Idag har vi haft en prao på plats. Elliot ...

dsc04260 (MMS)

Idag har vi haft en prao på plats. Elliot heter han:-)


Såhär får du en sotad sminkning!



På något sätt blir jag lite glad över bilderna här ovan. Det betyder att våra kändisar och "perfect face" GIRLS är totalt mänskliga. Den enda som ser riktigt bra ut utan smink är Beyonce tycker jag. Frågan är om hon är helt osminkad med tanke på läpparnas färg och hudens lyster. Men men... jag e int bitter för fasen! Själv ser jag ut som en påse skit när jag vaknar på morgonen utan smink! När jag var yngre var jag söt, nu bara skitful! :)Ni har ju själva sett bildbevis på det här inne! :)

Då har jag landat vid datorn här igen efter en arbetsdag med en hel del att göra och ont i fötterna, köpte urschyssta pumps på H&M rean för 100 spänn, dock så får jag ont i fötterna efter en hel dag kan jag säga. Vi har oxå hunnit med att storhandla, 1000 spänn sa bara SWOOOOSCH i affären! Mat är inte billigt....men äta bör man annars dör man! :)

Har ju faktiskt fått lite förfrågningar om det här med sminktips! Minns ni att syrran efterfrågade det? Jo, jag tänkte att jag faktiskt ska börja med lite tips. Nu består ju mesta tiden av mitt liv av smink så "WHY NOT"? Efterfrågningarna är ofta fest makeup!

Tänkte dela in det i 4 olika tips, men jag börjar med det första här:

SOTAT



Funkar i alla lägen! Passar till de flesta outfits.
Kan meddela att jag körde sotat på mitt bröllop så t.o.m då funkar det. Allt handlar om styrkan på den svarta skuggan. Man kan välja att köpa en svart skugga på H&M och märka att det inte är nåt tryck i den. Med tryck menar jag ingen pigment, det känns fjäääsigt och blir liksom inte svart på riktigt! Så A och O är att köpa en svart skugga som har massor av pigment! Dior har en svart som har massa krut i sig, detsamma med Make Up Store:s svarta skugga som heter POLLUSION!


Ok, ursäkta utförandet men det är msst för att visa var man ska ha vad!!

Bra att ha under är en slags primer, ett slags fäste som gör att skuggorna sitter bättre och är enklare att jobba med! Det får det att se snyggt ut och inte så att det ser ut som att du kikat i en kikare med svart färg på! :)

Såhär gör du:

1) Svart kajal runt hela ögat, både på övre fransrad och undre fransrad. För att sedan få lite suuug i blicken så appliceras även kajal på undre fransraden, alltså innanför fransraden. Fyll även på med lite skugga där du applicerat kajal, inte innanför fransraden dock, det blir lite obegagligt kan jag lova.

2) Sedan till själva kruxet. Allas ögon är olika formade och kräver olika applicering men en som oftast funkar på alla sorts ögon är denna. Kallar den för trekanten. Applicera en skugga som jag ritat här ovan. Lägg på den. Inte dra på den.

Sen är det den stora utmaningen. Det är att tona detta så att det smälter samman och inte ligger som en kaka runt ögat så det ser ut som du fått spö! Kom ihåg att tona även under fransraden där du la på kajal och skugga. Oftast så "hjälper" jag till den proceduren med att applicera en vit skugga inne vid ögonvrån på övre locket och drar den försiktigt utåt. Sedan ska det tonas! Ja, alltså köra med penseln fram och tillbaka till man uppnår att det inte är någon skarp kant samt att färgerna har blandats på ett bra och lagom sätt! Sedan avslutas allt med massor av mascara.... VOILA så har du fått en festmakeup som inte går av för hackor! Snyggt, rätt och jäkligt lätt när man väl lär sig!

Testa och framförallt träna, man KAN lägga en sotning men det är bra om man tränar lite innan. Inte kör ett försök en halvtimme innan du ska på själva festen. Då lyckas man defintivt inte... ta en torsdagkväll. Sätt dig i soffan med mysbyxorna på och ta med dig sminkväskan och sätt igång.

Lycka till! :) ♥


Han ska söka till IDOL!



Ja, det ni ser här ovanför blir på riktigt inom bara
några dagar. Husbandet ska åka och vara med på
IDOL uttagningen! Det är från början en vadslagning
som nu blir verklighet. Nästa helg bär det av....

Lördag den 8:e maj ska vi köa utanför kulturhuset likt alla andra "fjortisar"!! :) Det är dax för husbandet att göra det nu, han har nämnt det varje år och i år blir året då han söker. Det började som en vadslagning med en gammal bandkompis. Han skulle göra det om husbandet gjorde det... men ICKE, den andra har bangat vad det verkar men husbandet går "all in"!

Själv kanske jag tar en kaffe, eller kanske t.o.m en öl medan husbandet köar. Sen ska jag göra kullebyttor eller äta upp min hatt om han går vidare! :) Han har inga som helst förväntningar. Han har skrivit en egen låt som han ställer upp med och gitarren hänger med oxå! :) Det skulle ju vara sjukt kul om han gick vidare... huuuu, jag är redan nervös jag. Inte han... han ska vara bakfull för då är han bäst och inte ett dugg nervös säger han så jag får väl supa ner honom på fredagen då!

Ska bli jättekul och jag hoppas ni får se det på TV sen! ;) Jag vill i alla fall se det...

Godmorgon på er. Idag kastade man ny...

dsc04257 (MMS)

Godmorgon på er. Idag kastade man nycklarna i väskan o dop till jobbet. Jag missade dock väskan...sitter och läser på coffehouse med en latte macchiato. En helt ok start trots allt. Kollegan kommer vid 10. Då kommer även jag in på jobbet. :-)


MIDDAG










Igår var vi och hälsade på Alexandra och Rickard. Dit tog vi en
promenad så vi kunde ta oss ett glas vin oxå! Vi fantastiskt mat.
Grillat kött med underbar palsternacks/potatis puré!
Jag känner liksom fortfarande smaken i munnen.... mumma!!

Igår var då arbetsveckan äntligen slut igen. Vi hade massor på jobbet igår precis som jag förutspådde. Redan när vi öppnade hade vi massor av kunder. Jag som slutade kl 13 igår fick inte se den värsta ruschen som var på eftermiddagen. Ringde tjejerna på kvällen och det hade vart jättemycket att göra! HÄRLIGT...

På kvällen sen blev vi bjudna på grillmiddag hos Alexandra och Rickard. Såå jäkla gott och jag lyckades med köttet jag hade tagit med. Marinaden bara MÅSTE ni prova: Soya, olja, vitpeppar, sweet chili sås, rosmari. Häll allt i en påse och lägg i köttet så det får dra en stund, gudagott!! Till det sen åt vi pasternacks/potatispuré, olika såser och en fräsch sallad. Sen drack vi även lite vin, kan rekommendera vinet här ovan. Det var väldigt gott!

Vi ska på Alexandra och Rickards bröllop i sommar. Jag ska även sminka och göra håruppsättning på Alexandra. Ska bli skitakul med bröllop, älskar o gå på bröllop. Jag hittade klänning igår, vet bar inte vilken storlek jag ska köpa? Jag går ju ner i vikt hela tiden så frågan är om jag ska köpa en SMALL och satsa på att komma i den till sommaren? Det måste ju vara ett skitbra knep?! Problem uppstår om jag inte lyckas bara, ska man sy i kilar då eller??

Vågen har inte visat såhär lite sen innan jag blev gravid med Milo, funkar FINFINT med LCHF för mig just nu. Känner mig aldrig uppblåst eller hungrig. Det är väl en fin kombo?? På helgerna kan jag äta lite kolhydrater men minimalt försöker jag hålla det vid. Igår t ex så smakade jag på purén bara, även om jag hade velat hälla i mig litervis. Nu på morgonen ska jag äta en smörgås faktiskt... det unnar jag mig på helgen. Sen kör vi stenhårt i veckorna... och det verkar funka.

Nähä.... nu är det frukost! Ha en underbar lördag, själv drar vi snart på innebandycup! Vädret är fantastiskt!

Puss ♥


Dior Rouge!!!



Nu har jag då äntligen hittat det! Jag har letat och jag har
provat här i livet och inte hittat det där solpudret/rouget
som är finast! Idag på jobbet hittade jag det.

Jaha då är jag hemma från jobbet igen, idag var en lugnare dag på alla sätt, inte mycket folk i farten då de flesta håller sig inomhus i dessa busvädertider. Sen är det en av de fattigaste dagarna på året då många kommer få sin lön imorn! Så imorn förväntar jag mig sol och köpglada kunder i min butik! CAPICE???!!! I alla fall, just nu, när man känner sig lilablek, genomskinlig som ett embryo i färgen på sin hud så kan ju en sån schysst solpuder blush vara en jäkla räddning! Själv har jag precis börjat insmörjning av lite brun utan sol, bara en sån svag som ändrar hudens ton lite stegvis. Annars får jag en chock när jag ska ta på mig pumps utan strumpor och bländas av blårandiga knotiga fötter i mina pumps *spyyyr*.

I ansiktet gillar inte jag att använda brun utan sol, mest för att min hud inte mår så bra av det, därför har jag nog i hela mitt liv letat efter ett fint solpuder. Vi började med indianpudret på det gamla goda 80 talet, minns ni det? Det var fasen kolsvart i fejjan på var och varannan ungdom då. Liiiiiiiiiiiiiite för brun alltså. Sen körde man morsans nån från Oriflame minns jag för att med egna pengar sedan köpa ISADORAS absolut rödbrunaste som fanns, det kleta man i hela fejjan och såg sen ut som en clown.

Men vet ni?! Idag hittade jag den där exakta bruna tonen, den exakta konsistensen, och det sjukt snygga etuit. Idag på jobbet... Kikade runt lite när jag skulle kolla DIOR stället, tänkte att "Faaasen vilken fin brun ton". Testade och såg ut som en FRESH nyponros med en söt liten bränna. Ååååååååh, så sjukt bra!

Om nån nu är intresserad ska jag kolla exakt nummer och återkomma ifall nu nån annan oxå letat!

Nähä, dax att hoppa i sköna kläder och gosa ner mig med de stora grabbarna och husbandet i soffan. Imorn är det FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAG!!!

Puss♥

I NATT HÄNDE DET!!!!



Jag vet nästan inte hur jag ska säga det här. Det känns smått
fantastiskt faktiskt....

MILO SOV HEEEEEEEEEEEEEEEELA NATTEN!!!!

Alltså, jag ryser när jag skriver raderna. Förr kallade jag sova hela natten från 12 till 5. Men det här är HELA NATTEN!!! Det tog exakt 1 år, 4 månader och 18 dagar för vår Milobebis att slagga sin första natt. Från han blev nattad till kl 5 i morse. Jag är i chock och precis som väntat så kunde inte JAG sova. Somnade 11 och vaknade tvärt kl 4 av att ingen Milo låtit! Låg sen klarvaken...

Men vad säger ni???? Fantastiskt va??? Detta måste ju nästan firas?!

Ps: glöm inte smakrådet nedan! :)

Smakråd på mina BRILLOR?!



Ok, här är brillorna då! Jag vill ha svarta som ni kanske märker på urvalet. Jag tycker 2:orna är
SKIIIIIIIIIIIIIIITCOOOOLA! Ser nästan ut som boxer Robban med dom på mig. Sen gillar jag stilen
på 4:orna oxå. 3:orna är inte alls dumma medan 1:orna nog passar mitt ansikte bäst.
Hmmm, ja ni hör ju. Inte alls något lätt beslut! Vad tycker du???


Godkväll dåra, jag har precis ätit kvällsmat. Det blir lite sena middagar på onsdagarna då jag jobbar från 8 - 19. Det är min stängningskväll på onsdagar. Idag har jag fått massor gjort på jobbet, det är fasicken en underbar känsla. Typ underskattad..när skrivbordet blir rent, när varor blir uppackade, när man får saker som hängt över en gjort. AAAAAAAAAAAAHHH... vilken känsla!!!

Milo var vaken idag när jag kom hem och det var ljuvligt eftersom jag inte hann att träffa honom i morse. Nu känner vi att det återigen är dax att köra lite "kur" på honom. Med kur menar jag att vi måste anstränga oss lite igen. Det har blivit mycket somna bredvid i sängen ett tag, vi märker att det inte blir nå bra för resten av natten. Det säger sig ju självt, att helt plötsligt bli flyttad till ett annat ställe gör ju att det blir lite orolig sömn. Och NEJ, vi har fortfarande inte gett upp hoppet om att Milo kommer sova hela nätterna snart. Skam den som ger sig!!! Ikväll protestera vår envisa arga bebis i 45 minuter, det som är skönt med ARG bebis är att han inte är ledsen och känner sig övergiven utan arg för att han inte får som han vill. Vi går in till honom, klappar om och säger godnatt... det gör man sen typ 1794 gånger, tills han somnar. Imorgon kommer det vara över på 10 minuter och på fredag somnar han inom 3 minuter. Så funkar det ungefär... och sen som sagt hoppas vi att han bara fortsätter slaggandet natten igenom. :) Den dagen det händer.... ja gud, vad gör jag då??? Antagligen ligger vaken halva natten för att jag inte vet hur man sover en hel natt?! :)

Puss på er hörrni, sov gott så hörs vi! ♥


En dålig uppdaterad blogg bjuder jag på nu...

dsc04255 (MMS)

En dålig uppdaterad blogg bjuder jag på nu:-( Måndag och tisdag har gått i ett. Det är sjuka barn,det är mycket jobb och vi och tittar på lägenhet. Ni ska få hjälpa mig sen igen,jag har 6 glasögonbågar hemma på prov,jag behöver smakråd. Hörs sen,ska kolla klart på pinsamma programmet här;-)


ROCKVIDEO









Rockvideo förberedelser. Idag fhar jag varit och sminkat rockbandet
jag brukar sminka. Dom har kört videoinspelning hela långa dagen.

Sitter här nyduschad och i myskläder och skriver ett inlägg. Milobebis läkarbesök gick bra, ingen öroninflammation THANK GOD. Vi visste ju inte om han gått och fått det på nytt, inte som det såg ut nu i alla fall. Vi fortsätter och ger honom IPREN och näsdroppar. Det är tydligen väldigt bra för barn som lätt får öroninflammation. Näsdroppar är avsvällande vilket är KANON för just örongångar som lätt blir inflammerader vid förkylningar. Husbandet får VABBA imorgon, jag tar i slutet på veckan om det behövs. Man får dela upp det när det blir såhär, det är ju inget man kan göra åt. Såhär är det när dom är små. Jag satt och viskade det till husbandet inatt när han var lite uppgiven över att Milobebis är sjuk så ofta. "Det går över, det blir bättre hela tiden" sa jag som vet att det blir det. Det är jäkligt tufft i den här åldern, så är det ju bara.

NU skulle jag  behöva sätta igång med maten, inte för att jag känner för det men det är bara bita tag i det så det blir gjort. Köttfärsbiffar står på menyn, och det i sig är ju jäkligt GOTT!! Så det är ju värt det helt klart. Sitter fortfarande och suktar efter chokladmoussen jag gjorde igår, det blev så HIMLA GOTT... men inte idag oxå! Får vänta till nästa helg.

Ha nu en mysig söndag, glöm inte WIPEOUT ikväll, :)

Puss ♥

Middagen som inte blev.... som blev...







Gårdagkvällens middag... den blev bara i sällskap av familjen men
ack så gott det var!!! Härig sallad bestående av ruccola, gurka, tomat,
rostade pinjenötter, rödlök och äkta fårost.Ugnsinbakad pesto och
fetaost lax,
baconinrullad sparris, klyftpotatis och italiensk dressing.
Till efterrätt sen blev detegenhändigt gjord chokladmousse.
MYCKET SMARRIGT!!!

Igår skulle ju Maria och Gustav kommit till oss på lite lördagsmiddag med gott att äta och dricka. Dom skulle ha sovit kvar oxå. MEN....eftersom vi är inne i en sjukdoms period här hemma så ville det sig annorlunda. Jag vaknade av ett värkande öra som inte ville ge sig. Låg däckad hela dagen. Lyfte in Milo från sin middagslur och kände att han nog var lite varm. Liiiite??? Han hade 39 graders feber.. IGEN!!!
Ringde Maria och det visade sig att Noel, deras lille kille oxå var hängig så vi skjöt upp det hela. Nu ska vi återigen till läkaren med Milo, 10.30 har vi tid. Hoppas inte öroninflammationen är tillbaka.

Idag känner jag mig lite matt, matt på alla sjukdomar som härjar hos oss. Milo har gått en vecka på dagis efter att han haft öroninflammation, Elliot har varit hemma hela veckan pga av förkylning med öronvärk. Jag har själv varit förkyld hela veckan, nu hör jag inget på höger öra.... antagligen samma åkomma som Elliot haft. Och vadå????? Börjar det hela om igen nu??? Näää, kom igen nu för fasen. Ge oss lite friskhet i familjen nu, känns som det är mycket som det är liksom. Men men, mitt nyårslöfte, eller ett utav dom var ju att börja tänka mer positivt. Jag GÖR verkligen det, jag kämpar verkligen hejdlöst med det just nu då våra liv kantats av en del kämpiga händelser och flytet har inte riktigt gått vår väg. Det skulle kunna vara MYCKET värre, faktiskt... så det är bara gilla läget och kämpa sig igenom även detta.

Hoppas ni andra är friska och får njuta av en härlig söndag, solen tittar fram mellan molnen här så nåt säger mig att det kanske spricker upp.

Puss ♥

FRIDAY



Det är fredag kväll/natt. Åtminstone är det natt för mig nu, jag somnar
tidigt i vanliga fall. Om man tittar på mina ljuslyktor jag har på
vardagsrumsbordet ser man att dom ser lite kladdiga ut. Milo ÄLSKAR
att leka med dom. Jag diskar dom 3 ggr i veckan. :)

Vi kom hem för 45 minuter sen. Thedde har haft avslutning med sitt "andra" innebandylag. Han spelar ju även med ett lag som är 1 år äldre än honom. Därav får vi föräldrar gå på fler avslutningar. Husbandet fick vara med och spela innebandy med föräldralaget. Dom fick spö med 5-0. Jag kunde inte vara med pga av min förkylning, himla typiskt det där! :( Men mat fick jag vara med och äta i alla fall....och 1 glas vin fick jag oxå! Jaha, veckan är äntligen slut och det har vart en tuff arbetsvecka. Nya kampanjer och mycket nya intryck. En välbehövlig helg väntar nu. Imorgon kommer våra vänner från Bålsta på besök. Vi ses sällan.... MYCKET sällan. Maria, som är en av mina bästa vänner, har precis som jag nyligen börjat jobba så vi har mycket tid att ta igen. Vi har inget annat liv än jobb och familj just nu så då kan en kväll med middag och vin vara räddningen för att gå igenom allt som hänt. Tur att våra karlar går bra ihop då ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på burken en stund. Kanske titta på min SJUKT svullna mage oxå. Mensen anlände som ett litet fint brev på posten och med det följde en mage modell = gravid i 6:e månaden. Den är typ gravid i 4:e i vanliga fall. DAMN!!! Aja.... shit happens. Det går över snart. PMS:en var inte alls farlig denna månad, det betyder oftast att nästa blir "A LIVING HELL!!!" Men, det är en HEEEEEL månad kvar till dess!

God natt sötisar! ♥

CONVERSE










Förmodligen dom absolut skönaste och snyggaste
man kan ha nu på våren. Finns i otaligt många
färger, bara välja och vraka. Själv väljer jag alltid
vita men funderar nu på ett par svarta, i skinn.

Godmorgon världen, jag är FÖRKYLD. Inga promenader med andra ord. Inget kul alls och ganska så kämpigt på nätterna men det får la gå. Såhär är ju livet och det gäller bara att försöka hålla sig feberfri. Får jag feber är det liksom kört, då står jag knappt upp känslig som jag är för just feber.

Igår stod jag och gick hela långa dagen. Nya kampanjstarter på jobbet innebär en massa rännande. Dum i hela huvudet som jag är så tog jag på mig klackskor igår. Jag höll på att svimma efter några timmar och efter arbetsdagens slut grät jag nästan. Tur jag hade mina converse med mig som byte på vägen hem sen. Det känns så otroligt befriande att ta på sig dom när fötterna fullkomligen värker.

Jag skulle vilja köpa nya, såna jättefräscha supervita att ha nu när våren är här. Skulle faktiskt behöva ett par svarta oxå. På jobbet ska vi nämligen alltid jobba i enhetligt svart, och är det sen dagar som igår så bör man nog ha sneakers på sig för att inte hamna hos fotdoktorn efter en arbetsdag.

Jaha, nähä...nu ska jag avnjuta en frukost med massa varm the och smörgås. Ska oxå ta det lite lugnt, har sovit dåligt inatt så denna dag kommer nog att bli lite tuff. Har besök av min distriktschef och vill givetvis skylta med en skinande fläckfri butik!

Förresten, ställde mig på vågen i morse, -1 kilo! THANKS!!!

Ha nu en fin dag alla så hörs vi sen, puss

Min tur nu?



Hihi, kan man ens låta bli att le till den här bilden? :) Han
är på ett typiskt bushumör a la Milo. Då skrattar han åt
det mesta och charmar alla han ser. ♥

Tur att Milo är frisk igen. Han är så annorlunda när han får vara frisk. Glad, har aptit, leker massor och skrattar mycket. DOCK så är det nog min tur att överta denna förkylsningsbakterie nu. Jag trodde jag var immun mot dagisbaciller då jag ju gjort detta förut men det kan vara så att 10 år är för mycket för en immunitet! Min hals började värka på allvar igår, känner att det nog går år fel håll. Blir värre och så har jag nu gått och blivit förkyld oxå. Echinagard knarka idag då. Det är det enda sättet att hålla sig ifrån att bli dyngsjuk för mig. Jag kan inte bli sjuk.... jag får inte bli sjuk nu. Känner att jag har alldeles för mycket att göra just nu.
Men när har man egentligen tid att bli sjuk????

Nä, nu ska jag koka en stooor kopp the. Fylla den med honung och surpla i mig. Sen blir det nog en ipren innan jag far till jobbet. Hoppas ni andra är friska och får njuta av härlig vår. Idag ser det ut att bli en alldeles underbar dag hörrni.

Ha en fin dag så hörs vi sen! Puss ♥







En underbar kväll hemma hos Kattis & Beine i lördags. Det bjöds på fantastiskt god mat, deyck och kul sällskapsspel. ÄLSKAR såna här kvällar i goda vänner lag. Det känns i luften att våren och sommaren
närmar sig, vi grillade faktiskt i lördags.

Lite fina bilder från Kattis och Beine. Vi var ett gäng som brukar ses. Det är ungar till höger och vänster och så vi vuxna som umgås. Nåväl, våra karlar hade annat viktigt i form av "El classico" i källaren att titta på. Men det sket vi kärringar i... kacklet visste givetvis inga gränser på övervåningen! Nu sitter jag här och tänkte snart lägga mig på soffan för att se Desperate Housewifes. ÄLSKAR ju den serien som blev ännu mer spännande då strippan dök upp! :) Jobbdagen har gått bra, jag har fått en hel del uträttat. DOCK så har jag fått ont i halsen. Inatt kunde jag knappt sova då halsen kändes som en tjock igentäppt klump. Usch... men mitt snälla husband servade med Ipren så man till slut kunde somna om. Hoppas nu jag håller mig frisk, vill...KAN inte bli sjuk nu juh! Snart börjar det hörrni... ska kolla klart på Dating in the dark nu. PIIIIIIIIIINOOOOOOOOOOOO program! :) Puss och trevlig kväll ♥


EL KATASTROFO



Minns ni att jag pratade om en KATASTROF? Detta är den stora
katastrofen som  hänt. Samma dag då besiktningsmannen skulle
komma så hände det här.....

Som sagt så har vi ju så gott som sålt vårt hus. Vi hade en vattenläcka i taket för några år sen som vi åtgärdade lokalt. Vi har inte haft något problem med taket sen dess. När vi sålde huset så skrev vi ju givetvis det i objektsbeskrivningen. Dessutom behöver taket bytas då det är gammalt, det stod oxå. Därav en extra besiktning för att kolla om något inuti taket blivit förstört. Vi vill vara HELT ÄRLIGA när det kommer till sånt här, vad händer annars? Om den stackaren som köper det flyttar in och taket är paj, inte kul för honom och inte kul för oss! Jag kan inte leva med sånt... Natten till fredag (då besiktningen ska göras på morgonen) vaknar vi båda av att det spöregnar. Husbandet går ner för att göra välling till bebis, kommer tillbaka och är i chocktillstånd. Vattnet fullkomligen PISSAR NER från taket i Elliots rum. Som tur är ligger han inte där och sover denna natt!!!

Den natten blev det inte så mycket mer sömn. Vi hade ut tallrikar och bunkar på golvet. I samma veva hittar vi inte mina nycklar heller.... jag åker till jobbet, får kontakta en av tjejerna på jobbet som kommer och lämnar nycklar till mig. Halv 9 stod besiktningsmannen och köparen här. Taket rann och husbandet sa att det är helt ok om han vill blåsa av allting.

Det ville han inte. Besiktningen utfördes och vi öppnar taket för att sa vad som händer däruppe egentligen? Det är ett hörn av  taket där det samlats barr och givetvis vatten under åren som gjort att det blivit ett såkallat dolt hål. Den här vintern tog säkert oxå KOL på hela skiten. MEn nu ska taket fixas....fast av köparen men vi gör jobbet medan vi fortfarande bor här. Exet har tagit på sig jobbet. det kunde nog inte ordna sig bättre för oss. Senast den 28 maj flyttar vi. VI är glada, köparen är glad. Så allt ordnade sig tillslut. MEN.... vi var bra knäckta den fredagen kan jag säga. Nehe,... nu lite gos med bebis innan jag åker och jobbar. Blev en 11 timmars dag för mig igår så jag hann i stort sett bara bada honom så skulle han sova sen. Puss♥

Godmorgon! Tjuvstartar med en lite

0-616a75f0f7753dd543f237ea505479b0.png

Godmorgon! Tjuvstartar med en liten promenad idag redan. Precis när vi satte oss ner för att ta bilden drog husbandet en fis. Ett under att jag klarar att hålla min ;-)


Spel...

1200e8e70ee09d705f94db1786967acb.png

Spel...


POWERWALK START MÅNDAG 12/4




Nu äntligen ska jag få fart på mina powerwalks igen. Jag måste
komma  igång med det som är bland det skönaste för kropp och
själ. Måndag kör jag igång igen.... längtar riktigt!

Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag fortfarande tampas med övervikt sen min graviditet. Jag har provat ALLT..... EEEEEEEVEEEEERyTHING för att underdriva det hela. De flesta metoder håller i några veckor, sen är jag på väg att få mens så går allt totalt åt helvete. Nu var jag ju igång så bra med VV. Kanon, jag gick ner 4 kilo och (JÄKLIGT STOL) behållt de så. Men sen kom mens och nytt jobb i vägen. Sen räcker det ju inte att hålla vikten, problemet är ju att jag vill NER I VIKT! Jobb är i alla fall bra, mammaledigheten är ett gissel för vikten. När man jobbar har man ingen:

♥ Tillgång till kyl 24/7
♥ Fika fika fika fika möjlighet dagarna i ända.
♥ Oregelbundenheten i matintaget.

Bra skit med jobba ska ni veta!!!

Sen räcker det ju inte med bara kost, eller räcker gör det men jag både vill och behöver röra mig. Det är bra för knoppen oxå. Rensa ur skallen lite. Detta kommer att kräva GRYM planering från min sida. Det innebär att jag måste gå upp lite tidigare, helst innan alla ska vakna så jag hinner träffa Milo på morgonen. Jag planerar att powerwalka 45 minuter på morgnarna. Jag började i april förra året och körde stenhårt fram till oktober. Sen kom kylan och det blev lite jobbigare. Nu har jag löst det i form av ett träningskort, inget att skylle på från oktober - april alltså. Träningskortet har legat på vänt nu när jag haft introduktionen på jobbet. Nu börjar jag sakta att landa i jobbet och kan så smått börja planera min träning och min kosthållning igen. Träning på gymet ska ske efter att Milo nattats på kvällarna, målet är 3 kvällar i veckan men är jättenöjd om jag klarar 2. Morgonpromenader minst 4 dagar i veckan, helst 6!!! ;) MEN, jag ska vara snäll mot mig själv, inte lessna ur eller ge upp om det inte blir som jag planerat. Men denna månaden ska jag bita ihop ordentligt. Kosten ska jag ändra lite.... målet är att testa allt detta under en månad för att se vad det ger. Nu känns det som jag måste börja leverera till er som läser, nån jävla metod måste jag klara i 1 månad. Vafan är 1 månad???? Ingenting ju!!! Och sen kanske jag kan vara en slags uppslagsbok för vilken metod som funkar för en hopplös tjockis som mig! ;) Bra va?
Jag vill återgå till kolhydratfattig kost, eller inga alls...jag funderar fortfarande på om jag ska ha lite kolhydrater på morgonen. Tror att jag behöver lite . Jag ska försöka och utesluta det helt under en månad. Dessutom ska jag göra nåt som jag tror kommer bli väldigt svårt. Jag ska utesluta allt socker. Jag har redan övat med att inte ha socker i mitt kaffe. Det går bra men är inte riktigt så gott.... men jag vänjer mig. Utesluta socker kommer att vara något utav en avgiftning, 3 första dagarna är kämpiga, sen är man på banan igen.

Ge inte upp på mig hörni... jag SKA klara det!! Jag må va MUPPIGAST i stan med alla mina metoder men.... ge inte upp jag VILL det här så mycket. Så är det bara och än är det några månader kvar till sommaren. En månad framöver kommer vara vidrig, eller så kanske det blir lättare än man tror. Jag har gjort lite research och de flesta jag pratat med är chockade över hur lätt det är. Jag gillar LÄTT!!! Jag har en nära tjejkompis som gick ner 10 kilo på typ 2. GIVE IT TOOOO ME.

Jag fortsätter givetvis om detta fungerar, ja alltså efter den här månaden och planen är ju att hitta en metod som jag alltid kör sen. Mer eller mindre, för tränar man så kan man ju unna sig ganska mycket. Men då ska man ha nått sin målvikt, det är DET som är kruxet.

På måndag KÖÖÖÖÖR VI!

Måndag 12/4 - Fredag 9/5

(Jag hör hur några av er suckar.... hahaha....)

FÖTTER







Vafasen tänker ni kanske? Jäkla massa fötter på bild...(jag ÄLSKAR 
att köra bil barfota, fast jag vet att man inte får det!) Det är mina
fötter. Allihop. Ni vet dom där livsnödvändiga sakerna som bär upp
oss. Som tar oss framåt och som säkert inte har det så jäkla lätt!?

Fick inspiration när jag gick in på A:s blogg. Det här med fötter. Jag som många andra AVSKYYYYYR fötter (inte bebisfötter dock). Det är så jäkla äckligt så det finns inte. Jag kan verkligen få kräks-känslor av fötter. Mina egna jobbar jag hårt med. Jag filar, raspar, målar naglar, smörjer och gör fotbad om vartannat för att inte spy av dom själv.

Bland det värsta jag vet är spruckna hälar och det är därför jag jobbar på mina egna. Jag vägrar att få spruckna hälar. Har sett hälar när det är sådär gult förhårdnat bakpå hälen och sen är sprickor som löper upp. *UÄK* Jag har sett när en sån tant med såna fötter får fotvård. Det var nog värre än en skräckfilm för mig. Högen under hennes fot var typ 15 cm hög. Högen bestod av GUUUD VET ALLT??? Av gult förhårdnat skinn och av naglar. Eeeh... jag beundrar fotvårdare!!!! Hur fan pallar man?? Jag skulle ju fått ha en spyhink bredvid. Dom måste ju ha sett det mesta oxå.... typ som gynekologer.

