Topplistan MAKEUP



Toppllistan på den mest sålda makeup:en på Beauty Planets hemsida är denna. Massa härliga produkter
kan jag garantera. En del produkter kommer att bringa beroende, i´m sure!


1) Lancome Hypnose mascara.
Jag har full förståelse att denna ligger på första plats. Det är en grym mascara med en kanonegenskap. Man kan måla på med den hur många gånger som helst utan att det blir klumpigt. Den håller fransarna separerade ändå. Ger längd och volym och jag tycker att dom här doftar gott. MUPPIGT? Yes.

2) Yves Saint Laurent concealer (Touche Eclat Radiant Touch). En grym concealer med pensel som Du kan ha i hela asniktet. Röda näsvingar, mörka ringar och andra blessyrer blir ett minne blott med den här. Finns i fyra olika färger. Att tänka på: Inte använda för ljus concealer, vet inte om ni sett att vissa ser ut som tvättbjörnar runt ögonen. Det är när man använder för ljus concealer, Eva Longoria brukar göra det har jag sett. :)

3) CLARINS Beauty Flash Balm. Jag tycker ju kanske att denna skulle ligga på första plats. Den här grejen är AMAZING! Den kallas oxå för discokrämen. Den har en snabb upplyftande effekt och ger en gudomlig lyster samtidigt som den stärker ansiktskonturen. Klappa in ett tunt lager som en primer under makeup, vänta några minuter och applicera sedan makeupen så har du tagit bort många vaknätter och slitenhet i ansiktet.

4) MAX FACTOR Masterpiece Beyond Length Mascara. En mascara med en glimmereffekt på andra sidan. Det är alltså en vanlig mascara som förlänger upp till 70%. Sedan väntar man någon minut för att när det torkat applicera en skimrande highlighter för fransarna. Jag har aldrig provat denna, däremot har jag testat vanlig skimrande ögonskugga på fransar och det ger en riktigt häftig effekt. Just den här färgen ovanför tror jag stenhårt på.

5) Elizabet Arden Summer Escape Beauty bag. Den här är nog en dröm för mig som älskar Elizabeth Ardens produkter. Det är ett sommar set med massa härliga produkter, och som om det inte skulle räcka får man en väska och kepa! :)  För övrigt så innehåller det Eight Hour Lip Protectant Stick SPF 15 (fullstorlek), Exceptional Lipstick i färgen Starlight (fullstorlek), Pretty Body Lotion 100ml samt Makeupkit med 6 ögonskuggor i fina färger och 1 rouge/skimmerpuder.

Inte tokiga grejer alls detta, dessutom finns det alltid till lite bättre priser på just Beauty Planet.

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Därifrån har jag handlat & varit nöjd men helst klickar jag hem från Tradera :-)



Ha en fin fredag

KRAAAM

2011-04-08 @ 15:18:39
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: ulrica

Touche Eclat använde jag i många år innan jag började köra enbart i.d bare Minerals. Den är kalasbra!



Ifrån Clarins har jag en ögongelé som faktiskt hjälper mina eländiga påsar under ögonen att bli lite mindre, den rekommenderas varmt!!



Kram och trevlig helg :)

2011-04-08 @ 16:18:46
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback