När man misslyckats med BUS!

Godmorgon onsdag....

... vi är i mitten av veckan och snart stundar en underbar påsk. Jag jobbar långfredag sen tar jag långledigt i några dagar. Ska bli väldigt skönt måste jag säga. Det behöver vi. Vi är spända på hur det ska gå med huset, budgivningen har kommit igång. Vi får se hur det slutar.

Jo...jag har misslyckats lite med min brun utan sol. Tänkte jag skulle visa er skräckexempel på det.





Vet inte hur bra det syns på bilden men det är SNORBRUNT.... verkligen Malaysia brunt.... 5 veckor malaysia brun. Sen att jag missat lite här och där gör inte saken bättre.

FACIT: Man ska inte ha på det när det är mörkt och man är trött och tycker att man missar lite här och där!

Nu ska jag dra och jobba!

Puss och ha en fin dag!!!

Festbilder

Hemma från jobbet nu, verkligheten har så smått startat. Ja den där med att vara ansvarig för en butik. Just nu känns det nästan overkligt att man ska kunna allt och lära sig. MEN, jag vet ju att det så småningom kommer ramla ner små poletter och slutligen sitta som ett rinnande vatten. Där är jag inte riktigt än. Imorn är sista dagen för mig och den fd butikschefen att ta farväl och fr o m torsdag kör jag solo! Tisdag nästa vecka har jag mitt första personalmöte. Spännande och givetvis lite läskigt. MEN MEN... VI HOPPAS PÅ DET BÄSTA!

Nu lägger jag i alla fall ut bilderna från rockfesten i helgen! Vi hade såååå jäkla kuul! Det var verkligen en skitkul fest, jag älskar när det blir så! Då känns det värt att ha lite ont i huvudet dagen efter.

NAGLARNA..... TOPPBETYG! Lagom långa, lagom tunna och ser äkta ut! Testa vettja... jag har dom fortfarande! Jag har haft på brun utan sol på händerna... nu ser det lite kul ut för man kan tro att jag badat i skiten. Lägger in en bild på det sen! :)

Lite förkula hos husbandets bror och sambo





Självaste födelsedagsbarnet. Schysst rock-outfit!



Det blev nåt av mina favoriter, MUSIKTÄVLING. Och vicket jäkla draaaaaaag det blev till slut! Sånt jäkla drag så Peson (som han som fyller år heter) spräckte brallerna!!! :)








Det var det... nu ska jag äta, sen åker vi iväg och tittar på vår blivande lägenhet igen och han som äger huset!

Fixat och donat med bilder. Nääää.

6c07f8559f102b15e324101c49b8b40f.png

Fixat och donat med bilder. Nääää....men då börjar vårt internet att strula. Kommer inte in på bloggen:-( Vill ju visa massa roliga bilder från festen i helgen. Gör ett nytt försök imorn. Puss och godkväll!


MILO som inte sover!

Godmorgon!

Här startade lördagsmorgonen tidigt, redan kl 6 faktiskt. Jag vaknade innan Milobebis. Hör till ovanligheterna men det beror säkert på att vi försökt skjuta lite på hans "somna" tid. Jag höll på riktigt på att bli knäpp när ungen sov för natten 2 kvällar i veckan som var. Då hann jag inte träffa honom alls på kvällen juh... Vi märker oxå att han sover aningens (om han ätit ordentligt på dagen) bättre när man skjuter på nattningen.

Om nu någon tror att han sover hela nätter ännu så tror ni fel. Det gör han INTE!!! Inte en endaste natt faktiskt sen han föddes, han blir i början av nästa månad 16 månader. Det ni.... inte sovit en endaste hel natt på 16 månader. Innan det var man ju öven FLODKO gravid så då sov man ju inte heller. Jag tror han sov 1 natt från typ 12 till 5. Det är väl ett slags rekord. Vi hoppas fortfarande men har litegrand lagt det där med att få sova en hel natt på hyllan. NÄR och OM han gör det så lovar jag att vi ska fira utta helskotta!!!

Nu sitter jag och väntar på att affären ska öppna. Jag vill ha god lyxig frukost på helgerna och det finns INTE i vår kyl i alla fall. 1 timme kvar och magen skriker efter frukost. Tror att jag ska dra till STATOIL istället....

Kram ♥



Arbetsveckan till ända....

2758d810b6688ddf2d06af4d4c92119a.png


Äntligen är en arbetsvecka till ända. Introduktionen i globen är klar.

Jag har precis varit och tagit en mellanöl med min kompis Maria. Sturegallerian bjöd på fredagsglada människor. Resten av fredagskvällen bjuder på tacos,min härliga familj och final i lets dance. Vem ska vinna? Jag är kluven,gillar ju både Claudia och Mattias.

Imorn är en fullt upp dag igen. Sminka rockband,visning (ja en extravisning),innebandymatch (min sista med mina underbara killar,en sista cup väntar oxå), 30 årsfest avslutar det hela. Temat är som sagt rock. Hatten här uppe på bilden är väl rock som fan? Sen blire nog lite annat smått och gott till den outfiten. Bild kommer såklart imorn.

Snart är tåget hemma och kära husbandet möter upp. Åh vad härligt med fredag! Puss på er och trevlig helg alla...vila och njut.


Parfym tips!




Jag har blivit kär i en annan sak oxå!! Parfymen till vänster här på bild. MY GOOOOOOOOOOD vad den luktar gott! Det är helt sjukt faktiskt. Ni har säkert hört talas om parfymen, när den kom var det kändisarnas stora doft. Jag har testat den n och är helt kär. Det doftar verkligen ren tvätt fast starkare. Nu när jag luktar på min handled så känner jag doften.... mmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

KICKS har kampanj på den nu, så går ni i "köpa parfym" tankar så testa den här!

Parhuset

Nu har vi precis landat hemma igen. Vi har vart och tittat på lägenhet och är förälskade. Det är ett parhus på 144 kv, 5 rum och kök. Det behövs lite uppiffning i form av lite färg och tapeter bara. Det ligger på det absolut bästa läget, trädgård som är mycket större än den vi har idag, sovrum till oss alla, 1 gigantiskt badrum och 1 normalstort. 1 tvättstuga och diskmaskin. Vardagsrummet har stora fönster varav 2 är panorama, alltså ända ner till golvet. Vi har första tjing på det.....

...nu hänger det bara på den som köper vårt hus. OM nu nån köper det? Det ska man inte vara alls så säker på, just nu känner man sig bara nervös för att ingen ska vilja köpa det! :( Vad gör man då liksom?

Jaja, jag tror att vi tar en sak i taget. Nu har vi i alla fall hittat vår lägenhet, då skulle det inte skada med lite flyt ända fram. En köpare.... som snabbt vill flytta in skulle vara bra oxå! :)


Inte riktigt såhär fint men inte långt ifrån ;)


Sitter på tunnelbanan. Är det inte

45527fb84f10eef66576a84c7842175a.png

Sitter på tunnelbanan. Är det inte lite festligt hur många olika sätt det finns att säga "dörrarna stängs" på? Ett är: Lödderst. Där får man gissa... Ett annat: St och inget mer. Igår hade vi en artikulerare... Då hörde jag klart och tydligt. Men det var nog första gången. Lödderst är nog bäst hittills:-)


Här är min bebis...och han har gåt

0-46ee3cf8bdf967226e109f599ea11689.png

Här är min bebis...och han har gått och blivit 14 år idag. Vi har precis firat klart här hemma... Det känns som igår när han vaknade kl 03 om morgnarna och åt upp en hel ost. Grattis min älskade unge! Älskar dig mer än jag nånsin kan förklara!


Mamma och jag åker tåg ihop idag.

5f5a3c18d2078226e2ffb0697f1d0230.png

Mamma och jag åker tåg ihop idag. Vi kommer nog göra det hela veckan. Trevligt som tusan! Hörni...idag är den en stor dag! Återkommer om det...


R.I.P Lia

Läser på min bloggvän Mattias blogg. Hans brorsdotter Lia har förlorat sin kamp mot leukemin. Igår somnade hon in endast 15 år gammal! Det är det här som göra att man undrar vad livet går ut på? Ska man behöva överleva sina barn som förälder? Varför i så fall? Hur kan en mamma vakna upp till en ny dag och veta att hennes dotter inte längre finns? Hur kan en pappa ens orka le eller skratta igen när han vet att han aldrig mer kan hålla sin dotter i sina armar? Hur orkar man andas? Hur orkar man klä på sig igen? Hur orkar man nånsin hoppas på en morgondag? Dessa tankar kan göra mig så svag och så förtvivlad att jag knappt orkar ta tankarna i mitt huvud. Hur känner då en förälder som förlorar sitt barn?

Det är dessa stunder jag verkligen försöker att älska ännu hårdare, värna ännu mer och påminna mina nära och kära att dom betyder allt för mig!

Vila i frid lilla Lia....





Inget kul att visa just nu!

0-6f3f7cef867173bc08257596b35a4ea3.png

Jaha...den här bilden låg i min telefon, det är inte var jag befinner mig nu. Jag sitter på tåget. Det känns dock som att bilder på tidningen kupe och bilder tagna ut i luften från mitt tågfönster är lite BORING! Igår hade vi en riktig "slöa sönder sig i soffan" dag! Vi gjorde precis ingenting,det var ett måste då vi båda är helt utpumpade. Det är mycket nu. DET ÄR MYCKET NU!! Ja,det ÄR det. Men vafan,det ÄR bara borra ner skallen och köra järnet. Snart är man färdigintroducerad och får börja jobba i sin egen butik, snart är förhoppningsvis huset sålt, snart känns de ok att lämna bebis på dagis (eller?), snart kanske jag kan mysa med husbandet på nån fin restaurang. Snart snart snart...


Utslagna i soffan ligger vi. VILKE

06afd1d428486f8540537a51ced4fd92.png

Utslagna i soffan ligger vi. VILKEN DAG! 10 familjer var här och tittade idag. 7 av dom var intresserade! Det tyckte mäklaren var bra...o då tycker vi det oxå! :-) Nu är vi i alla fall totalt utslagna. Husbandet ligger i feber,jag har hostan från helvetet och Milo håller på att få lite hörntänder. Jooodåsåatttttteee...är det inte stackars oss? Nu ska vi vila. VILA VILA VILA!


Vårt hem i bilder!

Gomorron på er!