Det här med fotsvett! Alltså... jag har haft turen i livet att inte få fotsvett. Jag hör nog till nåt som borde vara med i någon forsknings grupp. Jag minns en innebandycup. Vi spelade 8 matcher på 2 dagar och vi bytte inte strumpor på hela tiden, mest för att dom bringade tur (en typisk fix ide i ett innebandylag). Efter finalmatchen luktade mina strumpor fortfarande sköljmedel!!!! Och då svettas ju jag som alla andra...men det luktar aldrig nåt. Ok om jag har på mig ett par ballerinor av nåt billigt slag mitt i sommaren dag efter dag så är det givetvis att dom inte luktar blommor men det är inte så farligt.

FAN husbandet fötter kan lukta FAAAAAAAAAAAAAAAN för att inte snacka om mitt EX (han leder nog nån typ av liga)! Jag blir nästan förbannad.... o så ska han klampa runt med dom på våra golv och så får jag för mig att lukten fastnar på oss andra. På stackars Milos små sötfötter. Då blir han förvisad till duschen och tvätta fötterna. Jag har köpt allt möjligt, sprayer, såna små bollar som man stoppar i skorna...you name it. Som tur är så verkar det här gå i perioder, ibland luktar dom knappt alls. TUR DET.... men överlag så är fotsvett VIDRIGT!! Theddes fotbollsskor kan lukta kattpiss oxå....  men det beror nog på att dom spelar i ur och skur och så ligger dom där i väskan och gottar till sig. :)

Näää, nu är det snart dax att visa sina fötter igen. Jag jobbar på mina och ska få dom att se så fina ut dom nu kan. Ska nog smörja lite brun utan so0l på dom oxå för dom har ju en viss förmåga att se nästan genomskinligt blåa ut. Vi har massa bra produkter för fötterna på jobbet som jag nog ska börja bunkra med.

Gillar ni fötter? Jag har hört talas om vissa killar som ÄLSKAR tjejfötter.... hmmm.... en fetisch?

Puss♥

Lördagmorgon







Godmorgon lördag! Vad kan vara bättre än en lördagmorgon? Jag
älskar verkligen helgmorgnar. Det är då man har tid att strosa i mysisar,
det är då man har tid att baka scones, det är då man har tid att koka
en kopp gott kaffe.

Ja här hemma doftar det ljuvligt av scones. Jag föreslog scones och hela familjen hakade på. Idag, när alla ungar är här är det mysigt med lite långfrukost. Sitta länge vid bordet, äta, prata, dricka kaffe, äta lite till. Burp, man blir ganska mätt på scones. Idag fattades bara lite sol, vart försvann solen? Jag trodde det skulle bli fint i helgen. Men, nope.

Helgen då? Bjuder på lugn. Kanske träffa kattis och beine idag. Känner att man behöver lite trevligt kompisumgänge på helgen. Jobbarveckorna bara kör man på i 300. Det är knappt man hinner med sig själv så kompisar får prioriteras på helgerna. Sen blev ju påskhelgen ett enda sjukhem här. Fanns inte mycket utrymme för umgänge då direkt.

Ett smärre BAUTA projekt ska dra igång i dagarna här hemma. Det har hänt en smärre katastrof som jag tänkte skriva om senare. Morgonen igår går till historien som en av det värsta i våra liv. Så mycket otur som vi hade igår har vi aldrig haft. Det hela slutade ok och vi känner alla att det nog kan bli bra tillslut. Talar jag i gåtor? Ja förmodligen.... men som sagt, jag återkommer om det inträffade.

Ha en skön lördag! N´joy ledighet, det ska vi göra!

Puss ♥






VAB










Vad gör man en dag som denna? En dag då man är hemma med en
bebis som varit sjuk men har inte kraft att klara dagis riktigt ännu.
Den berömda feberfria dagen.

Jo...man är ute på en liten promenad, snutten släpar med. Man kan oxå dricka massor eftersom varit lite uttorkad under den här sjukdomen. Vi har ritat på väggen, på vår skoltavle vägg som vi har här hemma. Sen kan man sitta ute och njuta. Jag gjorde i ordning en liten sol och myshörna här hemma, ja innan man konkar ut utemöblerna alltså. Här satt vi under påsken och tog oss ett varsitt glas vin i solen. Det var ljuvligt och jag älskar att sitta här och mysa. Hoppas det blir nån soldag i helgen så vi kan fortsätta njuta!



DIESEL






Har ni doftat på denna ljuvlighet?? Oooooh sweeeeet loooooord, den doftar underbart. Jag köpte den blå flaskan, eller DIESEL Only the brave, han doftar så gott nu så jag blir galen nästan! Nu under april månad ska oxå den röda flaskan, DIESEL Ironman komma ut till oss på KICKS. Ska bli spännande att dofta på den oxå!

Jag är en riktig sucker för när karlar doftar gott, helst då min egen karl förstås. Karlar har ju inte så mycket annat att smycka sig med, ja som vi kvinnor alltså. Vi kan ha alla de sorts smycken, örhängen, kläder, smink m.m. m.m. Våra karlar har inte så mycket.... därför känns det nästan extra viktigt att dom doftar gott. Det är deras sätt att göra sig åtråvärda typ. Hihi.... TIPSAR verkligen om denna doft. Den är LJUUUUUUUUUUUVLIG!



Punka! Varför? Blir så ledsen på v

0-5b2d9d7bf6c925b721c255631def3cf4.png

Punka! Varför? Blir så ledsen på vissa ungar. Thedde lånade cykeln till skolan, swisch så har nån dragit ventilen till skogs och så har man ingen cykel som fungerar. Nu åker jag och köper ny ventil. Tjo,vi förbereder oss för vår!


Inspiration




Nu när man går i flytt tankar så känns det ändå spännande. Dock så vet jag att det här med ÖPPNA YTOR som jag älskar nog inte kommer att nå mina önskningar. Det är inget lätt att hitta lägenheter här i vår "by" där det finns öppna lösningar.

För oss kan det fortfarande bli ett nerköp. Inte ett köp men ändå, det kommer troligen att bli "sämre" än det boendet vi har nu. Men när man bara bor för sina pengar är det dax att hitta något som gör att vi faktiskt har kvalité på det övriga livet oxå. Sen känner jag att de flesta lägenheter går att få till något "eget, fint och mysinrett" ändå. Lite färg, kanske någon tapet med våra möbler kommer säkert göra att det blir fint ändå. Känner hur jag börjar få lite inspiration för det nya boendet, fast jag inte i dagens läge vet hur det kommer se ut eller var det ligger. Ska, så fort Milo somnar sätta mig och ringa runt litegrand. Vi har några alternativ.

Sökes....





Visst orkar jag vara glad korta stunder just nu.....och bättre och bättre blir det!


Idag är första dagen då jag stannar hemma och vabbar. Milobebis är som sagt sjuk och har fortfarande haft lite feber. Verkar vara en JÄÄÄÄVLA bacill han hämtat upp denna gång. Inatt är första natten som vi fått sova litegrand. Han har vaknat men inte varit helt förstörd och gråtit floder. SKÖNT... och välbehövligt. Vi ser ut som 2 zombieföräldrar som legat bakom en möglig sten alldeles för länge.

Nu till nåt jävligt tråkigt!!!
Det blev inget av den däringa parvillan vi ville hyra. Jag tror att det blev någon annan som fick ta den så vi var lite ledsna här igår. Eller lite? Jag ville typ FULTJURA på bussen hem från jobbet. Det hade ju vart så PERFEKT!!! Men det verkar inte flyta på för vår del just nu. Jag försöker alltid tänka positivt i såna här lägen men sen kommer det liksom ett STOPP i en emellanåt, då när man inte riktigt längre pallar att tänka positivt. När det känns som att allt går åt helvete vad vi än försöker oss på. Då tappar jag lite hoppet och så vill jag bara gråta en massa. Stampa fötterna i golvet och fultjura så snoret rinner! T.o.m slå nån, riktigt jävla hårt så nåt ben i handen ryker.

Nu är det bara för oss att fortsätta leta lägenhet. Jag har några jag tänkte ringa på idag.... Som tur är så är vi säljare av vårt hus så då styr man ju kanske liiiiiiite över när själva flytten blir. Det kanske finns nån härlig bloggläsare där ute som vill bo i kollektiv med oss? Det följer med en bebis som vaknar en del på nätterna och skriker efter välling. Det följer med en fet katt vars stora mål i livet är att äta, sova, jama efter mer mat, sova...ja ungefär så! Det följer med 2 tonårsbarn som ibland har lite svårt att hålla sams, som skräpar ner en del då deras morsa curlat lite. Det följer med 2 zombieföräldrar som inte sovit ordentligt på närmare 1,5 år.

Det skulle väl vara trevligt??? 

 

KIVI lyktor



Jag har gått och kärat ner mig i iittala:s KIVI serie. Dom finns i otaligt många färger och är otroligt vackra med ett tänt ljus inuti. Välj och vraka bland massa härliga fäger. Här är några utav mina favoritfärger: Clear, Sand, Watern green och grey.

Jag ska lura med mig husbandet på en tripp till iittala outlet någon dag. Det ligger ett här utanför byn, ca 20 minuters bilfärd så är man framme. Jag köpa upp mig på några av dessa vackra ljuslyktor. Jag börjar så smått planera för det nya boendet som komma skall. Sen ska jag inte prata så mycket om att jag faktiskt planerar att byta ut allt porslin så småningom. MATTEUS serien är så fantastiskt fin och jag överväger att börja samla på porslinet därifrån. Men men, en sak i taget så husbandet inte går i taket!

Smakar skit och kärnkraftverk!





Om det nu finns en medicingud någonstans?

Snälla snälla medicingud, ge våra bebisar något annat att stoppa i munnen. Det är vrål och tandagnisslan här hemma när detta äckel ska i vår bebis mun. Jag läste någonstans att en mamma tyckte smaken påminde om frystorkad trollprutt. Det låter väl gott? Det står frukstsmak, men jag skulle vilja kalla det Tjernobyl smak. Fyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaan, stackars Milo som får äta den här skiten. Men vad gör man då? Han måste ju om han ska bli frisk..... suck.

För jag har just tagit bort snön....




Vi började dagen med ett sjuhusbesök.

Milobebis har ju varit sjuk som ni vet. Magkänslan säger ju till en när det är nåt som inte stämmer. Därav samtalet till sjukvårdsupplysningen och ett senare besök på husläkarcentrum. Läkaren på bilden ovan är en pappfigur i naturlig storlek som dom har där, och det blev faktiskt samma snälla läkare som tog hand om Milo. Kikade i öronen och lyssnade på lilla lungorna.

Öroninflammation. Inte konstigt att vi haft en sån ledsen bebis här hemma. Han har varit alldeles förstörd på nätterna. Så denna påsk som skulle gå i vilans tecken har blivit något av ett töcken för oss båda. Vi vaknar stup i kvarten och tar hand om en alldeles ledsen och uppgiven bebis. Nu har han i alla fall fått penicillin och vi har gett honom 2 ggr, det ska väl så småningom börja gå åt det bättre hållet. Vi hoppas att vi nådde "piken" inatt.




Väl hemma satte jag mig för att sola i den alldeles underbara vårsolen. Gissa om det värmde härligt?

Det var faktiskt inte det enda jag gjorde heller. Jag satte husbandet i jobb. Vi har ju en snöhög på gården som gör det lite svårt för vår lilla gräsmatta att ens vara i närheten av att ta sig och börja grönska. Det kan ju vara fint att kunna erbjuda den nya som ska bo i vårt hus en gräsmatta. (Husförsäljningen är nästan klar, återkommer om det när jag vet mera!)
 



Lite rolig bild faktiskt. Här står han och skottar snö i bara tischa!

Där satt jag alltså och hade en fin vy i form av husbandets stjärt in action. Sitta och småkika på hans starka armar som skottar, det var inte tokigt alls ska ni veta. Fattades ett stort glas med rött vin eller varför inte ett glas kall champagne. Då hade det ju varit nästintill fullbordat. :) Milobebis sov skönt i någon timma efter vi kom hem efter doktorn så vi hann med lite nyttojobb i trädgården.


 

TJI fick jag, husbandet ruttna ur rätt snabbt så det blev jag som fick greppa spaden och slita tag i skottningen. SCHYSST STAJL VA? :)

Så satte sig husbandet oxå för att sola. Nåväl, det ska väl vara rättvist och jag ser det som träning när jag får slita lite med kroppen sådär. Det är inte alls så lätt att skotta tung blöt snö. Och till slut hade vi avslutat vårt jobb.




KLART! Katten undersöker det så gott som snölösa området. Det har ju legat metervis under en lång tid så jag förstår att han var nyfiken.

Därefter var det dax att bege sig ut till svärisarna på påskmiddag. Det var den enda påskmiddagen vi var bjudna på denna påsk. Tur det blev en i alla fall. :)



Vi hade lite skoj i bilen på väg ut. Och som vanligt när vi sätter igång så barkar det åt skogen. Minerna ska testat till det oändliga och så gapskrattar vi åt bilderna sen.










Sen avslutas det hela givetvis med en liten fjortismin DÅRA!




Köpte med lite vackra tuplaner till svärmor!

Det är så fiint med tuplaner. Synd att dom växer till oigenkännlighet på bara några dagar. Varför bllir som så långa? Jag gillar inte det alls :( Finns det nåt knep för det? Ge mig det i så fall.. det är synd på så fina blommor känner jag.








