Nyår o planering pågår!

Idag är det nyårsafton... jag har precis vart ute på en promenad med Milo i vagnen. Iskallt men så jäkla skönt.... träffade en herre i skogen med sin hund och sin norska skogskatt som alltid följde med på promenad. Haha, jag började skratta eftersom vi ju oxå har en sån knäpp katt. Han tyckte oxå det var lite festligt eftersom han ALDRIG nånsin hade hört talas om såna katter.

Ahapp... snart ska jag börja förbereda maten.... o sen ska det väl lockas hår o fixas med lösögonfransar. JAVISST.... jag köpte mig lite lösisar på HM, endast 40 spänn med lim o hela kittet. Har ju köpt på make up store förut o då kostar dom närmare hundringen. Sen får vi se hur bra dom är....Sen färgade jag håret igår... hade en snygg utväxt igen. ;( Sen körde jag min all time favourite hårkur. Den e så grym så ni bara måste köpa den om ni känner att ert hår känns slitet o dött. Jag förstörde ju mitt eget hår totalt när jag blonderade mig förr förra sommaren. Då körde jag kanonmycket med den här kuren o otroligt nog så blev det riktigt bra!!! Den är dyr men sååå värd varenda spänn....

SÅHÄR sen den ut..... finns att köpa hos de flesta frissor. Heter forcintense!!

Kläder då.... hmmm... ja jag tar det jag får på mig. Så tråkigt är det.... men efter nyår börjar mitt o husbandets nya slanka liv. Så är det..... det blir ju fasen vår o sommar snart ;) Igår höll en kompis (ingen nära dock) på att skämmas ihjäl när hon fråga om jag inte fått än??!! Hahahaha, jag skratta oxå en del... hade väl inte de fördelaktigaste kläderna på mig heller! Hon klara sig på att när hon kom närmare så sa hon
"Nejmen nu ser jag att du fått...." Tur för henne!!!! :)

Hörrni.... GOTT NYTT ÅR!!!

Hörs snart igen!

Gulliga tant....

El heffaklumpo vägde......tamdadaaaaaa......5 500 gr....5,5 kilo..... javisst!!

Han får i sig som han ska som BVC sköterskan sa.... "Han följer sin egna kurva perfekt". Då blir man lite stolt som mamma.... haha, tänk att man redan börjar bli sådär patetisk. ;)

Vi fick lite råd i hur vi ska få honom att sluta äta varje timme.... för hörrni folks, det är ingen walk in the park nattetid! :/ Nu ska vi då försöka stretcha mattiderna lite..... hua!

IGÅR blev det IKEA, jihooooo.......

Att bero på IKEA. Milo skrek som en stucken gris när vi susa in på restaurangen där. Han var hungrig som en varg..... o fan vad man känner sig dum!!! Att man typ stör andras matro. Jag vet ju själv hur jäkla irriterad jag kunde bli på andras barn som skriker. Nu har jag en egen siren med mig......

Kan bara tänka mig hur stressad jag såg ut. Flackande blick....hitta en sittplats fort...... en rosa bebis gallskriker i famnen..... alla blickar vända mot oss...... FAN, hittar ingen ledig plats. Då har man ju lust o gömma sig på toan tills man fått i han en slurk liksom! Vi hittade plats o Milo fick sin mat o blev som en ny bebis. Fan.... jag har totalt glömt bort hur det var. TOTALT!! Såg igenkännande blickar från övriga småbarnsföräldrar som var på stället....det kändes i alla fall skönt på nåt sätt! Jag behövde det just där o då!

När jag sen var o bytte på Milo så stod en tant inne på toan.... "Nämen, kära hjärtanes vilken sööööööööt" säger hon. Hon får nåt varmt i blicken o börjar prata bebis språk med mig. "Nämen lilla tullen..... så himla liiiiiiiiten man är... o sitter där hos mammaaaaa.... lilla hjärtat.... plutten så söööööt" hon kunde inte sluta. Jag som är en aning gråtmild var på väg o börja gråta o ville krama henne där på toan. I KNOW, känsligast i världen.... lätt! Det var bara det att hennes känslor var så äkta på nåt sätt..... o jag blir varm av sånt! Så varm så jag vill tjura.... ;)

Aja, imorn äre nyårsafton.... jag har början till mjölkstockning i vänster bröst. Ska nu hoppa in i duschen o massera bort det, brukar faktiskt funka. Sen blire städa.... handla till imorn..... o säkert en massa annat som min hjärna just nu glömt bort!!!

Hörs sen.....

Gomorron Sverige!!

Gomorron..... snark, klockan är tio i sju. Milo bebis har inte varit så sovglad inatt, vaknat varje timme o legat o gnällt lite.... så idag är jag en hålögd småbarnsmamma.

Läste ett rätt kul inlägg i tidningen VI FÖRÄLDRAR..... en småbarnspappa som hade barn som var 2,4 o 6 år gamla hade läst en artikel om en kille som sa att de i det militära vart på ett såkallat tortyrläger. Under 8 dygn så fick de inte sova ordentligt utan blev väckta de mest konstiga tider under nätterna för att göra helt oviktiga uppgifter.

Pappans svar på det va.....: "8 dagar, det är ju fan ingenting....var det verkligen så farligt?"

Jag hajjar verkligen det, 8 dagar är fan INGENTING.... prova 3 månader....eller ett helt år..... ibland ännu värre. Själv har jag "bara" kört en månad snart..... men som tur är så brukar det bli bättre med nattsömnen varefter. Dock inte ännu.... inte hemma hos oss i alla fall.

Mitt smink kommer att komma väl till pass idag kan jag säga...... sminka sminka sminka, täcka, täcka, täcka.....

Det blev inget IKEA igår, husbandet banga...... (((((WOW))))))) det hör inte till vanligheterna! Idag är dock ett besök planerat. Sen ska vi till tanten på BVC o väga Milo. Får se hur stor vår heffaklump hunnit bli nu......har ju fått börja med tillägg så att han blir mätt. Jag undrar på riktigt hur mycket ett så litet barn verkligen kan äta??? Han e helt galen i käk.... o fan om det inte kommer på 2 röda, då jäklar får vi lyssna till hans rara stämband!

Bild från soffan igår...en utslagen bebis:Sååå trött så de e inte klokt.....Nu måste jag ta hand om den lille.... hörs sen!!


Rakat eller icke rakat??

Vi är fortfarande hemma, bebis Milo ville sova mycket på endast min arm så det fick bli o sitta o slökolla TV med bebis nära. Men jag tror inte att husbandet ger sig vad gäller IKEA. Ja..han älskar det stället...o jag honom för att han gör det! :)

Kom på en sak som jag vill ta upp....en helt annan sak.

RakningJavisst.... rakning. Satt o kolla körslaget nyss o såg att snygg Erik hade värsta buskarna under armarna. Inget konstigt egentligen för killar brukar ju ha hår där.... o dom som inte har är kroppsbyggare eller homosexuella. (Nej jag har inga fördomar....)Nu är det ju så att jag utvecklat fobi för viss behåring. Inte huvudhår, ögonbryn o fransar o sånt.... men all annan behåring. Sen beror det ju på om det sitter på män eller kvinnor... mitt husband har lagom med hår överallt tycker jag såklart! :) Men på nåt konstigt sätt så har jag utvecklat nån slags fobi (överdrivet o säga fobi men hitta inget annat bra ord) för hår under armarna även på killar. Numera rakar sig husbandet även under armarna.... o kan inte tänka sig att ha hår där längre. Tänk vilka vanemänniskor vi är?? Nu är det ju så att husbandet inte är nån dörrmatta o lyder minsta vink från min sida... jag hade faktiskt aldrig nämnt att jag Odiggade hår under armarna förrän han själv testa o ta bort de en gång och jag såklart uppmuntrade honom. :)

Tillbaks till snygg Erik då... när han sträckte upp armarna i skyn så såg man liksom hans svettiga hår under armarna o det såg inte direkt jättefräscht ut.... nej det gjorde de inte. Det ligger liksom i små klasar sådär blött liksom.... isch! Tjejer som har hår där under tycker jag är direkt puckade..... gaaah, asäckligt!
Om det skulle va så att hår under armarna helt plötsligt skulle vara jättebra för kroppen, att man skulle må som en prinsessa, leva längre, bli råtrendigt....whatever så skulle jag i alla fall inte ha hår där. NO WAY.... jag skulle faktiskt vilja ta bort det permanent? Hur gör man det?? Laser eller? Vaxa känns som det skulle bli lite AAAAJ!! Förresten så skulle jag vilja ta bort all behåring utom håret, ögonbrynen och fransarna faktiskt.... fan ska man med den till. Slösa hyvlar på...? :)

Å sen..... EN GÅNG FÖR ALLA!!

Killar som börjar bli tunnhåriga.... raka av skiten. Varför sparar man en lite rand i nacken o i värsta fall kör man en combover. HAHAHA..jag har sett många combover´s fått egna liv på stadens gator när det blåst lite extra.....

När comb over gått lite överstyr.....Ja, lite funderingar såhär från TV soffan en söndag....

Är jag lite puckad eller???

Söndag....

...vad kan man hitta på en söndag?

IKEA kan ju va kul men där va vi igår.... glömde hälften av vad vi skulle handla så det skulle ju inte skada o åka idag igen. Skulle ju handla till Elliots rum men det mesta blev till Theddes rum, undra om jag är lite puckad eller nåt??

Vi får se vad dagen bjuder på....Sy hissgardin.....

Idag blir det ett besök på IKEA.

Jag har sakteliga fått tillbaka lite sug att fixa o dona här hemma. Nu börjar vi sakta men säkert lära känna vår bebis o vet ungefär (långt ifrån helt) hur han funkar. Igår var vi o böt julklappar o hade en sovande bebis med oss.... som inte vakna på hela tiden!!!!! LYXIGT VÄRRE.... fick t.o.m moffla pissa på Pizza Hut! SATAN SÅ GOTT DET VA!! O kilona bara rasar av mig....*host host*!!!!

Nu börjar spelen till Nintendo Wii att välla över så det behövs en hylla till Elliots rum.... sen klurar jag på att sy en hissgardin till hans rum. Kanske att jag tar i från tårna när jag tror att jag kan sitta o sy i lugn o ro men så länge husbandet är hemma så är det nog lugnt.

Nåt sånt här har jag tänkt mig.....

HYLLA FRÅN IKEA


HISSGARDIN (Bild från www.systerlycklig.se)Men jag syr nog en i nån färg..... vet bara inte vilken, ni vet att ungar kan va rätt bestämda ibland. HOST.... Bäst o inte fråga utan bara sy en rakt av.

Hörs sen....

Puss


När man vaknar.......ser man ut såhär! Hur söt är en unge som sträcker sina korta armar rakt upp o dom räcker inte ens upp till till toppen av huvudet.
Sen visar jag hur mitt andningslarm ser ut..... vår abslut bästa investering. Jag kan sova när Milo sover..... det var värre med Thedde o Elliot, jag glodde på dom stup i kvarten för o se om dom andades eller inte...

Minifom och juldag....

Mina ögon känns som ett virrvarr av semperdroppar och minifomdroppar, har suttit här o läst nu så jag blir grön. Nätet IS DA SHIT hörrni när man söker info.

Min bebis är ju lite gnällig.... och ibland gallskriker han så det värker i hela min kropp! O det kan pågå ett tag... svår att trösta men vi kämpar på o lyckas alltid efter en stund Det har jag läst är ett gott tecken för då är det inte kolik....PPPIIIUUUUHHH!!!
 Vi har kört med minifomdroppar nu i några dagar.... nu har jag läst att de går att dubbla dosen eftersom dessa droppar inte går att överdosera. BRA!! Sen blire en tur till apoteket för lite semperdroppar som ska vara bra för tarmfloran. DET ORDNAR SIG LILLA BEBIS.... vi fixar det här.

Igår hos svärisarna så var det som ett under.... han gallskrek bara en liten stund. Sen la han av jordens största kakk i blöjan o somnade sen gott. Sov heeeeeeela kvällen hos både faster o farfar. Vi fick sitta med o äta, umgås o skratta. Välbehövligt för mig o husbandet....

Det blev en mysig kväll igår.... vi lyckades bra med julklappar till barnens lådsaskusiner, JAG ÄLSKAR O LYCKAS MED JULKLAPPARNA!!! När barn blir glada.... aaahhh...såå skön känsla. Thedde o Elliot har nu fått presentkort så de storknar... de satt o räkna hur mycket i pengar de fått i presentkort i bilen igår. O som ni säkert hajjar så är ALLT en tävling.... snark! :) Nu bränner presentkorten på hyllan o de kan fasen inte bärga sig förrän de får åka iväg o handla....På väg mot lådsas farmor o farfar.... Elliot i ny jacka o mössa!Kusin Maja i sin nya prinsessklänning..... kolla in den krokiga kronan! :)MILO fick fotled/handleds skallror...... söt va??

Nu är klockan redan 10.40...jag sitter i myskläder vid datorn o känner att jag borde göra ett ryck här hemma med dammsugaren...men vem fan orkar?? Å är det inte annadan idag? Då ska man väl fortsätta slappa.....

Puss på er!


Den enda hjälpen vid magknip.....


Julen so far.....

Mobilbloggningen verkar inte funka....trist!!! SÅ det blir säkert dubbla inlägg om samma sak nu men skitsamma.... vill ju bara dela med er om var vi hållit hus o vad vi gjort!

Med en krävande bebis i huset hinns det inte me så mycket annat i livet just nu....

Han vill äta jätteofta som jag nämnt tidigare, dessutom har han fått lite problem med magen, inte kolik än så länge..... (jag hoppas att gud är snäll mot oss o låter oss slippa det :)) Dock så får han nån skrikperioder varje dag efter han ätit o det gör såååå ont i hjärtat o titta o höra på ens bebis som gallskriker. Man vyssjar, kånkar, studsar, masserar o gud vet allt bara man kan lätta på hans onda en minsta aaaning! Vissa dagar när det varit för mycket har jag släppt bebis till husbandet o gått in i duschen o gråtit av mig lite..... INGEN MÄNNSIKA är gjord att höra på barnskrik. Man vill göra allt för sin rosa bebis o så kan man bara inte hjälpa. RYYYYSER.....

Å bara för det bjuder jag på en skrikbild på Milobebisen! :)


Jag är nog norra europas gladaste över att ha husbandet hemma med oss..... vi turas om o ta hand om bebis när han har jobbigt. Nu ska jag tillägga att han absolut INTE bara skriker.... han är mer en glad o nöjd bebis de flesta av dygnets timmar så ni inte tror att vi går på hörntänderna här hemma! Jag är ändock lite ovan vid att ha barn som har problem med magen, har inte haft det tidigare...dessutom håller man ju fortfarande på o lär känna MILO, det gör man inte på en pisskvart minsann! :)

JAHAPP, julen då......

Dan innan jul for vi som yra höns, den dagen kan man inte säga annat om! 

Igår hade vi en mysig jul hos min mamma o pappa, stora grabbarna var med från morgonen till eftermiddan. Sen var det dax att åka till deras farmor o farfar..... det blev lite tomt efter dom ska jag säga men så är det ju! 

Såhär såg det ut under julklappsöppningen:Ser ni hur ögonen lyser på Thedde?? Äntligen fick han sina G star! Haha, här har Elliot precis öppnat sin julklapp med Nintendo DS!! Han springer mot mig i rasande fart o är överlycklig!! Vi har lurat honom till månen då vi sagt att det absolut inte blir ett sånt spel eftersom de är för dyra!! :) Hihiii... jag blir så glad i hjärtat när jag ser att de blir så glada!

Jaha... firandet fortsätter idag. Vi ska till svärföräldrarna med hela patraskfamiljen.... hoppas inte Milo skriker folket ur huset idag nudå! :) 

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOP!!! Hoppas ni får en fortsatt mysig jul.....

Puss o kram 

Kolla in svettpaddan...:) jag har

MMS

Kolla in svettpaddan...:) jag har gått min första promenad! Mitt bäcken mår skit men skönt va de...


Finaste....

MMS

Finaste.... ...killarna i världen!


Husbandet har lånat hem mariocart.

MMS

Husbandet har lånat hem mariocart... Nu körs de för fullt i Elliots rum. Grabbarnas pappa i mitten... Jag o husbandet tar hand om milo som har sin skrikperiod såhär dax. Ont i hjärtat när inget hjälper... Snyft!


Äntligen börjar den där flygplanst

MMS

Äntligen börjar den där flygplanstutten smaka gott... Just nu hemma hos oss: Bebis sover sött o jag ligger bredvid o stirrar...o kan som vanligt inte sluta. Borde sova...


När man varit duktig o sovit i si

MMS

När man varit duktig o sovit i sin egna säng 4 dagar i rad så får man åka till hästbutiken o bränna pengar. Elliot har ett belöningssystem. För varje gång man går o lägger sig snällt i sin egen säng får man 1 glad gubbe. För varje natt man sover i sin egna säng hela natten får man 4 glada gubbar. När sen en hel vecka gått så får man belöning efter antal glada gubbar. Funkar skitbra! Jag tror jag kollat för mycket på nanny!


Har ju glömt o berätta... Thedde h

MMS

Har ju glömt o berätta... Thedde har vunnit en tävling på sin skola. En teckningstävling... Teckningen som vann skulle pryda alla fotbollsklass ungars prylar som väskor,overaller,träningsställ mm. Å såhär ser den ut... Hihi,stolt mamma!


Haha... Milos min är oslagbar här!

MMS

Haha... Milos min är oslagbar här!


Vårt mysigaste fik i stada. Kolla

MMS

Vårt mysigaste fik i stada. Kolla söta granen,den e typ 1,20 hög. Milo valde att göra nr 2 big time,husbandet e gullig o tog de så fick jag fika lite... Love him!


Mormor o milo bebis... Vi har prec

MMS

Mormor o milo bebis... Vi har precis avnjutit sushi,min första sen graviditeten. Å de va himmelskt!


Jag har fått en utmärkelse!! TACK!!Jag har blivit nominerad av Agnieszka........TACK SNÄLLA DU!!!

Nomineringen löd:

Har följt oxå denna blogg ganska länge... Nina och Husbandet har fått världens sötaste son för inte så länge sen och man blir ju bara såååå sugen på att föda NU när man ser alla dessa söta bilder på underverket!


Reglerna är alltså följande:
1. De som mottagit utmärkelsen ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått utmärkelsen.

Mina nomineringar:

MALLAS Blogg..... oh herregud, här kan man få sig ett dagligt gott skratt. En brud som verkligen står med båda fötterna på jorden. Dock så har hon ett hjärta av guld och är en av de raraste bloggarna jag "känner"!!

CIANS Blogg... en tjej som jag träffat IRL några gånger. Underbar..... har en supergo son som det skrivs jäkligt kul om. Här är det fart o fläkt o äkta känslor! Love her!!

PENDLIS blogg... här är det drag 24/7. Är det inte de härliga ungarna som avspeglas så är det hennes riktigt roliga liv som innehåller massor av vänner, fester och mycket känslor! Träffat henne oxå IRL o älskar henne mycket....

GARBOS blogg...godare mat får man leta efter. Älskar hennes recept! Coolare hundar får man leta efter..... älskar bilderna på hennes ´kinesiska nakenhundar. Oxå en djup tjej som låter hjärtat tala rakt ut....

MALLIS blogg...min alldeles egna NY brutta, tack gode gud att hon åker dit titt som tätt så att jag får avnjuta denna underbara stad. (Törs ju inte flyga dit själv). En jätteomtänksam tjej som bjuder på härliga inlägg. Träffat IRL.... love her!

PANGIS blogg.... fniss, skjutbruden som uppfostrar teens. Intressant läsning om skjutresor (hihi kan misstolkas), teensens liv och hennes stora kärlek för KP!

ULRICAS blogg.... vill ni se underbara bilder, jättefina pyssel så besök Ulrica. O vill du ha en riktigt bra fotograf till nån happening ska du fråga henne.....

Mitt hjärta bultar helt hårt när j

MMS

Mitt hjärta bultar helt hårt när jag tagit denna bild,det är så vackert så jag vill gråta! Mina sovande kärlekar... 2/4 delar av mina kärlekar i livet. Dom andra 2 är i skolan. Jag är så lyckligt lottad! Ingenting spelar nån roll så länge jag har dessa människor i mitt liv! Tankar man borde ha oftare...


Sminktips!!

Tack gulliga Malla som skrev att jag såg fräsch ut! Det är nåt man blir väldigt glad o höra när man har en bebis som äter på mig 24/7.....

Dock så ska jag erkänna att det nog är tack vare sminket jag lyckas se någorlunda vaken ut. Sen har jag ju gått en utbildning så det vore väl fan om det inte lyckades att dölja lite trötthet o svarta ringar runt ögonen.

Tänkte faktiskt berätta vad det är jag använder ifall nån nu skulle va intresserad.

Dom mörka ringarna runt ögonen döljer jag med Make Up Stores Cover All Mix, det måste vara guds gåva till trötta kvinnor. Den är överförgrym....
Det röda täcker det mörka ringarna runt ögonen, det gröna täcker allt som är rött i ansiktet och det beiga är ett bra underlag i största allmänhet.
Om det är nåt man ska satsa på så är det defintivt en COVER ALL MIX! Kostar ca 250 kr på Make up store.Sen har jag fått en ny favorit i underlagscreme djungeln, detta är ingen creme utan ett mineralpuder som funkar som underlagscreme. Täcker jättebra utan o kladda ett skit... sen tycker jag att finischen blir väldigt naturlig. Kostar runt 180 spänn tror jag.... LOREAL True Match Minerals heter den. Tar man den sen i sin egen hudton så kommer du helt klart se fräsch ut helt naturligt!Det var underlaget det..... Min true match börjar ta slut nu så jag ska köpa en ny..... eller få i julklapp, vad vet jag, fniss....

NU ska jag hoppa in i duschen.... bäst att passa på när Milo bebis sover, hör att husbandet snarkar bredvid oxå! :)

Kalaset igår blev de inga bilder i

MMS

Kalaset igår blev de inga bilder ifrån...jag kom av mig då milo bebis bara tutta hela tiden! Nu till nåt annat... Jag e så sjukt sugen på glögg,ingen sån här glögg från affären...för de smakar varm saft. Jag vill ha riktig glögg... Men de får nog vänta ett livet tag. Jag har ingen direkt favorit smak,men skulle vilja ha. Vilken e din favvoglögg?


Grattis syrran.....

Nu ska vi hasta ner på stan....

Känns ganska så skönt o komma utanför dörren, har inte vart ute på 2 dagar.... min bebis vill ju bara äta så jag har liksom inte tid till nåt annat. Idag ska vi dock ge oss på att handla present till lillesyster som fyller 27 år idag.

GRATTIS SYSTER!!!!!Är lite glad idag oxå... jag har kommit i mina mammabyxor som jag växte ur innan halva tiden gått av graviditeten. Alltid nåt..... 25 kilo kvar till det jag vägde innan jag slutade röka!!!! SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK.... ni kommer få ta del av min vikt(förhoppningsvis)nedgång här på bloggen. Den har i allra högsta grad startat..... dock inte stenhårt då jag ammar bebis, förhoppningsvis så tappar jag ett o annat kilo av amningen.....

Puss så länge, återkommer med kalasbilder sen!

Men titta va trött o färdig man bl

MMS

Men titta va trött o färdig man blir av lite tuttande....


Ja,ifall ni undrar vad jag gör om

MMS

Ja,ifall ni undrar vad jag gör om dagarna så är detta svaret. Ammar! Bregott fabrikens kossor kan slänga sig i väggen. Jag är the number one kossa in sweden tack så mycket! Va till bvc igår,storätaren väger numera 4915 gr. Han har gått upp närmare 400 gr på en vecka sen han dippa. Jag visste inte att stora barn åt såhär mycket... My god! Dom här lökarna kommer hänga vid mina knän på riktigt när jag ammat färdigt....


Nämnde väl mina röda ögon förut...

MMS

Nämnde väl mina röda ögon förut... Jag har sån clear eyes som jag tar såna dagar. Men,hur onyttigt är de att använda ofta? Har hört att de inte ska va så bra för de små kärlen i ögonen...


Urmysigt! Dock så var vi på ett fi

MMS

Urmysigt! Dock så var vi på ett fik som suger. Inga barnvagnar va tillåtna,sen fick man inte byta blöja på stället! Que?


På väg i bilen... Bebis sover. Vi

MMS

På väg i bilen... Bebis sover. Vi ska till gamla stan o gå lite. Alltid velat gå där i juletider men de har aldrig blivit av... Men nuså. Sen ska vi på söder o hämta ett andningslarm...så mamman i huset kan koppla av lite. Puss


Var hittar man G-star jeans till en 12 åring??

Aaaaahhh.... snart är det jul! Det enda som saknas är ju snön dåra. Bor vi så jäkla fel i landet att det är meningen att vi ska vara utan snö varje jul nu elle?? Måste man bo i Nikkaluokta för o få 5 cm snö??? Bor man där följer väl en hel del bieffekter med på köpet.

Som att bara se ljuset ca 2 timmar per dag när det är som mörkast på året.... allvarligt. Jag har en mormor som bor i höjd med Kiruna fast på den finska sidan. Vi firade jul där 1995. På morgonen när man vaknade trodde man att kl var 5... men den var i själva verket 11!! Snabbt ut, hoppa upp på skotrarna...ner till isen o börna järnet.... o kl 13 var det som o trycka på en avknapp för ljuset! KOLSVART!!! Jag var så sjukt deppig efter en vecka att jag bara ville hem.....

Så istället bor man i gråsverige.... vet fan inte om det är direkt bättre???? Nån annan som längtar efter snö??

Vi har de dyraste julklapparna kvar.... ungarna... o det är inga dåliga paket de önskar sig!? Nintendo Wii spel, Nintendo DS, G-star jeans, Lacoste pjuck..... ja.... min 12 åring har kommit på vad som är trendigt  o inte. O riktigt rejält oxå..... FAN, trodde de kunde ta ett litet tag till men NEPP! Grabben har numera koll. Betyder dock inte att jag handlar allt han pekar på, men i julklapp ska man ju få just såna saker tycker jag. Jaja.... var hittar jag G-star jeans till en 12 åring, nån som vet???
Det är bara att bege sig ut i shoppingdjungeln med alla andra blodtörstiga föräldrar!

När man har en liten får man inte

MMS

När man har en liten får man inte så mycket gjort. Nu när kl e kvart över 2 ska vi klä på oss...


WTF! Paus mitt i allt! Shit... Jag

MMS

WTF! Paus mitt i allt! Shit... Jag har ett terminator öga,illrött!


Nu ....nu gäller de!

MMS

Nu ....nu gäller de!


Jag o Milo laddar för IDOL! Först

MMS

Jag o Milo laddar för IDOL! Först ska vi äta tacos med åsa,micke o meja... Tacos e väl så jäkla svensson en fredagkväll? Dock så får de där glaset vin vänta. Jag o husbandet ska göra mitt första glas vin till nåt riktigt speciellt har vi sagt! De blir bästa maten,finaste dukningen,bästa vinet o sen en fet kyss på de så ere klappat o klart för natten! Fniss...


IDOL!!!

Ikväll smäller det!

Ikväll ska vi få veta vem som blir sveriges IDOL 2008!

Jag lackar ur om Alice vinner..... inte för att hon är dålig men för att Kevin är såååå grymt sjukt bra som artist! Jag skiter i om han varit med i Maltas melodifestival hela 2 ggr..... han förtjänar att vinna! Vilken sympatisk icke-svensk kille han är!

" Jag tar trappa för trapp" säger Kevin med sveriges största leende!! Vem säger så o får sverige att le stort i sina TV soffor om inte kevin?? 

"Jag är så lycklig, det här är så roligt!" fortsätter Kevin med ett ännu större leende......

Hahaha, jag har skrattat gott åt honom flera gånger.... eller inte åt, med honom för att han är så jäkla glad jämt! Snacka om o smitta av sig....

Undra tro om han är sådär hemma i bakis soffan en söndagförmiddag en askgrå decemberdag??? Då vet jag inte om jag skulle le lika stort.... då kanske jag rentav skulle tycka att han verkade vara en uppåt-tjack pundare som inte hade nå stopp liksom..... HÅLL KÄFT FÖR FAN JÄVLA DURACELL KANIN...liksom.....ALLT E INTE SÅ JÄVLA ROLIGT O HÄRLIGT..... FATTARU????

Näää... jag tror faktiskt att Kevin är precis sådär lagom glad o positiv..... faktiskt så gör jag det! Jag vill tro det!!Kom igen nu KEVIN!!!! You rock..... tare här nuuu!!!

Snart ska vi åka till mina härliga innebandy grabbar..... pojkar -96 träning o visa upp lilla underverket....

Förresten......vet ni vad dom hade gjort!?

Mina tårar rann..... dom hade samlat pengar i laget, skrivit ett kort med sina namn på (alla sitt eget) o köpt en Nike vindoverall, nike strumpor, och en byxa o tröja till Milo. Buhuuuuuuu vad jag tjöt. En förälder till grabbarna kom upp med hela familjen och hälsade på! Ämen.... snyyyft..... mina hormoner pallar inte sånt nu!

Lovade jag skulle komma på träningen idag....

Älskar dom där pojkarna verkligen! Mina grabbar.... allihop.....

Ska ta lite bilder tänkte jag som jag lägger ut här sen!

Puss på er!!
Suck vad jobbigt det är att vara l

MMS

Suck vad jobbigt det är att vara ledig... Vi bara skrotar o fikar. Stackars oss va?


Var är skallen??

När man lever i den här bubblan så glömmer man bort helt viktiga saker...

* Som att husbandet måste meddela försäkringskassan att han ska vara pappaledig nu så han får pengar därifrån.

* Som att kolla sin mail!!

* Som att gå ut på facebook.

* Som att komma ihåg vad man ska handla hem.

* Som att försöka rensa denna gröthjärna o tänka efter vilka vi har kvar att handla julklappar till.

Huuuu....

Hmm, sen har jag nog inte obemärkt fött en 5 kilos bebis. Jag har fått en rejäl smäll i fogarna/benen i pullan som gör så ända in i h-e ont. AJAJ....vad har han gjort på vägen ut?? O varför får jag alltid såna här konstiga grejer efter förlossningen, sånt som ingen annan haft?? Barnmorskan som ringde igår sa att det nog smällt till rejält på vägen ut så att fogarna kan ha knakat till.... kan hålla i sig i 3 månader! Inte mer??????? Ööööhh.....
 
Jo, sen då.... ni vet dessa härliga hemmisar! THEY ARE BACK!! jIHOOOOO.... eller näää, det är fasicken allt annat än kul. Arslet känns som en jäkla trattkantarell.... hmm, sorry!

Slänger in lite bilder på shopping från igår lite senare....

Nu ska jag ta o duscha mina jättepattar som ömmar, hörs igen!

PUSS PÅ ER!!

Slänger in en söt bild på nyblivna morfar (för tredje gången) o Milo!Godmorgon världen!

MMS

Godmorgon världen!


Såhär har vi de just nu!!!

Jahapp.... nu ska vi snart göra oss i ordning o åka o köpa den dära babysittern. Vår hålas utbud är ungefär detsamma som kattskit men vi gör ett försök!

Hur känns det nu då??

KÄRLEKEN
Ja vi är överväldigade av hela grejen..... Tänk att man kan vara sååå käääär??? Herregud, det är verkligen ingen lek o vara såhär kär, det tar på krafterna!

PULLAN
Aj mina ben i pullan, det känns som jag skjutit ut en hörnsoffa. Benen och fogarna där nere känns överkörda, svårt att ta de första stegen när jag ska knata iväg. Är jag uppe o går för mycket så får jag galen värk o måste sitta eller ligga en stund. Ja, det känns att det kommit ut en 5 kilos klump! Själva pullan är i finfin form ifall nu nån var intresserad?? :D

BRÖSTEN
Okej..... linda rosing, natacha peyre...... släng er i väggen. This is da shit! Lite mjölk i titsen o siliconstinna brudar rodnar när de står bredvid mig. Skulle vilja lägga in en bild men med risk för att få en alltför öppen blogg avstår jag.....  men träffar ni mig kan jag visa! ;) MEN.... det är en liten baksida med de hela.... AJAJAJAJAJJJJJ.... det gör ont som fan stundtals. Min bebis har ju sugit dom till den här formen, o han suger JÄMT o det innebär att det fylls på JÄMT! Undra hur stora de kan bli??? Men jag minns att det brukar lägga sig lite efter att vi båda hittar nån schysst rutin på det hela.

NÄTTERNA
Sömn....where aaaaaaaaaare youuuuuuuuuuuuuuu???? Ja, då var man i de sönlösas träsk igen. Men, jag får sova... jag ska egentligen inte klaga, men det är inget maraton slagga i flera timmar i sträck.... men lyckas jag bara somna om så får jag sova  en del. MEN.... stor bebis = äta jämt!

HUSBANDET
Ojoj, mitt husband är helt till sig.... han gråter som ett barn ibland av ren o skär lycka när han tittar på sin bebis. Å jag me.... Han är rätt trött, så på nätterna när jag säger till honom att kolla till Milo när jag går o kissar så kan han börja klappa kudden istället för Milo. Han har inga hormoner till sin hjälp.... så han får faktiskt sova mycket mer än mig. Sen har ju inte han några tuttar heller..... HAN är en fantastisk nybliven pappa!!

MILO
Vår vackra bebis.... han e så söööt så det gör ont! Sover, äter och ligger o kikar för sig själv.... med mamma o pappa gloendes bredvid. Hans navel håller på o släppa, så nu är de en brun stump kvar som luktar skitilla så jag helst av allt vill rycka bort den, men det får man inte! SLÄPP NU ÄCKLIGA NAVEL!

DAGARNA
Vi njuter av varje dag..... går upp på morgonen o tänder ljus i hela huset. Gör frukost o så tittar vi på TV o myser i soffan fram till mer än halva dan gått. URMYSIGT!!! Jaja, såhär kan jag leva läääääääänge!!

Nu måste jag göra lunch! PUSS PÅ ER

De blev massa fint till vår bebis.

MMS

De blev massa fint till vår bebis. Jag bara älskar lindex barnkläder! Nu ska vi dra o köpa babysitter...


Nu unnar vi oss en liten fika. Fol

MMS

Nu unnar vi oss en liten fika. Folktomt o skönt. Julhandlar inte folk nu? Tur...snart e vi klara me alla julklappar,o milo har fått massor me coola kläder. Puss


Första dan me lite smink i nyllet.

MMS

Första dan me lite smink i nyllet. Ska köpa lite kläder till milo bebis som ju inte kan ha storlek 50-56 eftersom han va modell stor. Han e ju som en 1 måndas bebis redan! Man har inte bunkrat kläder i större storlekar eftersom man tänkt att han inte behöver ha de i början. Tji fick vi!


Nyäten,nybajsad o så bara njuter h

MMS

Nyäten,nybajsad o så bara njuter han i favvofilten. Blixt på kameror är ingen favvo dock!


Milos ankomst!!

Ååååhhh..... heeeeeeeej alla fantastiska bloggläsare!!

Vilken respons vi fått och en massa underbara gratulationer. TACK ALLA FANTASTISKA NI!!!!

Ja till slut kom han ut vår alldeles underbara bebis.... vi är helt tagna hela familjen och han är så underbar så det gör ont i oss. Husbandet är totalt förändrad som människa säger han, han kunde ALDRIG tro att det skulle kännas så starkt som det gör!

Tänkte dra storyn för er!

Ja som sagt, det hela började till slut. Det var knappt så vi kunde tro det när det väl satte igång....
Jag var ju hos barnmorskan på morron, hon gjorde en hinnsvepning (nr 3 i raden) och skickade oss till Uppsala med protein i kisset. Det där proteinet hade plötsligt ramlat ur mig eller nåt för det fann inget i Uppsala. Hemskickade.....

Kände ändå på eftermiddan att nåt hände i min "lilla" mage. Vågade inte säga nåt till husbandet eftersom han är som han är..... Träffade en killkompis på fika som bott utomlands i 4 månader. Medan vi satt där så kändes det mer o mer.....
Vi åkte hem och vid sex på kvällen sa jag till husbandet o klocka lite. 7 minuter mellan alla....

Vid 10 på kvällen somnade jag i alla fall ifrån allt. Vaknade kl 23.30 av VÄRKEN FRÅN HELVETET!! Jag frusta o blåste redan i sömnen. Gick på toaletten o tänkte att det säkert inte var nåt på riktigt! Fick nästa på toaletten. Det hade oxå kommit blod o slem.

Husbandet knatade omkring hemma o släckte, klädde av sig och hoppa i säng.
"Gubben, vet inte om det är läge att gå o lägga sig nu" säger jag....
"Nähä, vadårå" säger han.
"Det är igång nu tror jag" klämmer jag ur mig.

Vi går o sätter oss i sängen och jag får nästa värk, då börjar jag gråta o skaka..... bara adrenalin antar jag eftersom det äntligen satt igång! Jag tar några värkar i sängen o dom är nere på 4 minuter. Vi ringer förlossningen o dom tycker att det bara är att komma in, fort!

När jag reser mig från sängen o ska börja packa det sista får jag värk på värk, var 30:e sekund. Vi båda får nog lite panik här o känner att vi måste ut till bilen fort. Hela vägen till bilen kommer dom var 30:e sekund. Väl i bilen lugnar som sig till var 4:e minut igen. SKÖNT! Jag lyckas mobilblogga, är så glad för det faktiskt.... o det var husbandet som uppmuntrade mig.

Väl i Uppsala o på parkeringen kliver jag ur bilen o det börjar med värkar var 30:e sekund igen. Husbandet stöttar hela vägen in till förlossningen.

Intagningsrummet med kontroll och allt det där..... barnmorksan tycker att jag har dåliga värkar o är tveksam om vi ska bli inskrivna. WHAT THE FUCK??? Jag blir nästan pissed här.... har jag dåliga värkar, jag som verkligen känner av dom som FAN!!

Besviken som få då hon säger att jag är öppen 2 cm. OH MY GOD.... this is going to be a long night tänker jag! Blir i alla fall inskriven och får duscha.Duschar i 1,5 timme.... otroligt skönt till en början. Tills det börjar kännas förjävligt igen, värkarna drar i starkare o starkare. Undersköterskan som hette Dagmar gjorde i ordning vårt rum sådär mysigt med mysbelysning, värmde varma kuddar till mig som jag skulle ha i sängen o försöka sova lite mellan varje värk.Tur att det hunnit bli advent så det fanns lite sånt här i rummet....:)

Väl i sängen så kändes det väl sådär, tycker nog att värkarna blev värre av att ligga men jag kämpade på. Fick akupunktur och tensapparat påkopplad. Öppen ca 4 cm vid kl 4 på natten.Fötterna fulla av akupunktur!Tensen påkopplad!Tiden går o inget händer med öppnandet. Barnmorskan vill att jag ska sitta på en pilatesboll, slänger mig upp på den och tycker jag hanterar värkarna helt OK. Husbandet sitter tätt bakom och känns trygg..... jag flåsar och tar till lite lustagas! Äntligen så får man känna sig lite packad. Jag behövde BORT BORT BORT kändes det som.... rullar på bollen o försöker jobba ner Milobebis.

Den här bilden betyder sååå mycket SMÄRTA!!!!!Efter många långa timmar och inget som händer, jag öppnas typ 2 cm på 3-4 timmar känner jag att jag är på väg att ge upp. Barnmorskan tar vattnet.... inte heller det sätter igång det hela. Efter ytterligare några timmar blir jag undersökt och jag öppnas fortfarande sakta. Jag ber om epidural. Efter många om o men där 2 narkosläkare får sätta den så lyckas till slut den kvinnliga o jag är i himmelriket o kan t.o.m stå upp!!Uppstående med epidural. Här ser jag värkarna men dom känns mer som ett jättetryck bakåt. Som att man ska skita på sig hela tiden... huuuuuu!!!!

Här har det börjat göra förbannat ont igen, husbandet tar en sista bild på oss innan det sätter igång på rikgit. När Milo äntligen bestämt sig för att komma ut till oss......Första bilden på vår lilla gosse! Några sekunder gammal.... den här känslan man har här vill jag återuppleva gång på gång. Större kick finns inte i livet.... fasicken, det finns INGET som slår det!! Där är så stort o så enormt så det går fan o tänka på knappt! Aaaahh..jag ryser.....FANTASTISKT!!!!

Sen kom det vi längtat efter i många år!!Fikabrickan som vi drömt om i alla dessa år som vi inte lyckats..... o titta... nu fick vi vår bricka. Vår bricka som betyder så mycket för oss..... symbolen för att vår älskade bebis kom till oss till slut!!

Slutligen en jättestolt och såååå trött pappa......vi var vakna i ca 48 timmar i sträck!Nu ska jag mata min vackra bebis, återkommer snart igen med mer bilder på han, Milo.... underverket!

TACK ÄN EN GÅNG ALLIHOP! NI ÄR UNDERBARA!!!!

Grattis Fru P!! Du vann!!

Nu är vi på väg hem. Såg att husba

MMS

Nu är vi på väg hem. Såg att husbandet skrivit lite fel längd...haha. Nog för att han e knubbig men han är 54 cm lång... Inte undra på att magen va modell stor. Skriver snart o berättar hela storyn. Puss på er...vi är överlyckliga!


Milo. . Vår milo. 4860gr. 45cm lån

MMS

Milo. . Vår milo. 4860gr. 45cm lång. Och alldeles alldeles underbar. Nina var fantastisk. Mer bilder kommer/ husbandet.


Nu åker vi in... Haft värkar hela

MMS

Nu åker vi in... Haft värkar hela kvällen. Nu är dom nere på 4 min... Hade helt klart glömt hur jäkla ont dom gjorde! Inne i uppsala nu. Hoppas att jag nästa gång uppdaterar er med en bild på milo!


På väg hem... Milo i magen. Hade i

MMS

På väg hem... Milo i magen. Hade inget protein i kisset,troligen min slempropp som ger spår i kisset. Blodtrycket var fine... Husbandet är trött. Han vill träffa milo nu...


Nu e vi på väg till bedömningsmott

MMS

Nu e vi på väg till bedömningsmottagningen på ackis. Ninis hade högt blodtryck o protein i kisset så nu måste doktor titta... I nuläget vet vi inget,igångsättning eller åka hem igen. Vi får se. Puss


ÖNSKELISTAN ÖPPNAD!!

Härmed förklarar jag ÖNSKELISTAN öppnad!!

Japp, nu ska jag starta mina julönskningar här på bloggen.... jag vet att husbandet och mamma läser min blogg o då kan man ju faktiskt räkna med att få nånting av det man önskar. Fasicken vad bra det kan vara men en blogg ibland.....

Hoppas ni oxå hittar nåt roligt som ni kanske kan fylla ut era önskelistor med!

Jag kommer nog att köra nån önskning varje dag, inte för att jag tror att jag får allt men det är alltid bra att ha mycket att välja på..... så står man liksom inte där med ett par morgontofflor på Åhléns o tänker att "Jag tar väl dom här för hon har ju inte sagt nåt om vad hon önskar sig!"Boitherm Age Fitness:
En fantastisk creme som faktiskt visar sig funka redan efter 8 dagar.... slätare hud samt att den förebygger kråkfötter!! JIHOOOOOO.....give it to me!!

Dior Plasticity: En cellulitcreme som oxå säger sig ge resultat redan efter 8 dagar..... GEEEE MIIIIIIG!!!

Lancome CILS Booster: En slags grundmascara som är vit, ger jättelånga och jättetjocka fransar!!!

Lancome Léxtreme Mascara: En kanonmascara som verkligen ger extra extra på fransfronten!!!

Allt från BEAUTYPLANET!!

Nu har jag bråttom, snart kommer husbandet o vi ska till barnmorskan..... sammadragningarna fortsätter med 10 minuters mellanrum!


NO BABY....

JAG ÄR HÄR!!!

Hemma.... inte på BB.....

Igår körde det på rejält hela kvällen! När husbandet kom hem så kollade han konstigt på mig o utbrister: "Vad har hänt med magen!"

"Va?"
säger jag lite skrajt..... trodde att jag fått bristningarna från helvetet.

"Jamen du har ju tappat den typ?" säger han o klappar på den där tomma ytan uppepå magen...

Går till spegeln o mycket riktigt så ser det helt sjukt ut! Magen är liksom avlång. Jag känner att Milo sparkar mycket lägre ner än förut. O hans lilla stjärt ligger liksom vid naveln. Helmysko....

Jag var nästan säker på att igår var det vår tur att träffa bebis.... men, det var inte det. Jag har dock haft onda sammandragningar hela natten, jag har sovit jättedåligt då jag vaknat av dom hela tiden. Det har fortsatt nu på morgonen men det är fortfarande inget RIV i dom. Svetten ska lacka och jag ska ha riktigt svårt att ens öppna käften för att säga ett endaste ord!! 

MEN NEJ....

Milo vill inte ut. I alla fall inte än.... vi kanske ska lysa med en riktigt stark ficklampa vid pullan, eller kanske att jag sväljer en karta... eller om husbandet kanske skriker i pullhålet typ "HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!"

Idag ska vi till barnmorskan, 10.15. Vi får se vad hon säger....

Fortsättning följer......

PUSS

Vår Milo som han såg ut i magen i augusti...... nyfiken nu ju!


 

Nu ska vi se....

Nu är det ju som så att min man är en av de otåligaste männen på jordens yta som jag nämnt tidigare.... därför får jag nästan undanhålla saker som har med eventuella känningar på att bebis om, eventuellt, ifall att , kanke skulle vara på väg.

Han läser ju bloggen så nu får han väl ta del av det om han nu skulle råka hinna läsa innan han åker hem från jobbet.....

Jag har lite känningar, vet inte om det är dumt att skriva om det här eftersom det verkar vara ganska många som följer det här med Milos ankomst! Jag vill liksom inte ge nån några falska förhoppningar.... för så känns det verkligen!

När ungarna frågar "Mamma, känner du inte minsta lilla?" säger jag blankt NEJ!

När husbandet frågar "Känt nåt idag, tillstymmelse att det skulle kunna bli nåt?" svarar jag NEJ!

När mamma ringer för tredje gången samma dag o frågar..... det roliga med mamma är att hon inte frågar rakt ut. Hon vill inte att jag ska bli less så hon liksom snirklar till det med "Hur mår du, allt som vanligt eller?" så svarar jag ALLT SOM VANLIGT!

Varje morgon då jag o husbandet vaknar så känner jag mig nästan ledsen över att min kropp lurar oss hela tiden..... att han får vänta så himla länge på att bli pappa.

Men nu mina vänner händer det nåt, vet inte om det är på G på riktigt men nånting är det helt klart. Kan va så att jag än en gång bli lite lurad av min kropp o att det går så långt som till igångsättning på måndag.....

...men det har flödat slem, det har vart lite blodstimmor i det, jag har haft sammandragningar hela dagen, mensvärk av o till, ont ont stundtals o ett fantastiskt tryck nedåt. Känner nu att det på eftermiddagen eskalerat lite.....jag har tömt magen ordentligt.... känner mig lite orolig i kroppen..... tungt tryck i ryggen....

Så nu får vi se.

Jag uppdaterar er självklart. Även om det skulle va så att jag kröp på alla 4 så skriver jag in i bloggen om vi åker in, skulle det bli akut på nåt annat sätt så kanske jag missar det. Men om det går som det ska så skriver jag in här.

Aja, spänningen stiger.....

Vi får se om det avtar igen o ni får fortsätta lyssna på mitt gnäll här på bloggen!

PUSS & KRAM


Nähäääädå...här är jag minsann!

NÄÄÄÄÄÄ........

Det har bara inte gått o logga in på min blogg denna morgon! Så ingen Milo är född ännu.....

Jag är på BF +8 som det heter. Gått över 8 dagar alltså.... det är inga roliga dagar ska ni veta. Kroppen är sprickfärdig och alldeles stinn av all väska som samlats. Jag har inte ett endaste sätt som är bekväm, hur jag än sitter, ligger, står, går...... Att behöva ta på sig kläder är skitjobbigt eftersom att bara vara i sitt eget skinn är svinjobbigt. Så när jag klär mig måste jag planera strumpor som inte har så spänt gummiband där vid fotleden. En BH som inte spänner för då får jag andnöd o panik. Byxor som inte sitter åt längst ner på hängmagen för då får jag panik o jätteont.... Trosor som inte spänner.

O mina damer o herrar, vi snackar inte juice couture mysdressar eller söta hanky panky trosor här inte... nonono. Modell BIG MAMA som täcker över allt som blivit ärsel den senaste tiden!

Husbandet drog en liten fråga här en morgon under helgen..... det var tur att jag var på bra humör annars är jag rädd att han fått en blåtira modell stor.

"Hur känns det o ha så stor booty nu"...... frågar han!!!!

Jag skratta bara..... för ja, hur känns det??? Åt helvete såklart, det är ju inget man såg fram emot som gravid.... att jag skulle ha ett ärsel som växte typ 5 storlekar. Sen kan det ju vara så att husbandet gillar lite booty... så han kanske bara är glad!! Hahahahaha..... NOT!


Angående det här med min slempropp, ett välupptaget ämnde på den här bloggen, ska fasicken testa o googla på slempropp, ger mig tusan på att min blogg dyker upp där nånstans. Jag börjar dock att tro att min slempropp typ varit i storlek med ett bowlingklot! På riktigt alltså.. hur mycket slem ryms i en kropp??? Skitäckligt, jag vet men det slutar fan inte komma..... nu har det kommit igen under 2 dagar..... Kanske är så att magen min varit så stor pga av en slempropp som varit i size med ett bowlingklot, ingen dum tanke alls.

Mamma blev i alla fall jätteglad för väskan.... så jag lyckades!! Hon hade ingen svart heller så det vart kanon det dära.....

Nu ska jag hoppa in i duschen..... sen har jag den dagliga lunchen med husbandet att se fram emot.

Hörs sen igen.... puss


Den här väskan har jag köpt till m

MMS

Den här väskan har jag köpt till min lilla mamma! Hoppas hon blir glad... Grejen med mamma o väskor är att hmm måste ha en med fack. Annars kastar hon i sin mobil o nycklar i de stora facket. Då svarar hon inte i mobilen o kan inte öppna dörren hemma... Den här har fack!


5 år av lycka.....

Det här känns nästan hemskt men vet ni vad....????  Hur i helsefyr har jag kunnat bespara er en av de viktigaste händelserna i mitt o husbandets liv.

Vi har träffats i 5 år!!!!

De här dagarna, 30/11, 1/12, 2/12 helgen 2003 träffade jag mannen i mitt liv.....

Jag hade länge letat efter den där snubben med tatueringar som kunde sjunga o spela gitarr...o vet ni.... han fanns på riktigt!! Alldeles i min närhet utan att jag upptäckt honom....

Vilken tur att både hans o mitt gäng bokade "fel" helg i Sälen så vi hamnade där tillsammans..... annars hade vi nog aldrig träffats.

TONY....... älskar dig av heeeeela mitt hjärta!! Du är lyckan i mitt liv.... tack för att du finns o för att du hittade mig!!!! Älskar dig tills hjulen trillar av.....

High Chaparral i somras....MidsommarPå bröllop 2006
Fotbolls EMEtt par dagar innan vårt bröllop.....
NYGIFTALite kinabuffe o majssoppa... Mums

MMS

Lite kinabuffe o majssoppa... Mums. Besöket på BB är inte över än. Inget vatten som kommit,dock så har ninis lite feber så vi väntar på provsvar. Är de nåt på dom så blir vi nog kvar... Är de inte åker vi hem. Kl 3 ska vi va tillbaka på BB. Kram så länge


Färdknäpp!

Hmmm...

Ja, såg i förra inlägget att det här med färdknäpp togs upp! Min världens roligaste MALLA såklart..... :)

Det har vi testat.... jag lovar.....

Å det roliga är att färdknäpp gör man verkligen för sakens skull, såhär låter det då:

"Gubben, vi kanske skulle testa det där med färdknäpp?" säger jag...

"Mmm... ja det borde vi" säger husbandet.... jag ser att han blir glad eftersom hans fru vart allt annat än intresserad av att ha elefantsex den senaste tiden. Hon kvävs om hon hamnar på rygg, hon stånkar som en caterpillar traktor, hon orkar inte röra sig mer än nödvändigt.

När färdknäppen är gjord o man märker att JAHAPP, det hände inte ett skit så känns det nästan som att man gjort nåt i onödan. Det är riktigt jävla illa men så fattigt är det på slutet.... helst när man är gravid BIG TIME o inte en söt liten svensk mage som de flesta här i sverige får. Jag ha en finsk graviditet som jag nämnt tidigare.... det är lite annorlunda o WAY TOOO BIG!!

Jag är i den här sizen.....Aja.... nej, färdknäpp funkar inte,...... inte heller promenader...inte hallonbaldsthe..... inte städa o putsa fönster..... inte laga mat....inte bli arg......inte stark mat..... NADA!!!

Så jag ger fan i allt.....

PUSS

Före/Efter bild....

Nu är jag tillbaka från en promenad och lunch med husbandet.

Promenad för att "trycka" ner Milo i utgången

Lunch för att det är de enda roliga jag har att se fram emot på dagarna.

PIZZA.... för att jag totalt skiter i vad jag stoppar i munnen just nu. Det enda roliga just nu är väl att jag äter allt.... dricker o´boy till frukost, äter mackor med ost, äter pizza.....ibland flera dagar i veckan...., dricker läsk.... fikar med bullar på eftermiddagarna.

Hihi.... det ÄR fantastiskt att få äta allt, o faktiskt bara få skita i hur onyttigt det är just nu! Det är sista gången jag har bebbe i magen o antagligen sista gången jag kommer att skita i vad jag stoppar i munnen för sen börjar väl jagandet efter en någorlunda normal kropp.

Jag har en rätt rolig före och efter bild på mig jag tänkte jag skulle dela med mig av! :) O sen en fråga??? Hur i helvete ska det gå till att återfå sin normala hydda.... jag bara undrar!!????

Magbilden....

Ni är så gulliga hörrni.... jag lever MYCKET på era gulliga kommentarer här på bloggen!

Ja... hade jag vart på BB så hade jag nog inte skrivit här idag så ni kan säkert själva räkna ut hur det gick igår kväll.

Husbandet va o spela innebandy, hade drillat lagpolarna med att:

"När Nina ringer så låter signalen såhär o då får ni skrika ut på planen så kommer jag".....

Nina ringde inte för värkarna avtog efter att jag gick o la mig, jag gick o la mig vid 8 o har faktiskt sovit till o från tills nu. Jag var helt slut av alla intryck o allt som hände omkring oss igår.... dessutom tar det rätt mycket på krafterna att gå omkring o ha ont nästan hela tiden.

Idag fyller min söta mamma år, ringde till henne nyss o hon undrade bara hur jag ens orkade tänka på det.... jo, jag tänker gärna på annat just nu.. Längtan efter MILO gör nästan ont stundtals..... så annat att tänka på är lite befriande faktiskt.


Ja... någon efterlyste en bild på min mage just nu..... som ni ser så hänger den nästan av tyngden. Det ser hemskt ut.... men det som är där i är inte så hemskt!!! :)

Puss o så hörs vi...RSS 2.0