Elaka kvinnor!

Aaaaaah LEDIG.....smaka på det ordet! Börjar med ett skönt L...fortsätter sen med ett lent Eeeeee....... D känns nästa lite hårt i sammanhanget men rätas ut av ett strikt I för att landa i gungande G. VAH...är det inte ett skönt ord så säg?!

Solen gassar ute.... okej, vyn blir lite förstörd då jag kollar strax utanför fönstet för där ligger en sån jäkla sophög av allt bråte som blivit av badrumsrenoveringen....men...skit i den nu.... vi ska till återbrukat imorn har jag bestämt!

Ett skönt ljud av tvättmaskinen och torktumlaren ljuder i rummet, dom är ÄNTLIGEN igång....TACK MICKE FÖR ETT FANTASTISKT JOBB......Tack Ulle för att vi fått låna din gubbe några kvällar........ni vet inte hur mycket det betyder för oss!!!!! Har redan börjat planera tack middagen......;)

Jag hör dock inte ljudet av torktumlaren så noga då Elliot dammsuger upp myrorna vi har på golvet. Jaja....rätt åt dom..... dom kan ligga där i påsen o gotta sig på smulor istället för o gegga ner våra golv. Vafan får man myror för? Var lägger man mygiftet...utanför eller inne..... dör katten av giftet? NOLL KOLL fast jag är husägare!

Katten är så ointresserad av myrorna oxå...kan han inte äta upp dom? E inte det kul...eller gott?

Kräsna kattskrälle....

Jag var med om en rätt annolunda grej igår..... Jag fick ett massmejl som jag till en böjran trodde var ett skämt. Ju längre jag läste på mailet desto mer övertygad blev jag m att detta inte var något skämt utan ett rent och ramt "Säga rakt ut vad man tycker" mejl. Jag blev kallsvettig och nervös...

En utav mina vänner fyller 40 inom kort. Hon har bjudit de flesta på Öppet Hus över mejlen. En utav hennes vänner, känner henne inte personligen, svarade i ett mejl. Ett mejl som hon skickat även till de som var med i själva mejlinglistan....

.....hon förklarade där hur besviken hon var på henne som vän, att hon inte skulle komma på hennes 40 årsfest, att hon bara i första hand tänker på sig själv och att hon i stort sett sade upp deras bekantsap på detta sätt!

Där satt jag och kände mig som jag tjuvkikat i nåns hemliga brev, fått veta något jag absolut inte ville veta....o var inblandad plötsligt!

Mejlade genast vännen till mig som fått detta brev att något missförstånd måste skett, jag har fått mejlet och att jag inte trodde det var meningen.....

Efter det följde ett ordbajseri.....som jag egentligen inte ville veta av. Tjejen som avsade sig inbjudan hade sänt detta mejl till samtliga för att alla skulle få veta var hon stod och varför....inte alls kul...för någon.....

Är detta nåt kvinnligt?

Skulle en karl göra så? Skicka ett sånt mejl där han i stort sett förklarar vilket ärsel den andre är?

Tror inte det..... han skulle säga det.....öga mot öga.....kanske t.o.m dra tillden andre..... men inte göra på det där sättet.

Varförär kvinnor så elaka på varandra ibland?

AVundsjuka?

Självhävdelse?

Elakhet?

Vet nån? Jag tycker i alla fall att det är förjävligt..... skulle en vän till mig göra så.......FY FAN säger jag, TA DET MED MIG!!! Inte med alla andra och mig..... utan bara MIG!

UJUJUJ.....sååå glad att jag inte var den som var inblandad!

Trallallaaallllaaaaaa...nu ska jag byta tvätt! Tjihooooooo....


SJUKA DRÖMMAR!

....gnistrande sol i ögonen när jag gick ut från dörren i morse! KOM IGEN NU VÅREN!

Har haft riktigt SJUKA drömmar inatt, ibalnd undrar jag var allt kommer ifrån?

DRÖMMEN:

* Sussi, en nära vän till mig dök upp på en pub jag satt på. Hon hade med sig sin sambo. För det första hade Sussi tatuerat nästan hela kroppen. Stooora blommor med kinesiska tjejer och olika pinuppor prydde hennes kropp..... Sussi är allt annat än en tatuerings-tjej. Lite chockad var jag men mäkta imponerad. Hennes sambo är ca: 1.90 lång.... när jag stod där på puben o pratade med honom så krympte han plötsligt, till storleken av "mini me".... han liknade honom oxå. Frågade Sussi varför Andreas var så konstig o krömp.... hon skrattar lite o svarar "Han gör det när han är osäker". Ja, här började liksom drömmen gå totalt åt skogen....


image57
*
Nästa sekvens så står jag framför en spegel o kollar världens största tauering jag gjort rakt på bröstet upp mot halsen. Jag känner hur paniken kryper i kroppen av hur fet-hårt jag ångrar denna blaffa. Ett slags kors med hängande halsband är motivet. Minns att jag tänker att "Nåväl, jag får ha toppar som går upp till halsen resten av livet".

* Nästa sekvens så springer jag på en annan väninna som fått barn för ca 8 veckor sen. "Jag har sura uppstötningar" säger hon i samma andetag vi ses. "Jaha...." säger jag lite undrande....typ...."vadå?" "Ja, fattar du inte" säger hon.... " jag är ju på smällen igen".

Tack gode gud...jag vaknade och såg att där inte fanns någon tatuering och då antog jag att mini-me oxå var en dröm! Måste ringa Sussi o dubbelkolla!

Eeeh...är detta ett friskhetstecken?

Thailand...only a dream!

image56Fick se några bloggare som bjöd på härliga bilder ifrån sina underbara Thailands resor!!

Jag har bilder från CYPERN, oki...inte helt fel det heller men....det är inte THAILAND!

Många i vår håla har det som en sport, ja alltså.... att åka till Thailand, tror tamejtusan att 90% av mina vänner varit där allihop.

Jag är en av de 10 % som aldrig vart där...

Det planeras och snackas om detta lilla paradis i månader innan det är dax att åka, man planerar hur många par jeans man ska köpa, hur många massager på stranden man ska ta eller om hennatatueringen ska sitta i svanken eller på foten!

Själv planerar jag att betala räkningar och om jag hinner städa innan fredag?

Man tar med sig INGEN PACKNING...för det "behöööövs junte...de e ju så jäääkla billigt dära" har jag hört mig less på....

Här är det då FAAAAAAAAN inte billigt!!

Min mobil dryper av mess liknande: "Hej..underbart här...klockan är 12 på natten o vi har 29 grader varmt, vi njuter i några veckor till..."

Själv står jag o gräddar våfflor, snöflingor lika stora som katten hemma dinglar ner o gör vår gård helt vit, typ 4 månader försent!

Men....JAAA E INT BITTER!!

Jag skulle oxå åka dit om jag slapp den förbannade resan i detta helvetes flygplan! Jag har några valmöjligheter....

*  Söva ner mig
*  Ta valium...så jag blir sövd
*  Supa mig redlöst packad.... så jag blir sövd

Är man en familj dåra....me ungar o grejer vet jag inte om det är så aktuellt. Visst, skit trevligt för mig o rumla runt packad, sjunga lite....ta några dancemooves....köra "Jag har aldrig" me grannen......berätta högt o ljudligt om mitt o husbandets sexliv.......bli sentimental och gråta en skvätt när jag berättar om barnen.....  men vet inte om ungarna och husbandet skulle digga det!

*drömmer om Thailand*

Madonna + Justin Timberlake = SANT

GAAAAAAAAAAAAAAH...så jäkla bra så jag vill dansa sönder mig på kontoret här....

Tattoon....

Tänkte bjuda på den där tattoon som jag gjort på husbandet...den här fortfarande inte klar men börjar att ta form!

Ni vet att gubben är det ju lite synd om när det är frugan som tatuerar. Har aldrig hört honom gnälla så mycket hos någon annan tatuerare. Det suckas högt och ljudligt...o så måste det vilas och drickas saft mitt i allt! :-D Lilla plutten..det äääär så synd om han så det är inte klokt!

Fick honom att erkänna att det faktiskt kändes lite lättare att gnälla o sucka bara för att det var jag som gjorde den......

TYPISKT KARLAR!!!!

image55

Mycket på jobbet....

....hinner ingenting idag!

Hoppas alla mår bra o har haft en bra påsk, det har vi haft!

KRAM

GLAS PÅSK

......GLÖMDE JAG JU!!

GLAAAAD PÅSK ALLESAMMANS!!!

Lite annorlunda påskare....


470374-54

Jag är på SMÄLLEN!

Eftersom jag är så galet öppen på den här bloggen så är det väl lika bra att fortsätta! Går det åt skogen vill jag att ni ska veta det oxå eftersom min blogg säkerligen blir något färgad av det!

Ni som känner mig och bor i min stad vet väl att det är en hemlis....

JAG ÄR GRAVID!!

Jajamen... det är jag, fick ett ryck igår kväll..... husbandet åkte o handla mat. Tyckte jag hade känt mig lite konstig ett tag, jaaa...jag som vart gravid 10 ggr vet ungefär hur det känns vid det här laget. Tog o gjorde ett test.... ett klart o tydligt plus dök upp bara efter några sekunder!

Inte undra på att det stuckit o donat i livmodersregionen...

Inte undra på att tuttarna ömmat från o till....

Inte konstigt att jag sovit mycket o är konstant lite trött....

Jorå...

Som ni alla vet så har vi ju dilemmat: BEHÅLLA PYRET!!!

Idag ska åker jag till apoteket o hämtar ut trombyl, till u-sala på eftermiddan o hämtar ut progesteron. Sen ska vi väl vara fullproppade med diversse bromsar för missfall.....

Frågan är bara om jag hunnit på det i tid..har en magkänsla som säger att vi INTE har det.. husbandet är övertygad att vi kommer att lyckas nu!

Nu räknar vi dagar, sover dåligt, ororar oss o.s.v Så får vi se om det lyckas denna gång, gör det INTE det så är det bara o försöka igen, börja tidigare med trombylen o så....

WISH US LUCK!!!470374-53TROMBYL TABLETTER

Bild lånad av:
http://www.hejaabbe.com/2007_10_01_archive.html

Puss & Kram allesammans

Tattoo maskin!!

Javisst... fick ett mejl från han som ägde tattoo kittet.... han hade 10 på lager och skulle se till att jag fick köpa ett utav dom!!

Jihooooo......

Nu jäklar ska jag börja gadda ordentligt! Ställ er i kö...mohahahhahaaa..... :)

Barneriets missöden....

Eftersom Garbo gumman frågade tänkte jag att jag skulle förklara det lite lite närmare!!

Jo, Dr B har ju tagit över 12 rör blod på mig, testerna är nog ett 20 tal. Ett utav testerna hette TNF-Alfa värde! Det är det värdet som avgör hur vårt blod koaguleras och även hur hög immunitet vi har. OM det värdet är förhöjt så kan det ha en avgörande betydelse i början på graviditeten.

När man blir gravid så bildas små blodproppar för att behålla fostret därinne i livmodern, om man har ett sånt förhöjt värde som jag har så kan det medföra att blodpropparna blir för stora och gör att fostret stöts ut....

På nåt sätt så hoppas vi på det nu! För det är väl vår enda chans i livet att lyckas behålla vårt pyre nästa gång!

Apoteket...here i come!! :)

Svar från Dr B!!

Det var som vi trodde.... och han oxå... att jag har ett förhöjt värde av TNF- Alfa! Det innebär att fostret kan få svårt att fästa ordentligt när man blir på smällen.....

Idag börjar jag knapra trombyl som ska hjälpa oss att behålla nästa pyrehjärta! Tabletterna har tydligen formen av ett litet hjärta... det bådar väl lite gott va? :-)

SHOPPING/DATE med bloggisarna!

Eftersom jag äntligen hittat min kamerakabel så ska jag lägga ut bilderna från bloggträffen....better late than never!


Kolla in denna muffins!! Från MOJO på Drottninggatan! VILL HAAAA......


470374-46Fru P laddar mobilkameran!


470374-47Sen gick vi på shoppingrundan..... jag köpte massa fula 80 talsprylar och en riktigt snygg väska på INDISKA! Jag älskar den!!! Dem fanns i limegrön oxå för den som är intresserad av den coola färgen....image51


Invändigt...... så man hittar sina prylar istället för att den är kolsvart så man
letar ihjäl sig efter sina prylar..HATAR DET!!


image52


Avslutade med mellanöl och nachoschips med dip! MUMMA....
jag kände av ölen, men då är jag en lättpåverkad jäkel!!


470374-50Såhär glad kan man bli av en Carlsberg HOF!! :)


470374-48
Cia sitter o fnittrar......


470374-49

Trevligt som fan...å jag skulle lätt kunna ha detta som ett stående MÅSTE varje helg!WTF???

Fick en chock i morse......470374-45 
vad i helsefyr är det
frågan om??

Är det nån som skämtar
med mig eller??

Såhär mycket snö hade
det kommit inatt!

Husbandet ser road ut.......
 snark!

Själv blev jag sur o kände
att hela dan mer eller
mindre blev förstörd!

Imorgon är de nog dax för provsvaren....

Å jag börjar bli skapligt nervös igen....tänk att den här barnresan skulle bli såhär lång och utdragen, det trodde jag faktiskt inte! :(

Men....vem vet vad framtiden bringar....INGEN....

Imorgon är det dax att ringa, å kanske få provsvar...är inte säker på att de är klara, alla är inte klara..det vet jag for shure!

MEN..nåt kanske??

Känner att skärtorsdaen närmar sig o kan inte tänka mig att privatkliniker har öppet sådana dagar....

Så jag chansar o ställer mig i jooordens längsta tl.kö i morgon!

PussNån mer än jag som håller på med sitt badrum?!

Å vi som precis är i stort sett klara med vårt nya badrum...... kolla här!!

Rita ditt badrum

Nu slipper du gissa hur ditt nya badrum kommer att se ut. Med vårt ritverktyg kan du nämligen se hela badrummet i 3D-format långt innan du börjar bygga.

För att få tillgång till Svedbergs RoomDesigner måste du först bli medlem i Room 328. Medlemskapet är gratis och registreringen tar bara några minuter att slutföra.
Gå till Room328 och börja rita ditt badrum


Ritat:

470374-43Klart:


470374-44


NY LAYOUT IGEN.....

Eller åtminstone lite nya färger.....hmmm..... håller på o finurlar, kan inte bestämma mig riktigt! Vi får se hur det hela slutar! :)

NÅGRA MÅSTE KÖPA......NU!!!

Nu var det längesen jag hade min lilla VILL HA lista..... så...då kommer den nu!


TILL KROPPEN:

470374-37* No 7 dag och nattcreme....äh förresten, ta rubbet....allt allt allt som finns...har fått för mig att det funkar bra! Jag har ju serumet redan *visslar*


470374-38* Lancome serum.....mmm.... fick hem en tester med ELLE!! SHIT..... så najs, mitt ansikte blev som en barnrumpa...o inte ett dugg rödflammig blev jag heller!! Å det är riktigt bra BETYG!
* BIOTHERM´s
foundation...oxå en tester. MY GOD, det täckte tamejfasen det mesta i detta nylle o det mina damer. Är ett WOW betyg!

470374-41* VÄRLDSHISTORIENS
godaste parfym... jodå! JAG LOVAR:.... SEAN JOHN COMBS! UNFORGIVEABLE WOMAN!! Jag blir galen av o ha den på mig... såå god är den!!


ATT HA PÅ KROPPEN:470374-42

* LEVIS, äntligen har jag hittat mina baggy jeans... var på JC häromdan o provade ut ett par! Det är herrjeans...men guuuuuuuuuud så snygga! MÅSTE MÅSTE MÅSTE HA DOM!!!
 


* Vitt linne och ett svart linne....oxå från JC. Det är exakt den stretchen man vil ha.... guud så sköna dom är, vill ha i alla färger o former! Sen får man schysst klyka oxå om man nu vill det ;)470374-40HEMMET:


* Krokar att ha i badrummet, finns på Åhléns...skitsnygga, skitenkla!


* Handdukshängare.... oxå från ÅHLÈNS.... snygg.... ENKEL!


TIPSET TILL ER SOM HAR SMÅBARN ELELR SKA KÖPA PRESENTER TILL SMÅBARN, GÅ IN HÄR O KOLLA!!!:

http://www.melike.se/group.asp?group=29

Inc. Nina här.....

FREDAG:

Lets dance med chicken fajitas....familjen samlad, Elliot vill att Danny vinner..... Thedde, tony o jag håller på Rickardsson! Återstår att se....

LÖRDAG:

Flänga o fara..... 11.00..tittar på nykläckt bebis! SÖÖÖÖT så det gjorde ont....
13.00 Thedde fotbolls-skjutsning
Hem o fixa i badrummet......
Ut till svågerska o svåger o kolla Melodifestivalen!

HELT RÄTT LÅT VANN!! WIEEEEEEEEEEEEEEEE....FÖR EN JÄKLA GÅNGS SKULL! NOG OM DET.....

SÖNDAG:

Bauhaus o köpa fog...bestämde mig för ett trappräcke, kommer bli sjukt snyggt!
Skutsa Thedde till fotboll....... Ut till svåger o svägerska igen för o fira svägerskans födelsedag.
16.00 tränarmöte!

SEN TATUERADE JAG HUSBANDET!!!

JA NI LÄSTE RÄTT.....

Jag har gjort en tatuering på min man, ett spader med eldflammor, ca 20 cm hög! ....... HELT SJÄLV!!! Wiiiiiiiiieeeeeeee.....det va så galet kul...vet inte om det berodde på aggretioner som kom ut eller om det var att jag fick göra han lite illa ;)...men så rååkul! Den blev hyfsat bra...ska fixa till den vid ett anant tillfälle, ska läka först! Jag märker att jag är något av en perfektionist....jag är inte nöjd förrän jag tycker den är perfekt!

Det här har ju jag funderat på att göra lääänge.... var t.o.m på väg att köpa en maskin förra sommaren...men renovering av huset kom i vägen så det liksom rann ut i sanden! Nu har husbandets lillebror köpt en maskin o kom över igår kväll....  Jag fick testa på ett test-skinn i några minuter, sen ritade jag upp motivet o började köra på....

Ny karriär på gång! TJOHOPP!

Nu ska jag köpa egna grejer på blocket....

Måste leta....

Ha en bra måndag mina vänner!

Puss

16 ÅR?????

Har man åldersnojja är det bra att ha två söner som är på bra humör!

Igår när jag hämtade grabbarna från skolan så sitter Thedde i fram o tittar på mig. Efter en stund så säger han:

" Mamma, du ser verkligen ut o va 16 år när du sminkar dig!"
"VAAAH??"
Säger jag lite smått chockad!
"Ja, jag sa det i min klass, att jag tycker att min mamma ser ut o va 16 när hon sminkar sig, o alla höll med" säger han som det är en av de självklaraste sakerna i världen!

I baksätet sitter Elliot med stora ögon och håller ljudligt med sin storebror!

"Nämen, nu får ni sluta"....säger jag som vid det här laget hunnit börja bli generad, men jag känner en bubblande glädje i magen.

"Joooo, jag tycker t.o.m att du ser ut o vara 12 som mig ibland" säger Thedde!

"Jaaaaaaaa" säger Elliot i baksätet!

" Nejmen, vad snälla ni är" säger jag, utan att ifrågasätta det där med 12 år!!
"Då antar jag att jag ser ut som 45 när jag INTE sminkar mig?" säger jag frågande.

"Då ser du ut o vara lika gammal som Tony" svarar båda...

Jag vet inte vad som låg bakom detta, gick väl o vänta nästan hela kvällen att en fråga om pengar eller nåt skulle dyka upp, men det gjorde det inte.

DET va inte illa..... o se ut som 16!! :D Det ni.... ;)

Åldersnojjan blir som vanligt igen när farsan utbrister stort! Men fy fan Nina, tänk att du snart är 40!

(((((((((((BOOOOOOOOOOOOOOM))))))))))) så är man tillbaka i verkligheten igen!

Nää, jag har ingen större äldersnoja, FAKTISKT....även fast det kanske uppfattas så...... sen går det ju helt klart upp o ner det där! Vissa morgnar när jag vaknar o ser mig själv i spegeln så undrar man vart alla år tog vägen??

* Ansiktet är mosigt o lite svullet
* Jag har lite mörka påsar under ögonen, helst om jag sovit lite dåligt.... (som idag)
* De djupa vecken i pannan är VÄL SYNLIGA även fast jag smörjer på No7mirakelcremen frenetiskt!
* Lystern i ansiktet är som bortblås, men de försvann väl för ungefär 20 år sen!
470374-35MITT HOPP HÄR I LIVET!!!
470374-36Så jag säger som så...... tar sminket bort 19 år från mitt ansikte så kan jag tänka mig att va sminkad dygnet runt....i resten av mitt liv!! :-)

Ha nu en underbar helg alla!

Puss på er!

"Göra om planer"

Hmm.... jag vill redan börja göra om på vissa ställen i vårt hus, det är 7 månader sen vi flyttade in.... Är det nån gen man har? "Göra om hela tiden" genen?

I varje fall så var vi hos ett par kompisar som blåst ur ett gammal hus o göra OM ALLT! Såå snyggt.....Så den lilla pyrande känslan av att vilja göra om exploderade till JAG MÅSTE GÖRA OM!

En liten önskelista ifall husbandet läser:

¤ Spottar, spottar, spottar..... ja, lampor i taket alltså!
¤ Trappräcke i stål...typ.....
¤ Måla lite här och var!
¤ Fixa det som fortfarande inte hunnit fixas!
¤ Fixa lite hyllor...här och var....
¤ Fixa badrummet uppe nu oxå...

Med risk för att husbandet får hjärtinfarkt så slutar jag där!

Kolla och njut!!

 
PORRIGT SOVRUM 

470374-34 
ROMANTISKT SOVRUM 

470374-33 
KOLLA SPOTTARNA, HUUUR MYCKET GÖR DET INTE DÅ?? 

470374-32
 

IBLAND ÖNSKAR JAG ATT JAG HADE VALT VITT KÖK...... *DRÖMMER*... MEN JAG ÄR NÖJD SOM DET ÄR! :) 

image30Puss & Kram

Smuldoktorn!!

Fy fan, ja ni..... den här dagen började skit!!! :-( Eller inte hemma så....men när jag kom hit till jobbet! Orkar inte gå in på skiten ens..... folk kan va så jävla dumma i huvet o skita i lyssna när man försöker förklara, jag flippa ur o skrek rakt ut, ögonen var uppspärrade som dom brukar när jag lackar på riktigt....jag är ingen kul tjej när jag e arg!

Aja.....

Idag har vi tid hos Dr B.... trollkarlen från Värmdö har jag valt att kalla han. För nu hoppas vi att han har sina små knep att få mig på smällen på riktigt! Satt o läste om det här med upprepade missfall igår..... vet ni att det är så OVANLIGT som 0,5 - 1 % som får upprepade missfall. JAMEN det e väl klart att jag är en av dom, VAD ANNARS!!? Därför är utredningarna inte så vanliga....då känns det inte alls konstigt att vi blev klassade som infertila på GYN. Asså.... jag trodde dom ville idiotförklara oss men så jävligt är det verkligen.... det är alldeles för ovanligt, det är inte förrän på senare år man kunnat hjälpa "oss" 0,5 - 1 % att bli gravida, förr blev man klassad oförklarligt barnlös!

HEJA DR B.....

Om nån timme drar jag hem, tvättar smulan ännu en gång...jag är ju nästintill manisk med att tvätta smulan flest gånger innan smuldoktorn ska dit o titta...... Jag var på mitt första smulbesök när jag var 14, p-piller....  Dr Berthau, med trocaderoglasbottnar till glasögon, händer som dasslock. Jag var livrädd, tvätta smulan med alldeles för VARMT vatten så den var nästintill skinnflådd! AJ, det gjorde ont o ömma....undra om Dr Berthau trodde jag fått kaffet i knät på morronen?? Efter det har det blivit som en grej.... tvätta tvätta tvätta. Som att jag tror att det hunnit bli smutsigt på några minuter.... SMUTSIGT??? UUUÄÄK...det lät inte fräscht... hahaha.

Så idag blir det en kort arbetsdag, thank god....idag vill jag knappt vara här för det suuuger som fan! Damn....

Hörrni, med risk för att få ett alltför KUL inlägg så avlsutar jag här!!! ;)


Överraskning?

Haha, ja.... min pappa fyller år på torsdag. Inte jämt....bara 57 år :). Mamma ringde i veckan o var så laddad, hon hade minsann kommit på en så himla bra födelsedagsöverraskning till pappa. Det här med att köpa prylar till nån som har allt i världen är så blasé så nu har hon kommit på att upplevelser är så himla mycket bättre! Vi skulle åka limousin till Stockholm, samla ihop lite folk på vägen o gå ut o käka fint i storstan....

Vi drog igång värsta pådraget, leta limousin...ringa runt till alla.... boka bord på restaurang. Sen har det gått ett par dagar, jag lämnade vid där limousinkillen skulle ringa och bekräfta hyran av limon till mamma. Idag ringde jag o kolla med mamsen....var är vi på väg??

"Jo" sa mamma..... "jag checkade med pappa i veckan här o tänkte jag skulle kolla hur läget var och om han hade några önskemål." Pappa hade svarat: "Ja, jag är så jäkla sliten så jag vill ABSOLUT inte åka nånstans, bara hemma med de närmaste".

RIDÅ

Så nu har vi blåst av hela skiten.... jodåsåattteeee...bra att mamma kolla kan jag känna!

Nu sitter hon o beställer nytt kök istället! O farsan får väl som vanligt nån onödig pryl...

Puss på er!

Reunion fest 2008

Ja...nu är det 45 minuter kvar till man kan få åka hem för dan.... så nu är det lite bättre, FAST det är måndag!!

Bjuder på lite bilder från i lördags.... tjihooooo vad roligt vi hade, höll på o ramla av stolen flera gånger av skratt!! :)

Har lite kul info om varje tjej:

Becca har vart med i programmet "Har du tur i kärlek" om ni minns det?? Hon dejta snubben ett tag men det tog slut rätt snabbt.... hon innehar rekordet i att vart gift kortast tid, 6 månader!!! På hennes möhippa festade vi loss som fan...resulterade i hjärnskakning och sjukhus i en vecka för Beccas del! :)

Nettan är ensamstående idag..... kräsen som fan!! Hon ska på blind-dejt nästa helg..... Hon e asbra på o festa, kan bli fullast av alla... oftast!! :)

Bella slet som ett djur för o få den karln hon är ihop med idag.... han va ett riktigt jäkla svin i början... men det blev fokl av han oxå, idag är dom lyckliga med två barn!!

Tessan e en golftjej som är skitduktig på det.... värsta draget i henne!

Jeanette känner jag inte så bra.... bara att hon stekt barnens pappa lite.... hehe...Jag, Nettan o Tessan.....


470374-28Bella & Becca (Becca var den som såg till att detta blev av)

470374-27Lite roligt är det att hon till vänster (Jeanette, vi var dessutom hemma hos henne) ligger (eller har legat) lite med mina barns pappa ;) o så Bella bredvid, hon ligger INTE med barnens pappa! :)


470374-26

Brudarna BUS470374-25
Nämen...jag i kylen..... ingen ovanlig syn!!


470374-24
O så nästan alla då...470374-29

Måndag, behöver jag säga mer?

Det är måndag.....

....glömde kamerakabeln, skulle lägga in bilder från i lördags, vi hade galet kul....

..... det regnar ute.....

...jag är trött.....

...vill hem o lägga mig.....

....har drömt de sjukaste drömmarna ever.....

Later....

Weekend!!

Halv 2 idag börjar helgen.... slutar ju halv 2 numera!!! WIIIEEE.....

Då ska jag in på ICA MAXI, aaahh.... fattar inte att jag går in där en fredag eftermiddag när ALLA andra oxå är där. Hur mycket vuxenpoäng är det inte o handla med scanner??? När jag var liten så var jag helt galen i o leka affär, jag hade en kassaapparat med lådsaspengar, jag satt ALLTID i kassan o kompisarna fick va dom som handla. Jag gjorde om mitt skrivbord till en kassadisk, tror att mina kompisar tyckte det sög o leka med mig eftersom jag bara ville leka affär jämt.... nu har min barndomsdröm gått i uppfyllelse lite iom scannern, då får jag lådsas lite igen ;)... harkel!

Helgen bjuder på LETS DANCE, innebandy, reunion med brudarna från när jag var 17-20 år nånstans.....

Heja RICKARDSSON!

Reunion kalaset kan bli kul....shit o träffa alla skator nu?! En del har fött ungar, en del har hunnit separera...jahapp...jag verkar ju va en av dom! ;) Nää...kul o se va alla gamlingar håller på med idag? Förr..... så var vi ett farligt gäng partyharar som hade riktiga schabrakfester. Vi hyrde källaren med pool på stadshotellet och hade värsta lekarna..... på den festen råkade jag raka hela smulan, skulle fixa lite bikinilinje men var nog för packad för o raka mig! :) Sen flöt det hår i hela duschen som tjejerna försökte springa ifrån.... hahaha, låter som jag hade värsta busken! Hahaha....

Sen, kastar vi oss i ämnena här, så har Thedde innebandy cup...med pojkar -95 som är ett år äldre än han. Han är såå stolt när han får lira med dom..... för o inte snacka om morsan hans... "Ja, det e min son där borta i målet" o så kastar jag lite med håret! :)Här har vi godingen in action!!!

image27Å så fotot med laget.....


image26


Ha nu en underbar helg...

Puss

Maria

Igår fick jag en släng av nostalgi.... från tiden när jag skulle till att bli singel och oxå blev singel efter 10 års förhållande.

Jag är ingen singel-tjej..... så tillvida att jag inte trivs att vara singel, jag vill dela livet med någon, jag vill uppleva allt tillsammans med någon, jag HATAR dessutom att sova själv. Och när man är singel så funkar det ju inte direkt som så att man frågar nån om dom vill sova över, det kan lätt missuppfattas..... 

Min kompis Maria, vi var ler och långhalm...... vi var i nästan exakt samma fas i livet. Levde i olyckliga förhållanden, i villa med 14 äppelträn på gården. Hon hade dock inga barn...det var nog den enda skillnaden.

Vi brukade fly ibland..... helst när vi var lite deppiga.... fly i bilen, bort från allt. Lyssna på hög musik, skråla med i låtarna för att i nästa sekund gråta en skvätt och fundera över våra liv. Vi kunde sitta i bilen i timmar, bara åka runt runt.... Jag skulle kunna bli en hejare till taxichaufför eftersom jag vet alla småvägar som finns i hela kommunen! :)

Vi blev till slut singlar. Hade jäkligt kul ihop..... oxå det var väldans upp och ner, hjärtesorg blandades med glädje. Maria flyttade till slut till sthlm, jag var knäckt... hon hade ju inga barn o inget som höll henne kvar i vår håla. Jag var ärligt talat lite arg på henne för att hon lämnade mig här.... :-(

Igår åkte vi bil igen.... runt runt..... fast det var lite annorlunda den här gången! Hennes 6 veckors bebis låg i fram så det blev inte mycket musik!

Men himlans mycket prat....

Idag är jag o maria lyckliga, jag gifte mig i aug 2006, hon i feb 2007. Hennes man är född 1980, det är min oxå. Jag träffade husbandet i Sälen, hon träffade sin i Sälen. Dom fick bebis i januari, vi jobbar på bebis.... Våra husband gillar varann riktigt mycket..... lite galet är det! :)

Dock så snackar vi fortfarande skit om våra karlar när vi tycker att dom är idioter, vi är ALLTID rörande överens om allt oxå...det är nåt som aldrig kommer att förändras!!

OCH, vi blev lyckliga till slut.......

Cia, Maria och jag..... helt klart vår torra humor!!! :)

470374-25Lite dålig bild, men en typisk bild på Maria o mig!
470374-24
Vackra Maria!!
470374-23
Maria, jag, bea o syrran på vårt bröllop

470374-21
Utgång i stockholm, carola fläkten är igång! Linda, jag, sussi och maria!

image19

Rusningstrafik a la Niinis!

Såg en tjej i morse... som sjöng medan hon promenixa på gatan. Hon hade musik i öronen.... det såg trevligt ut.

Igår när jag gick hem från jobbet sjöng jag oxå..... lite för högt tror jag såhär i efterhand, tänk om nån hört? Men, jag kan helt enkelt inte låta bli....dessutom kan jag rycka med kroppen oxå, det ser nog helknäppt ut men jag skiter i det...ere en bra låt så ere! : ) Nåt som är lite läbbigt är när det svischar förbi en cyklist...nära....då håller jag på o skiter på mig av rädsla! Att jag aldrig vänjer mig....? Dessutom trodde jag att en bil med trasigt avgassystem var på väg om...men den kom aldrig...så jag vände mig om o där var det tomt. Ahaaa...det var i låten...... :D

O så igår, när jag gick där sjungande och i min helt egna värld dök det upp en bil vid min vänstra sida.... den körde otäckt sakta, sådär sakta som att dom ska kidnappa mig o rycka in mig i bilen. Sneglade lite åt vänster o såg en kvinna som satt o vinka och sa nånting som inte var hörbart då jag hade plopparna i öronen. Röck ur dom fort.... hon behövde fråga efter vägen...

Undra om man nångång blir missförstådd? Att dom tycker att man är en idiot för att man är så nonchalant? Rycker konstigt när man går? Sjunger högt för att i ena sekunden börja prata (när nån ringer)?

Se där.....tänk vad kul man kan ha bara av o ha lite musik i öronen i rusningstrafik?!

Puss


image18


Nu hänger vi hoppet på Dr B!!!

Ja..... äntligen kanske (törs jag säga) är vi lite närmare bebis.

Idag fick jag tid till en specialist inom upprepade missfall, Dr B..... han har en klinik som jag blivit rekommenderad att söka till. Dom på landstinget i min ort verkar inte se skillnad på att bli gravid och inte kunna behålla det och att vara infertil! Jag o husbandet har blivit klassade som infertila hela tiden..... t.o.m sett bilder på hur man är infertil! Asså...... är det så att så fort det är ett liiiite mer ovanligt fall så slänger man på den patienten det man liksom kommer sig för just då!?

"Jaha...upprepade missfall.. ja men här har du pergotime! "(Pergotime är medicin som stimulerar ägglossning och ofta orsakar flerbörd i form av tvillingar, trillingar o ibland fyrlinga). JIHOOOOO...husbandet.... här har vi 4 nya bebisar!!

Fattar hon trögt, jag blir ju med barn DIREKT....men dom stannar inte därinne.....

NEPP, nu Dr B...... ge oss chansen till ett minihusband...eller varför inte en mörkhårig lockig liten tjej!! ?? :-)

Glädjeämnen

Saker att glädjas åt:

*Thedde har kommit in på fotbollsklass till näta år! Igår när jag skulle lämna in lappen man tackar jag till klassen på, hade Thedde skrivit: "Tack för att jag får chansen i fotbollsklass : ) ". Det fanns ingen ruta för egna kommentarer..... han skrev det av ren glädje. Min TUSSE!!

* Igår kl: 10 fick jag mess från min vän Sarah: "öppen 5 cm, gör inte ett dugg ont ; )" Nästa mess kom kl: 11.30: " Är i epiduralhimlen, allt är skitbra...men snart smäller det. Älskar Dig." Blev bara tvungen att svara: "När det känns som du vill skita på dig är det nära...." :D Kl. 22:15 kom nästa mms: "Vår prinsessa.... och en underbar bild på en liten tjej."

ÄNNU EN PRINSESSA FÖDD.

                                                 image17

Grrr...

Sitter o finurlar på jobbet och kan fortfarande inte släppa att mina bloggkamrater tyckte BENGTZING va bra!!

Malliz....kom till min undsättning, titta på reprisen och fäll ut kritikbänken som den ska fällas ut!! :-)image16

Gomorron Sverige!

Javisst..... ny vecka...nya möjligheter!

Okej, ska sluta vara äckigt positiv när det är måndag och allt. Men, jag känner mig hittills rätt piggeliln, är sååååå stolt över mig själv! JAG PROMENERA TILL JOBBET I MORSE! Jaaa....de e sant! Jag uppoffrar ca 35 minuter extra för att gå.... och det är väl jäkligt mycket, helst en måndag morgon! :(  Men jag gjorde`t! Jag GJORDE´T!

Jag vet att jag är lite smått överdriven då jag säger att jag ska promenera fram till semestern...... men jag kanske kan lyckas med 3 dagar i veckan fram till semstern... det vore SJUKT BRA GJORT av mig....men vi får se!

Melodifestivalen:

Fy fan.... på riktigt nu! Ta den där amfetaminstinna duracellkaninen Linda Bengtzing, jag spyr på sån där överdriven energi. NEJ, jag tycker inte att den känns äkta.... hon e nog en riktig torris på riktigt, kanske därför hon är singel. BORT MED HENNES LÅT!

Tyckte synd om Niklas Strömstedt....men lite lam låt!

Gillade PERELLIS låt som fan, joooo....lalalalaaa HEEEEEROOO!!! ..... men hon såg ut att snart gå av på mitten! HUJA.... smala kvinna! Hört från soffan bredvid (Thedde snart 12 år). "Oj, hon är smal som en sticka." Pojkar i den åldern brukar inte obeservera såna saker...... dom observerar om målvakten i MODO bytt klubba eller om Andreas Isaksson uttalat sig nåt i Sportbladet. Inte om nån är smal....så hon måste ha VART SMAL!!!

Calaisa.....bajsa.....

Nordman:
Nääee....eller jaaaooo...... jag vet inte vad jag ska tycka. Det va Nordman rakt av. Okej...måste skryta....1990 var jag på Mallis...Magaluff... O festa med han o hans harpa polare. DET NI?!?!?! Han var dock inte känd då....

Västerås-snubben: Hyran betald...pengar kvar.... inte alls så pjåkig om man är Thedde 12 år. Så jag antar att den kommer laddas till mobilen inom kort!

Decibel: Kan sjunga så jag blir knottrig på låren.... shit!

Vem glömmer jag......???

BJÖRN GUSTAVSSON............ I LOVE YOU!
Pratade med fotografen som fotade mig för MÅ Bra tidningen.... han sa att på efterfesterna är det en lååång radda av snygga brudar efter honom. Jag säger bara det grabbar. HUMOR....HUMOR...det kommer man långt på!

Puss på er!

Jävla Tounyyyyy ÖÖöööööörrviing!

Shit, jag blev på riktigt skita irriterad på den där föbannade Tony igår..... han tror ju att han är nåt! Sitter där som en tupp med en tupè som han dessutom ändrar färg på lite då o då! Det är ju det som är lite av tjusningen....j alltså o sitta o irritera sig på den där k....en!! :( Men men.... ibland blir han lite för mycket!

HAN SÅGA MIN LINDA igår....mitt finska troll, mitt finska SISU troll som jag åtminstone hade räknat med skulle gå till final..nope, där var sagan slut! Tupé bäraren drog spiken i kistan......

Fr o m nu ska jag hålla på Rickardsson, skönare snubbe med större prilla får man fasicken leta efter, vilken karl! :)

Annars då....jag har bytt dörrhandtag i hela huset. Känner mig lite smått stolt över mig själv, lite sådär störig...... "Näeh, jag bytte dörrhandtagen i kåken igår!" ....låter inte det lite coolt? :) Är dock lite missnöjd, självaste nyckelhålen sitter lite snett på alla dörrar eftersom det var lite fel sort..... men vem orkar åka o byta?? Å den som märker det ska hålla truten....

Husbandet har vart så jäkla duktig med badrummet, det har hänt grejer minsann..... nu är det i stort sett bara golvet kvar, sen så är det nästan klart....ja, förutom lite el och toastolar som ska monteras. Snaaaaart blire filt o rödtjut i badrummet, längtar! Det roliga skulle vara om ni fick se hur han såg ut, ska förklara lite..... han har ett par träningsbrallor som spruckit i grenen, typ från knä till knä! Ett litet yttepytte hål minsann :) Sen har han sina gamla morgontofflor i fårskinn till det, bar överkropp och fix överallt.....VÄRSTA SNYGGING!

Nu ska jag fortsätta jobba lite..... fan, en annan har ju en del o stå i i kåken vettu..... hmrp.

RSS 2.0