Det är lördagmorgon och jag har vart vaken sen halv 5. Det är mycket att stå i här hemma nu i några timmar innan det är dax att bege sig till Tonys bror. Frugan hans har fyllt år och vi flyr fältet här hemma då det ska visas upp för dom som är intresserade. Det är lite bisarrt det där med visning, här kommer folk glida omkring och titta, klämma, känna, tycka och tänka. I vårt hem liksom... men men, i know the rules, det är så man säljer sitt hus juh!

Lite bilder från vårt hem:


Kök i öppen planlösning med allrum


Ljusinsläpp i övre fönsterpartiet


Sovrum 2


Badrummets hörnbadkar

Sovrum 3


Sovrum 4










Helgen närmar sig!

Godmorgon härliga fredag! Vädret bjuder väl inte på något fantastiskt denna morgon men det får räcka med att vi nått till fredagen. Det räcker för mig. Idag ska jag köpa en fin bukett och smycka mitt hem med, imorgon är det visning och vi har massor att göra som  jag kommer få kasta mig på när jag väl kommer hem från jobbet!

Idag är sista dagen för mig på detta KICKS och denna introduktion. På måndag ska jag vidare till KICKS i globen. Där ska jag bli en klippa på pappersarbetet med Marita i spetsen. Veckan därpå landar jag i min egen butik och får 3 dagar med den tidigare butikschefen. Sen kör jag "ALL BY MY SELF". Jag har haft äran att träffa "mina tjejer" i butiken, det kändes kanon och jag ville bara krama om dom allihop! Härliga tjejer.... Sen är min butik STOOOR! Hihihi... kul kul!

Nu ska jag sätta igång att göra mig i ordning. Det gäller att piffa till sig.... idag är det barnbidrag och säkert mycket folk i butiken! Själv har jag nu blivit smittad av samma hosta som Milobebis har, han är fortfarande hemma med husbandet. Tips på huskurer för hosta? Vill inte hosta ner kunderna idag...

PUSS på er alla och hoppas ni får en fin helg! ♥


MASCARA TIPS

Jag fick en fråga om mascaror tidigare...

KICKS har just nu 20% rabatt på alla sina mascaror så ska ni köpa en kan ni kika in på en KICKS butik. Jag kollade runt lite idag och fick höra så mycket olika om vad alla tycker. Jag själv har en favvo.... den återkommer jag till.









Det enda rådet jag egentligen har för att välja ut mascara är att prova sig fram. Först ska man ju givetvis komma fram till vad man vill att mascaran ska göra för en?

♥ Förlänga
♥ Ge volym
♥ Böja

Är några saker man brukar kunna höra att en mascara kan göra. En del säger at tman får det man betalar för, medan andra hittar en favorit bland de lite billigare sorterna.

FIBERWIG mascara är omtyckt av många, förlänger med fibertrådar som jag sett verkligen fungerar. En del är lite känsliga för den!

LANCOME hypnose! En JÄKLIGT bra mascara som i alla fall jag varm rekommenderar!

MAYBELLINE colossal. Jag har inte provat men hört att den funkar helt OK!

YSL. Fin mascara för den kräsna, dock inte hört att den ska vara något extraordinär!

Sen har vi en uppsjö av märken, MAX FACTOR, CHANEL, KANEBO, CLINIQUE....osv. Men mitt råd är att man ska testa sig fram. Så är det.... Kom med lite förslag här hos mig och berätta vilken mascarafavorit ni har och varför. Jag gör lite research i jobbet oxå! :)


Men vad händer?

O så kommer man hem.... nähä.... jaja, då sover Milo för fulla muggar. Han sover nog för natten tror Husbandet. Ska det vara såhär när man börjar jobba????


Min älskade lilla plutt....


BIG PANTIES

HELLO there PUPPS!

Ok, andra dagen på jobbet, konferens hela dagen och den  har varit mycket givande. Känns som denna början kanske var den bästa man kunde få. Idag har jag träffat alla butikschefer i min region.

Omställningen är total. Jag har ju liksom glömt det här med att jobba. Hur var det man gjorde? När var det man gick upp på morgonen? Vadå, ska man ta fram kläder varje dag? Jag HAAAAR ju inte ens kläder!!! PIUUH! Jag är fan helt slut och det är tisdag... OOOOKEEEJ! Intrycken haglar in och det gäller att vara på skaft hela tiden. Sug in allt man får veta, lära känna, förstå vad alla pratar om hela tiden. MEN... återigen, det är STÖRTKUL!! Jag kliver upp på morgonen och är lika glad som ett barn som ska bli bjuden på glass på dagis, eller fyller år t.o.m. En får ju hoppas att det håller i sig! :)

Jag skulle lagt till vikten igår men vet ni??? Paint... som jag gör mitt viktogram i funkar inte. Jag kan inte öppna fanskapet!! Så hur gör jag nu? Jag vill ju ha en sån tabell ju.... SUUUUUG RÖÖÖÖV när saker inte funkar! HATART!

Men... änyway... om nu nån följer mig i min viktresa så var denna veckan ingen höjdare. Kände redan i söndags att min kropp börjar snacka P-M-S!!! Den jävla skiten kommer och tar mig känner jag så smått. Det blir värre och värre och jag sitter invid kylen och dregglar mest hela kvällarna, jag öppnar skafferiet och kollar ifall nu inte en råttjävel smugit dit en godispåse eller nåt?! Blänger ilsket på stackars husbandet. Svettas, sväller, muckar, blir arg för allt.... BLA BLA BLA! Fan så less jag blir påt. Men men, nu ska detta pågå några dagar, jag måste hålla mig och så kommer jag likt förbannat gå upp 2 kilo som jag alltid gör vid mens.

VIKT NU!!!!
Jag gick i alla fall ner 0.3 kg denna vecka så det ska vara sammanlagt 3.5 kg ner nu! BLÄÄÄÄ... känns ju helt ruttet liksom. Känns som 3.5 kg skulle kunna vara att man är blöt i håret liksom. Eller att jag inte har trosor på mig. Ok tänker nån nu... she´s got BIG panties! Men.. det har jag inte. Hahaha, jag fick en rolig syn framför mig nu! AJa...11.2 kg kvar. Kommer det nånsin bli typ under 10 kilo eller? FUCK!!!! Måste orka hålla i motivationen... och jag säger såhär. Får jag mens nu i dagarna så skiter jag i vägning på måndag. Det kommer bara trycka ner mig så jag hoppar det och satsar på nästnästa vecka.




SMINK SMINK SMINK

Ja jävlar i min lilla låda, man har blivit en arbetare igen! :) Allt känns så jäkla spännande och som att jag riktigt suuuuuuuuger i mig av allt jag ska lära mig nu. Det är en del papperarbete of course men inget som kommer suga musten ur den kreativa och säljande sidan av mig!

MEN... nåt jag inte vetat är HUR FANTASTISKT faktiskt KICKS ÄR!! Det här låter som värsta säljblogginlägget.... hehehe, men allvarligt. Jag har väl inte varit någon jättestor besökare utav KICKS hittills. Det kan bero på flera saker, en stor anledning är nog att jag inte har något KICKS i min byhåla. Här finns Åhléns typ....

För det första är det få ställen i Sverige som bjuckar på bra utbildad personal när det kommer till sminkbutiker överlag. OKEJ, Åhléns inne i city i sthlm verkar de flesta sminköser bakom det exklusiva märkena veta vad dom talar om, men bredden på kunnandet i en KICKS butik är fan kanon! Det finns alltid en makeup artist och en hudterapeut i butiken. ALLA ska veta typ ALLT om produkterna, och det mina vänner är inte LITE produkter! Dessa varumärken finns i min butik!



Det är härligt när man kan stå för det man jobbar med, ja... alltså, när man säljer sånt man själv brinner för är FINFINT!

Vet ni vad som mer är så najs??

♥ Jag får kliva upp varje morgon och göra mig i ordning!
♥ Jag måste klä mig någorlunda schysst varje dag!
♥ Man småäter inte i nåt kylskåp när man jobbar!
♥ Man får spruta ut idéer om ditten och datten!
♥ Man får prata med vuxna hela dagarna!
♥ Man får träffa massa nya människor!
♥ MAN TJÄNAR PENGAR!!!

Idag fick jag faktiskt beröm för min sminkning! Hihi... antar att man anstränger sig lite såhär i början! :))) 

Här har ni sminkningen!

 


Underbar väska från H&M!

0-480b0eb62ae85d18f4c3e10535b03b8c.png

Att bero på shoppingen då. Det hann inte bli så mycket då husbandet hade överraskat med barnvakt och middag. Detta för att fira att jag fått jobbet....

Det blev bråttom hem från kotraktskrivning och Sthlm. I rusningstrafik är inte sthlm så jättekul ska jag säga, helt inte när man är från en byhåla där 5 bilar på rad i en korsning kallas för kö och rusningstrafik.

DOCK så hann jag in på en galleria och hittade den här ljuvliga väskan. Lite dålig bild här men den är underbar och jag älskar ♥ (om man nu kan göra det) denna väskan!!! Perfekt storlek, perfekt färg, perfekt att hålla i och ha på axeln... PERFEKT!! Vill du köpa den så finns den på H&M för 199 spänn! Skanstull O-ringen heter gallerian, dom har en svarthårig tjej i kassan med skitsnygga tatueringar :)

Shoppingen fortsätter vid mer tid.....

Nu har vi vart hos tandläkaren. Vi

1e5995cb801ddf698d0ea910c37e0547.png

Nu har vi vart hos tandläkaren. Vi är nog fortfarande fulla...vi fira att jag fått jobb igår. Alltså, jag har aldrig skrattat så mycket hos en tandläkare. Vladan is da shit,vilken fantastisk tandläkare husbandet fick! Han har haft tandvärk sen i förrgår, stackars. Men nu har vladan fixat honom...


Ska testa Kyckling Thai Green VV!

0-3665f939b804898d138fd26413955dd6.png 


Ska testa denna nu,får se om den är god?


Uppdaterad: Den var väldigt god faktiskt, dock så saltade jag lite extra då jag tyckte den var lite saltfattig. Men annars kändes den väldigt thai. Det brukar såna här så kallade thai lådor sällan göra, men det gjorde den här serru....

Poäng: V V V V av 5 möjliga!

Hjälp mig. Vilken tecknad figur liknar han?

100c32562d2ad4d9f6ed2f50920667c8.png 


Hjälp mig. Vilken tecknad figur liknar han? Jag vet att det är någon men jag vet inte vem...

Uppdaterad: Pezze kom med det riktiga svaret! MILLHOUSE i SIMPSON´S. TACK PEZZE!!! :)

Visst är dom lika?!?!


Jag fick jobbet! Och nu firar jag

0-18fdf29bc21d5e6ef2aaf44314419a46.png

Jag fick jobbet! Och nu firar jag och husbandet med ett glas vin!


Duschen får sig en MAKEOVER!

0-714bacc3c7d7406ee0fee7e8ef1f7361.png 


Duschen på övervåningen får sig en ordentlig makeover. Alla blandare har bytts,väggarna har spacklats och målats! Det blir som nytt för den som sen köper vårt hus. Det är nästan så man blir lite avis. Pappa är en fena...

Rosett ERA

Ja.... kände att jag nog skulle berätta om mig. När jag var som Maria Montazami. Fast med rosetter.... FYYY FAAAN vad med rosetter jag hade. Hela vårt hem var fyllt, överallt där jag ens kunde fästa rosetter satt det en på!

Gardinomtagen

Runt ljusstakar

Runt lampfötter

Runt dörrknoppar på skåp

I blommor

Runt blommor

Det var helt galet. Jag minns en gång när mamma var över och hälsade på. Hon kunde inte fatta hur jag ens kom på att man kunde sätta en rosett på det ställen de satt på. Hon sa lite försiktigt: "Tycker du inte att det är lite mycket rosetter nu Nina?"

"Nej för helvete.... det är ju JÄTTEFIIIINT" menade jag på liksom.

Och här satt jag igår och garvade läppen av mig åt Maria Montazami, jag var ju PRECIIIS likadan. Rosettperioden gick i alla fall över efter ett tag. Till slut insåg jag väl att det började likna ett dockhus och tog mitt förnuft tillfånga och kasta rosetterna.

Var får man såna konstiga influenser ifrån? För mig var det nog att inredningen var i den stilen då. Det var terracotta och rosetter liksom. Lite åt det där shabby chica hållet med en aningens överdrift. Jag är glad att det gick över. Såg nämligen att Simon & Tomas program "Sveriges fulaste hem" skulle börja nu igen. Där fanns ett sånt hem, ett sånt som mitt skulle sett ut om jag inte släppt rosettfasen i mitt liv!!!





Hollywoodfruar....




Maria Montazami min lilla PUPPA vad du är skön! HAHAHAHAHA..... Var det någon som såg på avsnittet igår?? Hon har närmare 90 tofsar...(eller tassels som hon föredrar att kalla dom eftersom det låter lite mer exklusivt då) i sitt hem. Dom ligger på borden, dom hänger på skåpluckor och dom sitter på alla dessa kuddar hon fyllt sitt hem med!

Nää... skönare brutta får man leta efter.

Dom andra bruttorna har jag inte fått någon pejl på men kan inte annat säga att dom ÄÄÄR väl sköna. Va? Snacka om att leva i en värld som dom verkar ha format helt efter egen intelligens, efter egna visioner och framförallt efter "i couldnt care less" vad ni andra tycker värld. Jag tycker fan det är befriande. FAN vad gött.... MER Hollywoodfruar åt folket!!!

Choklad



Mmmm.... MARABOU.

Så är det ju... även om jag numera ÄLSKAR mörk choklad så kan man ju inte låta bli att minnas den ljusa chokladen. MY GOD! Det är väl ljuvligt gott det oxå. Den här smaken låter god... sen kan det ju smaka RÖV när man stoppar det i munnen oxå.

Nåväl... nu ska jag njuta av TV:n ett tag. HOLLYWOOD fruarna har premiär idag! Det börjar nu hör jag... måste rusa!

Puss ♥

Nu ska vi gå in och leka... På vär

0-5a6c42421e625e25d78770e7cd0323fe.png

Nu ska vi gå in och leka... På världens bästa Pluto!


VÄGNING nr: 4

Gomorron PUPPOR!!! Det är måndag och husbandet jobbar för första gången sen den 27 januari. Det känns märkligt. Han har vart hemma och skrotat med oss i över en månad och nu huxflux kör Milo och jag eget race här hemma. Precis som förut. Ärligt så tycker jag att det är lite mysigt samtidigt som jag saknar husbandet. Det ÄÄÄÄR ju lättare med allt när man är 2. Dock så har det blivit en liten förändring. Milobebis går ju på dagis tis, ons och tors. DÅ kan vi snacka konstigt. Vad gör man imorgon mellan 9-14? En sak ska jag göra så länge jag inte har något jobb. Det är TRÄNA. Jag har redan vart iväg här på morgonen. Kl 07 stod jag på gymet idag. Jag är faktiskt jäkligt stolt över mig själv när jag faktiskt ger mig iväg sådär. Fick veta idag att dom brukar fusköppna redan kvart i sju, blev uppriktigt glad och kände att "Fasen vad bra, då hinner jag stå desto längre på löpbandet". Ja... alltså det morgnar Milo inte ska till dagis så passar jag på att träna innan husbandet åker till jobbet. Det är härligt när tankarna går åt det håller och inte åt "fisa-i-soffan-jag-vill-svulla-pizza-äta-godis" hållet! Vägningen då.... Det går sakta men säkert neråt, så länge det gör det ska man vara nöjd och glad ju. Jag kan bli ännu striktare om jag vill, men jag vill inte. Näää, det är perfekt just nu. Jag får gotta mig med disciplin, det är min melodi så det bara sjunger om det!

Om 16 veckor är vi i mitten av juni, då ska jag (om jag nu fortsätter gå ner i den här takten) ha gått ner 8 kilo till. Dvs: lite mer än 11 kilo sen starten. SAAAAAAAAAAAAAAAAAANK YOOOOOOOOOOU!!! :)

Thedde bloggar! ♥

Hörrni.... vet ni vad? Thedde har börjat blogga.... FNISS!!! Min lilla pojke bloggar liksom. Jag tror han hämtat inspiration från sin mamma. Han läser min blogg nästan varje dag fick jag veta.... SVÄLJ! Det gick ju såklart 1000 tanker i huvudet på mig, vad har jag skrivit, är det nåt som är hemskt, finns det nåt jag måste gå tillbaka och förklara... o hjälp jag som skriver så öppet om allt.

Men vet ni... jag kom på att jag är jäkligt öppen med mina barn. Det finns inte mycket jag döljer i mitt liv eller saker jag inte kan stå för när det kommer till mina kids. Ok... självklart finns det väl något jag känner att dom kanske kan vara utan att läsa men i det stora hela finns inget dom blir förvånader över när det kommer till deras mamma.

Ifall ni vill kika in hos min älskade Thedde ♥ så kan ni göra det här (pssst, en del bilder kan nog vara "snodda" från min blogg ;)):

www.keepern.blogg.se




DINKELBRÖD

Jag bakade ju i morse.... BRÖD!

Det är helt klart ett utav det enklaste bröden jag bakat. För att inte snacka om hur gott det är. Det är saftigt och smakar ljuvligt. Smör och ost med lite grönsaker är det ultimata att ha som pålägg. Kör man VV kan det räcka med mjukost och grönsaker.



Tulpaner

Fint.... förvånansvärt fint eftersom jag alltid köper vita. Nu blir det nog rosa ett tag framöver....


Lite shopping och dagen!

ÄNTLIGEN kan jag nog säga att det vänt, jag mår lite bättre och känner att illamåendet är på väg bort. Det tog flera dagar så drabbas ni vet ni att det är nåt som går.

Igår fick jag vara ute och lufta mig lite.

Först var det match med grabbarna som vi vann med 10-8. Herregud, en hjärtinfarkt kändes inte långt bort. Spännande så man höll på att gå åt....jag hoppa och studsa som en tok. Vi fick oss i alla fall en välbehövlig seger för att kunna hålla oss kvar i A-serien som det heter.

Därefter åt jag en PIZZA! Eller rättare sagt så åt jag knappt en halv pizza eftersom jag inte orkade mer. Jag har ju gått ner 4 kilo nu så magen är nog inte så van vid den sortens föda. Jag har ju mått illa i flera dagar och inte kunnat äta som jag velat och borde, därav kände jag att jag skulle ge kroppen lite överdriven energi i form av pizza. Hmm... har inte ens kollat hur många propoints det är, skiter it oxå. Kan nästan tro att det är därför jag mår lite bättre nu, fick i mig ordentligt med mat.

Vi tog oxå en tur på stan.... Milo fick lite nya dagiskläder. I Milos ålder kostar ju inte vardagskläder typ på Lindex multum att handla. Allt gick på 250 spänn, det är bra pris det!

Eftermiddagen var vi ute hos mamma och pappa och fikade. Sen blev det hem för att kolla andra chansen! SUCK säger jag bara... varken Pauline eller Alcazar gick vidare. Men.... skitsamma, den som ska vinna hela skiten är Anna Bergendahl eller DARIN. Så var det med det!


Dagiskläder















Eftersom jag tillhör den morgonpig

4870f3623e5d4457c51038d993a38df9.png

Eftersom jag tillhör den morgonpigga sorten...eller nu var det ju egentligen Milo som vaknade klockan 4 i morse så tänkte jag överraska husbadet med lite nybakt bröd till frukost!


Hörni! Det är vår i luften! Puss

42eb5b406e603faa5461cd15d74df1bd.png

Hörni! Det är vår i luften! Puss


Behåring...är det verkligen nödvändigt??

Igår när Milo var på dagis så låg Husbandet fortfarande risig i soffan och jag var duktig.

Jag var ute på min powerwalk i 45 minuter först. Lyssnade på massa ny musik som jag laddat hem till min lur sen lät jag bara tankarna vandra. Det finns inget som är så avkopplande. Ja när man låter tankarna bara flyga. Man landar år tillbaka i tiden, man landar hos vänner, man landar på resor och man landar i händelser. Väl hemma sen tappade jag upp ett varmt bad. Min rumpa var lika kall som en nyuttagen läsk från kylen. Jag rakade alla ställen jag brukar raka, hade i inpackning i håret, lyssnade på radion och bara njöööööt! Väl efter badet så fick jag tid till att fixa tånaglarna, ni vet sådär ordentligt. När man får dra bort massa gammal jox på fötterna (*spyr*), klippa tånaglarna och slutligen måla tånaglarna. jag målade även fingernaglarna. Jag blåste håret, noppade lite skäggfjun och sminkade mig.

Snacka om egen tid, jag lät det ta massa tid oxå. Utan stress ni vet. Eller det kanske ni inte gör... för det hade jag nog helt glömt, hur man duschar/badar utan att stressa. Jag tror att jag lät det hela ta nästan 2 timmar. Det är HELT GALET mycket tid om ni frågar mig.

Testa det.... det är värt varenda sekund!

Nu vill jag återgå lite till det där med behåringen. Varför är vi födda med så inihelvets mycket hår? Ja i alla fall vi kvinnor? Måste vi ha hår på benen? Under armarna? På armarna? Raggarranden? Mustasch? Pullan (om ni frågar mig)? För att inte snacka om dessa skäggstrån som dyker upp när man passerade 30 strecket?

Huxflux sitter man där i godan ro och får tag på ett strå på hakan som typ aldrig tar slut. Man drar i det och märker att det nästan är 1 cm långt. Var i helskotta har det gömt sig? Och hur jäkla äckligt är det då? Sitter jag illa till och inte har tillgång till en pincett så drar jag i det tills det släpper. Jag lovar.... jag blir nästintill hysterisk om jag inte får bort det.

Benen då?! Nu när man är så solbränd (ironi) så är det ju riktigt läckert med svarta hårstrån på benen. Ådrorna bidrar med lite blåfärg oxå. Längst ner vid fotknölarna brukar jag alltid missa oxå. Där hittar man cm långa strån som klamrat sig fast för att slippa bli avskuren av min Gilette.

Armarna har jag alltid hatat att ha hår på. Faktiskt så rakar jag armarna. Och det är en fucking MYT att dom blir grövre av det... det blir dom inte! Däremot skulle jag vilja börja vaxa armarna. Och allt annat oxå. Men jag pallar inte hålla på själv. Jag vill gå till nån som gör det åt mig! Men.... hosta upp dom kulorna så ofta som det skulle behövas!

Raggarranden. Ja den som löper ner mot pullan från naveln sett. Som tur är har jag bara några strån där som jag lätt plockar med min pinsett. Däremot har jag sett kvinnor som har en hel peruk där. Det ser nästan ut som om pullan växer upp till naveln. HJÄLP!!

Undra hur många strån i sitt liv man ryckt, rakat och vaxat? Skulle det räcka till peruker åt hela Frankrikes befolkning eller? Inte för att dom är tunnhåriga men det är ett stort land.

När jag var liten blev jag retad i en vecka av klassens snyggaste kille. Han hade sett att jag hade mörka fjun längst ut på överläppen. Jag hade sett mamma raka benen med hårborttagningsmedel. Jag bad henne köpa det och så smaskade jag på det här på hela överläppen. Jag lät det sitta extra länge. Det ska man INTE göra! Dagen efter såg jag ut som om nån sprutat med en eldkanon på min överläpp. Jag var totalt svedd över halva ansiktet. Just snyggt när man var rädd för att bli retad....
Numera noppar jag bara dom där fjunen. Har vaxat nångång men vafan, hela överläppen följer ju med! :)

Nej fyyy faaaan säger jag bara! Vi skulle bara behövt hår på skallen, brynen och fransarna. Resten hade man kunnat skippa.... men, som med allt annat har det hela ett stor betydelse vad gäller att hålla bakterier borta osv. Går inte in mer på det då jag mår illa idag! Och nej, jag är INTE gravid. Och ju mer illa jag mår desto mer övertygad blir jag om att beslutet med att inte skaffa fler barn var ett bra beslut!

Illamående.... fy fan vilket påhitt!

En av mina bästa vänner!




Jag skrev ett långt inlägg om bla

5e5dd764c1e8d1c8e721b2da0e0ab189.png

Jag skrev ett långt inlägg om bla dom där röda sakerna på bilden. Det blev ett ganska kul inlägg...men datajäveln ville inte. Nåt med uppkopplingen. Nu ligger jag i soffan och mår skit,inte så kul fredag. Men vad gör man när man drabbas av nån slags magsjuka? Jag försöker med inlägget lite senare igen...


Usch,känner mig helt deppo. Idag f

6ab22f3af8939c25a64b238e35e8364d.png

Usch,känner mig helt deppo. Idag fick jag veta att jag inte får veta om jobbet förrän i början av nästa vecka. Fick en sån stark magkänsla nu som säger att jag inte kommer få jobbet. Sen börjar jag känna av annat i magen oxå...typ som att bubbel Frans har flyttat in och måste ut! Fet ZzzZZZzzzz...


Själv? My ass... Husbandet är mags

6e1f7203377252316e0b2d63af926843.png

Själv? My ass... Husbandet är magsjuk som helvetet själv. Inatt har han säkert skitit 47 ggr...och det bara fortsätter. Jag kör Milo till dagis,sen flyr jag fältet till gymet!


Bilder från tjejfesten i lördags!!

Glömde ju kameran i lördags på den däringa tjejfesten!!! :( TALANGLÖST...som fan, men idag blev jag glad när det dök upp lite kul bilder på fejjan!

Vicken jäkla fest det blev hörrni! HUUULABALUUUU!!! Det var längesen vi festade loss på det där sättet. Det blev hoppa/dansa/sjunga fest. Spotify är bra skit en sån kväll.... Allt från hårdrock-80 tal skrek det från högtalarna!

