Måste det låta så mycket när karlar ska skita?



Känner ni igen det här? Ni som inte gör det kanske bara haft tur.... för detta är
något som det manliga könet är riktigt bra på!


Det här är ett rätt faschinerande beteende för mig. Senast igår på en film på 6:an så hände det. Mitt husband är bra på det och jag vet att killbekanta till mig har detta beteende. Det handlar om att berätta hur man ska göra nr 2, eller hur det ska bli när man gör nr 2. Behovet att berätta vad man ska göra är så faschinerande. Som att det liksom är värsta händelsen som ska utspela sig där inne på toaletten, och HEY.... alla måste veta det.

"Näej, nu ska jag gå och skita ur mig" är en vanlig mening. Tony har en annan. "Nu ska jag gå och bolma ur mig så ögonbrynen ramlar av". Okej, helt klart så får man ju bilder framför sig av en sån mening. "Nu ska jag skita så tånaglarna krullar sig". "Nej, dax att gå och klubba!" "Släppa en missil." "Bygga nallar". "Dra en kabel". "Möka ur mig" är några andra uttryck man kan höra.

Whats up med det här? Varför måste man för det första berätta för alla vad det är man ska göra? Känns det viktigt. Är detta med att gå och skita lite manligt kanske. Som att man går in och bevisar manlighet genom att gå och bajsa på toaletten? Sen är det så faschinerande att det ska låta som en gigantisk händelse. Som att mindre världskrig händer där inne på den illaluktande toaletten.

Hur skulle det låta om en tjej sa såhär? Låt säga att man sitter ett sällskap hemma hos någon på en middag. Jag tänker mig att man är par, några stycken sådär. Kanske 8 personer som precis ätit. Man sitter där och smälter maten och småpratar vid bordet när en av tjejerna utbrister: "Nej för fan hörrni, nu är det jag som ska gå och bolma ur mig en knubbsäl så ögonbrynen trillar av!" Undra hur sällskapet skulle reagera? Skulle det bli tyst? Eller skulle nån skratta? Jag skulle skratta så jag dog för just den här chockartade humorn är helt i min smak.

På jobbet, i kontorslandskap. Insjunken i jobb sitter en hel avdelning när en av de lite äldre kvinnorna säger! "Ok, nu är det den här bruttan som ska gå och skita ur sig en missil, varning varning...höhöhö" och så trippar hon iväg till toaletten.

Hos frissan. Det sitter en ung snygg tjej och blir klippt och färgar håret. Hon är lång, smal och har skitsnygga tajta jeans från Acne, höga klackar från Gucci och en skjorta från Mulberry. Hon ser ut att vara lite fin i kanten, nästan åt det tråkiga hållet. Frisören är mitt i klippningen när den skitsnygga tjejen avbryter. "Nej hörrudu, jag måste fan pausa alltså. Det pockar på så inihelvetes mycket nu hörrudu så jag måste gå och lägga en kabel!" Skulle inte frisören svimma då? Eller i alla fall bli yr?

Detta är ett fenomen, det måste vara ett fenomen. Att karlar ska sätta ord på sin nr 2 handling. Vi tjejer gör det liksom lite i smyg. Sådär så det inte ska märkas att vi varit och gjort tvåan. För hur illa det än låter så skiter vi tjejer oxå. Hur snygg, sexig, het och läcker man än är som tjej så skiter man. Så är det. Silvia skiter. Prinsessan Madde skiter. Jennifer Aniston skiter. Heidi Klum skiter. JEPP, precis som karlar så skiter vi oxå. Kanske tom att det nångång känts som man skitit en missil men det är inget vi skryter om, inget vi nämner. Vi bara gör det för att vi har det behovet. Annars skulle vi precis som alla människor och djur på hela jorden må väldigt dåligt.

Innan jag skrev det här inlägget så ville jag göra lite research med Tony. Så jag ringde han på jobbet och frågade honom vad han säger när han ska gå och skita? Han blev väl till en början lite fundersam över min fråga men sen rabblade han bara. Det var som att han var född med ett nr:2 lexikon inbyggt i hjärnan.

"Lägga en kabel"
"Skita"
"Bygga nallar"
"Klubba"
"Bolma ur sig så ögonbrynen ramlar av"

Ok, den där sista meningen fick det att brista. Så då skrattade vi en stund, jag skrattade faktiskt så jag grät en skvätt. Så det är inte det att jag tycker att det här fenomenet är tråkigt, det är rent av skitkul!!! Men jag tror inte att jag någonsin kommer säga att jag ska gå och "Bolma ur mig så ögonbrynen trillar av!"

Kommentarer
Postat av: Cian

men gud jag dööör skrattar så jag gråter



Preciiis så låter det hemma också..ska lägga en kabel liksom höhö och efteråt : gå för fan inte in där..



En kvinna hade sprutar parfym eller nåt :)



På ett bygge jag var på en gång var det en skitäcklig gubbe som alltid sa : strypa en neger!

Men han var 60+ på nittiotalet så det är det nog inte så många som säger längre...

2011-04-07 @ 11:45:43
URL: http://vildingsbravader.blogspot.com/
Postat av: Cian

och varför sitter dom i en halvtimme???Kan nån förklara det?

2011-04-07 @ 11:50:29
URL: http://vildingsbravader.blogspot.com/
Postat av: Ida

hahaha! här hemma är det nog tvärtom...

mattias ska gå på toaletten en stund medan jag take´s a HUGE crap å skryter när ja gjort en touchdown! applåderar när avrils bajskorvar är stora å flyter :) ropar på en måttligt road mattias att han måste skynda sig att komma å titta. haha... fast ja håller inte på sådär om det är massa folk här. bara vissa som får höra på mitt skitsnack :)

2011-04-07 @ 11:54:50
Postat av: lovisa

söt header :D

2011-04-07 @ 12:04:27
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Fru P

Bajs är fantastiskt roligt... och vi svenskar är mästare på att säga vad vi skall göra på tjotta. I andra länder ursäktar man sig för att man skall på damernas, pudra näsan eller så. Vi, vi säger't rakt ut helt enkelt :)



Önskar jag vore modig nog att testa några av de där sägningarna på jobbet för gud i helvetet va roligt det vore att se alla kollegors miner :)



Men... nä... struntar nog i det faktiskt. Bajseriet vill jag nog hålla för mig själv :)



Hepp.

2011-04-07 @ 12:12:01
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja men visst är det så? Att dom sitter länge oxå. Men jag tror att dom har lite egentid på det sättet. Filosoferar och kikar lite i sin telefon. Det vet jag att Tony gör och jag tror på riktigt att han gillar o sitta där inne för sig själv. :)



Ida, tänk att jag blir inte alls förvånad! AHAHAaaa...



FruP om du nåånsin får ett ryck så let me know. Fy fan så roligt, jag skulle smälla av! :)))

2011-04-07 @ 13:06:55
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Marie

Skrattar så tårarna rinner!!

Strypa en neger har jag också hört, dra en kabel sa en morbror alltid förut. Håller helt med att det kan ta så hiskleig tid, men sitta inne skitlukten för att läsa tidningen, nääru.

Kramis på dig

2011-04-07 @ 17:04:15
Postat av: emelie

haha ja, åh.. så typiskt karlar, jag tror dom har fått för sig att det är riktigt manligt att skita ;)

2011-04-07 @ 19:44:30
URL: http://emeliemaria.wordpress.com
Postat av: SVen

Det tar tid för män för när man skitit måste man runka också vetni.

2011-05-25 @ 00:23:38
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback