Är detta ett skämt??22 000 kr för dessa skönheter!!

Vad tycker ni??

Alex & Katrin Schulman

Hörrni, det verkar vara fler karlar därute som klantat sig, idag har jag läst en rätt så intressant dialog mellan dessa två:Kan säga att dialogen nu inte liknar bilden..... dvs lycka, kärlek o sånt snällt!

Har ni inget för er kan ni ju alltid kika in på deras bloggar, scrolla ner så kommer ni till det jag menar:

KATRINS BLOGG

ALEX BLOGG

Piuuuuh....

Nyss kommit från föräldragruppen..... o igår var det profylaxträning igen. Början av veckorna kantas av en hel del barneri för vår del.

Igår snacka vi riktig träning på profylaxen, våra karlar fick nypa oss hårt som FAN så att vi skulle kunna andas oss igenom det onda.... baksidan på mina överarmar måste vara blåa idag, satt o tänkte lite tyst för mig själv att "Fan va du ska få sen din jävel.....!"
För jag vet att husbandet NJÖT i fulla drag av det där.... jag bara vet det. Han har en liten sadistisk sida och när det blir sådär lagligt att göra lite illa så kunde jag nästan med ögon i nacken se hans förtjusning över att han skulle få nypa mig nästan det hårdaste han kan.
Men hörrni, så jäkla bra träning..... so far är jag o husbandet tvärtnöjda med den här profylaxkursen. WOW säger vi bara.... Marie vår lärare är så jävla skitbra oxå, helt underbar....jag skulle kunna betala för att få ha henne som min barnmorska sen när det är dax!

Känner ni nån som ska ha barn snart och bor i mellansverige är det värt varenda spänn o gå här!!!

Att bero på karlar, jooo.... just ja..... i helgen satt jag o karln i soffan, jag i mysbyxor o ett linne. Då tar husbandet mig på överarmen o utbrister, "Lilla gumman, nu börjar du bli grov över armarna....."
Vad i helvete!!!
Det är som o tala om för en björn att han har brun päls, för katten att han har sträv tunga, för en tvåmeters snubbe att han är lång, för en bil att den har 4 hjul....... osv. Fan så jag lacka, o blev ledsen.... alltså. Jag VET ju att jag börjar bli grov men måste man tala om det för mig?? Jag behöver verkligen inte den inforamtionen just nu eftersom jag så jävla noga vet hur jag ser ut ......

Han kom på det efter en stund... att jag kanske inte ska informera henne om vad som händer med hennes kropp nån mer gång. Hon vet det såväl själv....

Men kan inte detta va lite typiskt karlar? Vara lite klämkäcka o typ säga en sån sak i förbifarten utan o tänka på konsekvenserna??? Friskt vågat kan jag känna.....
Vårta i fejjan??

Va nyss in på affärn o köpte min Måndags-ranson Ahlgrens bilar...och Stimorol Fusion.


Har ni sett??? NU MER I PÅSEN!!

Jag undrar en sak? Om man har en vårta stor som en femtioöring i fejjan skulle ni ta bort den?? Det var en i kassan där som hade en hudfärgad så kallad vårta i ansiktet. Jag stirrade (helt ofrivilligt) på den groteska vårtan. Kan inte tänka mig att jag är ensam om den företeelsen.....tyvärr! jag tycker i alla fall att jobbar man typ i affären, träffar en jävlans massa folk varje dag så vill man väl ta bort den. Jag talar av egen erfarenhet.... jag har haft en prick på min haka, tidigare.... en leverfläck var det. Men jag märkte att många tittade på den så jag tog bort den.....o det är det bästa jag gjort! ALLVARLIGT.... 

Jag har några till som jag har på kroppen som jag ska ta bort sen när bebis kommer. 

Men vad tycker ni??? 

Fuck - up kassan!

WTF!!

På riktigt så vet jag inte riktigt hur jag ska känna just nu....

Ja alltså, när man blir gravid så är det ju en herrans massa som måste klaffa med försäkringskassan. Jag har i varje fall gjort allt det nödvändiga för att det SKA klaffa, men inte DOM!! Jag hade tänkt börja ta ut halv  föräldrapenning från den här veckan, har ju jobbat halvtid hela september för att jag hade semester kvar att ta ut.

När jag sen ringer försäkringskassan...elelr fuck-up kassan...så hade de ju INTE fått in mitt moderskapsintyg!

"WHAT????"

Skickat in det för endast 10 veckor sen.... låååångt upp till Arvidsjaurs inläsningscentral, jag vet men kom igen nu för fan!!
Skicka in på nytt! Och i samband med det får man ett fint "skriv i din nya lön" lapp....

Ringde in nu o satt i kö i tjufler minuter....

"Välkommen till försäkringskassan Linda vad kan jag hjälpa till med?" ....lång harang men låter lite trevligt ju!

"Jo hej, Nina heter jag o undrar...bla bla bla....." drog hela händelsförloppet för henne. Kände att jag var laddad till tänderna ifall hon nu skulle vrida ur sig att de inte fått nåt moderskapsintyg ifrån mig o jada jada.... jag eldade upp mig o tänkte att nu kommer helvetet bryta lös om den här jäkla kärringen påstår nåt annat än att jag ska få mina jävlar pengar i slutet på oktober.... o att nåt INTE funkat!!!

"Då har jag knappat in det här, det kommer en blankett till dig som du fyller i och begär de dagar du är föräldraledig på" säger hon bara sådär....

Allt jag laddat igång liksom bara FJUPP...kom av sig....

"Jahaaa.... var det så lätt gjort" säger jag lite tyst o förvånat.

"Jajamensan" säger hon som en pigg ekorre liksom...

Vi lägger på o här sitter jag o har tappat pengarna efter jag sålt smöret, skägget i brevlådan you name it o undrar vad som just hände? Har det ordnat sig nu? Har jag anmält föräldrapenning o kommer få pengar från fuck-up kassa i slutet av oktober??

Aja, så lätt går jag inte på det där...jag trot när jag sert!!

Helgen i lite bilder....

Gomorrooon gomooorrrooooon....

Klämkäckt så det bara dånar om det va? :) Måndagmorgon vet ni ju redan vad jag tycker om.... snark! Men....  NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER!!

I helgen har vi som vanligt pulat hemma...jag har ju fått den där berömda "boa" genen i mig nu.... vill fixa o dona o få färdigt hemma tills bebis kommer.... det är ca 7 veckor kvar men jag vet att jag vill ligga som en passja de sista veckorna o glo på filmer, äta upp mig och skrota så better fix it now när jag fortfarande pallar någorlunda.

Här ska vår lilla MILO sova.... vi lyckades trolla fram lite plats i vårt sovrum.Hmmm.... sen åkte MILOS pappa o köpte lite grejer.... han skulle köpa krokar o kom hem med
med det här. Nappflaska, tops till naveln, rock star baby schampo och puder till rumpen. Schampot trodde han va olja men spela rolle.... schampo behövs ju oxå! :)


Senare var vi hos ett par kompisar, ni vet hon som väntar barn 6 veckor före mig... såhär fina var vi med våra magar. Tror banne mig att min har ramlat ner lite eller så har jag redan nu nån slags hängbuk! Hon har mindre än 2 veckor kvar nu.... AAAAVIIIISS!! :)Vi åt...... tamdadaaaaaa..... fy fan så GOTT!! Smörgåstårta.... kolla in min bit! :D


Ahappp... det var det....Busborgen just nu! Ungarna svettas

MMS

Busborgen just nu! Ungarna svettas floder o vi fikar för tredje gången idag! Fan att inte jag kunde komma på o starta nåt sånt här....i would be rich by now.


Godmorgon bloggvärlden!

MMS

Godmorgon bloggvärlden!


Utslagna familjen....

Gomorron gott folk....

...det är fredag, en av de härligaste dagarna på veckan.

Igår var vi o firade Helena min kompis....Som present köpte jag smycken från Thomas Sabo, jag är ju som sagt så käääääääääääääär i det smyckesmärket. Hohhoooo.... husbandet, har du läst det här ordentligt nu?? :)

Vid 22:27 så såg låg tydligen barnen o jag utslagna i soffan.... nu när jag skulle ladda hem bilderna från min mobil så såg jag att husbandet förevigat det.


Det här är nog en rätt vanlig syn hemma hos oss.... observera katten under bordet oxå! *Fniss*

Måste berätta....att bero på katten. Elliot har sytt två små kuddar till katten i skolan.... det roliga är att katten ÄLSKAR dessa två kuddar...


Har ni sett vad skönt det ser ut..... o vilken himla fin kudde han sytt!?

Jahapp... klockan är 10 i sju, jag ska ta o börja städa lite jag.... de e ju som sagt var fredag....

Känner man att man inte har råd me

MMS

Känner man att man inte har råd med egen häst? Då finns de alternativ... Vad sägs om den här? E uppe i stallet...Elliot rider o jag fotograferar fattigmanshästar.


From my point of view... Sitter i

MMS

From my point of view... Sitter i bilen o trängs me magen,sitter så långt bak jag kan komma,inte långt kvar till den tar i ratten.


DEN OCENSURERADE SANNINGEN OM MIN GRAVIDITET!Nåt jag klurat på ett tag är att låta er ta del av en ocensuerad variant av graviditeten..... ni som varit gravida eller har kvinnor som varit gravida kanske kommer att känna igen er...eller inte....

DEN OCENSUREDADE SANNINGEN OM EN/MIN GRAVIDITET

* Bröstvårtorna/vårtgårdarna förvandlas till fotbollar, mörka fotbollar, nästan svarta fotbollar? Varför? Hört nåt om att bebis ser bröstvårtorna bättre då......eller att de är tåligare med mer pigment. Hur som helst så är det jäkligt fult...o inte alls kul att se sina bröstvårtor förvandlas från en femkrona till en 2 liters kastrullbotten. En bränd sådan...

* Ådriga bröst, ja.... nu har jag plötsligt nån slags flodkarta på mina pattar. Det löper floder kors o tvärs över brösten..... grönblåa floder.

* För tunga bröst.... ja, alltså de ser ut som det hänger. Ser ut??? Ligger ner fint på magen när jag sitter utan BH. Det är hemskt.... penntricket kan jag glömma nu. Jag kommer aldrig mer att klara penntricket. Jo, ska bläddra lite i Guinness Rekordbok o se om jag hittar världens största penna nånstans o testa med.

* För korta armar.... ja i alla fall om man ska torka sig.

* Celluliter.... jag har i vanliga fall smala ben. Jag har inga direkta celluliter, jo kanske på arslet sådär några stycken om jag spänner till den, typ när jag går.... okejrå... dom har ju blivit några fler ju äldre man blivit! FAN... hur som helst så har nån form av apelsin explosion haft fest på mina röv o mina lår. Nu är det inte några få... nu är mina lår belamrade. Det är puckelpist, svarta backen X 4. Ser totalt förjävligt ut. O när jag häromdagen visade mina lår för husbandet, jag spände dom sådär snyggt så att puckelpisten verkligen syntes schysst i ljuset så tyckte jag mig se att han såg chockad ut! Hans ögon berättade mer än hans mun så att säga.....

* Ryggfläsk.... vet att jag pratat om det här på min blogg tidigare. Men gyus..... nu är det ett skämt! Jag har fått köpa BH modell stor i bak för att de ska täcka över det värsta. För att inte ha veck på ryggen nu så får man böja sig framåt... helt o hållet... så långt ner det nu går för att det ska slätas ut.

* Sex..... gravidsex är fan inte kul o ha längre. Ligga sked suger..... o var ska han hålla?  På kastrullpattarna, i ryggfläsket, min bubbliga röv eller på magen med den guppande bebisen i. Pest eller kolera? Bara o välja....

* Mår illa, halsbränna, mår illa, kan inte äta allt, halsbränna, känns som hjärtinfarkt, ajaj...jag mår illa, usch, aj vad ont det gör överallt, kan inte sova, aj o vända på sig, min rygg gör ont, ajaja, mår illa....

* Husbandet: Nina, måste vi sova med fönstret vidöppet??
Nina: JA, VAFAN KÄNNER DU INTE HUR JÄVLA VARMT DET ÄR HÄR INNE??
Husbandet: "Hutter hutter.... neeeeh, det känns inte så jättevarmt" (tar på sig ett täcke till)

Husbandet: Vad kallt det är i bilen?? Jag sätter på lite värme...
Nina: VAFAN, är du galen....det e så äckligt varmt härinne så jag spyr, sätt AC:n på kallast för fan...
Husbandet: "hutter.... (tar på sig halsduken).... nej, varmt är det ju inte men..... suck....

Husbandet: Vad kallt vi har inne nu när vi inte satt på värmen....
Nina: (Går o öppnar dörren) Tycker du? Fan den där soljävlen ligger o värmer på hela tiden så jag blir galen snart.....
Husbandet: (Tar på sig filten i soffan..... )Det var några saker.... tänkte att jag kanske inte ska ta upp ALLT. Då slutar det med att mina läsare som ännu inte fått barn struntar i den företeelsen... o det vill jag inte vara orsaken till.....

Det roliga är kvar.... ja alltså det där med att få ut den o sen lappa ihop kroppen efter det....

* Hemorrojder stora som äpplen
* Stygn kors o tvärs i snipan
* Jag ska gå o kissa.... jaha... oj, jag hann inte....
* Nån som vill baka... har en schysst jäst deg här på min mage annars....
* WOW... bara 22 kilo kvar att gå ner i vikt. Det är ju INGET
* Ska han verkligen suga på dom här blodiga bröstvårtorna?

O.S.V

Förlåt, kunde bara inte låta bli att låta er ta del av min vardag för en stund.

Utmaning....

Vad roligt..... jag fick en utmaning av en tjej som jag inte ens visste läste min blogg! VÄLKOMMEN WOJTAN! Hon utmanade mig......

JAG SKA:
  • Svara på alla frågor
  • Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
  • Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Vilken mat äter du ofta?
Just nu under graviditet är det inte så blandad kost....mycket pasta och pastasåser, tacos ibland, kyckling.

När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
Jag är nog den som oftast hjälper till.... typ alltid... men nu när jag är gravid så brukar jag slippa efter påtryckningar från andra.

Var sitter du helst när du bloggar?
Hemma vid min lap-top!

Köper du ofta Triss?
Nu är det såhär att jag är den sämsta jäveln på o skrapa triss, så fort jag tagit i triss lotten så är det INGEN vinst på den. ALLVARLIGT alltså....jag måste bära på nån vinner aldrig förbannelse!

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Eftersom jag är flygrädd som tusan så har vi ju inte kommit så långt i världen (det kommer)..... men jag har otroligt fina minnen från vår bröllopsresa till Alcudia.

Vilken TV-kanal tittar du på mest?
Är det IDOL dax så är det helt klart 4:n, annars tror jag de e 5:an.... får husbandet bestämma så är det nog det där jävla Discovery, även fast jag kan digga programmen där oxå... :)

Jag utmanar de killar som brukar läsa min blogg:

http://clogg.se/
http://jack71.blogg.se/index.html
husbandet
http://blog.punkmumrik.net/


Nu ska här smaskas.... Mitt buzzad

MMS

Nu ska här smaskas.... Mitt buzzador paket stod utanför dörren idag. Vill du bli buzzador skrollar du bara ner på min blogg o klickar dig in där.


Vad sägs om de här fikabordet? Hel

MMS

Vad sägs om de här fikabordet? Helena äter lite nyttigare än jag... Dreggel...men de skiter jag i. Jag ÄLSKAR nån kaka bara de e vaniljsås till.


Snipan som försvann!

Jag har ju ett litet smärre bekymmer, jag har ju inte sett min snipa på X antal månader mer än i spegeln. Det jag rakat det har jag chansat mig till...klart att husbandet finns till förfogande men eftersom jag duschar på morgnarna så är han inte vaken o jag känner att det vore synd att väcka honom 6 för att han ska hjälpa mig med snipan.....

Frågan är om jag ska ge fan i´t alldeles....bara låta det växa vind för våg. 70 talet here i come.... vi bränner bh:arna o låter sniphåret växa till ett buskage. Vad kommer barnmorskan att tycka.... tycker dom nåt alls vid det här laget. Dom lär ju ha sett ett antal snipor i alla konstiga formationer. Är det rent av bra för bebis o komma ut där det finns hår? Man har ju hört att det finns en liten anledning till varför bebis kommer ut 3 cm från avfallsstationen..... det sägs ju ge bra bakterier som gör att de inte får allergier o skit av allt. Kanske bra med buskar omkring fejjan oxå för dom när de tittar ut?? Vad vet jag...

Ja, världsliga bekymmer man har.....Benen går fortfarande bra......det är lite värre uppåt.....

IDOL..... hur tänkte ni här??

HUR FAN KUNDE LAILA ÅKA UT???Om nu Nils går vidare? Ni vet han..... Ola Salo wannabee´t. Inget är väl egentligen fel på honom, han showar o är galen vilket är roligt för just programmet IDOL. Men Laila är en fantastisk sångerska....o åkte ut..... set suuuger fanimig!

Har inte jag världens bästa man? Här mål

MMS

Har inte jag världens bästa man? Här målar han vår bebis säng ute i trädgården för att de inte ska lukta... Nu är den stora frågan var den ska torka? Ställer vi den i lilla förrådet luktar de i Elliots rum... Så garaget ligger pyr till. Men där har vi barnvagnen står. Den får fukt torka ute i värsta fall!


Utan o överdriva! Detta måste va g

MMS

Utan o överdriva! Detta måste va guds svar på vad riktig godis är...den här tog ungefär 20 min o tömma fast den skulle räcka hela eftermiddagen... Gudomligt gott!


Profylaxen...o föräldrautbildning.... JAG ÄR FULLÄÄÄÄRD!

NU är jag fullärd, nu kan jag åka o flåsa ut den här grabben i ett nafs ba....

Nee, inte riktigt kanske. Profylaxen verkar skitbra, mycket avslappning och positiv bild träning. Gillar lite sånt där "kokooooo" jox!

I morse sen så hade vi vår första föräldrautbildning..... vi går den bara för att husbandet ska bli en klippa på det här med att assistera mig vid förlossningen sen! Kanske inte bara därför... jag som börjar bli gammal o grå har totalt glömt bort allt vad förlossning och spädisar innebär, jag behöver en refresher på ämnet!

Grupperna verkar helt ok, såklart att det finns jon i varje sån här grupp men de flesta verkar va riktigt trevliga o roliga människor som man kan tänkas o träffa över en fika eller två längre fram.

Måste berätta:
Igår på profylaxen så fick vi ju då öva på hur man masserar varandra..... eeeh har man lätt för att garva ihop så kan ni ju tänka er. Rummet ska vara avslappnat med tända ljus, alla är tvärtysta o så alla vi tjocka kärringar som gnider på våra gubbar... husbandet garva så han hoppa. Lätt o hålla sig...fick dra till han ordentligt för att han skulle sluta. Varje träff avslutas med avslappning.... o jag var avslappnad som en urmjölkad kotutte där jag låg utfläkt på en saccosäck. Då bestämde sig karln för o få restless legs....han påstår att han lider av den åkomman....nåja....  låg o sprattla som brunstig skalbagge på mattan. Lätt för mig o slappna av....NOT!.....men det lilla jag fick vara avslappnad var ljuvligt! Hon som håller i kursen har en  underbar röst att lyssna på...snacka om att sånt är viktigt för att komma "in the mood"....

Ska fan spela in henne nästa gång tror jag....


Nu ska vi träna inför förslossningen! FÖRLOSSNINGSPROFYLAX!

Ikväll smäller det....

..... ikväll ska vi ballongmagade kvinnor ligga på golvet med våra män som stöd o flåsa, andas ovanför värkarna, igenom värkarna, förbi värkarna, utanför värkarna, inne i värkarna....ja, hur många sätt finns det andas på undrar jag? Jag har bara testat ett sätt o det är in och ut! :)

Jag o husbandet har anmält oss till förlossningsprofylax i västerås. Börjar idag och så ska vi träffas 3 ggr sammanlagt. Måndagkvällar...

I somras träffades jag med ett gäng tjejer över en bit mat, min kompis Åsa berättade då om när hon och hennes kille åkte o födde barn. Hon hade gått en sån här kurs o var mäkta imponerad av vilken URMODER hon var den förlossningen. Hon hade fått supermycket hjälp av att ha gått denna utbildning, dessutom tyckte hon att hennes kille var skitduktig och jäkligt med på vilka faser hon gick igenom! Hon använde tens genom hela förlossningen och tog endast lite lustgas precis när lillplutten skulle pressas ut.

Hon var jättelycklig över att hon klarade förlossningen så bra och att de endast behövde ha 1 barnmorska på rummet medan hon födde. Hennes kille utbrister plötsligt: "Ja, vi kanske bara behövde en barnmorska till själva förlossningen men 3 stycken till o lassa din skit!" ridå.... haha, jag garva så jag kissa i brallan nästan!

Ja, vi får se om det ger oss lika mycket.... jag känner väl att detta kan va riktigt bra för husbandet. Att han kanske genom det här känner att han kan vara med delaktig o ingen bisittare på det sättet....nåväl bisittare blir man väl hur man än gör för det e ju inte hans underliv som ska få ur sig en hörnsoffa! :)


Sååå najs o va Buzzador!!

Idag anmälde jag mig till den här kampanjen på Buzzador.Nu ska jag få hem olika smaker o så ska mina ungar + alla andras ungar som råkar hälsa på oss få smaka! Då kommer jag få en liten kylbag utanför dörren om några dagar där det kommer ligga en hel drös med dessa i..... Allt är givetvis gratis! De e de som e så schysst me o va buzzador.

Hittills har jag fått vara testperson för:

EXTRA halstabletter, fick hem 15 påsar med halstabletter!
BAVARIA ost, typ brieost i 3 olika smaker, tror det var 10 små förpackningar.

Sen har jag fått en drös med andra erbjudanden som jag tackat nej till.... bla att ha en reuter hemma....

Nu fick jag den här drycken.... smaskens!!

Om du skulle vilja bli en buzzador ska du gå in via den här länken!

Om du skulle vilja läsa mer innan du bestämmer dig kan du göra det här!

JÄVLA TJUVAR!!!

Måndagmorron....

....do i need to say more??

Men, det la lugnt tycker jag.... jag jobbar ju bara till halva onsdag så egentligen är det onsdag för mig redan! :)

Var in på Pendelilskans blogg o läste om ungar som pallat äpplen....

Men ALLVARLIGT! Jag börjar bli så jävla trött på ungjävlar som ska sno saker från folk! Skit i om det e äpplen..... Jo, jag HAR pallat äpplen som liten. Men lik förbannat blir jag trött på´t nu....

Anledningen är nog att vi själva blivit av med en jäkla massa grejer på sistone (eller har varit på VÄG att bli av med grejer)....

En morgon kl 4 ( nu i somras) låg jag vaken o hörde några ungdomar vara kalasfulla o glida förbi vårt hus.... "Bor du här?" sluddrar bruden till den ena grabben. Vår grind går upp o han kliver rakt in o ska sno min cykel! Husbandet störtar upp i bara mässingen o gormar ut från det glipande fönstret: "GE FAN I CYKELN FÖR I HELVETE!!!"
Därefter kastar han på sig kortbraller o störtar ut i trädgår´n. Själv sitter jag storchockad i sängen, med Elliot bredvid som fått hjärtsnurp vid det här laget.
Jag hör att det mumlas nåt därute på gården....

In kommer husbandet, andfådd men jäkligt nöjd! Ungdomarna hade vid det här laget lite bruna braller... o jag förstår dom! Tänk er att smyga in på en trädgård kl 4 en morgon o vara säker på att huset sover....precis när man greppar hojjen så skriker nån jävel ut från ett fönster. Dessutom kastar sig en råtatuerad snubbe ut i kortbraller med uppspärrade ögon och ser ut som han ska mörda nån vilken sekund som helst!

Grabbarna släppte cykeln på sekunden o sprang ut i skogen tydligen..... den ena grabben vågar sig fram till tony och ber om ursäkt för sin kompis som varit på väg och sno vår cykel. Han är packad som fan och sluddrar om o om igen "Fy fan, vi sket verkligen på oss...vi blev så jävla rädda"....
Husbandet mumlar nåt tillbaka, råförbannad....sen drar han o låter grabben stå kvar där!

Till saken hör att Elliot fått sin cykel stulen 2 ggr. Den första gången fick vi ett brev från polisen, då hade någon snäll själ lämnat in den. 150 spänn o så fick vi tillbaka den.... Andra gången hitta Thedde den utanför fotbollsplanen, då åkte grabbarnas pappa dit o klippte sönder låset och tog tillbaka cykeln! Det senaste nu var att vi belv av med cykelstället som vi fraktar cyklarna med bilen. En välbehövd pryl som vi använder nästan dagligen....

SÅ JÄVLA IRRITERANDE!! Hur kan man bara glida fram till en parkerad bil o ta en sån grej, den får man liksom koppla loss oxå först.... stå där o mixtra o sen bara ta den o gå därifrån! GRRRR....MORR...fy fan så jäkla irriterande! Jag blir galen...

Man måste börja låsa fast allt helt enkelt!

O hörrni era jäkla tjuvar där ute.... GE FAN I ANDRAS GREJER, KÖP EGNA SÅ FÅR NI SE HUR JÄVLA DYRT DE E!!!På väg hem.... Vart o fått lite fi

MMS

På väg hem.... Vart o fått lite fika hos mamma o pappa. Sammandragningarna har vart lite bättre idag,så jag har inte ringt. Ledsen över att de inte blev nån bloggdejt ida.. får snart hybris! Tänk...så bra vän har man blivit med dessa galningar. Puss o gå en bra kväll!


Måste jag ringa till förlossningen tro??

Söndag..... redan!!!

Tänk vad tiden går fort när man har det skönt och lugnt och bara får njuta av ledighet!?

Igår åkte vi hemifrån kl halv 9 och kom hem kl 12 på natten.... så fullspäckad dag blev det! Theddes innebandycup first of all, dom kom tvåa i hela cupen. Han var duktig min finska lilla pojke..... (ja, han har psyke därefter, blir SNE SOM FAN om han släpper in nå bollar)....

Därefter lunch, fika och strosning på stan....

Sen åkte vi ut till Åsa o Micke, ett par vänner.... dom bjöd på middag! JAG ÄLSKAR och komma till färdigt middagsbord! Finns det nåt bättre???

Dock så kantades eftermiddan kvällen av en jäkla massa sammandragningar, tjufler i timmen dessutom hade jag som mensvärk i båda äggstockarna.....  Min kompis Åsa tycker att det låter som jag måste ringa in till antingen förlossningen eller barnmorskan!

Men, det vill inte jag..... jag vågar inte känns det som! Bättre o avvakta o se om det fortsätte likadant idag.... Det som är e väl att det kan mjuka upp lite för mycket därinne och det hela sätter igång för tidigt, så det VORE ju bra o kolla upp det kanske. Men jag väntar.... o blundar lite för det ett tag till! Det känns ju ganska bra just nu juh....;)

Godmorgon... såhär blir jag väckt.

MMS

Godmorgon... såhär blir jag väckt. En tjock katt på bröstet... Nu vill han ha mat,bäst o gå upp.


Thedde in action! Dom leder än så

MMS

Thedde in action! Dom leder än så länge med 3-1,5 minuter kvar. Jag svettas,skriker,hoppar och svär...de e som ett träningspass.


Han går...vi e på en härlig morgon

MMS

Han går...vi e på en härlig morgonpromenad!


Jag cyklar...

MMS

Jag cyklar...


Den här kunde man visst inte motst

MMS

Den här kunde man visst inte motstå,stl 56.


Vill du få gratiskläder från JC, Gina Tricot och H&M så ska du kolla in det här!!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=17326

Hörrni, värsta grejen har jag hittat nu!!

Nu finns det en sida som man kan samla ihop poäng på och få presentkort till för närvarande 3 butiker:

H&M
Gina Tricot
JC

Det enda Du ska göra är att klicka på länken här ovan och bli medlem (gratis) så får du 50 poäng direkt! Första presentkortet kommer efter man samlat ihop 400 poäng. Vidare så samlar man poäng genom att besöka hemsidor eller att ta del av olika erbjudanden som finns. Kostar dom nåt så står det tydligt...

Häng på du med!

Make me babies...

Jahapp.... är det såhär han kommer att se ut vår lilla kille??Morgonstund har guld i mund....

Godmorgon..... det är tidigt o jag är uppe. Har tänt ljus överallt i huset, de e så mysigt o göra det på morgonen när det fortfarande är sådär halvmörkt ute.

Mysigt.....


Vad står på tapeten idag då??

* Jag ska städa det sista här hemma så vi får ett fint "helg-hem".
* Vinna nåt på Tradera eftersom jag torskade igår..... :(
* Träffa Åsa min kompis som oxå är gravid, men 6 v. före mig, hon ska ha om 2 veckor. AVIS! :)

Har precis gottat i mig en tallrik med mitt FAVVO! Kalaspuffar, banan och iskall mjölk! Gott......SJUKT gott! Ska krypa ner bredvid husbandet nu o väcka han som en bra fru o inte som det oftast blir:

"TOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY gå UPP NUUURRAA" ibland avslutas det t.o.m med ett för fan på slutet...jag behöver väl inte nämna att han har problems att stiga upp emellanåt! O jag som vaknar av att nån går utanför på morgonen har ju lite svårt o hajja det här!

Hörs senare, puss så länge!

IDOL kan börja på riktigt!!

Jahapp..det var det.... uttagningarna är klara....

IDOL kan börja på riktigt! Jag vill inte missa ETT ENDA avsnitt känns det som.... jag vill hänga med o kunna tycka o tänka om alla o allt! :)

Ja nog fasen kan han va son till Meatloaf iaf (med tanke på likheten) .... framgångsrik pojke den dära... markandschef vid 19 årsålder o så sjunger han som en 40 åring!!!Jag har fortfarande inte skaffat mig nån favvo....men hon Anna var ju bra cool med sin Tracy Chapman röst..... "I got a faaast car....lalllaaaallaaaa"....

Neee, nu ska jag försöka hitta en skön ställning i soffan! Förlora precis en auktion på tradera så jag e lite lack... ska grunna på det en stund, sen ska jag somna skönt!

Puss o natti!

GUCCIKolla in URCOOOLA stilen från GUCCI!!

Tydligen är det superhett med glamourös rockstil med bohemiska inslag hösten -08!!

Den som har råd kan ju handla.... stövlarna dom har på sig kostar 16 000 kr.... som hittat :)

MEN SHIT VA COOOLT DET ÄR.....

DAGENS ATT GÖRA LISTA.....
STÄDA SOVRUMMET [ X ]
BYTA LAKAN [ X ]
STÄDA BADRUMMET  [ X ]
ÄTA MASSOR [ X ]
MÅLA RAMAR OVANFÖR BEBISENS SÄNG [ X ]
SÄTTA UPP TAVLORNA [ X ]
JÄSA I SOFFAN EFTER ATT HA ÄTIT FÖR MYCKET KALASPUFFAR [ X ]


Mammakläder och craving JUST NU!

Morgon CRAVING just nu!

BANAN, KALASPUFFAR O MJÖLK


Hmmm... detta är skumt, jag gillar inte ens kalaspuffar i vanliga fall. Nu när jag vaknar på morgonen kan jag knappt vänta till jag får gå upp o göra i ordning tallrik av det här..... När jag är uppe o kissar vid 4 tiden är det nästan så jag kilar till kylen...men jag hejdar mig o går o lägger mig igen.

Vad har jag hunnit med mer...... gääääääääääääääääääsp, min lediga dag.....

Jo, till frukosten bläddrade jag i höstens katalog från H&M. VAFAN..... allvarligt, har inte kvinnor varit gravida tilräckligt länge för att H&M ska kunna bjuda på fler än 1 sida!!!!! mammakläder????Det här var allt som fanns.... vet att det finns andra sidor och klädbutiker som har mer men jag tycker nog att H&M ska vara ett företag som har mer. Dom har ju så mycket barnkläder...går inte dessa två saker hand i hand???

Ungarna ska vara fina men den gravida morsan ska nöja sig med ett par braller o 2-3 toppar.... näää...diss på det!

Ska fortsätta kolla på rix morronzoo på TV! nu..... det var en skum upplevelse, jag har sett samtliga på bild men o se dem in real life var strange! :) Titti ser äldre ut än jag trodde, Gert är sig lik och Roger var mer alert än jag trodde..... aja....

Vi hörs under dan...

Jag är KÄÄÄÄÄÄÄR!!!

Fick en reaktion på min palestinasjal och mickey mouse tröja, därför fick jag lov o köpa nytt efter det sköna fikat..... Mysig eftermiddag med min kompis Helena.

Enkel latte (omrörd) med halväten äppelkaka..... GOTT SOM TUSAN!!!


SEN HAR JAG GÅTT O BLIVIT KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!! Kär i ett smyckesmärke.......

Ni bara MÅSTE kolla in här på Thomas Sabo

Här är några exempel....

Armband med massa urfina hängen...... här i sin helhet.


Idéer på vad man kan hänga på..... jag som ÄLSKAR KÖRSBÄR!!!

Haha...... "NOT TONIGHT" ögonskydd..... o VIP hängen....Finns fint för killar oxå....
JAVISST, sen köpte jag ny sjal på JC idag, ryss-sjal som det kallas..... var det bättre Chris??? :)Nu korv med makaroner och uppladdning för IDOL!


Vecka 31 magen....

I`M GIGANTIC!!!!31 veckor gravid och ser ut som en koloss.......

Jaa.... har ju inte lagt ut bild på hur jag ser ut egentligen på länge, kan ju bero på att jag känner mig riktigt jävla ful! Ja, det gör jag... kan inte rå för det. Men när man sväller till oigenkännlighet på 2 röda är det lite svårt att ta till sig det....

Allvarligt, när jag själv tittar på bilden så har jag liksom svårt o fatta att det där är jag!? Men det är det va? :)

Idag slutar jag kl. 12.... överförskönt! Ska fika me tjejerna, dricka en enkel latte o bara njuta tror jag. Får väl höra lite smaskiga detaljer om helgen då det var partaj, jag är glad bara jag får höra dom.....

Idag när man kom hem hade man fått....


......barnvagnsmobil till lilla MILO.... tycker dom här va så söta, plyschbokstäver känns så 70 tal...
Finns att köpa här!!

MMS

Nu ska jag laga mat o ladda för IDOL!


Hyrfilmer rakt ner i brevlådan... såå najs!!

Jag har vart med i nåt som heter Lovefilm ett tag, testat det här med att få hem hyrfilmer direkt i brevlådan.

Det är sååå najs, man väljer o vrakar rakt av på nätet bara o sen kommer filmerna hem. När man kollat klart skickar man dom tillbaka i en liten behållare, ingen frakt, ingen förseningsavgift.

Dock så kollade jag runt lite idag och då visade det sig att CDON har samma sak, fast till lägre pris. Eller rättare sagt kostar det lika mycket men man har tillgång till fler filmer!

Idag när vi kommer hem kommer vi ha dessa filmer i brevlådan, inga höjdare tycker jag mig läsa på sidan där men vafan, det duger la en Tisdag kväll!


En sjuk bild....

Ja, sådär....

Efter att husbandet varit här, ätit lunch med mig och klappat mig på huvudet så känns det bättre. Min plan för sockerskålen fr o m nu blir att köpa en ny. EN ny fin med lock på... som sockerskålsgubben och jag kan vara nöjda med...båda TVÅ! Vi kompromissar helt enkelt.... men MY GOD om den jäveln gnäller över nästa burk! Då blir det krig....

Hur gör ni med ert socker? Näää...skämta bara.... :D Nu skiter vi i det förbannade sockret.

Nåt annat kul då?

Ja... kolla vad man kan göra bara genom att skaka på huvudet riktigt fort och samtidigt ta en bild.Testa vettja... men var beredd på att tappa en och annan hjärncell.FITTGUBBE...fy fan så arg jag är!

Det här var ingen bra dag hörrni... neee..... jag är ASIRRITERAD!!!

Tänk er scenariot:
På mitt jobb så är det bara karlar som jobbar, jag jobbar ju i familjeföretaget där min pappa är ägare..... när det bara är karlar på ett jobb så ser det ju ut därefter. Ingen finess, ingen touch...allt är bara praktiskt utan känsla. Typ sockret ligger i en stor jävla burk med julmotiv som innehållit pepparkakor och som vi fått från en kund. Förlåt om jag råkar dra alla över en kam nu, jag VET att det finns killar som kan sånt oxå..men dom är fanimig få o finns definitvt inte på vårt jobb!

I vårt kök har jag gjort lite av en kraftansträngning med gardiner, blommor, värmeljus, fina dukar och små korgar att ha allt som behövs till fikat i. Då har jag oxå köpt en stor bambuskål som vi har haft sockret i. Eftrer fikat igår så var det nån jävel som ÅTERIGEN hällt över alla sockerbitar till den förbannade julburken!

Jag stövlar in på fikat vid nio o frågar om inte min nya burk till sockret dög?? han som gjort det svarade jävligt otrevligt och menade på att de ju blev dammigt av att ligga där utan lock o att burken är utmärkt....

Jag blev så jävla förbannad så jag skaka...... farsan stackarn började kvickt att prata om nåt annat när han såg att hans dotter höll på att explodera. Hade de inte vart för farsan i det läget hade nog Niinis ställt till med en scen idag! JÄVLA FITTGUBBE.... FUCK OFF!

Bedöm själva.....
Kärringjävlar i bilar!! GRRRR.....

Varför slår det aldrig fel??

När jag får bråttom till jobbet på morgonen så är det alltid nån kärringjävel framför min bil som vägrar köra fortare än 45 km/h. Dessutom stör jag mig förbannat hårt på att man liksom inte gasar upp sig för varje växling, utan bruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm, bruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm.....seeeegt o sakta som fan upp till 45 km/h! Det skulle sitta så jävla fint med nån slags övernaturlig bil under arslet då. En liten knytnäve med en boxningshandske på, modell jättestörst, som liksom knockade bilen framför så den fick en jävla fart!

Fy fan, ni hajjar inte hur jävligt jag ångar upp mig..... jag drar av såna haranger i bilen så instrumentpanelen rodnar. Blir glad varje gång barnen inte är med....för jag kan FAN inte hålla mig från o irritera mig o svära åt vederbörande framför mig. Det värsta är när det inte ens är en tant, utan en brud i 25 årsåldern eller nåt.
 
Jag försöker faktiskt ALLTID föregå med gott exempel inför mina barn men när det gäller det här så bara går det inte!! Jag svär som fan fast ungarna sitter bredvid.... så numera har barnen oxå liksom fångat upp det här och ibland kommer det typ "De e säkert en kärring i bilen framför" .....

Då känner jag att jag ALDRIG MER ska svära i bilen.... men, det får vara min last! För nåt mer irriterande finns fan inte! Jag blir upprörd nu, känner hur det blossar i kinderna, hur hjärtslagen går upp lite och hur jag vill ut o leta upp kärringfan från i morse o skälla utna!

HORMONES.....


mitt första mobila inlägg

MMS

mitt första mobila inlägg


Läääängtar efter så mycket saker....

JAG ÄLSKAR DIG SOFFI som vart in o gissat på när MILO ska komma till världen! Hon tror på 23:e september..... jag får orgasm om det blir så tidigt!! Jihoooooo... nån trooooor på att jag kan föda barn tidigare, mycket tidigare!!!

Jag tänker påbörja en lista på allt jag vill göra, äta, dricka, köpa när jag spräckt underredet....eeh..ursäkta.... fött barn!

Tänkte jag börjar med äta o dricka listan... jag får äta mycket av det på listan men bara fixar det inte!! Det smakar helt enkelt skit just nu.....jag försöker tvinga i mig vissa saker men eftersmaken är inte att leka med.... listan kommer att fyllas på varefter!Jag har tävlat på Sofis mode idag....

Jag har vart med o tävlat idag..... va me du med. Du kan vinna en spaweekend!! GÖTT VA?? Det hela går mer eller mindre ut på att se så trött ut som möjligt.... tyckte jag lyckades rätt bra med det!

Det blev en typ sån här bild jag skickade in!Vilken PINGLA va??? SNAAAAAAAAARK!!!

Dagens outfit!

Eftersom jag inte bidrar men nån dagen outfit sådär jätteofta (typ aldrig) så tänkte jag visa hur den kunde sett ut idag!!! :)Allt från härliga H&M......RYSER NER PÅ BENEN.....

DAVID COOK AMERICAN IDOL 2008
...o det brukar betyda att det är riktigt bra!! Han har fler kommersiella låtar...o jag älskar dom ALLIHOP!!! Kan inte finnas bättre musik att göra ALLT till!!!

Varför är det så svårt att träffa rätt man??Jag såg att Jennifer Aniston gick ut och gav lite råd i hur man får kärleken att hålla. Hmmm...mig veterligen så går det väl inte så bra för henne!? Det må vara så att hon själv kommit på att vad det är MAN INTE SKA GÖRA i en relation eftersom hon verkar ha allt annat än flyt!

Nu känner ju inte jag JEN :) men vill inte tro att hon är desperat eller hemsk på nåt sätt. Hon har helt enkelt inte träffat RÄTT än bara!

Jag har själv några singelkompisar kvar som jag känner är riktigt bra tjejer, riktiga KAP!! Varför är det då så svårt att ibland träffa rätt??

Jag har en tjejkompis som testat lite av varje...... hon har varit sambo, KK, haft "vi träffas massor  men vi är inte ihop" relationer, 5 barnspappe relation...allt. När det känns rätt för henne känns det inte rätt för killen hon träffar, när det verkar kännas rätt för killen så har hon redan ledsnat! Hon kan liksom inte ge sig in i nåt om det inte känns attraktivt, o det hajjar jag...huuu o leva i ett förhållande där man är typ vänner! *ryser* Det måste finnas attraktion, lite heta känslor och givetvis stor värme, kärlek o respekt.

Men varför vill tjejer ofta ha sånt man inte kan få?? Eller killar som är svåra? Varför är det så intressant?? Varför attraherar såna människor..... har ju själv träffat IDIOTER som var svåra o som jag sprang benen av mig för. Fy fan va jag har idiotförklarat mig själv många gånger för det!!! IDIOT IDIOT IDIOT!!!

Min kompis t ex lägger benen på ryggen direkt om nån kille faller för henne.....alltså faller för henne på riktigt. Då kan hon inte andas, hon är inte tänd på han o.s.v. Gissa om vi snackat om detta i timmar?? Sedan så är det tvärtom när han känns avlägset svår.... FAN så jäkla jobbigt det ska behöva vara!

Är det nån som klurat ut det här???

Aja, Jennifer verkar oxå ha lite svårigheter o hitta rätt.... så det verkar va en världslig sak! Skillnaden på JEN o min kompis är väl att hennes sökfält är 1000 000 ggr större än min kompis sökfält! SUCK....Idag har nåt stort hänt här hemma!!!

Då är snart en slapparsöndag till ända.... idag har det varit väldigt soft!

Vi tog det lugnt på förmiddan med husbandet på sin dagliga promenad. Jag o Eliiot cyklade bredvid.
Jag är sååå stolt över honom, han kämpar på som tusan nu. Han ska ju gå ner typ 10-20 kilo till jul! Han började i augusti o har vart jätteduktig.... han går på ett "kom igång" träningsprogram som är uppbyggt på raska promenader, styrkepass och konditionspass varvat under veckorna. Jag har vart så ambitiös att jag t.o.m gjort ett papper han fyller i varefter han avklarat sina pass. Sen äter han bra under veckorna o har en ätardag på helgen. HEJJA HUSBANDET!! Du kommer fixa det här så jäkla bra... han har redan tappat massor tycker jag! Sååå bra morot för mig sen som ska vara allmänt jättefet efter jag tryckt ut den här Milo ur magen......

Efter promenad, frukost o dusch blec det kolla på Thedde som lira fotboll..dom vann med 6-3. Alla ungar glada o nöjda thank god.... Theddes humör är ju sådär när det gäller förluster annars. Undra var han ärvt det??? För jag är ju INGEN TÄVLINGSMÄNNISKA ;) eeehhh....

O nu hörri, nu har nåt stort inträffat här i huset! Elliot har haft en tråkig eftermiddag och då föreslog hans mamma att han skulle baka. ALLDELES SJÄLV!!!

O kolla vad han åstadkommit...

Chokladbollar som var gudomligt goda.
Såhär stolt o glad var han efter sockerkakan var klar!! PLUTTEN!!Ja, här ser man ungefär hur stor röran var efter bak-kalaset...men vafan, jag har
en bakande unge!! :) *stolt morsa*Misslyckade bröllopsfoton.....

Jahapp..... e Nina vaken?? Skiter björnarna i skogen? Har trollen risigt hår?

Sitter o bläddrar bland våra bilder här på datorn o skulle behöva skicka lite på framkallning..... för egentligen?? Hur kass är man på o göra det....allt ligger o tar plats i datorn numera.

Haha...såg att vi hade en del inte fullt så lyckade bröllopsbilder, sånt e ju så jäkla kul o spara..... delar med mig lite:

Inte så lätt att ta sig ner, o vår fotograf var rätt snabb på knappen dära....


Äskling...håller du i mig så sover jag en stund.....


Vad bra att du vakna gumman, nu kan jag slumra en stund....Det här kommer jag ihåg kändes allt annat än naturligt :/ Syns på mitt ansiktsuttryck....
Dock så fick vi massor av lyckade bilder oxå....de här är en av dom, den här
hade vi i tidningen oxå!Kolla in Forever 21!!!

Hmm...fastnade ju framför datorn jag.... typiskt! Satt o drömde mig bort o tänkte på när jag ska få beställa lite kläder till en vanligt stor kropp. Inte en sån kropp med en jättebula på framsidan....

Ett litet tips är att ni går in på Forever21

Allt är SVINBILLIGT!! O så finns det allt för alla smaker......det jag visar här kostar runt 200 lappen/st.Skrotarlördag!

Jahapp.... somnar man vid kvart över 9 blecket så är det rätt svårt att "orka" sova länge på morgonen! Huuuu.... Ändå så är jag uppe tjufler ggr o kissar varje natt. En viss MR i magen ligger snyggt o trycker på blåsan numera. Nu måste jag fråga!! Min bebbe i magen har nåt konstigt för sig känns det som.... på riktigt så känns det som han får kissrysningar, kan dom få det tro?? Han liksom skakar till lite då o då.... supermärklig känsla..... Bara det inte är nå tics! :)

Jag o Thedde (som oxå är morgonpigg) har precis käkat  mysfrulle
......o när vi e klara så ser det ut såhär. Jag gillar mer o plocka fram o göra
mysigt med tända ljus än o plocka bort när alla är klara...


Snyggt uppslag på tidningen där :('

Jag har ju som sagt var fixat o donat i de casa nu under 2 dagar, tror att jag faktiskt börjar o "boa" lite smått. Ni vet sådär inför när bebbe ska komma till oss.... I hegen nu så åker vi o hämtar spjälsängen, gör plats för den.... o sen ska ju mitt syrum fixas klart.

MEN VAFAN, jag är ju för i h-e halvt handikappad, orkar ingenting! Får ont i ryggen av lite klädvikning.... det är så sjukt frustrerande! Jag är "skrotardrottning" ju (skrotare är när man är superhaj på o få hela dagarna o gå bara genom o fixa o dona hemma). Så gissa om jag är irriterad som fan nu när jag liksom inte pallar.... Idag ska husbandet få hjälpa, jag ska peka o så får han göra.... för idag mina vänner så är ryggen ond på mig! Kom knappt upp ur sängen i morse....

JODÅSÅATTTEEEE........men annars äre bra! :/

Lyckades i alla fall byta ut mina gardiner i köket, dom som hängde är jättefina men det var nåt som störde mig i dom! Vet fan inte vad... så jag tjacka nya o hängde upp dom. O dom ÄLSKAR jag.....det är grönt, svart o beiget i dom. Passar perfa i det lite grönaktiga hemmet numera.


Ja, då ska väl jag så smått hanka mig vidare, vagga mig fram  o fortsätta skrota medan sjusovarna sover skönhetssömn!

Skrotardojjerna är på...

Cleaning projekt....

CLEANING FRIDAY.....

PUST, STÅNK, STÖÖÖÖN.....

FY FAN VA JOBBIGT!


TÄVLING!!! Vinn presentkort....

Hörni.....

Jag tänkte jag skulle utlysa en tävling.......

...en tävling i o gissa när Milo bebisen kommer ut.

Här till höger finns en ikon att klicka på så kommer man direkt till tävlingen, den som prickar närmast kommer att vinna


PRESENTKORT PÅ JC, VÄRDE: 200KR


KLICKA PÅ IKONEN OCH VAR MED O TÄVLA!! :)


Hästnäsborrar och lermask!

Igår blev det bara en massa fixa o dona med tvätt o taxiservice..... ja skjutsa ungar o karl över halva byn.

Fotbollsträning
Ridning
Läxläsning
Lovat titta på ridningen

....stod de på schemat....

Här har vi han alldeles lycklig med sin favvohäst Sickla!!Själv noterade jag att Sickla hade väldigt stora näsborrar när hon precis gäspat.
O hörrni, det sjuka är att när tränset ska på så börjar dom gäspa...betyder typ: "Could´´t care less"Näst sist där i gröna tröjan....


Själv fick jag ett hysteriskt skrattanfall mitt i ridningen, det var när de skulle galoppera. En utav tjejerna i Elliots grupp såg sjukt rolig ut när hon galoppera. HEMSKT att man skrattar men jag kunde verkligen inte hålla mig.... Hon satt långt bak i sadeln o liksom hoppa o small i sadeln så det nästan dåna i ridhuset. Höjden av asgarv kom när tony tittade lidande på henne o sa "AJ" högt.... då gick det inte längre, tårarna spruta o de tysta ridhuset undrade säkert vad jag skrattade åt. Jag tjööööt.... o gräääät..... o var på väg ut flera gånger då jag inte kunde sluta heller. Tony tycker sånt e kul o garvar lika mycket bredvid....dessutom öser han på lite till för o få mig till just det här...ja ni hajjar, hela situationen blir helt bisarr till slut.

Nåväl....

Hem, ta en dusch..... kleta på masken så jag skrämde slag på halva familjen.
Ni kanske fattar varför.... HILFE!!! Helst med djävulsögonen till det....


Skönt var det i alla fall....

JIHOOO .... ...

JIHOOO.... juuublaaar! Det var inget konstigt med mitt sockervärde. 4,7 hade jag.... jättebra tydligen! Så då är det den där juicen jag bara MÅSTE ha på morgonen som är boven i dramat! Jag skiter i att det bli högt en stund, jag måste få dricka juice till frukost.... THAT`S IT! O sen det här:2 ostmackor och kaffe! Får jag inte det kl. 9 varje dag går jag av på mitten..... :)

Vet inte om jag berättat det men min barnmorska är oxå gravid, och ska ha 2 veckor före mig! Hmmm....vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det känns INTE bra på nåt sätt.... igår när jag var där så skulle jag sätta mig ner o liksom förklara hur jag mår.

"BRA", sa jag kort o gott.

"Jamen" sa hon "det är ju här du ska tala om hur du verkligen mår"..... och hur puckat känns det då tror ni??? På andra sidan bordet sitter en annan flodko o är andfådd precis som jag o så ska jag sitta o beklaga mig! Näää, det gick fetbort.... jag klagar inte speciellt mer än att man vill ha kolla på att alla sammandragningar o ilningar i pullan är som det ska!?

Hon ska i alla fall sluta nu snart o då får jag en annan barnmorska....problemet ur världen o faaan va jag ska klaga! :)

Hörrni, gick på nåt igår.... gick på reklam o köpte sånt härEtt slags sandpapper som ska ta bort hår. Det söööög ju! Det enda det gjorde va o riva sönder så man kände sig lite skinnflådd. Meningen är att det ska "slipa" bort håren..... armarna brann kan jag säga. Testade lite på armarna.....hade tänkt att man kanske kan slipa lite bikinilinje och ben. Det gick åt helvete....jävla skitgrej!

Masken däremot ska jag ge en chans i dagarna....djuprengörande, har hört att den ska vara bra. Vi får väl se...

Ska i varje fall köpa vaxstrippar nu så jag blir av med allt hår som inte ska vara ett tag, husbandet får hjälpa till...annars kommer väl blygdläppar och armhålor följa med i vaxstripparna! Jag har ju t ex inte sett min snipa på flera månader, jag liksom chansar när jag fixar bikinilinjen. För o inte snacka om benen... svarta långa hårstrån lite här o där när man kollar nära. HUUUUU....*spyyyr*. Nu är det 9 veckor kvar till beräknad ankomst på bebben....måste ju fixa till underredet där nere så man ser lite proper ut.

Förresten... nån som har idéer på hur man får en sån här katt att gå ner i vikt och ändra dygnsrytm på. Han vill bara ligga inne o sova på dagarna när jag är ledig...sen ska han soringa ut o in på nätterna så jag fan blir galen! Är man inte pissnödig så vill katten in/ut! SUCK....Här har han precis druckit ur parasollhållaren.....mums!

Hur stora idioter är folk egentligen?

LEEEDIG!!

Javisst, igår halvdag...torsdag, fredag ledigt! Det svåra med att va ledig är att verkligen att försöka vila och slappna av vilket denna ledighet faktiskt är till för.... men, ursäkta..... hur lätt är det??? Huset behöver städas, kläder tvättas o vikas.... jodåsåatteeeee...vila??? Skulle inte tro det...

I morse väckte jag minigrisen Elliot lite tidigare, han behövde klippas.... tyvärr var jag inte så smart o ta en före o efter bild! Trist.... för det hade vart rätt skoj tror jag! Hans frilla innan var ingen lek.....jeflar i gatan vicken frippa killen vägrat klippa sig till! Efter en liten tår eller två så blev han väl hyfsat nöjd med  den nya frisyren....

IDOL igår, tänk o få backa tillbaka bandet sådär en 15 år....ha värsta bästa grymma rösten o sätta sig fram juryn o dra av sin låt..... som hon här gjorde igår: ANNAVilken grym känsla..... MY GOD!! Fick en liten Amanda moment när jag kollade på det här igår!

Sen kan man ju oxå ha NOLL självrannsakan och jäkligt taskiga polare som låter en göra en audition när du heter: SVENTa bort mig, jag skäms..... ge mig världens största kudde o ha i fejjan när nån gör såhär!! VAFAN..... på riktigt?? Var HAN på riktigt? Eller drev han med juryn.... asså..... shit!!

O sen kan jag ju faktiskt inte rå för att jag lackar ur när en grabb/brud med NOLL inlevelse, NOLL utstrålning, NOLL röst, NOLL koll på stil ställer sig o tror på riktigt att dom är bra?! Vafan är det för fel då? Hur ser dom på sig själva? Detta är för mig totalt ett mysterium..... pinsamt!!!

Så vare med det.... nu ska jag börja städa lite! SNARK!

Glömde nästan...

Idag kl. 11 ska jag till barnmorskan igen o kolla mitt sockervärde som låg för högt igår när jag va hos henne! Mitt har vart högt nu 3 ggr i rad, men jag har oxå druckit massa juice 3 ggr i rad och det kan höja sockerhalten en hel del. Inte så konstigt....

Jag får äta nåt fram till halv tio, sen ere kört...så nu måste jag koka kaffe o äta min macka som jag brukar göra vid 9.

Håll tummarna för att det är juicen som gjort det.... vill INTE ha nå graviditetsdiabetes nu!

BIG BANG

Gomorrn!

Fick precis ett samtal från Thedde:

"Mamma, en -95:a och RIX FM säger att jorden kommer gå under klockan 3 idag..... "

"Nej, inte riktigt så gubben, dom ska göra ett expriment idag som kan liknas vid BIG BANG men i miljoner ggr mindre skala" svara jag....

"Ok, då vet jag".... svara han o lägger på.

Hörde att hans kompisar va bredvid, då är man ju såklart lite tuffare....

Sen ringer det igen...

"Mamma, jag är orolig.... kommer jorden gå under?"

Jag som inte har tid att följa nyheter mer än på radion just nu kollar snabbt in aftonbladet.se o läser lite innantill.... o sen avslutar jag med att uppmana honom att ta upp det här med sin fröken..så kan hon förklara vad det är som ska hända!

Plutten


POSH NYA FRILLA!

Såg att POSH lagt till med en ny frilla!Jag tycker ärligt att hon va riktigt söt i den här looken!! Min gubbe skulle dock slå ihjäl mig om jag klippte mig kort..... så var det med det!

Kaffefläcken!

Detta är ingen bild där jag ska visa er mina rattar..... det är i varje fall inte meningen! Däremot så vill jag visa er hur slaskig man blir som gravid! Inte en dag går utan att jag spiller på mig själv, inte en endaste dag....... SNARK! Detta är kaffe....käften bara öppnade sig o ut rann kaffet!

Fräscht va?
Sen tänkte jag visa några bilder från Elliots rum.....den stora ankan kanske känns igen
från i somras. Den vann vi på Liseberg, den har Elliots kläder på sig numera och
får vara "mamma" under nattetid. Nån som ligger nära alltså.....
Å så lilla databordet. Hästaffischer ska vi köpa fler av... svartvita som ska ramas in.
Elliot är ju en ridkille..... o ÄLSKAR hästar! :)Snart snart är vi klara därinne, men han verkar redan trivas bra! HÄÄÄRLICH!!

C´mon and svett....

Angående natten som gick.....

TRUMVIRVEL!!!!! Daaamtadaaaaaaaaa.............

Elliot sov i sin säng hela natten!!! Hajajr ni?? Han gick o la sig där själv, somna nästan direkt o sov till morgonen när vi väckte honom!! HALLLLEEEELLUUUUJJJJAAAAAAAAAAAAAAA!!! Vi är såå lyckliga....o han själv oxå! Plutten, han va så stolt över sig själv!

Sen så är ju jag den mest svettiga gravidos-kvinnan som går i ett par skor! Måste ha fönstret öppet som fan i sovrummet, ingen liten glipa liksom utan rejält tilltaget öppnat fönster! Gubben håller på o fryser sönder sig när vi väl ska gå o lägga oss....

I morse hade myggorna haft fest på hans arsel som han uttryckte det..... men, om han ens skulle försöka stänga fönstret skulle jag lappa till han! Ge fan i mitt öppna fönster!!!

// Svettstina

Tonåringar

Igår kväll hade vi en klubbkbäll på Intersport, en kväll med extraerbjudanden till vårt lag, pojkar -96. O ni vet...att då ha med sig en 12 åring som typ vill ha ALLT i hela butiken kan vara lite påfrestande.

Jag = trött, gravid, ont i ryggen med en sjujäkla kort stubin.

Han= tonåring.

SUMMA = VÄLDIGT DÅLIG KOMBINATION

När han slutligen stod o sa "Men mammaaaa...snälllaråååååå" o höll i ett par BJÖRN BORG tjejtrosor fick jag nog. Han såg bara Björn Borg, han såg inte ens att de va tjejtrosor.... snacka om o va sugen på märkeskläder liksom.

Vi drog från butiken utan o köpa en endaste pinal, nåväl.... jag beställde en overall till han.

Stor diskussion i bilen bröt ut..... mest mamma som försöker banka in i son sons huvud att man inte kan få ALLT här i livet.... SUCK..känner mig som en bandspelare ibland.

Han insåg efter en kvarts ältande..... få se hur länge? Men de som är bra med diskussioner är att han blir så mycket snällare efteråt, kanske för att han faktiskt förstår att han betett sig lite galet.

Senare hade vi en rätt kul diskussion!

Vi såg en alkis glida förbi.....

"Usch, säger jag lite suckande...stackare.. han är nog inte många år äldre än mamma o se hur han förstört sitt liv"

Thedde sitter tyst ett tag.

"Jag tror att jag kommer bli alkoholist" säger han sen...

"Eeeh, va??" frågar jag.... "varför tror du det?" har lite svårt att hålla tillbaka skrattet.

"För att jag är så trög i skolan ibland!" svarar han.

Här märker jag att lite av det man ältat gått fram, det här med hur viktig skolan är för att man ska bli något i sitt liv.... den vanliga harangen för att försöka få sitt barn att inse att det faktiskt finns en anledning till varför man går i skolan. Sen vet ju jag att han kan bli världsstjärna i nån sport utan skolan....men ni hajjar va? Det säger man itne til en 12 åring, då är det liksom kört för all framtid!

Jag märker oxå att han är tonåring nu (fyller 13 om nån månad). Ena stunden är man kung o tror att man kan bli målis i Arsenal, andra sekunden är man värdelös o planerar att bli alkis!!

Det går fort i hockey!

Men säga vad man vill..... jag kan garva smått hysteriskt åt honom ibland. Som igår när han smällde på sig mina brillor och snacka som en skåning! Skitroligt var det..... ni skulle vart me.... :)


VARNING UTFÄRDAD!!!

VARNING utfärdad för detta tuggummi!

Mitt jobb ligger nära LIDL, så när jag behöver köpa nåt snabbt så glider jag ibland förbi där.... idag var jag väldigt sugen på något fruktigt tuggummi..ungefär som alla andra dagar! Blev totallurad av förpackningen. Det ser ju gott ut....men första raden dära borde ju jag redan ha ryggat för!! JET GUM lixom..... säger inte det rätt mycket??Det smakar i alla fall inte i närheten av frukt, det smakar nåt hemskt kemiskt framställd "vi lådsas att de e frukt" smak.

FIII FAAAN! O jag som köpte ekonomipack....

Anstränger vi oss tillräckligt för varann??

Anledningen att jag frågade er angående ansiktsbehandlingar o sånt var att jag börjar bli lite intresserad av att unna mig sånt. Vet inte om det har med åldern att göra.....klart man är skraj o skrutta ur totalt liksom. Jag vill inte SE gammal o skruttig/sliten ut fast jag fyllt 36.

Jag är direkt ingen ytlig person så... men jag ser gärna bra ut och mår dåligt om jag går längre perioder med bara uppsatt hår i en tofs o nada smink. För min del är det viktigt att få göra sig fin lite då o då.... Sen blev ju inte min karl ihop med en sminkad brutta i topform för att hon efter nåt år skulle falla ur o totalt skita i hur hon såg ut. Jag anser att det lite är upp till var och en att anstränga sig för varann. Att göra sig intressant...

Jag vet många som hittat rätt man i sitt liv o numera skiter i utseendet. Inte helt kanske men mer eller mindre..."Jag har mitt på det torra" frasen liksom. Fan, så är det ju inte alls.... klart att både hon/han vill ha nåt fint att titta på. Inte att man är hypad till tänderna 24/7 kanske, det är omänskligt.... men att man har nån därhemma som bryr sig om sitt utseende. Som bryr sig om att vilja vara fin för sin älskade. Å det är väl inte fel??? Ska man palla o leva ihop i 30-40-50-60-70 år så vore det väl fan om den andra såg ut som en skrutt för jämnan?!

Klart att de flesta män säger att de tycker sina kvinnor är fina naturliga, men jag tror inte att de sticker under stol med att de tycker sina kvinnor är fina när det gjort sig i ordning för en utekväll heller. Att det kanske rycker i brallerna lite extra när han ser den där urvackra ladyn som faktiskt tillhör honom...... 

Å såklart känner vi kvinnor att våra män är riktigt snygga när dom shejpat till sig för en utekväll....samtidigt kan ju han va det sexigaste man sett en tidig morgon med rufsigt hår o skäggstubb.

Sammanfattningsvis så tror jag ALLA mår bra med en person vid sin sida som bryr sig om sitt utseende....

Själv så längtar jag JÄTTEMYCKET efter min vanliga kropp!

* Att få böja sig ner utan o få upp maten i halsen igen.
* Att kunna ha sex normalt
* Att få på sig vanliga åtsittande kläder som inte sitter som ett bananskinn
* Att kunna ha string o se sexig ut i det :)
+ MILJOOONER SAKER TILL.... orkar inte ens räkna upp allt.

Jag ska så smått sätta mig ner o planera vad det är jag ska berika mitt utseende med sen när jag fått tillbaka min kropp! Blir det ansiktsbehandlingar av nåt slag? Blir det blekning av tänder? Blir det att göra nåt åt mina troligen ursugna pattar? Blir det att börja gymma som fan? Blir det att börja fixa naglarna regelbundet....ja vafan som helst....

Vad skulle du vilja berika ditt utseende med??


Vill man ha en rockersbebis ska man handla här!

Aaaahhh..... så coola grejer: http://www.evilout.se/.... dvs. om man vill ha en rockersbebis?!

Några exempel:

Johnny Cash bodyRamones skorRamones Body...läs texten...söööt!
Cool skötväska


COOLA VA???

Påbörjar önskelista till julen....

Efter att ha smällt i mig lite av Ben & Jerry
Cherry Garcia..GOTT..


och Marabou rulle fick jag jooooooordens halsbränna!! Alltså...jag får sån halsbränna så det känns som det brinner i bröstet, eller att jag fått hjärtinfarkt! Det gör fasen sjukt ONT!! Fick stå upp ett tag o dra i mig 2 Rennie och 1 samarin. Sen började det släppa lite försiktigt..... piiuuuuh, får nog lugna mig med sånt där gott tror jag!

Nu nåt helt annat......

Jag tänkte redan nu börja mig på en önskelista till julen........ va hos en kompis i lördags som hade en sån här:


Sjukt gott kaffe får man med en sån..... man köper till små kaffeburkar med olika starkt kaffe och olika smaker. Sen kan man brygga sig själv en kopp kaffe när man vill....är man fler så tar det inte särskilt lång tid att göra några koppar till.

Denna ligger högt på min priolista nu!!

SVULL(N)A OCH LITE FUNDERINGAR!

BURP.... vilken slappardag det blev i soffan idag....

Nu har jag ätit tacos 3 ggr i rad. Igår kväll, till lunch idag och kvällsmat.... nu får det vara nog ett tag. Typiskt oss gravidos o liksom inte ta nåt sådär lagom. Man vräker i sig av sånt som är gott.

Nu är husbandet iväg o spelar fotboll.....fan va han va busy idag då egentligen. Fasen...är det bara jag som ligger o jäser i soffan. Eeeh...JAPP! Skicka precis ett mms till han på min pussmun o en liten önskan om att få lite choklad och Ben & Jerry glass. Jag e sugen på en onyttig BOMB! Jag har ju vart lite si o sådär med det där onyttiga...mått illa av det. Men nu så verkar de gå bra, tror att hon börjar hulla på sig nu för stundande förlossning!

Gott va?? Smaken blir nog en överraskning tror jag.....
O sen ska jag mumsa....


JAVISST, det är inte mer än 10 veckor kvar av eventuellt mumsande. Sen börjar återigen mitt nya liv, promenader, tänka på vad man stoppar i munnen och äta bara nångång av det goda onyttiga.

Har några funderingar som jag behöver bolla med er bloggisar med.

* Jag är sjukt rädd för förlossningen. Vi har bokat in oss på profylaxkurs, en privat som ska vara jättebra. Där får man lära sig om vad andning och avslappning kan göra för att få en bättre och mer avslappnande förlossning. Nu är det lite kvar tills den startar o ju mer jag tänker på förlossning o ju närmare vi kommer så känner jag nästan lite panik! Ska jag ta upp detta med min barnmorska eller? Är jag rädd på riktigt eller bara naturligt förlossningsrädd? Detta är ju för fasen tredje gången jag ska göra det o ändå känner jag som jag gör...... ledsen för det.... o så känner jag att husbandet nog inte tar min rädsla på riktigt, just för att jag gjort det förr! Säg till mig.... vad ska jag göra??

* Nåt helt annat.....men undrar om ni gör ansiktsbehandlingar regelbundet?? Jag har gjort 1 ansiktsbehandling i hela mitt liv!!! 1!!!!!!!! Fattar ni? Det är dessutom år o dar sen så jag minns inte ens hur det var? Är det nåt som är värt att satsa på? Är det bra för huden, känner man skillnad, får man mer lyster??  Jag känner mig som jag bott bakom en sten i huddjungeln.....skämmit med tanke på att jag är utbildad make up artist och vet att man ska vara rädd om sin hud. Nu är ju jag det med vanliga medel....inte sånt som att göra ansiktsbehandlingar o sånt! Skumt va? Eller?? Berätta, jag vill veta allt....

Nu ska jag ställa mig upp (är jättesvullen på händer o fötter), plocka lite, förbereda ytterligare lite soffliggning framför "Ensam mamma söker".....

Puss på er o ha en bra kväll!

Magbild med snickarbälte på....

Ooops... haft mycket o stå i minst sagt så det har inte blivit så mycket bloggande hörni....

Rummen e flyttade men inte helt klara, har ju kommit en hel del i vägen i form av fikadejter, kräftskivor m.m.

Idag har jag en slappardag..... Elliot är här eftersom pappsen hans är med Thedde o lirar fotboll i Bro, fetbortamatch..... Elliot är lite seg så han får bli omhändertagen av mamma idag :-)

BLEV INGEN BLOGGDEJT  för mig IDAG!! :( Jag som haft lite av en abstinens som jag inte riktigt kan förklara, tror bara att det beror på att man verkligen gillar människorna som man vill träffa, och att dessa tjejer ger mig en massa som jag mår så bra av. O nu idag så kan jag inte få i mig av det här....då blir man liksom lite ledsen eller hur jag ska förklara..... hoppas vi alldeles snart kan ses i alla fall???

Så.... nu har jag skickat gubben till ICA o handla tacos.....vi åt det igår kväll o det var så överdrivet gott så det kn...a i mun som jag brukar säga om nåt som VERKLIGEN ÄR JÄTTEGOTT!!! T.o.m. så jag glömt av mig o sagt det när barnen råka höra.... hmmm, jag fick en del att förklara och försöka lirka mig ur. DUMMA TRUT SOM PRATAR FÖRST O TÄNKER SEN!!
I alla fall så ska jag äta det till reprisen av IDOL....

Husbandet håller på o spelar in skiva igen..... jag vet inte om jag berättat att de lagt ner sitt band. Det har dom.... en utav gitarrkillarna kände att han ville gå vidare med ett annat band o husbandet kände att han hade lite annat på sin prioriteringslista.... som den här lilla stjärnan i min mage. Så de valde att lägga bandet på is....

Dock så fick han förfrågan av ett band från Tyskland.... om att lägga sång på en utav deras skivor de ska släppa i Tyskland. Sagt o gjort, nu spelar han in .... han var minst sagt hes efter studion igår, jag fattar fan inte hur man kan sjunga flera timmar, oavbrutet..... Jag kan fasen inte ens ta en fylla utan o bli helt hes!!

Just ja... hade ju en del roliga bilder.Mage med snickarbälte på......


Mage utan snickarbälte......lite randig här o där, men som jag brukar säga
"Ränderna går aldrig ur en smäcker tiger....."

BYGGLOV À LA NINIS

Asså..det här med att vara ledig på dagarna...... jag har hur mycket som helst o göra.

I morse började jag med att fösova mig, skulle till mödravården och gå på möte om smärtlindring, brrrr...... jag blir kallsvettig bara jag tänker på att om ca: 10-11 veckor så ligger man där o frustar o spränger underlivet! :-( I alla fall så vaknade jag 7.37 och var där 7.55...va? Inte illa pinkat för en sengångare med medicinboll på kaggen....*stolt*

Mötet gav väl egentligen inget mer än jag redan visste...bara skönt o få en repetition på vad som komma skall.....brrr ryser igen...

Nu håller jag på o flyttar rummen.... tog en rätt kul bildpå mig när jag hade snickarbältet på mig. Det finns många sätt att ha på sig ett snickarbälte när man har nåt i vägen i fram.... bild kommer sen när jag hittar kabeln, ja..nångång under dan tror jag.

Nu ska jag snart ner på stan, äta lunch me gubben, fika me en kompis, sätta sprätt på mina presentkort...behöver fynda lite grejer till Elliots nya rum och vårt badrum med det nya badkaret....*KÄR*...

Puss så länge


MEN VA I H-E!!!

JAG MISSADE IGÅR!!!! *snyft* Hur fasen kunde jag göra det??????????

Snälla ni som kollat, berätta allt för mig..... jag vill verkligen veta! Hur var den nya juryn? Var det nån som var råpinsam?? Har ni redan hittat er favvo??

Går det i repris??

*bankar huvudet hårt med en kastrull nu*

Till mina läsare....

Nu är jag alldeles varm i kroppen....

...tänk att jag tror att jag är en av dem som har sveriges bästa läsare av min blogg!!

Ni ger mig så himla mycket genom era kommentarer. Ni anar nog inte..... Snacka om egoboost. O gissa om jag behöver det nu?? :)

Ni e bäst....o från djupet av mitt hjärta:

JAG ÄLSKAR ER!! Jag gör verkligen det för det NI ger mig.....

Massor med tack-kramar och en liten blomma från Niinis!Jag vet...är ju så blödig jag.....


Dravvel

Den här veckan har jag börjat jobba halvtid..... mamma o jag delar på min tjänst just nu. Vi jobbar ju i familjeföretaget så nu, såhär i efterhand så känns det som ALLT liksom varit meningen.

* Att vi fick 3 missfall.
* Att mamma ruttna ur på sitt jobb och sa upp sig o blev hemmafru istället.
* Att mamma hoppat in på mitt jobb o jobbat lite då o då. (Mamma är ekonom)
* Att jag blev gravid och det äntligen lyckades.
* Att mamma mer än gärna tagit mina sjukvik (graviditetsillamående).
* Att jag har semester sparat och att jag fr o m den här veckan jobbar halvtid.
* Att mamma tar över mitt grav-vik.

PERFA JU!!

Så idag är jag ledig o har sovit ända till halv sju, de e RÅlänge för o vara mig ska ni veta. SKÖÖÖNT....

IDAG SKA VI ÅKA O HÄMTA BADKARET....lalallallaaaallllaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaa..... är så jäkla glad för det fortfarande. Det ska kopplas i direkt o så ska jag göra myspys, bilder kommer så fort de e klart. Tänkte jag skulle lägga ut bilder på hela vår renovering oxå, (tänkt göra det i ett år snart...snaark) jag har före och efter bilder som jag tänkte visa er så ni får se hur vi slitit här!! :)

Just ja, sen har ju jag o husbandet vart o fixat barnens pappas lya. Han har flyttat så vi har hållt till där varje kväll den här vekan o packat upp kartonger. Gissar att det blir jag som sköter sånt tills det kommer in en ny flamma i hans liv. Hans mamma är pensionär med stelopererad rygg och en handled som inte fungerar med ständig värk så hon kan inte hjälpa till så mycket. Och eftersom jag är världens bästa EX och husbandet världens bästa MAN så har vi hjälpt honom i ordning. Känns bra i hjärtat o veta att barnen har fint omkring sig nu när de e hos pappa.....


Nu ska jag sparka upp gubben som måste till jobbet.... sen ska jag städa och fixa lite i vårt eget hem. Elliot har äntligen gått med på att börja försöka sova i sin egen säng. Vi får inte plats längre...han sparkar mig på magen oxå så nu sover jag knappt alls när han ligger bredvid mig. Han flyttar ner sitt rum på nerevåningen (där vi sover)... så får datarummet vara där uppe. Sen kommer ju lilla Milo oxå, men han behöver väl inte eget rum förrän om nåt år.....

SHIT VAD JAG DRAVLAR IDAG!!

HÖRT IGÅR PÅ MC DONALDS:

En kille kliver ur bilen med sin kompis utanför Mc Donalds.

"Jag vet vad du har gjort jag....fniss...."


Tandställning....

Skolfotograferingen igår hade väl gått sådär tyckte Thedde.

-"Jag har ju så jäkla fula tänder mamma" sa han lite buttert igår. "Å då vet man inte hur man ska skratta?".....

Det här med skratta på foton har han blivit hjärntvättad med av sin mamma. Jag har alltid sagt....sen förskolebilden....att han ska skratta lite på foton. Ibland har vi fått hem ett foto med ett ansträngt "mamma-har-sagt-att-jag-ska-skratta-på-bild" flinet, ibland har han skrattat så kinderna nästan stängt igen hans ögon och ibland har han bara visat tänderna. Jag själv är uppvuxen med "Le lite på skolfotot, du är så söt då..." O faktiskt så är mina skolbilder nästan snarlika med Theddes bilder..... :)

Anyway...... Som mamma till ett barn som säger att dom har fula tänder eller att nåt överhuvudtaget är fult blir man ledsen, dels för att man inte ens kan fantisera om att ens barn skulle ha nåt som var fult och dels för att han tycker att nåt på honom är så fult. Det gör ont i mammahjärtat det....

-"Men hjärtat, du har väl inte ALLS fula tänder, var har du fått det ifrån??" menar mamma helt ärligt.

-"Men det ser du väl, dom står ju ut...."svarar han buttert.

Det HÄR är fula tänder!


Då kan man inte annat göra än att säga att jag tycker han är världens sötaste kille och att han har jättefina friska tänder. Han kommer få tandställning troligen nångång i 13 årsålder. Han ser väl inte fram emot det direkt men vet att hans gom är lite trång och litegrand skjuter ut vissa tänder. Inget överdrivet harbett så....men idag är man petig med tänder, även fast det gäller barn. Jag tycker iofs att det är bra, alla vill trivas med sina tänder..... även fast man bara är 12.


Coolingar som haft tandställning
ÄNTLIGEN SÅ HAR JAG FÅTT TAG PÅ MITT HÖRNBADKAR!!

JIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...... nu blev jag så glllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!

Jag har ju haft badabstinens nu i ganska precis 1 år. Inte bada i plurret så i sjön.... utan i ett badkar. Bland det mest avkopplande som finns måste ju vara att ta ett bad..... släcka ner, tända ljus, ha på lite skön musik och bara ligga o dåsa. Jag o husbandet badade MYCKET i början när vi träffades..... typ jämt, o alltid i timtal så man fick fylla på varmvatten i flera omgångar för att hålla värmen.

Nu är vi lite olika kroppsligt, jag ÄLSKAR kokhett och han ÄLSKAR lagom (jag tycker det är med svalt!) :( Det blir lite svårt då...men efter att jag skållat honom några gånger så vande han sig vid att gå omkring med illröd rumpa!

När vi flyttade till vårt hus så renoverade vi ett utav badrummen, den renoveringen tog lite tid dåra.... o sen har det tagit tid att hitta badkar oxå..... eftersom bebis är på väg så är det inget man har lust o slänga flera tusen spänn på när det finns andra hål o stoppa det i. Vi har slagit ut en vägg till en typ kattvind, o där har vi så fint gjort plats för ett hörnbadkar.....ett rymligt så vi får plats ordentligt. Snetak med spottar ovanför så det blir ordentlig mysfaktor..... Sen kan jag känna att det är lite början av -90 tal med hörnbadkar, men jag skiter i det eftersom jag vill ha ett rymligt plus att inget annat passar på det utrymmet.

Jag har LETAT O LETAT efter ett hörnbadkar UTAN bubblor! Har hittat på BAUHAUS o det kostade 6000 spänn, men va?? För ett badkar utan bubblor....näääeh tänkte vi o sket i o köpa det!
Idag gick jag ut på blocket och kikade, har kollat där lite då o då i typ 2 månader nu.....vad fick jag se, jo  ETT BADKAR SOM BARA SKREEK...jag vill flytta hem till eeeeer! VI ringde o köpte det direkt..... 750 spänn med blandare, front o allt,  jo jag tackar ja! Äntligen ska jag få känna mig viktlös i ett badkar...vila o låta min onda kropp slappna av i det.

Det här är det:Nu ska jag göra det riktigt mysigt i vårt badrum...... så mysigt det bara går..... skulle vilja ha ett sånt här stuk typ:...men det blir nog lite svårt......:)

BESÖK AV BYGGLOV!!

HÅLL I ER NU FÖR TUSAN!!!

Idag har självaste BYGGLOV varit här och fixat 5 lampskärmar. De är utanför i ett hus strax utanför vår håla o ska fixa till det..... så en dag ringde de o frågade ifall de fick lacka några lampskärmar här.

Pappa som är är ägare av företaget och duktig fd lackerare ställde upp.... han jobbar ju inte med det numera. Den nuvarande lackeraren är en blyg finne som aldrig skulle ställa upp på nåt dylikt!

Så idag kom dom hit med kamerateam o så hon tjejen i BYGGLOV, kommer ju aldrig ihåg vad hon heter. Ingen snygg-Matte eller den där äldre tjorven dock. :)

VAD SÄGER NI OM DET?? INTE ILLA PINKAT VA?

Jag, som sitter på kontoret här var ju bara tvungen o kila ner o hälsa på tjejen.....  Hihi, hon va så himla smal. Antingen så lägger TV på flera jäkla kilo eller så har hon bantat ner sig under sommaren.

HMM..... klur klur.

Så när programmet ska sändas kan jag hojta till, då kommer min pappa vara med som hade all kontakt med dem. Han tar emot henne o så står han o lackar allt sen.....

FNISS....vi e kändisaaar nuuu...tralllalaaalllaaaaa :D


Vaselin har många användningsområden.

Goodmorning....

...i morse var det full fart hemma hos oss. Thedde har skolfotografering idag. Det letades, ströks kläder óch hårgrejs att fixa frillan med!

Såhär lät det häromdagen....

- " Mamma, vi har skolfotografering på tisdag..... tänkte att vi skulle åka o köpa ett par Lee jeans till mig innan det!"

- "Va? Ska du ha ett par Lee jeans för att det är skolfoto?"

- "Ja, o jag måste med när det ska handlas så ni inte köper nåt fult."

- "För det första Thedde så har du 2 par svindyra jeans som du kan använda, dessutom har vi verkligen inte tänkt att köpa nåt nytt till dig för skolfotot, du HAR kläder som du kan ta på dig då....."

- "MÄH"..... "ÅÅÅHHHH".......

Han har sina andra dyra jeans (tycker jag eftersom dom kostar 500 spänn) på sig nu och sin Diesel t-shirt.

Jag har en pre-teenager hemma nu. Han galopperar in i tonårsvärlden och jag ryser av blotta tanken. Hur ska han o jag komma överens de närmaste fem åren undrar jag? Helt plötsligt börjar det hagla av konstiga krav om vad som ska köpas, göras och bestämmas i familjen. Svårt....men som jag alltid sagt, i vår familj kan man bråka hårt men man älskar desto hårdare.

INTE ATT FÖRGLÖMMA, man får skratta en hel del oxå..... han är en jäkligt kul unge.

Igår skulle jag tatuera tonys lillebror.... en sjujäkla stor drake på sidan av magen. Tog ca: 3 timmar.... pust..... I alla fall, jag tog fram vaselinet som man använder för att liksom hålla ihop färgen medan man tatuerar.

- "Fråga Thedde vad han använt den där till?" säger Tony o flinar.

Jag frågar....trodde han hade smörjt in sig med det eller nåt. Men det var lite värre än så.

- "Mäh, jag använde den som gele till håret...... i flera dagar.... o den e skitbra!!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA...........


Polarn o pyret REA!

*host-host* , *svid svid i halsen*....

Men, inget att göra åt...jag jobbar på o hoppas att det snart blir bättre!

Före 3D besöket var jag o husbandet på:
Jag ville besöka Polarn o Pyret butiken för o kolla runt lite, värsta REAN hamnade vi på, köpte  massor för vrakpriser!!! Så känner ni nån eller själva ska ha bebis så dra dit vettja!!!

Sen drack jag jooordens godaste latte macchiato på WAYNES COFFEE.... om ni nu är lika nybörjare som jag på dessa kaffesorter så PROVA DEN!!! AAAHHH.....Åh, nu skulle jag nästan kunna ta en taxibeställning från WAYNES.....i hålor finns inte Waynes :-(Sjuk..... stackars mig....

*host-host*, aj ont i halsen.....

Ja, jag håller på o bli rejält sjuk känns det som, natten till igår började jag få ont i halsen, på självaste kräftskivan...jihoooo! :) Va yr o kände mig bara konstig och sådär typiskt "håller på o bli sjuk" känsla.....

Allt kom av sig, har inte tagit en enda bild som jag lovade :( Men trevligt var det fast det kändes sådär.

Jag återkommer lite senare idag!

Kram på er så länge!

RSS 2.0