Har man möjlighet att påverka? Fullt på Bo...

img_0367 (MMS)

Har man möjlighet att påverka? Fullt på Bombance uteservering vid lunchtid idag. Förmodligen har det inget med min blogg att göra, man är ju inte Kissie direkt! ;)


BOMBANCE på kartan!







Ja, det är inte för inte man blir lite stolt att man faktiskt bor i just den
här staden Johan Hakelius talar om! BOMBANCE, en franskinspirerad
restaurang som gör att det känns som man hamnat mitt i filmen
"RÅTTATOUILLE". *Slår sig för bröstet likt en gorilla över ett byte*
Bilder lånade från Bombance sida på fejjan!


Jag har själv besökt Bombance några gånger, det är en superhärlig atmosfär och det känns som du kan gå dit och avnjuta ett gott glas vin, dränka dig i bubbel, äta nåt enkelt som en fin osttallrik eller äta en brakmiddag i form av ett (numera) välkänt ankbröst.

Jag har suttit i sorlet med några goda vänner och avnjutit ett glas vin och bara stortrivts. Har ni vägarna förbi Enköping nångång så besök Bombance vettja.


En härliga dag!!!


Förmiddagen jobbades det och runt lunch blev det dax att hämta lite
nytt virke till företaget. Vi orkade inte ta släpkärran varför det löste
sig rätt bra med vår bil. Tacka vet jag svennebanan VOLVO!



Sen en snabb snabb lunch på Natti. I bakgrunden ser ni Theddes skola.
Tony ser rätt koncentrerad ut när han rör om sin sallad! :)








Sen blev det badet för hela slanten. Som några av er uppmärksammade
så är det helt rätt att det är till Fj-100 som vi ska flytta. Vi kommer att
bo granne med badet vilket känns fantastiskt. Helst en dag som igår.
Milo älskade poolen som var till för småbarn. Här flöt han runt i timmar
igår! :)



Kvällen avslutades hos bästaste svägerska och svåger för en grillkväll.
Jag badade i deras pool oxå!! Mitt första dopp för i år. 25 grader
konstaterar jag att det måste vara för att jag överhuvudtaget ska
tänka på att ta ett dopp!


Gomöra gomöra! Det är torsdag och tydligen den sista dagen för denna högtrycksrygg. Nu väntar regn och kyligare väder. Inte så kul men det är inte mycket man kan göra åt den saken. Jo, hade man stålars så skulle man ha ett eget jetplan och följa det vackra vädret, nu är det inte så så då får man GILLALALLALAALAAA läget!

Gårdagen så tog jag mig beslutet att bara jobba halvdag då jag kände att vi behövde njuta av vädret innan det försvinner. Sagt och gjort hämtade jag Milo och Thedde och så drog vi ut till Fjärsa badet. Ok, fjärdhundrabadet heter det men jag kallar hela samhället för Fjärsa. Låter så mycket bonnigare så. Guuud så härligt det var i alla fall. Fick en sån lyckokänsla när jag stod där i poolen med Milobebis. Solen sken, 2 av ungarna var med, vi fikade på filten, lekte med leksakerna vi hade med, känslan av att veta att vi snart bor där...ahhh så jäkla härligt med dessa lyckokänslor som kommer till mig lite då och då!

Nu väntar jobb, jag jobbar hemifrån idag. Massa papper och andra ärenden som måste fixas. Hoppas så att vädret håller i sig då vi är några tjejer som ska äta middag ihop ikväll. Skulle vara trevligt med lite fint väder. Tror att jag hämtar Milobebis lite tidigare idag oxå så vi får njuta denna sista soliga dag innan regnet bryter lös. OM det nu blir så... jag litar sådär mycket på YR just nu.

Vilken underbar dag! Lyxade till det med h...

img_4588 (MMS)

Vilken underbar dag! Lyxade till det med halvdag och åkte till det här helt underbara badet som ligger granne med vårt blivande hus. Mer bilder imorn...


Nina Von Dee


Nina Von Dee! Ok, först och främst. Jag besitter på ena riktiga PAINT
färdigheter, huh? (Synd bara att man blev tvungen att få skägg!)
Kunde bara inte låta bli att dela med mig av nåt jag satt och pillade
med förut när jag pratade i telefon.


Nuförtiden när det finns så mycket fix och trix i IT världen borde det ju finnas något som man kan testa tatueringar på sin kropp oxå. Man klipper in sitt egna huvud och så klistrar man in tatueringar på kroppen. Jag har nåt halvhjärtat sånt program i min iPhone men det suuuuuger. Om det inte finns så ser jag gärna att någon sätter sig och tar fram ett bra sånt program. Vi säger så.


Allsång allsång allsååååång


En stampande häst i hagen. "Han fick ett bromsbett" sa Elliot som är
haj på det här med hästar.


Min hästpojke som just nu går en intensivkurs i stallet. 8 på morgonen
till 15.30 på eftermiddagen, varje dag. Jag känner väl att vad mer kan
han lära sig som är så duktig!? Det gör man väl och om inte annat har
dom väl grymt kul kan jag tro....



Milobebis kollade in brorsan när han skulle ta bild, sen var det hans
tur så då gjorde han likadant såklart! :)


Bilder från igår när jag var och hämta Elliot uppe i stallet. Tänk vad härligt dom har det. Rantar runt i skitiga ridkläder, rider, äter gott, rider lite igen, dricker saft och rider lite till. Att inte jag var hästtjej när jag var liten?! Jag hade massa kompisar som var det men jag var aldrig det. Kan ju bero på att jag alltid varit så rädd för hästar. Minns en gång då jag följde med en kompis ut med hennes häst. Hon tvinga upp mig på hästryggen och så satte hon den i galopp. Ämen.... ok, jag höll i mig för glatta livet och var gråtfärdig när jag äntligen fick stopp på den. Det var då det var färdigridet kan man säga. Nu när jag är uppe i stallet så försöker jag mig på att klappa dom och vara nära men jag är på helspänn hela tiden. Huuuu, stora djur det där.

Kollade ni på Allsång på Skansen igår? Hahahaha.... ämen vad har detta blivit för blogg? Allsångerna löser av varann. Är jag tant nu eller? 2 dagar i rad ba: "Kollade ni på allsången igår?" Hahaha. Jaja, i alla fall så tyckte jag att Måns var jätteduktig! Kändes som lite nytt kött i produktionen. Det blev ett litet lyft kan man säga. Läser man aftonbladet så kan man se att de flesta  (70%) tyckte att han gjorde succé! Klart att han var nervös för tusan.... vad skulle man vara själv? Jag skulle ha kissat OCH bajsat på mig, åt det skulle jag börjat fultjurat och till slut blivit ledd av scenen. Skriverierna dagen efter skulle inte vara nådiga. Jag skulle få flytta från landet, bosätta mig i Kenyas djupaste regnskogar, bo i en hydda med trampat jordgolv och sitta och slå skallen mot hyddväggen och upprepat Allsång Allsång Allsång, upprepat det i ett mantra och till slut flippat ur fullständigt.

Tur man inte är programledare!?

Feeling hot hot hot! Hallåååå husbandet, o...

img_9933 (MMS)

Feeling hot hot hot! Hallåååå husbandet, om du läser det här så undrar jag om den där snubben kommit hem från sin semster? Han som skulle fixa vår AC, jag flyter nämligen bort och då får ju inte du nån fru kvar. :(


Skruva upp!


Kollade ni på Lotta på Liseberg igår? Thomas Di Leva var där och körde sin nya låt! Vilken låt?!?


Ok, jag är lite youtubig idag. Känner att jag måste dela med mig. I morse, under min taxiverksamhet med projekt skjutsa ungarna till höger och vänster så lyssnade jag på den här  bilen, HÖGT! Den är så jäkla bra! Tyvärr så tillhör jag den typen av människa som ledsnar jättefort så jag får inte lyssna för mycket, ska inte göra det nu för den här vill jag nog gilla ett tag. Jag har lärt mig och gilla honom med åren, förut avskydde jag hans musik men idag tycker jag faktiskt att det funkar. För att inte prata om den här låten.

Snacka om att vara sig själv den däringa Di Leva snubben!

Vill Du gråta?





Ok, ni har säkert redan hört talas om den här låten men den tål att pratas om igen och igen och
igen!!! Den första är videon på låten, den andra är när han söker till IDOL.


Titta på videon. Han friar till en levnadsglad jättevacker tjej. Hon blir överlycklig.....gud vad jag har gråtit till den här filmen alltså. Hon råkar ut för en allvarlig bilolycka, hamnar i koma. Han vägrar låta dom stänga av de livsuppehållande maskinerna då han vet att hon kommer att vakna. Hon vaknar upp till ett liv där hon är helt handikappad. Hon har fått en allvarlig hjärnskada och kommer aldrig att bli bra.

Han är med i IDOL, åker ur bland de 40 sista. Ett skivbolag kontaktar honom och denna låt görs som en hedran till henne. Låten handlar om hur man inte kan lämna någon när de behöver en som mest. Den är helt underbar och jag gråter nästan varje gång. Idag planerar de för bröllop. Hon sitter där med sin lilla ring på sin vänstra hand. Åååh.... titta och gråt mina vänner!

Pollenskit


ATJOOO!! Jamenviisssst.... det är så härligt så ni kan inte ana?!


Godmorgon! Vet inte men jag försökte börja med nåt sådär positivt, klämkäckt, härligt här men det bara går inte idag. Känner man sig som ett urskitet päron är det lite svårt att lägga till med en sån approach, den kommer att kännas lite lätt falsk.

Jag har gått med huvudvärk i flera dagar, det vet ju ni. Jag var inne på att jag hade järnbrist och dricker nu duktigt blütsaft varje dag. Tyckte huvudvärken blev bättre faktiskt. Men sen har det ju kliat i ögonen, jag nyser och blir täppt om vartannat. Är rödögd som en alkis och trött och grinig sen rinner näsjäveln oxå. Av en händelse började jag läsa på nätet om pollenallergi och jag kan sätta en liten bock på samtliga symtomer. JAPPS! Check, check, check..... Så nu verkar denna järnbrist gått och blivit pollenallergi istället. SNARK! Dubbel SNARK! Ytterligare en riktigt härlig grej med att bli äldre. Jag ska ta och fukta pennan här och skriva upp den på min lista.

CHECK!

Ps. Jag har laddat hem en app från apoteket som håller lite koll på vad det är man är allergisk mot just nu! Det visade sig vara gräspollen som det är lite högre halter av just nu!

Jag har målat. Sammanlagt har det nog tagi...

img_0214 (MMS)

Jag har målat. Sammanlagt har det nog tagit 4 timmar att måla den färdigt. Jag ska fylla en vägg i huset med egenmålad konst. Alla ska ha liknande ramar och motiven kommer bli det jag känner för. Idag blev det konst med lite budskap... "Make peace with your body" heter den. Passande en dag som denna, svullen som en gris! :)


PREGNANT


Nån som satte kaffet i vrångstrupen nu?
En gravidmage. Såå fin på andra och så hemsk
på en själv?!


Ja, nu är det så att jag har 5!!!! vänner i min närhet som är gravida. Dessutom går jag nästan och väntar på att fler ska bli gravida, ni vet såna där som man vet kanske börjar bli sugna på en 2:a eller inte börjat skaffa ännu men man ser att båda vill vill vill. Det är babyboom i min kompisskara helt enkelt och jag kan inte hjälpa att jag får lite hybris.

Ja, jag minns ju det här som det var igår. Min graviditet. Jag tillhör folket som ABSOLUT inte tycker om att vara gravid. (Nu vill jag inte trampa på några ömma tår ifall det nu är så att någon av mina läsare inte kan få barn eller kämpar med att bli gravid. Detta är helt och hållet mina egna åsikter och har absolut ingenting med min önskan att få barn att göra, det har vart värt varenda spya jag lagt, varenda kilo jag gått upp, varenda skavank som det bringat så missuppfatta nu inte detta inlägg. Ok? Vi säger så.)

Jag är en lyckligt lottad mamma med 3 friska ungar, det händer att jag stannar till och bara tänker på att jag är mamma till 3 fina ungar som alla är helt perfekta. Vilken grej? Vilken jäkla grej asså? Min kropp har bakat ihop 3 vackra barn liksom. Är det då konstigt att den tar lite stryk. Ska det bli nåt fint som kommer ut där från muffen så krävs det nog ett och annat liksom. Hittade gamla inlägg från när vi väntade på alla provsvaren på vad som var fel på oss eftersom jag fick så många missfall! Sen skrev jag även om när jag tillslut blev gravid och den stora spyfesten. Jag spydde ju högt och lågt och överallt.

Det är bra med en blogg för då minns man det ännu tydligare. Ja hur det egentligen var för han där uppe har ju gjort så att vi ska glömma det jobbiga med en graviditet och en förlossning och bara fortsätta alstra barn. :) Men serru mig lurar man inte.

Jag minns:

* .....dom gigantiska pattarna som var större än mitt egna huvud! (Ok, dom kanske inte var det sämsta med graviditeten, jag tyckte faktiskt att det var lite kul att vara Dolly Parton för en stund.)

*..... första spyan på morgonen som gjorde så att jag kissade ner hela golvet och även den tillhörande brakskiten av allt tryck som blev neråt av kaskadspyerna. (Man kände sig väldigt sexig just där och då ska jag tillägga. Husbandet torkade kiss medan brakskitarna ven runt huvudet...)

*......
den fortsatta spyfesten som höll i sig långt in på våren. Man börjar spy mitt i vintern och slutade när sommaren knackade på dörren. Kul? Gissa? (Mamma tog över mitt jobb hos pappa och det fanns dagar då jag inte kunde hjälpa henne över telefonen för öppnade jag munnen för att prata så spydde jag).

*..... dom härliga sömnlösa nätterna. (Var det inte foglossning så var det vätskefyllt så kroppen värkte!)

*..... min håriga muffla som inte såg en rakhyvel på månader. Husbandet fick ställa upp och snygga till mig lite inför förlossningen minns jag. (Risken ade nog annars varit att Milobebis inte hittade ut från djungelbusken och då hade det ju inte blivit någon bebis.)

*.....
Tonys min när jag ställde mig på vågen på BB. (När BIG MAMA ställde sig på vågen pekade den på 96 kilo. Ni om några vet ju hur jag fått jag fått kämpa med dom. Dock hade jag önskat ni fått se minen för den var rätt kul.)

*.....förlossningen från helvete som aldrig ville ta slut. (Milobebis var en 5 kilos klump som bestämde sig för att ge sin mamma en "one hell of a ride". Pricken över i:et liksom, inga fler ungar nu morsan.... typ en sån prick.)

*..... hemorrojer. (Detta måste vara ett utan djävulens påfund. "Här får du lite vindruvor. Glömde jag säga att dom sätter sig i ditt skithål, värker som helvetet själv och gör att varje gång du ska göra nr: 2 så ber du om nåd?" Tack gode gud för medicinder och att dom försvann. Dom jävlarna kan ju bli intakta har jag hört! *Ryser*)

Så jag är glad för mina 5 vänner som ska få små bebisar, dock så är jag väldigt glad att jag själv inte är gravid. Det händer att jag drömmer mardrömmar om graviditeter. Varför vet jag inte men det har satt djupa spår i mig. jag är glad och stolt att jag gått igenom det 3 gånger. Super stolt! Men om det gör jag inte.... :)


Lördagen i bilder


Milobebis på 39 årskalas. Han älskar sin hatt och jag älskar att han
älskar den! :)


Kim och jag. Lite barhäng innan vi sätter oss för att äta en alldeles
underbar middag!


Tjejerna!


Hjärtat smälter.....


Pubbeungar som inte gillar att vara med på bild! :)


Marken är en utmärkt plats att leka på.


Fina tjejerna Kattis och Maria.


Långbord.


Skål för Bea.


Födelsedags barnet!


kim och husbandet i sitt esse!


Gustav och Maria.


Fniss fniss




Sen måste jag visa något kul. Det är han den där husbandet
som tycker det är så kul att bara dyka upp på vissa bilder.
HAHAHA... min humor. :)


Ja, ungefär sådär gör han. Så ofta han bara kan! :))

Börjar med att visa er lite bilder från Bea kompis kalas i lördags. En underbar middag blev vi bjudna på. Det var långbord och mycket skratt, barnen dansade inomhus och vi vuxna satt och pratade och hade en supertrevlig kväll. Vi har spelat in en video på Milobebis när han dansar loss som jag tänkte jag skulle bjuda på senare.

Det är måndag och det känns liksom lite SNARK sådär. Solen lyser från en klarblå himmel. Här har man suttit och huttrat med molnig himmel hela helgen. Fast å andra sidan har det ju inte regnat så man får väl vara glad. Men ändå liksom, nu skiner det som fan själv, NU??? Anyway så är det 2 veckor kvar till semester. Vet inte om jag kan kalla det semester då jag kommer att jobba ändå men om man säger att då börjar Milobebis dagis semester. 5 veckor ska han vara hemma från dagis. Och om 2 veckor åker vi till Norrland till mamma och pappas stuga. Blir väl där drygt en vecka. Det ska bli GÖTT, jag ska även träffa mormor som jag såg för typ 3 år sen. Hon har aldrig sett Milobebis, bara en sån sak.

Annars så har jag blivit lite förkyld, vaknade inatt av att jag var helt täppt och att skallen värkte. Sen gick jag upp på toaletten i morse och fick en smärre chock. Jag ser ut som 7 svåra år. Ögonen är helt svullna, rödsprängda och så rinner snoret. Looking good huh? Nu sitter jag här och nörvlar och nyser om vartannat. Men det är bara till att bita ihop och köra på. Här har vi inte tid att vara sjuka utan här ska jobbas. Har lite nytt på gång som ska tillverkas prototyper på, sen ska det färdigställas några beställningar.

Jobbe på... hörs snart igen!

Let´s move


Här ska vi boooo! :)

Söndag och man är galet jäkla slut! Jag är helt finished. Vill sova och bara göra ingenting men se så kan man ju liksom inte göra när man har barn. Då gäller det att vara uppe med tuppen och lajja loss redan tidigt. Maria och Gustav och lilla Noel har ju bott hos oss hela denna helg. Idag gick vi upp och käkade frulle och gav oss ut på promenad. Efter nästan 2 timmar var vi klara och intog då lunch. En sån där typisk ätardag när man är lite trött i mössan. Just nu är vi hemma hos Hans & Madde, svåger och svägerska.

Vi ska gå och titta på vårt blivande huuuuuuuuuuuuuuuuus!!!

Jaaaaaaaaa, vi fick det hörrni! Ok inte den vi tittade på först utan det blev en annan. Sista helgen i juli flyttar vi in. Så det är rappa papper minsann, snart är vi lantisbor och det ska bli så spännande. Samtidigt får man lite kalla fötter när man tänker på vad man gett sig in på. Landet liksom? Jaja, det blir bra med det.

Nu väntar fika. Ha en skön söndag hörrni!

Tony lär småpojkarna hur man hoppar...

img_5461 (MMS)

Tony lär småpojkarna hur man hoppar...


Överfallsskydd! Ja, måste bara tipsa er me...

img_0271 (MMS)

Överfallsskydd! Ja, måste bara tipsa er med iPhones, det finns nu en app som kan hjälpa dig om Du blir överfallen. Man trycker bara mitt i displayen så går det iväg ett sms om att du är i knipa till 3 olika personer. Det följer oxå med en slags karta på var du är genom GPS. Kostar 15 kr, värt varenda krona!


Midsommar i bilder


Milo började med ett midsommar bad. Dagen till ära med en rejäl
skumkrona! :)


Sen gav vi oss ut till Härkeberga för lite midsommarfirande. Åååh,
där fanns verkligen allt som en midsommarafton ska innehålla. Det
var inte sista gången vi åkte dit.


Gudfar Beijne och Milo i en midsommardiskussion.


Kattis och jag på filten.


Maria, Noel och Gustav var oxå med.




I väntan på att dansen kring midsommarstången ska börja.


Kom nu Miloplutt.... let´s dance!!!



Med lite hjälp så dansades det. Just den här dansen var lite mindre än
den som var tidigare med 2 stora ringar. Vi fick en liten egen special-
dans. :)


En slank han diiiiiiiiit.....


...o en slank han diiiiiiiiiiiiiiiiiit....





Sen var man visst lite trött efter dansen... vilar sig på trappan lite.


Efter Härkeberga for vi in till stan och möttes upp i parken på stora
filtar med picknick. Sååå mysigt....


...lagom till vi ätit klart sprack det upp och solen gassade.


Mys med mitt ♥:a.


Fina tjejerna Maria och Bea.


Våran fiiina lilla pojke!


Lisette, Pierre (syrrans kille) och min kära syster.


Fick med Thedde på ett foto. Elliot inte ett enda. :( Lasse och barnens
pappa Magnus.



Hallååå bloggisar. Rise and shine ni som fortfarande ligger och snarkar. Själv har jag redan varit uppe och arbetat. Hade en bröllops sminkning idag, hon blev så himla vacker. Fick faktiskt sova ända till halv 9 idag så jag känner mig rätt så fresh, Milo snarka som aldrig förr. Själv har jag dock vaknar upp hela natten och varit allmänt stressad för att jag skulle jobba idag... men men, den sömnen lär man få ta igen imorn då vi inom några timmar ska på nästa fest. Kompis Bea fyller år och bjuder på middag. Det blir ungar och vuxna blandat i en enda stor konkarong.

Jaha, hur hade ni det igår då tro? Vi hade det verkligen kanon. Först Härkeberga med en traditionsenlig midsommarafton med dans, korv och bröd och spelemän. Därefter picknick i parken och avslutningsvis grillmiddag hemma hos oss. Dock så var bricketterna helt förstörda pga regnet dagen innan så vi fick steka på spisen. Det gick ju finfint det me...lite kaos var det med massa folk men det är ju så jäkla kul bara. Avslappnat med vänner is da shit! Vi körde middag och faktiskt så körde husbandet gitarr och sång på balkongen och lite musiktävling (han trubadurar ALDRIG på det där viset så det var riktigt kuuuuul och jag blir så stolt:)) Jag kom i säng vid halv 2. Glad och nöjd.

Nu förbereder vi oss för nästa baluns. Maria, Gustav och lille Noel kommer tillbaka för att sova hos oss ytterligare en natt. Älskar att ha vänner på besök, finns ju knappt nåt bättre?! Frukost på morgonen tillsammans och gå igenom kvällen kan vara hur kul som helst. Milo är lyrisk över Noels och hans familjs besök och sitter och bara tittar på allt som händer med gapande mun. Noel är född i Januari och Milo i december, samma år men ändå skiljer det ett helt år. Roligt det där.... dom kommer nog få mycket kul ihop när dom blir lite äldre då intressena är exakt likadana. Bilar, traktorer och maksiner överlag är det bästa som finns för dom. Tussarna!


Nähä, nu ska jag ta tag i lite must do´s. Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar och får en minst lika trevlig midsommmardag. Puss ♥

Godnatt bloggisar! En helt underbar midsom...

img_2174 (MMS)

Godnatt bloggisar! En helt underbar midsommar har vi haft. God mat, vänner, vin, gitarr och sång. Ungarna har lajjat järnet och nu ligger jag bredvid min sovande Milobebis och lyssnar på husbandet som sitter och pratar med syrran + kille på ballen. Den här bilden etsar sig fast som minnet av midsommar. Love it, puss... Nu är resten av sommaren kvar.


Trevlig MIDSOMMAR önskar Niiinis med famil...

img_2696 (MMS)

Trevlig MIDSOMMAR önskar Niiinis med familj. Nu åker vi iväg och dansar kring midsommarstången!


Im on LCHF fire ikväll! Jag ska försöka gö...

img_2941 (MMS)

Im on LCHF fire ikväll! Jag ska försöka göra Midsommarafton till en fest utan att få i mig så mycket kollisar. Här har jag stuvat ihop en LCHF cheescake. Smakade på själva smeten och svimma nästan, sååå gott. Imorn blir det ändå 1 färskpotatis till sillen, men sen räcker det. Nu soffhäng, är helt slut av allt förberedande.


Bajskorvar kan man tro?! Men det här är LC...

img_0979 (MMS)

Bajskorvar kan man tro?! Men det här är LCHF kex, eller mer knäckebröd. Dessa ska ätas med gubbröra och till alla goda ostar imorn. Sjukt goda... Är ni klara med alla förberedelser tro?


Järnbrist?


Vet inte om det är så.... att jag faktiskt har lite järmbrist? Har googlat lite och det mesta pekar på att det kanske kan vara så?


Godmorgon bloggisar! Vilket härligt väder huh? Asså, give me a break, kul jul med Staffan och Bengt om det är såhär imorgon, då skiter jag nog i att fira midsommar helt och hållet. Kul och sitta med en vattnig nubbe och försöka sjunga en trudelutt när mascaran åker in i ögonen och färgar hela ansiktet svart? Nä, inte direkt. Men, som den positiva Stina (ironi) jag är idag så ska vi väl hoppas på att vädergudarna är med oss imorgon.

Alltså, jag har undersökt en sak. Jag vet inte om jag kanske har lite järnbrist? Jag har ju mens just nu och har haft en sån jäklarns huvudvärk i flera dagar. Jag är dessutom sååå trött och har liksom ingen energi, dessutom är jag på dåligt humör. I morse skulle ni ha sett mig alltså. Man borde nästan haka på en kamera på en när man är sådär för att se hur fan ens omgivning uppfattar en?! Man vill slå nåt, det kokar inne i kroppen och allt bara går fel. Typ "nån som vill ha spö??" Men på riktigt så säger ju dessa symtom att jag kanske har det?

Kanske att man skulle köpa sig en flaska BLÜTSAFT? Bara testa om det blir bättre? Tänk om mina PMS besvär rent av skulle bli bättre eftersom järnbrist oftast ger symtom på irritation och håglöshet. Jag har ju varit så less nu oxå den senaste veckan, inget är kul och allt känns bara BLÄÄÄ..... Hmmm, eller måste man göra ett läkarbesök tro? Det orkar jag inte me. Jag köper BLÜTSAFT. Nu hör jag riktigt hur husbandet sitter där bakom sin skärm på jobbet och ba: KÖÖP KÖÖÖP KÖÖÖÖP! :))))

Tips och test av solglajjer!

Ok, den här dagen verkar liksom bli lite virri virri KOKKOOOKOOOO!!!

Ja vi åkte ju till affären jag och Milo. Jag gav upp att försöka få honom att somna om. Vi åkte först till ÖB, jag brukar alltid... och då menar jag ALLTID köpa diskmaskinstabletter där. Anledningen till det är egentligen att det hände en grej en gång när Milobebis var liten. Jag hade diskmaskinen öppen och disktabletten hade inte diskat klar så den låg där i behållaren som en äcklig smet. Den fick han tag i och drog i sig smeten, SMASK SMASK!
Vi fick ju givetvis lite smått PANIK och ringde giftinformationen.

"Vad är det för sort" frågade killen i telefonen.

Vi rotade för glatta livet efter disktabletterna.

"Ja, det är SUN disktabletter"
sa husbandet.

"Ingen fara" sa killen. "Helt ofarliga, se till att pojken dricker mycket så att han sköljer ner eventuella rester ner till magsäcken så det inte ligger i luftröret och fräter. "

Lite chockade la vi på och var väldigt lättade att det inte var så farligt. Så från och med den dagen köper jag bara dom! Alltid.


Såhär ser dom ut! Tips till dig som har barn, man vet aldrig... snabba
är dom små liven och rätt vad det är tuggar dom på nåt skit! :) Våra
tabletter ligger väl gömda högt uppe i ett skåp. Men vem tänker på
resterna i diskmaskinen?


Ok, nog om det!

Väl inne på ÖB så började vi prova solglasögon som Milo bara älskar. Då tyckte jag att det stank bajs, tänkte att Milo säkert dragit av en brakare och tänkte inte mer på det. Men det fortsatte... och till slut kikade jag ner i blöjan och där låg ju givetvis en kabel size huge! Jamen, det var ju bara till och åka hem.

Hann i alla fall att ta lite bilder på hans visning:


Ok, here we go!


Vi börjar lite medelålders stekish sådär....


HALLA.... cool huh? I den här vinkeln gör dom sig kanon!


Ok, lite stora.... NEXT!


How about this?! Huh? Steeeeeekit värre! :)


Oh nooooo.... lite väl OAKLEY över dessa brillor!!


Ok, jag som ville ha finmiddag med min gubbe här hemma kände jag. Ringde till han förut och då sa han att han tänkte strunta i fotbollen. Naaaaw, mitt hjärta! Är han så drillad av mig eller? Nej sa jag, självklart spelar du fotboll, jag vet hur mycket du tycker om det!

Good husband, good wifey, är det inte så?




Foo´s och oflyt!


Ikväll spelar underbara Foo Fighters på stadion i Stockholm. Hade alla planer gått i lås så hade vi kunnat vara där jag och husbandet men det ville sig inte riktigt. Hela vår byhåla ska dit tror jag...

Foo Fighters är en av husbandets favvoband, faktiskt mina med. Sångaren har varit trummis i Nirvana och har en otrolig passion för musik, det märker man så tydligt. Jag såg intervjun på Skavlan när han var där och han verkar vara en urmysig snubbe.

Vi skulle eventuellt åkt men vi fick dra oss ur. Milo sjuk och lite annat som gör att vi inte kunde. Men, istället hae jag tänkt att vi skulle lägga Milo ikväll, duka upp fin middag, lite vin och låta Foo Fighters sjunga för oss i högtalarna här hemma tills att husbandet säger att:

"Jag har ju fotbollsmatch ikväll!"


Njöööööööööö..... ni vet när hela den där känslan man byggt upp bara TVÄRDÖR! Smack in i kakelväggen med den liksom. Vadå jävla vinmiddag? Hmmm, till råga på allt skulle jag åka och handla lite nyss, vällingen är slut och så behöver jag vaniljpulver då jag håller på att fylla upp lite LCHF gottis här hemma. Sätter oss i bilen, Milo är tvärpigg. Njöööö så somnar han. Bara vända bilen och åka hem. Upp för trappan hemma så vaknar han och vägrar somna om. Han har sovit 5 minuter. Ok, han sov länge men han brukar inte bli så skoj när han bara sover 5 minuter.

Ooookeeeeej, så vad gör jag nudå? Jag tror att jag sätter igång och raggar hit nån tjejkompis. Vill hon ha en vinmiddag på min balkong tro? Vi får se....

Godmorgon!



Bilar filmen och allt är KANON!

Detta är lite typiskt Milobebis. Han kan mima, showa och digga så det sjunger om det. Jag plockar upp min iPhone och ska filma och han lägger av tvärt. Det blir liksom ingen mer show när kameran plockas fram. End of diskussion. Dock så kunde ha inte riktigt låta bli idag, jag fick lite minspel, och lite digg på slutet. Han kan förresten hela jäkla BILAR filmen helt utantill! Då har man tittat på den en del... :)

Klockan är snart halv 10 o Milo sover ÄN!!!

img_0200 (MMS)

Klockan är snart halv 10 o Milo sover ÄN!!!


Promenaden som helar


Varit ute på min morgonpromenad. Såååå skönt!


Godmorgon bloggisar! Jaha, jag sitter här svettig som en gammal raggarbil. Har vart ute och gått nästan 5 km, gjort plankan och mina utfall. Ärslet värker och bålen känns svag och utmattad men SHIT vilken skön känsla. Hurrraaa! Nu puttrar kaffet, äggen kokar och känslan är SKÖN. Jag rensade hjärnan på mycket skit nu när jag var ute och gick. Snacka om att det samlas på hög, därför är promenaderna oxå jäkligt bra för mig. Jag sorterar och rensar, jag klurar färdigt och jag kommer till beslut. Vilken helande process egentligen. Nu har jag även ändrat rutt vilket känns fantastiskt skönt. Se lite annat.

Idag är jag fortsatt hemma med min lilla Milo plutt. Febern är kvar om än inte hög så ändå kvar. Jag har med mig jobb här hemma som jag kan pyssla med mellan varven och det är rätt så skönt, då slipper man känna den där stressen man lätt gör annars. Är nervös fortfarande då vi inte hört nåt än.... GAAAH! Hör av er nudå så vi får veta hur det blir med allt!! Ni håller väl tummarna....

Nu ska jag sätta mig för att äta lite frukost, sen tar jag mig en snabbdusch. Ni vet en sån där mammadusch. Tvätt, tvätt, skrubb, skrubb... 1,5 minut...klar!


Håll tummar


Spänningen är OOOLIIIIIDLIG!!!


Ja, hej på er. Kvällen är här snart och den här dagen har bara sprungit fram. Tog en promenix med Milo hem till kompis Kattis. Vi satt ute och hade så mysigt med kaffe i solen när himlen öppnade sig. Alltså... HERRE MIN JEEEE... det haglade ju för helskotta handbollar. Milo vaknade mitt i middagsvilan av oljudet liksom fast han sov inomhus.

Ja, jag bad er ju om tummar tidigare. Det är nämligen så att vi letar annat boende. Vi har väl egentligen gjort det ett tag men inget jag nämnt här inne på bloggen. Vi trivs i vår jättefina lägenhet men det finns vissa baksidor med den. Först och främst är den dyr, jag som har nystartat företag känner väl att det inte är riktigt rätt väg att gå att betala lite för mycket för boende i detta skede. Dessutom finns det rätt många baksidor med att bo så centralt som vi gör. Vi har bussterminalen precis nedanför vilket är ett tillhåll för mycket bilar och burnande och hög musik. Fredag och lördagkvällar är det ett jäkla liv. Med en liten i familjen har det till och från varit ett stort problem. Vi kände att det var lite lugnare på vintern men nu när sommaren är här igen är det helt galet. Nu när Milobebis vuxit till sig så känns det lite si och så att inte ha ett ställe att leka på t ex efter dagis. Att bara kunna gå utanför dörren för att leka lite med sina stora bilar är en omöjlighet då vi bor precis vid en trafikerad väg. Ok att bo centralt om det finns en hyfsad innegård. På vår innegård växer det mossa på utemöblerna och sandlådan är ingen sandlåda längre. Efter en del klurande så har vi tagit beslut om att ta oss härifrån.

Nu har vi varit och tittat på ett parhus, radhuslänga alltså. Ligger jättemysigt och har en stooooor veranda med både fram och baksida. En mysig gård att leka i, en tvättstuga inomhus och så är det på landet!!! Ja, helt sant. Det ligger där husbandet är uppvuxen så vi har ungarnas farmor och farfar (ja dom stora barnen kallar dom för det oxå) över stora vägen, vi har ungarnas kusiner i nästa område ca 200 meter ifrån, en utav husbandets bästa vänner ser vi hem till. Det ligger en stor badplats granne till området. Sen är det ca 6000 kr billigare i månaden. DET är ganska så mycket. Med bensinkonstnader är det ändå 4000 kr billigare per månad. För det priset bor vi i radhus med uteplats och rejäl veranda. Vi bor i lugn och ro. Vi bor nära våra nära o kära. Vi bor bland andra barn med liknande familjer. Busskort får man gratis från skolan så varannan vecka åker barnen skolbuss (dom har flera vänner som bor därute). Det känns jättebra med det här men nu är bara kruxet OM VI FÅR DET?!?!?! Vi ska få svar idag eller imorgon.... kanske fredag. Jag är så nervös så jag vill kissa på mig. Samtidigt är man ju nervös med det här att flytta ut på landet. Det kommer att krävas en hel annan planering vilket man inte är van vid med att bo mitt i centrum. Tänk om man skulle vantrivas? Ämen... ja ni hajjar tankegångarna?! Men nu hoppas vi ändå på att vi får det, är det så att vi inte skulle trivas så kan man ju faktiskt flytta. Men en sak är säker, man ska i slutändan inte dö nyfiken. Vi vill testa....landet har liksom lockat oss LÄNGE!!

Tänk om vi stortrivs och blir värsta bästa harmoniska bärplockarfamiljen med näbbstövlar och fjällräven ryggor? Jag i fottiga flätor med en snorig Milo i bärsjal på ryggen, inga blöjor... bara en liten trasa tillverkad av den bästaste mossan jag hittat där i urskogen. Bosätter oss under bar himmel med endast ett litet vindskydd som tak. Vi cyklar oss till duschvatten, äter växter och rötter och dricker regnvatten. Jag slutar att använda BH och låter hängpattarna dingla fritt. Tony kanske börjar tillverka gitarrer av näver och gitarrsträngar av bävermorrhår. Thedde kanske bygger en egen fotbollsplan i skogen och ställer upp kottar som motståndare. Elliot kanske lär sig rida på vildsvin och får en jävel tam som han kan ha i en hage och mata med grodor. Vi kanske sitter runt lägerelden på kvällarna och sjunger visor från 1800 talet och sänder rökmoln till högre makter. Jag tror att jag ganska så snart kommer att tappa tänderna... eller kanske få hemrrojder. Kanske lika bra att inte ha några tänder då så man inte behöver äta så mycket och inte heller skita så då gör det inget med lite hemmisar. Tonys hår kommer växa som ogräs, ett stort burrigt hår med massa småkryp i som inte hittat ut från krullet. Thedde och Elliot kommer vara som Tarzans.... hänga och klänga i lianer och inte fatta vad vi snackar om då det blivit förvildade. Milobebis kommer väl dedikera till skogarnas konung och bli älg. Lämna oss med pompa och ståt med hela älgfamiljen vid hans sida.

Oj... ok, näää.... nu måste jag sluta. Herregud, landet? Är det riktigt rätt det?

Peace


Thedde på väg hem från ett Grönan besök. Det här fotot är verkligen
så INTE HAN. Min glada charmiga 15 åring har förvandlats till gäng-
medlem.....


Sett att en del undrar hur Thedde mår nu! Han mår bra och av hjärnskakningen syns inte ett jota. Han är helt återställd och precis som vanligt. Han minns dock inte händelsen så väl och kommer kanske inte ens göra men vad gör det? Vem behöver minnas att man fått ett stenhårt knä i pannan i 180?

Hans mamma har nog tagit "smällen" mycket mer allvarligt. Det har jag ju skrivit om tidigare. Jag klappar på honom mest hela tiden och är noga med att inte bli arg för småsaker, det gäller förresten för alla 3 ungarna. Jag ryser ibland av tanken på samtalet jag fick men i det stora hela mår vi bra. Thedde ska vila från träning ett tag nu, sen ska allt bli som förr igen.

Ska äta frulle med lilla familjen nu, återkommer sen med dom där tummarna jag pratade om förr!!! :)

Kollar ni? Jag tycker ju att det är lite t...

img_3562 (MMS)

Kollar ni? Jag tycker ju att det är lite trevligt jag,  faktiskt. Sen så kan jag inte rå för att jag skrattar åt vissa som står och klappar takten helt åt helvete fel och sjunger inte ett rätt fast texten faktiskt finns där på en stor TV monitor. Jag menar, hur svårt kan det vara? Vuxenpoäng eller "Nu har det gått utför Nina".... Det är frågan.


Sjukling baby! Bara feber, pigg ändå... Ko...

img_7738 (MMS)

Sjukling baby! Bara feber, pigg ändå... Kollat 2 filmer. "Waiting for forever". NJA, ni kan lika gärna skita i att se den. "Unknown". Se den! Skitbra! Nu snart handla. Blir the whole big family for dinner!


Tankar från en chockerad mamma


Jag och min Thedde på Rix FM festivalen för några
veckor sen.


T A N K A R

Ok, den här natten har varit sådär kul ska jag börja med att berätta. Jag har vart uppe och stirrat på Thedde typ varje timme hela natten. Tittat, klappat på pannan, lyssnat av så han andas, att han rör sig m.m. Som grädden på moset så fick Milobebis tokfeber oxå så det känns som att jag är lite mör idag. Milo har fått nån feber som halva dagis är drabbat av. Bara feber, inget annat. Förra veckan var 6 borta, i morse hade 3 redan ringt om samma feber. Skönt ändå, trodde att nu är det öronen eftersom han precis varit sjuk.

Men, jag behöver skriva av mig om min chock igår. Fy faaan säger jag bara. Det är precis så det är, DET ÄR DET DÄR SAMTALET MAN I N T E VILL HA. Nånsin! Det är höjden av vidrighet och kroppen drabbas av en sån obehaglig känsla så det går inte att förklara.

Jag och husbandet sitter och äter lUnch medan Milo sover sin middagslur. Magnus ringer på husbandets telefon då jag inte svarar på min, han vill prata med mig direkt. Brukar sällan vara så utan han tjitttjattar alltid lite med honom först.

"Hej, ja.... hörrudu, Thedde har fått en smäll på matchen. Dom ringde här." säger Magnus. Han känner mig väldigt bra pappan till barnen och vet att jag blir galet orolig så han försökte ta det hela väldigt lugnt.

"Ok" svarar jag medan jag väntar på fortsättningen.

"Ja, dom har ringt ambulans eftersom smällen är på nacken. Han har fått ett knä i pannan då han och en kille sprungit ihop så han har liksom vridit nacken bakåt. Han ligger där och väntar på ambulansen just nu. Jag tänkte åka dit." fortsätter han.

Här lämnar jag maten, reser mig upp och säger att jag ska åka med och att han ska komma och hämta mig direkt. Jag irrar runt i lägenheten och letar efter strumpor. Händerna skakar och tårarna sprutar. Jag berättar hulkande för husbandet. Han står bredvid och säger att jag inte behöver några strumpor men jag bara SKA ha ett par strumpor. Ni vet sådär lite sjukligt viktigt att hitta ett par strumpor. Chock antar jag. Jag springer ut med tårarna forsande. Väl i bilen märker jag att Theddes pappa är lite tagen av det hela vilket gör att jag lugnar ner mig. Ringer den personen som ringt Magnus och säger att jag vill ha information.

"Ja" säger den här pappan till en annan pojke i laget. "Han har fått en rejäl smäll och har varit lite borta en stund. Han fick ett knä i pannan när han skulle rädda en boll och huvudet åkte bakåt rejält, det såg otäckt ut. Vi ville beställa en ambuland för säkerhets skull. Ambulansen är här nu och har satt på honom nackkrage och Henrik (tränaren) åker med i ambulansen." Han ger mig alla nummer jag behöver för att få kontakt med honom i ambulansen.

Tränare Henrik ringer mig från ambulansen och det är här jag börjar känna mig lugnare. Han berättar att han kan prata med Thedde som normalt. Nacken gör inte ont längre men däremot huvudet av smällen. Han säger att han inte tror att det är så farligt. Detta samtal gjorde att vi kunde åka i lugn takt till Uppsala och inte oroa ihjäl oss. Pratar ungen normalt så är han ju inte på väg att dö i alla fall tänkte jag.

Väl framme så ser det ju otäckt ut. Hans kläder är sönderklippta. Han ligger uppstasad i en rejäl mackapär för att ligga helt stilla med nacken. Jag VET att det är en säkerhetsåtgärd men det skrämmer mig. Vi får följa med till traumarummet som det heter där han undersöks och kontrolleras från topp till tå. Ambulansmannen frågar om jag är mamman, han berättar oxå vad han sett och hört och att Thedde har minnesförlust och pratar om samma saker hela tiden. Jag mår så fruktansvärt dåligt i det här rummet. Svettas, är yr, det värker i kroppen jag är så orolig i hela själen. Det hjälper att Thedde pratar på som vanligt och skrattar. När kontrollerna är gjorda pratar läkaren med mig om att allt ser bra ut men att en skiktröntgen måste göra då det handlar om minnesförlust för att se att allt i huvud och nacke ser bra ut.

När vi väntar på att få komma dit så släpper det lite för mig. Jag har tagit en ipren för min värkande nacke en stund innan vi åkte, den börjar hjälpa nu när adrenalinet släpper och försvinner ur kroppen. (Ni vet att sånt inte verkar när man har adrenalin i kroppen? När jag fått lugnande sprutor inför operationer så har dom inte hjälpt. ADRENALIN!) Jag börjar gäspa och blir så fruktansvärt trött. Chocken börjar släppa taget. Sen får han göra sin skiktröntgen och sen väntar vi återigen på läkaren.

"Inga skador alls hittar vi." säger läkaren. "Han kommer kanske inte minnas sekvenserna ur matchen och det är inte säkert han kommer göra det nångång. Hjärnan sorterar själv vad den vill minnas och inte. Detta är övergående och vanligt vid en lätt hjärnskakning. Thedde kan dricka lite så att vi ser att han inte mår illa och sen kan ni få åka hem."

Man blir så lättad. Han dricker ett glas saft och mår toppen så vi kan åka hem direkt. Vi åker förbi donken och Thedde äter ett skrovmål, äter en Mc Flurry och somnar som en stock på vägen hem. Väl hemma kommer mamma och pappa, syrran och hennes kille Pierre och så resten av vår familj. Det blir choklad, tidningar, coca cola och massa klapp på vår Thedde.

Alla blev vi väldigt omskakade. Man får sig en chock som gör att tankarna börjar snurra. Tänk om det hade varit allvarligare? Rullstol? Hjärnskada? Brutit nacken? Jag tänker på dom föräldrar som står i det där traumarummet och drabbas av något väldigt fruktansvärt och kanske förlorar sitt barn? Tänk om det händer Elliot nåt när han rider? Tänk om Milo ramlar ner från nånstans och slår i huvudet? Thedde som får moppekörkort när som helst...tänk om han krockar?

K A T A S T R O F T A N K A R kallas det och dom sköljer över en när nåt sånt här händer. Nu blir livet plötsligt så sårbart och jag vill beskydda mina barn under mina vingar för alltid. Jag vill inte åka ifrån dom. Jag ångrar kanske lite att jag skaffade barn på nåt vidunderligt konstigt sätt fast det GÖR JAG JU INTE såklart. Men ni hajjar tankegången... som att hade man vetat hur orolig man är för sina barn ALLTID så vette fan alltså? Äsch, nu babblar jag bara. Tankar som behöver komma ut. En chockerad mamma som talar.... fast det visade sig vara en smäll och en lätt hjärnskakning. Men jag är skakad i själen och så GLAD för att det gick så bra som det gjorde.

Nu ska jag lägga mig i soffan med sjuklingen Milo och Thedde. Jobbar hemifrån idag.....

TACK GODE GUD FÖR ATT DET INTE VAR VÄRRE!!!!

Vilken hemsk dag vi haft idag! Fick ett lä...

img_4972 (MMS)

Vilken hemsk dag vi haft idag! Fick ett läskigt samtal idag om att Thedde skadat nacken på match och ambulans var på väg. Vi kastade oss i bilen och åkte och mötte ambulansen på Ackis. Nackkrage, sönderklippt tröja och en lite förvirrad son möttes jag av i traumarummet på Ackis.  Prover togs och en skiktröntgen gjordes. Inga allvarliga fel! Tack gode Gud! Nu har vi en pojke här hemma med jordens bula i pannan, lätt hjärnskakning och lite minnesförlust. Är så glad och tacksam över att allt ändå gick så "bra", älskar Dig ungen min.


Man hamnade visst under en filt i en solst...

img_3910 (MMS)

Man hamnade visst under en filt i en solstolar hos mamma och pappa. Husbandet, Milo och Elliot tog en vagnpromenad och jag tror att jag ska somna här i min stol en stund.


Tjejkvällen i bilder

Hooohoooo.... är ganska nyligen hemkommen från jobb. Har provsminkat en jättesöt tjej som ska gifta sig nästa helg. Det blev en grönguldig sminkning som hon passade superduper i. Åh jag önskar man kunde gifta sig igen. Det var så förbaskat kul så det finns inga gränser alltså. Man kanske ska förnya sin löften?!?! :)

Jaha, annars så är jag lite trött i mössan idag. Vi hade tjejkväll och karlarna hade killkväll. Vi samlades hos Helena på jättegod mat och lite vin. Vi hade så himla skoj så det var inte klokt. Ibland blir vissa kvällar bara så lyckade, denna var en av dom.

Här följer ett bildregn!


Jag & Helena






Kattis fin dotter Paulina och jag.


Lisette (Listjärt, Lyset) och jag. Kärt barn har många namn. :)



Sen följde ungefär 50 såna här skrattbilder! :)










ASFLABB kan vi kalla den här kvällen. Vi hade jäkligt skoj och skrattade
så tårarna rann. Bra.... och nu har jag samlat på mig några extra år.

Snacka om att man behöver såna tjejkvällar ibland. Man går igenom allvarliga saker, glädjande saker, man snackar om det allra innersta och framförallt så skrattar vi så jäkla mycket. Snacka om bra botemedel mot min PMS. Imorn ska jag få mens så då borde livet börja landa och bli precis så normalt som det brukar vara.

Vi ska snart bege oss iväg här. Vet inte vart vi ska men vi ska i alla fall bara åka nånstans. Ni vet som man gör när man söndagsåker. Vi lördagsåker istället.... ska bli spännande att se var vi hamnar!

Hoppas ni har en fin lördag. Ikväll är jag sugern på TV mys med tacos, får se hur det blir med den saken?!


Väl fungerande paraply... Eller inte. Ätit...

img_0327 (MMS)

Väl fungerande paraply... Eller inte. Ätit lunch så nu fortsätter vi köra på.


PMS freaki´n fucki´n friday



Jajjemen, jag fick min vilja igenom och det blev ett besök på IKEA.
Ok, saker att inhandla till företaget stod på agendan men ett besök
där gör ALLTID gott för själen. Milo på den sedvanliga rutschkanan.


Sedan hann vi med ett litet kvällsbesök hos Kattis. Här sitter Milo
bredvid chipsskålen.


Godmorgon FREDAG! Jag är på ett jefla skithumör, det är 2 dagar kvar till mens och den här dagen brukar vara värst. Känner mig stressad, ledsen, arg, irriterad, allmänt håglös och jätteutråkad. Dock så kämpar jag jättemycket med att inte låta det gå ut över andra. Jag biter ihop och ler lite och faktiskt känns det som att det hjälper litegrand. Jätteskönt. Det kanske är det som är grejen....noncha känslan och bara le.

Ok, jag har så jäkla mycket att göra idag så hälften vore nog. Milo fick sovmorgon då han somnade så sent så jag landade på jobbet för 45 minuter sen. Höll på att köra på Andres Esteche som är i vår lilla by på besök. Jag bromsade lite snyggt och fick ett leende så såååå farligt kan det inte ha varit. Sen ska jag förbereda för provsminkning imorgon. En tjej som ska gifta sig på midsommardagen som jag ska sminka. Jag har oxå en herrans massa tavlor som ska målas och sen ska jag avsluta några beställningsjobb. Allt idag! TJOFLÖJT.... men det är bara till att spotta sig själv på knogarna och köra så det ryker.

Hörs sen och ha en FANTASTISK fredag och kom ihåg.... lider du av PMS som jag så bara le åt skiten så känns det bättre!

PUSS

Förvirrad jag är alltså!


Har ni sett den här reklamen? Det är en ung kille som pratar med sin (vad jag fattar) farsa
när hans mamma ska föda barn. Han får vara där och ta allt medan farsan intruerar honom
via telefonen. Reklamen går ut på att det är så billigt att snacka med Comviq Kompis.


I vår familj är dealen att jag fyller på grabbarnas telefonkorten 1 gång per månad. Hinner det ta slut innan månaden är slut får dom fylla på själva. Dom har nåt som heter comviq kompis. Det är kanon med tanke på att alla ungar varit smarta nog att skaffa samma abonnemang. Då kan det snackas om oviktiga saker i timmar utan att det gör nåt. Jag minns hur man snacka själv när man var i den åldern. Då satt man såhär:

"Nämen guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud neeeej, ja guuuuuuuuuuuuuuuuuuud ja. Å jaaaaaa ba, å han ba, å vi ba. Asså jag fattar inte. Ja men guuuuuuuuuuuuuuuuuud ja"
så säger min pappa att det lät ungefär när jag satt med mina "viktiga" samtal med kompisar. Att ha inte typ sköt mig? Fy fan så irriterade och lyssna på. Det hände faktiskt att pappa klippte av telefonsladden. De gånger han försökt ringa när han varit och jobbat lite längre bort, han försökte ringa hela vägen hem men det tutade upptaget. På den tiden fanns inga tonstötar som varnade om att någon annan försökte ringa. Nej, då fick man stå till svars med att man snackat i telefon i 3 timmar med en polare.

SIDOSPÅR

Igår var det påfyllardag igen. Men jag blir så trött på mig själv ibland. Jag är en förvirrad mamma med lite för mycket att tänka på. Jag satt här vid datan och skulle göra den här överföringen dåra. Grabbarna har exakt samma nummer så när som på sista siffran som är siffror precis efter varandra. Ingen av ungarna var hemma när jag fyllde på så jag fick ingen respons. Annars brukar det kunna komma en puss på kinden eller ett "TACK mamma". Nåväl, jag fixade vidare med mitt resten av dagen och vi pratade inget om påfyllningen. Det är inget samtalsämne vi brukar ha här hemma. Typ gick det bra att fylla på? Ja, det gick skitbra den här gången, jag fick till det så himla bra, slantarna ba försvann från kontot. Näej, såna diskussioner har vi inte. Ämen fy fan vad jag dravlar igen. NÅJA:)

I morse  säger Thedde "Mamma, får jag låna din telefon och skicka ett sms?" undrade han.
"Men va?" undrade jag.
"Ja jag har inga pengar på kortet!" svarade han.

Ämen vafasen tänkte jag, jag fyllde ju på igår. Näej, helt sant... inte en jävla krona kvar på kortet. Arg som fan på mig själv inser jag att jag fyllt på nån annans kort. GRRR.... fick göra ny påfyllning till Thedde och så var det bra med det tills Elliot kom hem idag och ba:

"Tack mamma, vad mycket du fyllde på min telefon"
trallade han.

Ooookej, jag sopa in allt på hans kort. SNARK.... jaja, han är den största snackpåsen av dom 2 så det var väl lika bra kanske men sen är dom ju som 2-3 åringar med rättvisan. Så jag lär väl få göra om samma "misstag" nästa månad igen, fast åt andra hållet!

Nu ska jag smörja gubben för en färd till IKEA!

Aoutch! Detta är så hemskt, vidrigt och fu...

img_3822 (MMS)

Aoutch! Detta är så hemskt, vidrigt och fult. Jag har kört på med brun utan sol och nu vill det släppa även om jag jobbat på att behålla "brännan". Det är ikväll jag måste sätta mig i ett bad, skrubba och få bort allt. Sen börjar vi om från början... Suck! Undra om ett IKEA besök kan hjälpa? ;)


Våran lilla sol



Lilla pyret. Han var så fin i håret igår så jag blev så glad när jag hittade
denna bild i min lur. Elliot hade knäppt på sin lillebror. Hihi....

Tänk vad tiden går fort när man har barn i familjen. SHIT POMMFRITT! Milo blev liksom 2,5 år för några dagar sen. Är inte det helt galet, jag var ju gravid nyss. Jag var ju för fasen gravid nyss med både Thedde och Elliot. Var tar tiden vägen? Med den här farten är man panchis snart.

Kom på att det var väldigt längesen jag skrev om Milos utveckling! Nuförtiden så kan man inte skriva lika ofta eftersom den stora utvecklingen liksom redan skett. Det här med att börja gå och prata och sånt. Det är rätt kul med pratet nu känner jag. Det kommer såna haranger nu så man baxnar. Hör han att vi svär så säger han garanterat efter.

"Fy faaaan" säger han mumlandes för sig själv.
"Vittu" är ett annat ord. En ful svordom på finska dessutom. HUA.

Så nu är vi försiktiga med svordomarna. Han är så jäkla rolig när han snackar om sitt oxå. Han har börjat lägga till "eller" efter vissa meningar?

"Åka vagnen..... ELLE?"
säger han och lägger huvudet på sne.
"Leka bilen.... ELLE?"
"Åka fammo faffa... ELLE?"


Han är en jäkel på att sjunga oxå. Tony har vart duktig och fått med en hel del på video och jag ska komma ihåg att lägga upp dom här så ni får se och höra. :)

Sen letar vi dagligen efter Blixten Mcqueen. Eller "Blixten queen" som Milo säger. Nu är det ju skönt med att han faktiskt pratar ordentligt och kan förklara allt han vill. Men det har oxå blivit lite körigare att vara förälder till honom. Han kör nämligen med oss i hela familjen och när han är minstingen så blir han nog lite bortklemad. Alla letar efter både Blixten och tutten.

Just ja, en sak till. Han säger BJOCCOLI om cashewnötter. Jag hajjar inte var det kommer ifrån men han tror dom heter broccoli. Gissa om vi klura första gången han tjatade om att han ville ha BJOCCOLI. Det är ju så charmigt med att han inte säger R än. Allt blir J istället.

KJAAMA
JUSSIN
MÖJGÅS
DJICKA
JOJJI (Rorri racerbil)

Vår lilla solstråle! Hihi... snart är han en fjunig tonåring med moppemusche i målbrottet som tycker mamma är en pain in the ass som dom andra 2. Det gäller att ta tillvara tiden... varje dag, varje timme, varje sekund man får. Hux flux sitter jag och husbandet där och tittar på varann och undrar vafan som hände?!





Väggljusstaken som blev SKIT!


Först och främst, kollade precis på klockan. Gissa vad? Jo den står på 08.18 nu. Snark! Nåväl... detta är en väggljusstake som jag tillverkat. Gjorde en test men blev inte särskilt nöjd med den. Lite såhär jag funkar!


Godmorgon torsdag. Veckan är snart slut. Dock så har jag 2 arbetsdagar kvar då jag har lite provsminkningar på lördag oxå. Men veckan har gått fort och det känns faktiskt riktigt skönt. Undrar bara var det vackra vädret tagit vägen?

Aha, det här är alltså då en väggljusstake som jag tillverkat. Nu blev inte jag nöjd med den varpå jag målade om den. Detta är liksom lite hur jag fungerar. Jag får en idé, sen måste jag bara testa att göra den direkt. Sen gör jag den i 180 och så står jag och betraktar den en stund. Får jag ett leende på läpparna har jag lyckats. Rynkar jag pannan däremot är det helt kört. Då är det bara att göra om skiten alldeles. Det finns inget "kanske" för mig eller att "jag lär" mig tycka om det. Det måste kännas KANON från första början. Gör det inte det så skiter jag i idén och går vidare med nästa.

Nu lite kaffe och jobba satan, återkommer snart igen!

Inte illa att komma hem till mannen i mitt...

img_4819 (MMS)

Inte illa att komma hem till mannen i mitt liv heller.... Nu när man ändå är i tacktagen så tackar vi för honom med! ;)


Några av de finaste tjejerna i mitt liv. T...

img_4150 (MMS)

Några av de finaste tjejerna i mitt liv. TACK för ni finns!


Kväll med vänner kan rädda den jobbigaste ...

img_6881 (MMS)

Kväll med vänner kan rädda den jobbigaste PMS:en... I tell you. Vi samlades några tjejor för ett glas vin och lite tjejsnack. Lite goda råd, kackel och skratt kan lösa det mesta. Nu är jag lite glad igen. TACK för fina vänner!


Tagit mig en eftermiddags lur. Stora barne...

img_2437 (MMS)

Tagit mig en eftermiddags lur. Stora barnen passa lilla barnet. Är på så JEFLA dåligt humör. PMS....varsågod, tack så mycket. Luren hjälpte föga, vad kan få en på bättre humör? Inte mycket tror jag tyvärr...


TRÖTT


Igår när jag åkte iväg för att hämta Elliot i stallet. Regnet var som små-
spik. Ni vet när det känns som det kommer miljoner små droppar
samtidigt. Tyckte ändå det var mysigt på nåt sätt!


En bild tagen i morse. Milo ligger och håller om sin pappa. Åååh, gissa
om hjärtat blir stort av sånt här! Älskade unge vad du får mitt hjärta
att banka så fort jag slår upp ögonen på morgonen. Husbandet = sorry
för kalsingbilden men jag var bara tvungen. Förresten är detta, enligt
husbandet själv, de bästa fillingarna på jorden. Han har testat ALLT på
marknaden och är lite kräsen när det kommer till kallingar. (Fan vad
fult det namnet är alltså.... ) Boxer exlusive heter dom och ni kan hitta
dom --------> HÄR!


Godmorgon mina vänner! Det är onsdag och jag känner mig som ett urskitet päron idag. Jag vet inte men jag är helt överkörd. Som en överkörd mård.... typ. Vaknade till träningsvärk från helvetet, lite förkyld, rinnande ögon och så FRUTKANSVÄRT trött så jag vet knappt vad jag heter. Fy fan och känna såhär! Känns som denna dag kommer att bli väldigt lång. Ska dock sätta på lite kaffe och hoppas på att det kan bli en sorts konstgjord andning under denna dag. Sitter här på mitt kontor och ser ut som HELLO COME AND HELP ME. Jaja... så är det.

Att bero på mina pioner så hade dom hämtat sig lite i morse så dom kanske bara hade en deppig dag igår? Men helt klart, som Therese skrev, så ska man lämna tillbaka blommor som inte håller. Det är alldeles för dyrt att strunta i. Mina kan ju ha slokat för att jag hade dom i en så stor vas men det är ju deeeeeeeeeeeeee som är fiiiiiiiiiiiiiint juuuuuuuuuuuuuuuuu!!! :) Dom hade hämtat sig till idag så jag håller tummarna att jag har rosa fina pioner på bordet när jag kommer hem. Dessutom städade jag igår och det finns inget bättre än att vakna till ett nystädat hem, har man då oxå nybddat i sängen så är det något av en halleluja moment. Skulle det då oxå vara lördagmorgon så skulle det nästan vara lite för bra för att vara sant. :)

Hörrni, jag ska berätta en sak senare idag. Angående en eventuell förändring.. jag behöver lite av era tummar igen! Det känns som det hjälper när jag får lite respons vetni. Återkommer senare.

Puss så länge!


Godkväll bloggisar! Lite besviken på mina ...

img_8409 (MMS)

Godkväll bloggisar! Lite besviken på mina pioner jag köpte idag, dom slokar ju redan. Vad har man gjort för fel då? Annars så har jag mest vart taxichaufför, kokerska och städerska ikväll! Kul o testa allt sådär...


Män som bakar!


Vad gillar ni män som bakar? Är det fjolligt
eller är det rent av sexigt som en av mina
läsare skrev bland kommetnarerna?

Ja, en av läsarna här tyckte det kunde vara väldigt sexigt med män som bakar. Jag håller nog med, men med en knivskarp skillnad på män som bakar OCH män som bakar. Låt mig förklara.

Alltså, en vanlig bagare på ett bageri som bakar bröd är liksom inte klassat som sexigt känner jag utan det är mer den där hemma mannen som bakar som är sexig. En bagare är ju liksom en bagare till yrket. Man står ju liksom inte där och dregglar och ba: "Komsi komsi till mami" när han slänger in en limpa i ugnen med bagarmössan på sne. Nej... så funkar det ju inte. Utan det är de där lite exotiska med en man som står och bakar i ens eget kök. Med vanliga kläder, lite mjölig på de grova underarmarna slänger han sig bland degbunkarna, lägger de små bakformarna till rätta och fyller med söt smet. Hummar kanske på en liten låt medan han diskar undan degbunken. Huset fylls av härlig doft av nybakt...

Ämen jag svimmar nog nu! DET...mina vänner, DET är sexigt! Det blir ju ligga direkt.... ;) Hehehe!

Harkel *host host*...någon som kallar sig för husbandet som känner sig träffad här på bloggen!?

Utfall


Utfalls steg kallas detta. Vill man ha en tajt stjärt med riktig stuns i så
ska man ägna sig åt detta. Själv ska jag nu köra järnet med dessa. Har
redan börjat.....

Godmorgon på er! Det är tisdag och snart är det fredag. Dagarna går och man blir nästan lite rädd att sommaren ska gå för fort på det här sättet. Själv har jag varit ute på min morgonpromenad på morgonen och det är så SJUKT skönt när det är en sommarmorgon är en kall jäkla vintermorgon ska jag säga er. Jag hade sån sjuk träningsvärk efter promenaden igår. Får alltid det i höfterna när jag inte kört på ett tag. Det gäller då att bara fortsätta hur ont det än gör. I morse var det jäkligt hårt ska jag säga er, det värkte och kroppen skrek "Ligg kvar i sängen för faaaaan" men jag pallrade mig upp. Ut, hög musik i lurarna och så är det bara o köra! Dock så blev jag tvungen att jogga det sista 2 km för då gjorde det så ont för varje steg. Joggar man känns det inte alls. Konstigt det där.

Väl hemma gör jag 100 magisar och sen dessa utfalls steg. Ska ha in lite mer styrka men det gäller ju att hinna med oxå?! Därför så prioriterar jag olika beroende på hur mycket tid jag har. I morse hade jag väldigt lite tid. Då blir det magisar och utfalls stegen. 20 på varje ben och man vill lägga sig ner och grina. Så vidriga är dessa. Dock så är dom effektiva som fasen. Så jag ska, bara för min egen skull, ta före och efter bild. Utfallen ska jag göra minst 5 ggr i veckan nu ett tag för att se om det ger ärslet nån stuns. Ju fler barn man föder desto längre ner hamnar det förbannade ärslet har jag märkt. Testa ni me vettja?! :)

♥ Vinn 1000 kr på Nindigos RUM ♥



Tipsar lite här oxå. Jag har en tävling på Facebook just nu som Du kanske vill vara med på!? Klicka dig in på den HÄR länken så får du veta hur Du oxå kan vara med i tävlingen om ett presentkort på 1000 kr på Nindigos RUM!

Avslutning


Jag fick ju bara följa med på Theddes avslutning i år. Elliot sa blankt
nej, "Det är pinsmat mamma". Ooookej, den perioden är här nu.


Efter avslutningen tog vi en lunch på Klara Hall. Världens mysigaste
utegård med tak, mina kompisar som driver det. Besök det om du
inte redan gjord det!


Kaffe på maten, MUMS!


O så papporna på rad! :)


Vilken mysig dag det blev, Thedde fick jättefina betyg och mammahjärtat klappade lite extra. När vi var inne i klassrummet så blev vi bjudna på hembakt och läsk. Det visade sig att Theddes mentor, som är en kille i 35 årsåldern, bakat allting själv! WHAT??? Jag är såååå ovan vid män som bakar så jag blev superimponerad. Typ världens godaste kärleksmums var det. WOW... Han berättade att kidsen i klassen så gärna ville ha kärleksmums då han bjudit på det förut. Ja, voine voine.... imponerad är bara förnamnet.

Sen käkade vi lunch tillsammans hela familjen. På kvällen drog ungarna iväg på sitt och vi vuxna avslutade hos bästa Kattis och Beijne med en härlig grillkväll och skratt så vi nästan kissade på oss. En fin dag och kväll blev det.

Morgonpromme = CHECK




Morgonpromenaden avklarad för denna dag. Har ju känt mig krasslig
av och till under en period nu men nu sket jag i det och gav mig ut.
Snacka om att det var skönt!


Godmorgon PUPPOR! Det är måndag och skitdagen på veckan är återigen här. Den dagen som man liksom egentligen skulle kunna vara utan. Idag ska jag säga att det faktiskt är en lite bättre måndag. Det är planeringsdag på dagis och Milo är äntligen frisk så vi har en mysdag han och jag idag. Får se vad vi hittar på, har några ärenden som jag måste uträtta men sen är vi lediga för dagen.  Han har ju vart borta från dagis i snart 2 veckor vår lilla skatt så jag tror att det kommer vara en som är både glad och ledsen imorgon när han ska lämnas där igen. Han har säkert längtat men sen kommer dom ju alltid av sig lite när dom varit hemma under en period.

Jaha, idag börjar jag stenhårt med LCHF (igen). Men nu är jag bestämd och alla festligheter är nu avklarade. Det har vart lite svårt att hålla sig i skinnet ett tag och det beror ju till största delen på att man gett sig in i fuskandet. Då vaknar ju det förbannade suget till liv. Men fr o m idag nu så ska jag trumma på precis som vanligt. Finns inget att skylla på nu utan nu är det fan hårdkörning. Det är juli snart sen är det bara augusti kvar?!?!?!?!  Hur kunde tiden gå så fort? Well well... jag är i stl 29 i jeans (från att ha haft 32) så 3 storlekar hittills. Nu är det bara 1 stl kvar, det är den biten som är svårast. Men skam den som ger sig. Nu KÖÖÖÖÖÖÖR vi! Öka farta sista kvarta!

Hoppas ni alla haft en fin helg. Det har vi haft, lite bilder på den återkommer jag med sen.

Ha en fin vecka nu alla bloggisar! ♥

Rekad & Godkänd. Stämpel i rumpan! Ingen ö...

img_7507 (MMS)

Rekad & Godkänd. Stämpel i rumpan! Ingen öroninflammation, SKÖNT!


Milobebis har ju varit helt frisk sen någr...

img_4055 (MMS)

Milobebis har ju varit helt frisk sen några dagar. Dock så har han varit lite ledsen från och till på nätterna. Nu i morse tröck jag lite på örat och då blev han ledsen. Ringde sjukv.uppl. och vi fick en tid nu kl 10.15. Han har typiska tecken för öroninfl. igen...


Från gårdagens mysfrukost på ballen. Dålig...

img_7930 (MMS)

Från gårdagens mysfrukost på ballen. Dåligt bloggande men det har ju liksom vart lite varmt, så hjärnan typ kokat över och man inte kunnat vara hemma ens. Man har lapat som en hund och försökt hitta nånstans där det fläktar. Regnskogstrosorna och de glada munnarna har haft livets glada dagar. Idag vaknar vi dock upp till mycket svalare väder så nu ska jag faktiskt börja städa.


Vilken fin dag vi haft, och den bara forts...

img_9657 (MMS)

Vilken fin dag vi haft, och den bara fortsätter....


Grabbarnas kläder


Elliot blir en sailorboy.....


....Thedde blir Bratz boy. Bara dom röda shortsen som fattas på bild.


Observera att dom har liknande kläder. Detta sitter i från dom var små, då var dom jätteofta lika klädda. Borde ju släppa det nu men kan inte riktigt. Båda var ju nöjda med sina outfits oxå så sååå illa kan det väl inte vara va? :)))

Nu har jag gjort frullen klar, ska kolla sista avsnittet av The Voice på femman. Sen är inte det tillbaka förrän när skolorna börjar.... BLÄ. Det är faktiskt ett rätt skönt program att ha på i bakgrunden på morgonen. Det varvas med TV4 på morgnarna.

Näej, tidsoptimist som jag är måste jag sätta igång nu!

Gårdagen i bilder


Igår åkte jag till IKEA (Västerås) efter jobbet för att inhandla grejer
till företaget och hitta skolavslutningskläder. Jag.... ute i god tid? Nää,
det är inte min kopp thé! Jag tog med mig Milo som vaknade upp helt
frisk. Hela ungen var som ny. Gud så skönt att det äntligen är över
igen! Här provsover Milo en säng. Hahahaha.....


Han bara hoppade upp i sängen och sa "Nu Milo sova" och så blunda
han och låtsas snarkade. Han låg en stund och jag gapskratta förstås.
Såg att nån på "fejjan" skrivit att det skulle vara ra reklam för IKEA.
Hoooohoooo IKEEEAAAA, hör av er! :)


Sen kom han ju till den avdelningen han egentligen väntade på!
Leksaksavdelningen...


.... med fotbollar....


...o så bästa av allt... RUTSCHKANA!


Dom här rören är rätt kul och krypa igenom 300 gånger! :)


Sen fick hunden oxå åka kana. :)


Ja, jag fick mina "to do´s" uträttade på eftermiddagen igår. Det gäller att vara så effektiv som möjligt så får man allting gjort. Besök på IKEA för att inhandla grejer till företaget, sedan reklamera ett par skor till Elliot, sen H&M för inhandling av skolavslutningskläder. Alla nöjda och glada dessutom. Inte illa pinkat för en tonårsmorsa?! Huh?

Väl hemma så grillade vi chorizo och halloumi på "ballen" och gjorde en sommarsallad till. Vet ni hur gott det var eller? MUMMA!!! Sen slank det faktiskt i ett glas vin oxå, sååå trevligt och en skön avslutning på en annars hektisk dag. Jag är alltid så lättad och avslappnad när jag har hunnit det jag ska på dagen. Ett tips är att bara göra allt, inte tänka imorgon utan bara ta tag i sakerna. Jäkligt skön känsla efteråt.

Nu ska jag brassa frukost, snart kommer stora pojkarna och ska fixa till sig här hemma hos mamma. Milo stannar hemma från dagis idag med så han får "vila" sig riktigt pigg. Han ska vara med på skolavslutningen oxå såklart. Sen blir det avslkutningslunch med pojkarnas pappa. Hoppas på en fin dag gör jag.

Återkommer såklart med bilder på grabbarna.

Min sommarsallad:


Hittat rätt färg! Äntligen!

img_7493 (MMS)

Hittat rätt färg! Äntligen! Har letat efter en nyans som ska vara lite brun men med ett litet inslag av plommon, men bara lite. Jag vet, mina krav är skrattretande ibland. Så idag sprang jag på det när jag handla avslutningskläder. På självaste H&M. Färgen heter Dust & Diamonds. Nu åter till en superspännande film, The Town, SEVÄRD! Visar såklart bild på mina fina boys imorn!


Målarfärg på linnet som en liten 3 åring i...

img_6804 (MMS)

Målarfärg på linnet som en liten 3 åring idag. Doppa halsbandet i målarburken och sen gneds det in. Skulle göra en snabb grej bara därav klädvalet. Men jag kom hem, spraya på vanish och lät verka i 30 min. Gröngul svamp med Ariel Actilift och gnugga så gick det bort!!!! Wooooohooo....


Nollåttaarton


Nu känns det som att detta händer HELA TIDEN. Jag pratade med både Husbandet och barnen om detta. Jag har ju lovat att säga till varje gång jag råkar kolla klockan och den är just 08:18 på morgonen eller 18:08 på kvällen. 20:18 håller jag inte redan på så mycket för det är lite väl långsökt ändå. Helt ärligt så händer det hur ofta som helst. Nu i några dagar har det varit varje dag.... Jag fattar inte? Är jag bara vidskeplig eller är detta nåt som faktiskt har nån betydelse? Jag är ju född 08-18 liksom. den 18:e augusti.

Fan vad jag dravlar men jag kan verkligen inte släppa detta eftersom det faktiskt händer väldigt ofta. Anledningen till detta inlägg är just att jag precis tittade på klockan och den var..... ja precis, 08:18!

Dagen & Kvällen igår



Ok, detta kan vara det absolut godaste jag någonsin smakat. Det är
en jubiléums tårta från Fabian Flink här i vår by. Kostar runt 400 kr,
är fylld med passions (tjossan) och överdraget är en ljus choklad-
mousse! OH - MY - GOD!


Igår kväll bjöd en tjekompis på lite käk och tårta för att hon fyllde år. Jag fuskade för att tårtan inte var en vanlig tårta utan en sån chokladmousse tårta och för att jag fick veta att det var en sån jubiléumstårta som skulle vara helt ljuvlig. Ångrar inte min lilla bit för fem öre för det var värt varenda sekunds frånhopp från ketosen. Vilken jäkla tårta, jag satt verkligen och hummade hela biten igenom. Så fantastiskt god....

Jag hann inte med bloggen alls igår. Hade så fasligt mycket och göra. Först jobb hela förmiddagen, sen hem och äta, vidare till doktorn med Milo, sedan iväg på smink/hår jobb inför bal. Hem, byta om, köpa present och vidare till kompis Sarah som fyllde år. Var hemma kl 9 igår kväll. PIUUUUH!!!

Doktorn & Milo

Gick bra, eller så bra det KAN gå med Milo som hatar att besöka läkaren som ska klämma, känna, peta och dona. Det var fortfarande inget, ingen lunginflammation, ingen halsfluss, ingen öroninflammation, bara ett jäkligt envist virus som verkar hålla i sig. Kan hålla i sig en bit över en vecka. Idag är det en vecka sen som Milo började bli sjuk. Dock så vaknade han och var mycket piggare och sådär som han brukar så nu HOPPAS jag att det är över!!!

Baljobbet

Gick jättebra fast det var en kinkig tjej jag hade att jag göra med. :) VIKTIGT för mig när jag jobbar, är att man ska känna att allt känns väldigt bra, och att Du som kund känner dig som dig själv även om man är fixad till tänderna. Gör man inte det så bär man upp sitt smink och sitt hår väldigt dåligt. De svåraste kunderna (enligt mig) är dem som är väldigt ovana vid smink och fix av hår. En sån som kanske bara använder mascara och inget annat, eller den som sällan gör nåt med håret utan har det bara hängande eller i en enkel tofs. Kontrasten blir oftast väldigt stor för en sån person, och här gäller det att inte stövla på i ullstrumporna och gå ALL IN med makeupen t ex, även fast jag ser att personen passar i det och skulle bli URSNYGG. Litte tiny steps. Dock ska sägas att den kinkiga tjejen egentligen är den bästa kunden då hon vågar säga hur det känns och verkligen eftersträvar något som hon trivs i. Då vet jag ju att hon är nöjd när jag är klar. Inte sant?

Födelsedags kväll

Trevligt, bara massa tjejer runt bordet och en trevlig kväll i solen. Hon fick en betong katt av mig (då hon kallas Katten) och lite somriga servetter för alla härliga sommarkvälls middagar. :)

Nu, ska jag jobba järnet igen. Måste hinna undan med massor då det är skolavslutning imorgon och jag ska vara hemma med Milo. Beställningar ska göras klara och skickas, skolavslutningskläder ska inhandlas till pojkarna och sen vill jag hinna med lite städ och plock hemma oxå. Dessutom har jag börjat få ont i halsen  och upp i örat så jag gurglar saltvatten för glatta livet och får inte promenera på morgonen då skiten garanterat bryter ut. Sen har jag 2 finnar på hakan modell HUMANGUS!!! som jag vårdar som små barn. Det värker på hela hakan..... oxå en grej som kommit när jag blivit äldre. FAKK oxå.

LCHF gott


Till fotbollen igår blev det jordubbar och vispgrädde. Var så sjukt
sugen på nåt gott och detta var nog precis vad jag behövde. Helt
enligt LCHF också.


I morse var det den nya favvo LCHF frullen som gick i. Kopp starkt
kaffe med grädde, turkisk yoggi med kanel och en finncrisp med
keso. Håller mig mätt länge på detta.


Godmorgon onsdag. Voine voine vad jag har att göra alltså?! Det är skitkul och ingen kan vara gladare än jag. Idag har jag dessutom hår och makeup på en jänta som ska på bal igen. Sååå kul är det att få vara med och fixa och trixa. Jag har ju varit såhär sen jag var liten, jag har ju alltd velat fixa med hår och makeup så det är lite av en dröm som nu gått i uppfyllelse ju! :)

Milobebis är fortfarande sjuk! :((( Ingen hög feber men dock feber så idag ska vi boka tid till doktorn igen. Han sa att om han fortfarande har feber på onsdag får ni återkomma. Han hade 38,5 innan jag åkte så tid ska bokas nu. Man tycker ju så synd om honom även om han själv inte är så påverkad av det just nu, det måste ju ändå vara lite jobbigt med feber hela tiden. Tack gode gud för febernedsättande. Får se vad doktorn säger? Husbandet blev tvungen att vabba dessa dagar då jag hade så himla mycket på jobbet. Nej, inte mer tid att sitta här utan måste sätta igång på allvar nu.

Ha en skön dag i värmen, kram Nina

Regnskog i trosan?


Wow, största bilden nånsin i bloggen. Orkade inte ändra för det är varmt. Detta är i alla fall taget i bilen.... mer om hur det känns just där och då kan ni läsa nedan. Det blev ett typsikt Niiinis tyck & tänk inlägg av det hela. Helt utan o tänka som vanligt. :)


Ok, värmen är här med besked. I morse cyklade jag till jobbet i bara linne och tyckte det var varmt. Då var klockan 7 på morgonen. Jag behöver vara helt ärlig när det kommer till mig och värmen. Självklart längtar jag stenhårt till värme och sommar varje vinter och vår, när den sen anländer så kan man ju inte rå för att man liksom drabbas av en smärre chock. Från att ha gått i kofta och frusit till att känna att det enda som hjälper är att duscha iskallt, hela tiden, dygnet runt.

Värmen....

*...... är det enda (bortsett från klimakteriet har jag hört) som kan få en att tycka att det är varmt med trosor. Inbyggd fläkt för pulla och rumpskåra nån? Kan det vara nåt att uppfinna? Man undrar om man läckt eller om man svettats? Blir det tillräckligt varmt är det svårt att kontrollera vilket av det. Det är svettigt, fuktigt och regnskogsaktigt i brallan. Kan tänka mig att champinjoner skulle trivas bra i trosorna sommartid. BLÖÖÖ... fan det där lät ju riktigt vidrigt.

*...... får mina brillor att imma igen efter cykelturer, promenader och svettiga bilfärder. Komma in i affären och gå in i drickabackarna är inte skönt. Jag lovar er. Tar jag av mig brillorna ser jag ungefär lika illa. Så där går jag med immiga brillor och ser nog väldigt sexig ut. :)

*...... sitta ihop med benen. Ni vet sådär som tjejer ofta gör (jag sitter alltid så) går inte om Du inte vill att det ska se ut som du kissat ner dig. Det rinner efter benen på mig om jag sitter så en längre stund en varm sommardag. Så nu sitter jag bredbent, manhaftigt och som en rysk brotterska för att jag inte pallar annat.

*......kan få en att önska att man var planka. Nada tuttar, platt, finito, nothing under tröjan. Det måste vara så skönt såna här dagar. Dom tjejer som kan knata omkring i tajta linnen utan BH en sommardag är lyckligt lottade. Sillistjejer kan säkert oxå gå utan BH en varm sommardag.... och jag känner ett uns av avund. När man fött 3 ungar och har C/D kupa utan sillismedel inuti nassarna så går man inte utan BH i sitt linne. Nope, NO WAY José! Då skulle jag ha 2 glada munnar under varje bröst.... glada munnar av svett.

*....... i bilen kan få mig att totalt tappa förståndet. Vårt AC har pajat ur på nåt sätt, det ska fixas om någon dag men jag vet inte om detta kanske är århundradets sämsta tajming av vår AC, att paja just nu när mätaren visar + 30 grader. Jag tänker mig låten "Ironic" med Alanis Morrissette. "It´s like rain on your weddingday, it´s a free ride when you alreadey paid, it´s a good advice that you just didn´t take"..... typ. Fast vår låt är mer "Det är 1000 grader vaaaaarmt dom dagar AC:t e paj, nackspäääääärrrr för att du öppnat fönstret i 10 sekunder". Milo krasslig innebär absolut inga fönster öppna som gör att det drar. Där sitter jag högröd med regnskogstrosor, glada munnar under tuttarna (trots BH) och immiga brillor liksom!


*....... i samband med att sitta i solen är oxå lite psykbrytsframkallande. Jag är inte den sorten som kan ligga och låta "Mmmmmmm" och njuta av solen och värmen i timmar. Jag kämpar, frustar, suckar och försöker hitta en ställning som jag kan stå ut i. Dock så ger mitt finska temperament till slut upp och jag lackar ur på riktigt. Skäller ut husbandet och drar och badar typ. Sen är det lite bättre igen och sådär håller jag på. Husbandet känner mig och vet hur jag funkar på stranden så han sitter mest och ler åt sin totalmuppiga fruga. Jag står fan inte uuuut alltså. Jag sitter i solen enkom för att bli brun, resten av tiden föredrar jag en sval skugga.

Måste fråga? Är detta åldern? Kommer liksom inte ihåg om jag kände såhär när jag var yngre? Fan det är ju förjävligt.... men sen ska jag vara noga med att säga att jag FULLKOMLIGEN ÄLSKAR SOMMAREN. Tro nu inget annat, jag njuter av den den mesta tiden  och punkterna här ovan är smällar man får ta. Lovar att stolpa ALLT UNDERBART med sommaren i ett senare inlägg. Behövde bara "svettas" av mig på bloggen idag! Mitt kontor höll en värme på ca: 32 grader idag så jag är väl kanske lite virrig och uttorkad just nu!? :)


Ute efter BÄNK


Typ en sån här är jag ute efter. Ju äldre och skruttigare desto bättre, den ska ändå målas. Den ska till vår balkong där fler sittplatser behövs. Vet ni någon som har en som dom vill bli av med så är jag intresserad! Ni vet en utesoffa....


Jaha, jag är hemma igen. Har jobbat som ett litet svin på morgonen för att hinna ifatt och kunna åka hem i tid till min lilla Milobebis som fortfarande är lite krasslig. Jag åt och la mig bredvid honom och somnade faktiskt en snabbis. Superskönt. Han själv sov i över 4 timmar!!! Välbehövligt och kanske att det är på väg att vända, då brukar han sova väldigt mycket. Hoppas hoppas hoppas!!!

Jag är ute efter en sån här bänk. Typ en liknande, ja ni fattar säkert vad jag menar. Vill ha en som jag typ kan måla på. Letat på hela BLOCKET men inte hittat nåååån stans. Känner ni nån eller rent av har en själva som ni vill bli av med så kan ni väl hojta till!!!

Milo & jag i sängen. Han har sovit över 3 ...

img_8523 (MMS)

Milo & jag i sängen. Han har sovit över 3 timmar nu... Han sover av sig febern hoppas jag. Själv har jag jobbat som ett svin för att kunna åka hem till min sjuka plutt. Bli frisk nu!


Härliga sommarkväll


Efter vår härliga lunch på "ballen" tog vi igen oss i solen en stund.
Milo sov och vi svettades.


Därefter var vi först på loppis och sen ner till våra vänner för att ha
en riktigt mysig eftemiddag/kväll. Här har ni Magnus (barnens pappa)
och Kattis och Beijne!


Pizzadax i solen. Själv åt jag kycklingsallad, en som var väldigt god.
Misto Uno heter stället ifall ni vill testa.


Jag och Helena myser i solen. Underbar kväll....




Jag var GRYM på att blåsa bubblor. När en annan var liten fick man ju
blåsa hemmagjorda bubblor med diskmedel och vatten. Inte alls såhär
bra som det blir på sån färdig som man köper. Observera Thedde i
Milos vagn. :) Håller för 60 kg sa han och satte sig.


Godmorgon tisdag. Första dagen för jobb på några dagar. Vi var ju till doktorn igår, det var varken halsfluss eller öroninflammation. Virus sa doktorn. Har han fortfarande feber på onsdag så ska vi tillbaka. Han har feber än så det blir kanske ett besök där imrgon. Dock så känns det som febern blir lindrigare och att han blir bättre så vi får se, håll tummarna! Husbandet stannar hemma med Milo idag. Jag har så sjukt mycket att göra nu efter ledigheten så jag måste jobba jag. Ska snart åka faktiskt.... tidiga morgnar.

Vi hade en LOVELY dag igår. Först ett besök på en loppis där Milos farmor stod. Sen hem till Kattis och Beijne som var hos grannarna Sarah och Johan som oxå är våra vänner. Det blev en underbar eftemiddag/kväll utomhus i trädgården. Ungarna lajja och vi vuxna hängde, åt och bara mös. Jag tog en promenad hem med en sovande Milo kl. 9 igår kväll. Gick i linne och kjol och tyckte det var varmt.

Sommaren är häääär hörrni! Nu ska jag åka och jobba. Njut av vädret fast ni jobbar.... gå ut en stund om du kan och bara andas in sommaren. Det ska jag göra.

Kram på er!


Milo´s still sick


Lite typiskt är det att vår lilla Milobebis är sjuk nu när det är så himla fint väder. Det var ju nu vi skulle njuta av ledighet med poolbad, picknick och massa spring i gröngräset. Men förkylningen ville annat...


Jaha, det är måndag och ledig dag. Har ingen måndagsångest men känner att det på nåt sätt är måndag ändå. Den jäkla dagen har borrat sig in i själen ordentligt vad det verkar.

Milo mår oförändrat och idag har vi tid hos doktorn kl 14. Jag tror att det är de gamla vanliga.... öroninflammation och halsfluss. Han klagar inte över att han har ont men å andra sidan så har han sällan ont fast han har dessa åkommor. :( Det enda sättet jag märker på honom är att när han hostar så får han kväljningar, det brukar han alltid få när han har halsfluss vår guldklimp. Jävla skit skit skit att dom ska behöva vara sjuka. :(

Vi ville ju vara lediga tillsammans hela familjen och stornjuta av vädret som bjuds. Är det inte lite typiskt då att nån blir sjuk? Va? Jag som precis hann att säga att nu var det ett tag sen han var dålig. SKITÄRSLE, ska aldrig säga så mer. Googlat lite på det där med feber och utomhusvistelse. Fan man har 3 ungar och kommer ändå inte ihåg. Jag har för mig att det är lite si och så med det när det är soligt och varmt. Men nu när jag googlat på det så är det ju OK förusatt att man håller dom borta från solen. Så i eftermiddag ska vi bege oss ut en stund har vi bestämt. Kan ju faktiskt vara ganska så skönt att vara ute och "lufta" lite. Här hemma känns det som en bakteriehärd så jag har bäddat rent, vädrat som en tok och dammat så man får bort den där sjukdomskänslan.

Sniff sniff.... nu börjar det lukta grill. Husbandet grillar på "ballen" så vi ska avnjuta lite fläskytterfilé med en god sallad och vitlökssås. MUMMA! Vi firar Sveriges nationaldag på det sättet....

Niiinis twittrar



Jaha, då har jag börjat twittra. Vill du hänga på där så finns det en Twitterikon till höger i menyn, sen kan man oxå klicka på länken här ovan för att bli FOLLOWER som det heter.

Intervju med Thedde


Jag har intervjuat Thedde lite här på kvällskvisten. Lite om han och mig
och om hans visioner. Det är riktigt kul faktiskt....


Vad har du gjort idag?

Spelat golf.

Gick det bra?
Ja, som vanligt. Eller sådär kanske.

Vad är det bästa med veckorna hos mamma?

Att få träffa Milo, träffa er och få bo nära stan.

Bjuder inte mamma på bättre frukostar än pappa?
Jooooo, jaaa men jaaaa, verkligen.

Maten då?
Bättre hos Dig men inte när du gör korvstroganoff. Jag gillar inte det.

Thedde är väldigt lojal som son och skulle aldrig på flit såra någon av oss så han försöker alltid vara så diplomatisk. Dock så lyckades jag få ur honom detta i alla fall, jiiipppppiiiii!!! :)

Tycker du att mamma är pinsam?
Nej! Bara när du hade dina röda glasögon, dom syntes för mycket.

Hur skulle Du beskriva mamma?
Kort, glad och rolig tjej.

Är jag snäll?
Ja, när du inte har mens.

Tycker Du att mamma är sträng?
Ibland.

Närdå?
När du inte är på bra humör.

Skolgången då? Är jag inte sträng då?
Jo, men det är bara bra. Jag har ju bättrat på engelskan nu.

Hur ser en favvokväll ut hos mamma och tony.
Att bara låta mig vara, hahahaha.

Men allvarligt nu, vad är mys?

Det är mysigt o kolla TV ihop den korta stunden du är vaken.

Men du sömnar ju före mig.

Näää oftast inte.

Här har Thedde lite fel... och det är helt sant! Sen säger jag till Thedde att han har en jäkla tåjuice. Golf hela dagen med varma skor... PIUUUUH!


Hur tycker Du att det ska bli att åka på semester i sommar?

Ska bli kul om jag får göra lite som jag vill. Hihi... skoja.

Vad är det roligaste minnet du har med mamma.
Bland dom roligaste är när du och jag var och shoppa i västerås. När vi hade "bara mamma och Thedde" dag. Det är det jag kommer på nu...

Här inser jag att det ska vi göra mycket oftare!!!


Hur var det att få en lillebror när du var äldre?

