Shoppat till ikväll!

GUTEN MORGEN....jag är trött som en jäkla GNU!

Jag har varit vaken sen 4 då vår bebis inte ville sova mer, lagom till vi gett upp vid halv sex tiden somnade han om så fint och sov till kvart i nio. JOOOODÅSÅÅATTTTTEEEEEE! Det tackar vi för.... :)

Jag kunde inte somna om så jag har vart uppe sen dess, städat, fixat och tagit reda på nytvättad tvätt. Javisst, vad gör man annars så tidigt på morgonen? Jag har ju energi som bäst då så det gäller att ta vara på den, nu är jag trött som en zombie och skulle kanske behöva sova en liten skvätt.

Jag ska ju på FEST ikväll, min kompis Helena har sin 30 årsfest ikväll. En trevlig tjejfest blev det av det hela, i love it.... tjejfester är väl GRYMMA?! Man skrattar så tårarna sprutar och babblar käkarna ur led.

Vad ska man ha på sig då?

Jag köpte i alla fall nya strumpbyxor och såna skydd i skorna så man inte får känslan av att vilja amputera sina fötter efter en helkväll med klackskor! Så jag tror att det blir en svart klänning ikväll med klackskorna.



Jaha, nähä.... nu vill husbandet bli tatuerad. Jag lovade att göra en idag i utbyte mot ansiktmassageen jag fick igår kväll, kasst byte! Men jag var trött och bara ville få honom att göra det en liten stund. Hade jag vart vid mina sinnens fulla bruk så skulle jag ha krävt minst en helkroppsmassage i en timme.... dålig affär av mig!

Husbandet hänger på! Prövas med ch

0-3b65058d28bde3ac300713d22f007ab6.png

Husbandet hänger på! Prövas med choklad nu...smakar fortfarande skit! Men vad gör man inte för att hålla sig frisk?


Förkylningstider! Någon har sagt a

0-6b9edc8f4a84d45add3249e44b04ba03.png

Förkylningstider! Någon har sagt att det ska vara bra med whiskey om man börjar känna sig krasslig. Men jag tror inte att NÅGON har sagt att det smakar tammefan rävgift! Fru P: Hur kan du tycka att det här är gott? Vilken sort är de som gäller?


Ha en fin helg!

6071dbd6776178f123bd6833133f5e15.png

Ha en fin helg!


Ok,nu vet jag varför toapappret al

0-6c36f552676f9197245c8b69c6a0526e.png

Ok,nu vet jag varför toapappret alltid är slut!


VINN TAVLOR FRÅN NINDIGOSRUM



TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

Nu var det längesen sist.... det börjar vankas farsdag och jul och då kanske lite tavlor kan vara en fin present!

För att vara med och tävla gör du såhär:

* Skriv något i kommentarsfältet!
* Kopiera min bild och lägg den på din blogg och berätta att du är med och tävlar hos mig!
* Har man ingen blogg så går ju inte det...men då är man SJÄLVKLART med i tävlingen ändå! Så enkelt var det med det! :) 
* Kika tillbaka fredag den 6:e november efter kl: 08.00! Då har jag lagt ut vinnaren här på min blogg!

Om Du nu är intresserad av att köpa mina tavlor så kan du gå in på min hemsida:
www.nindigosrum.dinstudio.se

LYCKA TILL

TÄVLINGEN AVSLUTAS FREDAGEN DEN 6:E NOVEMBER 2009!

Vad ska Du göra i helgen?

Fredag idag, väntar i detta nu på att Milobebis ska somna en stund så jag kan fara runt som en TROMB och städa. Det är då man kan göra det i lugn och ro och inte ha en bebis som hänger i dammsugaren, swipen eller dammtrasan.

Som tur är början han äntligen bli bättre med sin hosta. SHIT, vilken hemsk hosta han haft på nätterna. Sen att han haft svårt att andas på det har inte gjort saken bättre, stackars bebis vad vi har lidit med honom. MEN som sagt, nu börjar han likna sig själv igen. Vi var ute på stan igår för första gången på hela veckan, vi har suttit isolerade hemma och bara vart ute korta stunder och promenerat så han fått lite luft. SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER FÖR DENNA GÅNG! 

Helgen bjuder på 30 årsfest imorgon, tjejfest. Imorgon eftermiddag kommer några kompisar till mig, då ska vi äta lite tillsammans, jag ska klippa Maria, sen ska vi kitta till oss, babbla av oss, dricka lite vin och sedan bege oss till Helena som fyllt 30 och firar det med en tjejferre! KUL KUL!

Vet dock inte vad jag ska ha på mig än....hatar när jag får såna dagar. Det lutar åt en klänning med nå roliga strumpbyxor. Sen skulle jag behöva få tag på såna där gummigrejer att ha i skorna så man inte får ont i fötterna! Nån som vet var det finns??

AJa, det ordnar sig med det.... annars finns ju alltid svarta plastsäckar med nå coolt skärp runt! :)









Varning för EXPLOSION! Ja,så skrik

2b3d252f584a84990a6143c5dd21688f.png

Varning för EXPLOSION! Ja,så skriker den här tändaren. Den låg i ett par byxor jag tvättade igår,sen torktumlade jag byxorna. Igår kväll öppnade jag torktumlaren och ut ramlade den här. Fy fan,jag blev så rädd så jag kastade ut den. Husbandet skrek att jag inte skulle kasta...försent,jag hann o kasta men inte hört någon explosion än. Brrr...tänk vårt hur hade kunnat brinna ner igår:-(


Övning pågår!

0-72f68b70cd34da6114a209d933ea71d6.png

Ja precis, inför ROCKFESTEN dåra så ska det ju hypas utav helsicke! Det ska göras låtsas tatueringar så det brinner i knutarna. Kompisar kommer från Helsingborg och ska bli ritade på, det ska sminkas karlar och så tänkte jag rita lite på mig själv oxå! Hihi, det ska bli så kuuul!!


ROCKFEST 7 NOVEMBER!




Vad konstigt, ett inlägg jag gjorde bara försvann?

Får göra om det, vi ska på ROCKFEST nästa lördag. Det är en vän till mig som har 40 årsfest och har slagit till på ROCKFEST modell X-LARGE! Jag och husbandet klurar lite på kläder till den här kvällen men det är svårt... vi har ju lite rockig stil både jag och husbandet men en sån här kväll vill man ju ÖVERDRIVA det hela.

Jag letar efter tights i fejkskinn. O så letar jag efter rockiga tischor som man kanske kan klippa sönder lite... och så letar jag efter korsett!

Kan nån hjälpa mig tro??


Får inte glömma att vara tacksam!

Jag jobbar mycket med mig själv när det kommer till att inte bry sig om småsaker. Jobbar på det....för jag vill kunna uppskatta och vara tacksam för mitt liv och det som ingår i det VARJE DAG! Själv behöver jag bli påmind om det här.... hittade den här storyn på en blogg: www.lockar.se/blogg.





Her name is Katie Kirkpatrick, 21 years old. Next to her is her fiancé Nick, 23. This picture was taken prior to their wedding January 11th, 2005. Katie has terminal cancer and spends hours in chemotherapy. Here Nick awaits while she finishes one of the sessions...


 

Even in pain and dealing with her organs shutting down, with the help of morphine, Katie took care of every single part of the wedding planning. Her dress had to be adjusted several times due to Katie’s constant weight loss.




An expected guest was her oxygen tank. Katie had to use it during the ceremony and reception. The other couple in this picture is Nick’s parents, very emotional with the wedding and to see their son marrying the girl he fell in love when he was an adolescent.

 

Katie, in a wheel chair listening to her husband and friends singing to her.





In the middle of the party, Katie had to rest for a bit and catch her breath. The pain does not allow her to stand for long period of time.

 

Katie died 5 days after her wedding. To see a fragile woman dress as bride with a beautiful smile makes you think. Happiness is always there within reach, no matter how long it lasts. Let’s enjoy life and don’t live a complicated life. Life is too short.

Revitalash funkar!!

Minns ni att jag började använda Revitalash förut. Fick en fråga här nyss om hur det funkat!
Nu har jag slarvat lite och bara haft på lite då och då men ska säga er att jag är förvånad över hur bra det funkar? NU har jag ju använt den sporadiskt som sagt, glömmer titt som tätt så allt som allt kanske jag använt den i 2 veckor nu!

Jag ser en otrolig skillnad på underfransarna (jag använder den där oxå). Längst ut på nedre fransraden har jag knappt haft fransar. DET HAR JAG NU! Sen har dom blivit lite längre oxå...ja det övriga fransarna!

Nu är bildkvalitén lite olika på bilderna...synd nog för skillnaden syns inte så bra!!!
Observera att jag tittar uppåt på före bilden, det gör ju att de kommer lite längre upp mot locket. På EFTER bilden kollar jag rakt fram och man ser att det fortfarande är lite längre!

Så JAAA, den funkar! Husbandet har oxå sett skillnaden! Bra för o va kille tycker jag! 



Snacka om förvånad?! Här la jag mi

7efc58203cf6590afdd43dea50e8b5b1.png

Snacka om förvånad?! Här la jag mig och skulle smaska på dessa ljuvligheter och titta på Desperate Housewives...å vad ser jag? Greys Anatomy...å det var väl tur det! Jag har vart säker på att det är tisdag idag...


Nu har jag sett det själv... Full

028b131e29a857579cd7a7864f416cf5.png

Nu har jag sett det själv... Full jäkla jul på IKEA!


ÖNSKELISTA JULEN 2009

Härmed har ÖNSKELISTAN JULEN 2009 påbörjats...... damtadaaaaaa!!!!









Ingen har väl missat att Jimmy Choo nu ska ha ett samarbete med H&M. Det är ORGASMSNYGGA skor dom bjuder på kan jag säga.... 14:e november är det release.


Konversation i sängen i morse!


Jag: "Ååh, jag bara måste få se den där filmen med Michael Jackson!"
Husbandet: "Mmm"
Jag: "Jag bara måste få göra det...jag missade ju hans konsert som var för över 20 år sen!" ....funderar ett tag.... "Ämen fy faan, för över 20 år sen, hör du hur det låter?? Fyy faaan, inte konstigt att man är gammal?!"
Husbandet: "Nej jag förstår det!"

Ok husbandet.... i get the point! ;)

GAYMAGNET!

Håååhåååjaaaajaaaaa....

...allt är så uppåt! NOOOT! Fan, det är becksvart med i stort sett allting just nu, går inte in mer på det då det finns risk för att det blir en depp-blogg och det orkar jag inte med.

Istället så fick jag igår en inbjudan till båten Patricia, ni vet Babsans båt. Dom ska ha en aidsgala där den 8:e november med lite artister. Inbjudan börjar såhär:
"Hejsan alla festglada gay boys and girls som håller Patricia guppande!"

Jag vet att när jag var där vid ett tillfälle med min kompis Bea och drack alldeles för många Captain Morgan groggar så fyllde vi i nånting, nåt papper med lite uppgifter, vi blev även plåtade med Babsan herself! Därefter får jag ALLTID inbjudningar därifrån...till alla gayhappenings. Kan tillägga att det var en av mina roigaste festkvällar nånsin! Gayfolk kan festa!!!

Eftersom vi då var där den kvällen och hade så skoj så blev det att vi återkom...då med våra män i släptåg. Husbandet drog väl direkt inga hoppsa steg på väg till Patricia men han har heller inget emot gaypeople. Sagt och gjort, vi festade loss och drack återigen alldeles för många Captain Morgans och blev kalaspackade allihopa.

Till min förvåning visade det sig att husbandet ju är värsta GAYMAGNETEN! På den här båten drar sig gaykillarna heller inte för nånting, husbandet fick sin pillesnopp smekt utanpå jeansen med raketfart ett par gånger under kvällen, så snabbt så han inte såg vem det var. Det var på håret att han lämnade båten då men jag övertalade honom att stanna. Ok, nästa gång stod vi ute och en kille kom fram och sniffade på husbandets bröst och sa "Guuud vad gott du luktar!" och tog tag i hans rumpa! Jag såg vad som pågick och räddade husbandet snabbt och sa att han var upptagen av mig.....gissa om jag har garvat mig fördärvad åt det här?!

För någon helg sen var vi i Stockholm och strosade runt med barnvagnen och kikade i affärer. 2 gaykillar stirrade sönder sig på husbandet varav en på hans häck så han höll på att ramla av cykeln och köra in i en trottoarpratare. 

Det här är inte första gången...absolut inte. Det här är jättevanligt. Det är många gaykillar som spanat och dreglat på husbandet. Jag skrattar lika mycket varje gång eftersom husbandet kanske tycker det kan kännas lite jobbigt ibland. Vi har oxå undrat varför... är det så att vissa gaykillar precis som jag diggar rockers-killar?? Måste ju vara så.....

......jag är gift med GAYMAGNET! Wiihoooo, det ni!! 





KRUPP




Då har vi varit hos doktorn, och enligt honom så påminner det om krupp....som jag trodde. Jag har haft det och husbandet har haft det. (Än idag kan jag få lite krupp på saker jag blir förbannad på :D :D , nu var jag rolig va?). Nu vet inte jag om han har sån fullt utvecklad rackare men jobbigt har vi det på nätterna just nu. Vi finck inget för det utan det går över av sig själv, blir det mycket värre på natten igen så får vi åka in akut. Hoppas dock vi nådde kulmen inatt. Det är såna här dagar man ser dubbelt av trötthet, inte orkar klä på sig vanliga kläder utan går i mysisar hela dan, slänger upp det skitiga håret i en tofs och drömmer om att få sova.

Nåväl... nu är det som det är. Vi hoppas att han snart blir bättre. Hade ett möte inbokat och ett barnkalas att gå på idag men det fick vi omboka. Sen skulle andningsmammorna (profylaxgruppen) ha kommit och hälsat på imorn, men det är tvärtkört med det. Jag är ändå glad att Milobebis inte varit sjuk så mycket, hoppas det fortsätter så.

SJUKRAPPORT

Måndagmorgon, eller morgon...jag vet inte vad det är. Känns som natt i huvudet, tittar jag ut är det dag.

Först och främst: Milobebis är jättesjuk. Han började snora natten till lördag och därefter har det bara eskalerat. Inatt har vart helt hemsk, han vaknar 3 och är nästan hysterisk av trötthet och av sin snuva och sin hosta. Han hostar så det riktigt smäller (en sån typisk falsk krupphosta). Husbandet tog honom där vid tre så jag fick sova lite, sen tog jag över. Vid 6 lyckades jag få honom att sova och nu vaknade han för en halvtimme sen. Hostan fortsätter, varje gång han hostar så ser man hur ont det gör på honom, han är genomtäppt och så väser det om honom när han andas. Efter 9 ringer dom från vårdcentralen så får vi se om dom vill titta på vår bebis. Så synd om honom!

SEN: Så har Elliot haft kalas, allt blev jättelyckat och vi bullade upp med bullar, kakor, moccarutor, bröllopstårta och smörgåstårta. Bröllopstårtan blev över efter ett bröllop som våra kompisar Bea & Lasse hade på sin restaurang. Elliot blev jättenöjd över alla sina fina presenter.... kamera, kläder, jacka, en hel påse med GB glass, pengar, ridskyddsväst och ett konto öppnat av mormor och morfar. Thedde fick ett likadant när han fyllde 11 år. Ett konto dom får använda när dom vill. Det är alltså inte ett direkt sparkonto utan ett bra & ha konto. Dock så är jag stenhård när det kommer till vad som ska handlas. Det blir inget jävla dravvel utan dessa pengar går till vettiga saker. SÅDESÅ!  

Uppdaterar senare med bilder från kalaset och sånt, nu måste jag ta hand om min hostande bebis!

Förresten, nu ringde det, vi har tid hos doktorn kl 13.15 idag.....







Inte gjort smörgåstårta på 13 år!

0-40c8c900734b1bc1caae0b02c245ee.png

Inte gjort smörgåstårta på 13 år!


Elliot 11 år!

0-2e0160314ae82c96471514c3afe858fb.png


Födelsedagsbarnet...
med sin alldeles nya kamera, en samsung 13,6 megapixlar.. Han är överlycklig, FAST han önskade sig en systemkamera. :) Han fick den nu i morse, vi har sjungit, ätit frukost och tårta. Nu ska jag fortsätta baka!

GRATTIS ÄLSKADE UNGE, VI ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET!!

När nåt fattas!

1ce9925be61f840b251b800d7a62087c.png


Skitkul o baka när man märker att kanelen är slut mitt i allt. Nu ligger degen här på bordet utkavlad o klar med smör och socker på och jäser. Husbandet är och köper kanel...

Ibland känner jag mig som en liten husmor som står där och knådar deg och känner mig jätteduktig när grabbarna utbrister "Åååh mamma, bakar du, vad gott!". Då känner jag mig som en riktig bullmamma med förklade, en Sound of music mamma, det är bara den underbara musikalsången som fattas. Jag står där och bakar med ett stort leende på läpparna och jag häller i ingrediens för ingrediens och ser hur bullarna tar form....

...tills jag märker att det saknas KANEL! WTF!!! Sound of music bullmamman förbyts till en ryande best som slamrar i lådorna och undrar vem i helvete som använt slut på kanelen utan att säga till?!??!

JAg tror att det är jag som använt slut på kanelen..... men det är aldrig kul att märka det, MITT i bullbaket!

FINMARMELAD!

746273c1aff5a44ff2895fbba0c32c14.png
Varit vaken sen kl 4, Milobebis är förkyld, kan nån uppfinna en napp som det går att andas genom munnen med fast man är jätteförkyld? För att pigga upp mig lite ska jag smaka på finmarmelad på mackan som mamma köpte i london förra helgen. Lyssna bara på det här:

Strawberry with champagne

Raspberry with cassis

Orange with malt whiskey

Apricot with armagnac

Jag börjar med apricot.....

Joooooooodåsåatttttteeeeee.... Det

44421c25082569479bc834110977bb3b.png

Joooooooodåsåatttttteeeeee.... Det är fredagskväll och fantasin flödar. Tacos för 17e fredagen i rad! :-)


QUE?

Hur kan nån som är sååå fiiin bli så in helvetes jäkla ful????


Dinner with friends!





Igår hade vi Åsa o Micke här på middag. Meja har fyllt 1 år och vi kunde inte åka ut på hennes kalas, då fick jag ursäkta mig med en liten middag :) Då fick hon sin present oxå, en sån kultig BRIO leksak, en sån som man drar efter sig. Den är roligt och ha tills man blir stor och kanske ger till sina egna barn. Dom brukar ju hålla dom där rackarna! :)




När man har småbarn så brukar det bli enklast att sitta på golvet, det blir bara så. Bebisarna kvistar ju runt på golvet bland alla grejer och är det dessutom kvällstid o bebisarna inte är på sitt bästa humör så blir det lätt att man slänger sig ner bland dom för att få en npgorlunda schysst ljudnivå på det hela!

Tack för igår Åsa & Micke!

Lunch-njuta!

Idag tog jag ett lunch-bad! Det kan ju tyckas lite sådär keffigt, hur kan det vara njutning, mitt på blanka dagen? Men vet ni, det är HÖJDEN av njutning. När husbandet kommer hem på lunchen och jag får några enstaka minuter att bara göra allt sånt som jag inte riktigt hinner när jag är hemma med Milobebis. Det är mycket "inte kunna leka själv" period för Milo nu. Det är liksom skräckinjagande kasst att leka själv på golvet, det är bara roligt om det sitter en mamma bredvid. Gärna en mamma, men det kan duga med en bror oxå.

Att en sån dag hälla i ett bad, stänga dörren, släcka ner lite och lägga sig i ett varmt bad, för bara några minuter, är en fantastisk njutning! Helst ska man ha duschen strilande samtidigt och bara stänga av huvudet från tankar. Det är en riktig speed-energi-boostare. Idag tvättade jag håret oxå, det var nog flera dagar sen jag hann och tvätta det. Jag tar mina duschar snabbt på morgonen innan husbandet åker till jobbet, sen blir det stört omöjligt i veckorna. Jag har försökt, men då blir det att sitta och tvätta håret i 300 samtidigt som du drar imse vimse för 43:e gången ifall han hinner stoppa nåt olämpligt i munnen eller resa sig mot nåt som han inte riktigt fixar. Sen tappar han ju humöret oxå, så in i helvetes oxå. Så där sitter du i duschen och sjunger så stämbanden gör kullerbyttor, trasslar in dig i ditt eget hår av dina yviga rörelser i huvudet och får schampo i alla håligheter och griper efter duschen samtidigt som du håller i Milo i en arm för att han inte ska ramla.

Skulle ni komma in i min dusch då skulle ni få er en riktigt FIN syn!

Jag vill ha meeeeer lunch-njutning! Vad gör ni när ni får snabbnjuta?? Förutom det där som jag vet slog dig precis... :)


Grattis Katrin Zytomierska

Har precis tittat lite på THE VOICE! Där fick jag se Katrin Zytomierska, hon är GRAVID!!!! Alla alla tecken skriiiiker ut det...stora bröst, lite svullna läppar, en storskjorta och ögonen får det där konstiga skenet.

Hon har ju gått och blivit mycket snällare. Hon har visat fina mänskliga drag och beter sig precis som man gör när man blir gravid. Man blir lite moder Theresa, det har jag blivit med alla mina barn. Jag har nästan haft svårt att prata om snusk, det har bara känts "fel"!

Jag säger GRATTIS till Katrin och längtar tills hon "outar" detta!!





Ögondoktorn sa....

0-118eb1f003cba8242e57683bc276e927.png Idag har vi varit och tittat på ögat,det där som kikar in mot mitten ibland. Enligt ögondoktorn så skelar han inte,men för att vara helt säker så kommer vi att få en ny tid om 3 månader. Skönt det... Ifall ni undrar vad för blått han har under munnen så var de bara ett litet carbonpapper som råkade hamna i hans händer:-)

Jag behöver nog inte klura!


Tänk på roliga saker...tänk på roliga saker!

Jag minns en arbetsintervju jag var på. Detta var min tredje intrevju för samma företag, det hängde nämligen på mig och en annan tjej.
Vi satt på ett hotell, ett konferensrum modell stor och modell lite finare. Hotellrummet med 48 fönster och en gassande sol mot min rygg gjorde det hela lite jobbigare. Man har redan CD skivor under armarna inför en intervju, fönstrena och solen gjorde att de förvandlades till vinylskivor. Jag kunde inte lyfta armarna med risk för att de skulle synas.

Där mittemot mig på rad satt  VD:n för bolaget, f.d VD:n för bolaget och personalchefen. När jag hamnar i såna situationer och känner att jag har en STOR respekt för människan försöker jag tänka att dom är alldeles vanliga människor, såna som du och jag.

Några av tankarna:

Dom sitter oxå och bajsar, kanske med en tidning, ibland kommer jag så långt att jag t.o.m ser ut vilken tidning personen läser på toaletten.

Jag tänker mig att dom säkert varit sådär pinsamt fulla nångång, när man sagt och gjort pinsamma saker, klämt grannkärringen på röven.

Dansat, vad man tror, en sexig dans inför arbetskamraterna på personalfesten.

Dom kanske har kräkts rakt ut på någons golv. Slem hänger i mungipan och slipsen sitter på tvären.

Att dom har sex och är nakna, undra hur dom ser ut nakna?

Jag tänker mig, helt enkelt, att dom gör och råkar ut för saker som dom inte kan kontrollera. Det gör att jag känner mig mer lugn. Kan tyckas bisarrt eller galet men det hjälper, testa nångång ifall ni råkar ut för det. Den överdrivna respekten är som bortflugen.

I alla fall...där satt jag med 48 fönster i ryggen, jag svettades värre än en finne i ett bastu VM. Dom ställde sina frågor och jag svarade och jag berättade. Då råkade jag tänka mig den f.d VD:n packad. Han var lite tunnhårig och hade en sån combover, ni vet när man kammar över håret för att dölja en flint. Jag såg hur han liksom tappade kontrollen på den där combover´n. Den flög och fladdra åt alla håll, den var sådär lite svettig oxå. Han hade oxå slem i mungipan och så dansade han. Han körde sån headbanging med sitt huvud så combover´n totalt tappade fattningen och flög fram och tillbaka i vilda testar.

Det värsta med det här är ju att fantasin får detta till nåt väldigt kul, nåt jag skulle flabba mycket åt i det verkliga livet. MEN, sååååå långt får man ju inte ta det, man måste känna sin begränsning. Det gjorde inte jag den här gången. Jag kvävde mitt skratt och började prata om stjärntecken. Jag gick in på stjärntecken som bara en tarotkortsbrutta FÅR göra, gör någon annan det anses hon jävligt knäpp i skallen! Detta var mitt sätt att fort tänka på annat, komma ifrån combover´n innan jag skulle bryta ut i ett gapflabb!

Jag fick jobbet, det ivriga stjärnteckens-snacket till trots!




Statistiska centralbyrån = love´s me!

0-609cdea5b8d6181ee99e8f1fe927866e.png 


Nu har Thedde och jag precis fyllt i den här broschyren. Jag tror att jag och ungarna ligger top 3 på varenda lista som statistiska centralbyrån har. Så länge jag kan minnas har jag ALLTID fått hem dessa jäkla undersökningar, och har man inte svarat på den första man får hem så skickar dom 18 till. På hedersord! Och så skriver dom ett litet brev med varje gång. I det står det hur himla viktigt det är att man deltar i undersökningen och bla bla bla.

Ro hit en present,eller varför inte ett presentkort på det man gjort en undersökning på,i det här fallet skulle jag ha fått en packe cigg. Alltid nåt :) Jag har gjort en undersökning på TV tittande,då borde dom ha hostat upp en 42 tums plasma TV som tack för hjälpen. Då tror jag inte att dom skulle behöva tjata på att man ska fylla i broschyren direkt. Inga 18 nya broschyrer som dimper ner i brevlådan då inte.

Jag & Han 6 år snart.....

Husbandet och jag kom på att vi ju snart firar 6 år tillsammans.

Tänk, den kvällen var man en riktig HOTTIE eller så söp jag mig snygg för DAMN vilket glow jag hade! Jag hade tidigare på dagen åkt upp med ett gäng galna bruttor från sminkskolan. Vid ett svagt ögonblick lovade jag att jag skulle köra upp. När vi kommit halvvägs, stannat och pissat 24 gånger, höjt och sänkt ljudet på stereon 114 gånger, asflabbade, dregglade och hade ett och annat att säga om musiken 56 gånger så flippade jag! Jag tvärnitade bilen och skrek åt alla att jag fan inte stod ut en jävla sekund till om dom bara inte satt där bak och höll käften tills vi var framme. Då lugnade det ner sig. Sen hällde dom upp Dalarnas största grogg till mig när vi väl anlände till stugan.

Jag förlät dom.

I alla fall så var ju husbandet en ungjärp, ett lammkött, en pojkvaske, ett tantgodis som jag lockade till mig som en MAMMA GODIS! USCH, där stod vi i baren och jag bjöd honom på en öl. Jag hade gömt mina pengar i BH:n minns jag. Jag var inte direkt försiktig när jag skulle ta ur pengarna..en liten flash blev det, ni vet "Kom till mami lilla pojken ska du få suga på mina tuttar" flirt.  Frågade hur gammal han var. "Född 80" svarade han. Jag tappade hakan! Ok ungjärpe men kom igen nu.... när jag var 15 och festa loss och hånglade med killar lärde han sig läsa i första klass! UÄK tänkte jag och drog därifrån! Huuuu, nej för helvete, det går inte. SCHAS på dig nu pojken....

Den helgen var en av de roligaste i mitt liv. Vi festade, åkte skidor, förfestade me killar, efterfestade med stora gäng, gick på afterski och bara njöt av livet. Jag fick, trots incidenten i baren, kontakt med tantgodiset Tony som faktiskt började sms:a mig lite. Intresse uppstod efter många om och men.... vafan, han var ju som klippt och skuren ur min "VILL HA" bok så det kunde man ju inte missa för att man var en snusktant!

Jaja, resten vet ni..... snart 6 år, herreminjeeee vad tiden går fort!!!



Hur gammal ÄR Courtney COX?



Ja, det verkar vara LÄTT att vara superkändis..... jag vet inte riktigt om jag har samma problem?



Tvätt av buske!

Eftersom jag PMS:ar värre än en hund är skendräktig så faller såklart alla dessa härliga träningstankar in. Jag har några kompisar som valt olika ställen att träna på vilket fått mig att fundera....

.... jag är lite sugen på att börja träna men tydligen inte tillräckligt med tanke på att jag inte fått tummen ur mitt feta ärsel. Nåväl, det jag kommer att tänka på är att jag jobbade på en träningsanläggning i flera år. Hur stressad jag ständigt var över att jag inte tränade tillräckligt då även fast jag hade själva gymet under ärslet bokstavligt talat. Men var det stressande att bara att tänka på att komma tillbaka till jobbet igen, för så var det ju. Hem, utfodra ungar och så tillbaka till jobbet för att träna. Dessutom var det väldigt sällan man fick träna ifred, det hände faktiskt att jag stod på ett löpband och flåsa och nån kom och babbla som aldrig förr och själv blev man pionröd i fejjan och höll på att svimma av utmattning!

Det finns ett ställe till jag tänker mig att kunna träna på, blandad ålder och inget flash, bara ren och skär träning. Dock så är jag uppfödd i deras badhus och kan inte sluta tänka på alla gamla tanter som satt på en bänk och tvätta sina djungelväxta pullor med en sån vanlig tvål, en vanlig fyrkantig tvål så det löddra upp i taket. Det var inte så att dessa kvinnor försiktigt tvättade sitt underliv utan de tvättade det med brett särade ben. Tvålen gnuggades i stora cirklar så det där takhöga löddret uppstod. Tänk all behåring som fastnar på tvålen. UÄÄÄK, *spyr*!! Jag har blivit skrämd efter det. Jag slåss för livet för att slippa gå till badhuset mer, jag ryser på ryggen av badhuset.

Det finns väl några ställen till att välja på men frågan är om promenaderna får duga ett tag till eller om jag kanske nån dag får tummen ur, jag kan dock inte välja busktvättar-stället...det bara går inte! Då kommer jag råka ut för nån busktvättarfobi som säkert är svår att bearbeta!





Ge mig ett P.....

Miss PMS har landat på "Vulkisgatan" igen. Hon har bestämt sig för att det kommer bli SKITJOBBIGT att komma ner i vikt till den där 40 årsferren vi är bjudna på! Jag hade ju en liten önskan om att bara ha några kilo kvar till min önskevikt men det verkar inte bli så!

PMS kärringen river i mig, hon säger åt mig att gå till kylen stup i kvarten och äta upp ALLT därinne. FAN, kan man inte BARA ha äckligt i kylen när man har PMS? Typ en hel gris som glor på en när man öppnar kylskåpsdörren. Inget annat..... då skulle det väl fan va omöjligt att äta nåt?! Nämen då skulle jag väl jag börja äta på öronen eller nåt!
Igår kväll åt jag.... jag åt hela kvällen, på allt jag kom åt! Först en brakmiddag, sen godis, sen lite chips och så toppa jag med massa cola light! Kroppen skrek hurrrraaaaaa.... men det gjorde inte jag i morse när jag typ fortfarande rapa godis!  

Fy fan, man är faktiskt smått pervers när det kommer till mat när man har PMS. Och smått pervers när det kommer till ens humör (man vill fetspöa nån eller i alla fall skälla ut gubben)! Smått pervers när det kommer till hyn (jag är glåmig, svart runt ögonen och som en liten gräddtopping så har ett par finnar gjort sin entré för att snart blomstra ut i full blom)! Smått pervers när det kommer till svullen (ja, alltså....jeansen man hade häromdagen är allt annat än bekväma idag)!

Ja, man är skitful helt enkelt... PMS ful. Humöret gör inte saken bättre. 
Att försöka ställa sig framför spegeln och köra nån jäkla patetisk positiv hejjaramsa gör bara att man sätter sången i vrångstrupen när man ser hur fan man ser ut. Såna här dagar är frågan om det ens hjälper med smink? 

Nu kan den där jävla mensen komma. Sätt igång ba... det tar ett par dagar sen är man som vanligt igen! 



Inspirerad av FOKI




I fredags hade The Voice besök av en bloggare som kallas för FOKI, en liten söt tjej som är född i Thailand och som precis fyllt 18 år. Husbandet blev väldigt inspirerad av hennes medverkande på TV och ville vara bloggaren TOKI för en stund. :)

Nu har jag vart in och kikat på Fokis blogg och den är faktiskt riktigt bra. Hon har en hel del roliga inslag från världens alla prylhörn! Värt att titta in..... dessutom vann hon 3 hela Bloggawards i helgens bloggtävling! Söt tjej och jag tror att husbandet är ruggigt avundsjuk på henne!

Helgen i bilder

Ok, helgen var det ja....

... fullt upp!

FREDAG: IDOL soffan med min kära man och hans kompis Tobbe. Som ni såg på bilden jag la in tidigare så roade dom sig kungligt med salta kringlor och ostbågar. SUCK säger jag som inte förstår den humorn :) Vad säger ni om IDOL då? Jag var mäkta impad av Rahib, sen tyckte ja att både Eddie och Erica gjorde det skitabra! Att Camilla åkte ur var väl ingen jätteskräll, men jag tror att hon slappnade av och var inte så ödmjuk längre och då ryker man. Sen kanske hon inte var bättre än så?

LÖRDAG: Match med grabbarna, Björklinge väntade som motståndare och vi hade en av våra sämsta dagar tyvärr. Det blev torsk med 7-3. Nog om det.

Sen gjorde jag färdigt lampetter som jag fick en beställning på! Såhär blev dom:



Han som köpte dom blev nöjd! JIPPPIIIII!!!

På kvällen sen var vi bjudna på tapas hos Bea & Lasse. Det var helt galet gott, allt som fanns på bordet var ruggigt gott! MUMMA, jag drömmer fortfarande om det. JEEESUS! Nästan så att fredags tacosen kommer att bli tapas istället, då kan ni ju haja HUUUR ´jäkla bra det var?

TREVLIGT as usual blev det:









Alltså den på husbandet går inte av för hackor! Det är nästan så jag undrar om det är han? Eller om det är dax att lägga benen på ryggen och dra fort som helvetet själv?! MYY GOOOOOOD he´s ugly!




Javisst, jag har hittat ännu en kandidat. Nu börjar det närma sig.... förhoppningsvis ramlar det ner stålar från himlen så man kan göra den snart!

It´s Monday!

Vilken fruktansvärt dålig uppdatering det varit från mig i helgen. Men helgen har verkligen varit full.... inte en ledig stund i stort sett.

Tänkte köra en liten uppdatering senare med lite bilder och sånt! Nu ska jag ta hand om Milo och utfodra min man med frukost....

Puss på er och hoppas ni får en fin dag!


Mumma! Tapas....

5e1ad191988f12133d2d62389c56d748.png

Mumma! Tapas....


Mitt sällskap i IDOL soffan.

-83482e7074b9c844c87b14eef43d2fa.png

Mitt sällskap i IDOL soffan.


Jag måste vara senast i världen!

0-7ba2755a99e755b6ee3f744329b319cd.png
Dom här 2 boxarna hittade jag nu när jag städade. Dom ligger helt inplastade. Det galna är att jag inte sett alla. Jag har INTE sett Sagan om de två tornen. Å sen har jag bara sett 1 utav Pirates filmerna!
Men när i skogarna ska man hinna kolla igenom dom här? Har ni sett alla och vad tyckte ni?

%(()#HR#UY)(#U/#HE#B=#"=OO?GJ)UFD

61a420634e81e024628f1f7563e82cac.png

Såhär kan det se ut när man tappar en flaska sköljmedel på badrumsgolvet. Dock så var korken på men den jäveln sprack:-( Nu har jag sköljmedel i HELA badrummet,ända upp till taket. Undra om SWIPEN funkar lika bra på väggarna och ett tak?

I LIKE SWIPE!!!

0-3792dbcbb2e53c8709c477a08ae0a7c9.png
STÄDTIPS!!!

Den här prylen måste vara en av de bästa på marknaden! Det är min alldeles nya Mifi SWIPE, en torrmopp som suger åt sig ALLT i dammväg. Perfekt när bebis sover oxå,ingen dammsugare som låter. Det bästa av allt är att den förvandlas till en skurmopp i ett nafs. Det finns massa kopior på marknaden,men det är bara skit. Det måste vara REAL DEAL.

IDOL goes MICHAEL JACKSON





 

Calle sjunger BAD
(yeaaaah, rock on Calle, du är en av mina favvisar, jag tror på den här combon)

 

Camilla sjunger Human Nature
(en av de finaste låtarna han gjort, jag hejjar lite på Camilla för att hon fick så mycket skit förut, frågan är om hon kan hålla sig ifrån det klämkäcka??)

 

Reza  sjunger The way you  make me feel 
(låten är helt underbar, jag hoppas hon kan göra det bra oxå, hon har förvånat mig lite men jag tror inte hon är nån vinnare)


 

Mariette sjunger I want you back
(hmmm, hon är en av mina favvosar, jag vill att hon ska leva ut mer, gör hon det vinner hon allt)

  

Eddie sjunger They dont care about us 
(om han får in tonerna och inte sjunger falskt kan det här bli en upplevelse)



Tove sjunger Will you be there
(Tove har från start förvånat mig så jag är beredd på vad som helst, det här är ju en lugn och fin låt men hon får säkert till den som sin egen)


 

Nicklas sjunger Black or White
(han kan överraska och göra det här riktigt bra, annars är inte han nån favvo)


 

Rabih sjunger You are not alone
(ledsen, men det här tror jag blir slätstruket och smööörigt) 



Erika sjunger Beat it
(På nåt sätt tror jag detta kan bli en höjdare, lite rivigt sådär, men ballar hon ur så gör hon den till nån smörja...kom igen nu Erika, give us a halleluja moment)

 

Erik sjunger Thriller
(det här kan bli huuur bra som helst, men snälla Erik, sjung inte så ådorna står en halvmeter rakt ut på halsen......heeela tiden, det blir lite tråkigt till slut)


SÅÅÅÅ JÄÄÄÄKLA NAAAAJS!  Längtar till ikväll kl: 20.00

Tjuvstart av fredagsmys!

3ffacb055daad5fecb9beff437d3040a.png

Tjuvstart av fredagsmys!


Kolla in färgerna... URFINT! Tänk

06e097143d359bd86652c3923698a9f7.png

Kolla in färgerna... URFINT! Tänk att ett träd nästan blir rött. Tantvarning på det här inlägget,jag vet. Men jag är ju tant...


Tattoo inspiration!

Jag är så sugen på lite nya tatueringar igen. Jag börjar väl sakteliga ha bestämt mig för hur det är jag ska se ut och vad jag vill ha på min kropp. Men (som jag pratade om igår) pengar är inte det mesta vi har just nu, och självfallet så går man ju inte och prioriterar en tatuering då. Det handlar ju oftast om några tusen spänn.

Men när och OM pengarnas glada glans börjar lysa över oss igen så är PRIO #1 en Milo tatuering, den blir där dom andra barnen pryder min kropp!




Sen kan man ju alltid bli inspirerad av andras tatueringar och av olika bilder på nätet. Jag är så inne på old school nu, det är dom här lite gamla tatueringarna. Det är sjukt snyggt! Som jag sa så börjar jag att bli mer och mer bestämd på hur jag vill att allt ska se ut. Jag har ju tidigare berättat om min pinuppa som jag vill ha, jag har ju hittat henne men hon ska kläs på lite innan hon får sitta på mig. Den kommer att kosta PLENTY CASH så det är ju inget som är aktuellt riktigt än, men när jag får råd så ska hon dit! Hon är SÅÅÅ FIIIN!

Lite inspiration.....


TOPP 3 TÖNTIGT!

Har kollat på THE VOICE här på morgonen. Det är ett program jag brukar ha på såhär på morgonen, jag gillar´t! Jag gillar alla dom där 3.
Det spelades en låt som jag reagerade litegrand på. Ja...det var typ topp 3 på TÖNTIGA LÅTTEXTER genom tiderna.

Refrängen börjar såhär:

"EVACUATE THE DANCEFLOOR, I`M INFECTED BY THE SOUND, STOP THIS BEAT IS KILLING ME"

Amen ni hööööör ju?!?! Fy fan så töntigt. Den här låtern hade jag säkert dansat loss till men nu när jag vet hur fan texten går så kommer jag säkert inte kunna tänka på annat! :)

Dessutom har bruden som sjunger blandat hårfärgen med att det mesta är blont, sen har hon svart på vissa toppar och lite i underhåret. Jag tycker det är skitfult....det ser lite sådär raggaraktigt ut. 

 

Har Du nån annan låttext som du tycker är töntig?

När allt känns jävligt....

Idag är jag lite uppgiven, jag har ingen bra dag. Allt är lite upp och ner och jag har en gnagande irritation i mig. Jag vet inte om det är PMS:en som kommit för att hälsa på, det känns lite tidigt. Men jag är sugen på gott och så är jag uppgiven. Det kan man väl inte vara om det inte är PMS?

Skitsamma....just nu så hatar jag:

* MENLÖSA ARBETSGIVARE
Alla idioter till arbetsgivare som tror att jorden kretsar kring dom fast dom i själva verket är totalt inkompetenta och rider på sina höga hästjävlar kan dra åt helvete. En arbetsgivare med isterfull buk och en trångsynt och högst skev syn på hur man sköter sina anställda gör livet förjävla surt ibland. Jag tror att jag smäller av snart och kommer då inte att kunna hålla min käft. Håll mig borta den som kan..... för utloppet kommer inte att bli snyggt och framförallt inte sluta bra för nära och kära!

* ATT TÄNKA PÅ SIN VIKT
Ibland blir jag trött påt. Jag har jobbat på det här nu sen januari...ok, riktigt hårt sen april i år (med lite undantag här och där). Det har inte genererat i så många kilon som jag velat. Anledningen till att jag börjar bli så trött är att det inte var såhär förut. Förr behövde jag bara tänka till lite innan jag tog en extra slev med strips. Idag kan jag inte ens titta på strips förrän fettet riktigt hoppar på mig. Förr kunde jag ta 3 promenader i veckan och skippa godis 2 kvällar i veckan och fortsätta äta det resten av veckan för att gå ner ett par kilo. Idag snackar vi stenhårda powerwalks på morgnarna, mörk choklad på helgen. OKEJ för fan, det är klart jag fuskar och äter godis som andra IBLAND men för helvete, ska man behöva sota helvete för det genom att kroppen inte släpper ett endaste jäkla hekto då???

*
ATT PENGAR SKA VARA SÅ VIKTIGT!
Ska det verkligen behöva vara så? Dom som säger att pengar inte är allt....hur tänker ni då? Jag är bara uppriktigt nyfiken. Är det så att de som säger så FAKTISKT HAR pengar och känner att man häver ur sig en sån kommentar för att man aldrig haft bekymmer i form av FÖR LITE pengar? Eller är den som säger det NYKÄR och glömmer bort att betala räkningar och glömmer bort att man har skulder? Jag hajjar inte. För vi kan ju faktiskt inte leva utan pengar. Jo i skogen, i en hydda, med en tändsticksask och stormkök funkar det väl men jagar jag min mat då? Ska jag skjuta en älg i veckan för att klara av att föda min familj? Jag måste ju fortfarande köpa ett gevär och ett stormkök...för pengar!
Så UP YOURS de som säger att pengar inte är allt! Det har en fruktansvärt stor betydelse och vi kommer ingenstans utan pengar! Själv är jag ÖVERFÖRLESS på att behöva tänka på pengar...att vara mammaledig är som att hoppa i fördärvet! Helst om Du kanske vill spara lite dagar så att din lilla knodd inte ska behöva dunka på 10 timmars dagar på dagis från den dan dom fyller 1!

* ATT JAG FÅR SÅNA HÄR DAGAR
Jag önskar att jag var sådär genompositiv. Sådär så att när allt är åt helvete så kan man fortfarande hitta ljuspunkterna. Jag blir LESS. Jag blir så jävla LESS så jag går med gråten i halsen och vill kokoona in mig under ett täcke och krypa fram när allt bara är bra. Jag blir grå i själen och har ett virrvarr i hjärnan. Jag önskar att när jag har dessa svarta dagar kunde hitta det positiva. Som idag....jag måste prova!
 
Jag är FRISK!
Jag har 3 fantastiska & friska ungar!
Jag har en förjäkla fin och bra man!
Jag kan gå själv!
Jag ser!
Jag hör!
Jag kan lägga mig i ett varmt bad utan hjälp!
Jag kan kura in mig i soffan ikväll och titta på TV!
Jag har hår på huvudet!
Jag har en mamma och en pappa jag älskar!
Jag har en härlig syster!
Jag har en fin relation med barnens pappa!

Det var faktiskt inte så svårt att få fram alla dom där punkterna, och faktiskt så känns det bättre nu! Jag har fortfarande gråten i halsen.... Men jag skäms lite. Ja, att jag gnäller. Men jag antar att man alltid jämför allt med sig själv och det skedet man är i.
Nu ska jag försöka tänka såhär..... ja om jag fortsätter att känna såhär imorgon!



Nu är jag på bristningsgränsen! Ja

0-602c52165cfcd3730d443c5b1eda1a79.png

Nu är jag på bristningsgränsen! Jag är exakt några sekunder ifrån att kasta ut den här jävla svarta saken! Har försökt få in ett inlägg på bloggen sen kl 9. Det var då Milo somna och jag fick min morgonstund att kolla mejl,blogga och läsa de bloggar jag brukar. Men den här jävla datan fittar sig så till den milda grad att jag överväger att lägga ut den på gatan och köra över den med bilen. Den blir plötsligt helt vit i skärmen. Bara vit. Inget funkar då givetvis. Nu är jag så in i helvetes irriterad över det! FAN! Känns som morgonen är helt förstörd nu....


När man äter korv på tvären/längden/bredden!

....så kan det vara gott att variera det lite! Det här testade jag idag, RIKTIGT GOTT! Sen går det att få till ett nyttigt alternativ om man vill. Lättare creme fraiche och köttigare korv (hmm, det där lät det).

Här har ni det!


Milo är färdigbesiktad!



* Han följer kurvan
* Han kan det han ska kunna
* Ögat ska vi få en ny tid till (ska kollas upp)
* Nu är det slutätet på nätterna!
* Han är aktiv....(NOOO SHIIIT)


svart & nytt på H&M




Mycket snyggt på H&M nu tycker jag, dessa godbitar är nya. Jag ska ju på 40 årsfest den 7:e november och önskar så att man kunde ha den där skinnblåsan tills dess. MEN, då ska man vara smal tycker jag. Temat är rock så det skulle jag vara URLÄCKERT! Tänk med ett par schyssta pjuck till och så ett gäng nya tatueringar.
VOINE VOINE sicken brutta man skulle vara.... :)

Albin 8 år tjuvringer!




Alltså.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Kolla killen i bakgrunden som garvar så tårarna rinner.....

Vi skryter med tand nummer 7!

5ae8d50b139152b3d005583df86002f7.png

Vi skryter med tand nummer 7!


Milo på läkarkoll!

Idag är det doktorn för Milo. Ja, en sån där 10 månaders kontroll där man ska kolla så att allt står rätt till.

Det är som en bebis-besiktning ungefär. Att hjärnan fungerar som den ska, att skelett växer i den takt den ska växa och att man lägger på sig hull. Sen ska han väl klara vissa saker. Som att veta var lampan är och kunna greppa leksaker på rätt sätt.

Jag ska fråga om vår lilla vindtyriga unge oxå. Ibland så är han så himla vindögd o så är det gånger som man inte ens märker det. Jag är inte orolig men vill bara kolla om det är nåt som ska fixas med. Ibland får dom ju för sig att de ser sämre på nåt öga och då kan de ju börja glida iväg åt nåt håll...vi får se vad doktorn säger.

Att bero på besiktning. När Elliot var runt 9 månader så kom faktiskt BVC på hembesök på den tiden. Då började hon fråga var lampan var och sånt. Elliot titta på henne som om hon va dum i huvet på nåt sätt.... Ja, alltså... vi hade ju helt missat att träna på det där med lampan. Jag vet inte om jag tyckte det kändes oviktigt eler om jag bara glömde bort det. DOCK så fick vi åka tillbaka på en ny besiktning, en ombesiktning. Då fick han visa var lampan var och sen fick vi åka hem.

Eeeh... ja, whatever kan jag känna. Om BVC kände att det ville ha en bläng uppemot lampan av Elliot så fick dom väl det då men jag förstod liksom inte poängen. Han kund eju alla andra tester förutom lampan. Hon måste ha varit ny hon sköterskan, kanske gått ut skolan 1 vecka innan och där i hennes läroböcker ska en 9 månaders unge fixa lampan annars får man bakläxa!


Fasen oxå...syns nog inte. Men vet

6c2963ee83910b6ab749353fd488e487.png

Fasen oxå...syns nog inte. Men vet ni? Det SNÖAR!


Såhär tidigt har jag nog aldrig va

2fd6f9ebe67cad1bd54a7dadea538f4b.png

Såhär tidigt har jag nog aldrig vart ute på promenad. Det är alldeles tyst o lugnt. Riktigt mysigt...


Bröllopet i somras!

Jag hittade bilder från det där bröllopet vi var på i somras. Jag hade ju som bekant inte min mobil med så det blev inga bilder alls därifrån....

Det var trevligt som tusan kommer jag ihåg och allt började lugnt!





Efter några drinkar, några timmar så såg det ut såhär:

 

 


Är det kul att va MEGAKÄND?

Jag kikade lite på ELLEN show nyss. David Beckham var där. Det var ett jäkla liv på publiken som höll på att tappa trosorna allihop och börja stämpla nollor över studiogolvet. Jag tror t.o.m att det blev immigt på kamerorna inne i studion av alla kvinnors flåsande....

...det roliga var att Victoria var där med deras söner. Hon satt rakt upp och ner i publiken med 2 av grabbarna i knät.

Undra hur det känns? Ja att sitta där och lyssna när folk håller på att gå åt av upphetsning över sin egen karl. Sitter hon och tänker att "Well... hur kan dom digga den där jävla sprätten egentligen, trist på o ligga är han oxå?" eller tänker hon "YEAAAH, nu är ni bra jävla avundsjuka va. Honom skulle ni jäkligt gärna skumpa runt i sänghalmen med, men NONONONO era jäkla looosers, han e min?" 

På nåt sätt tyckte jag det kändes lite olustigt eftersom sönerna oxå var där. Tänk er SELMA 53 år som applåderar så händerna glöder, hon är alldeles svettig av upphetsning och så skriker hon så ådrorna på halsen riktigt buktar sig och så sitter hon kanke 2 bänkrader nedanför. Eeeh...ok? Näää, äckligt om jag får säga vad jag tycker. ONAJS.

Sen tänkte jag lite på hur orolig man ska vara över sina barn när man är sådär MEGAKÄND och MEGARIK. Det måste ju ligga en överhängande risk för kidnappning hela tiden. 78 vakter i släptåg så fort man rör sig... för att inte snacka om alla paparazzis överallt. MY god om jag och husbandet var kända. Vilka fantastiska bilder det skulle få av oss. Jag skulle aldrig orka göra mig i ordning så jag skulle väl likna en nyvaken apa på varje bild. Sen skulle det stå: "Vad ser han i henne" på löpsedlarna. 

Näää... kanske är tur att husbandet hankar på i amatöranda med musiken. Jag skulle nog inte palla... :)




 

Titta vad bra dom sitter på,slurp!

0-2cb052056e4a920ac9d584011db71140.png

Titta vad bra dom sitter på,slurp!


Husbandets shopping

Om ni vill handla kläder, märkeskläder jävligt billigt just nu så gå till JC. Schysst REA just nu.... Husbandet köpte 1 par Levis jeans, 1 G-star tischa, 1 Lee tischa, 1 NUDIE tischa, 2 JC tischor och 3 par kallingar. 1600 kr!
Det blev nog mest lite rockers stuk den här gången... men vet ni, han har börjat glida omkring i chinos. Det var väl BRATZ klädsel nr: 1 för ett tag sen. Men måste säga att han passar skitbra i det, o så har han såklart lite kedjor och skit som hänger. Han är ju en rockerskille i grunden, o det kommer han nog aldrig ifrån! :)

Det här köpte han:


3 pack kallingar





Nudie tischa




2 pack tischa



LEE tischa



2 pack tischa



G-star tischa



Levis


Allt kostade 1600 kr!!!

Nu har man kletat till fejjan lite

4a63cd52778660410e812f89b74014ed.png

Nu har man kletat till fejjan lite och ska ner på stan. Husbandet ska på JC o shoppa. Hoppas vi hittar massa kul nu... Jag tror han är i nåt slags mellanland nu... Hårdrock blandat med bratz. Detta ska bli intressant.


Godmorgon på er.... Igår bloggade

0-2c6509567dd3aa14f9f5a107471a6481.png

Godmorgon på er.... Igår bloggade man visst ingenting. Ifall nu nån blev ledsen för det ;-) så bjuder jag på en nyvaken bild.


OLDIES GOLDIES




Min gamla klasskompis Jimmie fortsätter att lägga ut så jäkla roliga bilder på fejjan! Hahaha.... kan ni se var jag är på bilderna tro? På den här bilden är jag såååå tvärnöjd över min klädsel så ni anar inte! Jag har ett guldskärp i midjan som jag bara AAAAAAHHH nästan svimma över för att det var så SNYGGT!!!





Nånstans tror jag att vinröd var färgen på den här tiden..... behöver nog inte säga mer så ser ni var jag sitter!





Vi var tre tjejer som höll ihop på den här tiden. Jag tror att det nästan syns vilka, vi hade ungefär likadana frippor (även fast mitt hår ser väldigt kort ut på bilden så är det långt). Den ena tjejen står högst upp till höger och håller om en kille i grå tröja. Han var killen jag var kär i sen jag gick i lekis. Kan säga att det inte gick över förrän i 8:n. SÅ.... den kärleken höll i sig i 9 år. Piuuuh...gissa om jag var sur över att jag inte var längre och fick stå på översta raden och hålla om honom! Näää...det blev min bästis Marianne som fick göra det! :(

Bilder från kalaset!



Jaha, då var firandet över för denna gång. Nu är det endast nån vecka kvar till Elliot ska fylla 11 så då kör vi igen. Jag möblerade om igår, det blev faktiskt riktigt bra och jag trivs med lite förändringar hemma. Det får mig att må bra....

Det blev fullt hus som vanligt! TREVLIGT som tusan... själv var jag helt slut. Jag hann ine ens duscha innan alla kom så jag hade säkert deg i håret och mjöl på tröjan men vafan...SKIT I DET!

Lite bilder från igår:





YES, så var det med det. Husbandet fick MASSOR med precentkort på JC igår så nu blire till o shoppa lite schyssta jeans. Jag ska vara med som smakråd...of course. Blir inte så svårt, för vet ni, husbandet har AS-SNYGG häck! Riktig jäkla 10 poängarstjärt! MUMS!

Nehepp, dax och fixa till sig... jag o Milobebis är bortbjudan till andra morsor, vi ska ses hemma hos Ulrika och käka blåbärspaj och dricka kaffe. Blir nog ett jäkla kackel oxå kan jag tro...
IDAG är jag värd blåbärspaj! Jag har gjort min dagliga morgonpromenad och så är det FREEEEEEDAG!!!


Fredagmorgon och mysfrulle med nin

0-5f0ee8159a50a5a523e2c8cc4a443204.png

Fredagmorgon och mysfrulle med nina grabbar. GÖTT!


SPISJÄKEL och Gunnar!

Okej, kalaset är över och jag är förbi av trötthet. Tror ni inte på fan att UGN-HELVETET gick sönder mitt i baket. Ja där stod jag med mjöl på linnet, håret i en tova med en klängande bebis i byxbenet och skkulle precis skjutsa in bullarna i ugnen när jag såg att "VAFASEN NU?" Ugnen var inte på.... den var iskall och nattsvart! Vad gör man då? 2 fulla plåtar med degbullar på. Det var fixat med ägg och pärlsocker på. Men hur gräddar man bullar utan ugn? 78 värmeljus under? Micron? Jag var lite duktig för jag ringde GORENJE. Ja alltså ingen jugoslav som man skulle kunna tro utan det är namnet på min spis/ugn. Nämen.... då hade de support i hela landet. Fick snacka med Gunnar i västerås. "Men hörrö... har du tidsinställning på den där?" frågade han. "Näää" "Nähä.... hur många säkringar har du på den?" frågade han vidare. "Ja alltså"... o så tittade jag bakom ugnen. "Jag vet inte, ser man det på ugnen?" frågade jag.

"Alltså, nej. Säkringar är ju dom som sitter uppe på väggen? Typ i hallen"? svarade Gunnar.

"Ahaaa" sa jag och kände mig totalt jäkla URBLÅST. Såklart att det var dom, det vissta jag ju. Men inte nu när jag hade deg över hela överkroppen och min unge höll på att klättra in i mig igen!

"Ok, då ska jag kolla säkringarna" sa jag o la på!

JAMEN VISSTFASEN vettu! Det var ju det som var felet. UNDERBART! Ny säkring = bullar klara!

Nu ska jag slänga mig raklång på soffan. Husbandet har köpt lite nötter till mig... men jag vet inte om jag orkar tugga! SÅ TRÖTT ÄR JAG.

Dröm sött hörrni. KÄRLEK!


Baka baka liten kaka!

OK, jag bakar. Jag bakar och fixar till ikväll när alla kommer och ska fira husbandet. Jag gillar verkligen födelsedagar, både andras och mina!!!

Synd bara att det alltid blir så hysteriskt innan och att bebis väljer att ha en av sina värsta dagar i veckan. När man är som mest mammigast och vägrar släppa henne för en sekund. Hon ska sitta på golvet bredvid och leka med leksakerna. Alla saker tappar sin charm om mamma drar. Då är det riktiga jävla suuug leksaker som är totalt kassa. Men när mamma sitter bredvid är dom de bästa leksakerna i hela världen, jätteintressanta och roliga.
Är inte det lite roligt med de små... idag tycker jag dock inte att det är så roligt. Nej idag är jag stressad och blir alldeles svettig mellan (lite under oxå) lökarna av att inte få nåt gjort. Jag sitter på golvet och försöker smyga undan, det märker han. Han måste ha ögon på alla sidor av huvudet. Jag försöker att resa mig upp samtidigt som jag sjunger IMSE VIMSE för 56:e gången. NOPE, no can do. SITT DOWN MAMA!! Jag står och försöker baka bullarna medan han hänger i mitt ben och drar ner mina sunkiga mysbyxor i knävecken. Jag har händerna i degbunken, han i mina mysbyxor.

Nu sover han, och jag har lyckats baka lite. Nu får vi hoppas att storebrorsorna tar världsrekord i att flyga hem från skolan så jag får lite avlastning.

Såhär kan det se ut.....




Jag var alltid CLOWN!

Alltså.... jag var ute på feacebook och fick se att en utav mina gamla klasskamrater lagt ut en bild på oss, från när vi gick i tvåan. Vi hade maskerad och jag minns EXAKT hur kul det var! Det syns på bilden oxå.... sminkningen vet jag inte om jag gjort själv eller om den är utsmetad.

Det här är alltså jag och min bästa kompis Marianne. Hon fick vara prinsessa och jag var clown. Det var rätt typsikt för att vara oss. Hon var mer en prinsessa... och jag var mer en clown! :)



GRATTIS HJÄRTAT!!! 29 år idag!

 


Att sälja på BLOCKET!

Jag håller på att sälja en grej på blocket, närmare bestämt vår gamla sängstomme. Eller gammal och gammal, den är några månader bara men jag ruttna på den....jag är sån ibland! Ledsnar ur på saker fast jag bara ägt dom i nån månad.
ATT sälja på blocket är inte alla gånger en LEK! Folk är ju för fan inte kloka rent ut sagt! Alltså.... när man säljer en stomme så förväntar man sig väl att folk som är intresserade av den kommer och i första hand köper den och givetvis kommer hit och hämtar den!
Nej, inte när man pratar med vissa.....
På riktigt har jag hört såna galna grejer så jag ibland trott att dom skämtat och inte veetat om jag ska börja garva eller gråta!!!

Här har ni lite:

* Kan du köra hit den? Jag bor i Uppsala?
* Jag vill ha sängborden oxå!
* Vadå vill du inte sälja sängborden? Du kan köpa nya på IKEA så tar jag dom där!
* Jag har sjuka barn så jag kan inte komma och hämta den!

Alltså, och det här är ALLDELES SANT! Det finns såhär puckade människor därute. En fick jag bli riktigt jävla förbannand på.... jag sa att hon inte fick köpa min sängstomme! Att jag inte kunde köra den till henne och att jag inte tänkte sälja mina sängbord, inte heller åka o köpa nya på IKEA! What the fuck!!!!

Vad är det med folk...??? Är DOM HEEEEEEEEELT FRÅN MÄRSTA ELLER???




GLAD

WIHOOO....

...att bero på vikten! Förlåt..jag kunde inte låta bli. I morse ställde jag mig på vågen och den magiska siffran 71 visade sig äntligen! 71,2 kg för att vara exakt. Är så jäkla glad och överlycklig varje gång jag når till ett nytt kilo. Snart...snart..kanske jag får byta till ett nytt tiotal.

Knepet nu är riktigt hårda POWERWALKS innan frukost, mycket vatten och så äter jag mindre portioner och fuskar INGENTING! Nu gäller det att försöka hålla detta, i alla fall till fredagkväll! :)

HEJJA OSS SOM KÄMPAR MED VIKTEN!!!


IKVÄLL.....


IKVÄLL SMÄLLER DET!!! 21.00 börjar det.....

HÖGGRAVID spelar Wii!

 



OOH MYYY GOOOOD

Jag har helt glömt den här filmen, det är Thedde som filmar. Datumet är 2008-11-10 och jag har exakt 16 dagar kvar till beräknad förlossning. Jag blev så jäkla sugen på att spela minns jag fast jag inte var den smidigaste. Kanske att jag hoppades att lite Wii kunde sätta igång förlossningen.... Det visade sig dock DRÖJA jäkligt länge till, närmare bestämt 26 dagar till innan Milo tittade ut!

 Känsliga tittare varnas!!! ;)

 

Bilden är från exakt 1 år sen! Piiuuuh....


KRYPER....





Idag började Milo krypa. Hihi.... Han har vart upp och provat flera gånger och under lång tid men inte fått till det riktigt. Igår började han försiktigt att krypa typ 15 kryptag och idag så drog han krypandes över hela golvet. Han är fortfarande lite ostabil men kommer nog inom nån dag att köra på ordentligt.

Fy farao,idag va de svinkallt...

0-2cac6443c030a32fe4192c2c13f32a60.png

Fy farao,idag va de svinkallt...


Härlig måndag....barnmåndag!




Sååå härligt. Det känns som familjen är samlad igen. Just nu är Thedde i duschen, Milobebis sover, Elliot och Husbandet kollar på film och jag sitter här. Bara höra att huset lever igen är en sån härlig känsla. Jag har städat i deras rum nu oxå så att de ska känna sådär härligt som man gör när det är städat.

Jag ska så smått krypa ner bland alla mina underbara grabbar och njuta av en måndagkväll som är precis som varannan måndag ska vara. Nästa måndag är inte alls såhär mysig...men det tar vi då!

Puss på er och ha en fin kväll/natt!

FAVVO SKÅDIS?



Jag och husbandet kollade på TWILIGHT i helgen. Jag har inte sett dessa filmer tidigare så jag började med 1:an nu. SKITBRA tyckte jag.... Kände att filmen var filmad sådär i en färgskala som känns kall, läskig och lite modern. Mycket rödaktiga läppar och blek hud.

Husbandet berättade för mig att han i Twilight är utsedd till VÄRLDENS SEXIGASTE man. Ok, han var sexig, kan inte säga emot faktiskt... Men husbandet, du som brukar läsa min blogg. Du är självfallet den sexigaste!!!!

Så.... vad gillar ni för sorts skådisar. Har ni nån favvo?

LITE OLIKA KATEGORIER

* Dom som är SEXIGA, typ TWILIGHT stjärnan.
* Dom som är VANLIGA, en Matt Damon typ som inte är nån hunk direkt utan en vanlig hederlig familjefar. Han har gjort en hel del shyssta roller men har väl aldrig framstått som nån hunk.
* Dom som är FARLIGA, en Johnny Depp Typ. Lite mystisk, ingen som njuter av kändisskapet och som oftast har lite konstiga roller. Nu går husbandet igång på alla 16 för om han skulle få välja så skulle han säkert ligga med Johnny Depp. Han ÄLSKAR Johnny Depp. Jag trodde bara det var tjejer som gjorde det men motsatsen är bevisad.... :)
* Dom som är ROMANTISKA, Dr Shepherd är väl en sån om inte nån. Han får ofta lite mesiga rollkaraktärer, en "romantisker som inte gör nåt oväntat" typen!

Har du nån favvo?


Ny VÅGDAG




Javisst, jag känner att måndagar ju måste vara den absolut värsta dagen att väga sig på. Jag brukar ju väga mig nån dag till i veckan och det visar sig alltid att måndagen är den dagen jag väger som mest. Då visar det helt åt helvete o det gör mig ledsen. Jag vill inte vara ledsen, jag vill vara glad och peppad. Jag låter ju mig äta lite si och så under helgerna, och det gör jag för att jag överhuvudtaget ska ha nåt liv. MEN, det som händer är ju att kroppen drar åt sig lite vatten.... helst de helger man tagit nåt glas vin. Så, fr o m nu så kommer jag att väga mig på fredagar! Javisst....

Jag vägde mig i morse och det var inte så farligt. Jag vägde 72.1 kg. Det innebär att jag gått ner 0.4 kg och däremellan haft mens. Så jag är glad att det fortfarande gått neråt.... bara DET betyder mycket!

Just ja, jag kör inte pulver längre. Jag äter mat. Och det är fan ljuvligt.... men jag äter nyttig mat. På morgnarna blir det frukost med grovt bröd, kaffe och lite youghurt. Lunch oftast en sallad utan kolhydrater, middag nåt proteinrikt helt utan kolhydrater. Funkar JÄTTEBRA.... och jag har minskat på portionerna, det gör massor! Å så dricker jag massa vatten, det funkar fan som ett dränage. De dagar jag slarvar med vatten händer inte så mycket... men de dagar man dricker och kissar så har jag alltid en bra känsla i kroppen!

Hur går det för er som oxå håller på undrar jag? Berätta gärna!!

Milo 10 månader




Som sagt så har vår Milo blivit 10 månader. Jag säger det igen.... det går sjukt fort.

Tänkte jag skulle räkna upp lite Milo färdigheter:

* Sitter hur bra som helst
* Ålar i raketfart - kryper korta sträckor
* Går själv med sin gåvagn
* Äter ganska bra och regelbundet
* Vaknar runt 3-5 ggr per natt
* Reser sig mot allt
* Reser sig mot v-rumsbordet och går runt det
* Sover 2 sovpass per dag
* Stoppar allt i munnen
* Har fått ett SJUJÄKLA humör (undra vem han ärvt det av?)
* En av favvoleksakerna är bilar med hjul
* Munnar är intressanta och allt där i
* Skeptisk mot främmande människor
* SÖT SÅ DET GÖR ONT

Morgonpromenad i mörkret...

0-16635589a2993642bdb79f5be90ceedd.png

Morgonpromenad i mörkret...


Det här är fetbra för dieten:-)

0-2e007ed833566b88cef307ac2f762465.png

Det här är fetbra för dieten:-)


Matcheckar!




Ja nu var det längesen jag tipsade er om gratis mat.
Klicka bara på freefood bilden här ovan så får du veta hur du får gratis mat från Willys, ICA och Hemköp!


Godmorgon världen. Idag fyller jag

59865638ac335a3dafe0a850f4f7d3f3.png

Godmorgon världen. Idag fyller jag 10 månader!


MUMS!

0-2520a3143d62c72594c50d84525d58ed.png

MUMS!


Som förr....

Mars månad år 2006 spelade jag min sista match, det var oxå sista gången jag hade mina målvaktskläder på mig. Vi hade precis blivit utslagna från div 1. Jag hade en värkande rygg av alldeles för muycket träning och match de sista månaderna. Jag slutade för att jag inte längre hade tid som ensamstående och så var jag trött i min kropp.
Idag minns jag det som SKITKUL rakt igenom....

Igår stod jag på innebandyplanen igen. Fullmunderad med målvaktsstället och masken på. Jag var med damerna på deras träning efter att ha fått några förfrågningar. Ont om målvakter har dom och så tycker min kompis Pillan som tränar laget att jag ska hålla igång lite. ;) Helt riktigt!

Det var som att cykla, det var som att jag stod i målet i förra veckan senast. DOCK med en liten modifiering. Min hjärna var där fullt ut, tankesättet vad gäller allt i mitt målvaktsspel var precis som förut. MEN...och ett sjujäkla stort MEN. Min kropp var inte där, min smidighet var inte där, min snabbhet var inte där! Nej, inte alls....men den ville massor! Jag gjorde en del jäkligt schyssta räddningar och fick faktiskt höra att det gick riktigt bra för mig, men finne som jag är så vill jag vara BÄST direkt! Jag vill att jag ska vara exakt så bra som jag var när jag slutade. Det känns inte som en omöjlighet, får jag bort mina kvarvarande 12 kilo så kommer jag säkert att bli mycket smidigare, snabbare och kanska hitta formen igen! Men då krävs träning, TRÄÄNING!! Utta bara helvete oxå!!

Nu sitter jag här med en fruktansvärd smärta i ryggen (det får mig att minnas varför jag la av oxå). Jag har knäckt till den på nåt sätt, det var när jag försökte göra en knut på min kropp och göra en räddning, då knakade det till. Så nåt har hänt, vet bara inte vad...ont gör det. MEN...det går över... det gör det alltid. Det är bara det att jag blir lite frustrerad, för nu vill jag ju träna flera gånger, fortsätta lite då och då. Ni vet BLODAD TAND!



En barnsjukdom eller en smörgås i

0-7c74517a434c99b6bae85c838e70af00.png

En barnsjukdom eller en smörgås i ansiktet?


När man får tag på avocado skal.

0-56716261193ceb2b37e459f6dd820220.png

När man får tag på avocado skal.


Busborgen igen....


Igår hade vi dejt på busborgen med profylaxmammorna. Skittrevligt och ses allihopa och alltid kul att se hur alla växt sen dom låg i magen. Ja som så många säger, det är fan sjukt hur fort det går! HELT SJUKT. Milo fyller 10 månader på söndag, 10 månader sen jag prutta ut han. WHAT? För att inte snacka om Thedde och Elliot, Thedde snart 14 år sen och så Elliot 11 år sen. VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED TIDEN?

Nåväl.... vi försökte ta en gruppbild i bakterielådan...hmm ursäkta bollhavet heter det ju. Mindre lyckade bilder men alla kom med i alla fall! :)


Fleecejackan jag sytt!

Nu har jag sytt en fleecejacka till Milobebis. Den blev jättemysig och jag bara älskar motivet på fleecetyget! Nu ska jag sätta mig och sy ett par fleecebyxkor och kanske en mössa om det räcker till det.

Jag har fastnat i syträsket... så är det. Jag är gammal, riktigt gammal! :)

 


Milo har...

2c378017a57acf37199f7a14e0e9a091.png

Milo har hittat en kråka...


FULLMÅNE

Ok, jag vet inte men det här med alla konstiga händelser kring fullmåne kan diskuteras. Vampyrer, spöken m.m. HELT KLART. MEN.... Thedde och jag har, utan undantag, svårt med sömnen nätterna kring fullmåne. Inatt hade jag en sån typisk konstig oro i kroppen, funderade dock inte mer på det.
Sedan ringde barnens pappa och sa att Elliot är fortsatt sjuk och kommer hem till mamma idag, han nämnde oxå att Thedde hade haft så svårt att sova inatt. Kom på det där med månen, gick ut på nätet och kollade månkalendern. MYCKET RIKTIGT, där står det att det är fullmåne på söndag.

Jaja, som sagt, jag har läst att det kan handla om olika saker. Mer vatten i kroppen av månens dragningskraft är några rön och sedan påstår många att det är en FET MYT. Man inbillar sig att man har problem med sömnen när det är fullmåne m.m. Det konstiga i detta är ju att Thedde inte har en aning om detta med fullmåne.... Hmmmmm. Tål att kluras på.



RSS 2.0