VILKEN EFTERMIDDAG?! Här satt vi ikväll på...

img_0004 (MMS)

VILKEN EFTERMIDDAG?! Här satt vi ikväll på mamma o pappas altan och njöt av kvällssolen. Den värmde samtidigt som det var lite kallt i luften. Plötsligt såg vi en luftballong med massa fallskärmshoppare som hoppade ur. Aldrig sett! En helt underbar höstdag idag, fika utomhus med en god vän och eftermiddag/kväll på landet. Nu är det soffan kvar. Puss <3


♥ ÄLSKADE vad jag ÄLSKAR!!♥







Dom här bilderna blir jag så varm i hjärtat av. Vi hade haft sen vi kom
fram till Tylösand haft regn och en hemsk blåst. Andra dagen vaknar
vi till sol och får äntligen besöka stranden Tylösand.
Milo blev alldeles
till sig och bara sprang runt på stranden. Det var magiskt på nåt sätt.
Dom andra ungarna liksom vaknade till liv, kastade av sig kläderna
och kastade sig i vattnet. Det blev en helt magisk dag där på stranden.
Vi var där hela dagen, ända till sena kvällen och bara njöt. Ett härligt
minne!

I morse vaknade jag verkligen klockan 4!!! Ämen va? Hur kan man ens vakna då? Är det inte panchisar som vaknar den tiden? Det är ju helt otroligt... Gick i alla fall upp. Kände att det var lite urrigt inne och det visade sig ju bero på att det var frost ute. Satte mig i morgonrocken vid datorn och allt var helt tyst. Den stunden på morgonen är helt otrolig egentligen. Hjärnan är utvilad och man tänker som klarast. Det är tyst. Jag kan göra saker helt i fred utan att man har små händer på låret som vill ha uppmärksamhet......

... så tänkte jag....

...tills jag hör en liten röst prata från sovrummet. Jag kommer in och där sitter han. Vår bebis. Håret står åt alla håll, han ler det största leendet i världen så ögonen knappt syns och utbrister HEEEEEEEJ MAAAAMMMMMMAAAAAA!! Han är sådär härligt varm och nyvaken, han är på toppenhumör (som vanligt) och slänger sig runt i sängen och är på uppenbart bushumör. Han omfamnar mig många gånger och jag känner hur mycket han älskar mig tillbaka.

Vad skulle jag göra utan dom där små söta händerna som kräver uppmärksamhet?

Vad skulle jag göra utan den drä HEEEEEEEEEEEJ MAAAAAAAAMMMMMMMAAAA på morgnarna?

Vad skulle jag göra utan det där underbara leendet som får mig att gråta av en sån otrolig kärlek?

Vad skulle jag göra utan hans varma lena hud mot min?

Vad skulle jag göra utan hans stora kärlek för mig?

Åh herregud vad man kan älska sina barn, det finns inte ord som förklarar hur mycket. Det finns inga känslor i världen som är så starka som de känslor man känner för sina barn. Jag blir knockad ibland, knockad av hur mycket jag känner för dom.... TACK för att jag får känna det!

♥♥♥

D.A.D = David after dentist!



HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ni bara måste se det här. D.A.D,  David after dentist!

Såhär har vi det med Elliot nämligen. Han har haft en hel del problem med sina tänder och har varit tvungen att rycka ut 2 stycken. De gångerna har hans pappa fått följa med honom till tandis. Dels för att jag tycker det är jobbigt när han blir "full", sen tycker jag det är otäckt överlag med tandläkare. 

Första gången Elliot var där så tänkte väl inte Magnus sig för utan släppte honom direkt efter att han klivit ner från tandläkarstolen. PANG så låg han på backen. Personalen fick förklara att han är lite groggy efteråt. Man får stötta honom då han är lite full ett tag. Dom får alltså lite lite sömnmedel för att bli på det här sättet. Då minns dom knappt händelsen efteråt vilket är bra för framtida besök hos tandis.

Elliot var oxå helt sluddrig, ögonen stod åt alla håll och han pratade i gåtor. Skulle kanske ha filmat.... :)

Nähä, nu vankas det fläskfilégryta här hemma. Jag sitter här nyduschad, jag har varit duktig idag och tvättat all vår tvätt. Det var inte lite igen kan jag säga. Jag har oxå fått en massa viktiga ärenden gjorda. Det är förbaskat skönt det kan jag säga. Nu väntar en skön kväll i soffan med lilla familjen (inte stora familjen denna veckan). Bra på TV är det oxå. Ska gå runt nu och tända upp ljus i lyan så det blir sådär höstmurr mysigt.

Ha en fin onsdagkväll hörrni! ♥

Skäggiga ORKITANTEN!







KOLLA KNOPPARNA!!??


'

En bräda jag gjort...
Jag och mina orkidéer! :) Jag är bara så inihelskotta glad att jag
äntligen lyckats klura ut gåtan hur i helsefyr jag håller liv i dom! :)

Kommer det bli så att jag på äldre dagar sedan sitter i en liten etta fylld med orkidéer. Då pratar vi inte några stycken utan nu pratar vi obscent mycket. Sådär så det snuddar vi sjukligt. Jag sitter liksom i ett hörn i en gungstol och man ser bara vita blommor överallt. Ska man ta sig fram får man hänga i lianer i taket. Där kommer jag sen sitta och smutta på min kopp kaffe och njuta av mina orkidéer. Det kanske blir så att en katt smyger omkring där i min etta oxå. Han kommer ha några orkidéer i sitt halsband kanske. Ungarna som smyger på mig och kikar in i mina fönster kallar mig för läskiga orkidé tanten. ORKITANTEN! Hon med dom där långa skäggstråna, kutad rygg och orkidéerna.

Huuu.... fy farao. Kanske måste börja samla på någon annan blomma snart?!


Vinn Nindigos RUM tavlor!



Nu var det längesen jag hade en tävling!! Sagt och gjort så kör vi en på en gång! Denna gången har jag valt en storsäljare utav mina tavlor. Den här går alltid bra. Jag tycker att det är härligt att det finns så många som vill säga dessa vackra ord till någon!

För att vara med och tävla gör du såhär:

1) Högerklicka på bilden och kopiera den till din blogg, skriv ett inlägg om att Du är med och tävlar och länka till min blogg.

2) Skriv här bland mina kommentarer att Du är med i tävlingen. Glöm inte att ange mejladress eller adressen till din blogg! Bara så att jag får tag på dig sen om Du är den lyckliga vinnaren!! :)

3) Tävlingen avslutas söndagen den 10/10 - 2010 !

MASSA LYCKA TILL!!!

Morgonpromme = CHECK




Schysst bild va? Jag har mobilen innanför BH:n när jag promenerar.
Jag får sluta med det, den blir fuktskadad av det tror jag....


Ja men se godmorgon. Det är onsdag. Jag har precis ätit frukost efter att ha tränat i en timme, först en halvtimmes promenad i rask takt. Sedan har jag styrketränat här hemma. Vi har ju hantlar och det finns en hel del man kan göra med hantlar ska jag säga. Gick igenom hela kroppen och var mäktigt svettig efter passet. Skönt att ha det hela gjort redan innan klockan blivit 7.

Nåt jäkligt irriterande är att vi inte har någon ordning på våra hörlurar i familjen. Ja dom här som man sätter i sin iPhone. Jag försöker gömma mina så att inte husbandet hittar dom men tror ni inte på fan att han sniffat fram dom på nåt sätt ändå?! Idag fick jag tag på ett par, lång sladd och allt hade dom. Annars brukar jag kunna ha hörlurar med kort sladd, därav mobilen i BH:n. Skitgald strutta jag ut 20 i sex i morse och tänkte att nu har jag lång sladd, mobilen i fickan, Rix FM.... inget kan gå fel. Nämen då passar inte lurarna min lur varpå det spraka hela vägen. Gick knappt att urskilja vad dom sa, ändå lät jag skiten vara på! Stört?! Ja lite...

Men hörrni... nu vill jag veta vad ni lyssnar på just nu!?  Nu ska jag ladda hem lite nytt och lyssna på när jag promenerar. Hjälp mig!

Nu lite plock och fixa i ordning Milobebis för dagis!

Milo stupar!


 




Ni vet lastbilen? Den berömda meterlånga lastbilen! Den han kutar omkring med
varje varje dag. Idag tänkte jag att jag skulle filma det hela. Nämen, vad händer?
Han stupar!


Är det här en sån där film som skulle platsa i Americas funniest homevideos? Eller är det bara bissart att filma sitt barn som ramlar och slår sig. Grejen är att han egentligen inte slår sig, han blir mest rädd. Det vet jag eftersom jag är hans mamma och vet vad äkta göra ont gråt är och vad rädd gråt är. Så är det. Hur som helst så fick jag i varje fall en film på honom när han springer med sin bil.

När Milobebis säger TE TO TE så vill han att jag ska säga KLARA FÄRDIGA KÖR. Det är just det han sagt innan jag börjar fillma. Nu när vi tittar på filmen tillsammans så säger Milo "LETHEN"... det är hans sätt att säga att han var ledsen på filmen.

Nu kör han för full fart igen här utanför, det är bara upp på hästen igen!!! Jajjemen.

NU köttfärssås och grönsaker, sen får jag bara inte missa IDOL ikväll. Sov som ett barn hela kvällen igår... första kvällen min hosta var lite lugnare, då fick man sova!! THANK GOD!

Fjuniga VOLVO killar!



Raggarbilar.... eller vad man nu ska kalla dom?! Illalåtande fordon kanske passar bättre med tanke
på det vi hör kvällarna i ända!

Vi bor ju centralt. Vi bor oxå väldigt nära vår bussterminal. Där samlas ungdomar kvällstid. Dom samlas väldigt sent och blir kvar ännu senare. Så pass sent att vore det min unge så skulle jag ha hämtat hem honom i örat för längesen.

I alla fall så ska det gasas så ända in i helvetet dessa kvällar. Man ställer upp sin VOLVO 740 som är målad med en roller med mattsvart färg. Det hänger en rävsvans på antennen, man har oxå WUNDERBAUM så kräkreflexerna hoppar bakut ifall man nu skulle hoppa in i den här bilen. Det står killar med nedhasade jeans och keps med ett VOLVO märke på med pubesfjun på hakan utanför bilen och nickar sådär nöjt som: "FYYY FAAAAAAAAN VA COOOOLT".

Lagom till man tittat lite så är det liksom dax för allvarets ögonblick. Det är då den fjuniga killen hoppar in i sin kärra och så ställer han sig på gasen och låter hjulen snurra och bilda en tjock rök samtidigt som det skriiiiiiker högt om däcken. Killarna med VOLVO kepsarna håller vid det här laget på att svimma av upphetsning. Detta upprepas sedan 158 gånger och ju mer rök det uppstår och ju högre däcken skriker desto coolare är du.

Själv undrar jag? Finns det verkligen inget som är roligare??

Jag när jag var som tjockast!







På lunchen häromdagen kom jag och husbandet in på dom här bilderna.
Det är när vi är iväg och firar lilla Stina som blev 1 år. Milo var ganska
precis 3 månader på dessa bilder. Det var ingen kul syn....men snacka
om att man är hård mot sig själv.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA.... jag börjar med det. Att skratta färdigt åt dom här bilderna. Så, nu har jag gjort det. Jag minns den här kvällen så himla tydligt. Vi skulle ner och fira lilla Stina som sagt och jag hade världen problem att hitta kläder. Det hade gått 3 månader sen Milo kom till oss och jag hade otroligt höga krav på mig själv. Höga krav som att det inte var OK och vara så tjock som jag var efter 3 månader. Med Thedde hade jag gått ner ALLT efter 3 månader. På dessa bilder väger jag 85 kilo! Det var INTE ALLT. Jag grät när jag testade kläder hemma och ville allt annat än gå ut bland folk.

Det jag och husbandet diskuterade var hur hårda vi kvinnor är mot oss själva. Jag hade trots allt fött mitt TREDJE barn i 36 års ålder, gått upp allt som allt 40 kilo av mina graviditeter (jag var ju gravid 3 ggr innan vi fick Milo, varje gång man blir gravid så spruuuuuuuutar det hormoner). Slutat röka. Och där satt jag och skämdes över hur tjock jag var när mitt barn var 3 månader gammal. Hur hysteriskt är egentligen inte det? Att man dömer sig själv så hårt?! Att man är så jävla taskig mot sig själv? Jag har funderat mycket på detta och känner att det här är ett kvinnligt drag. Att det på något sätt förväntas utav oss att vara pinnsmala dagen (eller i varje fall nån vecka) efter du skitit ut en unge. Jag har varit inne på dessa banor många gånger på min blogg men det tål att upprepas. 

Skvallerblaskorna väller över av bilder på Heidi Klummisar m.m. som gått på en fuckin catwalk 6 veckor efter hon fött sitt FJÄRDE BARN!! 6 veckor efter att jag fött mitt barn har det fortfarande känts som mitt underliv exploderat, som att nån slängt in en handgranat, som att ärslet och pullan bytt plats, som att en ångvält mörschat över mina bröst, som att jag aldrig mer kommer kunna ha sex. MEN.... damer och herrar. Hon är inte en vanlig svenssonmorsa. Hon har dietister, personliga tränare, personlig kock, personlig läkare, personlig duttare, personlig smuttare m.m. som hjälper henne att stå på en catwalk 6 veckor efter sin förlossning. Sen har det ju ryktats om den korsetten hon bar den kvällen. Men skit i det. Det är egentligen irrelevant. Det relevanta är hur hårt vi dömer oss själva bara genom att bli färgade av det vi läser och ser. Jag tror att det mesta kommer därifrån. Tror ni att dom på stenåldern stod och dömde ut varandras hull? Tror ni att dom i urskogen dömer varandras hänglökar?

Jag får en syn framför mig nu.....

" Hörrudu, WOOOOOOOOOW.... hur har du lyckats bibehålla så stor mage och stora höfter efter du fött barn" säger nog stenåldersmänniskan som vet att vi behöver vårt hull för att kunna livnära våra bebisar och ifall det blir hårda tider! Hon är rent ut sagt AVIS på hennes kurvor!

"Oj, du...... du har fött ett gäng underbara barn va? Ja med tanke på dina långa tuttar?!"..... långa tuttar betyder liv! Långa tuttar betyder mat till alla dina ungar. Långa tuttar betyder att du gjort det du blivit ämnad att göra på den här jorden, föda och livnära ditt barn!

Vi borde tänka mer stenålders. Men det gör vi ju inte. Inte jag heller. Istället har jag hela tiden dömt mig själv stenhårt. Tyckt att vafan, ska det vara så svårt? Jag vill bli smal, jag vill få den där kroppen man känner OK inför. Jag kommer säkerligen att fortsätta göra det. Men jag önskar att jag ser på det lite annorlunda. Att jag OKEJJAR att det får ta tid med tanke på det förutsättningar jag haft och har. Att jag OKEJJAR att jag får perioder när jag inte ens orkar tänka på skiten (men oxå då inse att det hela tar mer tid men inte döma sig själ för det). Det är ju trots allt jag som bär på mitt fläsk, ingen annan. Men.... DÅ FÅR MAN INTE GNÄLLA HELLER!!! Är man inte beredd att offra allt så måste man vara snäll mot sig själv och inte gnälla. För det vet vi ju alla, ju mer hård du är i din träning och i den diteten du håller desto snabbare når du ditt mål. Sen att du fött barn som 36 åring kan faktiskt göra att det tar lite längre tid än för en 25 åring som fött sitt första barn.

Ok, dom här bilderna på mig är inte kul o se. Eller egentligen är det de...jag skrattar en del när jag tittar på dom. Men jag ska försöka vara snäll mot mig själv. Det var OK att se ut så. Det är oxå jäkligt ok att det var nästan 20 kilo sen dom där bilderna togs. Det är inte heller illa pinkat. Även om det snart är 2 år sen. Men det är -10 kilo per år. Bra där.

Hörrni, nu är vi snälla mot oss själva i fortsättningen, OK?

Höstnytt!



Lite höstnytt från H&M. Ja TACK!!

Gick ju som sagt runt på stan i lördags och kikade runt efter lite höstkläder. Fan jag tycker det blir svårare och svårare att hitta kläder. Elliot höll ju för fasen på att inte bli klok på mig. Jag tog en tröja, gick till kassan, stod där ett tag och så ångrade jag mig och gick tillbaka med den. Det hände några gånger i varje affär jag var i. WHats up med det? Varför är det så svårt nu?

Jag har i hela mitt liv haft förmågan att ibland handlat trasor som känts NJA! Sedan har det ju givetvis visat sig vara precis så, NJA, även när man kommer hem med det. Används det då? Svar: NEJ! Varför köper man det då? Svar: IDIOTISKT bara. Jag vill ju känna WOW, och nu tror jag att jag lärt mig. Jag köper inte NJA längre, jag vill bara ha WOW. Även om det bara är en vardags tröja.... den ska kännas bra att köpa och som att jag kommer använda den.

Internet shopping vill jag nog slå ett slag för eftersom det faktiskt kan vara riktigt bra skit. Hem med det, prova i hemmets lugna vrå och inte i provhytter där fläsket riktigt lyyyyyyyyyyyyser upp höstmörkret med provhytternas 200 watts lampor. Nä, hemma i en murrig hall där man knappt ser sin spegelbild är bättre. Sen skickar man tillbaka det som inte passar. Det är där jag brister litegrand, jag behåller hela skiten för att jag inte orkar hålla på o kladda med tillbakaskick och skit. MEN, jag kanske ska bättra mig där med.

Helgen i bilder!



Mys Lördag med Elliot. Vi fick en några timmar på stan bara han och
jag, urmysigt!



Mitt gamla gymnasium. Här gick jag 3 år och kämpade järnet. I lördags
var det barnloppis. Jag var ute efter en BOBBY CAR men det gick inte
att hitta. Dom brukar ta slut rätt tidigt.



Sen hände nåt kul. Jag vann på mina ICA lotter, jag köpte cola och då
fick man tydligen en lott. När kvittot kom ut så fladdrade så mycket
tankar i mitt huvud. Jag trodde på fullaste allvar att jag vunnit pengar
eller nåt annat stort med tanke på hur kassörskan reagerade. Vet ni
vad jag vann? 150 gr bönor/ärtor!!!! MEN VA???



Min "GANGSTA" kille förberedde sig för party. Han skulle på fotbolls
avslutning och fick för sig att man skulle ha en påse på huvudet med
YES schamponering. Han använder ju vax och tror att det här sättet
är det bästa. OOOOOKEEEEEJ???



Själv gick jag på Helenas födelsedagsmiddag. Jätte trevligt med jätte
god mat. Helena är så jäkla duktig på mat.... därför fick hon ett par
"köks" tavlor utav mig. :)



Bea & Alexandra vid bordet.



Skål!!



Bea & jag.



Vissa hade precis kommit hem från kryssning! :)))



SKÅL!



Söndag ute hos Milos farmor och farfar. Löven var riktigt kul!



Helst när man kastade upp dom och man fick springa igenom....







På vägen hem stannade vi till och kikade på dessa. EN alldeles ny fin
kalv hade den här mamma mu fått. Milo är helt faschinerad av alla
slags djur.

Helgen är återigen över. Det går i ett nafs så är det liksom måndag igen. Men, faktiskt.... snart är det fredag igen så det finns egentligen inget att klaga över. En "fullt upp" helg blev det av det hela. Jag var på födelsedags middag i lördags och husbandet på fotbolls avslutning. Ni hör ju?! Fotbollsavslutning, det kan ju inte annat än sluta i världens baksmälla?! Igår var det baksmälla för hela slanten. För mig blev det bara två glas vin i lördags eftersom jag har en sån JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA HOSTA. Jag håller fan på o hostar lungorna ur mig så det blev en tidig lördagkväll för min del. Husbandet däremot gick all in :), han tyckte kanske inte att det var lika skoj igår. STACKARS. Spydde och hade sig... Inte kul när det blir så! Tyckte synd om honom....
Efter att vi varit ute hos svärisarna blev det en sitta i soffan eftermiddag med filmer och lite gott att äta. Rätt mysigt att ha såna dagar oxå. Inga måsten, bara slapp.

Idag däremot är det första dagen på en ny vecka och jag har en hel del inplanerat. Jag måste köpa en almenacka till mig själv. Känns inte som jag har samma koll med kalenderna i min iPhone. Kanske att man ska ha både och för att verkligen kunna hålla ordning på allting. Fasicken, med 3 ungar är det liksom en hel del att tänka på kan jag säga. Dessutom ska man hålla ordning på sig själv och sitt.

Nån som har nåt bra tips på hostmedicin? Nåt som gör att man får upp slemhelvetet och kanske kan dämpa hostandet på natten?! Inatt har jag knappt sovit pga ett jävla hostande som tar kål på mig. Jag har träningsvärk i magen.

Kör hårt, det är måndag! ♥

Kvalitétstid med mellansonen i form av pas...

img_0016 (MMS)

Kvalitétstid med mellansonen i form av pastasallad på hans favvohak. Själv drack jag the, chai the. Vaknade inatt av troligt kristallsjuke anfall. Hela världen snurrar, sjukt obehagligt! Får se om det blir lika kortvarigt som sist, över på ett par dagar. Har ändå fått ihop en trevlig dag med Elliot. Vi hann med lite shopping, fika/äta, kolla tvillingloppis. Hittade inte det jag sökte.... En BOBBY CAR. Vill helst slippa betala 600 spänn för en sån som dom kostar nya. Husbandet har vart med Milo på fotboll, snacka om lyx att gå på stan utan barnvagn?!? Känns som nåt fattas hela tiden dock... Nu äta lunch, ikväll ska jag på födelsedagsmiddag och husbandet på fotbollsavslutning.


Thomas SABO armbandet har fått ytterligare...

img_0015 (MMS)

Thomas SABO armbandet har fått ytterligare en berlock. Ni kanske minns det förra armbandet jag hade, det där jag köpte på Gina Tricot. Det höll ju inte färgen alls. Det gör det här armbandet.... Är så glad nu när husbandet satte fast klockan. :) Behövs inte mycket för en annan :)


Kolla mamma!!!! Pippi!!!! I eftermiddags å...

img_0012 (MMS)

Kolla mamma!!!! Pippi!!!! I eftermiddags åt Milo mellis. Han satt o käka macka för glatta livet, plötsligt titta han på sin macka och utbrast Pippi. Jag fatta inget, tills jag tittade upp och såg det här. Han hade hunnit ta en tugga på stjärten men .... DET VA EN PIPPI!!! Det här är ju som när den där snubben  rosta/stekte en macka och moder Theresa uppenbarade sig. Milo tuggar sig till en pippi, inte illa pinkat! Nu ser vi vidare på IDOL.


Fredagsbadet för orkidéerna! Dom mår så jä...

img_0006 (MMS)

Fredagsbadet för orkidéerna! Dom mår så jäkla bra, jag som aldrig klarat en orkidé är chockad. Klarar jag orkidéer så kan fan ni plantera en skog i vardagsrummet!


Maniacs som odlar hasch i köket?!



Milos fina dagis. Visst ser det mysigt ut där i skymningsljuset. Här
inne håller han till vår bebbe. Igår var första föräldramötet!

Ja då var det första föräldramötet avklarat. Mer ett informationsmöte om vad som komma skall på dagis. Det är kul att få träffa alla föräldrar tycker man ändå. Få ett ansikte på dom man kanske kommer att ha o göra med ett tag framöver. Det började såklart med snack om föräldraråd. Då vill jag typ gömma mig under en stor mössa, eller springa ut. Jag är KASS på sånt där. Trot eller ej men jag har vart klassförälder i Elliots klass. 1 år, sen fick det räcka. Det skulle samlas pengar och bakas, det var inte JÄTTE beslastande men man har det där i bakhuvudet hela tiden.

Det nya på Milos dagis är nu att vi alla ska ingå i föräldrarådet. Dom som vill går på mötena, så har man nåt på hjärtat går man dit och häver ur sig. Det verkar inte vara nån sån pretto förälder i detta gäng, thank god! Ni vet dom här föräldrarna som är så engagerade så man känner sig som "Årets sämsta mamma." Dom ska baka bullar på längden och tvären, det ska fixas happenings till höger och vänster, dessutom pratar dom mest på alla möten så man får liksom aldrig gå hem, lagom till personalen börjar avsluta börjar hon ställa 1000 frågor och man blir kvar en extra timme. Hon skulle aldrig glömma ta med sig blöjor eller extra kläder. Hennes unge har 7 uppsättningar olika kläder för alla väder. Märkt och fint. Håret ligger perfekt, kläderna sitter som gjutet (fula men sitter gjutet), pricken över i:et är när hon tar på sig sina speciella inneskor. Ämen på riktigt, då smäller jag fan av! Hon antecknar allt i ett litet speciellt block som det står OLLES FÖRSKOLA på, man memorerar varenda mening personalen säger och gärna analyserar det lite extra! En maskin, en dagisförälder maskin. Men är det en seriemördare egentligen liksom? Fan jag tycker det är läskigt med såna här människor, känns som det perfekta yttre är en fasad för en maniac! :) Hon kanske odlar hasch i köket, kollar porrfilmer hela dagarna och beställer dildos stora som termosar när ingen ser! :)

Nä, inga maniacs på Milos dagis i alla fall! Skönt det, vi verkade vara ett gäng trötta småbarnsföräldrar som längtade lite efter ett glas vin en torsdag kväll. Blev inget vin för mig dock, jag var trött och ville bara tvätta av mig och gå och lägga mig på sängen och läsa blanka tidningar. Det gjorde jag oxå! Milo sov sött när vi kom hem, stora barnens pappa var barnvakt här hemma. Det är bra med ex:isar ibland! :)

Idag är det fredag, jag ska lajja lite med Milo nu sen ska här städas!

Puss ♥

Vad tittar ni på?









Vi måste snacka om TV! Vi måste snacka om dessa program
som upptar våra kvällar. Hur de påverkar oss och vad vi
egentligen tycker!?

IDOL

I LOVE IT! Detta är underhållning på hög nivå. Man förfasas, man blir så känslosam så man gråter, man blir förbannad och man tycker och tänker högt hemma i TV soffan. Jag älskar när program får en att känna så mycket, hela registret liksom. Det bästa är när jag tar fram kudden och sliter mitt hår. Det betyder att jag näst intill skäms ihjäl. Jag vill skrika, skratta och gråta samtidigt över hur pinsamt dålig någon kan vara. Helt utan självinsikt. Jag blir berörd så mina tårar rinner ner för mina kinder. Bara genom att någon sjunger... Jag blir förbannad på juryn som ibland tappar fokus och börjar titta på hur rockigt klädd man är eller inte? Eeeh..say what? Alla är ju faktiskt inte lika rockiga som VIT-TANDS/SKINJACKS/SKINBYX Andreas, DÖSKALLE-ÖRHÄNGS (skitsnygga btw) Laila och ROCKT-SHIRTS & SJAL Anders. Näää faktiskt inte. Man kan vara bratz och helt jäkla överförgrym på o sjunga! (Vem är jag o säga detta som älskar ROCK men ni hajjar.... )
UNDERHÅLLNING MINA DAMER OCH HERRAR...

KUNGARNA AV TYLÖSAND

Jag fattar grejen med den här sorts TV. Den görs av den enkla anledningen att den faktiskt ger tittar siffror. Den görs av den enkla anledningen att ju mer chockerande det är desto mer underhållande. Vi alla tycker inte det, men många! Produktionen bakom är inga nötter. Det är en produktion som vet hur de ska trigga allas våra känselspröt. Jag tittade för första gången igår, mest för att se "What the fuzz was all about". Ok, jag kollade inte hela av den enkla anledningen att jag bara inte tycker att det ÄR så underhållande med ungdomar som spottar på varann, är fulla och har allt annat är smarta diskussioner och så knullar vi lite i TV på det oxå! Det här är en fortsättning på BIG BROTHER. Jo, det är det. Släng in så mycket sprit ni kan, släng in ett gäng testosteronstinna ungdomar så kör vi. Sen vet vi ju alla hur det gått med det. Hur känner mammor och pappor till dessa ungdomar? Allvarligt alltså? Jag skulle hämta Thedde i håret.... ungjävel hem med dig och du går inte ut på ett år tills det värsta snacket om det här lagt sig!

BERG FLYTTAR IN

Aaaah... ååååååh.... ja men så jäkla bra är detta alltså! Gemytligt, varmt, härligt, naturligt och bara så skön underhållning. Det ställs lite journalistiska frågor, det blandas med vardagligt liv och allt i en sån jäkla härlig combo. Kan ni inte annat än hålla med? Igår när Gunde var med så kände jag att min underhållningskvot var nådd. Jag ÄLSKAR Gunde för fan. Han är vår VIKING. Finns ingen som kan representera Sverige på ett bättre sätt. Bara få höra att han sket på sig i ett skidlopp, "sket" i det bokstavligt talat och avslutade som vinnare i det loppet. Ämen på riktigt? Vem skiter på sig och fortsätter åka skidor? Jo GUNDE för fan. (Det ska även sägas på dalmål). TACK Carina Berg. Shit vad bra du gör det!

BIGGEST LOSER

Ja, jag erkänner. Jag sitter plåtad framför TV:n kl 19 varje kväll jag kan. JAPP, det gör jag. Jag följer dessa tjockisar på TV:n och jag kan inte annat än förstå hur dom känner då jag själv blev överviktig efter Milo. Ok, jag är inte som dom. Inte i samma size, men jag kan tänka mig hur dom känner. Hur jäkla trött man är på sin kropp stundtals. Sen sitter jag där och förundras över hur DUKTIGA dom är. SHIT... alltså, dom tränar uppemot 5 timmar per dag. Dom har varit värre soffpotatisar än både du och jag i många herrans år, plötsligt springer dom i djup sand på en strand med en jävla stock ovanför huvudet. Hajjar ni? Vilka prestationer dessa människor utför? Jag följer dom på vågen. När dom står där med skinnet hängande (av den snabba viktnedgången) och vikten rasar av dom. En är besviken av att "bara" ha gått ner 3 kilo en vecka. En annan har gått ner 7 kilo på en vecka och hoppar så fläsket dallrar där på vågen. Man ser före bilden och blir chockad över hur mycket en människa kan föändras på så kort tid. Vilka människor... jag är så IMPAD! kan dom så kan famig JAG... och du om du nu tillhör tjockisskaran! När mitt halsont är över ska jag börja jogga, morgonpromenader och sen jogga. Lägger in en bild på första joggingturen sen. INSPIRATION gott folk!

För övrigt så gillar jag såklart serier. Inga tunga.... jag har för mycket i huvudet för det. Utan enkla ytliga skitserier om man säger så. Dessutom vill jag titta på så lite hemskt som möjligt, jag undviker det.... ja det gör jag. Det finns redan så mycket hemskt här i världen, så jag behöver inte det i låtsasvärlden oxå!

Vad tittar ni på just nu på TV:n???


KATT-FAN







Ja, neeee...detta är inte en skabb-katt vi hittat ute i soptunnan.
Detta är vår katt TOXY.  Inte drabbats av någon okänd sjukdom
eller blivit smittad av rabies. Han har bara badats.

Det var Elliot som berättade att hennes klasskompis mamma och pappa badade deras katt när den hårade mycket. Nu har våran hårat i 3 månader och jag blir galen på allt hår som fastnar överallt. Milo har i nappen, jag på alla mina svarta kläder, mattor och soffan. Everywhere... Fan, orka dammsuga hela tiden?! Har hört att man inte ska behöva bada katter som är så renliga djur så hittills har vi bara duschat han nångång.

Sagt och gjort, vi slängde i katten i badet. Tvättade av honom riktigt ordentligt. Han hade såklart lite panik och försökte ta sig ur men jag försökte prata med lugn röst och görat snabbt. Vi tog ur honom och torkade av honom det värsta vattnet. På riktigt så höll jag på att ramla ihop av skratt. Hur han såg ut kattrackarn??? Smala spetiga ben och svansen såg ut o va smal som en cigarett. HAHAHAHA, ämen alltså.... HAHAH! Jag kunde ju inte sluta skratta. När han sen skulle gå iväg kom nästa skrattsalva. Han sprätte ju bara med benen, kunde inte koncentrera sig på att gå överhuvudtaget. Han satt i 1,5 timme och torkade sig sen.

STACKARN! Men det är väl så dom gör. Katter fetdiggar ju inte direkt att bli blöta. Han doftade så gott sen under hela kvällen vår hårboll. Om han hårar mindre? Ja, vet ni, jag tycker faktiskt det. Om inte annat så blev han jättefin i pälsen så nu hoppas jag att det blir bättre.... HÅRBOLL!

Nu, laga käk till mannen!

Mäta magen?!




Dagens stora nyhet om ni som jag lyssnat på radio och kollat nyheter
på nätet. Nu ska man kunna avgöra om du har farligt bukfett bara genom
att ligga på rygg och mäta höjden på magen.

Dagens största nyhet. Jag stod själv som bäst och förberedde frukost när nyhetskommentatorn (heter det då?) läste upp att det är det fettet som inte åker åt sidorna när man lägger sig på rygg som är farligt. UÄK var min första reaktion, åker åt sidorna och det hårda fettet som ligger kvar. Usch, det lär ju se riktigt vidrigt ut därinne i våra magar tror jag. Hur ser fett ut? Visst är det sådär knöggligt och vitt? Äter du frukost nu? :))))

Jaja, så nu ska man då lägga sig på rygg och mäta då! 20 cm högt får det vara, och 22 cm för karlar! Hämta måttbandet nu....

Sjukdomar och ryggskott! Det flyter på...



Igår var det lekparksdax igen! Hemma hela familjen då Milo går på
dagis, tis, ons, tor numera. Hela förra veckan var han ju sjuk oxå så
då blev det inget dagis alls. Husbandet hemma med ryggskott, förkyld
och feber! VOINE...




En promenad för husbandet gjorde susen med ryggen! Det är det man
ska göra sägs det. Blodgenomströmning är det bästa, dvs röra sig!




Gissa om han var nöjd? Inomhus en vecka för att sen få komma ut
och leka i sin lilla lekpark igen! LYCKA!




Husbandet kunde t.o.m gunga! Kolla den här bilden... hahahaha!
Den blev klockren ju.




Sweetie!





Jamenvisst... var det därför husbandet blev lite bättre i ryggen!
Var det för att vi gick på hälsans stig? Vi har en sån här i hålan. Den är
typ 7 km lång. Husbandet hade givetvis skitont på kvällen igen men
han får gå hälsans stig ikväll igen när han kommer hem! Bra skit det där...

Idag känns NÄSTAN som en vanlig dag igen. Det var ju över en vecka sen. Milobebis sjuk hela förra veckan. Husbandet hemma igår, har varit sjuk hela helgen. Idag är dock Elliot hemma och är sjuk. VI har trilskats med den där febertempen hela morgonen. Han VÄGRAR vara sjuk idag. Det är skolfoto och dessutom ridning ikväll och då kan man ju för fasen inte vara hemma. In med tempen i munnen, visade 37,1. Inte jättefeber, men feber. Nästa gång tog han den själv. Då lät det såhär:

"Maaaaaaaaammmmaaaaaaaaaaa.... nu hade jag bara 35,1!"

Mmm, Elliot hade kanske ingen koll på att då är man nedfrusen utta helvete. :) Han försökte med allt, vi tog muntemepen sådär en 6 ggr innan vi fick koll på att han faktiskt hade 37,3 och är vrålförkyld. Sjukanmälan blev det av det.

Själv "jobbar" jag med mitt. Har massor att göra och eftersom Milobebis bara är på dagis 5 timmar per dag nu 3 dagar i veckan så gäller det att vara effektiv när man väl kör igång. Snart är 40 tavlor klara. PIUUUH!

Nu måste jag fortsätta.... hörs! ♥

Avskedsmiddag



Natasha äter en god Souvlaki.



Gabrielle, Madde och jag.



Själv åt jag tapas, haloumi och små pajer med fårost. Minns inte vad
dom hette med det var nog topp 5 godaste jag ätit!



Gabrielle och Madde. Madde anslöt senare och startade
med en TEQUILA för att komma ifatt kalaset lite. :) Stenhård brutta!



Jag kräks nästan bara  jag tittar på bilden.... gillar Ni tequila?




Tanvi och Jossan!




Vi satt ute på ett ställe som heter TZATZIKI. Det ligger verkligen
jättefint och har otroligt god mat. Med lite filtar och värme så blev
det en kanonkväll på uteserveringen.



Här går den i..... brrr... jag ryser tammetusan!



Lite citron på det....



Linda under en skön filt satt och mös.



Traditionella grimaserna var igång oxå. Dock vill jag inte visa min.
Den är så fruktansvärt jefla ful så det går inte att lägga in här. Jag
vinner varenda grimastävling med den kan jag meddela. Det är liksom
locket på när jag har kört min.



Den här är Jossan känd för, gummimunnen kanske man kan kalla den?



Natashas... hahaha!



Madde... hahaha!



Scary Gabrielle....



I lördags var det då dax för tjejmiddag med tjejerna jag arbetat med på KICKS. En liten avskedsmiddag. Supertrevligt verkligen och jag trivs så bra tillsammans med dessa tjejer. Dom är så goa hela bunten. Det är härligt när man klaffar med människor. Dessa tjejer klaffar otroligt bra tillsammans och jag förstår att dom trivs att arbeta ihop.

Jag åkte hem med bussen på natten och hade förvarnat husbandet om att jag inte hade några nycklar med mig. Vi ringde en stund innan jag åkte och jag påminde om att ha ljud på telefonen och kanske gå ner och öppna upp porten ifall han inte skulle vakna. Han hade dessutom druckit ett par öl och då är man ju inte direkt piggare. Väl hemma efter en sovande bussresa är man ju mäktigt urrig! :( Kliver in på gården och börjar ringa, 147 samtal senare har jag fortfarande inte fått nåt svar. Jag hör däremot snarkningarna ända in på gården. Jag skriker hans namn oxå utan att få en endaste reaktion. Jag ser att vi ju har en brandtrappa.... vi bor på 2:a våningen kan man säga. Jag påbörjar min klättring och är LIVRÄDD hela vägen. Klackskor och svinhal stege är ingen bra combo! När jag väl är uppe så är haspen i på fönstret varpå jag får "skrikviska": Toooooooooony..... . Jag är panikslagen att stå där och hänga..... Husbandet vaknar och får panik, springer ut på balkongen och SER INTE MIG fast jag förklarar var jag står, detta är liksom i hans ögonhöjd ngåra meter ifrån. Han springer ut ur lyan och ut på gården och letar efter mig. Han springer upp i lägenheten igen och kollar. Ämen, hela tiden står jag där och ser hur min förvirrade man springer runt som en yr höna och fattar inte var min röst kommer ifrån. Högt vill jag inte skrika för att inte väcka Milo eller grannskapet så att nån kanske ringer snuten! Tillslut ser han mig, "Niiiina, håll i dig för faaaaaaaaaaaan" skriker han från gården! Upp i lyan igen för att rädda in mig i sovrummet! Gissa om jag var förbannad???

HOLYMOLY!!! Jaaa, det var jag... jag var rasande. Men det gick över snabbt, jag var överlycklig över att vara hemma innanför dörren. Dessutom trött och frusen så det blev inget större bråk utav det! :)

Nä, nu ska jag göra tavlor! Hörs sen igen! (Har en sjuk man hemma med ryggskott, förkylning och feber.... kan ni tänka er hur synd det är om honom idag??)

Klockan 07.00 började jag jobba på inneban...

img_0043 (MMS)

Klockan 07.00 började jag jobba på innebandycupen idag. Nu jäklar krängs det körv, hamburgesa och delicatobollar för glatta livet!!! :)


Milobebis!



























Vilken mysig dag vi haft jag och Milobebis. Lekparken bjöd på strålande
väder! Milobebis njöt i fulla drag, han behövde verkligen en stund
ute i friska luften idag. Han sken som en sol och lajja runt i 180.
Nåt som är bra är att denna lekpark har gungor för bredrumpade
mammor oxå så jag fick plats i en gunga och fick gunga bredvid Milo!

Fredagkvällen är här, ÄNTLIGEN! Vi har haft en übermysig dag jag och min älskade lilla unge. Han fick äntligen lufta sig och leka utomhus, jag tror han behövde det. Mitt lilla hjärta... Lekparken vi var i heter Öriket och är verkligen jättebra. Den ligger ett stenkast från oss så det är bara till att knata några meter så är man framme. 

Jag minns vår lekpark vi hade när jag var liten. Den var jättekul... tills att ungdomarna kom och skar sönder studsmattan som fanns inbyggd i den. Det var ju den som var roligast. Sen låg dom packade i den och spydde och sånt så även om den lagades så kunde man aldrig leka i den. Jäkla skitungdomar ;).

Jag tycker att dagens lekparker är riktigt bra. När Thedde och Elliot var små minns jag inte att det fanns så bra, numera är det ju värsta bästa flööösch de luxe varianterna i vissa parker. Tänk bara o få leka att man sitter i ett tåg som liten. Vilken grej?

Mer då? Jag skulle ju fika med min äldsta son Theodor! Jag kallar honom så (han heter ju så) när jag blir arg. Han GLÖMDE att vi skulle fika och brassade istället hem till en kompis! SNYFT :( ... nu blir man bortglömd oxå. Ja, så är det väl, man är inte längre huvudpersonen i deras liv. Därför kommer jag att hålla hårt i Milobebis. Han ska inte få en chans att glömma sin morsa. Jag ska hänga likt en flåsande fästing i nacken på honom i ur och skur. Blir det prat om att flytta hemifrån så blir det ett blankt nej. Milo 48 år, bor hos mamma, vi spelar bingolotto på lördagarna, på torsdagar gör vi ärtsoppa med fläsk och pannkakor till middag. På söndagarna åker vi på bilbingo ute nånstans lååångt ute på landet. Vi pantar och spar pengarna i en kantstött vas som jag köpt på en auktion ute i nån laggård. För pengarna sen så köper vi bingolotter. Nya fräscha bingolotter. För när det är knapert så har vi gamla bingolotter som vi låtsas är nya. Duttar med såna duttpennor gör vi oxå. Varannan lördag har Milo blå och jag röd, sen svitschar vi till helgen efter. Tänk vad kul vi ska ha Milo och jag.

Trevlig fredagkväll puppor! ♥ :))))

Vädret!













Ja, tittar man på bilderna här ovan så kan man inte fatta att sommaren
var nyss. Ok, det är rätt varmt i luften och så men det är ju inte
sommar. Minns tillbaka på en perfekt semester....


Tittar ut och ser en gassande sol. Vet att det ändå inte är speciellt varmt. I morse var jag ute och gick kvart över 5! Det var svinmörkt, jag var fasen rädd och gå. Fick nästan springa korta sträckor för att det var såååå mörkt. Hösten kommer alltid så fort. Jag har lärt mig att tycka om den ändå, ÄNTLIGEN! (Nåt bra med att bli äldre!)
Förr var jag ju grå i flera månader, men nu kan jag nästan tycka att det är lite mysigt. Tända ljus, murriga filtar, kylan i luften, regninga dagar att inte göra nånting på. Inga måsten på samma sätt. Annat är det på sommaren, ni vet den här pressen man har. Det ska grillas tammefan varje dag, och gud nåde om det är fint några dagar. Då måste man va UTE till varje pris. Det ska ätas ute på altaner och balkonger... o så sitter man där i solgasset och svettas röven av sig. Getingarna surrar in i käften på en och så blåser alla servetter åt helvete? Känner ni igen det? MEN ute ska man sitta till varje pris!
Det finns inte på hösten. Då kurar vi in oss och tänder ljus. Inga getingar, inga bortblåsta servetter. SKÖNT JU FÖR FASEN!

Men det är klart att jag tittar tillbaka på sommaren och minns hur skönt det var. Milo behövde inte ha några kläder, dagarna som kom och gick med fint väder. Grillkvällar med goda vänner. Det är fint det med.... MEN, jag gillar det som kommer nu. Jag ser fram emot julen som jag bara ÄLSKAR! Efter jul sen så känner jag att vintern kan dra. Det skulle kunna bli ordentligt vår i februari, så har man vinter i december och januari. Sen räcker det...

Vem vet, om några hundra år är det väl så? Då är alla knallbruna och påminner om den där söndersolbrända damen med hängpattar i "Den där Mary". Det är soligt tammefan always och frisk luft finns inte... så vi ska inte gnälla nu när det urrar till sig! :)

Nu lite plock, sen göra sig i ordning, besöka lekparken och fika med största sonen. Milobebis är äntligen mycket bättre och ska få vara ute idag. ÄNTLIGEN!!!

Ha en WONDERFUL fredag puppor! ♥ 


Theddes rum klart!




FÖRE
Ett tonårsrum i KAOS! Så gå rdet när man ber dom hålla ordning i
sina rum..... typ går INTE ALLS!




EFTER
Ny tapet, beige... oxå med silverränder. Helt OK tapeter från Borosan,
det var den katalogen man fick välja ur. Ommöblerat blev det i
Theddes rum oxå. Blev jättemycket större och bättre i denna forma-
tion.



FÖRE
KAOS KAOS KAOS :D



EFTER
Mer plats.... ljusare och bara städat gör underverk med ett rum!



FÖRE
Bandare på golvet, golklubbor.......och så pricken över i:et. Den SJUKT
snygga gul/grön/vit/beige randiga tapeten! SMOKIN.... :/



EFTER
Sådärja... En mammas hand så ordnar sig det mesta! Tapet = CHECK,
ordning = CHECK, städat = CHECK! Pallen som ni ser på bilden har
Thedde själv köpt på auktion. Det är hans speciella spel-pall :)



FÖRE
Såhär stod sängen förut. Thedde har det största rummet i lyan, men
med sängen såhär så verkade inte rummet så stort!



EFTER
Mer plats....



Äntligen klar. Nu har 2 av barnen fixade rum. Fasicken alltså.... att
det ibland ska ta sån tid innan man kommer till skott. Men nuså.

Jaha, då är 2 av 3 klara. Sen är det bara en fondvägg i TV rummet kvar så är det klart sen. Tog ju bara 3 månader. :) Nästa vecka när killarna kommer får dom alldeles nya rum. Tänk om man hade massor med pengar, shit vad jag skulle fixa i deras rum. Det skulle vara i klass med Extreme home makover, JAG LOVAR! Senaste grejerna av allt.... datorer, spel, TV m.m. Men... jag försöker ge desto mer KÄRLEK istället. Pengar är inte allt.... :)

Milo är fortfarande så pass förkyld att han får vara hemma från dagis hela veckan. Ringde sjukvårdsrådgivningen i morse eftersom han har sin krupphosta kvar. Dock börjar den släppa nu så att slemmet släpper och han lyckas hosta upp det. Det värsta är när det är den sär smällande skithostan som gör att det låter som han skäller och har det hur jobbigt som helst. Det går massor av sånt här skit nu.... sen sa hon på sjukvårdsrådigivningen att barn blir väldigt trötta av hosta... och det ÄR han kan säga. TUSSEN!

Nu ska jag sätta igång med lite plock här hemma. Sen ska det tillverkas tavlor....

Puss ♥


Jaha, då är onsdagen snart slut! Har köpt ...

img_0039 (MMS)

Jaha, då är onsdagen snart slut! Har köpt in en hel hög med tavlor som jag nu ska sätta tänderna i, eller nu....neeee, sen! Jag har tapetserat Theddes rum, snart klart, visar givetvis bilder på det imorn. Annars då? Jooodåsåattteee, bilen har gått bra hela dagen. Milo har fått kolla brandbilar på nära håll. Uträttat lite ärenden. Nu är det bara soffan kvar....o sköna idol på det.... Sov sött!


Jippiiii..... Nu står jag nog här ett par ...

img_0030 (MMS)

Jippiiii..... Nu står jag nog här ett par timmar är jag rädd!! ;)


Youtube is da shit for babies!



Jag har tidigare lyckats ta en bild på när Milobebis tittar på youtube.
Youtube är bra skit kan jag säga....


Milo ÄÄÄÄLSKAR ju fordon. Av alla de slag. Traktorer, ambulanser, brandbilar, bussar, tåg.... allt. Går man in på youtube så hittar man radvis med just sånt här. Det jag blir lite faschinerad över är att det finns människor som lägger ner tiden på det här. Det finns t ex en länk som erbjuder traktrorer working i 10 minuter. Milo sitter knäpptyst och stirrar rakt in i dataskärmen. 

Det finns oxå tåg som kommer och går, oxå en film på 10 minuter. Sen hittar man utryckningar med brandbilar. Bussar som åker fram och tillbaka. Han älskar dessa filmer men tittar ogärna ensam. Jag ska sitta bredvid och der är ju skiiiiiiiiiiiiiiitkuuuuuuuuuul alltså! SNARK! Men vad gör man inte för sin lilla bebbe... vill han titta traktorer i 10 minuter så tittar vi traktorer i 10 minuter. 

Usch, igår kruppade han som tusan. När han blir förkyld så får han ofta krupphosta. Det kommer ju oftast när han sovit i någon timme. Sen låter det som helvetet själv i bröstet på honom. Han hostar så han får kväljningar och så andas han in och så låter det som ett tröskverk. Igår fick jag faktiskt ta honom och linda in honom i täcket och gå ut på balkongen en stund. Det var svinblött på balkan och jag hade mysbyxorna i knävecken så det är tur att ingen har någon vidare insyn på vår balka. Där stod jag med blöta strumpor och arslet bart liksom....
Han blev i alla fall bättre av den friska luften. Jag hade själv falsk krupp som liten och är uppvuxen i ett ångande duschrum som bålmar ånga från tokvarmt duschvatten på väggarna. Jag tror att jag besökte akuten några gånger oxå. Thedde hade oxå falsk krupp som liten så det är väl mina skitgener dom ärvt. Det är inget kul det där med krupp.... grejen är att dom får lite panik när dom inte kan andas ordentligt, och ju mer stressade dom blir desto värre blir det. Det gäller att hålla lugnet som förälder i det läget. Linda in i täcke och ut är det bästa har jag läst. Samt att hålla lugnet så barnet inte blir stressat.... SKITKRUPP!!! :(

Nu ska jag plocka undan lite, sen är det dax att fylla på i kylen och mitt tavelförråd. Här ska tillverkas! :) Onsdag idag hörrni, snart fredag.... härliga fredag! ♥

ABBY







Jag är ett ras, sitter och tittar på BIGGEST LOSER och får återigen
höra Abbys historia. Jag kan inte fatta att hon står där.... så vacker!

Har ni följt BIGGEST LOSER? Jag gör det... jag missar nåt avsnitt här och där men för det mesta lyckas jag se dom. Säsong 8 går nu....

Där finns en kvinna som heter Abby. Hon är 34 år och berättade första dagen att hon förlorat sin familj i en bilolycka. Idag fick jag se det på riktigt, när hon berättar om dagen när hon förlorar sin familj. Usch, jag orkar knappt skriva om det känner jag.... Hon hade varit hemma med deras lilla bebis, en liten pojke på några månader. Hennes man kommer hem med dottern och Abby berättar att hon mått dåligt hela dagen. Hon skulle följt med när familjen sedan åkte iväg, men hon mådde inget bra varför hon stannar hemma. Det sista som händer är att hennes dotter kommer springande och säger "I LOVE YOU MUMMY" och kramar om henne. 8 km hemifrån sedan möter de en fartdåre som kör in i dom i 150 km/h. Hela familjen dör direkt.....

Hon är min IDOL. Hur orkar hon ens andas liksom? Hon säger själv att hon knappt existerat de senaste åren. Hon har bara varit, men aldrig varit engagerad i det hon gör. Hon säger oxå att döden inte skrämmer henne, att den stundtals mer känts som en lättnad... om det hänt! Mina tårar rinner när hon berättar om den där dagen... jag kan knappt andas bara jag hör det. Man vill inte ens tänka tanken.

Men förstår ni vilken kvinna? Där står hon nu.... och kämpar som FAN med sin vikt. Hon får tillbaka ett liv på köpet säger hon. Hon ÄR någon nu, inte bara en sak. Hon kämpar på som fasen. När Jillian pratar med henne så säger hon att hon varit hemma och verkligen lekt med sina syskonbarn, hon var delaktig och engagerad som hon inte varit hittills.

Ja... herregud, vilken kvinna. Jag beundrar henne, otroligt mycket! Vilken människa.....stark är bara förnamnet!


Jag har gjort ett nytt rum idag!



FÖRE
En blå härlig tapet som såg ut som skit. Men det heter väl blått är
flott? Eller....



EFTER
En vit tapet med lite grå/beiga detaljer och silver. Tänk vad mycket
en ny tapet kan göra. Känns som rummet är 3 ggr större, bara en
sådan sak!



FÖRE
En jättestor murstock mitt i Elliots rum. MEN, jag gillar den, den ger
lite karaktär.



EFTER
Murstocken gör sig mer med en ljus tapet bredvid. Den blev mycket
finate nu!



FÖRE



EFTER



Ja sådär ja... nu är det då äntligen klart i Elliots rum! Nu är det "bara"
Thedde och Milos kvar! SNARK!!! Känns som vi aldrig blir klara men
nu ska jag äntligen då greppa tag i det hela!

Det här med att göra färdigt hemma är inte riktigt vår starka sida. Vi är inte lagda åt det hållet varken jag eller husbandet. Det konstiga är.... är att jag så gärna vill ha fint hemma. Men sen är tiden det som är svårt att få till. Och är jag lite snäll mot mig själv så är det kanske inte konstigt att man inte hunnit. Jobba heltid båda två, 3 ungar med allt vad det innebär varav en bebis som aldrig sovit. SÅ jaa... kanske inte så svårt att fatta att saker i hemmet hamnar långt ner på PRIO listan.

MEN, kolla..... en dag hemma så har man åstadkommit ett helt nytt rum SAMTIDIGT som man varit hemma och skött om en sjuk bebis. Inte så illa pinkat. Men det ska nog kvinnor till sånt. Kan verkligen en man klara av att:

1) Stå och hänga en tapetvåd samtidigt som han sjunger imse vimse spindel, MED rörelser?
2) Limma våder samtidigt som man ritar en traktor, en bil och en helikopter?
3) Laga mat mellan hängningarna?
4) Natta bebis medan våderna suger lim?

NOPE, NO WAY JOSÈ! Det är KVINNOR KAN!! Så är det bara.... "Skakar huvudet likt en tupp och ÄR stolt som en tupp dessutom!!" Hallå... här är en som behöver bekräftelse på hur jäkla duktig hon varit idag! HAHAHA....

Jaja, nu ska jag äta köttfärsbiffar, vitlökssås och sallad. Tanken var att vi skulle till mamma och pappa pch fortsätta hjälpa med den förbannade datan som vägrar funka..... men Milobebis sover så det kanske får bli en annan dag.

Hörrni, IDOL ikväll! JIHAAAA!!!

Rita...annars jävlar!



Dax att rita! My favourite.....



Han ser alltid till att hämta papper och penna själv. Jag gömmer det
men ändå hittar han det alltid! :)



Get to work mummy! Ja, sen är det jag som får rita, rita och rita!!!



Sen när jag ritat det vanliga: Traktor, båt, bil, cykel, lejon, tåg m.m.
så sätter han igång själv.



Vill du sen sluta rita är det inte snälla blicken man får, man får den
där "You talking to me?" blicken. Då är det liksom bara till att fort-
sätta.... CAPICE?!

Nu sover han min lilla bebis. Han är så förkyld så klockorna stannar! I morse hostade han så mycket så han kräktes. Jag, som blivit så sjukt känslig sen jag spydde som en räv då jag var gravid med Milo, sprang runt som en yr höna. In på toan och hämta handdukar, nämen då hade katten lagt av en färsk hög i sin låda och det luktade inte sockerkaka om man säger så. Det var så att kaklet på väggarna krullade sig.... Ut snabbt innan jag kräktes rakt ut i kattens låda. Ta min kräkiga bebis och kasta in honom i duschen. Som tur är så är husbandet inte så kräsmagad som jag är. Han kan torka upp ALLT. Då lovar jag ALLT! Han har torkat mina spyor, alla ungarnas spyor och tagit hand om det mest äckliga man kan tänka sig.... helt utan att blinka! That´s my man!! Tur att han finns när det är kräktider... Nu var inte det här magsjuke kräks utan lite hostkräks och det är inte riktigt samma sak. Hoppas du inte sitter och äter nåt nu när du läser här inne hos mig! :)

Nähä, nu ska jag passa på att tapetsera i Elliots rum medan Milo sover. Visar bild sen! :)

Prick 06.00 gav jag mig ut på 1 timmes pow...

img_0024 (MMS)

Prick 06.00 gav jag mig ut på 1 timmes powerwalk. Superfresch i luften...Rix FM i lurarna. Nu sitter jag vid frukostbordet och avnjuter mitt svingoda te.  Willys masala chai, jag som alltid använt socker i te behöver inte det i de här. Inte för att det är sött men det är så gott! Testa vettja....


Jag vann! He is asleep.... Aningens övertr...

img_0021 (MMS)

Jag vann! He is asleep.... Aningens övertrött!


Min morsa ligger och nynnar den där jäkla ...

img_0020 (MMS)

Min morsa ligger och nynnar den där jäkla skitlåten jag hört i över 21 månader. Hon fattar fan ingenting...jag är trött på den. Det är någon jäkla videung som ska sova! Här ligger jag och är ALLT annat än sugen på o sova, jag vill rita, springa med min lastbil och sånt! Prickig är jag oxå, morsan kliar sig i skallen och tittar på datan och försöker klura ut vad det är jag har. Hörde nåt om virusprickar nyss...spela rolle. Jag känner ju inte av dom. Nä... Fasen, den där morsan kanske inte är så dum, börjar känna mig sömnig! ZzzZzzz...


Boots





Kooolllllllaaaaaaaaaaaaaaaa???!!! Hur snygga är inte dessa boots då?

Jag är ute efter ett par boots. Ok, just nu är väl inte jag, så att säga, i köpartagen. Nope... jag har köstopp på obestämd framtid. Inte för att jag direkt spenderat den senaste tiden men nu lär man väl få hålla i alla kulor som finns. MEN... skulle jag få önska mig något så skulle det vara ett par såna här pjuck från Nilson. Dom är så jäkla snygga så det är inte klokt! Dom är ännu snyggare på ska jag säga och passar till ALLT! Till jeansen, till tightsen, till kjolen... ja till allt. Såg en tjej på stan som hade tights till och en stickad tröja och hon såg ut att vara direkt hämtad från en blank tidning.

Kostar runt 1200 på Nilsons. Har du råd så dra och köp ett par direkt... det skulle jag gjort!!! :)

Gissa vad vi äter ikväll?

img_0017 (MMS)

Gissa vad vi äter ikväll?


När livet bestämmer besluten.....





Lite av det nya jag gjort. Dessa stjärnor är i size small, 35 X 30 cm
i måtten. Dessa har oxå lite dekorationer runt sig i form av järntråd
med små pärlor och sånt. Stilen är lite ruggad, sliten sådär.

Ja, som jag redan hintat om här på bloggen så har det hänt en del förändringar i mitt liv. En förändring som nu kommer att bli väldigt spännande. En förändring där jag helt och hållet följt mitt hjärta och bestämt mig för att våga lite här i livet.

Jag har valt att lämna mitt arbete som butikschef. Jag har gett det ett halvår och är nöjd och glad över mitt eget beslut. Det är många faktorer som gjort att jag tagit beslutet, det är faktrorer jag inte tänker gå in på mer än så här på bloggen men det var några väldigt avgörande faktorer som gjorde att beslutet inte blev speciellt svårt, after all. Det viktiga är att detta beslut är något som är bra för mig och min familj, det är oxå noga diskuterat fram och tillbaka och jag har haft väldigt kloka människor omkring mig som hjälpt mig i mitt beslut. Detta är något bra, något som gör att vi alla kommer att må bra. När man blir äldre så blir man oxå klokare. Man värdesätter saker så himla annorlunda, värdesätter saker som FAKTISKT ÄR väldigt viktiga! För 10 år sen hade jag nog inte tagit detta beslut, men idag... när jag är klokare så var det ett självklart beslut!

Nu har jag en väldigt spännande tid framför mig. Nu ska jag satsa helhjärtat och jag ser fram emot det!

Så, då vet ni oxå!


APPAR



Godmorgon puppets! Det är är Tony, bilden är tagen
1974. Ja om nu inte Tony var 29 år så skulle det kunna
vara sant. HAHAHA, ni må tro att jag garvat åt den
appen jag har i min iPhone.

Att bero på appar i mobilen, herreminjeee vilka grejer det faktiskt finns. Det är helt sjukt. Igår laddade jag hem 6 appar. Kattljud app, tradera app, stegräknar app (med kaloriförbrännar räknare och sträcka mätare), frisyrbytar app (se ovan), chat app, foto app (som gör att man kan förstärka vissa färger.

Det är helt galet hur mycket det finns! Man kan fasen ha en app för allt här i världen. Många är helt onödiga men vafan gör det?! Det är ju kul ju... och det flesta är gratis. Jag ska ladda hem en Nike app som har med jogging att göra. Men det får bli sen när jag joggat ett tag och kommit in i ett stim och vill börja räkna tid, sträckor osv.

Vet ni nån bra användbar app så tipsa mig gärna?!


Vår sjukling! Nu har febern kommit och tag...

img_0007 (MMS)

Vår sjukling! Nu har febern kommit och tagit vår bebis ännu en gång. Han har mått som en prins hela sommaren, nån ynklig förkylning bara men annars tipp topp. Nu ligger han bredvid mig, varm som en kamin och äter välling. Det är liksom det enda som går i honom när han är sjuk! Hoppas det är snabbt övergående.....


FRIDAY!!!



Hej hallå! Det här är jag när jag står därnere i
tvättstugan. Med en hög som är högre än jag!!

Det är fredag och vilken dag är väl härligare än just fredag? På agendan står kanske inte sådär jätteroliga saker att göra fast det är fredag, i alla fall inte just nu! Det står tvättstugan, städ, handla, fika och slutligen middagsgäster. Det där på slutet klassas som roligt men det andra är onda måsten!

Vi måste prata om tvätt?!

Var fan kommer allt ifrån? Hur mycket tvätt kan det samlas på bara några dagar? Ok, jag hajjar ju att vi kanske ligger i riskzonen för att "alltid ha ett tvättberg på badrumsgolvet" då vi faktiskt har 3 ungar i familjen. 1 tränar fotboll OCH innebandy och går dessutom innebandyklass. 1 rider. 1 är bebis. Säger sig ju självt.... Sen har vi husbandet som promenerar för glatta livet, every fucking morning. Där går det åt en hel del kläder. Sen är det då jag, jag har en jäääkla åtgång på kläder eftersom jag kan ha 3 uppsättningar en och samma dag. En uppsättning för hemmavarande, en för att vara på stan och en för att hälsa på nån eller handla. :) Låter inte klokt men jag tycker om att byta kläder och tycker oftast att såna "vara på stan" kläder är jäkligt obehagliga. Skönt är mer min grej...

Att bero på promenaderna. Husbandet är så duktig så det är inte klokt! I morse gick vi tillsammans och jag höll inte på att hänga med i hans tempo. Det är ju GRYMT att ha nån vid sin sida som drar en framåt i hög fart så att det verkligen blir en powerwalk av det hela. För så är det ju... vara ute och fisgå liksom, det ger ju ingenting! Det måste vara tempo, så pass att man blir ordentligt svettig! Men... ska inte sticka under stol med att när det går sådär fort framåt så är det jobbigt, såpass jobbigt att det blir lite irriterande! Jag vill sakta ner och gå lite normalt en stund... men så kan man kanske inte hålla på! Det måste bränna i låren... Husbandet har i alla fall nu gått ner 8 kilo!!!!!!! Kan ni fatta? Mig står det still för just nu... men jag har inte varit så konsekvent med LCHF så jag får skylla mig själv. Ska bli konsekvent och få igång promenaderna på riktigt! Det är DÅ det händer!!! :)))

Ja, näää.. jag har inte tid att sitta här utan måste sätta fart med mitt! Trevlig fredag alla! ♥♥♥

Nya produkter!





Lite nytt i pysselverkstaden! Stjärnan och tavlan har ni ju sett tidigare
men nu i lite nyare tappning. Nytt typsnitt bl a. 


Torsdagen är här och stora förändringar har skett. Jag kommer att gå in på dom lite mer senare. Som ni ser ovan så har det hänt lite nytt i min pysselverkstad. :) Pysselverkstad, låter lite Emil i Lönneberga över det hela.... I alla fall, det börjar ju faktiskt lida mot jul! :D Ja, alltså vi är i mitten av september och snart är det oktober. I november börjar julhysterin så att sååååååååååå länge kvar är det inte.

Jul betyder att jag måste börja tillverka lite prylar igen. Det brukar kunna bli hysteriskt kring jul för min del. Nåt nytt jag nu ska börja med är att jag ska börja med homepartys. Ni vet som ett tupperware party....fast jag kommer vara mycket roligare! :D Jag kommer dit och dukar upp mina prylar, tänder en massa ljus och slår på mysfaktorn med allt jag har att erbjuda. Sen fixar värdinnan lite mys i form av nåt att äta och dricka, kan oxå vara en enkel fika..... Vill man sedan handla nåt så gör man en beställning, värdinnan får (som tack för hjälpen) välja något ur mitt sortiment.

Jag har mycket NYTT på gång så det känns faktiskt väldigt spännande! Pappa, som har lite mer tid nu, ska hjälpa mig att framställa mina nyheter. Nå slags prototyper som jag kan visa upp. Jag har skallen full av idéer och måste få ut dom i nya produkter.

Är det så att DU är intresserad av ett sånt homeparty är det bara att -----------mejla mig! Klicka bara på mejla mig så kommer ni direkt till min mejladress! Det är inget köptvång på dessa homepartys. Passa på att samla ihop lite polare och umgås! :) Kanske bara för att dricka lite vin en kväll... så kan man slå ett litet öga på vad jag har för prylar. OBS: Jag dricker oxå gärna VIN! :))))

Barbie = Mamma?



Det här är en av Milos badleksaker. De är en bratzbarbie utan fötter.
Hon har hängt med under många år och fått håret tvättat sådär en
738 gånger, säkert klippt oxå.


Det roliga med den här barbien är att varje gång Milo ser den här så utbrister han "MAMMA"! Nu när jag sitter här och bloggar står han bredvid, pekar på skärmen och utbrister "MAMMA" när han ser bilden här på bloggen.

Då undrar man ju genast.... är det bra eller dåligt? En barbie med knullrufs till hår, inga fötter och lite kalkig hud? Är det jag det? Milo är kul han.... Jag tycker annars att hon är väldigt fin vår bad-barbie, så jag väljer att ta det som en komplimang! :)

Jaha, nu nalkas det kväller. Vardagsbestyren är gjorda... matlagning (spaghetti och sallad), lite plock i badrummet, badat Milo och smort in honom med bullshit oljan. Nu är det tänkt att man ska ta kväll och titta på IDOL. Nämen då har jag en man som far omkring som en yr höna och försöker få in kanal 10. Ni vet den där nya? Där visas ju fotbollen ikväll och han skulle nog inte förlåta sig själv om han inte fick se fotbollen. Jag antar att det blir så att han får se det hela på datan här istället. Så det är nog bäst att jag rappar mig och överlåter den till honom. Jag diggar oxå fotboll men kommer den i klass med IDOL? Svar NEJ! Jag måste se det första avsnittet ju såklart.

Hörrni, ha en fin kväll nu! Imorgon snackar vi IDOL?!

Puss ♥

BLOODY MONDAY!



Storhandlat! På en måndag? JAPP... inte en kotte
som handlar och man kan florera omkring precis
hur man vill!

Ja, då har man gjort måndagen och veckans vidrigaste dag är avklarad. Ja ni vet ju vad jag gillar måndagar, typ INGET alls faktiskt. Varannan måndag är bättre dock, det är måndagarna då de stora pojkarna anländer från sin pappa. Stora pojkarna hit brukar oftast betyda storhandla! Då gäller det att fylla på mjölk, mack, fling, ost och oboy förrådet. Det är sjuuukt hur mycket killar i tonåren kan äta. Jag tror inte heller att det kommer att bli direkt lindrigare heller. Det kommer att fortsätta såhär.... sen kommer mina armar så smått förvandlas till aparmar av allt kånkande på mjölk. :)

Vart handlar ni? Alltså vilken affär? Jag är egentligen ett ICA Maxi "fan" men inser att det faktiskt ÄÄÄR billigare att slinka in på Willys och göra sina stora basvaruinköp. Det skiljer faktiskt jäääkligt mycket ska jag säga. Det som är lite kasst med Willys är ju att man inte hittar ALLT man vill ha! Så känner jag faktiskt..... men hur som haver så kan man ju varva det hela litegrand.

Nu är Milobebis badad, inoljad (den däringa "oljan-med-lavendel-från-Barnängen-som-ska-lugna-ner-bebisen-lite") bullshit oljan! Han har ALDRIG blivit lugnare av den, däremot har han väldigt len hud. Så det funkar den för, men det där med att dom ska sova bättre var det största bullshitet jag hört på länge. Ni vet ju hur våra första 18 månader varit!? :) Husbandet håller på o nattar och jag hör honom säga mamma lite då och då. Ibland får han för sig att vi båda ska vara därinne med honom, men så kan man ju för fan inte hålla på. Va? Näää, nån måtta får det lov att vara. Han brukar ge sig med att få höra att jag svarar JA några gånger.

Nu väntar jag in Thedde som har sen fotbollsträning, usch... det börjar ju liksom bli mörkt mycket tidigare så det känns kontisgt att han fortfarande är ute och flänger. Närmast är det SUPERSLAPP i soffan som gäller. Vi har hållt på och fixat och donat ända tills nu.... det är dessa vanliga vardagsbestyr, laga mat, handla, hämta, skjutsa, plocka hemma, bada o natta bebis. Sen är det liksom vuxentid i soffan en stund. Jag pallar oftast bara en liten stund, sen ligger jag och dregglar snarkande i soffan. SNYGGING VA? :)  

Trevlig kväll ♥

SUNDAY PICS



TRUCK-RUN



Topp 3 leksak.... BUSSEN. Den leker man oxå bäst med genom
att ligga just såhär! Sen drar man den fram och tillbaka!



Sytrådsspole. Japp, den går att få en jäkla snurr på.... kul som
tusan. Mycket roligare än man tror faktiskt tycker t.o.m jag! :)



Ute hos mormor och morfar.... bästa som finns. Sitta i mitten
och läsa bok.....



.....käka glass...........



.....äta russin.....



Sen blev det lite finsk efterrätt. Klapp gröt kallas det, syrligt
och faktiskt väldigt gott!

Recept:

Ingredienser
1l Vatten
5 dl Lingon
2 dl socker
1,5 dl mannagryn
1 tsk vaniljsocker

--------------------------------------------------------------------------------
Tillagning
koka vatten och lingon och socker i 15 min, sila det. häll saften tillbaka i kastrullen, vispa ner mannagrynen och låt det koka ca 6-8 min. låt svalna, vispa ner vaniljsocker och vispa det lufftigt så det blir rosa aktigt.
Serveras kallt med mjölk och socker på, eller med vispgrädde.




Här satt min kille i flera timmar. Installationen gick sådär, visade sig
att Telia hade nåt jäkla tjall på trådarna så det gick inte så bra. Men
han var tapper.... min man.....



Några färdigmålade stjärnor blev det oxå dåra!


God söndag kväll mina puppor! Nuså har dagen gått och vi åstadkom det vi skulle.

Vi började med..... jamen gissa vad???? .................................................... JAPP, springa lite efter lastbilen förstås, vad annars??

Sen vidare ut på landet till mor och far. Installationen gick åt fanders men mitt målande gick bra. Lite hög blev jag men det vara bara trevligt! :) Nu är det bara självaste kvällen kvar på söndagen och imorgon har vi då återigen måndag. Helgen har som vanligt rusat fram och snart är det jul! Jamen på riktigt, vi hinner ju för fasen inte mer än ojja oss över hur fort hösten kom så står vi här och hänger upp julstjärnor. Men... jag som älskar julen tycker bara att det ska bli trevligt faktiskt..... (med risk att få gängspö av alla som läser min blogg ) :).

Nu väntar soffan på mig, och jag på den! Sov gott hörrni.... ♥ Puss


SKÖNA SÖNDAG ♥



Spanar in storebror i målet som står och laddar för match....



Storebror laddar....



THEEEEEEEEEDDDDDEEEEEEEEEEEEE ropade han flera gånger utan
att storebror kollade. Frustrerande tyckte nog Milobebis...



Så han gav FAN i hela skiten och lajjade vidare med en av favvo-
bilarna!

Lördagen bjöd på innebandycup, min första match jag tittar på som
ICKE ledare. Det var tufft, stundtals ville jag springa över till andra
sidan hallen och ställa mig på coach sidan istället! :)

Gårdagen bestod av innebandy halva dagen. Det var cup och THedde skulle spela 4 matcher. Vi var såklart där och tittade. Det hela kändes en smula konstigt då jag faktiskt inte längre är deras coach. Det kändes som man plötsligt hade så mycket att komma med för att förbättra spelet. Jag fick helt enkelt behärska mig och sitta på läktaren med de andra föräldrarna och se på. Nu är killarna precis i startgroparna för en ny innebandysäsong så formen har ju inte riktigt infunnit sig ännu så än finns inget att bli upprörd över. Sen ska jag försöka låta bli att känna nånting alls! ;)

Eftermiddag kväll var vi ute hos Madde och Hasse, husbandets bror med fru och familj. Det blev lite vin och seriösa diskussioner om livet i största allmänhet. Gillar sånt. Dock så slutade kvällen lite abrupt då vi märkte att vi åkt ifrån vällingen. Svärmor kom dock med den goda idén att man kan koka mannavälling. Sagt och gjort. Det var ett himlans fixande och kokande, slutligen in med hela kastrullen i frysen för att kyla ner "vällingen". Sen var det dax att inta det hela. BLÄÄÄÄ, TVI---- FY FARAO SÅ ÄCKLIGT sa Milobebis min när han inmundigade nyheten. Det blev till att packa ihop och fara hem istället.

Hittills idag har vi hunnit med 2 filmer, The book of ELI och 27 dresses (favorit i repris). Snart är det dax att åka till mina föräldrar. Husbandet ska installera datorn som inte hanns med igår. Jag ska måla lite stjärnor, ni minns säkert dom jag gjorde förra julen, färgen stinker som h-et själv så jag måste hålla till i pappas garage så inte Milobebis blir drogad! :) Förresten så har jag produktutvecklat en del nu så jag ska göra ett gäng nyutvecklade stjärnor. Sen har jag en hel del nya idéer med mina alster. Ni får följa med här inne såklart! :)

Ha en myyysig söndag♥



THE BIG TRUCK!







Ni vet den där lastbilen jag berättade om förut. Här är den.... den
ligger högt på "gilla leksaker" listan. Topp 3... minst!

Leksaker som har ett slags favoritvärde. LASTBILEN. Lastbilen med stor L!!! Ni vet den där meterlånga saken som är en halvmeter hög? Den som vi inte kom ut från affären utan. Här är den. Den ser lite skadad ut utan att vara det. Den är tejpad för att släpet inte ska vicka. Då blir Milo galen, han skriker högt och kastar lastbilen åt helskotta. Så Thedde tog tag i den biten och tejpade den så att den inte vickar. Nu är den perfekt tycker Milo.

Det nya nu är att springa fram och tillbaka över vardagsrums/matrums golvet. Skrika HEJ DÅ jättehögt och sen kuta iväg i 300. Fort går det kan jag lova. Det jag förundras över är hur han orkar? Alltså... det räcker inte med 10 gånger fram och tillbaka liksom. Skulle jag göra det så skulle jag spy av utmattning.

Den här lastbilen ska jag spara... sen ska han få den när han fyller 18 år. Det ska vara ett minne och kanske nåt som han kan ge till sina barn. Sen ska han själv få höra på när hans son eller dotter springer med den här fram och tillbaka! ;)

ÄLSKADE ONGE!!! ♥♥♥ Vi älskar dig så mycket!

LÖRDAG smakar GOTT!



 



Godmorgon LÖRDAG! Dagens morgonpromenad avklarad. Friskt ute
kan jag lova, 5 grader varmt och jag glömde mössan! Isande huvud
och kalla armar som gjorde att jag nästan fick springa för att hålla
mig varm!

Härliga helg du är häääär! Det har varit en utmattande vecka för mig på många sätt, jag går inte in på det mer än så. Sjuk vet ni ju i alla fall att jag varit. Idag kände jag dock att jag ska ta tag i mitt promenerande igen. Ut tidigt.... dvs kl 06.55 gick vi utanför dörren. 5 + ute och det kändes som hösten hade greppat taget om vårt land på riktigt. Nu vet jag ju att det ska bli fint veckan som kommer, skönt det. Jag är beredd på höst men en bonus-sommar vecka är sååå välkommen!

Nu har jag lite att ta tag i. Bl a så ska jag införa promenaderna som sagt. Ni anar inte hur mycket bättre man mår av att promenera varje dag. Jag märker en stor skillnad när jag INTE gör det. Jag menar rent själsligt. Lättare att bli deppig och känna att det mesta suger när man inte ser till att få den här dagliga motionen, bonus är om det sker utomhus oxå. Sen vet ni ju... efter den 19;e gången är det en vana. Så nu har jag 18 ggr kvar sen så!! :)

Jaha, vad händer idag då? Det blir en skön ledig dag som sagt. Husbandet ska installera en ny dator hemma hos pappa och mamma, det är det enda planerade! Lördag när det är som bäst! NJUT!! ♥

Puss ♥

TGIF!!!



Ja, tro det eller EJ. Det är återigen fredag och en
arbetsvecka är slut.


Ok, min arbetsvecka har inte varit så arbetssam då jag legat sjuk i 3 dagar. Idag ska jag dock jobba. Jag skiter i att må dåligt nu.... eller?! Aja, jobba ska jag i alla fall.

Jaha, vi har en helg framför oss utan några som helst planer. Det är helt underbart skönt. Vi har haft späckat sen första helgen i augusti så nu ser vi fram emot en lugn och skön helg. En helg som vi bara ska njuta av.

Hoppas ni alla får en fin fredag ♥

FISA = FULT?









Urgulliga bebis....

Hörrni, tänk hur vi människor formas i livet. Vi föds nakna..... ser ut som aliens. Vi kissar och bajsar rakt ut. Vi spyr ner våra mammor, pappor, bilar, kläder, vagnar osv. utan att be om ursäkt. Pruttar vi ljudligt så reagerar vi inte ens utan fortsätter som vanligt. Vi skäms inte för att visa oss nakna utan tycker att det är världens mest naturligaste sak.
När vi sedan växer och blir mer "förståndiga" så blir vi inpräntade att detta är nåt konstigt. Att man inte ska bajsa rakt ut, inte fisa ljudligt och absolut inte springa omkring nakna.

Ok, jag förstår det där med att bajsa rakt ut. Det kanske inte är det mest praktiska sättet att bajsa på. Hur skulle det då se ut på våra kommunala transportmedel, på stan, i affärer osv. Not so FRESH! :( Men det där med att springa naken är nåt dåligt..... eller fisa? Fiser man inte så får man ju faktiskt ont i magen. När man precis har träffat en kille vet ni ju hur det är med den biten. Fan man biter ihop så man slutligen svävar iväg av alldeles för mycket luft i magen. :)

Jag tycker inte att det skulle vara så "förbjudet" att fisa. Ok, sunt förnuft.... kanske inte vid middagsbordet och kanske inte på ett viktigt möte. Men annars? Ska det verkligen vara så fult?
Husbandet berättade om en föredetta kollega han hade när han jobbade på JC. Hon hjälpte en kund med jeans när hon skulle huka sig ner för att ta upp en annan storlek. Kunden stod precis bakom. Hon FES, högt och ljudligt. Hon rörde inte en min utan fortsatte med det hon höll på med. Hade jag vart kunden hade jag ju givetvis börjat ASFLABBA. Inte en chans att jag hade kunnat hålla mig!
Men när sånt händer så skulle det mer vara en kul grej. Förstår ni? Att båda garvade lite lätt och så var det bra med det. Skulle jag fisa för en kund så skulle jag troligen svimma. Det skulle vara fruktansvärt pinsamt. Det är synd det. Jag tror vi alla skulle må bättre i våra magar om det inte var så tabubelagt. Jag menar aboslut inte att jag tillhör skaran som tycker att det inte är pinsamt, näää... för jag är inpräntad med att det ÄR det. Jag har PÅ RIKTIGT.... väninnor som aldrig fisit inför sina män. Jag blir totalt faschinerad?! Antingen har man en mage som gud har tänkt till lite extra på....eller så är man raketsnabb på att ta sig in på toan! :D (Sen kan man köra LCHF oxå = NADA FISOS!!

Nyss stod Milobebis bredvid mig och bajsade i sin blöja. Han tog i för kung och fosterland och var alldeles knallröd i ansiktet. Han kämpade och stånkade. Ja, för han har ännu inte blivit inpräntad med att man inte gör så.... att man helst inte ska stå inför folk och TOKBRÅNKA i brallan liksom! Snart, om nåt år, så vet han att man inte gör så. Att det är nåt man ska göra i sin ensamhet och kanske inte så att någon hör.

Nakenheten då? Jag tror vi alla skulle ha en mycket sundare inställning till våra kroppar om det var mer naturligt att vara naken inför varandra. Rent praktiskt måste vi ju i skandinavien ha kläder på oss annars fryser vi.... Men kolla i urskogen i Afrika. Det enda som döljs är könsorganen. Kvinnornas bröst fladdrar fritt och det är inget sexuellt eller tabubelagt med ett par bröst.
Tror ni inte att vi skulle se på våra kroppar annorlundare om vi hade varit inpräntade med mer nakenhet från början. Att vi hade sett på våra kroppar med snällare ögon? Jag tror faktiskt det! Det kanske hade setts som något fantastiskt med ett par hängande bröst för att de hade livnärt ett gäng ungar? Det kanske hade vart coolt med en slapp mage för att man visste att där i hade bott ytterligare ett gäng ungar. Nu döljer vi allt sånt med kläder, BH:ar, hålla in trosor, gördlar, korsetter... ja you name it. Hade inte kläder funnits hade det väl bara varit normalt.

Ja, vilka tankegångar va? Som vanligt när man ligger hemma och inte gör någonting. Rastlösheten tar fram denna sida hos mig. Hoppas jag är frisk imorn så jag kan åka till jobbet så att galenskapet här på bloggen upphör! :)

Ha en fin dag och vara glada att ni kan åka till jobbet! ♥

ORKIDÈER



Jag ÄLSKAR orkideer, det är bland de vackraste blommor som
finns. Ska ni nångång köpa krukblommor till mig så köp en orkidé! :))

Ligger fortfarande i soffan. Har småfeber hela tiden och nu har oxå en härlig hosta anlänt. Jojjomen... bring it on bara. Jag tar allt, det är lika bra så slipper man det här sen kanske? Har en kompis som haft halsfluss 3 ggr på typ en månad. Jihoooo.... hon har ett nytt jobb oxå. Det är precis det man vill ska hända när man är ny! NOPE!

Jag vet inte om ni vet om att jag är helt galen i orkideer. Jag har alltid tyckt om vita blommor och när jag fick min första orkide så var det som att det var exakt den formen på blomma jag älskade. Nu har jag lyckats få ihop några här hemma och faktiskt några som överlever vad det verkar. Jag FETSUUUGER för övrigt på att få blommor att må bra här hemma. Garderobsblomman är den enda som fixar att bli omhändertagen av mig. Resten dör som flugor, sen köper jag nya och så börjar vi om från början igen.

Det jag gör annorlunda nu med mina orkidéer är jag inte vattnar dom rakt i krukan. Jag tar istället ur dom ur krukan och lägger dom i vattenbad i nån timme. Där får som stå och suga vatten tills dom inte är törstiga längre. Man kan ju prova och prata med dom oxå... men det tycker jag verkar lite knäppt faktiskt. :)

Nu i fredags stod dom återigen i sitt vattenbad och gissa vad. Nu är dom fulla med knopp. En har 6 knopp som är på väg att bli blommor. WIIIEEEEE!! Känner mig som en moder theresa i blomvärlden för tusan! :)

Nu ska jag och Elliot sätta på en film. Vi klunsar om vem som går och hämtar dricka.... ;) Slöa och sjuka som vi är båda två! :)

See ya! ♥


SURGUBBE!!!



Ja, jag utfärdar en allmän varning för
dessa varelser som befolkar vår jord!

Godmorgon till ytterligare en sjukdag från arbetet. Jag tycker kanske att jag känner mig lite bättre men långt ifrån bra. Igår kväll hade jag huvudvärken från helvetet och proppade ipren. I morse ringde stora barnens pappa, "Elliot kommer till dig pch är sjuk tillsammans med dig". Jaha, då har han nu fått exakt samma sak. Vi får ligga i varsin soffa och tycka synd om varandra. Jobbigt när man är så ur fas, jag vill vara pigg.... promenera, äta nyttigt, må bra...ja ni vet.

Nu till nåt helt annat!

Jag måste ta upp en sak när det kommer till sura gubbar! Alltså WHATS UP?? Jag ska berätta vad som hände i måndags morse!

För det första är det måndag, känns inte det som nog! Ingen människa gillar måndagar hur bra och inspirerande jobb man än har. SJälvklart är det liksom lite moloket och allt känns konstigt en måndag. Som att vad hände med helgen? Är det dax att mosa på en vecka igen... Ungarna är i taket och urvridna av trötthet, vi springer alla omkring som en skock yra höns och hittar ingeting....  ja ni hajjar grejen.

Det jag känner är att det är väldigt viktigt att få en bra start en måndag. Vänliga leenden på bussen, ett hej vid bankomaten, någon som nickar igenkännande åt en gäspning..........ELLER.....

...så kan man få skit!!! 

Jag ställde bilen utanför bankomaten för att hämta ut pengar. Det var en annan farbror som stod lite nära kanten så jag ville inte skrämma honom och ställde mig en bit från trottoarkanten. Ni vet, trevlig start en måndag, börja inte med att köra över en stackars gubbe liksom. WELL, jag tar ut mina pengar och struttar tillbaka in i bilen. Jag hör att en gubbe bakom mig står och varvar med bilen, jag ser oxå hur han svettig i pannan rattar sin bil. Tittar in i bilen och  ser att bredvid den svettiga gubben sitter en annan högröd gubbe. Han markerar med sina händer måttet på hur långt ifrån kanten min bil står. Sen skakar han på huvudet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASSÅ....gubbskrutt! För det första. Ställ inte er bil så nära arslet på min bil att det blir ett problem för er, gamla gubbjävlar, att ratta bilen tillräckligt mycket för att komma ut bakom mig. För det andra. Var det den högröda gubbens problem eller? Det var väl den svettiga gubben som skulle protestera om nu någon MÅSTE protestera. För det tredje. Varför i helvete måste man? Varför i helvete ORKAR man? Han tar sig tiden och styrkan att lyfta upp sina högröda armar och måtta avståndet i bilrutan liksom. MÅSTE MAN????

Det enda detta gör är:

ATT IRRITERA MÄNNISKOR!! Vill man verkligen det?? Var det verkligen så farligt.... ??? Allvarligt alltså??

Finns det verkligen inte värre saker att bli irriterad över? Finns det inte värre saker att anstränga sin lilla hjärna att bli arg för? Jag bara undrar..... bara för denna högröda sura gubbe så startade min måndag ännu sämre. Jag blev typ arg och ledsen över att människor kan vara så småsinta! SKÄRPNING nu gubbar i världen.... SKÄRPNING!

Nu ska jag slappa vidare här i soffan, thank god för barbära datorer som man kan ligga i soffan och göra sina inlägg med!

Kram ♥


RSS 2.0