Ok,nu har jag nattat honom då.

0-6dc80b1d8c8d279f87f42c0261e50fd2.png

Ok,nu har jag nattat honom då.


Ryggskott.nu

Ja, som jag tidigare skrev har ju husbandet då råkat ut för ryggskott. Det är synd om honom men jag tycker ju att det är lite synd om mig oxå. Nu måste jag sköta ALLT! Det är lite tufft men det går.... man är ju KVINNA. Tänkte nästan skriva det med Q men det finns fan inget töntigare än det!

Jag googlade lite på det här med ryggskott för att se om det finns nåt man kan göra hemma. Ja som bättrar på det hela. I morse var han hos naprapaten, lite varm massage och lite tillrättaläggande var skönt men bättrade väl inte på honom nånting. Det är vila i rörelse som gäller, ingen belastning i form av lyft (så att bära Milo var uteslutet), rörelse som promenader i lugn takt var bra (inte med mig för när man går med mig ska det smaka blod i munnen och på fotsulorna)!
I alla fall, nu när jag letat lite info så kom jag till en sida som heter www.ryggskott.nu! Hahaha... är inte det typ festligt? Där drar dom lite tips för stackars husbandet.


Nej, nu ojjar han sig i soffan, måste rusa!Nu kom en sjukling,han är sjuk ida

0df649f5d4041068bee176d08837331a.png

Nu kom en sjukling,han är sjuk idag. Lilla älskling...nu får morsan skämma bort honom. Var inte det de mysigaste som fanns när man var liten? Ligga hemma på soffan och mamma servade med glass i soffan. Härliga tid.. Minns en gång då jag va JÄTTESJUK ,hade påssjukan...då kissade jag i sängen av orkeslöshet. Mamma klappade på mig och sa att de inte gjorde nåt,själv yrade jag och fattade inget. Sen fick jag mer glass...


Påskkärring med imma!

5c201821a232b84719cb964ba0f0ca39.png

Påskkärring med imma på mössan färdig med promenaden för idag!


Viktredovisning...a big NONO this week!

Fick en förfrågan om min viktredovisning denna veckan. Den skulle ju varit IGÅR.....

MEN mina damer och herrar. Miss PMS landade här hemma i dagarna (för det är väl en miss inte en mrs, vem fan vill gifta sig med PMS?). Hon dök som vanligt upp från ingenstans och gjorde att jag ville bosätta mig i kylskåpet, äta en häst, att jag sväller så ringarna sitter tajt för att inte snacka om jeansen, hon gjorde att ryggfläsket ser ut att ha återvänt ordentligt.

Så sammanfattningsvis tänker jag inte ställa mig på vågen och kanske/kanske inte få ett hemskt svar. Mitt psyke bara pallar inte med det nu, jag behöver gömma mig under täcket och bara vara förbannad nu under några dagar tills Fröken Röd (som inte heller hon är gift) kommer på besök. Då tar vi en ny vägning. Fram till dess så är jag ändå nyttig och har satt lås på skafferiet och kylen! Jag kör oxå en slags skrämselpropagande på kylskåpsdörren, den funkar riktigt bra! 
SKEPSISM???

Jag vill ta upp en sak. En sak som irriterar mig mer och mer ju äldre jag faktiskt blir. Det är dessa människor som går in med skepsism i livet. Man är skeptisk till det mesta. Unga människor, hur folk parkerar, hur man står i kön, hur man passerar varandra på en trottoar, barn ja ALLT!

Jag nämner några exempel ur det verkliga livet:

* I lördags gick jag och kompis Maria glada i hågen på trottoaren med våra dragväskor. Bakom mig kommer en farbror som passerar mig med 1 mm marginal samtidigt som han grymtar något ohörbart. Han är märkbart irriterad över att jag går på trottoaren och hade nog velat skäla på mig lite.

REALISKTISKT NU: Men förbannade gubbjävel, har inte jag lika rätt att gå på en trottoar som han??? Eller är jag för "ung".... Ska jag be om ursäkt för att jag råkar gå på "hans" trottoar samtidigt som han? FUCK IT.

* Jag sitter på tåget och en tjej kliver på tåget i Sundbyberg, det står tydligen EJ PÅSTIGNING i Sundbyberg, det är pendeln som gäller. Konduktören kommer ut och jag ser hur svettdroppar börjar fylla hans panna. Han riktigt laddar för att skälla ut den här unga tjejen så att hela jävla tåget hör.
"Jahapp, du klev alltså på i Sundbyberg?" säger han. Hon svarar ja. "Jaha, då blir det till att betala en biljett ända från Bålsta" (en hållplats långt innan Sumpan). "Okej" säger tjejen, "Vad kostar det och tar du kort?" undrar tjejen. Konduktören känner att ok, det gav inget genomslag med att hon får betala mer, då skäller jag ut henne istället. Hans tjocka mage riktigt guppar av frustration när han dånar på "Du ska veta att jag är såhär (visar pekfingret och långfingret och måttar 1 cm) jävla nära att ge dig böter på 800 kr" man hör att rösten nästan skälver för att han är så förbannad. Tjejen sköter sig exemplariskt "Då får jag verkligen be om ursäkt men jag trodde verkligen jag klev på pendeln eftersom jag kunde passera med mitt busskort, ingen vid kontrollen sa något" säger hon lugnt och sansat. Konduktörer är vid det här laget alldeles röd i ansiktet och häver ur sig böter på 800 kr och att det är förjävligt hur hon kan bete sig såhär omvartannat osv. Det slutar med att han går därifrån högröd i ansiktet och jag hör att tjejen säger: "Jag är ledsen". 

REALISTISKT NU: Allvarligt talat. På en skala från 1-1000 000. Exakt hur JÄVLIGT var det att hon klev på i Sumpan och fick åka 5 minuter gratis färd för att hon sett fel och att kontrollen släppt igenom henne? Frågar vi konduktören får vi en klar 1000 000 på skalan. Frågar vi resten av världen och alla vi som satt i tåget så skulle jag tro att det flesta "COULDN´T CARE LESS"!!!!

* På RIX FM i morse snackade Roger om att han igår ville storhandla. Han hade 2 mynt i fickan, en femma och en tia. Han frågar en herre som kommer gående med sin vagn från affären om de kunde göra en bytesaffär, han får en peng och Roger kundvagnen. Roger hade nämligen parkerat lite långt ifrån stallet där kundvagnarna står. "Nej tack du" svarar herren och går surt vidare! RIKTIGT SUR!

REALISTISKT NU: Ok.... vänta nu? Försökte Roger lura herren? Nej. Försökte han vara elak? NEJ. Försökte han på något sätt utsätta farbrorn för fara? NEJ. Så WHAT´s UP??? Varför i jössenammen vara sur? Varför inte byta där och då, han slipper gå tillbaka med vagnfan och har en som tar den istället?

Nej ni surkärringar och surgubbar därute. Få er ett ligg eller gå nån kurs i hur man hittar glädjen i livet igen, för er är inte kul att ha och göra med!!! BASTA!! Och jag ber till högre makter att jag ALDRIG blir så..... ALDRIG!!Milo utvecklas...

Det är ju så jäkla mycket som händer med bebisar i den här åldern Milo är i. Det känns som han utvecklas massor varje dag, man märker plötsligt att han bara hajat något och så kör han. Det här med hans gåvagn var ju lite festligt, jag ställde upp honom mot en sån här vagn och så bara knatade han iväg. WHAT?


 
Häromdagen sa husbandet att han säger mamma. ÄSCH sa jag.... det är för tidigt. Det tror jag inte på.... Döm om min förvåning när det kommer mamamamamamamamama när han ser mig. I morse gick jag upp vid 4 för att hämta honom till vår säng, då låg han och sa papapapapapapa, sen fick han se mitt fejs och började säga mamamamamama istället. Så han är på god väg att förstå innebörden av ordet mamamamama och papapapapa!

Sen kan han ju faktiskt pussas oxå.....


 

 

 

 


RYGGSKOTT I FAMILJEN!

Gomorron....

... husbandet har fått ryggskott!!!! Igår stod han i klädkammaren och skulle böja sig ner, då small det bara. Jag fick hämta ut honom därifrån och så fick den här 97 kilos karln stödja sig på mig. Trots mina rekommendationer om att inte jobba så åkte han och jobbade hela dagen och var (som väntat) som ett ras på kvällen. IPREN tuggande och vila är det som gäller nu. Idag är han hemma och tar det lugnt.
Ni vet ju hur karlar är när nåt sånt här händer? Det grinas illa mest hela tiden och så ska man ju faktiskt tycka lite synd. Det gör jag, jag har nämligen själv haft ryggskott och vet precis hur det var....HEMSKT! Nu är det jag som sköter allt bärande. När matkassar och vagn och Milo skulle ur bilen igår så var det jag som fixade allt, såklart.... han får inte göra det. Men det ser ju lite kul ut när han står och tittar på medan jag bär allt :)

Det är roligt det där med när män råkar ut för nåt, ja blir sjuka eller skadar sig på nåt sätt. Det känns som att hela hemmet står stilla, alla trippar på tå och så pratar man nästan i lägre ton för att inte störa. Haha, är inte det helt sjukt? Undra varför det blir så?
Jag minns när jag låg och födde sist, ja när jag skulle få ut hörnsoffan på tvären. Då stod husbandet bredvid med stora ögon och sa till barnmorskan "HERREGUUD, det här skulle ALDRIG jag klara av, inga män i hela världen skulle klara det här!" han riktigt dånade högljutt där mitt i allt krystande. Jag vet att jag tänkte lite för mig själv att "Kan inte du bara hålla käften och skita i o snacka sån där skit nu, jag behöver stöd FOR GODS SAKE?"

Men inte för att på något sätt förringa våra mäns smärttröskel eller få dom att verka av lägre rang ;), så tror jag ändå ärligt talat att vi har lite andra "uthållighets" trösklar för smärta. Vi kan nog diska, tvätta, laga mat, ta hand om ungar medan vi har en sprängande huvudvärk. Män blir nog än mer blockerade med att göra 2 saker samtidigt när de har smärta. Så att män skulle föda barn? Nonononononono WAY! Inte en chans, dom skulle gå av på mitten! Tur att män är så himla bra på många andra saker!!! Vad skulle vi annars med dom till???? ;)

Här ligger han då.... den där skadade mannen.Next BEYONCE!
Längtar till Milo börjar DANSA!!!! Detta är nog nästa BEYONCE.....


Ladies Night 2009

Jaha, då var man hemma som vanligt igen och jag har överlevt en utav årets händelser! Det var SUPERKUL och showen var fantastiskt bra och såååå över mina förväntningar. Jag var nästan lite lite chockad över hur bra jag tyckte att det faktiskt var!

Det började med en tågresa till stockholm, mötte upp Maria och så tog vi oss till hotellet. Ett urfint hotell som jag verkligen rekommenderar. Rummen, foajén, frukosten... ALLT var verkligen kanon och till ett kanonbra pris!! Best Western TIME HOTELL i Norrtull var det.Sen gjorde vi oss i ordning. Finns inget bättre än att göra sig i ordning tillsammans. Det är som att bli ung på nytt. Jag plattade Marias hår medan vi drack rosé blandat med fanta (lärde mig att dricka det nu i helgen faktiskt, gillar inte rosé i vanliga fall). Vi snackade om allt mellan himmel och jorden utan att bli avbrutna av vare sig ungar eller karlar! :) Musiken på i bakgrunden och så få ägna flera timmar åt bara sig själv, aaaahhhh....Showen då?! Oh gud, vet knappt var jag ska börja eller ens försöka förklara för att ge det någon rättvisa. Det var Micke Tornvings snabba övergångar och skämt som gjorde själva grunden till skratt, det var Martin Stenmark och Andreas Johnson´s sång som gjorde musiken, det var dansarna som gjorde dansen och det "sexiga" och slutligen magnus samuelsson och byggmatte som rev ner applåder som jag knappt hört förut! Jag skrattade, jag grät (till martin stenmarks 1000 nålar, han gjorde den så jäkla bra och med en känsla jag aldrig sett förut), jag dansade och sjöng och bara faschinerades av att 11 000 tjejer stod och dansade och sjöng med i slutet av showen! WOW, jag ryser nu när jag skriver om det.... HÄFTIGT!!!! Jag har lite videosnuttar från showen men jag sjunger så jäkla högt på filmen så jag skiter i och visa er dom!! :)

Efteråt åkte vi bara hem till vårt härliga hotellrum, tvättade av oss sminket, pratade och tittade på TV. Somnade sen nöjd för att vi haft en KANONKVÄLL!! Vi skulle vidare men efteråt visade det sig att det brann på Gullmarsplan så det gick inga tunnelbanor, där gick luften ur oss eftersom 11 000 tjejer skkulle försöka få tag på en taxi! :) Dock så kom tunnelbanan igång efter en stund....

LYCKAD KVÄLL!! TACK MARIA för att jag fick följa med!!!

 


Nu är alla samlade igen! Ladies ni

0-6737920ff1a18317fcc3d509e1d7dc60.png

Nu är alla samlade igen! Ladies night var SÅ JÄKLA BRA! Berättar mer sen...nu ska vi ha lite mys här i sthlm. Söndagsmys!


Framme...nu ska vi ta en kisspaus!

5b36399f574960d231dcf56368e0764c.png

Framme...nu ska vi ta en kisspaus! Men vart... Brrrr...


Twins make up o vi e på väg till g

0-2b603ce995957a983d025bc98c9c5627.png

Twins make up o vi e på väg till globen.


När tjejer gör sig i ordning!:-)

73d8716d08a5f5bc2956c6b659b13176.png

När tjejer gör sig i ordning!:-)


Inte så pjåkigt alls! :-)

7231e3c9027a1b06d75b735f5a7f01c5.png

Inte så pjåkigt alls! :-)


Nu sitter vi i hotellfoajen o tar

1eb6477ba851ec828ae8b5cda37df4d6.png

Nu sitter vi i hotellfoajen o tar en kall öl. Livet är härligt...


Ikväll....

Jaha, då är vi tillbaka från joggingrundan. Såå jäkla jobbigt var det.... det blir alltid värre när man inte ätit nåt innan, man har liksom noll energi kvar i kroppen! Huuuu.

Nu ska jag förbereda en mysig lördagsfrukost med ägg, härliga pålägg, nyttigt bröd och kaffe. Sen blire väl sockerflingor och youghurt för stora killarna, Milo får gröt han.

Idag är det då dax för ladies night! Jag har köpt mig en ny outfit som jag kände var "JAG". Kl 14.09 går tåget mot Stockholm och Maria som möter upp mig där! Sen checkar vi in på hotellet, går en runda på stan och sen tillbaka till hotellet för att fixa i ordning oss för kvällen! Ska bli jättehärligt och få umgås med min kompis på tu man hand. SOm förr i tiden....

Jag kommer mobilblogga så ni oxå får hänga med mig på min första ladies night......som blir en ladies night only!
KLAR!

2c45eefc172d29289e9dab0df082b556.png

KLAR!


Nu ska vi jogga 5an i spåret.

0-6b01a87eaadeddbd9d2eba74b1de3f51.png

Nu ska vi jogga 5an i spåret.


När man lyssnar och är imponerad a

0-4f6528bc6eade27c89508066397932e8.png

När man lyssnar och är imponerad av brorsans musik!


Tillbaka till 80 talet.....
ÅH jag älskar det!!!! BARA ÄLSKAR DET!!!! Lyssna för tusan.....

POSITIVT....är så jäkla härligt ibland!

Godmorgon mina vänner. Skrev just ett sånt där uppryckande härlig status på fejjan som fick mig att verkligen känna att jag ibland bara ska njuta av livet i sin enkelhet!!

"Vasadu, om jag rökt på???"

Nej, det har jag inte, det är bara mina vanliga utsvävningar jag har när jag är på det humöret. Idag har jag tagit en kall morgonpromenad med husbandet och Milobebis, tagit en varm dusch, ätit en god nyttig frukost och solen letar sig fram mellan trädtopparna. Jag har oxå vägt mig idag och är alldeles strax under 72 kilo. Livet är bara alldeles fantastiskt härligt ibland fast inget WOW inträffar. Att tänka så emellanåt gör en gott tror jag..... jag försöker i alla fall att göra det. 

Jag är själv väldigt upp o ner i mitt humör eftersom jag är sån som person så det gäller att ta tillvara på dessa stunder man känner en positivitet i kroppen sprida sig....

...men nu börjar en bajslukt att sprida sig här runt mig så jag måste tyvärr avbryta och gå och byta blöja på Milobebis!! 


LIVET ÄR HÄRLIGT!!!

Idag följde 2 rödnäsor med på prom

5b5f6783969448bbbd6529a8b1e27ff6.png

Idag följde 2 rödnäsor med på promenad!


Lets talk about anka....

Åh, kan inte vi prata lite Anka??

Jag är faschinerad på ett skräckinjagat sätt av den här Anna Anka. Ok, jag medger att det börjar lite lite tjatigt med allt snack kring henne men jag bara MÅSTE ta upp det i min blogg.

Ibland önskar jag att jag hade lite mer Anka i mig. Ja, alltså...jag vill väl kanske inte bli den bitchen hon blivit men jag skulle vilja ha lite mer skinn på näsan. Kanske vara mer chockerande och mer rakt på sak! Våga smacka till med nåt som kanske ger lite konsekvenser men ändå stå där rakryggad och säga SCREW YOU om nån ifrågasätter eller inte tycker likadant. Jag tycker nog kanske att jag är lite för "snäll" ibland. Det har hänt att jag blivit behandlad på ett sätt som jag inte tycker är "fair". Då är nog jag den som drar mig undan och tänker att aja, då får det väl vara så. Kanhända att ni inte riktigt tror det om den här riviga finskan men så är fallet, helst när det kommer till vänner. Jag skulle aldrig ställa till en scen.. MEN... "bränner" man ett förtroende eller något som har med vår vänskap att göra är man för alltid rökt hos mig. En ytlig vänskap men aldrig nåt mer från min sida skulle det bli.

MEN ANKA minsann.... jävlar i min lilla låda. Hon skulle halshugga dig, spotta på dig och få dig att må riktigt jävla piss tror jag. Undra hur det kommer sig att hon blivit såhär? Är det revanch hon är ute efter? Har hon blivit bränd av nån snubbe som hon nu försöker ge igen på? Hon säger ju att hon inte har någon kontakt med sina adoptivföräldrar...varför undrar man då? Det är väl inget bra...att inte ha kontakt, eller?! Mår hon som en påse skridskor men skulle aldrig falla så lågt att hon erkände det? Om hon skulle bli satt hos en psykolog eller beteendevetare så skulle hon väl brinna av totalt och kanske aldrig mer bli människa, tala i tungor kanske? Analysera kan man ju göra....

....eller så är det bara så jäkla enkelt att hon ÄR såhär. Hon är en svinhårdhudad kvinna som står för vad hon är. Det hon står för förespråkar hon i alla lägen. Hon vågar vägra normen för vad en kvinna SKA vara (hur nu det är), hon skiter väl i jämställdhet men ändå är hon en hård jävla arbetsgivare som kräver 180 % från sina anställda. Sug av din man varje morgon säger hon...ändå sover dom i separata sovrum.

BRR....jag ryser...men faschineras på nåt konstigt jäkla läskigt sätt!!!

1,5 timme tog det....

Den är klar.....På öppna förskolan nu. Här är favv

-7b575bda80cd43e73baa5f987ae37a8.png

På öppna förskolan nu. Här är favvoprylen...


Jag vet,jag är inne i ett fucking

0-4979390b6955494b812ba652eb694526.png

Jag vet,jag är inne i ett fucking stim. Nu ska jag sy en matchande skötväska till vagnen. Jag som bara måste matcha...


Ge mig idéer!

Den 8:e oktober fyller mitt husband Tony 29 år. Han har 1 år kvar till 30 och planen är att vi ska slå till med en hejdundrande fest när det är dax för det. Planeringen borde starta redan nu tycker jag. Nåväl, han ska ju som sagt fylla 29 först!

Jag känner att jag verkligen skulle vilja lägga ner lite energi på att hitta på nåt mysigt och romantiskt åt oss på hans födelsedag. Jag vet att han skulle uppskatta det.... sen vet jag oxå att han läser min blogg men skitsamma.

Jag behöver i alla fall lite idéer, han är nämligen den romantiska i vårt förhållande. Jag har aldrig tidigare varit bortskämd med sånt så att träffa honom och verkligen få uppleva det var ganska så intressant för att inte säga fantastiskt. Jag är då inte den romantiska i vårt förhållande även fast han lärt mig en hel del.
Jag vet att när vi precis träffats så gjorde han så himla mycket mysigt för mig. Jag kom hem väldigt sent på kvällarna från mitt jobb och en gång minns jag att han tänt upp hela min lägenhet med tända ljus och så låg han i sängen och jag fick en jätteskön massage. STOPP där....tänk inget snuskigt nu! ;)
Många gånger har han tänt upp hela badrummet med stearinljus tills jag kommit hem.
Jag vet inte hur många gånger jag fått och får massa mysiga lappar av honom, jag kan hitta dom i kylen, i min sminkväska, i min väska, i min sko... Sånt betyder mer än man tror, så ni killar som läser min blogg, testa det hemma. Ni kommer ha en väldigt kärleksfull sambo då :)
Han är även duktig på att säga "Jag älskar Dig", hur fin han tycker att jag är och så uppskattar han mig oftast väldigt mycket. Det låter som jag radar upp den perfekta mannen. Ja så gott som, för mig är han perfekt.... en perfekt människa har sina fläckar precis som solen. Sen har han fantastiska sidor...precis som solen!

Så, ni som kanske är mer romantiska än mig.... shoot, kom med idéer till mig. Gärna nåt lite annorlunda, det här ordinarie med hotellnatt och middag är så uttjatat och nåt vi gjort så gärna nåt different, kanske nåt enkelt? Inte så dyrt med tanke på min feta mammaledighetslön! :)


What to wear on Saturday?

Vet inte om ni känner igen er men när man väl ska på nåt så börjar man ju så smått att planera kläder redan 1 vecka innan man ska iväg! Man har klart i sitt huvud vad man skulle vilja ha på sig men oftast så kommer man knappt i närheten av vad man faktiskt tänkt sig. Satt o kika på H&M:s sida igår och tyckte jag helt plötsligt hittade massor jag hade kunnat tänka mig. SYND bara att grejerna inte skulle hinna hem i tid så jag fick liksom glömma det....

Sååå... nån som vet om det finns i butik??? Toppen åtminstone..... de andra går väl o fixa ändå. Gillar dom där blanka tajtsen, det är lite rock över dom o det gillar ju jag förstås!

En av de mysigaste stunderna på en

-3f68a9742d2a0b908d614de4ed5859a.png

En av de mysigaste stunderna på en dag. Frukost med mina pojkar...


Ladies Night = kåtslag???

Jo, det där inlägget från igår ska jag ta mig an ännu en gång!

Det är så att jag ska på ladies night. Javisst... ni har säkert läst och hört om dessa shower som nästintill gör så att kvinnorna kastar upp sina trosor (jag vet att förra året så kastades det upp BH:ar) på scenen. Där pullorna bultar och kvinnorna får kåtslag. Dom trängs, brottar ner varandra och skäller för att få den bästa bilden.

Dit ska jag på lördag. Jag ska helt huvudlöst ge mig in i denna catfight men hade faktiskt tänkt att behålla både trosor och BH på. Jag tror säkerligen att jag kanske t.o.m kommer att skämmas över dessa galna kvinnor som verkar ha så tråkiga och osexiga karlar hemma så att det totalt tappar fattningen när 3-4 karlar anspelar på sex, sjunger en sång och kanske visar lite hud. Missförstå mig rätt, jag tycker det ska bli SKITKUL att gå på det här, bara det att en del nog blir en aningens hysteriska och kanske tvngar mig att plocka fram skämskudden! Det är en av mina bästa vänner som bjudit med mig på denna tillställning och bara det är hur kul som helst.

Jag har en del erfarenheter av sånt här. Det kallades DAMMIDDAG och det var bara brudar som fick gå. Vår krog i stan hade ordnat det med lite underhållning. Vi tjejer hade samlat ihop hela truppen och bokat bord. På borden stod det ljus som var formade som snoppar, killarna serverade i bara överkroppar, pastan vi åt var snopp-pasta...... det är SNOPP SNOPP SNOPP och allt anspelar på SNOPP SNOPP SNOPP!!

Den här kvällen skulle jag få se en stripp-show för första gången. Det var 80-tals hunken Glen Spove som stod för underhållningen! Han strippade för glatta livet och vi tjejer tappade hakorna, fick kåtslag och nästa överföll den här människan. Jag skyller på hormoner på den tiden....
En annan gång var det en ny dammiddag. Samma tema... ja alltså SNOPP SNOPP SNOPP. Denna gång stod 2 killar för underhållningen. På den tiden tyckte vi att det var de snyggaste varelser man nånsin sett. 2 ifrån vårt damgäng fick gå upp på scenen och tävla. Tävlingen gick ut på att äta en banan så sensuellt som möjligt. Den som gjorde det bäst vann. Nina, som min ena kompis heter (inte jag), smaskade i sig bananen på nolltid. Hon verkligen attackerade den och glufsade i sig den nästan hel. Tuggade och smaskade för att till slut svälja och kasta sig upp och göra segertecknet. Nina hade i sin berusning av dessa karlar totalt missuppfattat. Vi garva så vi ramlade av stolarna och kissade på oss.

Återstår att se om min kompis Maria får gå upp på scenen och delta i en tävling den här gången? Kanske man ska köpa TENA lady till på lördag??


Remember....

JUST JA!!!

Innan jag sätter mig och surar i soffan över det där förbannade inlägget (som jag får skriva om imorn) så måste jag påminna er om HOLLYWOOD FRUAR på TREAN!
Fan så arg man kan bli! SKREV värs

0-47f86ab28e3f690272cffe43dce85964.png

Fan så arg man kan bli! SKREV värsta bästa inlägget som det sket sig med totalt. Nu skiter jag i allt o sätter mig o kollar TV!


VÄGNING

Det tickar neråt. Nu har jag gått ner 3 kilo och det känns bra som fan. Jag känner på mina nyinköpta jeans att dom redan börjar bli för stora.... men det skiter jag fullständigt i! Ikväll ska jag ut i spåret och jogga 5:an. Nu vill jag att det händer ordentligt, har börjat äta lite mer för att kunna lägga in ordentlig träning. Det går inte att bara köra pulver då för då blir det inte så kul, man orkar ingenting och ligger energifattig hela tiden och blir vresig..... Jag har svullat lite i helgen. Igår på bion blev det t.o.m popcorn och en mentos tub. JAPP, det har jag o det var ljuvligt. Därav så ser det ut som jag inte gått ner så mycket men tror jag ligger på 1 kilo denna veckan, kanske lite mer. Idag ligger mycket vätska kvar tack vare lite vindrickande i lördags men det ska jag "dricka" bort idag!

HEJJA MIG!!!Helgen i bilder!

OK, förlåt... jag har sugit på att blogga i helgen. Men har faktiskt haft en utav mina mest upptagna helger på väldigt länge så bloggandet fick ligga på hyllan.

FREDAG: På dagen var vi på IKEA och kikade. Sen blev det lugn hemmakväll med familjen framför IDOL. Tacos och mys...vanlig hederlig gammal svennebanan kväll. Jag älskar det!!

LÖRDAG: Utbildning i innebandy. En ledarutbildning så jag var borta från lördagmorgon kl 08.30 till 4 på eftermiddagen. Första gången jag var borta sådär en hel dag och jag njöt av varje sekund. Ja, det gjorde jag. Vi lärde oss en del och fick dessutom köra massa övningar så jag har lite träningsvärk idag! HÄRLIGT, jag älskar träningsvärk! Var snabbt förbi en tränarkollega/kompis och sminkade henne för maskerad. Blev riktigt bra!! På kvällen blev vi bortbjudna på mat, och inte vilken mat som helst! Rökt renfile med palsternack och potatispuré med en hallon/vinsås till. UNDERBART GOTT! Sen gick jag och min kompis ut en liten sväng och kollade på byn. Det slutade med 2 timmars discodans. LJUVLIGT och så jäkla kul. Har inte vart ute sen Uppsala brann och dansat sådär....

SÖNDAG: Slapp, cyekltur, lunch på stan och BIO. Det var oxå 100 år sen. Vi såg UGLY TRUTH. Så jäkla bra film. Skratta så jag grät stundtals. Det var det....

...här följer lite bilder från helgen!!Nu vill jag att ni hjälper mig! Ja

2b7c421f85c67fe0beb5ae11872da9cd.png

Nu vill jag att ni hjälper mig! Jag tror att jag har bra bloggläsare som har är koll. Jag älskar såna här armband och vill ha massa tips på var man köper dessa?


Voil'a

544fe2139b93c8c966e915228604dab9.png

Voil'a


Denna rulle ska bli ett underlag t

0-6cf6ffbceb39af2d76f975be3c6f086d.png

Denna rulle ska bli ett underlag till Milos vagn. Nu när de blir kallare kan de vara skönt med lite fleece som värmer fint,det blir nog över till en skön filt oxå.


Ok,jag har hittat min favvo i IDOL

305a0e3815d9881ae9ef985af1f12f05.png

Ok,jag har hittat min favvo i IDOL. Vad sägs om Leif,svintofrippan Leif. Hjälp jag har fastnat i 80 talet Leif. Batmobil Leif. Ge mig ett par cowboy boots Leif. LEEEEEIF!


I'm in heaven...bollhav!

-f31c3a412c1b2690046dff186bc2398.png

I'm in heaven...bollhav!


Busborgen e guld,o dom här bilarna

72ec80b0eac69432fb08e5de9e220b18.png

Busborgen e guld,o dom här bilarna e ascoola tycker Milo!


Nu ska vi åka till busborgen o lek

0-399cebfcb6e3ee3a44eeedfc7ffcf532.png

Nu ska vi åka till busborgen o leka. Milo måste hålla sig vaken,2 sovpass....1 är redan avklarat.


Måste barnsäkra!
Javisst, det är hög tid att barnsäkra vårt hem. Milobebis är överallt och klättar på allt. Han utforskar världen i 180 och det gäller att hänga med och hjälpa vår lilla bebis till ett så smärtfritt leverne här hemma som möjligt. Han har inte *peppar peppar* gjort sig så jätteilla än men nog har man fått sig en och annan smäll! Han har dock ätit lite på maskindiskmedlet som blev kvar i diskmaskinen. 112 samtal och giftcentral!

"Vilken sort" frågade mannen i andra änden.
Husbandet som tog samtalet var en aningens coolare än mig vid tidpunkten och sa åt mig att kolla. SUN maskindisktabletter var det.
"Ingen fara alls, dom är inte alls farliga i den lilla mängden. Bara se till att han dricker lite så att eventuella rester i form av små tvättmedelskorn sköljs ner i magen och inte ligger och fräter" svarade mannen. Det var allt. Vi torkade bort svetten från våra pannor och lugnade oss lite. TUR.

Vad har vi mer??

Spetsiga hörn är förrädiska, trappor att klättra i, eluttag att peta i för att inte snacka om dörrar och våra kökslådor. Där har han klämt sig nu några gånger. man hör ett illtjut och så får man springa och rädda honom ur lådans käftar.

Gick ut på IKEA´s hemsida och såg att det ju verkligen fanns allt i barnsäkerhet hos dom. Dessutom har man FIN rabatt som Family medlem, vi snackar riktigt BRA rabatt.

BRA SKIT det där IKEA!!


SKINNY BITCH drömmar!

...... ska jag:

* Köpa mig ett par tajta jeans, riktigt tajta!
* BRÄNNA mina stora tunikor
* Köpa mig lite snygga underkläder
* BRÄNNA alla mammabyxor.
* Använda tajta snygga t-shirts igen.

Den dagen...... längtar jag som fasen till!!!
Har jag glömt nåt?

ÄNTLIGEN UNDER 73 KILO

Idag är jag så jäkla glad. Ställde mig på vågen nyss och fick se att jag ÄNTLIGEN vägen under 73 kilo. Det känns fantastiskt och som om jag aldrig mer vill äta..... :)

Jag fuskvägde mig idag men det kändes så bra i morse så jag var bara tvungen!

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Taveltävlingen avgjord!

 

Då var denna taveltävling avslutad då. Jag gratulerar Malin som vann tavlorna denna gången.

HÅLL UTKIK!!! I början på nästa vecka utkommer nästa tävling!


DUNDERMEDLET för långa fransar!

Jahapp..igår kväll så började jag "behandlingen" med Revitalash, mirakelmedlet som gör att man får jättelånga ögonfransar. Jag har läst en del om det och det har t.o.m hänt att en del fått klippa sina fransar som blivit ÜBER långa. Jag köpte det här för flera månader sen men har inte kommit mig för att starta förrän nu. Efter 2 veckor ska man se en förändring. Med tanke på vad skiten kostar så HOPPAS jag att det ger effekt!

Här är vindögda FÖREBILDEN så ska jag ta en ny bild om 2 veckor så får vi se om det ger nån effekt!


 


Är man redo?

Att bero på det här med tonårsrum.
Är det sant att tiden kanske snart är inne? Inne för tonårshångel i vårt hem?
Jag ryser nästan när jag tänker på det men eftersom jag själv känner att det inte var längesen jag själv var tonåring så hajjar jag ju känslan. Alla hormoner som flyger i luften och träffar min grabb gång på gång. Snart kanske det kommer hit en Felicia... eller Louise... nä förresten. Jag skulle vilja att hon hette Lisa. Lisa låter oskyldigt. Som att hon inte vill skada min unge, eller såra honom..eller snuska! Hon får inte vilja snuska med min pojke ni vet.

Undra hurdan mamma jag kommer bli? Kommer jag vara saftmamma som inte knackar på dörren? Troligen inte eftersom jag inte är nån saftmamma. Kommer jag kanske dra ut på det här med att sova över? Troligen inte eftersom jag och min första seriösa kille fick vänta 8 månader innan vi fick sova ihop. Jag var nästan 16 år när han fick sova över för första gången...men som ni vet snackar vi purfinne farsa hära. Inte riktigt räkmacke flyt på det här med grabberiet då kan jag meddela. 
Är jag en purfinne morsa dåra? NOPE, jag vill inte det. Jag vill att min grabb ska känna sig MER än välkommen hem med sin nya flamma. Hmm... nuförtiden vet man ju inte hur det där med dejteriet går till. Tar man med sig bruttan hem eller? På min tid så var nog grabbarna typ runt 16 år när man släpa hem första tjejen. Jag hoppas att det är så nu med.

Om 3 år är jag redo! :)RUMBYTET KLART

Vi har ju gjort om en del här hemma, ingen jättestor renovering utan lite rumbyten! Det blev bra allting och Thedde har fått ett riktigt sånt tonårsrum nu. Sen har Milobebis fått ett alldeles eget rum som han sover i.

Det blev ett mycket mindre sovrum men man "hänger" ju inte där inne så det spelar ingen roll, husbandet köpte en platt TV med inbyggd DVD. Det är ljuvligt att nångång då och då ligga i sängen och kolla TV en hel kväll. Det är lite kvar att göra som att ta bort persinnerna och skaffa en helt mörkläggande rullgardin, fixa sladdar och hänga upp spegeln. Annars är det klart.

Såhär blev det:


Milos rum blev en färgglad historia fast en bas på svart/vitt. Köpte en sån fototapet som det kallas med massa färgglada djur på som han har vid sin säng. Den kikar han på och så har han lärt sig var apan och zebran är! Sen har han en byrå som är belamrad med gosedjur, vart fan gör man av alla dessa gosedjur? Han kan inte ha dom i sängen för då ställer han sig på dom och kommer högre upp och tar sig väl ur sin säng. Aja, dom får ligga där på så länge.

Såhär blev det:Sen var det tonårsrummet då. Bredare säng och lägg märke till husbandets idé med en innebandymask som läslampa. Blev faktiskt riktigt coolt :). Sen har han skrivbord med dator och alla hans papper och sånt mot en vägg och så stereon i en hylla i hörnet. Den väggen ska det upp lite hyllor på så är det klart. Han har 2 TV apparater men det fattas lite sladdar för att få fart på alla maskiner, spel och DVD:er han har. Frågade faktiskt honom häromdagen om han trivdes i sitt nya rum!
"Skamtaru? Det är ASBRA" fick jag till svar.

Här är sängdelen i hans rum: 

 

 

 


Ok,det var tydligen 3 dagars feber

7eb63fb5ef6f504f527b4cc93df64035.png

Ok,det var tydligen 3 dagars febern. Prickarna är här! Nån som vet hur länge man smittar? Googlar på de men det står så olika...och vi som var på väg till öppna förskolan. :-(


Idag ville husbandet ha det lite 8

0-25ef3f2041ab722727fdda1a35c3dcd0.png

Idag ville husbandet ha det lite 80s på jobbet,eller är det bara transvarning?


I´m not gonna miss it!!

Oh my god...

...ikväll får ni inte missa värsta programmet på TV. Ja, alltså om ni vill garva, sen vet jag inte hur programmet kommer att vara riktat. Det kanske t.o.m blir så att man blir lite avis på deras glammiga liv.
ANYWAY.....ni vet det här nya programmet om "Hollywoodfruar". Jag har sett vinjetten några gånger och får nästan ta fram skämmaskudden när den bystiga vampwannabe tanten säger "Jag tar på läppstift ungefär 50 ggr om dagen". Vänta nu, VARFÖR säger man en sån sak?? Varför har man ett behov av att få tala om att man är en sån stor IDIOT att man har på läppstift 50 ggr om dagen?? Eller när hon säger "Jag lärde mig koka kaffe för ett år sen så nu är jag värsta kaffekokarproffset". Hon är typ lika gammal som min mamma? Varför har hon inte kokat kaffe tidigare? Ämen jag döööööööööööör, såna här program bara måste jag se för att verkligen se att det finns såna här människor på riktigt!!! Dom menar allt på fullaste allvar, och dom är verkligen såna som dom ser ut att vara på utsidan, eller??!

Husbandet kommer behöva gå ut och springa eller nåt, är det nåt han har svårt för så är det just vampiga wannabe tanter som såna här. Hans skämmaskudde kommer växa fast i hans skägg ikväll!! ´Kan vara så oxå att han bänkar sig framför någon av de andra TV apparaterna, men jag kommer tvinga honom att sitta och se det här med mig. Binda fast honom i tårna och sätta tändstickor i ögonen för att han ska kolla... :)


Ikväll kl. 21.00 på TV3!

HOLLYWOODFRUAR


i LoVe HöSt!!!

Jag kan inte rå för det....

....men jag gillar ju hösten nu huxflux! Är det oxå ett fucking tecken på att man blivit gammal tro?? :) Hur kan det komma sig, jag som HATADE hösten förut? Det enda enda jag kanske skulle kunna klaga på är att det blir så HIMLA mörkt fort. Jag kanske hade föredragit att det blev mörkt liiiite senare när det är som värst. MEN, desto härligare är det när jag får tända ljus i hela huset. Det är förjäkla HÖG mysfaktor på det. Mitt i sommaren är det inte alls lika självklart med dessa ljus.

När jag har alla tända här i huset är det som en bastu. Vet ni att 1 värmeljus värmer som en hel människa. Så när jag tänder alla skulle det kunna vara som att vi är 30 pers här hemma. Inte konstigt att det blir lite varmt då kanske....

Aaaa, snart närmar sig kvällen och med den att tända ljusen. Först ska jag på föräldramöte sen blire MYS!  

VÄGNING

Ok, vägning idag.... den här veckan har gått mycket bättre. DELS så har jag promenerat igen, sedan har jag faktiskt varit lite hårdare mot mig själv. Känner att motivationen växer när jag ser att resulatet på vågen faktiskt visar lite mer resultat! Jag känner och ser mer på mig själv nu oxå. Min 5 månaders mage är faktiskt så liten som en 3 månaders mage stundtals. :)

I veckan kommer jag promenera som förra veckan, jag kommer fortsätta med Naturdieten som vanligt. Kanske att jag kör ren kur nån dag oxå, bara för att få ännu mer motivation.

60 kilooooooooooooooooooo, here i cooooooooome!!!

Hur är det med män som gråter?

Läste lite snabbt att han Morgan gift sig.

Det står att han grät hela tiden....

Ja, det finns känsliga karlar och sen finns det stenhårda karlar. Jag har ALDRIG träffat nån som är däremellan, det har alltid varit antingen eller. Antingen är man en känslig typ som har lätt till gråt. En man som har lätt för att visa känslor och som det kanske rinner över lite lättare för. Eller så är man MR STONEHARD. Man släpper inte på tårar i första taget utan det ska förbannat mycket till för att man ska börja tjura.

Undrar dock om dessa stehårda karlar verkligen är det alltid? Ja, alltså stenhårda? Kan det vara så att de gömmer sig undan och släpper fram känslor när ingen annan ser eller hör?

Mitt husband är en hårding. Han gråter inte ofta, jag har själv sett det 2 ggr. Äkta gråt.... Första gången var för några år sedan när han förlorade sin morfar. Sen rann tårarna när Milobebis föddes. Han är hård, ja alltså med gråtandet. Ändå är han nog den mjukaste killen jag nånsin sprungit på för övrigt. Hmmm... ett litet mysterium det där.

Själv så tjurar jag nästan jämt, ibland varje dag. Sen har jag perioder när jag kommer på mig själv med att jag inte gråtit alls. Då känner jag riktigt hur jag behöver släppa på trycket, så då gråter jag en skvätt så blir jag genast lite lättad! Det fungerar lite som en slags uttömning på känslor tror jag... BRA skit!

Tandborstdax! Nu när man har 6 tän

0-442cafc380f91ce905803037efbabe7e.png

Tandborstdax! Nu när man har 6 tänder måste de skötas om. Han älskar det!


Helt ok söndagsfilm...men inte mer

0-37be2192f626de9f526baecb9bd982bb.png

Helt ok söndagsfilm...men inte mer.


Rekommenderar!

7dc180e2c0a3ce3a73d5495f4dd0d5b9.png

Rekommenderar!


Kasst bloggande

SÖNDAG!

Jäkligt dåligt bloggande från min sida.....

...men idag är jag trött! Har en lite gnällig bebis som är mycket bättre men inte riktigt bra. Vi hade middagsgäster igår, så idag är man trött! MYCKET trött...

...tror faktiskt att man återkommer imorn!

Vad är du för en trosa?

Kom på nåt jag ville ta upp här! Läste på min kompis Cians blogg om ett par gamla mammelucker.

Hur har NI det på trosfronten??

Är det här nåt som oxå går i trender? Eller är det ALLTID åldern som avgör?

Såhär har nog mitt trosliv sett ut.

NYFÖDD: Blöja

FLICKA: Disneytrosor när morsan o farsan hade råd, annars billiga från Variant (lågpris klädesvaruhus på 70 talet). Ni vet såna vanliga hederliga, inte smala..inte breda. Bara lagom söta flicktrosor.

TONÅRING: Fortsatte nog med Variant ibland men började åka till större städer och köpte snyggare trosor med lite spets på. Dom var nog fortfarande lagom breda.
STOR TONÅRING: Testade string för första gången! AJ och USCH, skulle dom verkligen sitta uppe i arselhålet sådär??? Ungefär som ett par stora trosor som arslet ätit upp.... MEN, eftersom det var DA SHIT så fortatte man använda dessa stringisar! Till slut vänjde sig arslet eller om det skavdes till det så var det plötsligt riktigt behagligt och ha dom. Kan ju vara så att det blev bättre och bättre stringisar oxå!

UNG VUXEN: Ok, jag fortsatte på stringlinjen. Ja vafan, man va ju liksom lite sexy i dom dära och det var väldigt viktigt i 20 årsåldern minns jag! Det var string i alla färger, alla former och alla märken.

VUXEN: Ok, här klev graviditetens glada dagar in i bilden. String blev ett minne blott och så använde man mammatrosor. Dom var större än svenska flaggan och var ALLT ANNAT än sexiga eller snygga. Dom var inte ens behagliga!

ÄLDRE VUXEN: Här klev min "utan trosor helt och hållet" period in. Ja, alltså.... trosor tog bara onödig plats i alla tajta jeans och när man fött barn så var kanske inte magen så tajt längre. Så det bästa var helt enkelt att var utan trosor alldeles. Inget som spände eller tryckte in i sidorna så fläsket ens hade en chans att hänga utanför! Det blev mycket tvätta jeans kan jag meddela.
UNG MEDELÅLDERS: För det första! Är jag här nu?? Eller är jag medelålders? När är man medelålders? 40?? I DONT KNOW! I alla fall. Vi säger väl att jag är här nu!
Nu är det mycket av det ena och mycket av det andra. Jag använder mycket hipsters trosor, knappt aldrig string men jag är fortfarande troslös av precis samma anledning som förut. Men numera är det dagsformen som avgör. Är det vanlig vardag så är det sköna braller och hipsters trosor. Är det ferreberre (vilket det nästan aldrig är) så är det nog tajta jeans o inga trosor. Är det vanlig dag med vanliga kläder kan jag nog använda stringisar.
Jag har precis klivit ur mammatros träsket och THANK GOD FOR THAT! Det är inget roligt träsk att vara i.
Dock så har jag blivit mer noga med lite kvalité sådär. Ska det va string så gärna HANKY PANKY, ska det vara hipsters så gärna några såna seamless och är jag utan så är det flööösch de lux pullan som vilar i jeansen! :)

Berätta? Vad använder ni för trosor?
Sen skulle jag vilja veta vad killar (de killar som läser) diggar för trosor???

TELL ME!

Talking cats!
Sitter här med en jättegnällig sjuk bebis. Kom på att youtube måste va ett kanon sätt att få honom på andra tankar. Han älskar ju djur.... då sprang jag på det här klippet!! HAHAHAHAHA.....

Milobebis sjuk!

Vår bebis e sjuk!

Igår var ingen bra dag.

1) Han rev sig själv i ögat så det blev en liten reva på hornhinnan. Akuten för check men inget man gör nåt åt tydligen. Barn läker bra som läkaren sa.

2) 39 graders feber, PANG BOM från ingenstans. Nu undrar man om det är svinis som kommit??

Det är första gången han är sjuk på riktigt, pappa husbandet gick och bar på honom nästan hela kvällen igår. Han är ju inte van. Han har aldrig haft ett sjukt barn, jag såg ritktigt hur han led med Milobebis. Jag förstår honom, jag fick den känslan för första gången för 13 år sen. Den ÄR och FÖRBLIR hemsk!

Som sig bör så har Milobebis knappt sovit inatt. Men men.... det blir väl bättre snart hoppas jag. Sen är febernedsättande en gudagåva såna här dagar!Men han ser förvånansvärt pigg ut för att vara sjuk.......jag tror jag ser sjukare ut faktiskt!

Nu sitter jag o skrattar gott. Hus

4efcc2c75c3ed57bc03310a092f13e3b.png

Nu sitter jag o skrattar gott. Husbandet tittade på TVn här och såg den här vinjetten på Nöjespokalen. Där dansar ju lili och sussi med anki bagger i bakgrunden. Husbandet: "Där är ju hon Anki Banki". Hahaha.... Jag tror bestämt hon hette Bagger i efternamn,inte Banki.


En vanlig dag i en mammaledigs liv!

STATUS
* Milo sover en stund
* STÄDA STÄDA STÄDA

HAR GJORT IDAG
* Hälsat på Åsa och Meja
* Matat Milo
* Bytt blöja på Milo
* Klätt på Milo
* Sövt Milo i vagnen 2 ggr
* Lunchat med husbandet
* Hälsat på mamma

BORDE GÖRA
* STÄDA STÄDA STÄDA
* TVÄTTA TVÄTTA TVÄTTAFör att visa er vad jag menar med

6bac11a0e94481345619c819290b6586.png

För att visa er vad jag menar med förra inlägget. Det här är mina barn och deras knä. Dom har inte så tunga artiklar där som ni ser.... PACK ÅSNA,that's me.


Vi sitter i bilen. Jag är den enda

0-305ee4871d2d3fb01733013cde4eb777.png

Vi sitter i bilen. Jag är den enda som har något i knät då vi har så fullt i bak. Varför blir man packåsna när man blir morsa? Jag bara undrar?


Vinn Nindigos RUM tavlor!

DAX IGEN!!!

Tävla om jättegulliga tavlor. Dom här är mina bästsäljare och väligt omtyckta. Påminn dig själv om att inte städa jämt eller kanske ge bort till städande mamma! :)

För att tävla gör Du såhär:

* Skriv något i kommentarer.
* Lämna ett avtryck i from av mejladress eller bloggadress.
* Kika tillbaka den 16/9 och se om just Du vunnit.


PS: Du som eventuellt vill köpa tavlor kan göra det på www.nindigosrum.dinstudio.se

LYCKA TILL

TÄVLINGEN AVSLUTAS 16/9 KL. 08.00

Jag vill på SPA

Vet inte hur ni känner men jag känner att dygnets timmar knappt räcker till. Då är jag mammaledig och hemma hela dagarna, men jag har verkligen RÖVEN FULL hela tiden. Det beror på många saker, dels håller jag ju på och jobbar med mitt "eget", vi rustar lite hemma och dessutom har jag en separationsångestbebis runt mina fötter, bakom mig, bredvid mig, under mig, ovanför mig och förmodligen snart i mig! Han kryper snart tillbaka in i  magen tror jag, så nära mamma vill man vara!

Jag sa just till husbandet igår att jag bara längtade efter honom. Ja, alltså ni vet när man bor ihop, man äter ihop, man renoverar ihop och man sover ihop men man är inte "nära" varandra i alla fall! Man är lååångt ifrån varandra. Man hinner knappt prata meningar klart med varandra förrän man blir avbruten av unge nr:1 eller 2 eller 3. Jag VET att småbarnslivet är lite såhär men det betyder ju inte att jag inte saknar mitt husband. Det kommer en tid när vi sitter gråhåriga och har all tid i världen för varandra och då kommer man väl sakna ungarna så man tjurar för det dåra. Aldrig är man nöjd... :)

ANYWAY. Min mamma blev bjuden av sin syster på SPA i helgen. Ni vet ute på Hasseludden som jag nämnt tidigare på min blogg! Det hade ju såklart varit alldeles ljuvligt och mamma ville knappt åka hem. Det är morgonrockar, tofflor, knullruffsfrillor, osminkat och bara alldeles ljuvligt att tillbringa lite tid där.

Varför i helvete kommer jag aldrig ihåg att jag ska önska mig sånt. Alltid när man fyller år eller det är jul så glömmer jag totalt bort att jag ju vill åka dit med mitt husband och bara koppla av. Det verkar hur mysigt som helst och när man går ut på hemsidan så spelas det sån skön japansk plingplong musik som gör att jag nästan somnar här vid datorn! Testa själva med att klicka här!

Kan inte ni påminna mig nästa gång jag fyller år, eller varför inte till julen att jag ska önska mig det!
Jag vill njuta och slappna av... har nån varit där??? Milobebis 9 månader
Nästan glömt att berätta för er att Milobebis ju fyllde 9 månader i fredags. MY GOD, tiden flyger iväg och snart har vi 1 års kalas känns det som.

MILOBEBIS KAN:

* Sitta helt utan stöd (dock inte så intresserad av att sitta still).
* Ålar i 180, tårna är båda uppskavda så vi får ha på plåster ibland.
* Tagit sina första ordentliga kryptag, han står och gungar och så tar han sig fram men ålandet är fortfarande de snabbaste sättet att ta sig fram på!
* Sover OK men inte hela nätter.
* Äter bra för tillfället!
* Säger ett ljudligt K när han ser katten! :)
* Reser sig mot allt!
* Lärt sig att pussas.
* Lärt sig att vinka.
* Kan visa var katten, mamma, pappa och bollen är.
* Kliver ur sin gåstol.
* Förföljer mamma och pappa nu när separationsfasen är här!

Lilla bebis........ massa kärlek till dig!Favourite PIC
Varm i hjärtat av den här bilden.....

Helgen i bilder

Dagens promenad avklarad. Jag och Åsa tog vagnarna och rullade i 1 timme. Så jäkla skönt att äntligen vara igång igen.

Tanden gör sig påmind men med lite alvedon så kixar sig det mesta. Ok, jag ska inte prata om den obefintliga tanden mer nu, vill bara säga att det är på G att bli bättre men värker som fan stundtals. Händer nåt mer så lovar jag att ni får veta det härinne men nu är säkert ni som jag så jävla less o höra om den!

Tänkte att jag skulle köra lite bildvisning från helgens bravader, om nu lite fotboll på kvarterskrogen och innebandycup kan kallas bravader. Ärligt talat så längtar jag efter nåt kul nu så jag nästan spricker. Jag är låg och känner att det mesta är sådär kul just nu..... aja, that´s life! Det kan inte vara så jävla kul jämt...eller? Du som känner annorlunda får gärna ge mig en idé!

Nåväl... först var vi på matchen! Jäkligt trevligt på krogen där, dit kommer vi att gå många fler gånger! Trevligt när precis alla kan vara med. Dom har gjort en liten barnhörna där oxå så ungarna kan lajja medan föräldrarna käkar och umgås! Sånt gillar vi!Sen hade vi lite cup i söndags. Vi torska alla matcher men skit i det, det är bara början av säsongen och vi hängde på bra tycker jag!

Min första lilla bebis blir stor!

Jag har ju en tonåring här hemma. Han är TONÅRING med stort T! Det sprutar hormoner ur öronen på honom. Igår hade vi cup i Uppsala. En endagars cup. Vi hade tre matcher och alla kändes lite sådär lojja. Lite trötta. De kanske hade tittat på underbara Zlatans mål i lördags, det hade i alla fall deras tränare gjort.

Nåväl, vi gick in och gjorde en hyfsad första match, en riktigt USEL andra match för att avsluta helt OK. Det jag märkte var att Thedde ju faktiskt inte är så hormonell alldeles själv. Det sprutar hormoner ur öronen på alla hans kompisar. SAMTIDIGT! Det finns några som börjat bröla som jag kallar det. Det betyder att rösten plötsligt inte alls låter som den brukar, den skär sig, den går upp i falsett och så brölar den.

Nåt jag blev lite förvånad över är att dessa hormoner utspelar sig som gråt hos många av killarna. Dom tar JÄTTEILLA vid sig och så gråter dom väldigt lätt. När något går emot dom så blir dom så otroligt ledsna så de inte kan hålla emot tårarna. VI har haft alltid haft några killar i laget som haft nära till gråt (inklusive Thedde) men nu verkar den här hormon rajden skövlat in ännu fler känsliga killar. När man är kvinna och tränare tror jag att det är ganska så lätt att börja tycka så himla synd om dessa killar och bli lite "mamma". Man klappar lite extra och så säger man allt kommer att bli bra. Igår märkte jag dock att det liksom inte är så självklart längre. Dom här killarna är (i varje fall de flesta) mycket längre än mig, vissa brölar och så ska jag liksom klappa på en som är ett helt huvud längre än mig.

NU skiter ju jag i det så länge det är OK för killarna.... men TÄNK vad fort den här puberteten kommer in och ställer till det för våra små grabbar. Min grabb är ingen liten bebis längre. Han kommer snart börja bröla och lukta svett. Han kommer käka en hel limpa till mellanmål och dricka 7 liter mjölk och så kommer han säkert tycka att hans mamma är dum i huvudet ibland. Han kommer vilja vara ifred och så kommer hans tankar att var så annorlunda jämfört med när han var liten.

Jag tycker det är urhäftigt samtidigt som jag tycker det är jätteläskigt. Min första bebis blir stor nu. Jag har precis iordningställt ett helt nytt rum till han. han har tagit över vårt stora sovrum och så har vi tagit hans lilla som vårt sovrum! Jag la undan allt som jag tyckt varit så självklart i hans rum som leksaker. Han leker ju inte på det sättet längre. Han har en 160 cm bred säng, han har 2 TV apparater, han har en liten stereo, DVD, målvaktshandskar, PS2 och massa filmer och spel. En dator som han msn:ar med sina polare med. MEN, jag kunde inte plocka undan allt så lite ritgrejer och några legobitar hänger kvar. Mamma måste ju för tusan gubbar hänga med lite här nu.... :)

Det är jättejobbigt att han växer ifrån mig nu samtidigt som det är så självklart. Hoppas bara han lärt sig många bra saker hemifrån som MYCKET KÄRLEK, SYMPATI, SUNT FÖRNUFT och att man alltid kan ringa hem!!


Vägardag!
Jaja, man kanske får vara nöjd med exakt samma vikt som förra måndagen. Har ju faktiskt mens den här veckan och då brukar det ju inte direkt rasa av några kilon..... jag får vara nöjd. Morgonpromenaderna har ju börjat igen nu när min tand äntligen kanske om ifall att blivit bättre. Vågar fan inte hoppas nånting ska jag säga.

Kör stenhårt med naturdiet igen. Som jag nämnde funkade ju CAMBRIDGE sådär för mig, men efter att ha fått prata med ett proffs visade det sig att jag druckit för lite vatten och då mår man tydligen skit! SÅ jag kör såhär: 4 shake´s per dag för att avsluta dagen med en middag med husbandet. Då är det en LCHF middag. Vissa dagar kör jag ren kur hade jag tänkt så får vi se om det drar igång lite extra! Beror på sinnesstämning.... Jag kommer att köra cambridge sen när jag fått av lite, den kuren smäller kanske fortfarande högst på pulverdietshimlen! Då beöver man nåt som hjälper en av med de sista kilona, alla vet ju hur vidriga dom är att få av!

Aja, jag kör. Nästa mål är att väga under 70 kilo och det vill jag så gärna göra innan den här månaden är slut! SÅDESÅ!

Nu kör vi igen. Morgonpromenaderna

6c0e6e320a171fa85b399164607161a4.png

Nu kör vi igen. Morgonpromenaderna är igång igen. Tanden e lite bättre...wieee!


Storbild e bra!

0-5b1fae3472f9aeb80e56d2f151e84180.png

Storbild e bra!


Tandhelvete till trots så går vi i

0-233d47a7362047b73a12b6a67ee346af.png

Tandhelvete till trots så går vi i alla fall till den lokala krogen o kollar fotboll.


Uppdatering om the motherfucking tand!
Ok, hemma.... ligger på soffan och har husbandet hemma! Jag hade nog inte klarat den här dagen annars. Helt galet vilken underbar tandläkare jag har. Ni vet hon jag berättat om som jag haft nu som behandlar mig som en liten unge. Idag hade hon sett till att hon fick ta hand om mig även om det va tänkt att det skulle vara en annan som gjorde det.

Pltösligt kom det 2 sköterskor och ropade mitt namn. Den ena sa "Vi tar henne, vi har bytt lite i tidsbokningen!". märkte att det var min gulliga tandläkare och hennes sköterska som fixat o donat lite. Jag belv så glad så jag börja gråta.

Nu har i alla fall min tandläkare ANNA fixat till lite. Hon har rensat med koksalt, hon har lagt i en lång tygbit eller vad man ska säga som är indräkt i kortison och bedövningssalva. Jag har fått Citodon utskrivet som ska vara rena rama knarket och jag ska helst inte vara själv när jag tar dom tabletterna. Är ju ovan som fan. Det var en av mina bloggläsare som skrev ut dom till mig på apoteket. TACK Johanna....

Nu ligger jag och vilar och tar igen mig efter en hemsk natt. Jag hoppas att det ska bli bättre nu... det är tydligen vanligt att få infektioner när man dragit tänder, helst i underkäken! Men nu har jag knark som kan få mig på bättre humör om det fortsätter göra ont!

PUSS & TACK för fina ord!

Tandjäveln som vägrar ge sig....

Idag är jag så himla less..... och så jäkla trött!

Min obefintliga tand kommer nog att ligga över mig som en förbannelse. Jag har inte sovit inatt utan bara haft en hemsk värk i det dära hålet som blev efter att tanden blev utdragen. Jag anar att min infektion som jag haft i tandroten inte vill ge med sig även om tanden är borta.

Idag är husbandet hemma så jag kan få nån timmas sömn + att jag ska till tandläkaren igen. Inte till min härliga tandläkare utan en annan, men det får bli så. Jag gör vad som helst nu...
Värktabletterna hjälper i en-två timmar sen är det kört och värken blir outhärdlig!

Jag är så jäkla less på det här nu så jag bara vill gråta!!!!!

Nu har jag vart på smygöppning i b

-bb15d5cc94cfb2a094148f5df00c088.png

Nu har jag vart på smygöppning i butiken där nina tavlor ska säljas. Titta så fint dom låg. Om ni är i krokarna ska ni besöka fröken Röd,urfina grejer!


MENS

Den röda lilla veckan är här igen. Ja ni vet den där som sliter och river i magen, den som gör att din hy blommar ut i vackra små vulkaner, den som gör att din redan utstående mage står ut lite till, att du vaknar och känner dig svullen-irriterad-ledsen-arg-trött-ofräsch.

The one and only LINGONVEEECKAAAAAAAAAAA!!! Jävligt töntigt namn det där. Lingon är trevliga, smakar surt men gott och är allmänt söta. Mens är allt annat än sött. Det är rent ut sagt förjävligt. ÖVERFÖRJÄVLIGT för att använda mitt eget uttryck när nåt är riktigt åt helvete. Snacka om att naturen gjort det rätt klyftigt. Man är som mest ofertil när man har mens. Konstigt, man ser ut som 7 svåra år dessutom fräser man ju bort all närhet man skulle kunna få. Man är en riktig bitterfitta som vill bli lämnad i fred. Håret är en enda tova och kollar man sig i spegeln börjar man tjura....

Aja, bara så att alla vet så har jag mens den här veckan. Den entra lite snyggt inatt. Utan förvarning klampar den in och väcker mig.... (som om inte tandhålsvärken vore nog?) och tvingar mig att gå upp mitt i natten.

JÄVLA SKITMENS!
Hade det inte kunnat finnas nåt annat sätt att visa att kvinnokroppen funkar som den ska? Hade det inte räckt med en finne stor som en enkrona i en vecka. Eller att håret blev rött en vecka? Varför inte att man fick mycket saliv en vecka och fick spotta lite extra? Eller jag vet. Man fick stora bröst i en vecka, riktigt stora bröst!! Hahaha.... riktiga COHONES som studsar runt den veckan. MELONAS som ska brottas i alltför små BH:ar. Det vore väl inte alltför jobbigt säger jag som är lite pattfixerad ;). Jag skulle tycka det var trevligt med riktigt stora pattar en gång i månaden. Hihi... husbandet kanske oxå skulle gilla det! ;)
Och tänk, då skulle vi säkert inte ha alla dessa bröstoperationer om alla fick ha stora bröst 1 gång i månaden. Man skulle väl vara helt less på dom efter en veckas slit med för små bh:ar, tröjorna sitter inte snyggt och t.o.m lite ryggvärk.

Det skulle väl vara som att ha mens....fast man kanske skulle få ligga lite mer?! :)
I love gunga!

471ef38cd035e16d54567596f2a96c5e.png

I love gunga!


SNEAKPEAK på min nya blogg!

Ok, livet utan tanden har börjat. Värkt satan inatt men det skiter jag fullständigt i, det är snart över för gott...i hope!

Hörrni, tänkte ni skulle få veta en sak. Jag har startat en annan blogg oxå. (Ska givetvis behålla denna med). Den bloggen ska handla om den riktiga sanningen om mina graviditeter, även förlossningarna och allt i kring. Tankar man har och hur det faktiskt är! Det här är nåt jag klurat på väldigt länge och nåt jag saknade när jag själv blev gravid för första gången. Jag hade velat haft nåt att läsa där det liksom förklarades i form av raka rör.

VAD JAG MENAR ÄR

HYMMEL:  En liten mängd avföring kan komma i samband med trycket vid en förlossning men det är oftast inget man märker.
SANNING: BULLSHIT!! I dubbel bemärkelse. Det fattar man väl för fan när det plötsligt börjar lukta skit i rummet att det märks!

HYMMEL: Ingen sa till mig att min pulla skulle svullna efter en förlossning.
SANNING: När jag tog en dusch efter jag fött Thedde trodde jag att jag satte mig på något 3 ggr!!! när jag skulle sätta mig på pallen i duschen, det var min egen pulla jag satte mig på. Den var en aaaningens svullen!!

Jag ville inte ha några barnmorskor som hymlade och tvärtom, ej heller dessa överdrivna berättelser om hur man sprack från hål till hål och att det sprutar blod på väggarna.

Jag har en dröm om att en vacker dag kunna göra den här berättelsen i min blogg till en bok. Tänk om den skulle bli så bra så den började sälja...hihi...hörrni, drömma ska man!! :)

Nu när jag är klar med mitt barnafödande så vill jag skriva den här bloggen som en följetong och som ett minne till mig själv. Det kommer att vara berättelser rakt ur min verklighet vilket absolut inte betyder att det är sanningen för alla, DOCK så kommer jag inte att utelämna något för att det är för rått, snuskigt eller läskigt. Jag kommer inte förfina något utan dra rena rama sanningen. Det kommer vara mycket känslor som "outas" och det kommer vara skrivet rakt från hjärtat.

Jag tror att man, när man ska föda barn, ska vara beredd på det värsta. Jag tror att man är förberedd på ett helt annat sätt då. Nu har jag många vänner som oxå fött barn och vi har alla varit väldigt ärliga emot varandra i våra berättelse så jag har mycket att jämföra med. Sanningen är att de som trodde de skulle bli lite enklare har fått en chock och tvärtom!

Jag kommer oxå att inbjuda till gästbloggeri för att andra oxå ska få dela med sig av sina erfarenheter och så kommer den att innehålla en del fakta!

Vad tror ni om min idé?
Hur gick det med tanden....

 

 


På väg till tandläkaren...o så jäv

59ed749b909425016c49116b19b7d779.png

På väg till tandläkaren...o så jävla rädd!!!


GUNG...GUNG

Milo älskar ju att gunga, han kan sitta hur länge som helst och bara njuta av sin lilla gungstund. Häromdagen skulle jag försöka fota det här dåra... det var inte det lättaste!!

 

Alltså.... är det såååå svårt???

 Han bjuckade inte på nåt större leende just då men jag får vara nöjd att jag lyckades överhuvudtaget!!!


OK,vi måste flytta! My god... Koll

0-4bfb0e0ab1c0407263a958cc54b1119b.png

OK,vi måste flytta! My god... Kolla in den här döda spindeln jag hittade på vårt golv!:-o


SNART BÖRJAR IDOL 2009/2010

Hörrni!

Den 8:e september börjar IDOL!!!!!!! 

Jag ser sååååååååååå fram emot det, jag har längtat och det som är najs med höst är väl att just alla såna här program startar igen. Nu kan man kura ihop sig i soffan och ladda upp med god mat och mys!!

Nu ska vi få sitta och gömma oss bakom kudden och skämmas så ögonen håller på och trillar ur, bland det roligaste som finns är ju sdom här puckona som inte fattar att dom suuuger utan hela sitt liv blivit peppade av nära och kära att dom kan sjunga och är duktiga. Vad är det för nära och kära??? Är det shysst.... fan! Det tycker inte jag, skicka iväg henne och skäm ut sig för hela svenska folket vettja.... hehehe!

Jag hade velat att mitt husband sökte till IDOL, men han vill inte. SYND tycker jag... det hade vart jäkligt kul! Sen vet jag att han hade gjort det bra, men jag hade i alla fall suttit bakom en kudde... men inte för att jag skäms men för en sån hemsk/underbar känsla som inte går att förklara.

Hoppas oxå att vi ska få höra skönsjung, jag vill rysa, gärna gråta en skvätt, när någon verkligen kan beröra med sin sång... LÄNGTAR!!!!

RSS 2.0