Jag dansar i soffan!! ☺




Helena och jag shakear loss. Kolla mig i bakgrunden.... eeeeh, GRÄNS!!!




Jag och Kattis blir ju så kärvänliga när vi får lite innanför VÄSTEN!!! ♥




Här vet jag inte riktigt..... men vi dansar och jag visar ett flertalet moves man kan använda sig utav på dansgolvet. Jag tror att jag hamnar i en form av trans.... HAHAHAHA!! Ja jäklar i min lilla låda!




Bea och jag ♥





Bea on FIIIIRE!!!




Lite hårproblem blev det men det löste sig bra det med!!!




När inte groggen räckte så fick blomvattnet ersätta!




Posedone of course när det är tjejferre!!!




Sen fick trollet vara med på några av bilderna. Det finns fler med trollet med men jag tror att det blev mest censur på dom!! :)




Piuuuh... ja vad går upp emot en riktig jäkla tjejfest?!?! Inte mycket skulle jag vilja säga.... vi hade såååå kuuuuul!!! Söndagen var vi nog alla lite trötta i mössan men det var det värt!!!








Emmaljunga och 1:a dagen på dagis!

Hej och hå!!

NU är vi hemma igen!

Åååååhhhh.....jag är sååååå glad för det gick så himla bra för vår lilla Milobebis på dagis. ♥♥♥♥♥♥ Sååååå många hjärtan ger jag till Ingela som verkar vara världens bästaste dagisfröken. Hon är verkligen toppen både mot oss och mot Milo. Det känns verkligen skönt att första dagen är avklarad och att det gick bra. Lite tårar medsamma han lämnades men jag ringde tillbaka efter en halvtimme och då satt han och åt glass då en av de andra på dagis fyllde 3 år. Hon lugnade mig så himla bra så jag kände mig alldeles lugn och trygg hela långa dagen. När jag hämtade honom så var han lite sådär nonchalant. Dom gör ju så de små liven, typ bestraffar en för att man lämnar bort dom. Sen blev det till slut lite kramkalas med mamma och pappa. Jag har TOTALT glömt hur det var att lämna bort sina små. TOTALT, snacka om att man genomlever allt pånytt när man gör om det med en sladdis.

Mer då, jo vi har vart och köpt ny vagn till Milobebis oxå. Det blev en Emmaljunga Scooter. Den är mer robust och perfekt i dagissammanhang då dom alltid sover i sina vagnar. Vår trehjuling är ju överförbäst när man är på stan och i affärer och behöver göra tvära svängar osv. Denna är en långpromenad och sova skönt vagn. Den är från 8 månader till 4 år så nog fasen kommer vi kunna ha den ett bra tag till. Köpte den av en tjej på blocket. Vi är jättenöjda med den och har redan provkört litegrand. Nu ska jag faktiskt sätta mig och sy en mysig åkpåse som han kan gsa ner sig i när han sover på dagis.

Såhär fin är man i vagnen!




Mamma Muu passar väl fint med vagnen oxå!



Ja.... imorn kör vi igen. Jag ska få vara för mig själv i 5 hela timmar imorn. Känns heeelt sjukt. Vad ska man hitta på då???

VIKTSCHEMA vecka: 3

Jaja, jag har inte haft en JÄTTEBRA vecka vad gäller vikten. MEN, jag är ändå jättenöjd med tanke på att jag faktiskt inte kunnat träna något alls eftersom jag varit förkyld. Sen har jag inte varit så duktig med att skriva upp vad jag ätit. Man märker skillnad så fort man är mer disciplinerad när det kommer till att skriva ner allt man stoppar i munnen. Nu försöker jag tänka ut det i huvudet bara men det är INTE SAMMA SAK! I söndags t ex så åt jag godis... massor... men bara för att jag var sugen, så så fick det bli med det!

Det går neråt och det är huvudsaken!






Milo vakna för 2 minuter sen. Den

524255621d3876a67572d3a158fe676b.png

Milo vakna för 2 minuter sen. Den första man gör är att slänger sig i leklådan och börjar lajja i 300. Jag är imponerad! Idag är första dagen på dagis... Mamma har ont i magen:-(


SNOWING again!

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...

...ämen på riktigt nu?! Är det sant det här eller? Nu trodde man ju nånstans att det var dax. Det skulle börja droppa ordentligt, det skulle börja kvittra fint och framförallt sluta snöa. Men neheee... nej för helvete. Vi drar in ett av de värsta snövädren vi sett såhär första dagen på mars månad.

Fy fan så less jag blir! På riktigt less... det här suuuuger!

MEN... det man ska komma ihåg att det är vackert. Riktigt riktigt vackert kan det vara.... men ibland kan även det vackra liksom fylla en till bredden. Helst när det viner runt öronen, det blåser innanför jackan, man fryyyser ända in i märgen. Ja, då kan t.o.m det vackra kännas fult till slut!



Inskolningens sista dag. Imorn ska

0-1efd93618a0233847a0c3f87b677d1bf.png

Inskolningens sista dag. Imorn ska Milobebis klara sig själv. Känns ärligt talat helt crazy! Jag har märkt att med åren har man blivit väldigt känslig för sånt här. Ja,att lämna bort sin bebis. Jag trodde man blev coolare?!


RSS 2.0