Hormoner.... dra för fan!!

Hemma igen efter fikat... kanonkul o träffa min maria som vanligt.

Dock så känner jag mig lite off idag, känner mig lite allmänt less och deppig. Jag tror att bantning, sömnlösa nätter och en liten besvikelse över att det inte blev nåt på fredag är anledningen. Ni vet när man liksom ser fram emot nåt o så bara blir det inget. Det känns kasst....

Sen tror jag oxå att hormonerna fortfarande dansar en dramatisk tango i min kropp. Hormonerna vill liksom inte släppa taget riktigt än utan gör mitt inre till en vajande dynamit som hotar att explodera lite då och då. Ena stunden är jag upprymd och så fylld av lycka att jag vill gråta. Andra känner jag mig helt misslyckad, fet, ful, och totalt urless så jag vill gråta! Av och på....finns inget mellanting i mitt inre just nu. 

Kanske inte är så kosntigt....

Den resan man gör är väl inte en piss i missisippi direkt. Man är gravid så ända in i h-e i nio långa månader. Det innebär en helt enorm resa vad gäller kroppen...o faktiskt en lika enorm när det gäller själen. När bebis sedan landar hos en så händer det minst lika mycket med kropp och själ....

Helt plötsligt är man bara själv igen. Ingen bebis i magen som påverkar en.... Nu ska man hitta tillbaka till hon..... Nina.... hur fasen va hon nu igen?? Är hon som förr eller har hon förändrats? Jag som längtat efter henne så himla mycket. Nu är hon här igen och jag känner fortfarande inte som om allt är som förr...för det är det ju inte!

Ni vet.... nu hittar man ett nytt sätt att leva.... ett nytt liv som vi inte levt förut....

Shit, pratar jag som jag rökt på nu eller?? Kanske att nån fattar vad jag snackar om....

Skitsamma.... hur som helst så är mina hormoner inte snälla idag! Helst av allt vill jag ta min bebis, lägga mig under täcket en stund och vakna till en ny mycket bättre morgondag! För den här dan känns skit....

Nada afterwork!

Lite trist....blev inge afterwork på fredag. Aja... vad är väl en bal på slottet! ;)

Hmmm.... då blire nog Let´s Dance efter helgreglerna i vanlig ordning. Lite god mat på kvällen kanske....

Kanske är bra att det skjuts upp lite, då hinner jag kanske gå ner i vikt ytterligare så att man inte ser ut som en uppstoppad gris när man klickklackar in på styltorna! :) Risken för det är överhängande..... bokstavlligen! :)

"EL BANTNING" går faktiskt riktigt bra. Jag mår bra.... vilket är jäkligt viktigt om man ska orka. Jag är ute o promenerar minst 1 gång per dag, minst 45 minuter. Jag är stenhård med min diet, äter ett mål mat om dagen... äter massor av frukt och så slinker nån kaffe ner per dag. Jag känner att det händer saker i kroppen hela tiden.... men eftersom det är så mycket som ska av så får jag ha tålamod o tänka att det inte kan försvinna på 2 röda.

Hmm... nu börjar Milo ledsna igen... måste ta honom. Idag blire fika med min Maria o hennes Noel....

Puss påer!

Elliot o Milo!



DREGGLAR

MMS

DREGGLAR


Vad sägs om 5 munsår samtidigt? AJ

MMS

Vad sägs om 5 munsår samtidigt? AJ som fan.... Nån som har nån bra huskur? Vectavir slut! :-(


Lovely...nu slipper jag gnugga sön

MMS

Lovely...nu slipper jag gnugga sönder den där mascaran som e slut sen länge. Inte heller slicka ur de lilla som e kvar av underlagscremen.


Varför händer hemska saker???

På väg till öppna förskolan nu... återkommer under dan om mobilbloggen funkar!

Usch, är alldeles tagen, fick precis veta att Magdalena Graaf fått en hjärnblodning. Hon är opererad inatt, läget är stabilt... Daniel Da Silva är en av dem som vakat vid hennes sida inatt. Hon är ju en UNG  människa... varför händer sånt här!?
Hoppas hon repar sig och att allt går bra!!!

Här e jag o meja...min brud. Puss

MMS

Här e jag o meja...min brud. Puss sån milo


Ett litet tips! Dessa filtar köpte

MMS

Ett litet tips! Dessa filtar köpte jag på ICA Maxi. 49 spänn styck...


Uppdatering i Ninis liv!

LITE DITT O DATT I NINIS LIV JUST NU:

* Ett viktigt mål är nått...... under 80 kilo! THANK GOD...det är på väg åt rätt håll!

* På fredag ska jag på after work här! KLÄDTIPS önskas....pleeaaaseeee..... jag har ingen aaaaning om vad man har på sig nuförtiden!!

* Jag promenerar 2 gånger per dag med vagnen.....and MILO loves it!

* Rygg/bäcken börjar kännas bättre...... dock är det inte helt 100 än! Är det nåt som bör kollas upp tro?? Eller har man det så när man pruttat ut en 5 kilos bebis??

* Små små små rutiner börjar börjar vi få i våra liv just nu.... men bara små! Milo hatar säkert rutiner lika mycket som jag..

* MILOS skorv i hårbotten är borta, nu är det bara torsken i munnen som ska elimineras.

* Första besöket på öppna förskolan hägrar..... onsdag gör vi PLUTO (stället heter så) osäkert.... jag o Milo!

* Nu ska jag betala räkningar....NOT SO FUNNY!



Bantar hela sverige?

Måndagmorgon...helgen har rusat fram, har inte ens hunnit blogga. Helgen har mest bestått av innebandy o mat,yes...jag har fått tugga lite mer än i veckan. Ljuvligt! Träffa grannen på parkeringen...jag hade en sån naturdiet to go i handen. Han berätta att han o frugan oxå höll på med nutrilett. Undra hur många vi är i sverige som sysslar med sån sorts bantning efter nyår? Undrar oxå hur många som misslyckas för 20e gången i sitt liv? NOT ME! Ne...nu ska jag shejka till mig lite frukost. Jag ska festa till de med lite banan... Hörs sen,puss

Fredag.. med bilder.... för att mobilbloggen inte funkar...fan!!

Så jäkla tråkigt.... här har man mobilboggat hela dan o inte ett jäkla skit har kommit in! VAFAN!! Varför i helvete funkar det inte ibland??

Får slänga in allt kul nu såhär då istället.....

Börjar med gårdagen...vi hade föräldragruppsträff.... Ja alltså en återträff nu när alla godingar fått sina ungar. Skitkul o träffa alla o höra allas storys om barnafödandet. Sen är det ju ett jäkla kackel för övrigt när ett gäng tjejer får komma samman. En hade fött barn hemma i sängen!!!! Shit, kan ni hajja? Vilken prestation? Det skulle vart jag det.. husbandet skulle inte ha kvar nåt hår på huvudet o hela huset skulle va upp o ner.....2 hade haft kanonförlossningar, en annan hade blviit igångsatt 3 dagar i rad vilket resulterade i lex maria (barnmorskorna anmälde sig själva),  o sen var vi två som födde barn läääänge.

Här har vi två sköningar med bebbar.



Marlousch med sin William!



Sandra med sin Agnes.

Idag har jag promenerat som en jävla tok, fick däcken pumpade av en snäll pappa från igår som fixa så jag fanimig flöööög fram med vagnen!! Shit vilken skillnad... jag har slitit som ett djur på mina promenader ju! :)

Det blev en fika med Åsa o Meja. Kolla in paret!!

MILO med sin brud.......








Sen var det inte fullt lika kul....trött som fasen blev han å det blev dax att promenera hem.



Ikväll blir vi bjudna på käk...det blir tacos. THANK YOU AMEEEN... såå gott! Jag som käkat mig brun på choklad nutrilett hela veckan liksom. Ska bli mumma o få äta ordentligt igen....

Jag har 3 favvosar i Let´s Dance än så länge.

MAGDALENA GRAAF

MÅRTEN (nånting)

VÄRLDENS STARKASTE MAGNUS OXÅ.... o sen kan jag inte låta bli o gilla LAILA BAGGE!!

4 då.....

Puss på er o ha en myyysig fredagkväll!!!

FÖRLÅT M!!!!

Var precis o läste på en kompis blogg som har det jobbigt....

...då slår det mig hur jäkla fullt upp jag har. Jag hinner ju knappt duscha liksom....hur ska jag då hinna finnas till hands för en vän som har det tungt kan man undra? Men DET SKA MAN tycker jag..... man ska kunna finnas där ALLTID!! Får ont i magen när jag känner att jag inte hunnit......

Jag vet att hon vet att jag skulle vilja finnas där 110%.....o jag vet oxå att hon vet hur det är med småbarn. Hon klandrar mig inte... det vet jag. Dock så behöver hon goda råd och en massa pepp just nu...kanske bara en ael att gråta emot.

M....jag vet att du läser här.... jag finns för dig, i ur o skur... jag kommer som ett skott om det behövs!!!

Hur får man tiden att räcka till när man har bebis???? Jag bara undrar......

JAG HAR FAN FÅTT MENS!!!!!!

Men HALLÅÅÅÅ..... hur störtskönt är det inte medbarvagnsbio!? Det är ju typ hur coolt som helst...

Vi var väl typ 20 morsor allt som allt.... mysig belysning, lagom ljud o såmassa ungar  morsor. Funka huuuur bra som helst, Milo var typ självaste ljuset... o Åsas Meja likaså!!

Nån frågade om det var här hemma i hålan.... nej nej.... i västerås! Här i ålan får man vara glad att dom har bio överhuvudtaget! ;)

Man fick en goodiebag när man köpte biljetter, efter halva filmen är det paus.... då kan man byta blöja, mata barn, ta sig en kopp kaffe med lite fikabröd till. Bion bjuder på blöjor, mat till bebbe och fika. Huuur najs e inte det?? Detta var då INTE sista gången vi gick på bio!



Nu till nåt tråkigt...

Min kropp måste ju typ va den mest "ha så jävla bråttom o komma igång med mens så vi kan få igång ägglossning göka o bli på smällen igen" kroppen! Ja det e sant.... SEX.... hajjar ni SEX FUCKING VECKOR EFTER FÖRLOSSNING HAR JAG FÅTT MENS!!!!

Händer det ens kan man undra???

Ja mig... mig händer det..o det feeeeeeeetsuuuuuuuuuger! Asså... jag tror att jag nästan förblödit på kuppen. Jag har blödit så tammefan klockerna stannat. Håll i er nu.... en nattbinda gick igenom efter 1 timme. Jag har fått använda binda och plus OB!!

Inte konstigt att man känt sig lite ur gängorna.... ledsen,svullen och lite allmänt less. PM fucking S is back!!! Allvarligt talat.... give me a brake. Hade ju var skönt o slippa ett liiiitet tag till...men nehepp! Nu måste man börja tänka skydd, bindor, OB och hela fadderullan. Nu kan man bli gravid igen.... HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!! Det får bli sexstrejk i annat fall ;)

Håll med om att det e lite stackars mig...

Puss // Bloody Mary

BARNVAGNSBIO



Igår blev de inget bloggande....jag hade fullt upp med att handla, dricka nutrilett, ta hand om Milo och laga mat!

Japp, jag dricker nutrilett....jag som är friskvårdskosulent o allt borde veta bättre, men jag behöver verkligen en kickstart nu...så har jag gjort efter de andra grabbarna oxå. Sen när man gått ner några kilon går man sakta över till vanlig nyttig mat. Just nu äter jag ett mål mat om dan, det på kvällen..med husbandet som oxå kört igång den lite slankare levnadsstilen nu! HEJJA OSS!!! Vägning på måndag....

Idag ska jag o Åsa gå på BARNVAGNSBIO!! Hahaha...japp.... det ska bli roligt o se vad det kan va.... 

Kontrasten är total idag...varför kan man undra?? Mina tjejkompisar åker till Sälen o har rajtantajtan i 4 dagar idag och jag själv går på barnvagnsbio! :) Hahaha.... jag har ju inte varit med på 3 år nu för att vi jobbat i bebisverkstan som gick totalt åt skogen under 2 år. men som dagt tidigare, jag vill inte vara nån annan stans än på barnvagnsbio just idag! :)

Nu är det Milotajm..... han tycker det är råtrist när morsan sitter vid datan.

Håller er uppdaterade under dagen angående bion då....

PUSS

Måndag...


BÖRJAR MED LITE BILDER PÅ MITT HJÄRTEGRYN!!!







Det är helt otroligt..men min tand mår bra igen....eeeh...slipper man att kontakta tandläkaren då eller :)?

Idag är det måndag igen... veckorna rasar fam och jag undrar hur det kommer sig att de inte gör det när man var gravid? Nu är bebis drygt sex veckor liksom. VA? Helt galet....
Husbandet börjar jobba imorn och jag ska sakteliga komma in i egna rutiner, det känns riktigt bra faktiskt! Nu börjar livet rulla som vanligt...


NEHEPP nu blire kaffe!

Puss så länge



WOW...jag laddar!!!

Imorgon börjar vägen mot minus 20 kilo........ då ska jag se ut såhär igen, fast utan tiaran! :)


Jag banga....

...UR!!!

Ja det är sant...jag har fixat o trixat med min tand nu o faktiskt så känns den bättre!!! Jag slapp o ringa....eller... det lät fel! Jag SKA ringa, men till min riktiga tandis. Det känns bättre så...

Just nu är vi hos barnens pappa o firar honom...... han fyller 40 år idag!!!



GRATTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

Tandvärk!

Klockan är kvart över 5,jag har inte sovit...typ alls. Inte pga Milo utan en jävla tand som gör så galet ont. Har haft ett hål där ett tag men inte gått till tandis. Varför? För att jag e rädd... Nu måste jag ringa akuttandvård i uppsala så jag vet inte om detta nu var bättre. Står inte ut med värken o 2 alvedon har hjälp nada! Hu...wish me luck... Dom öppnar 9.

Mitt husband e hemma!

Nu e han äntligen här.. Jag har nog haft en utav mina tuffaste veckor ever! Men nu ska mina grabbar o jag njuta av vårt husband hela helgen! Jag ligger verkligen på soffan i skrivande stund utan o ha milo fast på min kropp. Inatt får jag nog sova lite oxå...lyxigt! Hoppas ni får en mysig fredagkväll:(. Hejja morgan!

Vad händer? Nu har han sovit i sna

MMS

Vad händer? Nu har han sovit i snart 4 timmar. Nu när jag just har hämtning of the day...ironiskt om ni frågar mig. Tanken var ju att jag skulle vila när milo vilar. Suck...


Jag e så trött så jag vill gråta..

MMS

Jag e så trött så jag vill gråta...sen får man ett leende o jag orkar lite till!


Eeeh va...tänker säkert ni nu. Men

MMS

Eeeh va...tänker säkert ni nu. Men det här är inte vilka träd som helst. De här träden va nämligen me på nyheterna i morse. Om ni skulle ha världens bästa syn så skulle ni se att bland de gulklädda männen finns en reporter med kamera. Eftersom jag bara lyssnade med ena halvan av mitt öra så handlade scoopet om för gamla träd. Det är här det händer gott folk!


Här går man i godan ro...det är al

MMS

Här går man i godan ro...det är alldeles tyst. Rätt vad de är så skränar en sån här till. Shit,höll på o skita på mig!


Lacoste

Natten har sett lite annorlunda ut jämfört med igår.....

Matning:

20.00
24.00
01.30
02.30
04.30
06.00

Jag fick sträcksova mellan typ 8 o 11 igår kväll....

Mamma o pappa tog resten av ungarna så jag kunde gå o sova med Milo. TACK FÖR DET, vad skulle man göra utan mammor o pappor!

Igår kväll fick jag dock åka o hämta andningslarmet, lika bra...sover ju ändå uselt utan det så. Thedde följde med i bilen där vi diskuterade lite saker...

Thedde: Mamma... varför heter det Lacoste?
Jag: Det bestäms utav proffessionella människor som jobbar med sånt.
Thedde: Ok, för jag skulle typ inte komma på ett sånt bra namn. När jag försöker komma på bra namn så kommer jag typ på Ruumi och Balaja....
Jag: Mmm, det är nog inte så lätt det där.
Thedde: Å så smart med en krokodil oxå...

Märks det att han gillar Lacoste???

Nu ska vi snart packa ihop oss o åka hemåt igen...

Milo kollar TV hos mormor o morfar

MMS

Milo kollar TV hos mormor o morfar.... Hells kitchen!


SMINKTIPS!!



Det var fler som ville ha mer sminktips på bloggen här minns jag.....

o varför inte tänkte jag. Ibland när jag kommer på nåt bra ska jag dela med mig av det till er... Tips är alltid bra, sen om man tar tipsen till sig är ju en hel annan femma.

I alla fall...

...när man vill att ögonskuggan ska sitta hyfsat bra så är det ju bra med nån slags primer under. Nåt kladd helt enkelt... kruxet med kladd är att man inte får ha för mycket av det. Då blir det lätt att det blir en sån där fet rand uppe på locket, i själva lockvecket eller vad man ska kalla det för. Ser överförjävligt ut!

Först o främst ska ni köpa det här:


HIGH TECH LIGHTER från make up store! Min favvofärg är platina.... den är mest neutral oxå. Den är skitbra för just det här ändamålet. Man har på lite tunt på locket med en pensel. Sen duttar man på sin ögonskugga för att sen tona ut den ordentligt med en ren pensel.

På riktigt så sitter ögonskugga hela dan.... det finns gånger då jag somnat ifrån tvättning av ansiktet efter en partykväll o jag LOVAR.... ögonskuggan har suttit nästintill perfekt på morgonen. Ett tips för dig som är i singelsvängen o kanske är på en bortamatch...vakna upp snygg som fan liksom! :)

Hur gör ensamstående spädismorsor egentligen???



Jag har inte sovit nåt än.... Milobebis sover så korta stunder så det är ingen idé känner jag. Däremot har jag varit o hälsat på mamsing på jobbet och hon sa att nu var det dax att komma "hem" o sova. Tänk att man alltid kommer vara lilla Nina för ens föräldrar...hur gammal man än kommer bli! :)

Så ikväll blir det först o främst fisk i ugn, sen får nog Ninis kanske sova nån timma på kvällen då mormor o morfar tar över Milobebis. Jag ska ju hålla en hel vecka så det blir ju kanon att få komma hem till mamma o pappa med grabbsen o "vila" lite. Mormor kunde inte sticka under stol med att det ju faktiskt bara är roligt om vi kommer.... :) 

En sak jag inte fattar är hur fasicken ensamstående spädbarnsmammor klarar av det här med att ha barn...alldeles ensamma....dag ut och dag in, natt efter natt, månad efter månad..... hur i h-e pallar dom?? Jag bara undrar o säger HATTEN AV FÖR DOM damn it!!! Shit, vilken prestation.....

Bjuder på lite bilder från oss här hemma ifall nu husbandet skulle kika in på bloggen..... har fått sms om att hemlängtan är stor.... förstår honom faktiskt....

Nybadad bebis är bland det absolut mest fantastiska som finns....



En till duktig storebror!!



Nu ska jag försöka få i mig lite lunch...Milo sover en utav sina powernaps!

Trött...



ZzzzZZZzzzzZZZzzzzZZ......


.....jag så sjukt trött! Oh herregud.... Milo somnade för natten kl 16 igår. Inte så bra tänkte jag men vad göra när ungen sover som en stock även om man lyfter upp honom. Han fick mat vid halv sju... sovande! Jag slumrade bredvid honom i soffan vid kl halv 8. Har ju 2 andra barn oxå som behöver lite uppmärksamhet så slumrandet blev ungefär såhär:

Elliot: Mammaaaa.....

Jag: Mmm

Elliot: Sov vidare du så tar jag Milo om han är ledsen.

Jag: Vad gullig du är hjärtat, men mamma vaknar automatiskt när han vaknar så det e lugnt, mamma fixar.

Det går en kvart

Elliot: Mammaaaaa.....

Jag: Mmm

Elliot: Jag ligger här bredvid Milo o kollar om han vaknar.

Jag: Mmm... det behöver du inte men gör det om du vill.

Det går 5 minuter

Elliot: Mammmaaa...

Jag: Mmm

Elliot: Vet du?

Jag: Vadå?

Elliot: Jag går bara runt o tänker på en massa saker.

Jag: Jaha, gör du? Vad tänker du på då?

Elliot: Hästar o sånt o bara allt möjligt.

Jag: Okej, vad mysigt o gå omkring o tänka på saker.

Det går ytterligare 5 minuter, under alla dessa minuter emellan försöker jag sova lite.

Elliot: Mammmaaa..

Jag: Mmm...

Elliot: Jag tar lite youghurt.

Jag: Ja gör det.

Elliot: Mamma sov vidare du.

5 minuter

Elliot: Mammaaa...

Jag: Ja Elliot

Elliot: Jag tror att Milo snart vaknar.

Jag: Mmm... låt han vakna i lugn o ro

Elliot: Nu vaknar han

Jag: Mmm, jag märker det

Sen gav jag upp! :)



Milos mattider igår kväll/natt:

18.30
21.00
24.00
01.45 (vaken 30 minuter)
02.30 (vaken 45 minuter)
04.30 (vaken till för en stund sen)

Nu har han somnat hos Thedde i soffan




Eftersom jag slutat amma så blir det till att gå upp o fixa tillägg varje gång. Jämför man med när jag amma så är det här gles matning.... när jag amma var det varje timme. Stressen var total o Milo bebis blev aldrig nöjd! Han är en ny unge idag... Försökte med både och ett tag, flaska o amning.... blev ännu värre! Han slet o drog i mina stackars tuttar så de blev blå, kom inte tillräckligt fort och bra för tjockisen! :) Kan tillägga att Milo äter som en 4 månaders bebis.... så ni kan ju tänka er!! Bebisar brukar äta typ 5-6 gånger per dygn.... Milo äter typ 15 ggr/dygn!

Eftersom jag inte ammar längre så sköter husbandet matningen på kvällen fram till 24 ungefär, har brukar gå o lägga sig då. Sen tar jag över efter 24...då har jag ändå fått sova ganska så bra. Men förutsatt att jag somnar vid typ senast 8!! SÅ ÄR DET när man har en liten i familjen....

Husbandet.... kom snart hem! Ninis e trött!

Husbandet....snyft......



Nu är jag lite ledsen....

husbandet har åkt. Han och jag ska vara ifårn varandra i fleeeera dagar för första gången nånsin. Vårt rekord ligger på en långweekend. Nu ska han vara borta ända till fredag.... Han har åkt iväg på ett jobb han bara inte kunde tacka nej till. Bra pengar o då tackar man ju givetvis YES!!

Det känns helkonstigt att vi inte ska sova ihop, att han inte kommer vara hemma med oss överhuvudtaget på flera dagar liksom... jag som HATAR o sova själv. Tur att mina grabbar kommer idag...annars hade det inte gått! Mamma ringde idag och hade redan planerat hur vi skulle sova när jag skulle komma ut till dom.... hihi, hon är så söt! Jag ringde henne direkt när jag fick veta att han eventuellt skulle åka...förberedde henne på att vi kanske kommer ut o sover hela patrasket.

Grejen är väl att Milo är lite krävande sådär nattetid... o är man ensam så kan det nog bli lite tufft... inte för att jag inte tror att jag fixar det..men det är alltid skönt o veta att jag kan åka till mamsen o papsen o sova om det skulle kännas som jag behövde lite avlastning! Vi är ju lite nya med vår bebis än så länge oxå... :)

Aja... husbandet du kommer väl att läsa här så du vet vad vi pysslar med o får kolla bilder på Milobebisen oxå! Jag kommer sakna dig så det gör ont... men tänk vad nyttigt för oss! Det är väl nyttigt att va ifrån varandra oxå antar jag... vet inte eftersom vi aldrig är det! ;)

Herregud, jag känner mig INTE som jag vore 36 år nu..snarare som om jag skulle vara 14 och sova ensam hemma för första gången.... jag suuuger verkligen. :)

Hörrni... jag måste ju passa på att göra reklam för husbandets nya band. Han sjunger ju med ett tyskt band nu...ja, med dagens teknik så reser han inte ner dit utan materialet skickas hit till oss i sverige så sjunger han in låtarna i studion här o sen skickas materialet tillbaka. Det bandet ska faktiskt släppa en skiva ihop med MUSTASCH... vet inte om ni hört talas om dom??? Rätt så känt band från Sverige.


Just idag har det tyska bandet GRAND MASSIVE släppt 2 låtar på MY SPACE!!! Kika in där om ni vill vettja....

Snart börjar viktresan...

Godmorgon bloggisar....

....idag är det måndag va?? Jag har ju fasen ingen koll... igår trodde jag det var typ tisdag! SNARK!

Nu är det en vecka kvar tills husbandet ska börja jobba igen. Vi har ju haft det privilegiet att ha honom hemma jag och Milo. I somras var han så dukig och tog ut 2 veckors semester för att kunna göra såhär när vi fick vår bebis. Nu har han vart hemma sen Milo föddes den 4/12. I nästan 1,5 månad.... lyxigt värre! 

Det känns helt klart ovant att han snart ska börja sitt vanliga liv och jobba.... och jag o Milo vårt vanliga liv här hemma. Jag har laddat upp med en Babybjörn sele som jag får hem på onsdag..... kan va skönt att ha 2 händer fria ibland så då får bebis sitta i den och filosofera. Sen ska jag ladda upp med att äntligen börja ta tag i min vikt! Jag ser fortfarande ut att vara i femte månaden, magen vill inte sjunka tillbaka. Får se om jag vågar bjuda på en bild på det senare.....
 
Ja ni minns välhur det såg ut??? Kanske inte så konstigt att magen har svårt att gå
tillbaka med tanke på att den var enorm och att den innehöll en jäätebebis på
4 900 gr, 1 kilo moderkaka o 2 hinnor av fostervatten!!! PUST!!! :)


Jag känner mig rätt lugn ändå.... jag är 36 år, fött för 5 veckor sen + att det faktiskt är mitt tredje barn jag får så jag är inte orolig så. Jag vet att det försvinner så småningom men det kommer krävas stenhård disciplin från mig! Jag är inte en sån som får nåt gratis... jag får slita ärslet av mig för varje kilo!!! Kommer behöva all världens pepp o palla med det.... så husbandet ska oxå köra igång samtidigt som mig. Skulle ju inte funka annars... jag skulle troligen slå ner han om han smaska på nåt gott när jag äter gurkstavar! NONO....det funkar inte tamejfan!

20 kilo ska av! Fattar ni hur mycket det är??? 20 kilo väger ju ett stort  barn,,,,, 20 kilo väger en rodel på rodelbanan i Rättvik.... 20 kilo väger en stor hund..... 20 kilo väger en barnvagn....

Å det ska av mig! Huuuuu..... anledningen att det är så mycket kvar är att jag ju slutade röka för snart 2 år sen. Jag gick upp 15 kilo då. Å dom 15 kilona blev jag inte av med innan jag blev gravid. Jag hann att gå ner 5 kilo av dom men sen var det liksom ingen mening när man skulle svälla järnet i 9 månader.
Graviditeten gav mig 26 härliga kilon!! Jihooo... så ja, 36 kilo var det på BB.  Om man nu räknar med dessa 10 extra som redan satt på mig. Kan ni haja???

16 är borta av att föda o så.... men 20 kvar som sagt!! Min önskan är att få bli av med det till sommaren :)

HEJJA NINIS!!!

Alldeles nyss fick jag mitt allra

MMS

Alldeles nyss fick jag mitt allra första besvarade leende av milo! Jag är så varm i hjärtat nu så jag vill gråta. Min älskade bebis log mot mig! Åh...


Kolla här...smarrigt värre! Fick L

MMS

Kolla här...smarrigt värre! Fick Leilas A piece of cake av husbandet i julklapp. O tony,jag hajar piken! :-)


Mina "kändis"bloggar jag läser!!

Jag läser en del bloggar (när jag hinner numera)....

......utöver de jag har på min sida så läser jag oxå en hel del andra. De bloggar jag läser, läser jag av olika anledningar.... helt olika anledningar faktiskt. Vet inte vad det är som gör att man fastnar för vissa bloggar..... jag tror att sättet att skriva på gör en hel del. Om bloggen innehåller bilder? Om bloggen uppdateras ofta? Om innehållet inte är för lika hela tiden?

De bloggar jag tänkte prata om nu är dessa "kändis" bloggar. Ja, jag erkänner.... jag har några jag läser. Det är nån konstig faschination för mig. Kanske att få komma så nära inpå dessa människor man bara fått höra talas om och sett i tidningar, att se hur de bor, vad de har för kläder, vad de sysslar med på dagarna m.m. Inget sådär RÅINTRESSANT egentligen men dock något som drar mitt intresse. Numera, när vi ser någon av dessa "kändisar" på TV t ex så kan jag berätta värsta scoopen för husbandet... hahahaha. Har man inget annat att stoltsera med så funkar ju det.... öööhöh....

Nu tänkte jag berätta vilka det är jag brukar kika in på!

Vill börja med den absolut bästa!! Hennes blogg bara MÅSTE jag se varje dag..... o gör jag inte det så kan jag riktigt längta tills jag får tid att sitta vid datorn så jag får florera in mig i hennes liv.

VIMMELMAMMAN

Lotta som hon heter jobbar som vimmelreporter. I maj förra året fick hon veta, efter några dagars intensiv magsmärta, att hon drabbats av tjocktarmscancer. Jag sträckläste hennes blogg under en hel dag.... (när milo låg i magen).. jag blev otroligt rörd av hennes historia. Hon lever med Threst (hennes man) och Lennox, deras övermänskligt söta son! Hon skriver fantastiskt om hennes resa och jag känner så oerhört starkt med henne!! Om det är nåt Ni ska göra så är det att genast kasta er in på hennes blogg och fortsätta läsa den!!!




CAROLINA GYNNING

Ja alla vet väl vem hon är! Hennes blogg innehåller massor av bilder (främst på henne själv, och på något sätt förstår jag det för hon är fantastiskt snygg). Hon lider av ångest till och från och har väldigt starka funderingar här i livet.... sedan kan man i nästa inlägg kastas in i hennes ytliga värld och hennes shoppingturer.





PERNILLA WAHLGREN

En riktig helyllemorsa måste jag säga. Lite svårt att tänka sig det med tanke på hur mycket hon jobbar... här får man följa med hem till dom, hon bjuder ofta på recept, bilder från när hon ses med sina vänner (några vänner att nämna: Charlotte Perelli, Hanna som är ihop med Martin Stenmark, Sofia Wistam, Linda Lampenius m fl musikalskådisar). Hon har en walk in closet som jag är sjukt avis på :) Separationen från Jocke har det tyvärr inte nämnt ett skvatt om! :D




KATRIN FÖREDETTA SCHULMAN

Den här bloggen är jag faktiskt lite rädd att gå in o läsa ibland. En brutta som tusan inte (stundtals) är klok på en fläck. Här kastas man mellan hennes påhopp på diverse människor, hennes kontroversiella tyck o tänk till att hon håller i en hästsnopp! Hon är inte klok.... jag säger ju det!! Nu har hon precis gjort en ögonoperation som hon återhämtar sig ifrån....




LINDA ROSING

Ja.... i ärlighetens namn så är det ingen blogg jag slaviskt följer, helt enkelt för att den inte är så jätteintressant.... DOCK så är det en blogg jag besöker nångång då och då bara för att jag inte kan låta bli! Linda Rosing liksom..... :) Hennes blogg bjuder på hennes liv i största allmänhet, hennes resor, hennes städning och matlagning, hennes barn. Sen tänker inte jag lägga någon värdering vid henne som person, fan det får hon tillräckligt av ändå kan jag säga.... vill man bli ledsen kan man ju läsa hennes kommentarer hon får...... säga vad man vill om henne och hennes val hon gjort i livet....men fyyyyyyyy faaaaaaan så jäkla elaka människor kan vara!!! Jag blir fan illamående.....



Japp.... det var det!!

Nu ska jag slappa i soffan, Milo sover så då måste man passa på.... ha en skön slapparsöndag nu! Ni som inte slappar får väl kämpa på då...

PUSS

Knäppkatt!

Mitt i matlagningen.... det blir kycklingpasta till KÖRSLAGET!

Idag har det vart en skön slappardag, vi har vart på stan o fikat... sen fick jag besök av en kompis med dotter som ville titta på Milobebis o lämna present såklart! ;) Tänk om Milo var medveten om mängden presenter han fått sen han tog sitt första andetag i jordelivet?? Då skulle han nog bjuda på ett lende lite oftare.... för vi bara väntar o väntar på att han ska börja le åt oss o inte lampan eller taket! :)

Jag glömde ju att berätta om Åsa o Mickes katt... ni vet paret med den roliga gungan från förra inslaget.
Deras katt e nog inte klok på en fläck. Vi käkade goda chokladmuffins till kaffet... då kommer katten, snor pappret till själva muffinsen o sätter i sig hela jäkla pappret. Sen äter han lite salta pinnar och cashewnötter med barbecue smak!! WHAT???? Har ni hört nå liknande.... ??? Inte kul för den katten att skita ut muffinspapper o barbecue krydda.... det måste svida rejält i kattkrysset det....

Kolla....mitt i pinnätandet!!



Å så lite bilder på Milo oxå......

...här i den dära gungmojängen! :)



Å så en bild från i morse......



Ha en najs lördagkväll.... puss på er!!

Automatisk liten gunga...

Vi  var hemma hos våra kompisar Micke o Åsa igår kväll.... käka skitagod mat o kolla LET`S DANCE. Mer sånt.... hihi... Jag älskar ju verkligen alla dessa underhållningsprogram, så enkel är jag. Å ibland önskar jag verkligen att jag var nån B kändis som fick vara med på typ let´s dance, fan va kul!! O så skulle jag säkert gå ner några kilo på köpet... jihoooo!!

Jag tyckte att ...hmmm...vet ju fan inte ens vad han heter...men lite rödlätt o lite kagge hade han. FASEN I GATAN vad duktig han va... jag blev totalt imponerad!! Hoppas han går långt...

Väl hemma hos Micke o Åsa så fick Milo testa en typ gunga, den gungar i 2 olika lägen på automatik. Sååå häftig... jag blev ju tvungen o filma o visa er så ni oxå får se!!

KOLLA!! Hur cool som helst....

SVAR PÅ ERA FRÅGOR!!

Godmorgon alla...

...vad roligt att jag fick några frågor.... och från en del som inte brukar lämna avtryck här!

Här har ni svaren på era frågor:

Hej hej! jag ställer mig först på kö och ställer en fråga: Var säljer du dina saker som du gör?

Ingenstans just nu tyvärr. Har tänkt att komma igång med en hemsida nu under våren där jag ska kunna ha allt till försäljning. Så länge så får nog min blogg fungera som ett ställe där man kan köpa mina saker. Jag får nog helt enkelt lägga ut nåt här framöver, sedan får ni kort och gott beställa via min mail som jag lägger ut i samma inlägg.

Är du inte BlondinBella? ;-)

Nej.... vet inte om jag ska svara tack och lov inte eller tyvärr är jag ju inte det där..... hennes framgångar skulle väl inte vara fel med tanke på de pengar hon håvar in. ;)

Vad fick dig att börja blogga?

Vilken bra fråga.... nu gäller det ju bara att komma på just varför jag gjorde det. Från början var det nog mitt tjejgäng som tyckte jag skrev så jäkla roliga mail, bl a en tjej som heter Sussi propsade hårt på att jag skulle starta en blogg. Hon vet nog än idag inte att jag har en blogg... tänk vad knäppt! Sen hade jag nog bara av rena händelser hamnat på vissa bloggar så då körde jag igång min egen. Märkte fort att det blev ett skönt andningshål.... sen gick jag ut med min blogg så då är den inte så anonym som jag hade den från början. MEN, det gör ingenting, jag är en öppen person och känner att jag får ut ganska mycket här ändå.

Min fråga är om du som flerbarns mamma har upplevt någon speciell ålder då det har varit extra extra mysigt att vara förälder? Förstår att det är snudd på omöjligt då alla åldrar har sin charm men...

Fråga nr 2 är om du minns hur vi möttes i cybervärlden första gången? :)

Oxå en jättebra fråga. Precis som du skriver så har ju alla åldrar sin underbara charm. Dock så minns jag 2 årsåldern som häftig, här utvecklades ens lilla son till en alldeles egen personlighet som avspeglades rätt hårt just i den här åldern. Pratet började komma igång på allvar och man fick sig goda skratt när de finurlade på om sitt. 3år och 5 år var förjäkla jobbiga rent trotsmässigt! Sen kom den underbara 6 årsåldern, trotset försvann och ut kom en intelligent liten unge som ville lära sig massor... en lillgammal som helt plötsligt förstod så mycket och faktiskt gick att diskutera rätt stora saker med runt köksbordet.

Idag har jag ju rätt stora barn som oxå ger mig massor....när de blir större så skakar de om en känslomässigt ständigt. Både på ont och gott.... men mest gott! Älskar o ha ungar, det är sjukt häftigt på alla sätt och jag skulle rekommendera alla att bli förälder för det utvecklar en själv helt otroligt mycket!!

MATTIAS, jag minns faktiskt det (tror jag).... det handlade om FOPPA va??? Hahaha... påminn mig gärna om på vilket sätt!!

jag gillar dig o din kille.. trots att jag inte känner er personligen...
tycker ni ser helt enkelt gôa ut... :D
o Milo ser för jäkligt gô ut i sina bulliga kinder o såg filmklippet då du filmade din man som blev tatuerad o då såg jagen glimt av Milo... sött!!!
o har hängt med i ert blogg ett tag o tycker du skriver bra o va dig själv helt enkelt o skriv det du tycker känns bra..m.m...
men.. detta frågan kanske e för personlig..
du avgör om du vill svara på det eller ej...

Var bor ni!?!?
Du behöver inte säga exakt var utan ngn typ: område eller län... :)
oki hare så gött!!

Tack snälla du för dina fina ord!!! Roligt oxå att du lämnade adressen till din egen blogg, ska kika in där så fort jag hinner! Vi bor i Enköping!

Vad tycker du de e för skillnad att få barn nu o gör tio år sen ? Följer dig varje dag .

18 år o har en 11 månads liten kille :)
Alltå en ungmamma :)

Du är verkligen en ung mamma!! Oj, bra fråga!!! STOR skillnad sjkulle jag vilja säga! Då var jag nog en ganska så orolig mamma som hetsade så mycket. Jag hann inte riktigt njuta av mina bebisar...ville bara att de skulle bli äldre hela tiden. Varflr vet jag inte.... men jag var nog helt enkelt nyfiken! Sen skulle man ju hinna vara ung med allt vad det innebar.... fest, va smal, hänga på kompisar när de skulle göra saker (de hade inga barn). Idag är jag mycket mera cool, jag njuter i fulla drag av Milo och är så glad att mina andra 2 barn har blivit stora så de oxå får njuta av honom. Smal vill jag bli men mest för att jag vill trivas med mig själv.....det andra får vänta, fest o hänga på kompisar är inte så viktígt idag. Jag känner inte att jag missar nåt, det gjorde jag då!  Sen finns det mycket häftigare grejer till barn idag.... bl a andningslarm som hjälpt mig mycket med min sömn, då för 10 år sen sov jag nog ingenting de första 3 månaderna. Nu sover jag ganska tryggt när Milo sover. Sen finns det allmänt mycket häftigare vagnar, kläder och saker till bebisar! I love it!!

hej jag har följt din blogg sen den startades. :)
jag finns på familjeliv, hängde i en spec tråd där vi följde varandra, vet inte om du kommer ihåg? jag är inte aktiv där längre.

har ingen fråga till dig just nu men tänkte att jag lämnar ett avtryck för en gångs skull att man kika här :)

kram ! du har en rolig underhållande blogg som man bara inte vill missa att kika in till :P

Vad kul att du vart med från starten!! Å kul att du gillar o kika in här!! Nej vad trist, jag minns inte dig!! Vad var det för tråd??

TACK FÖR DENNA GÅNG.... ROLIGT DET VA!!!


FRÅGESTUND!!!

Gomorron....

..... husbandet har ont i armen o bebis är övertrött o vägrar sova. Så här hemma ÄR HUMÖRET PÅ TOPP. Närå, så farligt är det faktiskt inte. Hihi... jag somnade vid sex igår så jag har faktiskt fått sova en del. Sen att jag inte har nåt liv är väl en helt annan sak... jag hinner väl få ett liv sen nångång i alla fall. Nu gäller det att bara hålla huvudet ovanför ytan med sömn så man inte flippar ur. :)

Hörrni... jag har en del unika besökare här på bloggen.... faktiskt närmare 100 varje dag. SKITKUL!! Man hoppas ju att man skriver något intressant någongång så att folk ska vilja besöka min lilla blogg....man är ju inte direkt i nån TOP 3 fight på blogglistor men för mig är 100 skitkul!

Det som är lite trist är att jag känner att jag inte hinner svara på era kommentarer....jag är glad bara jag hinner blogga snabbt nångång varje dag, det finns ju en del naturliga förklaringar till min tidsbrist. Ska dock försöka bättra mig på det.... Därför ska jag göra som de stora bloggerskorna gör. Ha en frågestund. Å om jag inte får en endaste jäkla fråga så har jag ju i alla fall försökt säga förlåt på ett fint sätt..... men självklart skulle det ju va kul om ni ville fråga nåt. Jag svarar så gärna.... ;)



Så shooot.... fråga på!! Hahaha....vem tror jag att jag är...blondinbella???? :) 

Ugglan klar...

Japp... då var den klar oxå...bjuder på en video. Hahaha...när jag tittar på videon så ser det ut som vi typ sitter i en knarkarkvart o tatuerar.... hahaha. Men så är det väl när man tatuerar sig hemma hos självaste tatueraren ;)
Det ÄR dock ingen knarkarkvart! :D Haha..



Vet inte om ni ser...men bara så n

MMS

Vet inte om ni ser...men bara så ni vet så kostar de pengar o föda barn. 80 pix per natt... Hade ingen aning! Husbandet betalade 240 per natt. För lite frulle o ett par alvedon...snark!


Tatuering igen....

Vad kul att jag kunde glädja er med mina trötthistorier från vårt hem i förra inlägget.... jag kikade bakåt nyss o såg att husbandet somnat med huvudet lutat i 90 grader bakåt, med gapande mun... sittande i soffan. En helt normal ställning... NOT!!

Idag ska husbandet tatuera sig.... han som knappt har några... ;) Men det är väl så, har man en gång börjat så kör man bara på. Beror nog på vad man har för stil oxå... hans stil är ju sån.
Han ska göra en uggla. Hahahaha.... nu kan jag tänka mig att ni som läser typ rynkar pannan lite o tänker "Vafan?? En uggla... vad fult, hade han inte kunnat hitta på nå snyggare??!!" Hahaha... Det är faktiskt så att hans mamma är galen i ugglor, hon samlar på dom o är helt faschinerad... så det är som en symbol för hans mamma. Fint tycker jag.... o ugglan är rätt fräck faktiskt. Visar bild här sen.

Bjuder på bilder på lite tavlor jag gjorde idag... lite sådär new england, lexington stuk.....





Hörs sen.... puss

Knäppa husbandets fasoner...

TRÖTTMÖSSA



Några av er föreslog trötthet som orsak till mina ögon.... själv tänkte jag inte ens så långt. Kanske av trötthet :) Kan ju faktiskt bero på den ständiga lilla tröttheten. Dock så måste jag nog säga att även om sömnen blir uppdelad varje natt så får jag (om man räknar timmar) sova ganska så ok så jag tror att de röda ögonen faktiskt kan bero på nåt annat....eller inte! :)

Att bero på trötthet...husbandet här hemma är inte sig riktigt lik. Å det är nog en underdrift. Han var, innan vi fick Milo, den mest lättväckta kille jag nånsin träffat..... men det har totalt försvunnit. Nu händer det saker under nätterna här hemma som fått mig att skratta så jag gråter.....dock inte mitt i natten när det inträffat,då blir jag bara irriterad o undrar vafan som händer. Här följer några av händelserna:

* Husbandet sätter sig upp i sängen..... Själv sitter jag och matar Milobebis...kl kan vara typ 3 på natten. Han tittar på mig och då ser jag att han stoppat huvudet i kudden, i själva örngottet. Så kudden sitter som en gigantisk mössa på hans huvud. Själv är jag förbannat trött och frågar irriterat "Vad fan håller du på med?" Han tar av sig "mössan" o somnar om, då förstår jag att han nog inte var så vaken after all!

* Igår natt sitter jag återigen och matar Milobebis, kl är 2 på natten. Husbandet vaknar till med ett ryck. Han kastar sig mot täcket där Milo brukar sova (mellan oss). Han klappar på det tomma täcket (då Milo ligger hos mig), säger högt o ljudligt "Heeejjjjsaaaaaan, heeeej, heeejjjaaaaan" till det tomma täcket. Jävla mupp hinner jag o tänka innan han återigen lägger sig o somnar om.

* Natten innan nyårsafton ligger jag o har precis matat...som vanligt, Milo håller precis på att somna om då katten börjar jama i hallen. Jag klappar försiktigt på husbandet o säger åt honom att släppa ut katten då Milo ligger på min arm. Han går ut, jag hör hur kranen i köket sätts igång, att micron åker på några gånger... jag hinner undra vad tusan han gör. Efter en stund kommer han in till oss, tar tag i nappflaskan som ligger på sängbordet o säger "Där är ju flaskan". Eeeh va?? "Du skulle släppa ut katten" säger jag. Då vaknar han till o utbrister "Jag måste ha gått i sömnen!!"
Nog hade han gått i sömnen allt..... Han hade gått ut i köket, greppat marchallerna som låg på bordet, tvättat dom omsorgsfullt under kranen, öppnat micron o slängt in dom där, öppnat o torkat av dom, öppnat paketet o då liksom vaknat till o undrat var flaskan tagit vägen. Öppnat micron o trott att flaskan försvunnit upp i microns tak...flertalet gånger då han öppnar o stänger micron om och om igen. Hunnit tänka att "Fasicken, nu kommer Nina lacka ur när jag tappat bort flaskan!". Ja, vad säger man.... ska jag ringa efter hjälp?? :)

* Natt efter natt klappar han kudden oxå.... i tron att han klappar Milo..... men det har jag slutat bry mig om. Eller lättare sagt så börjar jag nog att bli van.

Eeeh... ja, så kan det se ut hos ett par småbarnsföräldrar.

Nu har jag precis sovit med Milo i 4 timmar. Skönt.... det gäller att ibland passa på att sova när han sover. Grammisgalan blev det då tyvärr inget tittande på...men jag har fått sova 4 timmar i sträck, å det är fett lyxigt kan jag säga!!! :)


PUSS PÅ ER

Nu har vi precis haft lite besök a

MMS

Nu har vi precis haft lite besök av min kompis maria med familj. Såå najs o milo bebis var snäll hela tiden! Varför har jag röda ögon hela tiden? Jag har nya fräscha linser,inget konstigt smink som jag inte använt tidigare...så varför? Är de nån himlans ålderskrämpa eller? Nån som vet?


Tattoo

Nu har jag landat framför TV:n.... Milo bebis somnade i bilen o ligger fortfarande i sin stol o snusar. Han kommer inom några minuter vakna, äta och förhoppningsvis (om vi har riktigt flyt) att somna sött igen. Nu tror jag inte att vi har det utan får nog slita lite ikväll oxå.... men det brukar inte bli så jättejobbigt OM OM OM han inte hinner bli för trött för då blire jobbigt minsann...då vankas det lite av o an, vyssjas, lite mat, lite napp, lite byta blöja igen, vyssja, gå omkring, vagga i famnen o sen somnar han sött. Å så ligger jag o tittar på honom o är så käääääär....



Tattoon är klar och jag känner mig riktigt nöjd. Det blev en annan i raden som jag hade tänkt göra senare. Dock så blev det lite ändrat då det andra motivet inte känns riktigt klart än.... då fick denna tatuering göras först.

FINISHED




Sen filma husbandets lillebror oxå... vi en lite töntiga men skit i det! :)


Javisst... Snart klar!

MMS

Javisst... Snart klar!


Idag ska jag tatuera mig....

Hallojsan....

... vad är det för dag?? Tisdag tror jag....

Har ingen koll och antar att det kommer vara såhär nu. Man har ingen koll på datum o dagar överhuvudtaget.

Idag ska jag TATUERA mig.... har längtat som en tok eftersom man gärna inte ska tatuera sig som gravid. Inte kul om Milobebis kommit ut med en svart fläck på magen eller nåt....hehe...

Husbandet ska oxå tatuera sig.... (som vanligt).... :)

Har dock lite svårt att bestämma mig för vad det ska bli, jag är inne på stjärnor men oxå på nå söta blommor. Älskar ju stjärnor men har prytt min stackars kropp med så många nu.... jag är inne på det här kvinnliga, vackra. Fina blommor i olika gråskalor är ju så fint och samtidigt lite mer kvinnligt. Jag skulle t ex aldrig tatuera in en döskalle. ALDRIG!! Eller nåt annat sånt där stenhårt.... det är jag för mjuk för ;)

Sitter o googlar på massa bilder på tattoos.....o föndundras över vafan folk kan med o tatuera in på sin kropp. Men det är väl tur att vi alla är så himla olika... ellerhur??

Återkommer med bild under dan!

Nu har vi lite paus från innebandy

MMS

Nu har vi lite paus från innebandyn. Vi vann med 3-6 mot farsta...we rock! Restaurangen på ikea e knökfull...typ 30 m kö till maten. Snark...


På väg till innebandy cup i uppsal

MMS

På väg till innebandy cup i uppsala... Ska göra comeback som tränare idag,jihoo...


Kommer väl till pass när man ska å

MMS

Kommer väl till pass när man ska åka en bit... Bra julklapp Ninis!


Är det de här som kallas zoolander

MMS

Är det de här som kallas zoolander pose?


Den här boken får man läsa en del

MMS

Den här boken får man läsa en del nu. Allt från konstiga prickar till varför barn skriker. Själv ska jag nog skriva en egen bok om de här med att bli förälder igen,10 år senare:-)


Det märks att de vart nyårsafton n

MMS

Det märks att de vart nyårsafton nyligen:-) E ute på en härlig morgonpromenad...


Testar......:) Thedde helt inne i

MMS

Testar......:) Thedde helt inne i sitt nintendo wii Fifa 09


God fortsättning...

Heeej allesammans.....hinner blogga snabbt då Thedde är ute o knatar med Milo i vagnen....

...nytt år o allt!! Igår blev de inge bloggande.... vi hade fullt upp med städning och ta hand om Milobebisen. Dessutom hade barnen kompisar hemma sen nyårsafton så då ska det lagas lunch, fixas o donas.

Nyårsafton då.... den började väl inte så bra. Milo hade sin hysteriska skirkperiod precis när våra kompisar skulle komma. Jag packade i honom i vagnen o gick ut o gick med typ en lösögonfrans på plats, ingen BH o håret på skaft. SNYGG MORSA.... Ut o gå i kylan gör dock susen, tack GODE GUD!! Vet inte vad jag skulle göra annars... om han blir för trött så är han nästintill otröstlig o de som hjälper är en promenad i vagnen.

Väl inne igen så duka vi fram lite småplock som vi valde o ha som förrätt....
längst ner till höger har vi en myrstack! :) SKITAGOTT TILL KEX!




Åsa med sin Meja bebis som är 8 veckor äldre än Milo.



Elias (Åsas son), Therese (Elliots kompis) o Elliot i soffan!



Aaah... snart skulle vi sätta oss till bords. Äta lite för länge i ugnen varande smördegsinbakat kött och detsamma gällde potatisgratängen... men vafan, det var gott ändå! O nåt man får räkna med när man har småbebisar...



Husbandet lite bekymrad.... Milo på väg att vakna efter promenaden. Skulle
vi få äta i lugn o ro??



Jihoooo.. det fick vi!! TACK Milo för att du sov så länge o att mamma o pappa
fick äta helt i fred! Hihi....



GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLESAMMANS!!

Nu ska jag ta Milo som inte riktigt kan sova i vagnen när den står still....


RSS 2.0