDAG:    Thedde spelar match med pojkar -95

Nu ska jag susa vidare i cybervärlden och köpa julklappar.......

GOD JUL!! :)

Aaaaahhhh...vilken slappardag ...

Aaaaahhhh...vilken slappardag vi haft! Idag har vi endast legat på soffan, ätit o kollat film. Riktigt skön avslappning....och välbehövd tror jag!

Just nu slappar jag hemma hos mor o far.... dom laddar för att kolla på formel 1 vilket jag själv är typ nada intresserad av, tänkte att jag sätter mig här o kollar läget i cybervärlden! Husbandet har innebandymatch.....

Hopp

Brontobritta, bebisar o katter....

Lördagmorgon.... solen skiner in i  våra takfönster. Det känns så härligt att se den där solen... det var ju några dagar sen.
Igår kväll var vi hos Meja o hälsa på... Meja blev 3 veckor igår. Hon doftade ljuvligt och hennes små smala spiror var klädda i vita strumpbyxor med små röda hjärtan på.... mammahjärtat bultade stenhårt!! Jag ville typ äta upp henne..... småbebisar är verkligen ljuvliga. Så nu har jag fått lite styrka att fortsätta vara gravid... snart har ju vi en ljuvlig bebis.

Mejas mamma o pappa har 2 katter oxå.... nu kommer jag inte på vad det är för sort men dom har snea ögon. Sän är dom helt galet gosiga... jag höll på allvar inte att bli av med den här!!

Hur oskönt hon än låg så skulle hon promt ligga i mitt knä....


Här ligger hon tillplattad under min mage....


Bry er inte om BRONTOBRITTAS kulstötararmar och ballongansikte..... det är lilla Meja i knät o så katten då förstås som är grejen..


Nåt annat kul då.......

I morse fick vi lite blod på pappret när jag hade vart o kissat.... tror att slemproppen börjar släppa, eller jag hoppas att den börjar släppa.... menvärken river i lite igen så jag hoppas att det närmar sig med stormsteg!!

Ha en trevlig lördag, här hemma ska vi städa lite och sen åka på tur som husbandet säger. Få se vad det innebär....

PUSS & KRAM o njut av solen om ni ser den!RSS 2.0