Lite mys runt bordet. Lillebror (husbandets) försökte komma undan bild men jag fick honom att ställa upp till slut. Han har precis börjat jobba på H&M i västerås. Har ni vägarna förbi så kika in och säg hej till honom.

Nähä, jaha.... nu ska jag ta min trötta kropp och göra i ordning lite mysfrukost. Husbandet försökte lirka med at vi bara skulle slänga i oss nåt. Ni vet sådär när man låter brödet ligga kvar i påsen och skinkan i paketet. Jag HATAR såna fruskostar. Jag vill att det ska vara framlagt fint på bordet och sådär lockande. Ljusen ska altid brinna och allt ska se gott och fräscht ut. Vi är inte riktigt överens där han och jag. Därför är det bäst att jag tar tag i det, annars får jag äta slumfrukost som jag brukar kalla det. Puss på er och ha en fin sista ledig dag.

Vår dag i bilder....






Lite sött som slagit ut i trädgården

Vilken fantastiskt vårdag det har varit idag. Vi har varit hemma och fixat lite med huset, sen har vi faktiskt suttit ute och njutit av solen. Helt fantastiskt vad den värmer och bränner på huden redan. Idag la jag oxå märke till hur mycket snö som faktiskt smältit bort. Reflekterar man över det så är det fan helt otroligt hur mycket som bara försvunnit på kort tid. Vi hade ju en 4 meters hög utanför dörren, den är nu typ 80 cm hög.

Exet och Beine var här och gick på taket, jag var själv upp och kikade och fick höjdskräck som vanligt. Jag är verkligen RÅLARVIG nuförtiden. Vad händer med allt det där modiga när man blir äldre och får barn, jag har blivit en riktig fegis på äldre dar, BOOORING!!



Tror exet gör en FJORTISMIN eller? :)

Sen har Milobebis fått springa ute litegrand, fast han är febrig. Vi kikade in i munnen idag och 4 hörntänder är på G. Förstår varför han är gnällig, vill inte äta och är allmänt ur gängorna. Vår lilla plutt så jobbigt han har med tänderna alltså. Thedde och Elliot var inte ens i närheten av detta.









Milo orkade med lite mys på verandan idag, ALVEDN är bra skit det! Det var så varmt så jag satt i linne!

Sen åkte vi iväg för att handla lite till ikväll. Det blir bara vi 3 hemma då grabbarna är hos sin pappa. Jag ska laga min favoritlax ikväll. Mmm... är så sugen redan så jag fattar inte hur jag ska palla vänta. det var husbandet som fladdra in i affärerna medan jag och Milobebis satt i bilen. Då gäller det att hålla honom underhållen med diverse leksaker.








Det var BRIO bilar, MC Donalds ballonger och mobiltelefoner som fck bli leksakerna.

Vi tog en liten sväng förbi stan. Vi har ju ett väldigt omtalat stadshotell i byn som det dividerats till förbannelse över. Ska det rivas eller ska det inte??? Såhär såg det ut förut.....






Kolla hur det ser ut nu???





Ja ja, jag vet inte vad jag ska tycka. Jag började med att jobba där i unga år, jag std i garderoben och kommer aldrig glömma min första drix jag fick. 50 hela spänn, det ar en smärre förmögenhet när man var ung. Jag har svängt mina lurviga i denna byggnad oxå må ni tro. Det var under några år de körde "Hela huset gungar." Det var dit man skulle gå, det var liksom STÄLLET med stort S. Hela huset gungar var oxå bokstavligen, det gjorde det när stället fylldes till bredden. Nu har i alla fall våra politiker fattat beslutet att det ska rivas, efter en tvist på några år...patetiskt!!! Det kostade tydligen för mycket att renovera och rusta.... synd tycker jag för det ligger fantastiskt mitt på torget och är en snygg byggnad. Samtidigt kan man ju inte ha en byggnad bara stå sådär... den ska väl kanske fylla en funktion?!

Jaja, bye bye STADSHOTELLET.

Och välkommen ETT GLAS RÖTT! Nu ska jag och husbandet sätta oss på verandan, småprata och ta ett glas rött.






PÅSK







Vårt påskpynt 2010


Hemma efter en arbetsdag som var rätt smidig och framförallt LUGN. Det var inte många kottar på stan... men öppet ska det vara! ;)

Det blir en lugn kväll framför TV:n då vi konstaterar att Milobebis har feber... IGEN!!!
Det är ju bara 17:e gången det här året. Nu vet vi inte om det är tänderna igen eftersom dom verkar växa växelvis, troligen... eller så har han haffat dagisbacill nr: 1593 denna gång. Vi får se vart det leder. Han är nattad med Alvedon i kroppen så vi hoppas att han snart är piggare.

Jag har pyntat lite påsk, men ytterst lite. Jag är inget "fan" av påskpynt. Känns som att ställa en tupp på bordet är... well, vad ska jag säga, konstigt kanske. Tuppar är för det första fula och sen det här hysteriska med kycklingar till höger och vänster. Jag kan tycka att det är fint med lite ris och fina fjädrar ute på verandan eller nåt. Det räcker, skiten ska ju ner på måndag igen. Jag har liksom inte tid heller. Därför blev det enkelt idag. En liten blomma blev det, en påskliljeblomma som blommar i en 1 vecka sen kan man kasta den oxå.



När snön försvann....

Lååååååååååångfredag.

Solen gassar utanför fönstret, mätaren visar 10 grader varmt. Nåväl... det är i solen men nåt säger mig att vi får en underbar dag idag. Själv ska jag jobba några timmar då några butiker på gatan skulle ha öppet idag. Då hänger vi på och har öppet oxå. Galet, jag minns är man var liten. Det var inte en butikjävel öppen på flera dagar runt påsken. Idag är det konsumenterna som avgör det, valmöjligheten att handla ska alltid finnas.

Vad bjuder påseken på här då?

Det blir en lugn historia, jag och husbandet behöver vila. Det har vart mycket och än är det inte riktigt över. Vi ska i alla fall på påskmiddag hos svärisarna på söndag. Igår var vi hos Bea och Lasse och fick avnjuta en helt fantastisk middag. Så påsken har startat KANON.

Mer då....

Nu när snön försvunnit litegrand har det blivit enklare för vår Milobebis att gå ute. Det är lite svårt med 17 meter snö men nu när marken visar sig går det alldeles utmärkt. Han ÄLSKAR det.









SÖÖÖÖÖT!!! ♥

Nu ska jag åka och jbba!

Puss och GLAD PÅSK!!!


RSS 2.0