Sött som slutar surt!!!







Det sista mysandet ute i trädgården i huset och så tjockkatten oxå!

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Vårt internet är igång.... kan knappt fatta det. Vi har mobilt bredband med en sån liten dosa, den slutade bara funka en dag. Som ni vet skickade jag med det med husbandet, men han har inte haft tid att kolla upp det. Jag ruttna och så tog jag tag i den jävla dosan, böjde till den och VIPS så funkar den. Det ska kvinnor till det mesta ;)

Hörrni, hur handikappad på en skala blir man utan internet. Ok, man har det i luren men det är ju faktiskt inte samma sak, att logga in på internetbanken och sånt är inte bara att göra. Inte heller att lägga in bilder hejvilt. Näää, internet på burken is da shit!!! :D

Nog med glad, jag behöver ogga lite....

1) Jag PMS:ar som vanligt en gång i månaden. Denna gång känns som den sjunde vågen PMS if you know what i mean??? Fet, finnar och så känner jag att allt är värdelöst. Helst kanske gråta sig lite....

2) Jag har tokvärk i axlar och upp i nacken... troligtvis för att den jävla busschauffören envisas med att köra grönlands vindar i fläkten så fort visaren visar över 0 grader. Det drar så man inte vet hur man ska sitta, jag som då är känslig för drag får ont. Snark vilken jävla gammal kärring man är liksom.... eller så är det nåt annat skit jag fått. Vad vad vad i så fall...

3) TOKHERPES under näsan! Snyggt.... snyggt som fan med en blåsfarm under näsan. Det är ungefär 9 små små blåsor som är vätskefyllda. Gör ont, svider och kliar så det är garanterat herpes. Jättekul... jo tjeeeena. "Här inne på KICKS är vi fresch. Kanon snygga är vi... synd bara att den där svarthåriga bruttan fått skabb under snoken liksom!" Suck.. vad har jag brist på nudå? Eller är jag vajsing i magen? Eller bara mensdax... det kan bero på årstidsbyte oxå! Man vet liksom inte... det är som med en trisslott, plötsligt så händer det.

4) Milo är inte på humör! Han är lesen och vill ingenting, husbandet har honom nu medan jag lagar mat och bloggar. Jag känner hur det kryper i hela kroppen på mig när man inte vet vad det är. Där kan det oxå vara vad som helst. Övertrött efter första dagen på dagis efter man haft vattkoppor, håller på att bli sjuk igen, eller så kanske han inte vet själv. När allt bara känns olustigt, som för mig just nu!

5) Husbandet spela in en lliten gullig film igår, det var Milo som fick ett nytt lek golfset som han spela järnet med. Jag råkade hamna på den där filmen lite här och där. Tittade på den igår kväll och fick som vanligt en chock när jag såg mig själv! Alltså.... "Who´s that FLUUUUUUUDKUUUUUUUUUU på filmen???" På riktigt... vilken människa är det där??? Väste till husbandet att ALDRIG visa den för någon! Så idag har jag börjat stenhårt igen. Det går liksom inte och tuta på i halvfart som jag gjort en tid nu. Jag kör LCHF och känner mig som jag brukar första dagen när jag gör det. Hungrig, trött, irriterad och sötsugen. Dock så ger jag fan inte efter.... ska spela upp videojäveln så fort jag tänker sött.

Japp, då har vi gnatat lite då! Fan vad skönt.... lite missvisande med tanke på bilderna är ovan! Ett inlägg som börjar med små pussbilder och en kissemiss förbyttes till det verkliga livet i ett nafs! ;)

OHHH GOOOD, låt mensen komma nu så jag blir människa igen!


Råka sända lite för tidigt..... men ni ...

Råka sända lite för tidigt..... men ni hajar va? Jag vill uppfostra mina barn att alltid minnas viktiga dagar, att alltid slå en signal till nära och kära. Givetvis är de omöjligt att minnas alla polare o sånt men familj!! Inte ens husbandet sa nåt även om jag fick present dagen innan. Dock ska jag säga att det mesta slätades ut när barnen skrivit ett kort och gav mig en ansiktsbehandling i present. Då fick man tårar i ögonen. Tycker du att det är viktigt att komma ihåg?


Sandalväder minsann. I morse när man tog p...

imag0202 (MMS)

Sandalväder minsann. I morse när man tog på sig dom kändes det sådär måste jag säga, men nu vet jag att jag gjorde rätt. Hot as hell idag ju.... Jo, jag kände mig ju lite ledsen igår. Kan tyckas lite slarvigt men så är det. Jag kommer från ett hem där födelsedagar och andra dagar att fira är viktiga. Mamma har alltid varit väldigt noga med frukost på sängen när vi ungar eller pappa fyllt år, samma med farsdag. När jag sen flyttade hemifrån så har jag alltid fått ett samtal på morgonen på födelsedagar och sånt. Detta har då följt med mig och jag är lika noga med samtal och frukost på sängen. Jag fick inge frukost på sängen, inte heller nåt samtal på morgonen från barnen.


Nu är vi på väg ut till svärmor. Vi firar ...

imag0200 (MMS)

Nu är vi på väg ut till svärmor. Vi firar morsdag. Den här jättevackra buketten fanns att köpa på ICA maxi, 99 kr styck. Jag köpte en till min lilla mamma oxå. Sen ska hon få en present oxå, berättar mer om den sen. Själv så fick jag köpa 3 par byxor igår, det var min present, husbandet kom till Uppsala o hämta mig, sen gick vi o handla. Dock så är jag faktiskt lite ledsen. Berättar mer om det sen. Nu ska vi fira..... puss alla mammor därute!!!


Säger bara suck för alla felstavningar!! N...

imag0198 (MMS)

Säger bara suck för alla felstavningar!! Ni förstår väl bara hälften.... måste fixa med lite inställningar i luren. T9 funkar SÅDÄR med tangentbord i luren....sen kan man kanske få ett fungerande internet hemma? Pleeeeease!!!???


Lova ju ett inlägg om ögon makeup remover....

imag0192 (MMS)

Lova ju ett inlägg om ögon makeup remover.... Vill man ha en i bra prisklass rekommenderar jag Kordans, för känsliga ögon. Jag har den för att även liksbärare kan ha den. Det finns en till men den innehåller olja, inte så bra med linser. Sen har Lancome en. Den finns med olja och utan. Prisklassen skiljer sig en del. Loreal ligger runt 80 kr. Lancome runt 280 kr. Lancomen är skitbra och en storsäljare, loreal är oxå bra och en storsäljare! Bara välja. ;)


Vi tittar på pippi.. Det är mycket titta ...

imag0186 (MMS)

Vi tittar på pippi.. Det är mycket titta pippi nu. Å mycket kan själv...som att komma upp i den här korgstolen på balkongen. Lugnet är över...nu är det jaga, kolla, hjälpa och blåsa när man trillar.


Precis somnat....jag har killar på ryggen ...

imag0182 (MMS)

Precis somnat....jag har killar på ryggen så lilla lena knubbiga bebisryggen är alldeles knottrig. Huset är sålt hörrni.... känns konstigt men ack så rätt. Skulle vara så najs med sol på balkongen nu och lite gott i glaset. Nu ska här fredags städa, tror att jag ska köpa min första fredagsbukett idag.


Godmorgon allihop. Jaha, då är dagen här d...

imag0180 (MMS)

Godmorgon allihop. Jaha, då är dagen här då vi blir av med huset på riktigt. Idag skrivs huset över på den nya köparen. Igår var vi och städade ur det sista. Pratade med min granne igår...en äldre dam som inte alls tyckte om att vi skulle flytta. Hon tyckte det var jättejobbigt. Dock så sålde jag in den nya grannen så jag tror att han kommer känna sig Välkommen! Den här bilden tog min svärfar på oss precis när vi var klara med städningen. Titta så tomt det är? Ja...nu börjar stadslivet på riktigt. Slogs av hur enkelt allting är nu. I förrgår spelade husbandet fotboll, i vanliga fall hade jag och milo vart hemma och ugglat. Istället träffade jag upp syrran och vi satt på en bänk på torget medan milo jagade fåglar. Uppe i huset hade det vart alldeles för avancerat att ta sig ner. Packa i vagn i bilen, hinna med en stressad Tony. Enkelt....är ordet. Häromdagen var jag och milo till lekoaeken som ligger ett par hundra meter bort, han älskade parken. Den är en av våra bästa och mest besökta...tänk, bara ett par hundra meter bort? Nej, nu ska jag få i ordning lite papper och fixa frulle. Powerwalken får bli lite senare idag, milo i vagnen och sen jäklar kör vi!


Här ligger min alldeles underbara prickig...

imag0179 (MMS)

Här ligger min alldeles underbara prickiga bebis nyvaken. Han har sovit ganska långa perioder nu när han varit sjuk, och så är han sådär extra gosig och mammig. Nåt lite kul är att han börjat visa sina bestämda sidor. Som nu när jag skriver detta så försöker han slå bort telefonen, han vill ha ALL uppmärksamhet. Igår tog han tag i min kind riktigt hårt och nöp ordentligt när jag tittade på TV. Look at me mommy! Vårt interner är pakt så all bloggning sker genom telefonen, trist...vill ju visa massa bilder. Husbandet har tagit med det till jobbet men det verkar inte bli helt för det! :) Har dåligt samvete idag...bara för att jag vart så duktig med mat och morgonprommisarna nu..så idag svullnad man en 100 ge chokladkaka. Till lunch blev det ärtsoppa och pannkakor. Kan nån hitta min karaktär??


Det här är ett par Lee jeans. Det är mina ...

imag0173 (MMS)

Det här är ett par Lee jeans. Det är mina Lee jeans, jag hade dom för nåt år sen, senast var på en grillfest. Vi hoppade studsmatta och husbandet har knäppt ett foto på min stjärt där i studsmattan. Det är en bra bild och jag kan knappt tro att det är min stjärt. Dom här jeansen är i stl 27, ja i tum alltså. Jag ska i dom innan det här året är slut. Detta för att jag inte ens får upp dom över min stjärt eller lagårdsvägg. Jag ger mig själv lite tid...för i dom SKA jag. Dom här jeansen och det fotot där i studsmattan är mitt riktmärke....


Godmorgon världen! Här sitter vi nyduschad...

imag0171 (MMS)

Godmorgon världen! Här sitter vi nyduschade och myser, milo är verkligen såååå söt med sin lilla badcape. Jag har vart på en riktigt tuff powerwalk på morgonen,benen värker nu. Milo är fortfarande prickig och kommer inte gå på dagis på hela veckan. Återstår att se om jag vabbar hela veckan,husbandet kan inte vara hemma alls då dom är en kort på jobbet.... Varför drabbas man av dåligt samvete när man är HEMMA? Jag vill inte ha det....


Vattkoppor in da house!



Godmorgon världen.....Ja var börjar man? Vilken natt vi haft. Ibland vill det sig inte helt enkelt och man får såna här perioder. Nu är en sån period...

MILO = Vattkoppor. Det har härjat likt en löpeld på dagis och nu har turen landat hos honom. Såg redan i söndags att där var några konstiga prickar, men eftersom myggen anlänt tänkte vi inte så mycket mer på det. Förrän efter dagis igår..... eeeh, nä inga myggbett. Det är vattkoppor. Jag fick det när jag var 17 år. Jag hade vattkoppor i halsen, i ögonen, i underlivet.... ÖVERALLT. Herregud så sjuk jag var, var borta från skolan i en månad. Det blir ju som tur är inte lika allvarligt för de små. Milo kliar lite och är lite gnällig sen har han härjat lite inatt men mycket mer än så är det inte. Dock så VABBAR jag idag, husbandet kan inte på hela veckan då en ur styrkan åkt utomlands. Sen ska ju barn med vattkoppor helst inte vara på dagis.

KATTEN = Ja, miljöbytet för katten har väl gått sådär ska jag säga. Han har jamat från klockan 2 inatt, och det var då han brukade gå ut när vi bodde i huset. Vi har släppt ut honom lite på balkongen men där får han inte vara själv då vi inte köpt något nät till balkongräcket ännu. VI bor 2 våningar upp så ett fall skulle kanske inte vara så bra. Så när katten tystnat för en stund så har Milo satt igång. ZZZZzzzzZZZZZzzzz.....

JAG = Som vanligt och det slår aldrig fel.... jag får inflammation i muskelfästet i bröstet så fort vi renoverar eller flyttar. Det har vart såhär de senaste fem åren och jag vet inte vad det beror på. Det gör vansinnigt ont och man vet knappt hur man ska vara för att det inte ska kännas. Det blir IPREN tuggande, det är ju ganska skönt att kunna göra något när man precis flyttat in menar jag och så är jag halvt invalidiserad. :(((  

TAKET = Ni vet ju att vi hade ett smärre problem i huset med takläcka. Både jag och husbandet ryser på kroppen då vi hör att det överhuvudtaget droppar någonstans. I morse vid frukost hör jag det bekanta ljudet. (((DRIPP DROPP))). Drabbas av panik och letar febrilt efter läckan. Ja men se på fan. En liten takläcka i köket har vi här i hya bostaden. Ämen vafan, förföljer det oss nu eller vad? Det som är skillnad nu är att man lyfter luren och så ringer man bara. TJOPP TJOPP.... rör er hitåt taket läcker och så kan man lägga ner det både mentalt ochj ekonomiskt. I ett hus är man ganska ansvarig... inte så ganska utan helt faktiskt. Det känns skönt... men utan läcka vore ju ännu skönare.

Nähä, nu ska jag ta hand om min prickiga son.... hörs sen!

Puss ♥

HAHAHAHA..... eeeh. Kolla alla stavfel i i...

HAHAHAHA..... eeeh. Kolla alla stavfel i inlägget. På riktigt,kanske dax att lägga ner mobilbloggandet? By Therese watt. .....HAHAHAHA. skapligt gott skratt jag fick mig här på bussen....


Greker överallt....det var nåt nytt....gre...

Greker överallt....det var nåt nytt....grejer telefonen, GREJER!


Sitter på bussen hem från jobbet. Haft min...

imag0130 (MMS)

Sitter på bussen hem från jobbet. Haft min distriktschef på besök. Allt gick bra och det är skönt att få lite feedback på det man gör om dagarna. Jaha,ny ska man hem till röriga lägenheten. Alla kläder ligger i plastsäckar,greker överallt. Var är mina trosor? Äsch jag skiter i dom liksom.... Var är handdukarna? Äsch jag torkar mig på toapappret här.... Fän,det är verkligen drygt innan man kommer i ordning. Bara vi får tapetserat och målat så man får upp alla grejer överallt. Sen ska det ju städas i huset också.....kuuuuuuuuuul! Nej,bara bita ihop. Kör nu för fan bussjävel så jag kommer hem och får ta av mina killer pumps........ bit ihop,bit ihop, bit ihop. By Therese watt. Hittade den där bilden här ovan i min lur. Visst ser jag viol ut? Snark....där får man för att man försöker se allvarlig ut.


Nu är vi i den NYA LYAN!



Här inne sitter jag nu och bloggar. Jag sitter på en stol med laptopen på
bänken till vänster.


Allt är upp och ner här hemma. Känns konstigt att säga hemma faktiskt. Det känns inte så just nu men det kommer. Inget känns som hemma förrän man är klar. Just nu ser det ut som ett SKÄMT! På riktigt alltså... det är frejer överallt och allt känns som ett enda stort kaos.

Imorgon är en ny dag och då tar vi tag i det hela. Just nu är jag så trött så jag typ vill falla ihop och bara lägga mig på golvet och somna. Vi fick massa hjälp av nära och kära som tur är, annars hade jag väl hållt på än. Det är inte liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite grejer man har, man tror att man har minimalt och enkelt hemma men sen visar det sig att det finns undangömda grejer som skulle räcka till alla invånare i arvidsjaur. Shit vad kämpigt alltså. Men nu är vi i alla fall här.

Milo var lite svår att natta, han känner väl av att nåt inte stämmer. Stora pojkarna är oxå lite förvirrade.... men mamma Nina pratar med sin allra bästa "lugnande mamma" röst och säger att allt kommer att bli bra så fort vi alla landat och alla pinaler står på sina platser.

Det blir finfint det här.....

Men nu ska jag bädda lite sängar åt de stora grabbsen, ta en bärs och stupa i säng.

Hörs imorn mina hjärta! ♥

Puss

Grattis ANNICA! Du vann!



Då vill jag GRATULERA Annika som blev vinnaren av det underbara baddräkten och mössan från PING PONG barnkläder i min tävling!!!

Annika, mejla mig önskemål om storlek och din adress på min mejl, ------ [email protected]. Är du osäker på storlekar så kan du besöka PINGPONG:s sidor för info!


Lunch på nyöppnade MAX. Vår lilla håla lik...

imag0166 (MMS)

Lunch på nyöppnade MAX. Vår lilla håla liksom,hihi...


Frånvarande bloggare här som meddelar att ...

imag0164 (MMS)

Frånvarande bloggare här som meddelar att flytten är i full gång. Jag har semester idag o husbandet med. Nu först morgonpromenad. Kan inte låta bli att bli så frälst av naturen...kolla så fint? Vi bor precis bredvid en golfbana...en stund till i alla fall.


Hahaha...typiskt mig och bli såhär glad ef...

imag0154 (MMS)

Hahaha...typiskt mig och bli såhär glad efteråt. Lite stolt ofärd, som en liten femåring!!


Skapligt säker brud på bilden där. Börjar ...

imag0153 (MMS)

Skapligt säker brud på bilden där. Börjar ni brinna så kan jag numera släcka er. Brandutbildning avslutade dagen idag...


Världens bästa SCHAMPOO



Här har ni ett utav världens absolut bästa schampoo och balsam. Det finns även en inpackning i samma märke och det är RUGGIGT! Denna schampoo finns för alla sorters hår, själv använder jag det som är för förstört och torrt hår.

Jag har otroligt nog inte klippt mig på över 2 år. Sist jag klippte mig var i februari 2008, precis innan jag blev gravid med Milo, efter det har jag inte ens toppat mig. Jag gör nämligen såhär när jag ska spara ut håret. När man inte klipper sig måste man TOKVÅRDA håret, det innebär att inte tvätta det för ofta samt att vara snäll mot det med riktigt bra produkter. Inpackning kör jag varje gång jag tvättar det, och tvätta får man göra max 2 ggr i veckan. Helst 1 gång i veckan om man vill att det tokväxer. Den här metoden funkar på mig, sen är vi alla olika. JAg vet dock att mitt inte växer mer av att jag toppar det ständigt.

Det är, ska jag erkänna, ganska svårt att låta bli att tvätta sitt hår, helst när man powerwalkar på morgnarna. Lösningen heter torrschampoo. Håret känns fräscht och även hårbotten. Det är ju just det torrschampoo är till för. Det finns ett från Tony & Guy som är grymt! Doftar LOVELY...påminner lite om parfymen GUCCI Rush. I med det ba så är man som ny.

Nåväl.... det här schampot och balsamet här ovan är AMAZING!! Det doftar verkligen ljuvligt och är kanonbra för håret. Mitt eget blev som nytt av det här. Ok, det kostar lite.... typ 100 spänn flaskan. Fast just nu har vi kampanj på den på KICKS ifall du vill testa. 89:- per flaska tror jag det var nu.

Nu börjar jag sakteliga få ett sug att förändra mig lite. Att fixa och trixa med håret. Jag vill göra nåt nytt. Jag har vart svarthårig (med undantag för 3 år sen då jag var platinablond) säkert dom senaste 10 åren. Så nu känner jag för att göra nåt, jag kikar mycket på folks frisyrer nu o försöker få idéer. Längden ska ju givetvis vara kvar men jag vill göra nåt med färgen... vad vet jag inte än. Har lite idéer men när det händer... ja det får vi se?! Man ska ha tid oxå!

Utbildningen idag var ganska så tuff! Förmiddagen bestod av att VD:n kom och snackade lite. Sen har jag gjort prov och suttit och lyssnat på ekonomiska termer från kl 13 - 17. PIUUUH.... men det är bra skit vi får lära oss! Tisdag och onsdag kommer vi ha utbildning från 08 - 18, det blir långa dagar minsann.

Nu soffan och HOLLYWOD FRUAR!

Puss och ha en fin kväll! ♥


Bilder på nya lägenheten!



KÖKET



KÖK sett från MALLRUMMET (mat/allrum)



MALLRUM och TVRUM, med ett gäng möbler som ska målas vita!





Och så STOLTHETERNA då.... BAAAAAAAAAAAAAAADRUMMMMMMMMMMMMMMMMMEN!! :)





Bjuder på lite bilder från vår lägenhet. Har inte fått med vårt sovrum då det inte blev någon bra bild.Som ni ser så är det lite målning och tapetsering som gäller innan inflytt. Badrummen går ju som sagtvar inte att göra så mycket åt utan man får helt enkelt göra det bästa av det hela! :)

Ja igår hade vi en smått hektisk dag. Vi började ju som sagt att flytta ur garaget. Det var allt vi hann eftersom det är 3 olika ställen allt ska till. Det är återbruket, nya lyan och svärföräldrarnas loppis. Så bara garaget tog hela dagen igår.

Kul var dock att vi hittade ett gammal matsalsbord och 8 gamla stolar hos svärföräldrarna, så ett litet byte gjorde att vi fick allt med oss hem igår. Nu ska det bara målas och kläs om så kommer det att bli så himla fint. MALLRUMMET som jag kallar det (mat/allrum) ska bara bestå av matsalmöblemang. Vi får plats med 12 stolar runt bordet där och det ska vara vårt UMGÄNGES rum. Där ska vi äta och bara umgås, sen har vi TV rummet bredvid med dragdörrar som man kan ha barnen i så att dom får titta på TV i lugn och ro.

Köket är väl inte det finaste. Det är såna oxblodsfärgade luckor och det kanske inte är helt i vår smak. Vi ska ändå kolla upp detta då vi har min pappa som skulle kunna lacka om luckorna så att det blir snyggt. Även om det är en hyresrätt så vill man ju ha det så man trivs, vi kanske blir kvar här ett tag ju!

Annars så känns det kanon. Jag har fortfarande min häriga magkänsla kvar och atmosfären i lyan känns härlig. Vi ser alla fram emot det och bättre kan det inte bli.Vi har ett litet bekymmer dock. Vi har ju vår katt. Vår katt kan inte följa med till lägenheten då han skulle bli galen eftersom han för det mesta är ute. Vi har frågat runt men inte hittat nån som vill ha en katt. Han är ju så bra! Han har aldrig kissat eller bajsat inne, han har ingen låda inne ens eftersom han går på "toa" utomhus. Han är en rar kisse som är värd ett hem där man kan vara ute helt fritt. Vi var inne på att ta med honom dit men rent praktiskt så kommer det inte att gå! Hmmm... vi klurar vidare.

Nä, nu måste jag göra mig i ordning, en vecka med utbildning i Stockholm väntar och en herrans massa packning här hemma. Ojoj, detta blir en tuff vecka. Ha det så bra alla och hoppas ni får en fin måndag!

Puss ♥


Grillkväll och garageflytt!









Mysigt med vänner och grillkvällar. Det är väl få saker som är så
fantastiska som det? Vänner, mat och dryck.

I fredags bestämdes det husflux bara att vi skulle ta en grillkväll hemma hos oss. Jag åkte och handlade i fredagskaoset med en hungrig Milo (inte att rekommendera så tur är att affärerna bjuder på banander till barnen). Vi åt fantastiskt gott och drack ännu godare ;) Nääää, men jag har fallit pladask för shiraz viner, i fredags fick jag smaka ännu ett som var farligt gott. Jag var lite lätt insnöad på chilensiska viner tidigare men nu har jag ändrat mig totalt.

Det var nog den sista grillkvällen i huset. Känns konstigt men konstigt nog inte på ett dåligt sätt. Jag längtar otroligt mycket till den nya lyan och det ska bli jätteskoj att flytta. Ok inte själva flytten, det suuuuuuuuuuuger men sen när man landat därborta. Då kommer jag att njuta tror jag... det känns helt enkelt bara bra i magen och den känslan litar jag oftast på.

Igår var vi ju och kikade på utemöbler. Vi har hittat såna som vi vill ha men avvaktar till vi flyttar in. Tanken med balkongen känns så himla fin upp i hjärnan, sen är frågan hur det blir på riktigt. Jag har så höga förväntningar just på balkongen så nu vill jag att det blir som jag tänkt! :)

Kvällen avslutades på en väns nyöppnade krog här i stan. Superbra allting, jättegod mat och mysig inredning. Dit kommer vi garanterat att gå flera gånger!!!

Nähä... nu måste jag klä på mig. Det väntar en stenhård dag med garageröj och förrådsröj. Vi ska även flytta över en massa idag så vi har och göra.

Ha en skön dag!

♥ Puss


Min nya HTC!






När man är en god fru så får man som man vill ;)

Minns ni att jag skrev ett litet oskyldigt inlägg här på bloggen om en ny telefon. Husbandet verkar på något konstigt sätt ;) ha tagit åt sig och kom hem med den här till mig!!! Gissa om jag blev glad? Jag har varit lite "anti" mot såna här touchtelefoner och tänkt att man fan inte ens vet hur man ska ringa ifrån dom, bl a husbandet egna telefon. Jag fattar inte hur jag ska ringa och blir galen om jag nångång ska låna den. Men den här är verkligen JÄTTLÄTT. Jag ÄLSKAR den kan man säga...

Det är en HTC Hero. Tydligen var det förra årets mest sålda telefon och nu har jag fått en! Hihiiii... Jag kan göra ALLT med den. Nåt som är riktigt kul är att alla mina kontakter i telefonen är synkade med facebook, så har jag Ditt telefonnummer i mobilen så ser jag så fort du uppdaterat din status på fejjan bland mina kontakter. LYYYYYXIIIIIIIIIIIIIGT!!! :) Sen är det vanligt tangentbord när man ska skriva mess, är fortfarande lite ovan men det funkar bra och jag blir bättre och bättre på det. Tyvärr så känner den inte av naglar så man måste "toucha" med fingertoppen, det är liksom det jag nu håller på att lära mig. Hur jag ska få till snitset! Jag är JÄTTELYCKLIG över mina nya telefon (lite julaftonkänsla över det hela), TACK snälla husbandet, ♥ u och du är BÄST när du vet vad frugan behöver!!

Loungemöbler och TUMMAR!!



Aaaah...drömmer om varma kvällar med såna här möbler på balkan.
Krypa upp nyduschad i morgonrock med en kylande drink i handen.
Huden svider lite efter dagens solande och semestern har bara börjat! 
Det är vad vi är ute efter nu... och ett feeeeeeeeeeeeetstort matsalsbord!

Hörni... jag var in i LYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN igår! Husbandet har varken fått en blåtira eller blivit utskälld. Jag är nämligen KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! Jaaa, alltså åh vad jag tycker om den. Ok, den är gigantisk och vi kommer säkert att tappa bort Milo bland rummen lite då och då men guuuuuud så mysig den är! Milo älskade dessutom och springa på alla ytor när vi var där igår!
Den kommer jag säkerligen inte alls vilja flytta ifrån, jag kommer säkerligen inte vilja leta efter annat heller men, vi har sagt att vi får se hur det går och hur det ser ut ekonomiskt. Håller det att vi bor kvar så kanske vi gör det några år. Men som sagt, vi får se.

Nu när vi ska få tapetsera lite och måla om lite så kommer det bli hur bra som helst. Sen att köket och badrummen inte alls håller samma kvalité som våra badrum gör idag är en annan sak. Men på något sätt överspeglar de "bra" sakerna allt sånt så att det inte gör något alls. Och som sagt tidigare kommer jag att GO NUTS i badrummen för att få det till nåt annorlunda och bra! :)

I helgen ska vi börja rensa ur garaget och förrådet och börja flytta över sånt. Nästa helg flyttar vi in. Känns faktiskt helt galet. Dessutom går jag utbildning i Stockholm måndag till torsdag nästa vecka så jag vet inte när jag ska hinna allt. Kanske får skita i att sova helt nästa vecka, då ska det väl gå??

Nähä... mot konstrotting affären. Här ska fluktas på utemöbler, hittar vi några kanonbilliga på REA kanske vi slår till! :) Längtar till jag får lägga ut lite bilder här från vår lägenhet. 

Njut av dint väder idag hörrni!!!

PS: Idag vill jag att ni håller tummar för en väldigt nära vän till mig. Hon behöver dom då hon ska göra nåt väldigt stort och avgörande idag. Jag hoppas att det går vägen...... tänker på dig S!!!!!!

Njut av fint väder idag nu♥




Lady GAGA lookalikes!



Hittade den här alldeles UNDERBARA videon på Agnieszkas Blogg. Jag TOKDIGGAR ju Lady Gaga....
Och nu har jag blivit förälskad i det här gänget oxå!

Lägenhet, välling, barn och blåtira!



Nytt nagelgodis minsann! DIOR har ett lack som är sjukt snyggt. Det är mörk mörk vinrött på
gränsen till brun så det nästan skiftar i svart (hängde ni med ;)). DIOR har bara ett som är såhär
mörk vinrött så den är inte svår att hitta ifall ni får för er att skaffa det. Ett enda lager är detta och täcker
ASBRA!!

BARNEN
Här sitter man vid köksbordet, ledig och vaken. Hela familjen sover, vi hämtade Elliot igår då hans pappa skulle på taklagsfest. Thedde sov hemma hos pappa med en kompis, fniss.... känns så kul att han är så stor nu så han liksom klarar sig helt själv. Elliot är fortfarande 2,5 år yngre och vill till mamma om pappa ska bort. Lika glad är jag för det.... hönsmorsan liksom.

VÄLLING
Återkommer till vaken. Milo fick ett smärre spunk vid 5 tiden i morse. Han ville dricka 2!!!!! flaskor välling. Räckte inte med 1 flaska. När han väl lugnade sig så var jag redan för pigg. Blir så trött när det blir såhär. Jag vill ju oxå fetslagga nu när man får. Suck, aja... då får man väl göra det bästa av det hela och göra lite "nytta" vid datorn.

LÄGENHETEN
Börjar förbereda lite smått för flytten. Imorgon får vi nycklarna till lägenheten och jag får ÄÄNTLIGEN se den. Det var på tiden. Jag har känt mig som en liten unge dagen före julafton i flera dagar nu. Häromdagen tvingade jag husbandet att åka och ställa oss utanför själva huset där lägenheten är. In på gården och in i trapphuset. Sen att lägenheten är en takvåning är en annan sak ;). Känns helt galet att vi tackat JA till en lya jag inte ens sett. Tjejer??? Är inte det de man kallar för TOTALT FÖRTROENDE??? Husbandet har liksom fått ta ett sånt avgörande beslut? Inte för att jag på något sätt förringar *host host* hans smak eller känsla för inredning men jag känner att jag släppt ett STOOOOOOOOOOORT ansvar till husbandet! Han har faktiskt skämtat lite om det och sagt att "Tänk när jag släpper in "Lill Hitler" (jag dåra) i lägenheten och du blir asförbannad och undrar VAFAN jag gjort!" Så skrattar han lite efteråt, någonstans märker jag dock en skräck i hans blick. Hehehe.... *tar mig på hakan* vi får väl se hur många blåtiror det blir! :) Nyfiken är jag i alla fall... så jag fan snart spricker!!!!

Nu frukost. Sen kladdkake fika hos våra vänner Åsa & Micke, längesen sist nu. 

Puss och njut av ledig dag! ♥

Eftersom jag fick lite bråttom nu på slute...

dsc04344 (MMS)

Eftersom jag fick lite bråttom nu på slutet så jogga jag sista tredjedelen. Mäkta stolt över mig själv nu:-)


Jag har ett dilemma!



Är inte detta det ABSOLUT snyggaste badrummet du sett??? Va???? :D Detta är vårt blivande badrum förstår ni. Det är direkt taget ut 80 talets färgade porslins era. Då när ALLT i ett badrum skulle vara rosa,
blått eller gult.


Alltså, nu har jag lite att sätta tänderna i. Hur i helsefyr får man ordning på ett badrum som detta?? Alltså, det är ju inte direkt att man byter ut skiten då vi faktiskt bara hyr det. Utan här gäller det att gå nuts. Att totalt tappa besinningen och liksom fylla på känslan i detta rum.

Jag klurar på om jag ska fylla på med ceriserosa och svart. Eller ska man blanda i limegrönt. Kanske lite trädetaljer i form av mörkt trä? Jag skulle vilja få tag på en ceriserosa typ kristallkrona. Alltså jag blir inte klok, ni hör ju hur mina tankar går?! Jag är ändå mogen att gå vidare i min inredninsstil, i varje fall i vissa rum. Här hemma har vi det ju sådär minimalistiskt med färger. Mycket vitt, beiget och svart. Det kanske är dax att gå vidare nu? Att våga exprimentera med färger. Jag behöver lite färgklickar i mitt liv tror jag och kanske ska gå mot strömmen nu.

Detta badrum är i alla fall nåt att bita i hörrni. Kanske nåt för Simon & Thomas? Tänk om man kunde ha dom som sina egna inredningsarkitekter just nu. Dom gillar ju färg som tusan dom.... dessutom platsar detta badrum i sveriges fulaste badrum idag! =)

Coolt till de små!





Finns det nåt så coolt som barnskor. Coola barnskor dessutom.
Typ som dom här skateskorna jag sprang på?
Jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser att bebisar har coola
skor.

Jag sprang på en sida som heter www.skatekids.se! Oh my god vad mycket coolt det fanns där. Allt från coola skatearkepsar till burtonhoodies. Allt för våra små. Nu är skorna i största laget för Milo eftersom de flesta storlekar startar på 28. Han har 20 nu så det är väl ett litet tag kvar kan jag tro... Dock så vet jag var jag ska handla sen när han blir lite större. Finns det nåt coolare med småkillar som är helt klädda i skatearkläder?! Smälter totalt.... 

Lite piggare bebis idag. Så pass att man f...

dsc04343 (MMS)

Lite piggare bebis idag. Så pass att man får vara ute och leka en stund. Vilket väder vi har idag!!


Snyggt sommarlack!



Tänkte jag skulle visa ett riktigt sommarlack som dykt upp nu. Vi har det på KICKS bl a. De flesta
färgerna tog slut nästan direkt. Lacket är från Mavala och numret är 149.
Lite kul färg att ha såhär på våren.
Som ni ser på bilden så är mitt lite avskavt, men det har suttit perfekt
i över en vecka.
Ska snygga till det lite nu tänkte jag...

Maria Montazami bloggar!




Wieeeeee, nu blev jag ju alldeles glad i hjärtat! Maria Montazami bloggar ju.... nu kan man få en dos Maria Montazami VARJE DAG!!! Lycka....

Morgonpromenaderna har STARTAT!!



Jag har just vart på min första morgonpromenad på väldigt länge. Jag hade verkligen totalt glömt
bort
hur ljuvligt det är. Solen var precis på väg upp, det är så fresch i luften så man riktigt känner
hur
mycket frisk luft man andas in i sina lungor!

Ja, nu äntligen känner jag att det jag pratade om förut blir verklighet. Det är drygt en månad försent men det har inte funnits varken ork eller tid tidigare. Nu vet jag att det handlar om en uppoffring från min sida. Det är att gå upp tidigare på morgnarna. Kan kännas förjäkligt och lite överdrivet att gå upp 45 minuter tidigare för att få promenera, men jag VET att det kommer att vara värt varenda sekund. Man blir piggare gladare och allmänt friskare av att göra det så dom där 45 minuterna varje dag kommer jag få igen flera gånger. Jag ska försöka gå varje dag i veckan, helmorgnarna får vi se hur det blir med!? NU KÖÖÖÖÖR VI!!!


PINGPONG BARNKLÄDER TÄVLING!



Då var det TÄVLINGSDAX igen. Jag lottar ut underbart till våra små från PINGPONG BARNKLÄDER. Allt här ovan (i valfri storlek) blir ditt om du anmäler dig bland kommentarerna här nedan! Paketet innehåller en mössa från Lundmyr of Sweden och en baddräkt som passar både flickor och pojkar, tänk så coolt på badstranden i sommar?! Baddräkten är oxå från Lundmyr of Sweden.

Såhär gör du:

* Skriv en motivering till varför just du ska vinna paketet bland mina kommentarer!
* Kika in här igen senast lördagen den 22 maj för att se om just du vunnit!
* Glöm inte att ange din bloggadress eller mejladress för att jag ska kunna kontakta vinnaren!

Inte svårare än så alltså!!!

TÄVLINGEN PÅGÅR T.O.M fredagen den 21 maj! LYCKA TILL!!

IPHONE???



Aaaaaah.... hur snygg är inte den här då?? *blink blink blink*
översänder
jag härmed till min man. Om jag skulle vara den bästa
frun EVER, skulle man kanske få fråga om man
kanske fick en sån här...
ja alltså om man är riktigt snäll, inte sur och
bara glad?!

Vi är en stor familj, med det menar jag en 3 barnsfamilj. I en 3 barnsfamilj finns det inte utrymmen för en massa onödiga saker. Man köper det som behövs, det är inte så att man kan FLÄSKA på med det ena onödiga köpet efter det andra! NOPE... det är förjäkla tråkigt ska jag säga för om jag kunde så skulle jag fan inte ha tid och jobba för allt shoppande!

Men men, även om man är en medelsvensson familj så händer saker med ens mobiltelefon vare sig man vill eller inte. Huxflux häromdagen så drog min front på min mobil. Ja den bara lossna. Jag har kunnat satt dit den igen och den fungerar men då tändes ett litet hopp om att den kanske skulle paja ihop snart. Så att jag bara var tvungen att köpa en ny lur.

Har ni iphone eller känner ni nån som har? Vad tycker ni om den? Jag har läst lite och känner att den är så bred och besitter en jäkla massa jag skulle kunna ha nytta utav. Jag som busspendlar tex skulle säkert kunna göra massor på bussen med den... Kolla fejjan =) Mejla =) Lyssna på musik =) 3 saker som jag knappt har tid med annars.

Inspiration Cassandra Rhodin



Med ens när man fått tag på lägenhet och ska få ett nytt
boende så sätter såklart inredningssuget fart. Nu går mina
tankar i 300 och jag vill fixa och dona en massa! Den här
tapeten i hallen skulle t ex inte vara fel.

Till saken hör att jag inte ens sett lägenheten!!!! Kan ni hajja???? Jag har gett husbandet ALLT ansvar att bestämma om det här var en lägenhet för oss eller inte!? Han åkte dit i fredags på lunchen då det faktiskt var lite brådis att bestämma sig. Vi skulle få den om vi ville ha den. Husbandet ringde på morgonen, visning på lunch och vi bestämde oss genast. Dom som äger lägenheten skulle kolla med paret som anmält intresse innan oss om de ville ha den och idag fick vi veta att VI FICK DEN!! Till saken hör att detta är en lägenhet som är ÖVERFÖRJÄVLIGT stor. Det är 7 rum och kök....på 240 kv!!!!! Jag vet att det låter helt jävla sjukt men vi har faktiskt haft lite smått panik. Vi har letat och letat, ringt och ringt men inte fått tag i nån lägenhet. Att flytta hem till mamma och pappa känns uteslutet så vi hade faktiskt inget val heller. Den är inte direkt billig men vi klarar det. Dock så försvann lite utav tanken med att sälja huset. Vi skulle ju bo så MYCKET billigare nu var tanken dock så kommer vi givetvis att fortsätta leta lägenhet men nu behöver vi inte känna oss paniska! Sen följer en hel del andra fördelar med som att allt skjutsande på barnen nu faktiskt tycks vara över. Det är nära till skolor och sporthallar. Bara där spar vi nog flera tusen i månaden... på riktigt!!!

Vi får den redan på fredag. Då ska vi oxå gå igenom var vi behöver nya tapeter och eventuell ommålning. Dom kommer att bekosta allt bara vi gör det själva. KANON! Den ligger på stan väldigt nära stora killarnas pappa vilket kommer underlätta hästlängder för oss alla. Jag har ca: 30 sekunder till bussen! =) Det är sant, det är jättenära och jag ser busshållplatsen från fönstret. Där finns en stor balkong, massa häftiga stora rum och vi kommer stoltsera med byns fulaste men största badrum. Vad säger ni om 2 laxrosa handfat med ett laxrosa badkar mitt i??? :) Men jag ska nog försöka göra nåt coolt utav det oxå! =) 

Jag är så sugen på att sätta nåt utav Cassandra Rhodins skapelser som väggmålning i nåt utav de stora rummen. Kolla så mycket häftigt hon gör:





Suuuuuck.... sugen så sugen! Var får man tag på det då tro? Eller ska man ge sig på nån egen målning... ? Nää, skulle inte tro det, jag tror inte det skulle bli bra! Återkommer såklart med bilder från lägenheten så fort jag har några!

Puss ♥

ÄNTLIGEN

Wiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... vi har fått lägenhet!!!! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Här ligger vi. Milobebis är sjuk igen:-( B...

dsc04338 (MMS)

Här ligger vi. Milobebis är sjuk igen:-( Blev en snabbis in på jobbet för att rodda ihop det hela så att husbandet kan jobba. Tänk vad jobbigt det ska vara att vara liten. :-(


När han sökte IDOL 2010











Igår var jag och husbandet med om en JÄKLA prövning helt klart! Det var
nog bland det tuffaste i "väntning" jag varit med om. Bilderna ovan talar väl
sitt tydliga språk om hur många det faktiskt var som sökte. Läste på text
TV igår att det var 10 500 som sökte i Stockholm igår. De bev tvungna
att bryta kön för att be vissa återkomma idag!

Idag är man lite måttligt MÖR! Dels har jag en JÄÄÄVLA träningsvärk sen vi spelade föräldramatch i innebandyn i fredags, sen stod jag still sjukligt länge igår! Det värker i varje muskel och det känns mer eller mindre som jag blivit överkörd av ett tåg. Vi kom till sergelstorg vid 9 tiden igår. Kön var milalång redan då men det hela verkade ändå trevligt och bra upplagt. Helikoptern surrade över våra huvuden hela tiden och vi blev ombedda att omvartannat skrika Stockholm och omvartannat skrika och klappa händerna. Vi stod en betryggande bit bort och kände väl oss lite avsides och "slapp" allt det där. Just där och då kändes väl köandet liksom OK. Dock så hade vi inte en JÄVLA aning om vad vi hade att vänta oss. Som den goda frun man är köade jag givetvis bredvid min man. Hemska tanke att behöva göra allt det där själv... sen vet jag att han hade gjort det för mig! =)

Timmarna gick och allt kändes sjukt på nåt sätt eftersom man liksom tappade begrepp om tid och rum. Där stod man med tuttarna inborrade i personen framför med husbandet tätt bakom i timtal. Jag tappade stundtals känseln i hälarna och i båda tummarna och lillfingrarna. Jusst när man trodde att det inte kunde bli värre så började det ÖSREGNA!!!  Jag som är 2 äpplen hög såg ju dessutom ingenting varken åt sidorna eller framåt så med paraplyerna såg jag NADA!!! Så där stod man och väntade, och väntade, och väntade och väntade..... väntade och väntade. Kön sniglade sig fram ryckvis och mellan varje ryck kunde det gå allt från 15 minuter upp till en timme, sen kom man ca 2 meter framåt varje gång...om ens det??

Man vet liksom inte hur man slår ihjäl tiden. Vi pratade såklart med varandra sen lyssnade man på många spån som dikuterade sitt i kön. Vissa ville man klappa till och andra fattade man faktiskt tycke för. Man står så nära i så många timmar och allt känns helt BISARRT! Det var flickvänner till killar som skulle söka och tvärtom, det var pappor till sina döttrar, det var kompisgäng som stöttade någon sökande. Alla är där för samma sak, den stora drömmen och mångas dröm kommer faktiskt slås i spillror. Husbandet var aldrig nervös utan ville bara få det gjort. Detta har nog gnagt honom i många år.

Efter 5,45 timmar började jag få en konstig känsla. Jag frös så mycket så jag skakade, jag var totalt dyngsur och överförjävligt hungrig. Just då var vi ca 30 meter från slutet av kön. Det var en enorm press så man stod som en packad sill. En svag känsla av klaustrofobi började infinna sig. Jag visste att ju längre tiden gått och ju mer det regnade desto per PANISKA skulle folk bli. Vakterna försökte säga åt folk att backa. Jag vände mig om mot husbandet och frågade: "Är det ok... alltså om jag drar, jag är helt slut och börjar få panik!" Husbandet var såklart glad och tacksam för den tiden jag stått och självklart skulle jag kliva ur. Jag virrade fan runt ett tag innan jag liksom tog tag i vad jag skulle göra. Jag gick och ställde mig i gallerian i sthlm och bara glodde. Hahaha, jag var nog lite sinnesförvirrad just där och då!

Som tur var hade vi ändå planerat att träffas med tjejerna under eftermiddagen. Fick ett samtal om att vi skulle till Sturehof. Så dit kom jag blöt som en katt, stelfrusen och totalt utsvulten. Ätit en macka på hela dagen (vi var visst inte så rutinerade när det kom till köandet, trodde kanske att jag kunde gå ur och i kön hur jag ville för att hämta mat men ICKE).

Husbandet köade utomhus ytterligare i 1,5 timme... sen är det ju inte slut där. Man köar i ungefär 1 timme till inomhus och sen får man sin nummerlapp. Därefter tar det ca 1,5 timme till innan man besöker "förjuryn". Alltså dom som avgör om man duger åt riktiga juryn. Dom riktigt bra skickas då dit... även dom som är talanglösa och det för att göra det hela lite roligare. Det är dom vi sen skrattar åt i höst! =)

Husbandets feedback var helt klart kanon! Han fick väl godkänt och han var egentligen allt det dom sökte men tyvärr räckte inte hans sångteknik. Detta pga av alla som sökte och att bredden i år var bättre än någonsin. Så han räckte inte tillräckligt långt fram. MEN... jag har nog aldrig sett nån så GLAD som inte gått vidare. Han var tvärnöjd över att ha gjort det och jättenöjd med feedbacken. Lättad är han oxå.... och jag är såklart jättestolt. Han är fan tuff som gjorde det!

Sturehof har aldrig känts så najs och så varmt som det gjorde igår eftermiddag. Det blev toast skagen och lite gott rött vin. Det blev faktiskt ett par drinkar oxå och min stelfrusna hungriga kropp var överlycklig. Jag blev så varmt omhändertagen av mina vänner som men öppna armar tog emot mig! Husbandet kom vid 9 tiden, fick i sig mat och sen begav vi oss hemåt.

Vilken jäkla grej alltså.... herregud. Men som sagt, nu är det gjort! Och vi är glada att vi gjorde det.... jag säger vi för fasicken va jobigt det var o stå där! Huuuua.. jag gör nog inte om det, eller kanske.... om ungarna nångång vill att jag gör det så står jag väl där igen då! =)

Lite tjejmys med mina tjejer ♥:









Peter Jihde & jag. :-)

dsc04335 (MMS)

Peter Jihde & jag. :-)


Nu är vi här. Helikoptern vimlar ovanför h...

dsc04333 (MMS)

Nu är vi här. Helikoptern vimlar ovanför här och filmar. En tjej med megafon står och ger direktiv. Nu ska vi skrika sthlm och klappa. Haha...själv känner jag mig som en morsa på stan.


Här står jag i mitt hello kitty nattlinne....

dsc04330 (MMS)

Här står jag i mitt hello kitty nattlinne. Snart dax för avfärd mot IDOL!


Hörni! Har ni tagit er en titt på era ben?...

dsc04320 (MMS)

Hörni! Har ni tagit er en titt på era ben? Själv fick jag lite inspiration efter mitt inlägg om INGEN TID. Idag har jag köpt på mig lite fix. Jag har precis vaxat benen,AJ! Nu är de bara raka under armar,muff och vaxa lite mustasch. Nog för att jag stödjer mustaschkampen men...jag har lite mustaschstrån som är mörka (tror inte jag är ensam) och har haft sen jag var liten. Blev retad av klassens snyggaste kille för de i några dagar,det resulterade i en sönderbränd överläpp pga hårborttagningsmedel som satt för länge! Sen dess vaxar jag;-) Imorn ska jag ha lite egentid,ritsch ratsch... Ni håller väl tummar på lördag?


Vi sitter i bilen. Elliot har satt sig i f...

dsc04319 (MMS)

Vi sitter i bilen. Elliot har satt sig i framsätet för att underhålla Milo i sin bilstol. Plötsligt frågar han: "Mamma,om man trycker ner den där kabeln,åker man iväg då?" Que? Kommer sen på att han menar kopplingen... Haha,kabeln!!


Sitter på lunch i vart kök på jobbet. Har ...

dsc04317 (MMS)

Sitter på lunch i vart kök på jobbet. Har en hel timme att slå ihjäl! Jobbar ju långdagar på onsdagar och då längre lunch. De var ovant minsann. Tack pangis för tips i förra inlägget. Egentid nån kväll i veckan. Ska faktiskt försöka! Jama, lipa e bra skit och rensar lite. Pms närmar sig och med de lipperioden. Huka dig husbandet!


Åh,lady gaga skulle va häftigt att se. Hon...

dsc04311 (MMS)

Åh,lady gaga skulle va häftigt att se. Hon kommer till sverige på fredag! Själv har jag avslutning med innebandyn. Annars då? Dagen har startat som vanligt,lite hysteri men oxå glädjen av att få se Milo på sitt allra bästa morgonhumör. När han bränner av sitt finaste leende och kisar med sina morgontrötta ögon så smälter jag fullständigt! I morse var alla barn glada...dom morgnarna är inte tokiga alls. Nu försöka sova lite på bussen. Puss och ha en fin dag!


Jag hinner inte ens raka muffen!



Min nya ljushållare. Alvar Aalto heter designern och gör designen åt IITTALA. Denna
ljushållare fick jag av min kompis Alexandra. Hon är så himla generös, ger bort en sån
bara så huxflux. Älskar såna presenter.... älskar!

Jaja.... jag sitter här och har tagit mig lite tid för min blogg. Jag skulle behöva äta men jag prioriterar faktiskt inte det just nu, jag vill prioritera bloggen! Har jag nåt viktigt att skriva om då? Näää.... egentligen inte. Bara mitt liv i största allmänhet. Att jag numera är som alla andra svenssons som stressar till jobbet, jobbar, kommer hem, bränner på käk, slöglor i soffan och så är det en ny dag igen. Fint så, inget konstigt egentligen men jag hinner inget annat? Ska det vara så? Här satt jag nyss på toa och kliade mig under armen, nämen.... va?? Typ en halv cm långa hårstrån under armarna *SPYYYYYR*!!  Jag hinner INGET!!! Jag vill ju träna, umgås, ta en kvällspromenad, gå till lekparken med Milo, bada i badkaret, färga håret, klippa tånaglarna, raka muffen, benen och armarna!!! Säg mig mina vänner? Hur hinner ni med? Hur strukturerar man upp sitt liv så att man hinner NÅT annat än just det jag sysslar med nu? Är det tänkt att helgerna ska vara fulla av sysslor som man inte hinner i veckorna? Men vila då? Det där när man inte gör nånting, bara är....

Alltså fortsätter det såhär kommer jag att förbli fet, jag kommer att ha en hårväxt likt chewbacca och ha en riktig råttfärgad kalufs! Ok...jag gick upp 5 i morse och färgade håret faktiskt. Men på riktigt, är det grejen nu elle???

HILFE!!!




Mmm

dsc04310 (MMS)

Mmm


Godmorgon världen! Nu kör vi igen,en ny ve...

dsc04304 (MMS)

Godmorgon världen! Nu kör vi igen,en ny vecka väntar med massa nya utmaningar. Eeh känner mig inte riktigt så på alerten... Nåt har hänt med min höft! Plötsligt igår så fick jag bara världsa ont...nu haltar jag omkring med galen värk. Dax för ny höftkula eller?


Finns det nåt roligare än en lekpark? Gud ...

dsc04300 (MMS)

Finns det nåt roligare än en lekpark? Gud vad Milo älskar det här...han springer omkring i trans och provar varenda pryl!


Nyttosöndag!



Godmorgon i stugorna. Här har ni familjen samlad en söndagmorgon.
Vad gör man en söndag?

Gårdagkvällen bjöd på god middag och körslag. Exet och barnen blev kvar på middagen och åkte faktiskt inte hem förrän halv tolv inatt. Själv snarkade jag i soffan ;) Trevligt sällskap, men som sagt, jag pallar inte en fest längre. Är helt däckad av trötthet dagen efter. Frågan är om det är värt det? Huuuu.. Jag blev duktigt irriterad över att Picasso inte vann. Jag tycker att hennes kör var helt klart bäst!! Lät bäst och hade bäst koreografi. MEN MEN, det är sällan jag får som jag vill när det kommer till sånt där! Dessutom så var ju en av mina bästa vänners syster med i kören, och husbandets vän från sin hemby.

Idag då? Vad gör man?

Jo jag har faktiskt en hel del på agendan. Jag har märkt att det krävs en hel del planering och sånt tråkigt som städning och tvättning måste ske på helgerna när man är ledig. Oxå en ny upplevelse för en fd mammaledig. Då fanns ju tiden till sånt mitt i veckorna och helgerna bara njöt man av. Så idag går tvättmaskinen varm. Lite nya rutiner är inplanerade för nästa vecka oxå!

* Kläder till alla 3 ungar läggs fram kvällen innan.
Här hemma är stresspåslaget i taket när 3 barn ska ha kläder, gympaväskor, fotbollsgrejer, blöjor, utekläder m.m.

* Matlådor förbereds för hela veckan.
När man har bara karlar i huset så är matkontot lite högre än i tjejfamiljer kan jag tro. Thedde är tonåring och äter mackor som en hel karl, båda killarna äter oxå enorma mängder mat på kvällen om det råkar vara gott. Så nu ska man inte behöva bli stressad över att man inte har någon matlåda klar för morgondagen.

* Mitt väskinnehåll ska ses över.
Javisst, jag behvöer ha med mig en del grejer för att överhuvudtaget kunna jobba. Det är mitt personalkort, det är nycklar och mitt busskort. Är inte dom med så blir dagen lite besvärligare än annars. Så varje kväll ska jag ögna igenom min väska. Ja ifall Milo fått tag på mitt personalkort, eller husbandet lånat nycklarna eller om jag lagt busskortet i en annan jacka. Huuuu... gråten i halsen när man inte fått med nåt utav det kan jag lova. Ändring på det fr  o m NU!!! 

Om vi får in dessa rutiner kommer jag nog bespara några hjärnceller och framförallt några fler dubbla hjärtslag av stress. Det kommer att bli lite smidigare om vi får in rutinen.... det som är just nu är ohållbart. Fan det är kaos varje morgon och så kastar man sig in i bussen och sitter och flåsar ett tag innan man lugnar sig.

Nähä... nu väntar lite nyttogöra. Vi ska till återbruket med skit, Milo ska få leka i lekparken och sen hinner vi kanske med en fika på stan innan jag sätter igång med matlådegörandet.

Hoppas ni får en underbar söndag, vädret är superhärligt!! ♥

Skandal! På riktigt nu... Team Picasso var...

dsc04292 (MMS)

Skandal! På riktigt nu... Team Picasso var överlägset bäst ikväll! Shit...sur nu!:-(


Mina glasögon är borta! Mitt i körslaget f...

dsc04285 (MMS)

Mina glasögon är borta! Mitt i körslaget fick jag ont i högerögat,ut med linsen men brillorna hittar jag inte och dom nya har inte kommit än. Vad göra? Husbandets brillor får leka högeröga. Snygg va? ;-)


Snabbtips! Dålig fantasi på sås? Tar sån t...

dsc04279 (MMS)

Snabbtips! Dålig fantasi på sås? Tar sån tid att göra egen sås? Köp hem gourmet Creme fraiche med smaken: GETOST/HONUNG/ROSMARIN! Skitgott och jäkligt enkelt! Bara värm och så är det klart!


Kärleken till mina barn ♥



Alltså, dom här bilderna på Milo!!!! Hjärtroten slår nästan en volt av värme
och massa glädje & kärlek när jag tittar på dom. Hur kan man känna så
mycket och så hårt för en varelse??

När jag fick barn så förstod inte jag ALLS vad det innebar rent känslomässigt. Jag förstod ju att man älskar sina barn mycket men inte huuuur mycket. Jag minns att jag som liten alltid frågade mamma hur mycket hon älskade mig och hon svarade alltid:

"Mest av allt!"

"Mer än du älskar pappa?" frågade jag.

"Jaaa" svarade mamma.

"Mer än din egen mamma?" frågade jag vidare.

"Jaaa, mer än min egen mamma?" svarade mamma.

Det var här jag inte riktigt förstod, hur kunde hon älska nån mer än sin mamma. Jag älskade ju min mamma över allt annat.

När sen Thedde föddes så var jag lyckligt lottad med att få den där överväldigande känslan i födsloögonblicket. Min kropp skakade av adrenalinpåslaget och jag tog på den där varma röd/blåa saken på min mage. Jag var helt i chock och jag grät som ett barn. Den kärlek jag kände just där och då hade kunnat få rummet att spricka. Det var just där och då jag förstod varför jag fötts till världen, att det var det här livet gick ut på! Det var just där och då jag insåg hur man känner när man kan dö för någon. Det var just där och då jag insåg hur mycket kärlek vi har i ett mammahjärta. Det var mäktigt och otroligt rörande och jag minns känslan jag hade där som det var igår!

När Elliot skulle födas var jag orolig för en sak. Hur ska jag orka älska någon lika mycket igen. Alltså, tänk om jag inte älskade honom lika mycket? När det sen blev dax för "raket" Elliot (han föddes på 2 timmar) att födas och han kommer ut till mig som en rosa liten minigris så infinner sig precis samma känsla igen!! PRECIS lika kraftig, häftig och känslostormande som första gången. Ett mammahjärta orkade älska dom lika mycket. PRECIS lika mycket!

Milo, som jag inte alls trodde att jag skulle få men livet och husbandet ville annorlunda, thank god för det!!! Så mycket vi slet, 3 missfall och en känsla av att ge upp. Plötsligt en dag så satt han fast därinne, kom inte ut i form av ett blodbad. Den jobbiga graviditeten, den hemska förlossningen och så låg han där på mitt bröst. Och jag var i den där euforin för tredje gången i mitt liv. Min kropp hade återigen skänkt mig en varelse att älska PRECIS lika mycket som dom andra två.

Tänk vad rik man är som får bära på en sån stor kärlek i sitt hjärta!? Vilken grej.... Just idag har jag träffat alla mina härliga barn. Thedde har jag inte sett på flera dagar så jag sa till hans pappa att för tusan komma hit så jag får krama honom. Dessvärre är ju våra barn bara "till låns". Vi får bara ha dom hos oss intensivt några år. Ju äldre dom blir desto längre ifrån oss kommer dom, men den där starka kärleken i hjärtat kvarstår....för resten av mitt liv. Så, jag inser att man sen helt enkelt får leva med att dom kanske flyttar från stan, kanske t.o.m. från landet. Att hjärtat kommer fortsätta ÄLSKA lika mycket som i det där födsloögonblicket var dom än är och vad som än händer. Men, man får stå ut med att inte ha dom vid sin sida..... men i hjärtat bär jag alltid med mig dom!

Mina älskade ungar vad jag ÄLSKAR er!! Glöm aldrig det..... ♥ // Mamma


VABORG 2010



Då har valborg passerat, någon eld såg vi aldrig. Däremot
fick vi umgås med gda vänner och dricka ett och annat
glas vin! :)

Om Gotland är sommarens METROPOL så är Uppsala VALBORGS METROPOL. My gooood vad med folk och vilken fest det var i hela stan igår. Tjejerna på jobbet anlände med klirrande kassar som det sen skulle inmundiga på nån filt i Ekonomikum parken. Det var helt galet, jag skulle försöka få i mig en snabb korv igår på stan mitt i jobbpasset men fick ge upp av de låååånga köerna. Vi hade folk från klockan 10 på förmiddagen som kom in lite blaskiga och ville låna toan.

Väl hemma så for vi vidare till kompis Susanne som hade anordnat utflyttningsfest, Milo fick hälsa på gudmor och gudfar. Världens bästaste gudföräldrar har han, dom är sååååå glada när han kommer och inatt sov han där för första gången. Allt hade gått jättebra oxå!

Hemma hos Susanne blev det spotify och sitta på golvet och vråla ikapp. Jag hann oxå sjunga och dansa ikapp till den här låten:




Nähä, då blir det soffläge för min del. Man orkar ju inte med en fest längre, hela dagen går åt till att vara bara seg och jättetrött. AAAHHH, så frustrerande när man vill njuta av ledighet. Men men, hellre att man festar en fredag och har sen 2 lediga dagar att se fram emot. Inte sant??

Puss ♥

RSS 2.0