Bland det absolut bästa som hänt.

Berätta om den dagen.
Mormor och jag var på stan. Ni var på BB. Så skulle vi precis hoppa in i bilen så ringde du och berätta att han hade kommit. Mormor börja grina och jag med.

När ni kom och hälsade på då?
Då hade jag inte riktigt fattat att han verkligen var min lillebror. Jag låg med han på bröstet och det kändes helt overkligt.

Vad tror du att du gör om 5 år?

Bor i Göteborg och jobbar med att köra helikopter hoppas jag.

Kommer du inte längta efter mig dåra?
Jo jag kommer längta jättemycket.

Varför vill du bo där?

Verkar vara en skön stad. Stor stad och så tror jag det är lite varmare där.

Slutligen då, har du nånting att hälsa till mammas bloggläsare?

Kommentera för helvete... hahahaha. Nääää... vi ses i Liseberg hörrni! :)




Milobebis


Vår lilla gosse nu precis innan han fick sin supp och somnade.
En virusprick på kinden och hängiga tårfyllda ögon. Lilla ♥:at!


Precis innan han somnade, innan välling och supp så såg man visst ut såhär. Usch vad man inte tycker om när ens ungar är sjuka. Jag har alltid hatat det så himla mycket och antar att alla mammor känner likadant. Man vill ta bort det onda och bli sjuk själv istället känns det som. Han verkar inte ha ont nånstans men de senaste gångerna har han haft öroninflammation i alla fall. Jag minns när jag var liten och hade öroninflammation så hade man ju så ont så man ville svimma nästan.

Nu drömmer han där inne. Säger "Neeej".... jag minns att jag oxå drömde mycket när jag var sjuk som liten. Oftast mardrömmar minns jag. Det hände att jag gick i sömnen oxå. En sen kväll satt mamma och pappa och kollade på TV och jag for ut i köket. Jag hade lagt mig sen länge men kom uppfarandes. Började rota i alla kökslådor så det bara small om det. Röjde verklligen runt så det for grejer i hela köket.

"Men vad göööör du?" kom mamma in och sa.
"Mäh, fattar du inte eller? Jag letar ju efter tiiiiiiiden ju!" hade jag bara gapat.

Ooooookeeeeej, alvedon nån? Så är det när febern snackar. Nu hör jag inget mer därinne. Husbandet var in och tog av honom t-shirten. Han svettas ut febern nu. Lilla lilla hjärtegryntroll ♥, bli frisk nu!

Bröllopet igår







Fint giftermål igår. Fin kyrka och en ung och lite rolig präst. Sånt gillas.
Bilder tagna med iPhone så kvalitén är väl som den är.


Möhippegänget sjöng för bruden, en riktigt rolig låt faktiskt.




Bordsgrannar, husbandets bror John och en jättetrevlig tjej som hette
Marie- Louise, precis som bruden.


Jag och Simon, eller hette han Oskar? Minns inte nu. :) Trevlig kille
och bara 5 år äldre än Thedde. Sånt känns alltid så galet, ja när man
tänker på det alltså.


Vi hade rätt kul i alla fall! :)


Lekar.... ni vet den där med skorna...


Svärfar med sin svåger. Kolla vad lika Tony är sin pappa?! :)


Jag och bruden Marie-Louise. Jag sminkade henne men just på denna
bild syns det ju inte.


Ett litet busfoto precis innan vi åker hem. Detta är brudens tärna Anna.


Ja, vi har ju haft lite att stå i inför detta bröllop. Jag fick 2 beställningar på bröllopsgåvor som jag skulle hinna göra och sen problemete med att inte veta vad jag skulle ha på mig. GAAAH.... Mitt i allt detta så blev vår lilla Milobebis hängig. Det började med lite smått krupphosta. Första dagen en svag feber på 37,7. Det var i fredags. Natten till lördag eskalerade det lite och Milo fick rätt hög feber på natten. På morgonen var han bättre och vi var i valet och kvalet över hur vi skulle göra? Lämna bort ett sjukt barn är aldrig skoj, dock så var det ett bröllop och mamma & pappa är van med Milo så det fick bli bröllop i alla fall. Sedan är det ju så bra med våra febernedsättande vi har i Sverige, plupp in i rumpen...en halvtimme så är allt som vanligt igen. Vi valde dock bara att stanna under middagen och sedan åka hem till vår Milobebis. Han sov så gott och vi la oss bredvid honom. Skönt att komma hem till sin bebis när man vart borta då han är sjuk.

Bröllopet var jättefint och bröllopsmiddagen super duper. Jättehärligt detta med att gå på bröllop. Jag älskar verkligen det, jag vill ha mer mer mer. Så ni vänner som läser härinne och inte är gifta kan väl ta er i kragen nu och gifta er allesammans så jag får vara med!!! Som ni kanske ser på bilderna så blev det byxklänningen då leopardhistorien fick åka tillbaka. Den var gräslig, jätteliten över bysten och bara BLÄ alltsammans. Det blev kanon med byxklänningen och jag trivdesd helt perfekt med den. Klackarna gick oxå bra att ha hela vägen. GILLAS!

Nu har vi filmkväll här hemma. Milo sover och jag tror att jag ringer ett samtal till farbror doktorn imorn om febern håller i sig. Han var bättre i morse tyckte jag och klarade sig länge utan febernedsättande. Men jag vill ringa för säkerhets skull då han har en förmåga att dra på sig öroninflammation när han blir förkyld och febrig.

Undra vad alla andra gör ikväll? Det är fint väder så jag kan tänka mig att ett antal grillar slagits igång och en del roséfalskor öppnats. Trevligt som tusan att vi fick en sån toppenhelg ur vädersynpunkt denna helg. Själva så ligger vi och kurar inomhus, Milo får vila och vi med honom. Sen är det inte så tokigt med filmkväll med sina nära och kära omkring sig heller.

Emmas student i bilder

Allt började ju redan i onsdags. Då var det ju Emmas student. Åh, så mysigt vi hade. Långt ute på landet i en föreningslokal bredvid en stor fotbollsplan. Helt kanon, fint väder var det oxå! Emma gick ut skolan med kanonbetyg dessutom OCH ett stipendium. När hon sedan skulle byta om och dra iväg fick jag såna flashbacks från den tiden jag tog studenten. Fyyyyyyy tuuuuusan så roligt det var. Vilken dag?! Men, nu var ju det 20 år sen som sagt och Emmas tur. :)



Fina Emma med sin fina vita mössa. På min tid fick man minsann ingen
sån fin text på mössan. Då köpte man den på MQ för 650 kr och i en
lite större storlek så lockarna fick plats!! :)



Min fining. Ungarna lajar i bakgrunden och vi sitter och myser i solen.




Sen har vi vår Milobebis som ÄLSKAR fotboll. Han spelade heeeeeela
kvällen utan avbrott. Kolla in bara:











Jag och min härliga svägerska Madde. Vi har mycket kul ihop och
umgås med hennes familj så ofta vi bara kan. Det är hennes dotter
som tagit studenten.





Jag och Emma




Sen fick jag prova att vara student för en stund, det var verkligen
härligt! :) Tönt man är va....


Vilket härligt väder det bjöds på för våra studeter. Värsta bästa vädet ju... Jag och Thedde stod på torget och kikade en snabbis på dom när dom for runt i sina lastbilar. Fattar inte hur dom pallar? Shit vilken hög musik det var i några utav dom. Hade jag stått sådär en hel dag så skulle jag vara lomhörd i veckor! Sen var det ju en jäkla fylla alltså. Tjejer som ragglade fram i sina vita klänningar, skitiga och jävliga. Kul och stå som morsa i parken med plakatet och vänta på en dyngrak unge. Jag skulle bli skit förbannad. Slå plakatet i skallen på ungjäveln och be dom gå hem. Nämen på riktigt alltså, lite respekt måste man väl ändå ha för föräldrar och alla som ska fira en på sin student. Woop wooop... kan man göra sen.

Jättemysig student var det och sååå kul att äntligen känna någon som man får fira. :)

Nästa gång bjuckar jag på bilder från bröllopet vi var på!



FAN

Ok, nu har min blogg inte blivit skött. Inte alls. Dock så måste jag skylla det på en mobilloggning som inte funkar alls. Vet inte varför? Nån annan som har samma probs eller? WTF.... blir så jäkla sur. Jag har ju skickat in massor för att låta er vara med och så funkar det inte. Jag har inte haft tid att sätta mig vid en dator på flera dagar nu och så försöker man mobilblogga och så går det åt helvete hela tiden. Vad sur jag blir...

Men men, nog med energi på det. Nu har jag lite att stå i. Här ska nämligen bloggas för glatta livet. Vilka dagar vi haft. Ni ska få höra om allt såklart. Måste bara äta först....

Voine Voine... Testing testing! WTF är det...

img_0553 (MMS)

Voine Voine... Testing testing! WTF är det för fel på mobilbloggningen?! Har ju skickat in och det är ÅTERIGEN tomt. Vafaaan, ni missar ju allt! Bröllop igår.... Återkommer!


Underbar dag i parken. Mammaträff på filte...

img_1838 (MMS)

Underbar dag i parken. Mammaträff på filten med alla ungar springande. Love it!


Inte ett mooooln... Så långt ögat kan nååå...

img_0134 (MMS)

Inte ett mooooln... Så långt ögat kan nååååå... Inte en droppe regn!


F Ö R B A N N A D


Eller kanske lite sur....


... här har man mobilbloggat som en tok under hela dagen i förrgår OCH igår och INGENTING har kommit med. Här har ni fått läsa ett gammal inlägg nu i snart 2 dagar. Jaha, var börjar man dåra, det har ju hänt skitmycket ju! Jag börjar med att sätta på kaffe och göra frulle till mig och barnen, sen återkommer jag. Vi säger så.

Det funkar inte att mobilblogga eller?!?! ...

img_7595 (MMS)

Det funkar inte att mobilblogga eller?!?! Har ju slängt in massor under dessa dagar och INGET har kommit in!!!! Snark....


Stydenten igår.... Eller när vi var på väg...

img_2951 (MMS)

Stydenten igår.... Eller när vi var på väg till firandet. Mobilbloggningen funkade inte igår vad det verkar. Det var ju lite trist då jag smällt in lite här. Men men... Har tagit massor med bilder som jag visar sen. Nu frulle: Kaffe, LCHF smörgås med smör och ost, lite turkisk yoggi med kanel och ett ägg om jag orkar.


Studentdax! Åååh, jag minns det som de va ...

img_8822 (MMS)

Studentdax! Åååh, jag minns det som de va igår. Skrinda, skumpa, ont i fötterna, fest och vänner....


Sommarfesten i bilder



I sandlådan på sommarfesten. Milo älskar sandlådan.


Milo´s egengjorda med hjälp av fröken (Kicki). Den ska vi hänga
upp därhemma nu.



Milo med sina "blurrade" kompisar. Han som sitter till höger om Milo
verkar bli "bästisen". Dom är lite ler och långhalm, det är så härligt
när dom börjar få utbyte av kompisar och kan leka.



Han satt så duktigt och sjöng med. Julfesten var inte lika kul tyckte han.
Då ville han bara till mamma och pappa men nu satt han hela före-
ställningen igenom! Wieee.... duktig!



Sen var det korvgrillning och mys på filten. Mormor hann komma hem
från jobbet i Sthlm.



O så lilla mamma och pappa på filten. Till efterrätt bjöds vi på härligt
somrig gräddtårta med jordgubbar. Jag fick äta upp mammas grädde
och jordgubbar på hennes tårta. :) LCHF


Gud så mysigt det är med dessa träffar på förskolan. Här har vi ytterligare en grej som ändrats med åren. Med stora barnen så var jag alltid så stressad och hade 1000 andra saker så dessa träffar kändes mer som en belastning än som nåt mysigt. FAN att man stressade sönder sig förr. Till vilken nytta kan man undra? Vem tackar mig för det idag? No one.... i tell you!

I alla fall så hade vi ju toppenväder och barnen sjöng så duktigt. Vi föräldrar satt där på filten och tittade och körde med rungande applåder. Lilla lilla hjärtat, han var så fin där han satt på sin stol. Hatten på dagen till ära... :)

Idag då, ja då har jag ÄNTLIGEN någon nära som tar studenten. Jag ska få stå där med rosen hängande i sverigebandet och jaga jäntan som ska få den. I eftermiddag drar vi vidare mot studentfest och firar vår härliga Emma. Det är husbandets brors fru´s barn. Hängde ni me?! Det är dessa moderna familjer som gör det! :) Wieee, jag älskar student dagen....

Nej hörrni, nu har jag inte tid. Jag har så jäkla mycket att göra idag så det är helt sjukt. Studentpresenter ska färdigställas och även annat som jag inte kan prata om. Imorn är det röd dag så då hade jag tänkt vara med familjen, sen är det klämdag på fredag så då får Milobebis vara hema med mig och då har vi ju mammaträffen. Så idag ska resten av veckans jobb färdigställas. Work it work it.... får kanske offra någon utav kvällarna till lite jobb då det inte är nån jäkla walk in the park med eget företag. Så är det ju! :)

Godmorgon världens mest hektiska dag, vi b...

img_8042 (MMS)

Godmorgon världens mest hektiska dag, vi börjar i tvättstugan. Nu kör vi!


RSS 2.0