BAJS-SNACK!

Här bloggar man på nattkröken oxå tydligen... kommit hem från svägerska/svåger alldeles nyss och blev lite sådär debattsugen efter att ha läst bilagan till Expressen, "Fredag" ni vet.

Där har dom en tjej som tydligen är någon slags kärlekscoach!

Rubriken lyder:

BAJSA MED ÖPPEN DÖRR ÄR DÖDEN!

Ok, detta fångade hela min uppmärksamhet och jag läste hela artikeln hon skrivit. Det hela går ut på att man inte ska släppa på t ex fisar, bajs och rapar hejvilt i ett förhållande för då går det åt helvete för er!!
Hon poängterar dock att man inte behöver gå runt och lukta rosenknopp i alla lägen.....
Fortsättningsvis så säger hon att man inte ska hasa runt i mysbyxor, sliten tischa och otvättat hår efter 3 månader i ett förhållande.

Nu ska jag berätta en liten story för er, ifrån mitt eget liv.

Innan husbandet så dejtade jag en pilot i några månader. Han bodde i stockholm och var en helt vanlig kille. När vi träffats ett par gånger så var han väldigt noga med att förklara att han inte diggade tjejer som fes, han ville heller inte veta nåt om att hon skulle bajsa eller nåt sånt. Redan där skulle jag ju ha kasta benen på ryggen och stjappat i 380km/h. Alltså, på riktigt så diggar INTE JAG såna killar. Det är alldeles för präktigt och feminint för mig smak!
Nåt höll mig kvar, typ "najs-o-ha-nån-att-träffa-dock-utan-käslor" snubbe. En eftermiddag ringde han och ville så gärna att jag skulle komma hem till honom. Jag var FETBAKIS efter en rejäl fest, jag var barnledig den helgen och passade på att festa till då såklart. Efter en timme stod han bakom min dörr. Jag packade väskan och så åkte vi hem till honom. Han lagade mat. Jag åt för första gången på hela dagen och blev jättetrött. O ni vet när magen inte fått nåt att jobba med på en hel dag och sen drar man ner en brakmiddag i den så slutar det oftast i en stor BRAKSKIT oxå!

Jag la mig i sängen för att vila. Han låg bredvid. Jag höll precis på att somna sådär jätteskönt när jag hörde mig själv dra av värsta brakarn! I sömnen liksom.....
Jag höll ju för fan på o dö! Jag tänkte att jag låtsas fortsätta sova så får det liksom bara gå av FARTen. (FART = PRUTT på engelska hahaha). Jag vet än idag inte om han sov eller om han hörde min brakare... idag känns det som det kvittar however!

En annan gång hade han och jag varit på fest. När jag har festat så brukar jag ha ett behov av att gå på toaletten på morgonen. Jag belv alldeles kallsvettig för att jag inte ville göra DET, alltså nr:2 hemma hos honom. Så jag höll mig och höll mig så det fan svartna för ögonen och tårna krullade ihop sig till små bollar!
Till slut skulle jag ha gjort nr:2 i hans säng om jag inte skyndat mig in. Såklart så låter det ju dåra eftersom man hållt sig så bra så då höll jag på o hoppa ut genom fönstret! Pinsamt nog fick jag liksom smyga ut från badrummet och hoppats att han blivit döv under tiden....

En tredje gång ville han flasha till det och bjucka på lite ostron! Jag hade aldrig testat det.... Dessutom åt vi en fisksoppa i samband med ostronen. Jag åt 6 ostron av bara farten. Det var helt ok faktiskt. Vi åkte hem till honom..... och det exploderade av smärta i magen på mig! Jag skulle ha stannat hemma hos honom en stund men kände återigen att jag då skulle ha skitit ner hallmattan hemma hos honom! Han ville t.o.m ha sex och då törs jag knappt tänka på vad som skulle ha hänt... Jag rusade ut till bilen och hann o tänka att jag nog skulle skita på mig i bilen! Det körde runt i magen som värsta karusellen, det knep, brände, knorra, bröla.... ja you name it! Det behövde ut! Jag blev alltså sjuk av den här maten. Jag hann väl 100 meter och såg en mack som jag kunde åka in på, tack gode gud... annars hade jag gjort det i bilen och sen kastat den åt helvete! SÅ förjävligt var det....

SUMMA SUMARUM! Ju mer förbjudet allt sånt blir i ett förhållande, desto mer såna här incidenter inträffar!

LITE FRÅGOR!

* Ska man verkligen inte få fisa för sin kille/sambo/man/flickvän när det kniper i magen och man vet att en fis skulle hjälpa? Ska man behöva resa sig från soffan och gå in på toaletten och fisa därinne?

* Ska man inte kunna gå och bajsa OCH tala om det för sin man? Är det nåt fult, är man en sämre fru då? Alltså...skiter gör vi ju alla! Drottning Silvia drar nog en korv emellanåt, David Beckham tar nog t.o.m med sig en skvallerblaska och läser om sitt liv i den medan han sitter och trycker, Victoria Silvstedt kanske snackar i mobilen med den mystiske mannen medan hon har diarré! Vad vet jag?

* Vadå sliten tischa och mysbyxor. Kan inte det vara jättesexigt? Om inte annat så är det jäkligt skönt... har man sex åker dom ju av ändå! Jag kan hålla med om att sliten tischa och mysbyxor every fucking day skulle döda ett förhållande i slutändan men kom igen nu! Mys i soffan med jeans på sig.... ALDRIG!

Jag VET att vi alla är väldigt olika. Jag har en kompis som aldrig rapat, hon fiser bara om hon "råkar" inför sin man och hon skrattar liksom aldrig åt att han fiser utan tycker att hmmm. Jag har en killkompis som typ MÅSTE bajsa utan kläder på sig, han vill vara spritt språngande näck. Annars känner han att hans kläder luktar skit (den känns lite tuff ute på krogen känner jag och faktiskt lite invecklad och jobbig). Inte kul att bli skitnödig på ett tåg, toan är allt annat än rymlig där.

Men även om vi nu är olika....olika pryda, olika uppfostrade osv så kan jag tycka att en viss naturlighet måste finnas i ett förhållande! Alltså... skulle piloten gjort slut med mig för att jag fes när jag somnade? Blev jag en sämre tjej då? Han hade nog gjort slut om han visste vad som hände med macken och allt det där. (Nu var det jag som ville sluta träffa honom så det kvittar väl...) Det är väl riktigt vrickat om man slutar tycka om varandra för att man visar att man är en helt normal människa. Vadå tappa spänningen? För att jag är en människa...
Har den här kärlekscoachen fött barn? Då skiter man inte på toaletten utan då skiter man, om man har otur, rakt ut på barnmorskan, eller på förlossningsbordet så det luktar skit i hela rummet. Men det fetignorerar man då.... det finns liksom annat att tänka på i det ögonblicket, som att överleva smärtan!

NOPE... jag tror inte på det där med att inte funka normalt i dessa sammanhang. Nej, det gör jag inte... SORRY kärlekscoachen!

Snart dax för MADONNA!Tänk att alla dessa månader redan gått, jag fick ju biljetter i februari liksom. Då tänkte jag att det var evigheter kvar till det var dax för konserten på Ullevi. Nu är det 8 dagar kvar, nästa helg drar vi dit. Jag och husbandet. Hårdrockshusbandet ska kolla lite Madonna och han tycker det ska bli skitkul. Det är bra att han är ombytlig vad gäller musik.

Jag läste hennes låtlista och rös ända ut i tårna. Äntligen ska jag få se denna IKON. Vi har sittplatser, Ni vet att gamla kärringar vill ha det så bekvämt som möjligt ;) Halva vår byhåla ska åka på det här så vi kommer nog vara en del därnere, husbandet och jag bor på hotell en natt. Tanken från början var nog att vi skulle bo 2 nätter... men näää, det pallar vi inte. Vara ifrån Milobebis så länge? Neeej, en natt får räcka!

Det är så häftigt med stora konserter, hela stan andas konsert. Människor är på bra humör, lite lulliga och förväntansfulla sådär. Man träffar massa nya människor och ser lite annat än det vanliga.

Ska bli så häftigt och få se henne på riktigt. 50 bast och så jäkla het så hälften vore nog.

Grönanbesöket!

Javisst, då har vi varit på grönan då. Det blev en bra dag men kanonväder...tyvärr kanske man ska säga då det blir KNÖK där då! Det gick knappt att komma fram, o thank god att vi inte tog med oss Milobebis. Han hade lätt flippat i värmen och av att sitta i sin vagn alla dessa timmar vi blev där.

Nånting stort hände, nånting väldigt betydande för Elliot. Han VÅGADE ÅKA UPPSKJUTET. Som tur är har jag filmbevis på det, jag tror att detta bara var en dröm för Elliot men han tuffa till sig och kastade sig upp i den. Thedde, som är från en annan planet räds inte för NÅNTING ALLS. Han åker ALLT.... så många gånger han orkar. Han tycker att alla karuseller är kul. Men vadå kul? Var det typ inte HJÄÄÄLP JAG DÖÖÖÖÖR känsla eller RÅSUUUG i magen? Nepp...kul tycker han. Men inget har någonsin varit WOOOOOOW!! Bara kul... han är som sin farsa han! Tål ALLT!

Men kolla in här, jag filmade hela Elliot och husbandets uppskjut! Bara som minne och ett kom ihåg att han var så MODIG som gjorde det! Dom sitter här:
Och såhär var det när dom åkte..... ni ser nog inte så bra men det är ett filmbevis :)Sen är ju jag så JÄKLA RÄDD för allt här i livet, tyvärr. Detta medför att man fan inte vågar göra nånting, som att åka karusell. När jag var yngre så kunde jag åka llt, jag var aldrig rädd för nånting. Sen blev man morsa och så jäkla feg! SNARK....

Å när man är tråkig så får man sitta bredvid såna här när de andra köar och åker karusell!Men vet ni.... jag åkte faktiskt en karusell! KVASTEN!!!! Hahaha, jag var livrädd hela vägen men guuuud så roligt det var! Och jag är mäkta stolt över mig själv ska ni veta, vi köa i en hel timme och jag höll på att ångra mig! Men NEPP...jag gjordet! TJIHOOO.....

Tanden höll sig lugn, med värktabletter SKönt det, sen bokade jag om tiden till tandis, nu få rjag hon jag gillar och som behandlade mig som jag var 5 år. BRA!


TÄVLING... vinn tavlor från Nindigos RUMÄnnu en taveltävling!

Nu tävlar ni om denna kärlekförklaring. En mycket fin kärleksförklaring till nån Du verkligen älskar. Det här är nåt jag skulle ge till husbandet, för honom kommer jag att älska för alltid....

FÖR ATT TÄVLA GÖR DU SÅHÄR:

* Skriv något i kommentarer, glöm inte ditt namn och din bloggadress eller mejladress.
* Kom tillbaka till min blogg den 4:e augusti och kika om du vunnit!
* VOILA, så enkelt var det!

TÄVLINGEN AVSLUTAS 2009-08-04 kl. 08.00

AJ och TACK!

Godmorgon och än en gång....

TACK FÖR SUPPORT OCH STÖD! Blir otroligt glad att jag har min blogg, här hämtar man faktiskt styrka såna dagar som igår. Ni ger mig den styrkan! Idag känns det lite bättre, jag grubblar såklart litegrand på morgondagen. Kommer det att gå eller inte? Kommer jag banga än en gång, och vad kommer det att innebära för min tand? Sövas ner och plocka ut den eller vadå? Kan säga att jag knappt tänker på pengarna, eller det gör jag ju såklart. MEN, just nu är detta så överväldigande så jag orkar inte tänka på pengarna oxå! Igår blev det gratis by the way, tandläkaren ville inte ha nåt för igår! Det var ju najs faktiskt.

Nog om det....i alla fall för en stund!

Idag ska vi åka till grönan med ungarna! Det är "typ" sista veckan med sommarlov, i alla fall näst sista hemma hos oss. Vi fick ett så jäkla bra häfte som kallas artisthäftet med massa gratisbiljetter till allt möjligt, inträde, karuseller coh femkamp! Så Milobebis åker till sin farfar och farmor och vi tar de stora pojkarna och drar dit. Husbandet jobbar till 11 sen drar vi....
Tveksamt om jag åker nå karuseller, jag känner mig mör i hela kroppen och har ju fortfarande ont! THANK GOD för IPREN och ALVEDON! De är mina bästa vänner just nu!Jag klarade det INTE!
Här ser ni en looser, en LOHOSEHER!! Jag är helt söndergråten.... Jag klarade inte av det helt enkelt.  Det blev en annan tandläkare idag som inte ALLS hade någon sympati för töntiga 36 åringar som är rädd för tandläkaren. Han mörscha på med sina sprutor helvilt i käften på mig. Väntade inte direkt att någon bedövning skulle ta utan började borra svinhårt i min så jävla onda tand.

Grejen var att jag beslutat mig för att ta bort den här jäkla tanden som jag bara inte står ut med längre. Han ville borra sönder den, alltså i 2 delar så att det skulle bli lättare att ta bort den samt att det inte skulle behövas opereras bort några små rötter som eventuellt skulle bli kvar i tandköttet! Sagt och gjort. MEN.... jag hann nog inte bli så bedövad som tanken var, eller så är jag bara så inihelvetes smärtpåverkad nu för att det är en inflammation i den. Alltså, på riktigt. Jag sprattlade med benen när han borrade, jag flaxade med armarna. Han slutade inte utan körde på några sekunder till, då brast jag ut i något jag brukar kalla FULTJUR!!!

STANS JÄVLA FULTJUR dessutom! Jag grät rakt ut och hulkade. Han försökte bedöva rakt ner i nerven, bedövningsmedlet flöt i hela käften. Jag var bedövad ner i axeln till slut. Husbandet var svettig och alldels förtvivlad med mig därinne. Thedde hade hand om Milobebis utanför.

Då brast det totalt. Jag har nog inte i mitt vuxna liv gråtit av smärta mer än när jag fött barn. Det här var värre. Jag lovar, det var så overkligt hur ont det gjorde. Jag kände att jag inte klarade mer, jag grät och sa åt honom att fylla upp hålet så jag fick dra hem. Vi diskuterade saken fram och tillbaka. Det värkte så mycket så jag ville springa hem till mina IPREN. Han fyllde upp det, och lät mig åka hem! Väl ute möttes jag upp av en förtvivlad Thedde som såg sin mamma gråta så mycket. Han klappade på mig, kramade mig och hade tårar i ögonen. Han är så fin min lill"stora" grabb. Han ville knappt följa sin kompis utan ville följa med hem o ta hand om mig. Med tårar i ögonen tvingade han sig själv iväg till slut. Mitt hjärta är så stort för denna underbara känsliga unge!! Han har fått en sån fin egenskap, att kunna visa känslor!

Efter att ha gråtit ut mot husbandets axel så åkte vi hem. Han ringde jobbet och sa som det var. Gjorde mat som jag fick kämpa i mig, bäddade ner mig och gick en promenad med Milobebis.

Ska dit på torsdag för ett nytt försök. Då ska det knapras värkisar innan, jag ska försöka sova bra, äta bra och sen ska bedövningen få verka minst en halvtimme. MY GOD, jag vet ärligt talat inte om jag klarar av att åka dit igen. Huuuu..på riktigt. Jag är helt slut på psykiskt och fysiskt nu så jag vet inte vad. Känner mig som en looser. En feg jävla bangare.... men samtidigt! När jag tänker efter, det finns inte på kartan att han skulle ha fått fortsätta!! NONONO....

Hörrni, tack för fina ord och pepp i det förra inlägget. Ni är guld värda för mig.... KANON! Tack för ni finns!

Förbannade skit-tand!Ja, den jäkeln bara inte vill ge sig! Jag var ju där senast i tisdags, dom rotade ur den och fixa till en provisorisk lagning. MEN, den förbannade jävla tandjäveln bara vägrar att bli bra. Jag har gått på IPREN sen i tisdags, nu orkar jag inte mer. När jag väl får ont i den så gör de så ont så jag vill gråta. Idag är det nog. Jag fick en ny tid kLockan 14, får jag som jag vill drar jag ut den jäveln! PALLAR inte att ha ont mer, dessutom kostar det här inte LIIITE pengar! FUCK.... sen är jag livrädd dessutom. Det här tar på psyket ska jag säga er...

Sedan så håller ju vår bebis på att få sina framtänder, den ena tittar fram liiite liiiite. Den andra är bara svullen och ser ut att göra ont. Så, Milobebis är inte bara LITE gnällig nu. Inget är bra, han kan inte sova ordentligt för att inte tala om ätandet. Är glad om jag får i honom lite gröt på förmiddagen, sen blir det välling och så försöker jag få i honom mat. Men, han fräser och vill ABSOLUT inte ha. Idag försöker jag med att koka lite pasta, koka lite kyckling och grönsaker. Sen ska han få en egen liten tallrik med mat framför sig och äta och kladda hur han vill, får se om det går bättre?

Så att, humöret här borta är allt annat än på TOPP! Den här tanden gör inte mig direkt på bra humör.....

Helgen är över igen....

Ok, nu ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg här. Jag är skittrött, har fortfarande ont i min tand och börjar känna mig skapligt jäkla trött på den skiten. Dessutom har husbandet och jag låtsasbrottats vilket medfört att jag knäckt till nacken som FAAAN och det gör ONT som HELVETET själv! Nu känner jag att jag börjar få ont i halsen oxå så svininfluensan har väl kommit och tagit mig eller nåt....

Skitsamma.... man är en gammal kärring, då har man ont överallt.

I lördags var vi och "jobbade" på svärisarnas och husbandets mosters loppis. Vi hade lite besökare, det här stället ligger helt underbart fint till. Ett fantastiskt ställe att bo på... det är husbandet moster med man som bor på det här stället.

Grannarna därute har en katt som dom tror blivit till på ett lite konstigare sätt. Ni vet när katter som inte borde para sig med varandra gör det ändå. Från den här kullen, som var 5 från början, så dog 3 katter direkt efter födseln, 1 var normal som tyvärr blivit överkörd och så den här kissen. Han har jättesvårt att gå rakt, han beter sig som en katt som precis vaknat upp efter att ha varit sövd. Jag filmade den här snutten och sen grät jag som ett barn, jag tyckte så synd om honom. Men, som husbandet sa, han vet inget annat. Han har levt i många år och alltid varit såhär, då kändes det lite bättre!


Jag har haft finbesök under helgen oxå....

En barndomsvän till mig och hans familj var här och hälsade på! Sååå härligt och få ses lite när det är långt mellan varven!! Dom har 2 barn varav den minsta, lilla Liam, är en månad yngre än Milobebis. Jättesöta ungar har dom, den äldsta, Noel, blev jättebra polers med husbandet. Och höra en liten fyraåring snacka Helsingborgsmål måste vara bland det charmigaste av allt!

Nu gnäller Milobebis, måste underhålla honom lite.

Puss på er!

ZzzZZZzzZZZz.....

......ZzzZZzzZZZzz.......trött trött trött!

Återkommer medbilder från helgen....har oxå ett videoklipp på en väldigt speciell katt som fick mig att brista ut i jättegråt!

Puss så länge

Saker att irritera sig på under semestern!

Såhär i semestertider är det väl jättehärligt, men det är samtidigt mycket att irritera sig på därute. Kanske skönt att ha detta i åtanke när hösten sluter sitt friska kalla väder omkring oss.
Vi, som precis varit på semester, har ju sett mycket av det där som man liksom nästan kryper ur skinnet av!

SAKER ATT IRRITERA SIG PÅ UNDER SEMESTER!

* VÄDRET
Jag börjar med det för de ligger ju på allas läppar, ALLTID! "Huuu, nu är det varmt, ojoj.... det skulle sitta fint med lite regn" flåsar min granne. Eller "Fyy faaan, att det bara orkar regna så mycket?" säger min andra granne. "Typiskt att man sätter semestern när det är sämst väder!" säger den glada semesterfiraren! Vi irriterar oss på vädret hur det än är JU, vi är liksom aldrig nöjda.

* IDIOTER
Nu när vi var borta så hade vi fått Milobebis att somna efter många om och men, solen gassade och vi trånade efter att få ligga på filten en liten liten stund, känna solens strålar mot våra blekfeta kroppar ynka tio minuter... Då kommer raggarBritta från Lycksele liksom. Hon har en urtvättad blå bikini med lite för stora bikinibyxor så dom fladdrar lite över hennes stjärt. Hon har en cigg i mungipan, sönderfärgat svintohår och så ställer hon sig precis vid Milobebis vagn och skriker: "Kooooom nuuuu Mooonicaaaa!" Japp, TACK FÖR DEN SVINTOBRITTA! Vår bebis vaknar och vi kan se oss i ärslet eftger någon sol nåt mer på den här semestern! Så fattigt har den ju faktiskt visat sig! Var det längesen SVINTOBRITTA fick barn så hon har glömt hur det var när man var småbarnsförälder? Eller bara skiter hon i att respektera småbarnsföräldrar? Jag kan då rakt säga att jag, även fast det var 13 år sen jag fick bebis och Milo inte var född, INTE ställde mig och bröla precis bredvid en sovande bebis i vagn. JÄVLA SKITBRITTA!!!

* SUPERSEMESTRARE
Medelålders..... hmm, OOPS, är jag i medelåldern? Skitsamma, dom är i alla fall lite äldre än mig. Dom är, låt oss säga, i 45 årsåldern. Barnen är i tonåren eller mindre beroende på hur sent i livet dom valt att skaffa barn. Dom invaderar stränder, vattenland, campingar och andra trevliga ställen med sitt världsvana "Nu kommer vi med hela vårt konkarong av solstolar, frysväskor, foppatofflor och arroganta sätt" människor. Dom lägger sig på en plätt som är mindre än en bröstvårta, dom liksom KNÖKAR sig ner eftersom dom tror att dom har mer förtur än andra människor. Dom ställer sig på andras handdukar för att kunna lägga ut sin egen. Dom sätter sin brassestol precis där dom själva tycker att den ska stå, sen skiter dom i att han bakom får skugga på halva kroppen. Sen har de oftast mage att liksom blänga snett på en för att man råkar ligga för nära.

* TRÄNGARE
Hit hör oftast det lite äldre. Dom är inte som andra dumsnälla svenskar och väntar på sin tur. Nej, dom tycker att dom levt lite för länge för att respektera att en som är yngre faktiskt köat lite längre. Dom tycker att dom inte ska behöva köa överhuvudtaget faktiskt. Det spelar ingen roll om personen i fråga som står före i kön är ett litet barn.... det skiter dom här trängarna i, dom ignorerar även små barn bara dom slipper köa så länge. Det här är nåt som får mig att brinna totalt. Det slåt totalt stopp i hela skallen på mig och jag skulle (och jag kommer inte att tveka nästa gång) ställa till en jävla scen angående detta!

jAHAPP...då var jag irriterad nog så jag måste avsluta det här inlägget nu!

PO.P har svidat om till UNISEX!

Polarn o Pyret har börjat med UNISEX nu, här är lite nyheter därifrån!Tandhelveten!

Godmorgon!

Inatt har de varit ett himlans liv på Milobebis. Hans framtänder strular och tittar fram stundtals för att bli svullna och gömma sig i tandköttet pånytt. Han har knölat mycket inatt, halv 3 inatt fick han en supp och sov ända till halv 8 efter det. NAAAAAJS! Jag tror att tänderna irriterar samtidigt som det säkerligen värker.
Själv har jag fortfarande tandvärk men kan numera ta mina värkisar lite glesare vilket tyder på att det är på väg åt rätt håll! ENDLICH!! Tandvärk är tortyr, det är vidrigt då det genomsyrar hela ens liv.

Jag håller fortfarande på i sovrummet. Är inte klar än men ska väl snart vara det. Nu behövs det lite ljuslyktor, nån lampa och nån kruka så ska jag väl ha kommit i fas därinne. Jag har ju en sällskapssjuk bebis som vill bara med ÖVERALLT där jag är. Toan, sovrummet, laga mat, sitta vid datan så jag har inte så mycket ensamtid numera. När han sover och då ska det passas på att göra ALLT, städa, tvätta, blogga, mejla, ringa, plocka... m.m. Det är ju den berömda 8 månadersåldern som närmar sig, med den sällskapssjukan och separationsångesten.

Här sitter jag på toan och han ligger nedanför på golvet.
Den där handdukskorgen är en perfekt leksak därinne.

Pinsam man är!
Kom på en grej eftersom jag troligen åker  till IKEA imorgon. Jag håller ju på att boosta sovrummet. I alla fall så slog det mig att jag ju inte berättat om mig och husbandet. Hur pinsamma vi kan vara om vi finner folk intressanta. T ex om de för en konversation som man lyckas höra, så är vi fast och glor som vi vore efterblivna.

En dag var vi på IKEA. jag var gravid och tung så vi beslutade oss för att sätta oss och fika. Restaurangen på IKEA var knök så det fick bli 2 platser intryckta mellan 2 olika sällskap. Sällskapet på den högra sidan var sådär patetiskt "varit ihop för länge med varandra så vi har ingenting att prata om längre" gammalt par. Men på den vänstra sidan var det fanimig fyrverkerier av intressanta människor. Det var ett yngre par, varav tjejen var från ett annat land, frankrike tror jag för hon bröt sin engelska på det viset. Sedan var det då pojkvännens svenska föräldrar. De pratade om ditt och datt, ni vet sånt där slösnack man för när man typ ska lära känna varandra för att det är första gången man ses. Jag hörde exakt varenda ord som sades. När jag som smaskigast satt och lyssnade så sparkar husbandet till mig under bordet. Först reagerar jag inte eftersom jag är totalt upptagen av den här konversationen. Han sparkar till mig igen. 

Då liksom slår det mig att jag suttit och lyssnat samtidigt som jag suttit och stirrat. Ja, alltså STIRRAT på dessa okända människor. Skulle inte förvåna mig om jag hade munnen öppen oxå. Kanhända att de tittat tillbaka på mig men det har jag i så fall inte märkt, jag var för inne i konversationen. Det var sådär så att när mamman och pappan som satt på ena sidan hade ställt en fråga till det unga paret, så tittade jag snabbt på det unga paret för att se vad de skulle svara! Det roliga är att husbandet oxå suttit och stirrat men funnit sig efter en stund. En stund som vi tror är 5 minuter. Lite gräns på det känner jag. 5 minuter RÅSTIRR på det här sällskapet är inte OK!

Huuu, stackars franska flickan, och stackars alla i sällskapet när vi dessutom sitter som efterblivna bredvid. Nej, skärpning har husbandet och jag bestämt. Så intressant får inte konversationer som vi INTE deltar i vara.

FITTKNIP?!


Hörrni ni där ute som blivit mammor? Ni andra med för den delen....
Hur är det med slidmuskulaturen? Ja... alltså anledningen till att jag undrar är att jag ju som ni vet nu fött 3 ungar. Jag ska, efter att jag diskuterat en sak, återgå till det jag ville komma till i det här inlägget, nämligen era träningsvanor! Ska börja med en annan sak först!

Det som slår mig är att det fortfarande, år 2009, finns tölpar som tror att smulan för alltid kommer att bli en stor GYMPASAL efter att man fött barn. Att den liksom gapar som ett stort hål efter en förlossning. Okej om man för 30 miljoner år sen inte riktigt visste smulans töjbarhet och förmågan att dra ihop sig igen, men idag??
Tänk vad jobbigt det skulle vara att hitta trosor till ett stort gapande smulhål? Alla trosor skulle ju liksom "ramla" in i det där hålet. För att inte snacka om sex? Kastar man liksom in trumpinnen i den där gigantiska gympasalen och chansar på o nudda väggarna eller hur skulle det gå till? Skulle det vara så kan man ju lika gärna skita i´t. Det skulle vara GYNATT MED SEX för alla nyblivna morsor.

Men ärligt alltså, det FINNS dom som tror att den blir totalt förbrukad. Förbrukad är ju i o f s helt sant att den blir med kanske inte riktigt så jätteförbrukad. Det har ju kommit ut ett barn ur hålet så att säga,  det spelar ingen roll om det var 1 eller 77 år sen du födde barnet, det har kommit ut ett barn. Det finns inget som heter att bli en förstagångsföderska igen. En del myter säger att man 7 år efter en förslossning klassas som förstagångsföderska igen. Jag har nämligen frågat om detta och det stämmer INTE! Det finns alltid ett ärr i livmodern efter en förlossning lika mycket som en smula visar att den fött ett barn. Mer eller mindre. Jag tror inte att man med blotta ögat liksom ser att "WOHOOOOO.... här vare gott om plats!" Det är de sakkunniga som kan se det.

Så, jag skulle bli glad om det någonstans i skolläran sades att ett smulhål inte förblir ett öppet gapande hål utan är så smidigt och bra genomtänkt att det faktiskt drar ihop sig igen. Oftast till det där tajta vanliga hålet det var innan. Dessutom gör det de nog garanterat om man sköter sin smulträning. Vilket leder in mig på det jag skulle prata om - SMULTRÄNING, FITTKNIP, BÄCKENMUSKULATURTRÄNING - you name it!

FRÅGA:
 Tränar ni smulan?
Jag trodde förut att det bara gällde kvinnor som fött barn, men fick av en klok gynekolog veta att det ju helst ska börjas tränas när man fyllt 25. Ungar eller ej!

Själv tycker jag att det här med smulträning inte är nån höjdare. Alltså, jag har svårt att göra såna knipisar på bussen som många gynekologer nämner. För det första åker jag aldrig buss! :) För det andra tycker jag att det syns på mig när jag kniper, det säger t.o.m husbandet. Ansiktet får ett speciellt uttryck säger han. Så, att tro att man sitter i godan ro och kniper men att nån jävel bredvid ser att jag sitter och kniper är väl inte så kul.

Jag har 2 historier om det här med smulträning.

Historia 1:
Jag har en väninna som är värdsmästare i smulträning! Jag ljuger inte utan jag tror på riktigt att hon skulle vinna OS i fittknip om hon ställde upp. När jag fick Thedde så var hon riktigt noga med att poängtera detta med smulträning för mig. Du måste köpa kulor, du måste träna varje dag, du beställer dom på apoteket, hon gick på som en fittknips-proffessor! Jag gick till apoteket och köpte dessa kulor, det fanns 2 olika tyngder. Jag tog de tyngsta för att vara säker på att min smula tajtade ihop sig igen. Kulorna var typ lite mindre än en golfboll med en fiskelina fäst som en ögla vid den. Man skulle göra uthållighetsträningar och styrketräningar med sin smula. FITTSTYRKETRÄNING.
Man skulle ligga på rygg och dra i snörena och hålla emot och så skulle man bara gå omkring hemma med kulan därinne under 20 minuter upp till en timma. Styrketräningen gick bra även om jag faktiskt tyckte det varlite sådär snuskigt och ligga och dra i ett snöre som kom ut från smulan. Uthållgihetsträningen gick inte så jättebra. Jag glömde kulan kvar under en hel dag. I duschen på kvällen märkte jag att snöret var kvar. Jag hade träningsvärk i smulan och i livmodern i flera dagar efteråt.

Historia 2:
Min väninna, ja OS medaljören i fittknips bruttan ni vet. Hon har oxå 3 barn. Hon tränar febrilt med både vanliga knip och med sina kulor. Hon får perioder när hon ligger i hårdträning. Då snackar vi kulträning flera dagar i veckan ibland fler gånger per dag. Vi har diskuterat hennes träning några gånger och det slutar alltid med att jag känner att jag har en GYMPASAL och hon en ingång i size med ett hårstrå! VIRGIN HOLE! Då blir jag duktig ett tag och tränar jag med men sen glömmer man av det igen. I alla fall. Hon träffade en ny kille och fittknipstränigen var värre än någonsin. En dag löpte hon t.o.m på bandet med en kula inne och fick ett telefonsamtal som gjorde att hon avbröt sin träning. Hon duschade, lagade mat till sin nya kärlek och sen blev det ju givetvis lite rjaraj då barnen hennes var hos pappan. Morgonen efter satte hon sig på toaletten och kände att hon hade ont upp i smulan. "MY GOOOOOOOOOOD" hon kom på att hon glömt kulan inne. Hon hade alltså haft den inne sen igår på mogonen, 24 timmar. Dessutom hade de haft sex med kulan inne. Hon greps av fetpanik, satte sig på huk och försökte krysta ut kulan. NOPE, den satt som berget själv. Efter en halvitmmes dragkamo med kulan ringde hon sjukvårdsuppslysningen. Det blev ett besök till akuten där hon fick muskelavslappnande och till slut kunde kulan plockas ut som hade satt sig låååångt upp i pullan! Efter allt detta så har hon även fått vidga sitt urinrör som blivit för tajt så hon har haft massa urinvägsinfektioner som följd av att allt kiss inte kommer ut.
Om jag säger såhär, hon tränar inte på samma sätt längre. Farbror doktorn fick säga till på skarpen att så vältränad SKA man inte vara! Konstigt att hon inte knipsat av snoppen på sin karl än??! :)

Sååå, lagom är bäst! Jag har hört att en orgasm per dag skulle vara tillräcklig träning för bäckenbotten. Kanske ett trevligare sätt att träna smulan på oxå.....

BOOSTA SOVRUMMET

Jag har fortfarande så ont i min tand så jag nästan gråter, stundtals när jag inte tagit en värkis. Nu sa tandis att det kan göra ont ett tag eftersom det då är en infektion i den. Igår eftermiddag tog jag en värktablett, på kvällen la vi oss i soffan för att kolla på Benjamin Button. Somnade under filmen (fast den var jättebra) och vakande kl halv 11 av värken FROM HELL!! MY GOD, jag ville skrika och gråta för att det gjorde så ont. Värktablett och så tog det typ en kvart så började det kännas lite bättre, vilken befrielse. Utan värktabletter skulle jag inte vara människa nu.... HUUUUU! Ber till högre makter att det här ska släppa snart!

Känner då att jag behöver skriva lite MÅ BRA inlägg igen! Jag är inne på att göra om vårt sovrum lite, jag vill göra det sådär SUPERMYSIGT så att den där "vill ligga i sängen hela dagen" känslan infinner sig! Hittade en liten artikel om det förut. Saker man kan göra för att få en MÅ BRA känsla i sovrummet, lite av idéerna är mina egna oxå! Sömnsvårigheter är något väldigt vanligt i dagens samhälle, har själv haft dom och vet precis hur vidrigt det är när man inte får/kan sova.

* FUKT & GLÄDJEBOMBA
Innan man lägger sig kan man istället för att "bara" tvätta av sig sminket, peela huden och lägga på en fuktmask. Vill man så kan man ju använda sig av de hemmagjorda jag tipsade om! Tänd ett doftljus - blunda och tänk igenom tre händelser från dagen som Du är glad över medan Du väntar på att masken ska verka.

* FÖRBERED SOVRUMMET FÖR EN GOD SÖMN
För varmt, kläder på golvet och staplar av tidningar och böcker kan störa Ditt undermedvetna när du ska sova. En kvart före laggdax kan man göra följande: Öppna fönstret rejält, vik upp täcket så sängen vädras, plocka undan om saker ligger, släck i taket och tänd en lampa som ger ett behagligt mysigt sken. När du kommer tillbaka från kvällstvätten inbjuder sovrummet till en god natss sömn.

* GE DIG SJÄLV EN LUGNANDE AVSLUTNING
Ta ev. en snabbdusch. Avsluta med att smörja in dig med något som doftar rosor. Rosdoften ger en lugnande effekt och passar därför till kvällen.


* UPPDATERA NATTGARDEROBEN
Min nattgarderob behöver ett lyft, jag vet att i början när jag och husbandet träffades hade jättefina söta sexiga nattlinnen. Nu kan det bli allt från mysbyxor, ett vanligt linne, gamla slitna tischor till att inte ha på sig nånting. FY FAN, nuu ska alla gamla tischor bort. Jag ska investera i söta sexiga nattlinnen. Svalt och skönt, typ siden på sommaren och kanske skön bomull på vintern.Besök och diskussion om svininfluensan!

Idag har Sandra varit här och hälsat på med sin söta Agnes och hunden Filippa som såg till att vår katt låg och spana på henne i flera timmar. Vår katt är ändå van vid lite hundar eftersom många av våra vänner har hund. Men han är så töntig och ligger och blåstirrar på alla hundar som är här så han är helt slut sen. Konstigt, skulle jag ligga och stirra på samma sak i flera timmar skulle jag oxå vara en aningens psyco sen tror jag.

Våra bebisar lajja för fullt. Agnes har börjat krypa och är högt och lågt, det går undan så Sandra får knappt en lugn stund. Jag vet att jag snart är där själv. Milobebis är på god väg att komma igång med krypandet på allvar, än så länge så ålar han sig fram men det går fortare och fortare för varje dag.

Kanske att man blir smal då när man får börja jaga ungen..... ???? Hoppas det! Man kanske ska hoppas att Milobebis blir en överjävlig unge som håller igång 24/7 och är snabb som fan.... eller? Nä kanske inte, man vill ju typ inte åldras 20 år på cupen!

Här är det full fart på de små glinen!
Vi diskuterade det här med svininfluensan idag. Läste att riskgruppen är bla små spädisar. Alltså barn under 2 år. Då blir man ju såklart lite oroad. Vad ska hända med vår lilla Milobebis om vi får det??? Vi gick faktiskt ut på nätet och läste llite om det, men det sägs ju rätt olika om det hela. En del att det bara är en vanlig influensa där dödligheten inte är större än när det härjar en helt vanlig influensa. Andra att det ÄR en värre influensa än vanligt där dödligheten är större.

Usch, vad ska man tro. Hjälper ju inte att jag är byhålans största hypokondriker heller...... vad har ni läst och hur har ni uppfattat det hela???

Dumma tänder!

Hmmm.... idag är vi bara hemma!

Vi skulle åkt till IKEA men Milobebis är inte på humör alls, hans ena framtand är på väg och det verkar som den bråkar lite. Igår syntes den helt och hållet, idag är han alldeles svullen så tanden inte ens syns längre. Han är jätteledsen stundtals och verkar ha ont. Han har fått en supp i rumpen så jag hoppas han blir bättre snart... lilla lilla plutten vad det ska vara jobbigt med dom där jäkla tänderna! BLÄÄÄÄÄ FÖR DOM! Men mäkta fin är man fast man har ont i tanden. igår fick han det här setet av sin gudmor och gudfar Kattis & Beijne! Linnet och shortsen blir det nån dag när det är fint väder..... mössan han vi redan haft på oss på morgonpromenaden.


Ansiktsmasker

Ännu ett måbra inlägg tänkte jag.

Jag hittade några recept på hemmagjorda ansiktsmasker. Superenkla och jag ska testa dom allihopa, bara för att se om de fungerar?! Det här är ytterligare en grej man skulle kunna börja överrösa sig själv med, minst en gång i veckan lägger man sig i ett skönt bad, lägger en ansiktsmaks och bara njuter.
VÄLGÖRANDE ANSIKTSMASK

1 msk honung
1 msk naturell yoggi

Blanda ihop, stryk på rengjord hy och låt verka i 20 min. Skölj av med ljummet vatten.


RENGÖRANDE ANSIKTSMASK

3 jordgubbar
2 msk havregryn

Mosa jordgubbarna och blanda det med havregryn. Havregrynen kan stöttas i en mortel innan. Lägg på regjord hy och låt verka i 20 min. Skölj med ljummet vatten,


FUKTGIVANDE ANSIKTSMASK

Fruktkött av en persika
1 msk honung
1 äggula
3 msk tistelolja

Mosa persika med gaffel och vispa samman med honung, ägg och tistelolja. Tistelolja kan du köpa här! Lägg på rengjord hy och låt verka i 20 min. Sköj med ljummet vatten.

Vinnaren i taveltävlingen!Grattis till Emelie dåra som kammade hem dessa tavlor i denna omgång! Mejla mig dina adressuppgifter på: [email protected]!

Nästa tävling drar igång i början av nästa vecka!


FILÅT!

....eftersom den här dagen blev lite som den blev så har jag inte hunnit göra utlottningen av tavlorna! SORRY.... men first thing imorgon så ska ni få veta vem som vunnit!

PUSS

I did it!

Ja som ni kanske märkte på kommentarerna i det andra inlägget så gick tandis bra idag!

Eftersom infektionen gått ända ner i tandköttet så var det ju inget enkelt att bedöva skiten dessvärre. 2 fetingsprutor som inte ens hjälpte. Men men, jag fick stå ut och ha lite ont när tandläkaren, som var helt underbar, borrade och fixade till tanden. Nu har jag en provisorisk lagning som ska sitta tills rotfyllningen ska göras, man kan säga att det mest onda är gjort.

Kalaset idag gick på 1300 kr...HOST HOST!!! Så in i helvets jävla dyrt är det att vänta med att gå till tandläkaren. Hörde nåt om att rotfyllning brukar hamna runt 5000 spänn, kan det stämma?

Så, detta innebär att det nog inte blir nån ny trasa till Ninis till sommarfesten! FUCK!!!! Fitt tand....

Mitt lilla husband var ett fantastiskt stöd idag. Jag vet faktiskt inte hur mänga 36 åringar som har sin make med sig in i själva behandlingsrummet hos tandläkaren med en Milobebis sovande i vagnen utanför???? Det kan inte vara så vanligt. Det var bara bokmärket och en lite leksak efteråt som fattades. Jag fick i alla fall en klapp på axeln av tandis som sa att jag hade varit en jätteduktig flicka! *STOLT*

Nu har precis min bästaste Kattis & Beijne varit här på fika, det blev lite god paj och vaniljsås! Jag är en total sucker på paj och vaniljsås! Näst blir det soffan och

"Do you think you can dance?"

Jag fullkomligen ÄLSKAR det programmet!!! Tro´t eller ej men jag har än en f.d dansare som dansat i olika musikaler och sånt. Tjihooo....men det var när man var ung och oförstörd! :)

Jag måste ge mig....
Jag kom inte undan, min tand behöver en rotfyllning. Huuuuuuuuuu :( Jag är som vanligt livrädd och jag känner hur all min energi bara sprutar ur nu! Jag fick en tid kl 11 nu på förmiddagen. Halv 3 inatt vaknade jag av att det kändes som ena min kind och hela mitt huvud skulle explodera, jag ger mig.... jag kommer inte undan! Tanden måste fixas.

Men, då kanske jag äntligen kan tugga på den sidan igen, även fast jag lagat tanden så har det inte gått. Det har vart så ömt och känts så obehagligt så det har vart helt uteslutet. Vi får se.... huuu!

Jävla tandjävlar, jag har haft riktiga problem med 4 av mina tänder. Visdomständerna i början på 90 talet, men det löset sig med dom när de fick växa upp. O så dom här jag nu brottats med i några år. Det är tuggtänder i underkäken, det är exakt samma tand på båda sidorna och hålet har liksom blivit till på exakt samma sätt. Ett jättehål innan man ens hann reagera. Och sen har båda gått såhär långt oxå, bara för att jag varit så jävla skiträdd.

Aja, wish me luck! :(

Smink?
Jooodåååsåååaaattteeeee...

..... här hade vi kastat på oss smink tjejerna och jag. Det är på en balkong i Sälen, vi sitter och förfestar och är ute och tar en puff! Satt o kollade gamla bilder och blev så full i garv när jag såg den här! :)

MEN, jag känner för att göra mig fin, ta på mig fina kläder, fixa håret och sminka mig. Det känns som det var evigheter sen. Jag blir alltid lite deppig när man går omkring som en slashas. Nu under semestern lyckades jag väl få på min lite mascara en dag. Jag är inte en sån som trivs alltför länge utan smink. Visst är det skönt och allt det där men sen blir jag som sagt var lite deppig. Man behöver fixa till sig så man känner sig lite finare lite då och då. Nu var det väldigt längesen....

Nåt kul måste snart hända! Det gör det ju oxå, ska snart på nåt som heter sommarfesten. Ett litet ståhej här i byn som brukar vara riktigt kul... det ser jag fram emot. Då ska jag fixa till mig riktigt jäkla ordenligt.

Tandläge: Fortfarande lite ont, men nu har jag nog mest ont i huvudet. Det är så jäkla kvavt hela tiden....

Bilder från Leksands Sommarland!

Vi är hemma, aaaah så skönt. MEN...

...jag har tandvärken från helvetet!!!

Det är den där tanden jag lagade för nån månad sen som börjat bråka igen. Hon sa ju att hon inte kunde garantera att det INTE blev rotfyllning på den, skulle jag få ont skulle jag få återkomma. SNAAAAAAAARK så jäkla less jag blir, ska jag behöva ta mig dit nu igen liksom? Ladda psyket till 110 och sen göra det där hemska IGEN! Eller, nu blir det ju ännu värre dåra eftersom vi snackar rotfyllning. Jävla FITT TAND! Har gått på Alvedon nu och dom hjälper faktiskt, skönt det. Jag ska hålla ut ett tag till för att se vilket håll det går åt, det beror nog i och för sig på hur hårt husbandet ligger på mig om att jag ska ringa? :)

Milobebis håller på att få BÅDA SINA FRAMTÄNDER nu oxå. Ska alla komma samtidigt? Nedre framtänderna kom ju först, sen var det hörntänderna uppe. Nu är framtänderna uppe på gång. Milobebis får oxå alvedon. Det ser ut att göra ont. Han vill inte äta direkt, han vill bara ha välling. Det får han.

Det är mycket tänder här i familjen nu!

Hörrni, jag bjuckar på bilder från resan.

Här har vi precis landat på Leksands Sommarland:Thedde och husbandet ska ofta tävla med varandraa. Eller snarare är det nog så att Thedde vill tävla med husbandet och så blir han sur när han förlorar. Men inte idag, idag gick det hur bra som helst att förlora, han börjar bli stor min etta bebis. Den här slidebanan gick fort som faaaaaaan...

Vi träffade på bekanta på Leksands sommarland. Dom hade en grabb i Theddes ålder så dom såg vi sedan inte röken av. Här haffade vi dom i alla fall när de skulle åka gocart. Johannes som deras grabb heter har brutit båtbenet och hade gips upp på halva armen. MEN, det var inga problem alls.....

...han badade t.o.m. Dom hade fått tag på såna "stoppa i ärslet på en ko" handskar ni vet. Långa i plast som dom tejpa runt. Gick kanon även i vattenlandet!
Ja, alltså...jag har i typ 4-5 såna här små mjölkisar när jag dricker kaffe. O så en sockerbit, jag tycker det är jättegott men har hört från många att det inte längre kallas kaffe då! Men svart kaffe smakar ju SKIT, det går ju inte och dricka. Så jag tänker fortsätta dricka mitt kaffe som en fjortis! SÅDESÅ!

Husbandet åkte fritt fall. Det blev vattenlavemang och pungkross, allt var precis som det brukar vara i fritt fall! Han var den absolut sista som fick åka fritt fall denna dag, sen stängde dom! Därav den öde bilden....
Behöver jag säga nånting......? :)

Det blev en del laj i lekparken, sen spelade vi oxå lite beachvolleyboll när Milobebis hade somnat. Vi fick spö av Tony och Elliot. Tyckte ändå att Thedde och jag hade kontakt men det sket sig på slutet.


Det var den semstern. Nu ser vi fram emot när husbandet går på sina riktiga semester i början av augusti! Det ska bli så skönt att han honom hemma med oss. Älskar att ha honom hemma....

Idag åker barnen till sin pappa, *SNYFT*. USCH, nu känns det lite jobbigt igen när vi fått umgås så nära och haft det så roligt i några dagar! Men men, en vecka går fort. Snart är dom här igen, sen jobbar deras pappa så dom kanske hänger här hemma hos mamma ändå en del.

Nu ska jag börja packa upp våra grejer, snark vad kul! Sen har jag en del tradera tavlor som ska skickas, hörs sen!

PUSS

Long time no see!

Hallå och hej!

Ni anar inte hur mycket som hänt under frånvaron från min egen blogg?! Ni anar inte heller hur många gånger jag försökt få in ett inlägg men inte lyckats.

Kan ju börja med att förklara frånvaron!
Jo förstår ni.... när vi åkte från Sunne så dog datan, den har ett batteri som FETSUGER! Håller i 3 minuter efter man dragit ur sladden. Skrev ett snabbt inlägg och precis när jag skulle posta det så dog datan. Blev inget inlägg då.... försökte mobilblogga men den funktionen funkar inte längre av nån konstig anledning. Jag har oxå försökt från husbandets mobil som har ett internet som påminner mer om vanligt internet på en normalstor data. Då har jag inte heller lyckats blogga så det kommit in nåt inlägg! SKITÄRSLE så arg jag fått bli för det då.

AJA.

Väl framme i Leksand så var campingen överfull och vi fick ingen elplats. Igår kväll fick vi elplats, igår kväll!!!!

Det som hänt på vägen!

* Åker från Sunne
....
packning av husbil tar lååång tid men till slut kommer vi iväg.

* Mellanlandar i Ludvika
....
vi letar efter en JET mack.

* PANG, vi krockar
....rakt in i en frmförvarande bil. Vi träffar hans dragkrok och vår plåt i fram får en djuuup buckla. Milos stol fungerar kanon, han flyger lite uppåt med benen, that´s all. Thedde och Elliot blir så himla rädda, mest av att jag skrek eftersom jag såg att husbandet var på väg in i ärslet på bilen. Alla ungar gråter för att de blev så himla rädda, husbilen startar inte. Det visar sig senare vara en kabel som åkt ur batteriet. Själv har jag slagit i axeln så den är lite blå. MEN, ingen fara med nån av oss, tur det. Husbilen startar oxå snällt när vi hittat den lösa sladden.

* Framme i Leksand
...jag ser fram emot en härlig lugn stund med snacks framför Golden League på TV:n och ungarna nära nära under kvällen. INGEN ELPLATS, det är så in i helvetes fullt på campingen så vi får knappt plats på de elfria platserna heller! Ingen TV, ingen mys, bara korvgrillning och hopp i säng. Jag var så jäkla sur, trött, ledsen, skakad och kände att jag nästan ville åka hem där en stund. Då började ungarna prata om hur kul det skulle bli imorgon inne på Leksands sommarland. Plötsligt kändes det rätt att vara kvar och fortsätta ha skoj på vår semester. I samma veva kommer ett par, som bor mitt emot oss, och erbjuder oss att låna deras elaggregat. Vilka människor??? VA?? Helt fantastiskt, vi hade aldrig setts men hon hörde att jag blev ledsen när jag inte fick kolla friidrotten på TV:n så då erbjöd dom oss att låna sitt elaggregat! Vart tror ni dom va ifrån?? NORRLAND såklart... var annars? SCHELLEFTE som dom säger sådär charmigt! Vi har hittat nya vänner, vi har nu pratat en massa, bytt telefonnummer och när hon kommer  ner till stockholm för att hälsa på sina föräldrar skulle hon slå en pling. TV:n fick vi aldrig igång så det blev inge friidrott, men de va skitsamma. Vi levde, hade fina okända människor omkring oss och såklart varandra dessutom var vi på semester.

* Sommarland
...jättekul, jättefint väder, barn i extas, jag och husbandet nära varandra på en filt, en snäll Milobebis och massa mys, umgänge och roliga grejer att göra under hela dagen. Jag rekommenderar ALLA att åka dit. Ett superduperställe! Vi var där från 11 på förmiddan till 18 på kvällen. 7 timmar och det kändes som ett par. Jag och husbandet fick oxå åka llite vattengrejer, bl a en fors som var 300 meter lång! JIHOOO vad jag skrek och gapskrattade! Lite gocart blev det oxå... mina gocarts horn i pannan växte ut direkt, En snubbe va framför mig och vägrade släppa förbi mig, han blev sådär sur som bara män kan bli över att en kvinna kanske vågade köra snabbare än en man. Han blängde snett på mig och snörpte lite på munnen när vi var klara. GUBBKUK tänkte jag..... fega jävel som inte vågade köra race! Jag blir fullkomligt galen på en gocarts bana, jag kör skiten ur mig, bilen och asfalten! Sen blir alldeles skakig efteråt. :)

Nu sitter jag här, är VIDRIGT trött eftersom jag sovit jättedåligt inatt. Jag är lite sur oxå...men jag blir det när jag är trött så jag har inte sagt så mycket än idag. Kanske borde snäppa upp mig, det kan ju inte gå ut över alla andra att jag är trött. Men sen är jag lite sur för att jag inte hitta USB grunkan jag sätter mitt minneskort i så ni ska få se alla miljarders bilder jag tagit! Det är nån som slarvat bort den.... så jag kanske fortsätter vara sur en stund till. Återkommer sen igen, förhoppningsis har allt kommit tillrätta och jag får visa er allt vi varit med om!

PUSS

Hello motherfuckers !!!

Ha ha ..... Husbandet har tagit över för ett inlägg. Måste passa på att köra en passande och fängslande rubrik..  varav .. Hello motherfuckers !! Lagom rockstar ... lagom epa fjortis. :)

Vad händer just nu ?? Vi sitter i våran FIAT husbil från tidigt 80tal och har precis avslutat ett parti yatzy.. Och det är väl fan om inte annat the husvagn/husbil game of all times. Har du husvagn/husbil utan ett komplett yatzy liggandes innanför dom snygga fejkträ luckorna så är du inte med i leken alls.. Ok .... du kanske kan kvala in i ligan med ett hederligt plocke pinn el, kasta gris ( dubbeltryne is the shit ) ..
Nåväl.. Nina vann.. trots att man tog hem bonusen i mitten av matchen. Hon sunkade till med ett förmodat fusk yatzy i slutet och kammade hem segern. Och det var väl en JÄVLA tur det. Annars skulle det inte gå att vara i FIATen med livet i behåll. Dock ska inte förglömmas att jag och ellliot ( el. mozkito och magnifiko som vi kallade oss )  slog thedde och nina i två raka set av beachvolley.. HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! HA HA HA HA !!!! RIGHT UP IN YOUR FACE ... HAAAAAAAAAA !! Tur att jag inte är den som trycker upp en vinst i fejjan på andra ... FAST VI VANN .. HAAAAAAAAAA !!!

Thedde och elliot ligger bredvid varandra på "loftet" och det är ju härligt. Nu har man hört alla fraser som tillhör två barn i den åldern som ska sova bredvid varandra. - Här går linjen.... - Din rumpa är över linjen ....- Mamma ... han fes på mig... - mamma måste jag sova bredvid honom???

Ja ja ... Det här var ju kul . Fortsätter imorgon då ena ungen hänger över datorn och ska ha den för att kolla film. Sen tycker nina att det suger att jag skriver så mycket i ett inlägg.... FORT SKA DET GÅ.

Ha de gött och se nu tilll att ta hand om frugan här inne /// Husbandet  !!Sunne vattenland!

Piiiuuuuuuh!

Nina här, husbandet skulle skriva senare ikväll han. Undra vad han har på gång.... det var han själv som sa att han ville skriva! :) Kan ju faktiskt vara kul att få lite av hans ord här på min blogg. Mycket av mitt liv handlar ju om honom så det är alltid kul att få saker från hans point of view! :)

Idag var det då dagen D, vattenland 1 skulle besökas. Dagen började med regn, sådär kul kändes det. Men ligger man i vatten så spelar väl inte lite vatten från himlen nån roll. Jag & husbandet badade inte. Vi skulle titta på. Ungarna drog tidigare och vi fixade i husbilen, plockade in kläder, sorterade, plocka undan. Ni vet, att bo 5 pers i en liten husbil, det blir MASSOR med grejer överallt som såklart morsan i huset fixar till! Eller, är det inte så?

Vi fixade mackor och gick till vattenlandet. Där mötte vi 2 frusna grabbar med blåa läppar som blev HAPPY HAPPY över lite macka i magen. GIVETVIS, vad annars, så började det regna som helvetet! FY FAN... det blev till att stå o ta skyddförsta timmen men sen sprack det faktiskt upp!Som ni ser på de första bilderna här så är det ju rätt grått alltså!! JÄKLIGT trevligt med alla dessa pastellfärgade stolarna överallt. Rosa, mintgröna och ljusblåa! Stolarna kosta 20 spänn o hyra, så fick man med ett parasoll oxå.Grabbarna hade jätteskoj, massor med vattenprylar man kunde ha kul i. Detta är DOCK inte som Skara Sommarland eller så, det är MYCKET mindre. Men med tanke på vår camping som ligger precis bredvid och är 5 stjärnigt så är liksom helheltintrycket helt OK. Mina grabbar har haft kul hela dagen, kan tänka mig att ni som har mindre barn skulle tycka att det här var SUPER!

Måste bara visa er den allmänna toaletten! Åååh vad jag trivdes därinne, låter kanske lite muppigt men det var verkligen avslappningsmusik med fågelsång därinne!FIIIIIIINT VA????? Å jag trivdes i alla fall och sitta därinne. Nån som har problem och skita när dom är på resande fot tror jag inte skulle ha riktigt lika jobbigt härinne!!!

Sen blev det lite "varm i hjärtat" bilder oxå!
Sådärja.... då hör ni från husbandet nästa inlägg.

PUSS från semesterfirarna!

Sunne....här är vi nu!

Godmorgon!

Gäääsp... är det inte på semstern man ska vara pigg? Jag e trött som en gammal tant. Påsar under ögonen och så känner jag mig lite halvhängig sådär. Suck. Men det började ju redan innan, jag nyser 597 gånger per dag typ. Aja, skit i det! Bryter det ut nå skit så c´mon bara... här ska firas semester anyway! Natten har vart helt OK! Milobebis är en TAIKON som sin mamma och pappa och diggar det här med husbilssemester. Han har sovit som en stock inatt och vaknade ordentligt första gången kl 5 i morse!

Det började med en kaosartad morgon med packning hit, packning dit och slutligen in i bilen med allt och iväg!

...gick ju kanon den! Milobebis ledsna på slutet men till slut somnade han och när vi var framme så vaknade han. Perfekt... Grabbarna kolla på film, jag sjöng för Milobebis i typ 20 mil och så truckdriver husbandet som satt med bar överkropp och ratta husbil!

När Milo väl sov sina lurar så satt jag rakt upp och ner och glodde, ganska så skönt. Jag har svårt att koppla av och sova, så fort det skumpar till eller om husbandet rattar åt nåt håll så vaknar jag till och blir livrädd så jag brukar skita i o slagga i bilen!..... men sen blev det lite trist!!Jag hade maraton i grimaser, lite skönt tidsfördriv sådär. Vilken tyckte Du var bäst???


När vi kom fram så riggade vi i ordning uteplatsen, brassade i ordning lite baconröra till käk och åt ute. Mysigt som tusan. Nåt som var lite halvtrist.... eller typ RÅTRIST var att våra rapporter på närvaro i innebandyn skulle vara inne senast igår. Så då fick jag sitta och pula med det till halv tolv inatt. SNARK..men man får skylla sig själv när man lämnar sånt till sista minuten.

Sen blev det i alla fall liiite mys innan vi somnade för natten!

I morse var vi på vår dagliga morgonpromenix, jag glömde mina skor hemma (JÄÄÄVLA PUCKO) så jag fick låna Theddes Lacoste skor istället. Om jag säger såhär...snygga o allt men det är fan inga promenadskor. Skitaont i ryggen nu bara för det. Imorn ska jag nog gå i mina foppisar, jag tror att det kan vara lite bättre! O sen är det tur man inte känner folk här för fy fan så fula dom är. Men sköna... äkta camping pissetofflor är det!
Alltså, på den här morgonpromenaden fick jag ju se ett och annat. Eftersom vi går så tidigt så sover ju de flesta fortfarande. Men, på riktigt, vilka FLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSCH campare det finns här. De flesta är från Norge oxå. Det här ligger ju inte så långt från Norge vettni. Dom har ALLT på sin lilla camping tomt. Dom har riggat upp en altan, alltså byggt en i riktigt virke! Dom har möbler, blomarrangemang, vitrinskåp (!!!), TV, soffa, gasolgrill, cykelställ, cyklar, jätteparasoll. YOU NAME IT! Dom är helt galna, jag var ju bara tvungen att knäppa bilder på det här så ni får se.
Sådärja... nu är det full fart här runt omkring mig. Det köps åkband och byts om till badkläder för fulla muggar här så jag måste sluta nu!

Senare ikväll så kommer husbandet att få "gästblogga" här på min blogg! Hihi, det ska bli roligt tycker jag!

Puss på er and laaater!!

ZzzZZzzZZ

Jag e så jävla slut så jag orkar bara skriva en rad här....

...berättar mer imorgon!

Puss & gonatt!

Vem är du???
ATT JAG ÄR!!

Ibland funderar jag på vilka det är som läser min blogg. Det är lite roligt för det har kommit fram fler och fler den senaste tiden som berättar att dom läser min blogg men kommenterar aldrig. Å jag som tycker kommentarer är såååå roooligt!!Sen ser jag ju på besöksstatistiken att ni ju är en hel del läsare därute!

Så idag när jag läste min vän Agnieszkas blogg så tänkte jag att jag gör som hon. Jag frågar rakt ut....vilka är ni som läser min blogg! Många av er vet jag ju redan....men det är väldans många jag inte vet nåt om! Så kom igen nu....ge mig det som en  liten sommarpresent, tala om vem just DU är! Jag skulle bli så glad! Även Dig som jag redan vet...skriv Du med!

Det jag skulle vilja veta är:

* Vem ( är du man/kvinna....kanske rentav ditt namn)
* Ålder (jätteintressant att se vilken ålder det är på Dig som läser)
* Bor (i vilken stad, eller län kanske räcker om man vill vara lite anonym!) :)
* Hur länge (har Du stått ut med att läsa min blogg?) :)
* Vad gillar Du att läsa om här på bloggen?

Tack på förhand.

Nu måste jag börja packa på allvar. Husbandet är och hämtar HUSBILEN nu! Imorn åker vi....

PUSS // Niinis

Uppmärksamhet...på ett eller annat sätt!
....när Milo är på vandring i sin gåstol.

Har jag nåt slappt på mig, typ kjol (som jag har på bilden), så drar han i den heeeeela tiden! Det är när man vill ha lite uppmärksamhet, får man inte det... så ser man till att FÅ DET. Funkar inget annat så drar man av morsan kjolen.

Skrattattack!

Ikväll när vår bebis skulle äta mat fick han världens skrattattack när husbandet sjöng den gamla vanliga "En kuuuuleeen nattnattnaaaaaaaat, min båååt jag styyyyrdeeeeee!!" Den går stenhårt här hemma och funkar oftast som glädjehöjare åt Milobebis!

Jag kunde knappt sluta filma, därav den väldans långa filmen....hihi!
Höj ditt humör!

Nu när det är semestertider så brukar ju det vara en stoooor orsak till lite munhugg med sin älskade. Kanske inte så LITE heller i vissa fall. Man är ovan att leva tillsammans 24/7 och irritationsmomenten blir fler och fler. Vi åker imorgon och det är bäddat för lite kaos, tjafs, utbuktande ådror, huvudvärk och finnhumör!

Eftersom jag redan är inne på det här med att må bra så tänkte jag fortsätta! Det mesta taget ur en cosmopolitan.

HÖJ DITT HUMÖR!

* SJUNG EN MELODI
En studie från University of London visar att bara 5 minuters sång kan höja ditt humör. Sjung i duschen, bilen, tunnelbanan (?), jobbet, ICA kön eller varhelst det känns bra. Jag sjunger typ jämt. Vår granne sa igår: "Ni kommer nog få ett musikaliskt barn."
"Jasså" sa jag. "Ja jag hör dig sjunga så mycket!" OKEEEEEEEEJ... då hör alltså grannaran oxå. Skitsamma.... jag gillar och sjunga och ska tydligen fortsätta med det då vad de verkar!

* BLI EN SOLSTRÅLE
Solen påverkar våra må-bra hormoner, t ex serotonin, vilket gör dig gladare. En promenad i solen på lunchen, en fika ute, en lunch ute, eller bara vara ute och andas sol en stund gör att du blir piggare och gladare.

* SKRIV AV DIG
Grattis alla bloggare, vi borde må liite bättre än dom som inte bloggar. Forskning visar nämligen att Den som regelbundet skriver ner sina känslor och tankar mår psykiskt och fysiskt bättre!

* LÄR DIG TA EN KOMPLIMANG
Att kunna ge och ta komplimanger ökar DIN självkänsla visar en engelsk forskningsstudie. Nästa gång någon säger nåt fint, säg TACK och påminn Dig själv om komplimangen läääänge!

* UTNYTTJA LÅGKONJUKTUREN
Experter menar att lågkonjukturen , som kan få oss att känna oss osäkra, boostar hormonet dopamin i hjärnan. Det i sin tur boostar testosteronet, som i sin tur får dig att vilja ha mer sex!!

* MOTION
Sen jag började med mina morgonpromenader så sover jag mycket bättre! Jag är MYCKET piggare, orkar vara vaken längre på kvällarna vilket såklart genererar en gladare gubbe här hemma. Tycker att min PMS kanske har blivit liiite bättre! Tycker oxå att min mensvärk typ försvunnit. Sen ger ju motion så himla himla mycket mer som jag knappt orkar räkna upp. Men... en sak är säker. Jag kommer försöka fortsätta med mina promenader för alltid!

Jag har hittat lite övningar man kan göra efter sin promenad/joggingtur! Då kanske man får lite fastare AS... bort med gäddhänget och lite fastare bröst!

Javisst.... HALLELUJA...nu startar vi lite nya liv va? :)

Tänderna ploppar fram!Javisst...kolla in!!!

Såhär fina bissingar hra man fått i lilla munnen!

I söndags ropar husbandet  på mig. Niiiiiiina...kooooom!! Då visar det sig att Milobebis fått BÅDA SINA HÖRNTÄNDER UPPE!!! Alltså... jag vet av erfarenhet att dessa brukar vara bland de tuffaste för en liten att få. Vi har märkt att han haft lite svårt att sova dagtid och att maten inte varit så intressant. Men inget annat.

Kändes som man var värsta rookie morsan när man inte hade märkt att de hade vart på väg. Lilla lilla tussen.... det måste ha varit jobbigt som tusan ju! När jag märkte det så fick han en alvedon direkt och sen sov han 1,5 timme i sträck. Han hade nog lite jobbigt av dom. Dom har vi dock inte lyckats tagit nån fin bild på.... men nån dag så ska jag fan lyckas! :)

Vinn "Feelgood" tavlorna!

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:


* Skriva något i kommentarer.
* Kan kännas jobbigt, men för att nå ut till lite folk får Du gärna skriva om det på din egen blogg! Sommartider vettu!
* Komma ihåg att skriva mejladress så jag kan nå Dig om Du vinner!
* Kika in här 21:a juli för att se om Du vunnit!

VOILA...så enkelt var det!

Tävlingen avslutas den 21:a juli kl. 08.00!


Må bra tips!

Halloj semestersverige! Det är lugnt på de flestas bloggar inklusive min. Man är mitt i sommaren. HÄRLIGA SOMMAREN!

Jag sa till husbandet när vi var ute och gick en morgon att det är NU man ska leva i nuet! Här och nu!! Tänka att JUST NU är det sommar, så jäkla härligt det är! Tror faktiskt att han tänkte att jag kanske hade börjat röka på såhär när jag var mammaledig men det har jag INTE! Allvarligt talat så tror jag att vi är så funtade att vi alltid tänker framåt, typ att man redan börjat klura lite på hösten och är liksom lite sådär "fan vad sommaren går fort" funtade. Jag tror man måste tänka "OM" där. Tänka att det är NU det är sommar, NU NJUTER VI!!!
Jag försöker bara lära mig leva bra, och på ett sätt som jag får ut så mycket som möjligt av livet. Det är sant, det låter nog lite KOOKOO detta men så är det. Det är nåt som är BRA med att bli äldre, man börjar fan tänka så annorlunda. På ett positivt sätt. Och om jag kan förmeda det här på bloggen, eller kanske ge en idé till en endaste person att börja tänka annorlunda så har jag ju åstadkommit mirakel. Öööhh... time to stop så ni inte tror att det på riktigt slagit runt uppe i skallen på fru Hermansen!

ANYWAY....

För att yttelrigare spä på detta med att må bra så hittade jag lite läsning i Cosmopolitan som handlade om att må bra. Man kan t ex börja med att se sig om i sitt hem!

PIMPA BADRUMMET

1) FÖRPACKA VACKERT
Investera i fina skålar, korgar och burkar. Plocka ur tops, bomullsrondeller, rakhyvlar m.m. ur sina trista förpackningar och placera i dessa istället. Budget varianten är att ta det man har hemma. Själv har jag tagit barnmatsburkar, limmat på lite vitt lintyg och lindat papperssnöre runt. Dom har jag bomull och tops i numera.

2) VAKNA TILL
Få en energikick av badrummet. Experter menar att citrus är en doft som ger energi. Placera ut citrusdoftande ljus eller varför inte göra som jag gjort. Köpt badskum som ger energi, mitt badskum är köpt på Åhléns.


3) PIMPA VÄGGARNA.
Antingen så smäller man upp en härlig retro pinuppa från 50 talet inramad på väggen. Det är lätt så att badrum bli lite neutrala. Själv har jag köpt väggord som jag limmat upp ovanför badkaret!Japp, man kan alltså börja med badrummet. Det fanns massa andra bra tips oxå, kan dra det på bloggen här framöver. Nu måste jag kvista iväg, ska klippa moster Aino. Ha en fin dag därute... återkommer med en ny taveltävling här sedan.

PUSS

Sköna söndag!

Hej alla...

..här sitter jag nu men magen mätt som en gris. Middag hos mamma, tjocka släkten är här och hälsar på nu när mormor är på besök! Jag har ätit som aldrig förr, såhär mätt har jag inte känt mig sen jag var 12 tror jag! :)

Regnet öser ner utanför, ÖÖÖSSEEEEERRRR!! Det är ett fucking skämt! Sveriges väder suuuger totalt just nu!

Aja... skit i det. Jag tänker inte gå utanför dörren, jo en liten bit...till bilen! Nästa anhalt är svärisarna. Vi ska hälsa på lite, dom har inte träffat Milobebis på länge, och då kan man få sig en liten utskällning av svärfar! :)

Sen hem och fortsätta tatuera husbandet. Visar bilder på det sen... (jag o Tabida liksom)!!!

Ha en skön söndag!


Bilder jag hittat

Gokväll, himlen har äntligen släppt på molnen lite och man gimtar stundtals en härlig sol. Inte att man slnger sig på gräsmattan och solar, men jag får nåt litet litet nånting att glädjas åt  mitt i min PMS! Inte illa.... Haft en mysig eftermiddag med Milobebis och min mormor! Pratat om allt mellan himmel och jord, hon har många storysar min över 80 år gamla mormor. En del så roliga så jag fått gapskratta! :)

Satt och bläddra igenom lite gamla foton här på den här datan (hemma hos mamma och pappa) och hittade massor, bl a ett på mamma och Milo. Han var alldeles ny och vi satt på sushibaren. Jag hade inte ätit sushi på 10 månader och så fick jag äntligen göra det! Mamma höll i Milobebis så jag skulle få äta och njuta lite.Man riktigt ser i mammas ögon hur hon myser, aahh.. den här bilden gör mig varm!!!

Sen en annan som jag oxå blev lite varm av, min så himla fina syster!!! Inte en rynka i pannan, hon är slät som ett barnärsel ungjäveln!! :)Sen har ju både syrran och hennes kille svarta glasögon, Thedde och Elliot brukar ha så jäkla kul med dom där jämt! Hahaha, och idag hittade jag bildbevis!! :)


Nähä, nu håller hubandet på o somna i soffan. Skaväcka honom. Vi måste äta nåt men vi kan bara inte komma överens om vad. Här hemma hos mamsen och pappsen blir det fisk, men varken jag eller husbandet är sugna på det. Hmmm.... blir det en utesallad idag mån tro?? HOPPAS!!

Mormor & jag

Fullt upp....

...är och umgås med mormor! 5 år sen man träffades så det gäller att ta igen lite tid. Eftersom det är fredag så får man festa till det med en bit butterkaka, kopp kaffe med grädde i. MUMS!! (Okej, jag erkänner. Har PMS och har tokfuskat hela veckan, jag feeeetsuuuger. Nästa vecka tar vi nya tag, PMS veckor är inte nådiga....FAN FAN FAN)

Helgen blir lugn, umgås med stora tjocka familjen. Tvätta lite inför vi åker nästa vecka. Jag kan nästan sitta här och fånle redan, jag vet att resan kommer bli som det brukar. KAOS från början till slut! :)

FITTSVERIGE när det gäller vädret, det här är ju så jäääääkla trist så man svimmar! Jag trodde man skulle njuta av sommar med bad, sol, grilla, ligga på filt, Milobebis utan blöja....en kall bärs i solen! Ja ni vet, sommar.... men det verkar ju fan va GYNATT med den saken!

Kom igen nu vädergudarna. Bjucka på lite sol nu!

Hörrni, kikar ni inte in under helgen önskar jag er en KANONHELG!

PUSS

På TV
Just nu på Discovery! Som alla kvällar om husbandet får bestämma.... undra hur han kommer att se ut när han är klar...
Lite funderingar såhär en torsdagkväll när husband och bebis badar.
Nehepp, ska fortsätta kolla. Riktigt lägga mig i soffan och relalalaxa!! SKÖÖÖNT!

Ha en fin torsdagkväll! PUSS

Semestern spikad!

Jahapp...jag har ju glömt att berätta att vi nu spikat denna sommarsemester. Semestrarna går ju helt och hållet ut på att få en 10 och en 13 åring nöjda. Förra året blev det en maratonresa till Skara Sommarland, Liseberg och High Chaparral. Gick kanon och ungarna var supernöjda. Själv var jag gravid = flodko, och tyckte nog det mesta var jobbigt. Men, ska säga att det gick över all förväntan, trodde de skulle bli värre faktiskt. Såhär i efterhand tycker vi alla att allt var helt kanon!!!

I år tänkte vi att vi kör stenhårt på vattenland!
Hade aldrig hört talas om Sunne vattenland men efter allt jag läst och kollat upp verkar det vara riktigt bra!!! Kika gärna in där! Där kan man nog få grabbarna sakpligt nöjda, dom har tillsammans med mig kikat på hemsidan och tycker det verkar kul!

Där kommer vi att vara RÅ svennebananer och ha med oss husbil. Jajjemen, en ful jävel oxå som tillhör mina svärisar. Men skit i det, den är kanon invändigt! Och vi är sååååååå tacksamma för att vi får låna den!!!

I alla fall, där blir vi 2 nätter. Sen drar vi vidare till nästa anhalt!Där blir vi nog oxå 2 nätter! Har många vänner som varit där med sina familjer och alla är rörande överens, det är KANON. Kolla in själv! Sedan får vi se om vi hittar nåt schysst campingställe med fin strand på vägen, då kanske vi stannar till där oxå!

Det blir nog kanon det här serru, vi åker på onsdag, 15:e och kommer hem på söndagen. Husbandet tog några extradagar för att sedan ta riktig semester från den 3:e augusti!

NU må VÄDERGUDARNA vara med oss, annars är jag rädd att ni kommer få läsa en rätt förbannad blogg!

Drömmar
....så skulle nog allt det här pryda min baksida på mitt fett stora hus. Skulle det vara något jag la ner riktigt mycket stålar på så skulle det vara just sånt här. Givetvis skulle man ju bo på ett ställe där man kanske kunde nyttja sin baksida mer än ett par månader. Aaaaahhhh...... man måste drömma sig bort ibland!

Nu är mina hjärtegryn där oxå!Godmorgon kära ni...

...hoppas ni sovit gott. Själv har jag INTE sovit så bra, det blev så sent igår och sen vakande Milobebis ett par gånger inatt för att vakna kl 5 i morse. GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP..... ibland är man så trött så man tror att det är ett skämt, att man drömmer att ens bebis ligger och jollrar i sin säng när kl säger 04.54! Men så kikar man upp oh då ser man ett litet huvud i spjälsängen som tittar sådär trånande, "snälla mamma, kom hit och ta upp mig". Oh vad gör inte vi då??? Jo, både jag och husbnadet gick upp kl 5 i morse. Nu sitter vi här med gamnackar och är så jävla trötta, Milo sover han. ;) Snacka om att det är han som är överhuvudet i familjen nu! :)

Husbandet var och tatuerade sig igår. Han skickade mig den här bilden och skrev att nu så är Thedde och Elliot för alltid etsade på hans kropp! Deras boksstäver är nu i en av dessa blommor. Sååå fint, jag fick en liten tår i ögat. Det betyder massor för mig och jag tror att killarna kommer bli jätteglada oxå!

MYSIdag har vi då ÄNTLIGEN haft liiiite bättre väder. Man håller ju på o få spel på vädret som är nu. Snacka om o ångra sig att man klagade en endaste gång på värmen, man måste ju ha vart IDIOT! Aldrig mer klaga på varmt väder säger jag....

Milobebis och jag fick en stund ute på filten. Han kravlade sig ut i gräset och tyckte de va lite obehagligt att vara helt naken på det så han stod på knäna ett tag, såg ut som han skulle krypa en bit men han ångrade sig och la sig på magen igen.

Vi har haft en mysig dag jag och min bebis. Jag har fått lite gjort oxå, det är alltid skönt! Idag har mormor och morfar kommit hem oxå, de blev lite försenade så vi ska snart packa ihop här och åka ut till dom, dom har längtat sönder sig efter barnen! Själv ska jag få träffa min finnmormor som följde med till sverige! Det är nog sådär en 6 år sen jag träffade henne!!! Hon har hunnit bli över 80 bast och är piggelin som en nötkärna..... lite jobbigt och gå och sådär men hon har huvudet på skaft och pelar patians som en gudinna!

Sommar REAEn utav mina favvobutiker på nätet har SOMMARREA!! Massor av produkter för GRYMT bra priser. Jag som nojjar mig med min ålder och hud och rynkor hit och dit är glaaaad att jag hittat till Beauty Planet! När jag får lite mer cash här framöver så ska jag unna mig riktigt schyssta produkter som kanske kan förhala ålderdomen med nåt ynka år!

Vinnare i taveltävlingen!Kontakta mig på [email protected] och lämna mig dina uppgifter så skickar jag tavlorna till dig!!

Tack till alla ER som var med i tävlingen, ge inte upp.... ny tävling dyker upp i början på nästa vecka!!

Minnesceremonin Michael Jackson!Sitter och tittar på minnesceremonin på TV4. Är helt rödgråten och otroligt rörd av allt jag sett. Broke Shields tal var fantastiskt.....

Jag är en känslig 3 barnsmamma, det är bara att konstatera....

Michael Jackson hade behövt veta allt detta som sagts idag, han hade behövt veta att han var älskad av många, respekterad av massor och att han var så stor som många tyckte att han var. Då hade han kanske inte varit död idag.... för han har nog inte mått bra på många många många år!!

Detta..... detta hade fått honom att må otroligt bra!

Ska fortsätta titta och gråta.... R.I.P Michael Jackson!

Jag är som en knarkhund!Vi diskuterade en sak häromdagen....

...dofter av olika slag. Mest de som stinker. Jag har luktsinne som en hund säger min pappa. Ända sedan jag var liten och vi var på väg till Finland (för 14:e sommaren i rad) så har min pappa skrattat åt mig. Jag var den som flera mil före alla andra kände att en pappersfabrik var i antågande! Vet inte om alla vet hur en pappersfabrik luktar, men typ prutt blandat med kemikalier och sopor kan man förklara det med. VIDRIGT!

Detta har fortsatt, å då ska jag säga det att mitt luktsinne direkt inte var sämre fast jag rökte i 20 år. Nu har de då blivit ännu bättre sen jag slutade röka för 2,5 år sen.

Jag får SPUNK skitlätt när det kommer till dofter. Äckliga sådana.... Om husbandet drar en fjärt i närheten av mig så blir jag nästan irriiterad. Av någon konstig anledning så letar sig dessa dofter upp i min näsa i rekordfart. Okej, jag blir inte alltid irriterad, för det mesta skrattar jag. Jag har såpass torr humor så jag skrattar när min man fjärtar. JAVISST!

Själv ser jag alltid till att använda roll-on, jag ser alltid till att jag inte luktar äckligt på nåt sätt eftersom jag hatar det så mycket. Jag har nog lite halvfobi för snuskiga dofter. Det skulle vara jättehemskt om jag stank utan o veta om det. Huuu!

När jag var platschef på den där träningsanläggningen hade vi en man som tränade där! Han luktade så mycket svett så att mina ögonbryn krullade sig. Alltså, det går inte att föklara HUUUR mycket svett han luktade. Han bytte sällan träningskläder minns jag. När han öppnade dörren 2 trappor ner så kände jag när han var i den andra trappen att han var på väg. Om jag var den som råkade stå i receptionen så kändes de som mina ögon skulle börja tåra sig av hans svettlukt.

Tänk er då när denna människa ska svettas ännu mer??

Det gick så långt att flertalet medlemmar började klaga, det gick inte att träna när han var där! Jag som platschef fick då den schyssta lotten att ta ett snack med den här mannen! Men på riktigt... tänk er själva:

"Ja hörrudu.... du stinker så mycket svett så att vi tappar medlemmar här. Folk spyr omkring sig och svimmar knall och fall! Kan du vara snäll och dra från vår anläggning och aldrig mer komma tillbaka eller så tvättar du dina träningskläder, tar en dusch och rollar på lite roll-on!"

Hur säger man!!??

Jag drog på det och hör och häpna! Han slutade innan jag behövde säga nåt, han skulle börja träna på ett annat ställe! THAAANK YOUUUU GOOOOD!!! Jag behövde inte säga nåt, men för hans egen skull hoppas jag att någon annan gjorde det!

HUUU!


Cool shopping
Vill ni ha lite roligt till er bebis tycker jag ni gör ett besök på MYSGRODAN!!!

Första bulan!

Godmorgon på er....

...piuuuuh vilken morgon vi har haft!!

Milobebis ramlade ur sängen i morse. Vi brukar lägga honom i vår säng när han vaknar och ligga o mysa en stund. Jag gick sen på toaletten och sa till trötta husbandet att hålla lite koll.

Jag hann vara på toan o tänka att husbandet var ovanligt tyst där inne i sovrummet så sa det DUNS!!! Jag kastade mig ut och såg att milobebis låg på golvet, han blev såklart ledsen som tusan. Husbandet störta upp i taket och blev jätterädd. Jag tog Milobebis och försökte trösta honom. Lilla hjärtat vad han var ledsen. 

Jag, som blev sjukt rädd, blev helt vansinnig på husbandet till en början och härjade om att man FAAAN inte kan somna ifrån och bla bla bla! Det är en rätt vanlig reaktion när man blir rädd tror jag, man blir ju värsta lejonmamman och beskyddar med tänder och klor liksom!

Bad senare om ursäkt, herregud.... husbandet blev ju lika bedrövad som jag! Men, han känner mig och vet att jag blir arg när jag blir rädd! Sen tror jag han känner att fr o m nu så får man nog hålla sig vaken om man har en bebis i sängen som blir mer och mer rörlig.

Jag som fick barn för 10 år sen har nästan glömt hur det var när de små ramlar och slår sig, herregud....Elliot hade ju klippkort på akuten!

* Ramlar i badkaret, slår upp ögnbrynet så det forsar blod! Jag kastar in båda ungarna halvnakna i bilen och drar till akuten med för liten t-shirt, ingen bh, ingen resår i mysbrallerna, barfota och så Elliot med en handduksturban på huvudet! 4 STYGN I ÖGONBRYNET

* Ramlar ner från rutschkanan, bryter armen och får hjärnskakning. Jag får ett samtal till jobbet. Kastar mig i bilen och kör mot rött flera gånger och flåsar in på akuten och hittar en omtöcknad Elliot med EU sandsmärken i hela pannan! GIPS I 3 VECKOR

* Magsjukan från helvetet, på väg att torka ut. Akutbesök!

* Ramlar ur sin bilstol när han är 3 veckor. En händelse jag ALDRIG kommer få ur mitt huud, jag mår lika dåligt idag som då när jag tänker på det. Detta är nog min vidrigaste upplevelse! Vi åkte till akuten i 180. Jag skällde ut alla på akuten för att de inte tog emot oss direkt. Enligt exet gjorde dom de men jag var så chockad att jag inte riktigt minns händelsen! Jag grät stooora krokodilotårar och läkaren fick nästan ta hand om mig mer än Elliot. Jag skakade i hela kroppen, okontrollerat! Elliot var HELT OSKADD!

Jag har googlat på morgonen om eventuell hjärnskakning. Jag vet... jag är en aningens beskyddande och överdriven men jag ringde till sjukvårdsupplysningen. OCh det var nog inte så att jag var överbeskyddande. Man SKA ha lite koll när de slår i sina huvuden de små. Först ska man kolla så de inte varit avsvimmade utan att de börjar gråta direkt. Har de varit lite avsvimmade är risken betydligt större att de kan vara en hjärnskakning. Har de inte de så kan de alltså inte vara en hjärnskakning, sägs det. Första sex timmarna ska man kolla ungefär var 20 min när de sover. Man ska få en reaktion om man petar på dom. Allmäntillståndet ska vara normalt, ingen dåsighet eller ovilja att vilja leka. Äta som vanligt. De ska definitivt inte kräkas för då åker man in direkt! Efter dessa sex timmar så kollar man ytterligare sex timmar fast då en gång i timmen när de sover. Nu hände ju detta mot dagen så då är det mer "normal" koll.

Vi vet ju inte om han varit avsvimmad eftersom jag inte var där när de hände och husbandet sov.... men vi tror inte.

Sen är det ju att småbarn ramlar och slår sitt huvud oftare än vi tömmer diskmaskinen så att hela världen är det ju inte. Men det är fan så obehagligt när de händer....man blir ju så jäkla rädd!!!

Milobebis är som vanligt, jag kollade honom lite första gången han sov här men allt var som vanligt. Nu pryder dock en blå bula hans panna.... sånt som händer. Och jag blev bara så PÅMIND om hur det var när de var små! AJAJAJ.....
Hungrig....

Nu har jag precis brassat i ordning pasta och köttfärssås. Jag är så hungrig så jag knappt vet vad jag heter, jag har haft fullt upp idag så jag har "glömt" att äta. Å det är helt sant! Kom på vid 4 att jag ju inte ätit nåt!! Jag brukar inte äta pasta men idag ska jag göra det.... killarna är kvar och deras pappa kommer snart upp o äter med oss. Sen åker dom......FLYGANDE RÅTTOR = Det äckligaste som finns!!!

Dessa jävla flygande råttor vi har överallt.. jag är så inihelvetes jävla skittrött på dom här nedskräpande, skrikande, bajsätande råttorna så jag fanimig tar fram en hagelbrakare och salvar av på varenda äckel jag ser!!

ALLTSÅ!!

Här hemma blir vi väckta varje morgon...kl 05.00 av dessa skrikande råttor!  Katten är ute den tiden och det bästa dessa jäkla råttor vet är att kraxa och skrika på dessa katter. Allt för att retas liksom. VARJE FUCKING morgon vaknar jag av dom!

Soporna då, minsta lilla öppen sopbehållaren blir så kan man ge sig fan på att man har en flygande råtta och pickar på allt den kommer åt. Man kan se att dom flyger iväg med en potatis eller äppelskrutt. Överlyckliga flaxar dom iväg och tungt ser det ut! Tänk o ha en stor jävla sten och få kasta på en sån!

Att sitta ute och äta med ett bord bredvid sig som har matrester och tallrikar kvar är rent av spyframkallande. Där sitter dom och pickar som fucking hackspettar på alla matrester som finns! Jag kan ALDRIG låta bli att springa dit eller flaxa med armarna för att få iväg dom. På riktigt så blir jag hatisk inombords. Jag öskar att jag hade en ihopvikbar hagelbrakare i handväskan som jag kunde ladda och (((((PANG))))) sula av emot dessa så fjädrarna fladdrar över hela uteserveringen. Sen skulle jag sätta mig som Lara Croft wannabe, blåsa av munstycket, veckla ihop hagelbrakar´n, stoppa ner i handväskan, på med lite lipgloss och sen se helt oberörd ut och ta en tugga på min mat!

Om du är känslig så slutar du läsa nu. Om du däremot pallar med lite så ska jag berätta om en riktigt vidrig händelse där såna här äckel var inblandade!

När jag och exet bodde i vår villa så höll jag på och storstädade hemma. Och då gör man ju som man gör när det är storstädning och tömmer alla papperskorgar, blöjhinkar m.m. I blöjhinken lade jag oxå bindor så att man inte behövde ringa "the plummer" varje gång jag spolat ner dom i toan, det är ajabaja vet ni!
Jag ställde alla sopor jag fick ihop utanför fint igenpaketerade, ihopsnörade osv utanför dörren, på vår farstukvist till jag var klar och skulle gå ut med dom till sopbehållaren.

Exet ringer och säger att en polare till honom skulle komma förbi och hämta en såg så jag skulle ta fram den. OKEJ, jag gjorde det. Jag ser att han kör upp bilen vid vägkanten vid vårt hus. I samma sekund som han kliver ur bilen ser jag oxå att en flygande råtta flyger iväg med nåt i näbben. Det han flyger med ser väldigt stort och tungt ut, han flyger rakt över killen som ska hämta sågen och som precis klivit ur sin bil. Precis innan den flygande råttan ska flyga över honom tappar han det han har i näbben.
Tror ni inte den FAN grävt ut en mensbinda ur påsen utanför vår dörr, flugit iväg med den och tappar den mitt framför ögonen på killen!!! Uppfläkt med den röda sidan upp!!!

OH MY GOOOD! Jag trodde på riktigt att jag skulle svimma av på fläcken. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Där stod jag med den där tunga jävla sågen i händerna och bara stirrade på killen. Han stirrade på bindan. Sen hoppade han över den och gick emot mig. Jag var VINRÖD i ansiktet! Jag som ändå är rätt snabb ikäften kom inte på NÅNTING att säga. Jag stirrade bara som ett fånbn på honom, räckte över sågen och frågade om det var den han menade? Det var det, han tog emot den snällt och drog till bilen.

ÄMEN...SHIT!!

Jag klev innanför dörren, tog upp telefonen och ringde till exet och flabbade så mycket så jag kissa på mig!!! Killen har aldrig nämnt nånting om det här.... enligt exet! Jag vill och tänker tro det.

Helgen i lite bilder!!

Godmorgon allesammans!

Sorry, igår fanns ingen tid what so ever för någon bloggning. Det var familjeumgänge hela dagen lång...

Helgen har gått i en rasande fart i vanlig ordning. I fredags blev det storhandla, laga mat och stupa i soffan med lite snacks.
I lördags kom 2 av tonys bröder över på lite middag, en spontangrej från vår sida. Vi ses så sällan nuförtiden dessutom hade de vart på powermeet hela dagen och skulle kanske uppskatta lite färdig middag när man varrt där en hel dag!

Jag gjorde potatissallad på färskpotatis, sen grillade vi kyckling och kött och såklart lite svennebanan beasås på det! MUMS!Trevligt att ha dom här, vi bestämmer oss alltid för att vi måste ses oftare. Så dagen efter drog vi ut till dom och fikade. Dvs igår alltså!

Mer då....

Jo, jag har tatuerat mig!!!! Nu är det de andra benet som fått sota och det är återigen jag själv som gjort det. Det värsta var nog ställningen jag får sitta i, kan fan knappt gå efteråt!  :) Jag är riktigt nöjd faktiskt, ska bli jätteintressant att se hur den blir när den läker helt och hållet. Husbandet fick lite skuggade stjärnor på underarmen oxå. Vi ska göra ännu fler ikväll eller nån annan dag. Kanske ikväll, jag har ju min deppardag idag, grabbarna åker till sin pappa så jag behöver nåt annat att tänka på så då kanske det är bra att tatuera lite.

O så lite mysbilder på mig och vår underbara bebis som fyllde sju hela månader i lördags!!


Milobebis 7 månader!Hurraaa, hurraaa, hurraaa, huuuurrrraaaaaaa!!
Vår lilla bebis fyller hela sju månader idag, tiden går läskigt fort.

Milo kan:

* Åla, snabbare och snabbare för varje dag!
* Springa fram i sin gåstol.
* Sitta lite, inte utan stöd men blir stabilare och stabilare!
* Vakna mellan 1-3 ggr per natt.
* Äntligen äta vanlig mat, det har tagit fram till denna veckan för att få det att funka normalt. Favoritmärket är HIPP!

Han har oxå blivit en nöjd och glad bebis. Om inte något tynger honom, som att han är hungrig eller trött. Att vara övertrött är ingen hit! Är allt som det ska kan han ligga på en filt ute i trädgården i timmar och pula med sina leksaker. Såklart har han, som alla barn, lite sämre dagar ibland. Då är ingenting bra men det beror oftast på trötthet!

PUSS vår härliga lilla bebis! Vi älskar dig från djupet av våra hjärtan!För exakt 1 år sedan låg han i den här magen och skvalpa! Då var vo på power meet i Västerås! Som sagt, tiden går så fort!!

I found her.... min pinuppa!Ja...jag tror att jag hittat henne! Min pinuppa som jag vill tatuera in. Helst av allt skulle jag vilja ha henne stående istället på alla fyra. Men, vem kan ändra om det förutom Chris Garver i Miami Inc?

Jag klurar på om jag ska önska mig det i 37 årspresent?

Sen är frågan VAR på kroppen jag ska ha henne? Jag har några ställen.....

* Sidan, under armhålan så att säga. Hela sidan ner.
* Vänster underarm.
* Vänster sida på ryggen.

Det lutar åt sidan, men det gör så jäääävla ont där sägs det!! PIUUUH! Å den ska bli ganska så stor så då undrar jag om jag pallar det!? ÄÄSCH, man får fan bita ihop, grina en skvätt å sen är det bara o fortsätta.

Min pinuppa symboliserar en hel del.

1) Svarthårig.... som jag!
2) Kvinnlighet... som att föda 3 barn, orka fostra dom och ändå försöka hålla sig fräsch, pigg pch snygg.
3) Självförtroende.... en pinuppa har en stor portion självförtroende, jag har fått bättre och bättre självförtroende med åren.
4) Självkänsla.... en pinuppa ser ut att ha ordentligt med självkänsla, jag hade dålig självkänsla till för några år sedan. Nu är det bättre men självkänsla kan man inte få för mycket av!
5) Allt vackert.....pinuppor är vackra!

Ja, ungefär så. Den ska symbolisera mycket alltså! Nu är det bara att få ihop lite cash och sen hitta en förjäkla duktig tatuera som kan göra riktigt snygga porträtt!

POOLDAG

Idag ska det då (äntligen) bli regn!

Vet inte om ni känner som mig? Man känner liksom lite dubbelt sådär. Självklart är det RÅNAJS med underbar sol och värme. Samtidigt så känner jag att när värmen varit som den varit så har man ju liksom inte kunnat gjort nåt annat än flåsat i solen. Här hemma har det inte gått o vara alls, vi har sol från morgon till kl 4 på eftermiddagen.

Sen är ju jag sådär muppig så jag känner att jag bara MÅSTE vara ute när det är fint väder, för sen när det bli kasst igen så har man inte njutit av det tillräckligt och så får man dåligt samvete. SNARK! När det regnar å andra sidan FÅR man bara vara hemma och skrota utan en massa "känna att man måste njuta av vädret" känslor!

Så jag säger (äntligen) inom parentes, för börjar det tokregna dag efter dag nu och solen knappt visar sig så kommer jag typ tycka att jag måste vart en idiot som skrev äntligen tidigare!

Igår blev det njuta av sol och bad för hela slanten, Kattis öppnade som vanligt upp sitt hem för mig och patrasket.Underbart och trevligt. Dom bor så himla perfekt med lagom stor trädgård, soldäck och en stor pool! Ungarna ÄLSKAR att vara där... o jag med!Stina och Milobebis, ja dom e så roliga när de kommer ihop sig, då gäller det att vara framme med kameran hela tiden. Annars kanske man missar nåt.... kolla in PUSSEN jag lyckades få på bild! Hihihi...

Sommaren är så härlig, jag har lite svårt för att den går så fort. Huxflux så är de höst och kallt igen. Därför smackar jag in massa sommarbilder på bloggen så man kan gå tillbaka o kika på allt härligt sen i höst när jag sitter med raggisarna på mig. Sen har jag oxå bestämt mig för att njuuuuta så mycket som möjligt! Tänka HÄR & NU!!!! HÄÄÄÄR & NUUUUU!!!


Sen flippade nog jag och Milobebis ur lite. Solsting kanske....
Sen fick äntligen husbandet oxå komma ner och bada efter att han jobbat färdigt. Lägg märke till att pubbe Thedde är med på bild. Det är rätt sällan jag lyckas nuförtiden! :)
Det blev en skön dag igår. Idag får vi se vad vi hittar på, det verkar ju inte bli nåt stranden direkt. Thedde är på väg till golfbanan och Elliot till stallet. Jag och Milobebis kör solokvist idag!

Poolbad är hääärligt!Igår var vi hemma hos Sandra med mammagruppen, det blev ett ganska så stort bortfall men huvudsaken att vi är några som ser till att ses! Igår var ju.... inte helt oväntat en av åretsw varmaste dagar! Sandra hade tjackat pool till de små. O där satt dom och plaska om vartannat!En jättemysig eftermiddag blev det! Glad att jag har så många härliga tjejer i min f.d mammagrupp. Sånt där har man ju hört om, en del hamnar ju bland riktiga ragator som dom inte alls kommer överens med, det gjorde inte jag som tur va!

Nehepp, nu väntar hemmasysslor och förhoppningsvis nåt trevligt umgänge på eftermiddagen! Vi behöver ut i skuggan och gärna där det kanske kan blåsa en yttepytte sekundmeter!

Detta med golf!!
Godmorgon...


.... i morse var jag ute och gick som vanligt. Det blev en jättetidig runda så jag var ute redan kl halv 6. Runt hörnet så står ett jättegäng med karlar. Ett gäng med golfkarlar. Nu har ju jag musik i öronen så jag hör inte vad dom säger men med tanke på deras ansiktsuttryck så ser jag att dom är riktigt uppåt! Det riktigt sprudlar om dom här killarna där dom står med sina golfbagar!

HALV 6!!

Det där med golf är ett riktigt fenomen. Ska säga att jag gillar det själv, har inte gått mer än ett par rundor i mitt liv men det lilla jag golfat säger mig att det är förjäkla kul, jag har dock mitt humör emot mig och har skämt ut mig lite när vi varit ute. Jag bara KAN inte låta bli o bli förbannad, och har jag med mig nån jävlen som flinar lite så är det GYNATT direkt! Ridån går käpprätt neråt och jag tappar totalt uppfattning om tid och rum och vill typ svälja golfbollen, vira klubbjäveln runt nån idiots hals och trycka ner golfbagen i åttonde hålet!

Men jag återgår till fenomenet, för golf får folk att bli så annorlunda!

* Tjocka gubbar går runda efter runda på sommaren och loosar 15 kilo på köpet, händer ju aldrig annars!
* Vuxna karlar (kvinnor med)  träffas inför en golfrunda när kl är fucking halv 6 på morgonen! Han skulle ju inte stå där halv sex om det var en shoppingrunda man skulle på? Hon skulle ju inte ropa hurra om det var ut occh fiska man skulle
* Vissa av mina väninnor ser knappt sin karl på hela sommaren, han är ute o golfar!
* Alla dessa påhittade små golftävlingar då? Det är festivalgolfen, det är round table pokalen, det är olika tjej och kill tävlingar till höger och vänster
.

Det mest roliga tycker jag är när jag sitter där uppe på ranchen och kollar Thedde när han står och slår. Det glider upp en dam i 60 årsåldern. Hon är förjävla fräsigt klädd i sina ljusgula shorts, en rosa piké tröja, hon har oxå en solskärm som är i exakt samma ljusgula ton som shortsen! Hon har golfskor modell DYYYR, hon har ett klubbset modell ÄNNU DYRARE för att inte prata om alla dessa strumpor som skyddar hennes SVIIINDYYYRA drivers!!
Hon går till en av utslagsplatserna, hon värmer upp. Jag ser att hon har ett litet rosa läppstift på läpparna, håret ligger perfekt i ordninggjort. Hon strääääcker på sig åt både höger och vänster, snurrar armarna och böjer sig slutligen framåt! Plockar upp en sjua gör hon, lägger upp en boll och så måttar hon slaget. Hon svingar lite på prov och så SMACK rätt ner i mattan! Det sjunger i hela utslagsplatsen! Hon får iväg nåt slag då och då men hennes sving är rent ut sagt skitkass, hon suuuuuger totalt på golf! Men hon har förjäkla schyssta grejer, det senaste av allt.... men hon suuuger!

DET är ett fenomen! För som de flesta vet handlar ju faktiskt golf om så mycket mer, det är ju inte bara ett spel....det ligger ju en HEL DEL prestige bakom oxå! MY GOD...

Thedde är lite halvt som halvt biten nu! Han har precis köpt en ny driver som jag fick vara med och bidra lite till, han är ofta uppe och slår men har inte gått många rundor. Han ska snart gå sin första golfkurs för att se om han är redo för att spela upp. Snart har jag ett alldeles eget fenomen här hemma. Husbandet har vart uppe och testat och slå lite, så snart har jag kanske 2 fenomen här hemma!

Tack bloggtipsarna!Idag har Bloggtipsarna tipsat om mitt inlägg jag skrev idag!!! Blev precis skitaglaaad nu!

Fula ord som rör bak/framstjärtar!

Det florerar ju en del reklam, både på bloggar och i TV för jämnan. Jag har själv haft en här på bloggen, nån salva för analklåda! Hör på den, eller  var det ändtarmsbesvär?? Minns inte nu för nu har jag nån parkbänk som reklam har jag sett.

Det som slår mig är ju hur FULA dessa ord som rör våra underliv är. Det kan vara både bakstjärten och framstjärten och handla om det båda könens fram och  bakstjärtar. Nja, framstjärt på en kille...kanske inte. Men ni hajjar!

Ändtarm = låter ju inte så kul, den ÄR inte så kul heller. Men ett nödvändigt ont!
Ändtarmsbevär = Oh no 
Anal =        Får mig att tänka på kanal, o då låter det inte alls lika illa! Men anal... neee... men den  fungerar som en kanal!
Analklåda = Lika illa där, fula ordet anal och så har den jäveln klåda oxå!
Hemmorojder = Tror att vi snackar det fulaste ordet all times! Alltså, det är ju ett tillstånd från helvetet dessuom eftersom jag hade dom själv när jag fick barn! MY GOD, releeeeaaase me har man lust att sjunga högt när man sitter och baddar röven i badet! AJ som helvetet.... och att de heter hemorrojder gör bara saken sämre och värre!
Klamydia = MÄH...alltså... kla.... ett ord som börjar på kla är aldrig fint! Klaveret låter fult t ex. Klamydia. Det säger sig självt att det betyder nåt otäckt och hemskt! Det har jag dock aldrig drabbats av tack och lov.
Gonorré = Betoning på o:et i början så har vi en rätt lattjo fågel. Men betoning på e:et gör det hela lite hemskare och så låter det i vanlig ordning illa! Det ÄR illa oxå, alla minns väl tischan Sven Melander har i SÄLLSKAPSRESAN! :)
Illaluktande flytningar = Men shit, UÄK!

Nån som har nåt mer?

Vinn tavlorna från Nindigos RUM!Gör såhär för att tävla:

* Skriv nåt i kommentarsfältet!
* Kom ihåg namn!
* Skriv gärna mejladress så är det lättare att kontakta dig om du vinner!

Vinnaren kommer att lottas ut den 7 juli !
Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen den 8 juli!

Tavlorna görs av mig själv, är du intresserad av att köpa tavlor kan du göra det på:
www.nindigosrum.dinstudio.se
eller så kollar du i menyfältet här till höger och klickar dig fram!

En vanlig dag i en 3 barnmammas liv!

Godmorgon mina vänner, efter att precis klurat lite på det här med att vara 3 barnsmamma har jag lite berättelser ur min vanliga vardag!

DUSCH:
Har precis tagit en snabbdusch. Ja den blev snabb eftersom stora grabbarna fortfarande sover och Milobebis hemskt gärna ville sova så han gasta på rätt rejält när jag duschade. Snacka om att man drar alla låtar man har på lager vad gäller barnlåtar medan man tokschamponerar håret, samtidigt som man använder tårna för att raka benen, armbågarna till att reglera värmen på vattnet och ögonlocken för att öppna duschcremesflaskan och slutligen knäna för att skrubba sig själv. :) Det är inte lätt när man inte är ifred i duschen. Ser ni det framför er? Hur  man liksom slår en knut på sig själv där i duschen så man tillslutt ramlar omkull och typ bryter sig för att man måste SKYNDA sig som en blådåre till sin bebis för att inte väcka de andra 2. Dom har ju sommarlov.....

Är man morsa eller är man morsa?

STRANDBESÖK:
Milobebis är oftast trött när det är dax att bege sig till stranden. Vi har ju besökt den nu några dagar. Svetten lackar i min panna medan jag packar skötväska med blöjor, tork, gröt, välling, frukt, salva, efterrätt, burkmat m.m. m.m. Sen måste vi ju ha en kylväska med så vi klarar oss, det blir bredda mackor, saft, kakor, frukt, vatten, läsk , nutrilett m.m. Jag mosar i grejer medan Elliot sitter i sin egna värld och finurlar framför TV:n fast jag för 100:de gången sagt att han ska leta upp sina badshorts och handduk. Thedde letar efter Billabong byxorna, han är galen för det bara GÅR inte att bada i nåt annat. Milobebis attackerar mig med sin gåstol gång på gång medan han står och drar i min klänning. Fotknölarna blöder och en tå har för längesedan gått ur  led av den attackerande gåstolen! Jag har gjort en chokladsufflétårta som jag snabbkyler i frysen för att senare märka att jag ju gjort fel, det smälta chokladhelvetet skulle vara ovanpå tårtan inte i den så det blir ingen jävla tårta till stranden!

PACKA IN SIG I BILEN:
När man väl packat vagnen full så börjar man packa på sig själv. Båda mina axlar brinner av den hårda packningen jag lastat på mig själv.....sen beger man sig till den skollheta bilen! Dörrar öppnas, och så ska packningen in i bilen! Milobebis i sin bilstol, vagn i bakluckan,väskorna på hög på Thedde och Elliot som knappt syns där i bak! FLÅSAR på med iskall AC i bilen.

HANDLA:
"Mamma, jag skulle ju få nya foppisar idag" säger Elliot. Just JÄVLAR, jag hade ju lovat honom det. Förbi butiken, Milobebis väger 15 kilo känns det som, han korvar och vill ur famnen och känna på allt i butiken, Elliot kan inte bestämma sig, gråa, svarta eller gröna? Ingen aircondition i butiken. Svetten lackar, jag märker att jag glömt ta på mig trosorna! SKITSAMMA hinner jag tänka. Det blir svarta foppisar.

PACKA UR SIG UR BILEN:
Väl framme så hittar vi en parkering i skuggan, vilken tur! Vi mosar ur vagnar, filtar, termosar, ungar, solstolar, väskor. Och så packar jag på mig som den packåsna jag är och så beger vi oss ner på stranden. Det är vingligt stundtals då vangen är överlastad och man försöker ta genvägar!
"Där vill inte jag ligga" säger Elliot. Hans föredetta fritids är där och där vill han inte ligga. MÄH, där är den enda skuggan. Han blir sur. Thedde drar iväg med sina polare och honom ser man inte röken av sen!
Elliot lägger sig på filten medan jag packar ur leksaker, Milobebis, väskor och brer ut filtar och riggar vagnen så den ger ännu mer skugga. "Elliot ta på dig dina badshorts" säger jag. "Jag har inte dom med mig" svarar han. Fast jag sagt åt honom sådär en 200 gånger vid den här tipunkten har ungen fortfarande inte fått med sig sina badbraller! han ringer en kompis och vill ha skjuts in till stan igen! Han får inte och blir argg som ett bi och gråter.
Här borde de ju brista liksom! Här borde man ju typ tappa förståndet och dra ut i plurret och simma över till Finland! Men det gör man inte, för jag är en typisk 3 barnsmorsa. Vi har det såhär....

STRANDEN:
Är ingen avslappnad session för oss med timmar i solen och  skön läsning. NEJ, man tar hand om sin bebis i skuggan, man matar, man nattar, man smörjer, man matar igen, man ger lite vatten och så matar man lite igen. Elliot vill ha glass, Thedde ringer och vill ha sin handduk. Elliot vill låna telefonen, elliot vill bada med Milobebis. Ja ni hajjar, jag solar ju inte direkt. Men ungarna får ha kul och Milobebis får ha det svalare än det skulle vara hemma. Sen hade ju inte jag några trosor nä... fan då blire klänningen hela dagen.... mig själv får man liksom glömma!
 
HEM IGEN:
Prceduren är den liknande från tidigare. Men man ska handla på hemvägen så man kan laga mat.Ungarna är trötta och tjuriga. Thedde och Elliot småbråkar, Milobebis gnyr, själv så svettas jag fortfarande och har fortfarande inga trosor på mig. Undra o klänningen är genomskinlig hinner jag tänka men lägger ingen energi på det! Handla, packa i och in i bilen! Ur bilen och packa sig själv full igen! Hemmet ser ut som ett sprängt skithus i vanlig ordning, fixa lite, dona lite, mata diskmaskin och Milobebis som är vrålhungrig just nu! Thedde och Elliot är tomma på energi och på ödmjukhet mot varandra. Dom slåss.... Jag lagar mat medan jag matar Milo medan jag försöker få thedde och elliot sams. 

Oj det blev långt.... men såhär har jag det ungefär! Oftast.... 

Sen förväntas man vara smal, snygg, på tipp topp humör, snygg i håret och se ung ut!

GIVE ME A FUCKING BRAKE!!!! 
PS: Men vet ni.... jag skulle inte vilja byta med nån! Jag älskar det.... fast det kan va lite kämpigt emellanåt! MEN, du som kan ta en dusch i lugn och ro, åka till stranden med en skön bok, handla lite, laga lite god mat och låta det ta den tid det tar.... NJUT!!!
 
 

RSS 2.0