Bästa fuktkrämen EVER!


Tipsar om en HELT UNDERBAR fuktkräm. Jag har ju berättat för er om mina torra
fläckar jag har i ansiktet. Jag har ju provat massor med produkter för att hitta nåt
som snabbt får bukt med det. Nu har jag gjort det!


Ja ni minns väl bloggtävlingen jag hade med CLINIDERMS produkter. Jag var ju så himla nöjd med produkterna. Jag är fortfarande nöjd men jag tror att mina morgonpromenader sliter mer på min torra hud än vad den klarar av. Jag känner att den inte hjälper så bra som den gjorde i början när jag blivit sådär riktigt jäkla torr. När det verkligen är stora torra fläckar på mina kinderna.

Sen har jag ju kört med läppcerat på dom när jag nästan höll på att tappa kinderna. Läppcerat från "Eight hour cream". Inser att jag inte kan hålla på så ju. Man kan ju liksom inte kleta in vaselin i ansiktet när man ska sminka sig på dagen. Det blir inte ett så jättebra resultat då. Däremot kommer jag nog fortsätta att ha cerat på fläckarna på natten. Nu hoppas jag ju att våren snart är här för då slipper jag det här förbaskade problemet. Men så länge så ska jag nog fortsätta. Räcker att ha på nån dag per vecka bara.

Men så körde jag med den här. OOOKKKEEEEEEEJ, tack för kaffet! Där har vi det. Hade på efter badet på kvällen, nu len som en babystjärt! THANK´S alot! Jag gillart! Jag suuuupergillart! Det kostar ca 500 kr men är värt varenda spänn, jag lovar! Man kan ösnka sig i present, det är bra skit det. :)

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback