No excuses


Nu har en sån här flyttat in hos oss. En motionscykel
som ska kickstarta förbränningen som h-et själv! :)


Ja men halloj söndag. Här inne var det dött ser jag...... man kan ju inte hjälpa att man känner sig lite ensam härinne ibland. Är alla ute och njuter av solen annat än kommenterar här inne tro?!

Gårkvällen bjöd på spontanbesök av Tonys stora härliga familj. 2 av bröderna med respektive och ungar samt svärmor och svärfar svävande in på en middag. Trevligt som tusan, älskar att umgås med familjen helt klart och perfekt nu att alla kom hit eftersom Milobebis varit lite hängig. Nu är han frisk igen dock, har varit feberfri sen igår så det blir dagis imorgon.

Med sig hade 1 av bröderna denna. Dom köpte den för nåt år sen och har använt den ett par gången. Så istället för att den skulle samla damm i deras vardagsrum så samlar den damm i vår nu. :) Näää, men tanken är att det ska nötas på den här när jag inte promenerar eller styrketränar. Det ska alltså inte finnas NÅNTING alls att skylla på längre! Den är verkligen tystgående så denna kan man sitta på till TV:n på kvällarna. Som de flesta vet brukar det ju vara ett jävla nötande i början för att den sedan ska bli stående där på golvet, och samla damm. Men bara man får det till en vana så tror jag man har hälften vunnet. All form av motion som görs mer än 19 gånger blir en vana sägs det. Så när man gör sin motion för 20:e gången är det en vana. Jag kan nog skriva under på det. Mina promenader har ju numera blivit en vana och jag känner av direkt när jag inte är ute på dom, och mår faktiskt som bäst när jag tar mig ut nästan varje dag.

Nähä, jag och Milobebis är totalt solomio idag. Tony är och dömer innebandy, Thedde i Lindköping och Elliot i stallet. Försökte locka med mamsen till IKEA men hon jobbade :/. Hon skulle försöka skynda sig lite för mamma är som jag, hon gillar IKEA. Får se om det blir av... annars tar vi oss nog ut på en barnvagnspromenad smo Milo älskar. Längtar till lite SÖNDAGSMYS ikväll.... Fenomen, ska fan lyckas böja en skedjävel snart!

Kommentarer
Postat av: Marie

Har en liknande som vi köpte då jag har hälsporre på båda fötterna. Kan och får INTE gå mina promenader. Har tyvärr bara cyklat 2 gånger och den är rätt ensam faktiskt nu..... Har lovat mig att börja NU flera gånger. ÄR ju så lätt att bara hoppa upp och börja trampa. Är ju ingen kö eller så till den. Man kan ju tyvärr inte skylla på väder och vind heller, bara latmasken!

Lycka till!!

2011-04-10 @ 13:24:25
Postat av: Åsa

Halloj!

Lånade oxå en cykel i vintras. Trampade på varje kväll under period, fick så j-a ont i häcken bara! Det resulterade i att jag slutade. Började på friskis ist, helt klart det bästa jag gjort i motionsväg!! Säg till om du vill hänga på nån kväll, har ju "prova på biljetter" för vänner! :)



Går det bra annars med mat å så!?



Kramar!

2011-04-10 @ 14:17:14
Postat av: Ida

hihi... lycka till med skeden ;)

å sätt nå mjukt på sadeln för annars blir det förhårdnader på arslet ;)

2011-04-10 @ 21:15:56
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Marie: Sätt igång med mig nu, 3 dagar i veckan ska vi nöta!! :)



Åsa: Jodå... det går ju jättebra att äta LCHF men du vet, känns som det som vanligt att det går så sakta. Men jag mår bra av det så jag fortsätter och så får det ta den tid det tar. Nu börjar ju sommaren närma sig så nu är det enklare med träningen utomhus. Ska börja springa nu, känns skönt för hjärnan att bara få lubba i sin egna värld, rensa huvudet på tankar... har ju mycket nu i pallet iom företagsstarten. Tack ändå vännen!!

Hur går det för dig!

KRAAAM



Ida: Ja, om jag säger såhär..... AJ som helvetet. Måste köpa geléskydd!

2011-04-11 @ 08:20:02
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback