Nya Nindigos RUM alster?



Ok, första koppen kaffe! Som jag har längtat. Har
t.o.m lite huvudvärk, antar att det kan ha en stor
bidragande orsak. I´m addicted....


....sådär ja! Nu har jag fått i mig mina första slurkar för den här dagen. Gott var bara förnamnet. Har suttit vid datan i flera timmar nu och börjar känna mig lite mosig. Känns så jäkla skoj allting just nu. Spännande men dock lite otåligt. Väntar fortfarande på svar angående namnet. Liiite jobbigt blev det med det eftersom jag gjort klart väldans mycket med min färdiga logo. Nu måste logon göras om och bytas ut överallt där den nu är placerad. SNARK SNARK SNARK. Men men, det enda som hänt är att det tar lite mer tid, inget annat allvarligt så man ska inte gnälla.

Hörrni, jag har kommit på en del nytt i designväg! Imorgon är det jag som tar på mig arbetskläderna och far till verksta´n. Tänkte faktiskt att ni skulle bli dom första att se det jag hinner göra klart imorgon. Jag satt i designmöte med mig själv igår och kom fram till väldigt mycket kul, en del för barn oxå. Sen funkar jag ju så att jag blir så otålig och måste sätta tänderna i tillverkningen direkt. Blir lite rädd att jag glömmer något om jag väntar för länge. Dock så finns det ritningar på det mesta som tur är.

Nehepp, nu ska jag svepa mitt kaffe och jobba undan det sista för att sedan hämta Milobebis kl 15. Därefter åker vi nog hem och lajjar loss lite innan jag ska brassa middag till resten av ungarna & karln. Sen väntar ju innebandyträningen ikväll oxå, jag har fått med mig en kompis till mig som spelade aktivt några år. SKITKUL att hon hänger på... wiieeee!


Kommentarer
Postat av: Carin

Bra att du inriktar dig på barnprylar för vi är många inredningstokiga mammor där ute, sen kan du skapa konton på alla föräldrasajter som finns där du länkar till Nindigo, great! ;)

2011-04-05 @ 22:17:45
Postat av: Ewa Svensson

Väntar med spänning på att få se dina alster :) /Kram

2011-04-06 @ 06:40:36
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad snygg du e kvinna! Hur kommer det sig att du ALLTID blir så bra på kort??! Hur gör du liksom...? :/



kramar!

2011-04-06 @ 17:59:23
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Carin: Bra surr Carin! :)



Ewa: Hihi... ja jag har precis gjort ett inlägg om det! :)



Åsa: Men hjärtat då... NÄEJ du, det finns bättre bilder och sen finns det sämre bilder. Dom lägger jag kanske inte ut här så ofta! Hahaha, puss

2011-04-06 @ 20:01:34
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback