God eftermiddag Sverige. Det är så

5c07736c1b2eeebfd2e628f15dcd7477.png

God eftermiddag Sverige. Det är såhär dax jag brukar ha min grinigaste period på dagen. Idag är ingen skillnad,men nu när mamma håller på o lajjar med mig här i bilen så kan jag ju bjucka på ett leende. Men nu ska vi hem och då jäklar ska dom få veta att dom lever! :-)


Idag har Milobebis fått sina allra

552102b7b4783299d50fd958f04e7b04.png

Idag har Milobebis fått sina allra första ordentliga skor!


VÄGNING IDAG!

 

Jaha.... då har vi vägt oss idag då! Det går sakta som faaaan...men åt rätt håll! Jag har slarvat lite under veckan men jag försöker hålla mig till naturdiet numera, mådde inte så bra av Cambridge tyvärr! Jag byter ut de flesta mål mot naturdiet och så äter jag ett LCHF mål på kvällen. Äter jag mer än det så äter jag alltid efter LCHF! I helgen gottade vi oss lite då vi var ensamma hemma.... mums, och då går man ju inte ner så mycket :(. Men man MÅSTE få göra det, det här kommer ju vara ett sätt att lvea sen när man nått sin målvikt och då måste väl gottandet ingå. Skillanden nu är jag inte äter så mycket av det goda.....

Jag har inte fått vidare värst ordning på min motion ännu. Det beror ju på den förbannade uttjatade tanden. Jag får värre värk av att motionera, då bultar det riktigt jäkligt i den och det vill jag försöka undvika till den är ute. Imorgon har jag tid hos tandis, 13.40 ska jag vara där. Jag trodde de var idag men hade tagit fel på dag.. såklart!

1,5 kilo minus sen förförra måndagen. Jag får vara nöjd med det lilla.... jag fortsätter kämpa på mot det magiska strecket 60!


Nu hämtar vi hem husbandet. Mamma

0-34e79788ebc7f67a4cfae5fd53147e42.png

Nu hämtar vi hem husbandet. Mamma kör, Milobebis sover och jag bara ÄR. Sitter bara o slötittar ut på vår fina natur. Att få sitta med i bilen när någon annan kör en lite längre bit är helt klart underskattat. Det är så skönt att bara sitta och inte kunna göra nånting annat än att sitta och bara vara. Ibland säger jag till husbandet att vi ska åka bil...o såklart så kör han! Tycker ni om att åka bil?


Mina joggingskor står på ett golv,

0-2612df5f54fce63cf4822bb216eb5436.png

Mina joggingskor står på ett golv,inte på en tjejmil. Jag är jätteledsen för det men omständigheter kring min tand,min sömn och mina möjligheter gjorde att de inte var möjligt för mig att ställa upp. Det är ett rent fittskit och jag är riktigt ledsen för de...men de ville sig inte i år. Imorn är en annan dag,och jag hoppas att tandis hjälper mig att bli av med den "vidriga-jävla-tandvärken-och-den-här-jävla-kuk-tanden". Förlåt...men jag är inte människa idag. Ledsen,besviken,jättetrött,arg,deppig....


Första natten avklarad!

Guten morgen... som man säger i Tyskland! :)

Jaha, första natten är avverkad. Kan säga att mina stora grabbar är MEST påverkade av husbandets frånvaro. Igår kväll betedde sig båda som yra höns och kunde inte alls hitta sin "roll" i ett husbandsfattigt hem. Dom ringde till sin pappa båda två.... självklart ringer dom sin pappa i vanlifa fall oxå men inte 10 en fredagkväll. Jag slumrade i soffan efter vi hade ätit, vaknade till och såg direkt på Thedde att OK, här var inte allt riktigt som det skulle!

"Vad är det?" frågade jag.

"Mmmm.... jo alltså, ja undrar lite hur det kommer gå inatt? Kommer Du vakna av Milo?" undrade han.

Okej.... här har nog mina grabbar missuppfattat hela grejen. Är det nån som vaknar av Milobebis så är det jag. Jag vaknar när han vrider på huvudet men förstod ändå att bakomliggande orsak till oron var avsaknaden av husbandet.

"Hjärtat, mamma vaknar ALLTID av Milo!" lugnade jag honom.

"Ja, alltså...det förstår jag väl men det känns som Tony liksom är som en nattvakt här hemma!" svarade Thedde.

Jag förstår PRECIS vad han menar. Jag är kvällstrött och somnar ofta tidigt i soffan när vi tittar på TV, ibland innan grabbarna går och lägger sig. Husbandet är alltid vaken sist av alla och liksom roddar ihop så att alla sover gott, han älskar att vara vaken länge på kvällarna. Och jag älskar att han är vaken och jag kan ligga tryggt i soffan och snuggla.

"Mamma brukar vakna först av Milo och jag tror inte det kommer vara nån skillnad nu heller. Du kan kan gå upp och lägga dig i lugn och ro....mamma fixar allt med Milo" sa jag.

"Behöver du ingen hjälp av mig alltså?" undrade han.

Men va? Jag tror att husbandets ord satte lite skruv i huvudet på honom. Det var nämligen såhär... Thedde sa lite på skämt sådär att "Hur ska vi klara oss utan dig Tony?"
"Jo, nu får du vara karln i huset och hjälpa till lite." svarade husbandet.

Han tog honom på orden!

Det här gör mig bara väldigt varm i själen. Förstår ni hur mycket mina barn (som inte är husbandets barn) respekterar och älskar honom. Jag har ju liksom levt alldeles själv med dessa barn en gång i tiden, men det är ett minne blott. På kvällarna är det husbandet som är tryggheten. Inte jag....

Vilka vanemänniskor dom är. Dom är vana att husbandet sköter kvällarna och jag morgnarna. Blir något annorlunda så är dom oroliga och tror att allt bara ska falla samman när vi inte gör som vi brukar! Att jag inte ska vakna av Milo på kvällen för att husbandet brukar ta Milo på kvällen när han är vaken. Dom är oxå väldigt oroliga om jag ska bort någon morgon, eller bara tar en promenad.

"Mamma, hur ska Tony vakna nu när du är borta?" undrar dom. "Hur blir det med frukost och våra kläder?"

Ja ni hajjar... ganska roligt det där!

Uppdatering 5 minuters metoden:
Milobebis somnade som en stock klockan 7 igår kväll, vi behöver inte klappa på huvudet eller sjunga. Vi hinner knappt det för han somnar så fort. För oss har verkligen det där med att gå ner på 2 sovlurar funkat kanon. Inatt vaknade han 1, 3 och 5. Klockan 1 var det lite napp och täcke, klockan 3 var det lite välling o blöjbyte och klockan 5 var det lite välling igen. Han sover fortfarande och klockan är snart kvart i 7. Nätterna är bättre, men inte helt bra än. Vi ska flytta ut Milobebis till ett eget rum nu och hoppas att vi kanske slipper även dessa uppvak framöver.
Idag har vi fullt upp... Jag har en brudsminkning, sen fyller husabandets bror år så då ska vi dit. Sen vill mormor och morfar ha besök av grabbarna så WELL......vi kavlar upp ärmarna och tar tag i den här dagen.


När man är ensam hemma utan husban

0-6d6091b3b970502de2a9e0e59c5a2efb.png

När man är ensam hemma utan husband får man vara lat och köpa mat.


KLM is da shit!

Halloj.....

....jaha, då har jag inte sovit sen klockan 3 inatt. Milobebis kanske kände på sig att pappa skulle åka klockan 4. Milobebis somnade om men inte hans mamma, skitsamma.... that´s life, jag hade inte förväntat mig en sovhelg som sagt!!

Husbandet åkte och hade FLYYYYT när han kom till Arlanda var tanken att han skulle åka med KLM och mellanlanda i Muchen. Det var fullbokat så det blev SAS direktflyg och landa 2 timmar tidigare än beräknat. Han fick oxå 1500 kr från KLM att uttnyttja längre fram. Och som ni vet så åker vi till Tyskland i november då husbandet och hans Grand Massive ska göra ett TV framträdande och sen var det nåt radioprogram. KANON av KLM!!!

Han flyger just i detta nu....

.......och jag städar så svetten lackar och Milobebis jagar dammsugaren! Han tycker den är kul... han tycker så olika om alla dessa hushållsmaskiner. Micron är man rädd för, dammsugaren älskar han för att vara hysteriskt nyfiken men JÄTTERÄDD för tvättmaskinen!!

Nu ska jag fortsätta.... PUSSNågon mer än jag som älskar dessa

0-6e2ccb65c28ea7d2c2bf71e2ce57fc4a.png

Någon mer än jag som älskar dessa skal?


Ensam i helgen.... :(

Det är med en liten klump i magen jag sitter här och bloggar. Jag har inte berättat det för er men mitt husband åker till Tyskland inatt. Han ska dit och spela på en festival som heter Wacken South. Kreuth heter staden och den festivalen besöks av ca 40 000. Där ska mitt lilla husband spela med sitt band Grand Massive. Det här är stort, RIKTIGT STORT för lilla husbandet. När frågan kom skrek jag rakt ut att SJÄLVKLART så skulle han tacka JA! Såna här erbjudande kommer inte på löpande band! Jag är så STOLT och så jätteGLAD för hans skull! Han är bäst och en jäkligt grym sångare med riktig känsla i rösten!

Här hemma har INGENTING varit sig likt de senaste veckorna/dagarna. Jag är URLESS på stoner-rock och längtar efter ett riktigt eurodisco sound som riktigt vibrerar och dunkar i mitt bröst. Jag vill se E-type slänga med sitt 80-tals hår och hans pattbrudar dansa trosorna bak och fram..... jag vill ha en enkel låt som "SET THE WORLD ON FIRE" eller varför inte "This is the way" eller varför inte lite Haddaway!?

Husbandet har de senaste dagarna varit iförd gammal vanlig hederlig CD freestyle och så har han övat låtar och texter dygnet runt...i badet, till filmen, på promenaden, vid gungan....everywhere! Han har varit nervös och han har planerat, funderat, grubblat m.m. Mitt i det här har vi försökt få Milobebis att sova hela nätter, jag har haft tandvärken från helvetet och grubblat över min egen framtid.

OOOOH MYYY GOOOOD!! Jag är så fucking glad att den här helgen äntligen är här! Det innebär att husbandet åker till Tyskland och får den här festivalen/spelningen överstökad, på söndag ska jag avverka den där tjejmilen..... blir nog mest gång...men ändå och på måndag har jag tid hos tandläkaren för att ta ut den här jävla FITT-TANDEN!!!! Hon får slå ner mig i värsta fall... men den jäääääveln ska ut på måndag.

DOCK.... så har jag klump i magen för att husbandet ska åka. Jag gillar inte att sova själv, tycker det är hemskt och alldeles onödigt. Varför sova själv när man kan sova tillsammans? Jag kommer troligen inte sova alls i helgen...... tur att de stora grabbarna är hemma med mig! Det underlättar i varje fall kvällarna då jag har sällskap av dom.

Ikväll har vi myyyys. Vi ska äta tacos. Vi har köpt mörk choklad och massa goda nötter som vi ska mumsa på. Sen ska jag nog sitta nära nära hela kvällen.... jag kommer sakna honom så mycket. Låter kanske larvigt med en liten helg, men vi är ALDRIG ifrån varandra. Vi har vart ifrån varandra 1 långhelg och 1 vecka sammanlagt. Sen är allt så annorlunda när man har en liten hemma.... jag är lite larvig oxå men sån är jag.

Snälla.... kan inte ni hålla mig sällskap här inne så jag inte känner mig så ensam i helgen???När jag gick upp nyss så var de in

7903af7d02771c612da305496f4b4cea.png

När jag gick upp nyss så var de ingen hemma. Men så dök de upp,hade vart och köpt frukost och Milo höll i det här kortet till mig. I det står det: Godmorgon världens vackraste mamma och fru. Vi älskar dig och vill att du ska veta att du betyder allt i världen för oss. Förlåt för att du inte får sova mamma,men så fort jag somnar så är det enda jag kan tänka på är att vakna så snabbt jag kan för att få se dig...min vackra igen. Då blir jag glad och vill kramas,ska försöka ge dig en puss när jag lär mig oxå. Älskar dig mamma, Milo o pappa.
Jag började gråta jag...


Godmorgon...vilken skönhet va? Hel

0-6b9e7d8b2b420af2a3ae99af98109a3f.png

Godmorgon...vilken skönhet va? Helst den där röda saken på min haka,den är inte nådig och troligen den största jag haft. TACK snälla snälla ni för alla dina gratulationer! Ni är för goa allihop. Idag ska vi ha vår mysdag,det var så mycket annat igår så vi tar det idag. Husbandet åker till tyskland imorn,berättar mer om det sen. Puss på er och all kärlek...


3 årig bröllopsdag!!!

Idag..... för 3 år sedan äktade jag mitt husband till ÄKTA MAN!! Kl: 16.30 ringde bröllopsklockorna och en utav mina absolut största drömmar blev VERKLIGHET!! Upplevelsen i kyrkan var en utav mina mest rörande ögonblick i livet. Så mycket som vi kämpat för att det skulle bli Du & Jag. Att min pappa, som absolut inte ville acceptera mig och husbandet som ett par till en början,  ledde mig till altaret var så överväldigande att jag knappt visste hur jag skulle hantera alla de känslor som kokade i mitt bröst. Jag ville gråta, skrika, skratta......  När min pappa skulle lämna över mig till husbandet så tryckte han min hand och frågade: Klarar Du dig nu? Mina tårar rann.....

TONY KRISTIAN HERMANSEN.....
jag älskar Dig mer för varje dag, Du gör mig hel och lugn i min själ.
Du är mannen i mitt liv och jag kommer älska Dig tills hjulen trillar av!!!


Uppdatering 5 minuters metoden!

Godmorgon....

...uppdatering 5 minuters metoden!

Igår var vi då nere på 2 sovlurar under dagen. Det gick över förväntan och han sov ordentligt när han väl sov under dagen. Igår kväll var han STENTRÖTT igen efter ett långt bad. Han knorva i 5 minuter sen sov han, vi behövde inte klappa på huvudet alls utan han låg och sjöng sin lilla sovsång en stund och somnade sedan enkelt alldeles själv. Under natten har han vaknat till men somnat om själv. Halv 5 i morse fick han välling och somnade sedan om till 6. Som ni hör så funkar det ju kanon det här, i alla fall hittills!

Hoppas bara det fortsätter.....

Vår minikräftis!

Lite bilder från vår mysiga kräftis vi hade i lördags. En spontangrej blev det och väldigt lugnt men förjäkla GOTT!!! MUMMA!!! Lasse & Bea som var hos oss driver ju restaurang och är jätteduktiga på allt gott i matväg. Skulle vi ses oftare skulle jag lätt rulla fram....

Hon längst upp till höger är verkligen Lasses dotter! Det känns helt sjukt att han har en så gammal dotter... sen var såklart exet Magnus med ungarna här.

Tog en bild på husbandet...kolla in ögonfärgen!!!
Det blev en trevlig kväll med massa god mat och snack till midnatt! Ute satt vi oxå, antar att det var sista sommarkvällen vi kunde sitta ute. Nu burrar vi in oss i 9 månader och så kör vi igen sen.... uppiggande va? ja, alltså 9 månader känns ju inte alls långt bort nu?! :(

Uppdatering 5 minuters metoden!

Ok, tänkte jag skulle uppdatera er angående 5 minuters metoden, ja för er som är intresserade. Vi kör den nu. Vi började igår på förmiddagsluren. Det tog 20 minuter så sov Milobebis som en stock. Han vaknade dessutom till en gång men somnade om på egen hand. Det har ALDRIG hänt. Nu kan det bara ha vart en lyckträff men ändå. Han sover dagslurarna i sin säng nu så gott det går, hittills har vi fått vagna och vagna och vagna och vagna och vagna! Självklart kommer han att få somna i vagnen framöver oxå men i sängen när vi är hemma!

Sedan har vi hela tiden minskat hans sömn under dagtid. Förut sov han 4 pass per dag, ca 1 timme åt gången men ibland bara 20 minuter åt gången. Nu har vi kört 3 sovpass per dag i 3 veckor för att idag gå över på 2 sovpass per dag. Då får man alltså stretcha tiden de är vakna mellan varje sovpass. Milobebis klarade 2 timmar i sträck förut, nu klarar han nästan 4! Idag kommer det krävas o hole lot av mig under dagen för att hålla honom vaken. Tur att morsorna ska ses idag...då blir det säkert lite lättare!

Igår kämpade vi på jättebra. Det blev en hel del gunga igår, han älskar att gunga och kan sitta i sin gunga i timtal om han bara får. Vi höll honom vaken till 8 igår kväll, då hade han vaknat halv 4 från sin eftermiddagslur. Grejen är att all läggning blir 1 miljard gånger lättare när man håller ut på vakentiden. Igår kväll la vi honom och han brukar knorva ganska länge på kvällarna och man får klappa på huvudet och sjunga "Sov du lilla videung" 47 ggr. På 5 minuters metoden lägger man dom bara ner och så ska dom somna själva, går in var 5:e minut för att kolla till dom och säga att nu är det dax att sova. SOm om Milobebis hajjar det men i alla fall! :). Igår kväll la vi honom utan att klappa på huvudet. Han knorva...men för sig själv. Han var så trött så han nog inte förstod att han knorva. På 20 minuter sov han. Inatt har vart en BRA natt! han vaknade kl 1 och kl 4. Endast vaknade till och fick lite välling och en bytt blöja (det förespråkas INTE av 5 minuters metoden men vi gjorde de i alla fall) och sedan somnade han om direkt efter. Det brukar han inte heller göra utan kan knorva i 1 timme åt gången.

Nu alldeles nyss så la vi honom för sin första lur som brukar ske MYCKET tidigare. I morse vaknade han 6 och har fått vara vaken sedan dess. Jag la ner honom i spjälsängen och han somna DIREKT!!! Han bara la sig på sidan, blundade och så sov han. WHAT???? Det har heller ALDRIG hänt!!! Det är helt sjukt....

Det känns JÄTTESKÖNT att det känns som det går åt rätt håll igen. Vi är rätt slut nu och känner att vi alla skulle må så bra om Milobebis sov hela nätter utan stopp! Nu har vi kämpat lite under hela husbandets semster men har väl lagt i en extra växel nu den sista veckan här.

We keep up the hope for a hole night sleeping baby!!! AMEN!!!Vem är Du i kassan på ICA??

Vad kollar ni på i kassakön??

Ja, alltså när ni står i kassan på ICA eller någon annan mataffär?

Jag är en GLOAPA. Jag glor så jag nästan rodnar när jag kommer på mig själv. Det är absolut inte för att vara elak eller så utan jag är bara så faschinerad av alla människor. Hur dom ser ut, vad dom har på sig, hur dom beter sig mot varandra, vad dom pratar om. Jag tittar oxå i deras varukorg..... och vet ni? Man kan dela in alla i små kategorier.


Sportige Stefan handlar minimjölk, kycklingfilé, grönsaker, bubbelvatten naturell, bananer kanske en och annan gainomax i korgen. Han köper kanske en fitnesstidning, tar kön för lång tid gör han några armhävningar, är det ont om plats blir det tåhävningar.
Feta Fia har köpt massa chips, jordnötter, creme fraiche, grädde, flintastek, stora korvar, läsk i lass, socker flingor, olika juicer, olika godis och oftast flera påsar av samma sort, sen roffar hon åt sig av smågodiset så lördagsgodissugna ungar flyger till höger och vänster när hon stöter till dom med sin 1 meter breda häck! Slutligen hämtar hon en bal med toapapper eftersom hon skiter så jävla mycket av allt socker hon stoppar i sig.
Trädkramar Tove har köpt allting ekologiskt, sen har hon massa konstiga groddar, fågelmat och slutligen qorn i maxipack i sin korg. Dessutom köper ju inte hon vanliga O.B när hon har mens utan då blir det thépåsar med grönt thé som får bli stopper.
Mamma Mia har sin varukorg belamrad med barnmat, tops, blöjor, röd-i-stjärten salva, toapapper, maxipack av det mesta i matväg, drickaback, hello kitty schampo, turtles tandkräm och slutligen en "stressa av" skiva som hon fick med tidningen må bra. Det roliga med mamma Mia är att man inte ser henne bakom varukorgen för den är så inihelvetes full med prylar!
Singel Sigge har endast färdigrätter i sin korg, ni vet 5 för 75 kr. Sen har han toppat med några rakhyvlar, en Axe och lite grovsnus. Han sneglar lite försynt vid porrtidningshyllan men vågar aldrig ta en tidning. Kondomer har han försökt sig på att köpa några gånger men det slutar alltid med att han frågar "Har ni ko...........kosnötter?"
Gourmet Göran
väljer delikatesser. Det är bara fina ostar från ostdisken. Han skulle ALDRIG köpa frysta räkor eller kräftor utan här är det färskt som gäller. Ju konstigare prylar man får från deikatessdisken desto bättre. Skulle det finnas rysk kaviar på ICA skulle han köpa 3 burkar istället för en...sådär bara för att! Han har en blå blazer på sig, gråa tinningar ocg solbränd. Han tittar alltid ner på sina medmänniskor eftersom dom är lite sämre än han.
Smala Sally ser man bara i kiosken utanför ICA....smala Sally handlar inte mat för smala Sally äter inte förstår ni. Hon lever på luft och lite vatten. I kiosken handlar hon endast trisslotter. Hon hoppas på att hon ska vinna lite pengar så hon kan göra den där fettsugningen av sina tinningar. Hon tycker dom är i fetaste laget.

Själv är jag nog mamma Mia blandat med feta Fia!

Vem är du??

Leverfläcken!


I morse var jag och kollade en leverfläck på ryggen som 2 personer sagt till mig att kolla upp! Husbandet och Milobebis följde med som vanligt när jag ska på sånt här! (Han har ju fortfarande semester...) Jag är en smula hypokondrisk *host* *host* en smula.....men i alla fall!

För det första har jag bytt husläkare för den vi hade tidigare var FAN INTE KLOK! Har hört det från fler oxå....
Den läkaren jag fått nu var helt fantastisk. Hur cool som helst. Jag vet inte men jag tillhör nog den sorten som känt att läkare ska se ut som små proffessorer med kantiga glasögon, grått hår som sitter och hummar pch pratar oförståeligt i termer från läkarvärlden för en annan. Det har känts som att en sån läkare har man mer tillit till. 

Den här läkaren var INTE ALLS sån. Han var ung, han var cool, han skrattade och skämtade med oss och pratade så man förstod! För det första så kom vi dit, ställde oss i receptionen och väntade på vår tur. Då ser jag att det kommer en snubbe gående i jeans och en grön sån läkarskjorta i lite modernare stuk. Han glider in till receptionen och snackar om att han är lite trött.... husbandet som inte kan hålla käften bland folk eftersom han är den socialaste personen på denna sidan ekvatorn var ju givetvis tvungen att kommentera med att "DET ÄR MÅNDAG, DU FÅR VARA TRÖTT" med hög röst. Han tittar på mig och säger att jag hade alldeles rätt.

"Nämen" säger receptionsdamen. "Det var ju mannen som sa det!" skrattar hon. "Hon har väl ingen basröst heller" fortsätter hon.

"Det är ju måndag" brummar jag med mansröst och så skrattar jag så jag nästan kissar på mig för att jag var nervös!

Alla skrattar och så säger jag vad jag heter och att jag har tid 08.15.

"Det där är din läkare" säger receptionsdamen och nickar åt den där trötta coolingen i jeans.

"Åååh neeej" säger jag! "Då går jag hem nu" fortsätter jag och så fortsätter jag skratta, sådär nervöst skratt.

"Jag ska ta väl hand om dig" säger läkaren och klappar mig på handen.

Här visste jag inte riktigt vad jag skulle känna?! Vadå? En ung läkare i jeans.... ska han se om jag har cancer i min leverfläck? Det går väl inte..... Var är den hummande proffessorn?

Han kollade fläcken....

"Ingen fara alls med den" sa han. "Men Du är ljus i huden och om Du solar massor i framtiden så kan Du utveckla hudcancer" fortsatte han!

Ljus i huden, jag som tycker att jag är mellanmörk. Men hur skulle jag vara mellanmörk när jag har rötterna i urskogen i norra finland? Jag berättade att jag solat massor i mitt liv, när jag var yngre solade jag jämt. Dessutom blev det en hel del solarium i början på 90 talet.

"Du ska ALDRIG mer sola solarium, dessutom ska du skydda dig med HÖG solfaktor på sommaren. Är du utomlands ska du inte vara i solen så mycket!" sa läkaren!

WHAT??? Jag som älskar och bli brun och fräsch på sommaren?! Hur ska det bli med det nu??? Jag behövde inte fundera så länge... jag vill inte ha hudcancer! NEJ det vill jag inte.... Så nu är det: HELLO B-U-S! Brun utan sol blir det nya som jag ska köra stenhårt på.... jag har redan gjort det men hellre solat mig brun! Solarium har jag inte solat på över 3 år, och det vill jag inte göra mer heller!

Jag är inte så bra på det där med B-U-S. Har ni nå bra att rekommendera? Jag har köpt billigt skit och så har jag provat dyrt. MEN, de flesta luktar SKIIIIIIT! Jag vill inte lukta skit, men jag vill bli brun lite då och då!!


 

VÄGNING IDAG!!


Ja, och så har en vecka gått och den har gått både bra och dåligt. Jag har väl inte fuskat så mycket om jag tänker efter men jag är jäkligt hård mot mig själv och tycker kanske att jag kunde ha varit ännu hårdare mot mig själv! Vägningen är gjord och jag är lite besviken faktiskt, hade velat ha tappat mer men å andra sidan så har det ju gått neråt, alltid nåt! Nästa  vecka kommer att bli ännu hårdare.... och sen avslutar jag det hela med att springa tjejmilen på söndag! Jag är tok-otränad men skitsamma. Runt ska jag i alla fall!!Är det här metoden?

Godmorgon på er.... ZzzZZZzzzZZzzzz...... Jag är trött, MYCKET trött! Vår bebis ville vakna kl 04.37 i morse. Nu läser jag om 5 minuters metoden på nätet. Det finns en barnläkare som heter Eckerberg som tagit fram den, jag har läst om det nu och FAKTISKT så pratade både jag och husbandet om att vi börjar med den. Något måste vi göra, inatt har han vaknat och härjat flera flera gånger igen! Grejen är ju att han snart är 9 månader och har sovit 1 endaste hel natt sen han föddes. Nu börjar det faktiskt känna som att även om det inte blir så många gånger varje natt så blir det dock alltid varje natt!!

Grejen är att den metoden redan fanns när Thedde och Elliot var små, jag testade den på Elliot när han var 8 månader. Jag fixade det inte, MEN...anledningen till att jag gjorde det var att Elliot inte sov i sin egna säng. Sov Elliot bredvid mig så sov han hela nätterna hur bra som helst. Jag sket i att ha honom i sin spjälsäng så var problemet ur världen. Men, som ni som läser min blogg vet, så "avvänjde" vi honom för ca: 10 månader sen. Då var Elliot 10 år. Sååå... ja, det tål att tänkas på kanske! Dock så vill inte Milobebis samsova, han sover inte alls då utan vill ligga i sin säng och sova! Han vaknar nämligen av ALLT!

Skitsamma... nu är det i alla fall så att i början av februari är det tänkt att jag ska börja jobba, husbandet och jag kommer båda att börja jobba i början av april nästa år och då skulle det vara skönt att ha en sovande bebis förstår ni! Jag vet bara inte om jag fixar metoden, alltså..... artikeln jag läste gör ju att det känns bättre men samtidigt så är det grymt om man nu har en skrikande bebis och inte få ge tröst. Nånstans vill man hitta en genväg som gör både och, man lär honom att sova hela natten samtidigt som man får trösta. Vi ska i alla fall testa med det här....hur vi går tillväga får tiden utvisa. Men det jag förstått är att ju hårdare och mer konsekvent man är desto fortare har man en tryggt och skönt sovande bebis!

Ni som har sovande bebisar på nätterna...... var glada säger jag! Jag skattar mig lycklig som har husbandet som hjälper till så mycket, annars hade jag på riktigt suttit fastklistrad i den berömda väggen! Idag får jag sova jättebra på nätterna jämförelsevis med de 2 första månaderna av Milobebis liv. MEN, vi har båda rätt att få sova hela, långa och sköna nätter.... även Milobebis!

Ni som läser här, vad har ni för erfarenheter om sånt här??? Berätta gärna!!!Love it! Looove it!

0-7cddeee0e6a7599d9f71f62017062a3d.png

Love it! Looove it!


Godmorgon,ingen leksak är en dum l

-3b6331211128655eb4f3ed63ba2544a.png

Godmorgon,ingen leksak är en dum leksak. Som den här låtsashunden han drar med sig...


Äntligen kräftor!

493b9e5c7678e2a081e6f15fece0417d.png

Äntligen kräftor!


HEJJA NORGE!

Idag har vi hållt på att kolla vilka kläder som fortfarande passar till vår bebis. Där hittar vi den coola lusekofta bodyn han fick av ett par kompisar. Det ni inte visste var att husbandet ju faktiskt har norska rötter, på riktigt. DOCK så är väl hans norska inte den bästa.... men det låter förjäkla kul!!

En typsik kväll/natt i casa de TAIKON!

Godmorgon.... lördag och regnet bara ÖÖÖSER ner. Snacka om att våra nätter kan se lite roliga ut ibland. Igår var en sån typisk kväll/natt för vår familj!

* 21.30 Jag somnar i soffan framför TV:n.
* 22.30 Vaknar av Milobebis men husbandet tar det som fortfarande är vaken.
* 23.00 Katten börjar sin "kan inte bestämma mig om jag vill vara ute eller inne" kväll/natt.
* 00.30 Vaknar i soffan, TV:n är på och katten vill in eftersom regnet öser ner. Går på toaletten. Därefter landar jag bredvid husbandet i sängen. Han skulle bara "vila" men har somnat ifrån allting. Han har dock lärt sig att släcka ljusen innan....men inte låsa dörren alla kvällar! ;)
* 03.00 Milobebis vaknar och gnyr, vill ha törr blöja och lite välling! (Tiden varierar väldigt precis som antal gånger).
* 05.00 Milobebis gnyr lite, jag går på toaletten och kommer ut i en SVIIINKALL hall. Dörren står på vid gavel eftersom vår schizofrena katt inte kan bestämma sig för ute eller inne, han tar saken i egna händer och öppnar dörren själv! Ikväll var en sån kväll då vi glömde låsa dörren....
* 05.15 Husbandet är bäst i världen med att ta itu med vår bebis den här tiden på dygnet, han lyckas ofta få honom att somna om. Lagom till alla somnat om så ligger jag vaken och klurar..... MEN, i morse för ovanlighetens skulle lyckades jag somna om ända till 07.15!

Ja, så kan det se ut! Undra vad folk tänker som kommer hem på morgonkröken efter fest, eller han som delar ut morgontidningen när vår dörr står på VID gavel! En vacker dag vaknar vi väl upp till ett tomt hem! :)Vinnare i taveltävlingen! O så önskemål från er.....
Vi gratulerar Linda som vann tavlorna denna gång!!! Tänkte köra en ny tävling på tisdag..... sitter fortfarande och klurar på vad det skulle kunna vara!

Har ni några önskemål???

Nu har jag pulat klart med mitt. P

07ae158cdd2a7399212a47fbd7a70f42.png

Nu har jag pulat klart med mitt. Precis satt mig bredvid husbandet här i soffan och ska nu pusta ut. Sluta tänka på choklad och hoppas på att somna ifrån den och att husbandet ätit upp det tills imorgon. Nu låter jag nog lite galen...faktiskt så är de inte så farligt,snart är första bantarfredagen till ända och jag är nöjd med min vecka. Puss på er och ha en mysig fredagkväll! All kärlek...


En trött busunge har välkomnat Joh

0-3bd866bf39b6cc7c45a4a6444d0541b1.png

En trött busunge har välkomnat John Blund.


Pepp pepp pepp pepp pepp pepp!

Nu har vi ätit och jag har fått i mig 2 små bitar mörk choklad med pistage smak. Nu sitter jag och klurar på om jag bara ska skita i och fortsätta äta choklad. Bara vara SVINDUKTIG och skita i o ta en bit till....bara sådär! MEN, jag har inte bestämt mig än.

Det som ändå är så jäkla skönt är när man är målmedveten, när man bara bestämt sig för att man INTE längre ska vara tjock utan att man tagit beslutet att gå ner i vikt! ATT DET ÄR NOG! Fan vilket VIKTTJAT det blev såhär på blanka fredagskvällen...antar att det beror på nån slags pepping åt mig själv. Att jag skriver om själva känslan... eller viljan kanske jag ska förklara det som, då känns det mer påtagligt, som att det är på riktigt att jag verkligen bestämt mig! Ni vet att skriva ner saker är förjäkla bra. Det blir mer riktigt.

Ungefär som när man vaknar på natten eller svintidigt på morgonen, jag lovar er... min hjärna kokar av idéer den tiden på dygnet. Det jag fortfarande inte lärt mig är att jag ska ha ett block bredvid sängen, där jag skriver ner det jag kommer på. Sen om hjärnan är i nåt slags virrvarr läge och det man kommer på verkar totalt urblåst på morgonen är en helt annan sak. Men jag svär, jag har kommit på såna bra grejer på nätterna så det är inte klokt! Några utav mina viktigaste beslut i livet har tagits vid ca 4 på morgonen. Det har även hänt att jag kommit på saker att skriva om till Er....men tyvärr så har många utav dessa idéer försvunnit på vägen.

KOLLEGIEBLOCK!!! Att jag aldrig lär mig....

Jahapp..... en annan sak. Katrin Zytomierska har besvarat sin frågestund på sin blogg med videoinlägg. Jättetrevligt att titta på faktiskt. Finner ni inget intressant på TV:n ikväll eller att sällskapet i soffan inte är så kul tycker jag ni går in där och läser!

PUSS på er!!

Snacks till en tjockis!

Mammträff avklarad och väldigt trevligt som vanligt men mina tjejor!

Nu vankas det fredagkväll med allt vad det innebär, eller jag kanske ska skriva inneBAR! För nu under sommaren har jag tryckt i mig så jäkla mycket smarr under fredagkvällarna så klockorna stannat men denna fredag blir det lite annorlunda. Inget svullibull utan vanlig normal mat och sen kanske lite nötter om jag har tur. Jag är SJUKT sugen på mörk choklad, sån 70 %-ig med mintsmak! Jo...visstja, jag har ju ätit lite glass och lite vanlig vit choklad till efterrätt idag men bara lite. Räknas inte ens... ;)

Såååå, vad äter man då nu när man inte får svulla!

Jo, man byter ut JÄTTEONYTTIG svull till lite NYTTIGARE svull, och så begränsar man intaget lite. Man vräker inte i sig utan man tar lite lagom, om man klarar det!? Men det här är ungefär vad jag menar!!!
...ganska så enkelt, sen kan man ju vara SVINDUKTIG och äta lite mer grönt än dessa snacks. När jag är jätteduktig så gör jag bara i ordning min gurkdippa! Mejerivaran väljer man efter hur duktig man vill vara, allt från light kesella till creme fraiche 34%-ig funkar!
Såja.... nu ska jag assistera husbandet som lagar våran svingoda balsamicokyckling med parmaskinka! MUMMA!!!!


Mammaträff!

Idag kommer tjejerna från mammagruppen över och ska bli bjudna på lunch här. Sen ska våra bebisar få leka och härja runt lite.... TREVLIGT!!! Jag lyckades få en grupp med mammor som jag verkligen gillar, det är inte alltid man får det. Många av mina väninnor har hamnat med tjejer som dom känner att dom har NOLL gemensamt med. DÅ är det kanske inte lika självklart med dessa träffar.

Det som är roligt är de saker man diskuterar på dom här träffarna. Det blir ju hemskt mycket barnsnack. Kan tänka mig att om nån kompis till mig som inte har småbarn skulle vara med så skulle dom RUTTNA rätt rejält på nolltid. Jag tillhör ju en av dom som kanske skulle ruttna i raketfart.... men nu när man har en liten så har man så jäkla mycket gemensamt som man kan prata om. Vi är ju i samma liv samtidigt på nåt sätt, man har en förståelse för varandra som man inte får från alla. Just för att vi är MITT UPPE I DET!!! Sedan finns det ju mycket RUNT bebisarna man kan snacka om....som handlar om bebisarna INDIREKT.

* FET eller FÖR SMAL har kommit på tal! Hmm.... som ni förstår är det sistnämnda inte direkt mitt problem.

* KARLARNA...eller PAPPORNA´s del i det hela.

* SHOPPING till de små eller för TJOCKA MORSOR.

* UTVECKLINGEN på våra bebisar.

* ICKE UTVECKLING på våra bebisar.

* PLANER för framtiden..

Som ni märker så är ju spektrat väldigt brett after all.... men, jag tror fortfarande inte att en singelpolare till mig skulle tycka att det var särskilt roligt. Hon vill ju snacka flirtar hon har, shopping till helgen när hon ska ut på krogen eller det där sms:et hon fick av den där killen m.m.. Jag ÄLSKAR och vara med även i dom diskussionerna men kontrasten är TOTAL!! :)

HEPP, nu ska jag tillverka lite tavlor!

Här har ni "THE GANG!"


Godmorgon sverige!

0-3cbd40f761b90bdf9e47c33a19bb9da6.png

Godmorgon sverige!


Tänk,än har inte den här hysterin

0-6aab4c007051495de0405aeec3c6860e.png

Tänk,än har inte den här hysterin börjat! Men tänk sen när dom är nåt år o blir galna så fort man passerar dessa förödande tuggummiautomater. Då blire liv i luckan!


Tandvärk och batningspulvret SUPERDELUXE!

Ja hörrni....

...min tandvärk har kommit och hälsat på igen! Utan och förvarna så bara kastade den sig över mig i förmiddags, från ingenstans! Jag som kanppt äter nu undrar ju hur fasen detta gått till! "Jag har ju inte ens tuggat!" ylade jag åt husbandet. Nu sitter jag här och tycker att halva huvudet känns ont, som tur är hjälper värktabletterna hyfsat och jag känner att blir det inte värre än såhär så står jag ut till den 31 augusti då jag ska ta itu med den här tanden på riktigt. Då har jag fått nog och det spelar ingen roll om jag spyr, svimmar, skriker, så ska fanskapet ut nu! Jag är så inihelvetes jäkla skittrött på den här tanden nu! Ni med va?

Aja, Cambridge kuren känns...hmm... hur ska jag säga... grym! Det känns som det kokar i min kropp, typ som att den här Cambridge kuren liksom sakta äter upp mig inifrån, som att den rensar ur allt gammalt skit som ligger och gömmer sig i min feta mage. Det känns bra, men på nåt sätt känns det som att det här är den kraftigaste kuren jag kört. I morse klockan 5 vaknade jag av att jag var yr och hade ont i huvudet. HELT MITT EGET FEL. Man ska nämligen dricka MINST 3 liter vatten om dagen! Jag kanske fick ihop 2 igår och så drack jag kaffe på det. Det är inte bra. Min kompis Maria säger att det inte går att göra så med Cambridge! Man måste dricka, dricka som man aldrig tidigare gjort! Jag tyckte jag gjorde det igår, men det räckte inte. Jag pissade dessutom som en höggravid kvinna igår, HELA TIDEN...ÖVERALLT. På fiket, i affären, hemma, hos mamma, på macken..... ja på en toalett alltså men ni hajar va?! SHIT...

Sen så klurar jag lite nu..... kan vätskebrist höra ihop med tandvärk? Eller energibrist?? Låter det helt KNARK eller kan det vara så?? För att tandvärken kom som på posten liksom..... när jag kört stenhårt med Cambridge! SKITSAMMA....

TANDVÄRK SUUUUUUUUUUUUUUGER!!!

ATT VARA FET SUUUUUUUUUUUUUUUUUUGER!!

Så här går man och dricker pulver och har tandvärk..... ingen kul COMBO om ni frågar mig! Vägning måndag..... TJOLAHOPPTJOLAHEJ TJOLAHOPPSANSAAAA!!!


Aja, nu kom dom här 2 i min familj och häsla på mig här vid datan..... då blir man alltid lite gladare!
En cardigan från Gina Tricot.

0-7bf186ddbafcaa07c72e930667295872.png

En cardigan från Gina Tricot. En vid sak som passar utmärkt på en brak middag. Magen kan puta som ett jehu under den här! 199 kr.


En tjockiströja från H&M. Assk

0-3541687bdc2941c7f4dee1515fed6120.png

Shoppingen från igår... En tjockiströja från H&M. Asskön och man behöver inte dra in magen en endaste gång med den här på... 149 kr.


Längesen ni fick en promenadbild!

530d647cf2ea5174e2abf78efcb35710.png

Längesen ni fick en promenadbild!


Shoppingen

Då var man hemma igen då.... idag har jag vart SUUUUPER duktig med dietandet ska jag säga. Det blev ju lite halvfart igår eftersom jag fyllde år och ville fira med lite bullar då förstås! MEN IDAG jäklar i min lilla låda har jag skött mig exemplariskt! Cambridge hela dan förutom en sallad utan pasta till lunch! Inte ett endaste fusk på hela daaaan. Det är superbra med den där vikträknaren här på bloggen, sköter inte jag mig så är det ju inte så kul med den där räknaren på måndag när det är dax att väga sig igen. Kul och fylla i + 0.7 kg eller nåt.... nepp, det ska inte få hända! Så är det bara!

Idag var det då lite shopping, man har ju som sagt inte så fett med stålar som mammaledig så det blev inte nån världsashopping för min del. Men jag fick ihop 1 tröja, 1 lite längre typ av tröjklänning och så en vid cardigan. Typiska tjockiströjor.... skittrist men så är det ju när man är tjock! Man köper ju inte direkt några tajta sexiga tröjor och jeans utan man köper tröjor som mer påminner om pressenningar.

MEN...snart är det slut på det. Snart ska jag oxå kunna köpa snygga tajta tröjor..... FASICKEN! Min USB grunka är borta för tillfället så jag mobilbloggar min shopping senare. Bäst att passa på att blogga om det när det blir så glest mellan gångerna. Läser man andra bloggar så är det shopping tammefan dagligen.... men inte på den här bloggen, nej.... för det här är en fattigmansblogg!

Nu har jag fått shoppa! Inte s

1604dc048a9e1a2dd286e7a118614c06.png

Nu har jag fått shoppa! Inte så mycket.... Men när man typ aldrig shopar annars så är detta LYX!


Vår coola punkarkille! Ed Hardy ti

66f7bb8ab0b92db947ff67ee72e265d4.png

Vår coola punkarkille! Ed Hardy tischa och punkbrallorna! Nu åker vi o shoppar.


Presenter från igår.... 2 presentk

46e1c4f69569ec77b79e3e8f0696cbfd.png

Presenter från igår.... 2 presentkort på Åhléns,linne och armband från JC,pengar, plattångs skydd till håret, inpackning, qlinique ögonCreme,doftljus o en blank tidning. Present från husbandet har jag inte fått än och jag väntar med spänning! ;-) Jag måste ha vart snäll i alla fall fast jag e gammal, jag som inte för ville fylla år. MEN,presenter är fortfarande väldigt trevligt,säga vad man vill!


Växabräda!Jag har gjort en liten växabräda. Jag tycker oftast att såna här brädor som finns på marknaden är så jäkla töntiga. Låt säga då att man kör en fin inredning i sitt barns rum som kanske är lite neutralt. Med neutralt menar jag fina färger som matchar med lite schyssta kuddar, söta lampor och söta möbler. INTE stora giraffer, apor, bilar och flygplan på allt. JAG GILLAR inte sånt, jag tycker det ser rörigt ut och jag blir typ nipprig på Walt Disney rum som är överdrivna. Det går ju att få det "barnsligt" ändå, det behöver inte vara hela barpapappa familjen på väggen liksom.....

Jag har letat efter såna här växabrädor som är lite neutrala.... INTE formade som giraffer eller i alla världens färger! HITTAR INTE!! Så jag gjorde en själv..... sen kom jag på att man kan skriva lite roliga saker på dom istället. Den här står det "Liten blir stor i rasande fart, längre än brädan snart".

Det här vaknar man till varje morg

0-1917215bd5050b32d1e798b8c1fd024b.png

Det här vaknar man till varje morgon! Nu råkade det bara vara så att jag vart vaken sen halv 5 då milobebis ville ha välling, så himla typiskt. När man FÅR sova så går det inte. Så inatt stoltserar man med 4,5 timmars sömn. Snark! Tur ungen e så söt så man svimmar....allt blir lite lättare då!


KRIS-FRIPPA!!!Ja visst, jag tog fram saxen i morse och klippte mig en lugg! En kris-frippa kallar jag den. En sån.... "En-gång-hörde-jag-att-jag-såg-ung-ut-i-lugg-så då-kör-vi-stenhårt-på-det-fr o m-NU" frippa! Jag är ju typ psykfall när det gäller det här med att klippa lugg. Ena sekunden är jag tvärnöjd, den andra skulle jag kunna skjuta mig själv för att jag klippt en jävla lugg!!

Men idag dåra, dagen till ära rök den igen. Det var ju inte så längesen jag klippte lugg men då var det en sån där lång sne sak. Den här är rakt av.... Sen har jag satt upp håret i en liten tofs för att känna mig lite yngre ändå. Så plötsligt nudå så har jag hamnat på typ 23 strecket istället för 37 års strecket! Eller? Well...man kan ju alltid försöka!

Det är så mycket annat skit som avslöjar mig ändå så en lugg och en tofs tar inte BORT 10 år bara sådär. Men.... lalallalaallaaa..."om jag hade pengar"...tralalalllalallaaaaaaaaaaaaaaaa...... Då kan jag tala om för er att jag skulle nog inte spotta i glaset för lite retusch här och lite retusch där. Kanske inte retuscha så man fan inte kan röra ansiktet men nån liten grej skulle jag LÄTT fixa till! Typ lite lite plutmun.... och min bekymmersrynka och kanske vågorna i pannan! SEN NÄR JAG GÅTT NER ALLA KILON SÅ KOMMER JAG VARA IN MAJOR NEED OF A BOOOBJOB!! Dom här fläskpattarna kommer väl ligga som små platta plattfiskar slickade på magen när 15 kilo är av. KUL!!! KUL JUL säger jag bara.... då får man akta så man inte bitchslappar sig själv när man är ute o joggar. O då snackar jag inte i ansiktet..... dom är såkert så långa då så dom når ärslet!! SNARK!

Man kanske skulle starta en insamling *funderar*........

(OBS: Tack för alla underbara GRATTIS! Ni är såååå goa.... o Kippen.... välkommen med din första kommentar!!!)

Ok...ni ser den här vikträknaren t

0-53463aecbbe03180e2d7757599e8183e.png

Ok...ni ser den här vikträknaren till höger på bloggen. Den lär ju knappast ticka neråt när man är gift med en feeder.


MUMS... När man firar dricker man

-6b521e8386eb38237efc4d10a297cfb.png

MUMS... När man firar dricker man en latte macciato eller vad tusan det heter! GÖTT MOOOOS


Happy birthday to meee..... :)

Den 18:e augusti 1972 kl 19:13 föddes en svarthårig liten tjej som skulle heta Saritta! Hennes mamma och pappa var bara 18 och 19 år gamla...bodde i ett lite mindre flashigt område strax utanför stan. Nåt de inte kunde vara överens om var namnet. Mamma hade sett en söt fllicka på TV som hette Saritta. Pappa å andra sidan tyckte att Nina var ett så gulligt namn....Hon blev döpt till Saritta. Men det ändrades efter någon månad till just Nina.

THANK GOD!!!

Javisst, idag är det min födelsedag. Jag har alltid ÄLSKAT att fylla år, det har vart underbart att få stå i centrum (jepp, jag är lejon)... men de senaste åren har det känts lite annorlunda det där. Det har inte varit så jävla kul och fylla år, det har liksom känts som att kom o fika men snacka inte om varför ni är här! Åldersnoja kallas det.... låg o prata med husbandet i morse och jag var rörande övertygad om att åldersnoja beror på att jag har en ung man. Hade jag vart gift med en 60 åring så hade jag ju varit en snärta. SÅ, det här måste ju liksom vara husbandets fel, eller? ;)

Hur som helst.... 37 år idag. 3 härliga år kvar till 40, då ska jag ha en sån jävla fest så den hörs till månen! Idag äter vi bara lite bullar, lite tårta och umgås med nära och kära. Till att börja med nu så ska vi precis åka till ett fik och jag ska få äta en GOD frukost där!Bar mage???
Läste precis på Aftonbladet att det ska vara bara magar. Sommarens mode fortsätter. Det ska vara såna korta 80 tals tröjor som säkert ni oxå haft på er när ni var yngre. Eller i varje fall några utav er. Jag hittade ett foto på mig från det glada 80 talet. Jag är 18 år på bilden och så jäkla stenheeet i mina kläder. :) Det jag märkte var att jag ju faktiskt skulle vara JÄTTETRENDIG om jag hade såna här kläder på mig idag!!
MAGTRÖJA = Check
SOLBRILLERNA a la Ray Ban = Check
HÖGA JEANS = Check
BRUNT LÄDERSKÄRP = Check
HATT = Check 

Trendigt värre ha??

Aja, nån magtröja blir det inte idag. Alltså.... herregud. Vet ni att jag börjar garva för mig själv när jag tänker på att jag skulle ha en sån tröja på mig och vara seriös. Hahaha.... nu sitter jag här o skrattar för mig själv. Så vad än Sofi Fahrman säger så NEEEJ, jag skulle INTE ta på mig en sån. Jag antar att hon inte menar att såna som jag ska ha den heller.... hahahaha! Undra tro om det finns en maxmidja på såna tröjor. Ja alltså en sån dold regel.... ni med mer än 70 centimeters midja kan glömma magtröjan.... who knows!?

Bröllopet

Vi var ju på det där bröllopet  i lördags. Jag kände mig ju så ful och hemsk innan! När det nästan känns som man vill stanna hemma.... Men jag fixade till mig, slängde på mig klänningen från dopet och så stressade vi iväg. 

Jag tog min klänning som jag hade på mig på Milobebis dop!Josefina var hon som gifte sig, det är dock inte killen på bilden hon gifte sig med, det är en kompis till oss. Det som är såååååå trist är att jag inte fick med mig min mobil. Min mobil är nämligen min kamera oxå. Jätte jättetrist verkligen. Husbandet hade med sig sin telefon och tog lite bilder med den.... han har dock sladden till datan på jobbet så dom bilderna ser jag väl om 3 år.

Det var väldigt vackert. Dom hade sitt bröllop utomhus och vädergudarna hade verkligen förstått att de skulle vara snälla för solen gassade hela ceremonin igenom. Därefter blev det mat, underhållning och slutligen karaoke. Jag sjööööng som en tokdåre. Det blev lite Billie Jean, det blev lite PINK med Just like a pill och såklart min I LOVE ROCK `N ROLL som jag körde på min möhippa! Jooodddååååsåattteeeeeeee.... det är sånt där man klurar dagen efter på om det verkligen var nödvändigt och stå där och vråla?! :) Det är ju väldigt nödvändigt när man står där..... men dan efter känns allt lite sådär OOOKEEEEJJJ!

Jag återkommer om jag lyckas få nå bilder, dom var väldigt vackra ska jag säga.... nu måste jag börja baka!

Vägen mot 60 kilo är startad!
Japp, då har vi startat. Idag är morgonpromenad på 45 minuter avklarad och den första drinken Cambridge. Jag känner mig tokladdad. Synd bara att jag fyller år imorgon. Ska baka en herrans massa idag tänkte jag och jag som är en sån sucker för sånt där mumsmums kommer väl klättra på väggarna! MEN, jag kommer att äta tårta imorgon kväll.... jag tänkte att det nog är idiotiskt att börja med att sitta och dregla. Det här ska ju vara ett sätt att leva och i ett liv ingår ju att kunna unna sig och faktiskt så fyller ju folk år året igenom.

Aja, som ni ser så väger jag alltså 75.4 kg. Jag har gått upp typ 3 kilo i sommar och det ska av nu igen dåra. Det är 15.4 kg att gå ner i vikt. Tänk er.... 15 mjölktetror. SHIT, det är sjukt tungt och det svingar jag omkring på nu. Helt i jävla onödan.... Nu ska det av. ALLTIHOP!

Medan pappa sover myser vi i soffa

0-3ba4fa5b48ba22efdbb6412677b537ce.png

Medan pappa sover myser vi i soffan. Snart börjar friidrott på TV.


Pigga idag.... NOPE!

0-3383a82516f97c669e05e673d6bde7af.png

Pigga idag.... NOPE!


BAD HAIRDAY och så mycket mer skit.....
Precis som bilden här ovan visar känner jag mig!

Idag är det bröllop, husbandets kompis som han spelat ihop med gifter sig. Vi har haft jordens strul med barnvakt... Det är ju så, allting hamnar ju alltid i samma månad. Tänk om att roligt kunde fördelas på ett helt år istället för på en kort period. Dels så känns det lite sådär att ha barnvakt IGEN sen vill man faktiskt inte "besvära" folk. Låter konstigt eftersom dessa människor som passar våra barn GÄRNA gör det men i alla fall. Strulet med barnvakt har nog mest legat hos oss själva, ett tag tänkte jag nästan så att jag skulle stanna hemma och husbandet skulle gå själv. Men se det ville han inte, jag förstår honom. Vi har helt enektl inte velat fråga nån.... men igår så ringde vi svärisarna och dom kommer hit och tar ungarna medan vi är borta.

Aja, DESSUTOM.... så har jag ingen kul period nu! Känner ni igen er?

BAD HAIRDAY:
Man känner sig ful, fet, trött och håret vill ingenting. Håret lägger sig stripigt och bara inte vill nånting. Nån jäkla hårtofs står åt ett håll och fast man har rent hår ser det ut som man inte tvättat det på flera dagar, dessutom så blir det spikrakt på 2 sekunder efter man gjort sig ansträngningen att locka det. 

UGLY DAY:
Hur man än sminkar sig som man brukar så slutar det att man ser ut som nån billig prostituerad på nån bakgata i Holland. Det är bara de höga stövlarna och stay-ups som fattas. Man kladdar och smetar och försöker få till det och det hela slutar med nån slags tvättbjörnsliknande make-up. Till slut är man så trött på skiten som man ger fan i´t och drar ett fett lager med rouge istället och påsk-kärringen har fått en väldigt tidig start!

FAT DAY:
Do i need to say more? Alltså... hur många gånger har man inte svettas ögona ur sina ögonhålor när man provat plagg efter plagg. Vandrat till spegeln och sett att "Nähäpp, jag hade inte tappat 7 kilo på vägen hit från garderoben den här gången heller!!" Allt sitter som ett korvskinn, det väller här, det skär in där och den där klänningen som faktiskt var lite stor förut (för flera månader sen) kan man inte ens knäppa. Är det nånstans man kan få sig en sån jäkla känga i självförtroendet så är det i garderoben. Ja, alltså när man provar kläder. Jag har, inte alltför sällan, fått tårar i ögonen när det varit dax för att försöka göra sig lite fin. Ett tält har känts som det enda raka att ta på sig eller helt enkelt skita i hela festligheten! Jag har vart så URSINNIG och så LEDSEN många gånger.... så frågan är hur det ska gå idag!? Bröllop med 15 kilos övervikt är inte kul. NEJ, idag känns det kasst. Hur fan ska jag få ihop det. Husbandet provade sin kostym igår och han var så SJUKT SNYGG i den!
Undra om STATOIL har 2 manstält?? Eller...det kanske inte räcker med ett sånt? SUCK!!

Vinn tavlor från Nindigos RUM!
DAX IGEN DÅ!

Denna gången lottar jag ut lite tänkvärda ord. Om fler och fler tänkte såhär så skulle vi få en mycket bättre värld tror jag. Därför kan det vara bra att ha dessa på väggen hemma, som en liten påminnelse kanske.....

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÖR DU SÅHÄR:

* Skriv nåt i kommentarer. Vad som helst, feel free!
* Glöm inte en mejladress eller en bloggadress så jag kan nå dig!
* Återkom den 25/8 och se om just Du vunnit dom!
LYCKA TILL

TÄVLINGEN AVSLUTAS 25/8 KL: 08.00OBS!!
Om man nu vill köpa tavlor (som några frågat om) så går det jättebra att
göra det på min hemsida som ni hittar här!!!

Här ligger jag och försöker somna

364106db2803d022d25ad1736e170c8a.png

Här ligger jag och försöker somna om. När det är min tur att sova på morgonen så går det inte. Är inte de så jäkla typiskt?


Såhär ser de ut inuti. Ytterligare

56b48ae9445e530fef273128dca868e8.png


Såhär ser de ut inuti. Ytterligare en liten fläck i själen blev lugn nu,pust!


Förvaring hall klart. Detta är hur

3c0e12e4232adcbee7e4983d6d448c7d.png

Förvaring hall klart. Detta är hur de ser ut utanpå...


KIDS say the funniest things!

Gomorron.....Milobebis vaknade tjugo över 6 idag. Inte så farligt.... men han har vaknat typ 8 ggr inatt! SNARK! Aja...en vacker dag säger jag!

Grabbarna bus, ja alltså de stora grabbarna här hemma är minst sagt underhållande. Ja, alltså, när dom inte bråkar. Mina grabbar är duktiga på att hitta på saker att bråka om. Minsta lilla pryl kan vara upphov till ett jordskredskrig. Då får finnmorsan från de norra skogarna spänna arga blicken i dom och bli förbannad på riktigt.


MEN, när dom bara är, inte bråkar och inte vill varandra illa kan de vara förjäkla goa att lyssna på alltså! Diskussioner om ditten och datten eller ord som inte uppfattats korrekt kan ge upphov till ASFLABB från deras morsa.

En dag, det här är nog nåt år sen satt vi i bilen. Theddes första flickvän hade gjort slut och han var alldeles uppriven. Dagen innan hade han nämligen tänkt köpa ett smycke till henne, ni vet ett sånt där halvt hjärta som man ger bort och sen behåller man den andra halvan.

Helt plötsligt utbrister Elliot
"Men Thedde, vilken tuuur att Du inte hann och köpa det där halva hjärtat innan hon gjorde slut. Då hade du ju fått ta tillbaka det!! Thedde blev faktiskt uppriktigt lite gladare av det Elliot sa, så lillebror hjälpte fint den gången! Det roliga var att Elliot liksom inte var gammal nog att förstå såna här grejer, plötsligt så kommer han med goda råd till  brorsan! :)

Elliots ord som ibland blir lite fel:

EXPLOMOSION = Slowmotion

KUPONGER = Kondomer (Här skulle han försöka vara lite rolig när brorsan skulle åka på läger. "Du köper väl kuponger med dig". Brorsan fattade ingeting...)

SAMARBETE = samlag (här hade de precis pratat om samlag i skolan...tycker nog att samarbete funkar finfint oxå!)

Thedde har oxå haft ord som blivit lite fel:

Som liten

KUKHÖRNING = Noshörning (Inte sååå kul när han upprepade detta för prästen som skulle döpa Elliot sådär en 107 gånger...)

TLAGGA = Flagga...svårt med FL ordet där.

Som mellanstor:

AMBLANS = Vi skippar U:et i ambulans.

Det var lite av det som vi hört här hemma. Synd att man inte minns allt..måste vänta till husbandet vaknar och kan hjälpa mig med minnet. Hans minne är GRYMT. Tur det.... på ålderns höst sen när jag inte kommer ihåg nånting kan han hjälpa mig berätta var jag bor och sånt där! :)

TV-höst!
Eftersom då jag och husbandet tydligen varit det mest puckade personer i mellansverige har vi tagit fel stång på IKEA. Ja, jag pratar om en skena i taket där jag ska ha ett draperi hänga, en utav skenorna är HELT FEL. Snacka om irriterad man blir när man riggat borr, skruvdragare, skruvar och hela jävla konkarongen så fattas det delar.... SNAAAAAAAAAAAARK!!! Men, vi ska hämta Thedde från sitt målvaktsläger idag och då får vi ta IKEA Barkarby på vägen.

I alla fall så avstannade ju projektet lite dåra....

...så då kom jag att tänka på bra TV-program! Nu när hösten närmar sig med stormfart så kommer vi snart sitta och kura i våra soffor framför våra favvoprogram!

Här är några:

2 brittiska JÄKLIGT SKÖNA damer som vågar säga som det är till sina stackars offer. När dom tar på sig de kläder de brukar använda så hör man fraser som "Oh my god, that was the worst sweater i´ve ever seen" eller " That was absolutely awful on you" med bred brittisk accent! SVINCOOLA damer tycker jag....  och ett riktigt underhållande program just för att de är så ärliga och samtidigt besitter 2 stora varma hjärtan!
Egentligen är jag lite sur på det här programmet eftersom husbandet ju var en kandidat ett tag. MEN, det ville sig inte eftersom de valde andra före honom. Det hade vart skitkul att få se husbandet spöa skiten ur dom men dom var väl rädda att förlora! :) NO HARD FEELINGS, jag diggar programmet och kommer sitta spikad när det är dax!!
LÄNGTAR!!!! Do i need to say moore??? Dock så kommer Bree´s son att sluta i serien för att gästspela nångång då och då, han vill vidare i sin karriär!


Sen har jag en sak att bekänna, vet inte om jag ska skämmas över det men vet ni vilket program jag bara ÄÄÄLSKAAR just nu?!
Ikväll kl. 20.00 är det sista programmet. Då ska man få se ett omgjort båthus som såg ut att bli sååå läckert! Missa inte det!! :) Jag diggar Ernst jag, jag tycker han är skitmysig. Vad jag har förstått så är det många som INTE gillar honom, men hur kan man låta bli? Kan tänka mig att medelålders och lite äldre sitter och blir lite smygkåta på honom oxå...han är ju faktiskt lite sexig juh!! :) :) :)

Inte det här heller!! :-(

0-5fec753035fd42a84eb9fdeec874fa1b.png

Inte det här heller!! :-(


Det här är inte ordning...

71a2c9df10958008385daceff25e8384.png

Det här är inte ordning...


Städa själen!

PROJEKT FÖRVARING pågår här hemma!

* JAG HAAAAAAAAAAAAAAAATAR ATT JAG INTE HAR ETT FUCKING STÄDSKÅP! Nu ska det fixas.... Den där jävla dammsugaren ligger och släpar överallt, strykjärnet i ett skåp i köket. Ja ni hör ju...FULT OCH OPRAKTISKT! Husbandet står i detta nu och gör om hallen lite.... återkommer med det färdiga resultatet sen!

* JAG HAAAAAAAAAAAAAAATAR ATT JAG INTE HAR ORDNING I MIN GARDEROB! Nu ska det fixas... nån dag längre fram här ska jag få en WALK-IN-CLOSET. Ja alltså.... ni vet en sån som är ordninggjord. Sen att det inte är så jäkla stor är en annan femma! Bara det är ORDNING!!!!!!!!

Jag låg och predikade för husbandet i morse om att man städar själen när man har ordning i sina skåp, lådor och garderober. Han måste trott att jag knarkat igen... men alltså, jag städade 2 katastrof lådor igår. Direkt så kände jag att en del av själen blev städad..... Så påtänd eller inte! SKÖNT är det när det är ORDNING!!

Inte sant???

Det blir LCHF...i slutändan!

TACK FÖR KOMMENTARER i mitt förra inlägg!

Tänkte besvara er här i ett alldeles nytt inlägg. JO, detta med LCHF fungerade kanon för mig. Jättebra och jag såg att detta kan vara ett bra sätt att leva på. Att leva så för resten av mitt liv kanske? Grejen är den att sommaren kom i vägen (om man nu kan säga så?) och vi "halkade" ur vår diet som fungerade kanon. Vågen gick ju spikrakt neråt, uppblåsheten var borta och jag kände mig fräsch på ett annorlunda sätt.

Jag skulle kanske ha varit tydligare i mitt förra inlägg men min plan ser ut såhär:

Eftersom jag måste få en KICK-START när jag ska vända mitt tänk till mat och se vågen gå åt rätt håll så måste jag börja med drinkar. CAMBRIDGE vet jag ger resultat, det är det resultatet jag är ute efter. Ett SNABBT resultat, även om det handlar om att tappa mycket vätska, men det är "nåt" resultat.  När jag börjar banta så måste jag göra det så utstuderat och grundligt som möjligt. Att jag ska börja tänka LCHF kommer bara göra att när jag kokar pasta till ungarna så kommer jag att ta pasta även på min tallrik. Så, NEJ, det funkar inte. Jag kommer alltså att köra CAMBRIDGE första veckan, sen kommer jag att köra både CAMBRIDGE och LCHF några veckor för att sedan gå över helt på LCHF.

Så hoppas jag äntligen hitta vägen till 57 kilo. Ok, min drömvikt är 57 kilo. Sen om jag landar på 60 är jag tvärnöjd. Eller kanske att jag ska ha stl 27-28 i jeans, det kan oxå var ett schysst riktmärke.

I morse pratade jag och husbandet om det här, på måndag börjar vi. Båda två, han är lika laddad som jag. SKÖNT!!!

Att fortsätta vara fet eller ta tag i det?

Nu var det kväller igen, kväll för mig innebär sugen på nåt! :)

Jag skulle ha börjat med CAMBRIDGE i måndags. Hur ska jag göra det när husbandet har semester? Ska vi inte få gotta oss dåra undrar man? Sen behöver jag bara titta lite på mig själv och se att NOG FAN HAR DET GÖTTATS HÄR MINSANN när BH:n skär in i ryggfläsket och magen putar som jag vore i 5:e månaden! Det är ju inte så att jag svultit de senaste året, tvärtom. Så gott som jag levt vad gäller att äta har jag nog inte gjort på många herrans år. I slutet av graviditeten med Milobebis åt jag nog nån kaka eller bulle varje dag de sista 2 månaderna, bara för att jag äntligen kunde äta normalt. Jag liksom tog igen massa tid jag förlorat i "gottelandet". Frågan är bara då om det är så smart att vara 36 år och käka äppelpaj med vaniljsås varje dag och sen tro att : ÄSCH, det försvinner efter graviditeten. Ja det gör det, men när-fucking-då???

Men ärligt talat, de värsta månaderna i början då jag var gravid hade jag kunnat dra till husbandet för att han ätit grillchips och luktade APA i käften. Det fanns inte på kartan att jag skulle ha tagit ett endaste chipsflarn. Då hade jag spytt mig själv till månen. För att inte snacka om bullar och kakor, fick kväljning och kände hur det där fettiga kakorna och det där kardemummafyllda bullarna fick mig att vilja spy. Är det då konstigt att när man äntligen kan, och när kroppen ändå ser ut som direkt hämtad från ett TV program som handlar om övergödda människor som passerat 200 kg för längesen, föräta sig totalt?? Det var ju liksom som att ha bott i ett fattigt Afrika utan mat i 5 månader och sen plötsligt hamna i U.S.A med obegränsad tillgång till GOTT. SÅKLART äter man äppelpaj med vaniljsås, every day!! Eller? 

Skitsamma, jag har vart så jäkla puckad som gjort det kan jag säga, det är det jag sotar för nu! Det är därför jag svettas på dessa morgonpromenader, det är därför jag slåss med mig själv dagligen om vad jag SKA äta och vad jag INTE SKA äta. Sommaren nu har varit ätarsommar, vi har unnat oss, vi har gottat oss, vi har snacksat, vi har druckit vin, vi har druckit öl, vi har ätit creme fraiche och vi har ätit choklad. Utan att BLINKA. Bara svalt och tänkt att I-M-O-R-G-O-N! IMORGON kör vi på igen. Men det vet väl både du och jag att "vi ska köra igång I-M-O-R-G-O-N" är lika sant som att jag mäter 60 cm i midjan! Nej just det...

SÅ nu går jag här och liksom vankar och vet inte när jag ska börja. CAMRIDGE kuren står där och väntar... fläsket sitter där det sitter. Jag tror att fördröjningen beror på husbandets semester, och att vi ska på bröllop i helgen, och att jag ska springa tjejmilen den 30 augusti, och att det måste vara en måndag när jag börjar.
Men ju längre jag väntar desto längre sitter fläsket. Grejen är att jag vill börja sådär PANG! Jävlar i min lilla låda, då ska promenaderna vara lika disciplinerade som förut, jag ska ta min drink var trejde timme..... och faktiskt klurar jag på att köra ren kur första veckan, 2 ifall jag pallar! Sen få in lite mat kvällstid och byta ut alla andra utom middan... får jag inte äta nåt om dagarna kan jag ju lika gärna flytta ut i en hydda i skogen och äta rötter för resten av livet.

Aja, nu har jag tråkat er med mina jäkla viktfunderingar igen.... jag återkommer i alla fall med info när jag väl börjar.

Nu när semestrarna är över.... kör Du nån diet nu och i så fall vilken?? Du som inte gör det, funderar du på att börja eller är du bara nöjd med dig själv som du är???

Samma frisyr som pappa!

029076eec5916ccea8ba3b4452739a49.png

Samma frisyr som pappa!


Var det sommarens sista dopp?

Godmorgon på er.....Milobebis drog på ett litet hot i morse. Han vaknade 04.20!!!!!! Alltså, inte ens halv 5 utan tjugo över 4. På riktigt så känns det som man är bakis när man behöver vakna den tiden, huvudet bultar, ögonen är så grusiga så man ser småtomtar, humöret är inte det bästa. Det bästa med det här, denna gång  ska sägas, var att det endast var ett hot. Han strula lite men nöjde sig tillslut med en ny blöja och en skvätt välling.
Ni vet att han vaknar ju fortfarande på nätterna, och då kan det kännas JÄVLIGT tungt när han DESSUTOM väljer att vakna tjugo över 4! MEN, som sagt, han somnade om och så fick vi lyxa till det ända till 20 över 7! WIIIHOOOO!!! Underbart....

Vi var ju och grillade och mös till det i måndags. Jag tror verkligen att det kan ha varit grabbarnas sista dopp för den här sommaren, och vad som är ÄN mer IRONISKT är att vi i måndags äntligen fick fart på vår pool! Ja men det var ju skitabra nu när det blev svinkallt. Flera tusen liter vatten sväljer den jäveln oxå, och så ska man bara hälla ut skiten då eller vadå?Det var, tyckte jag, sviiiinkallt i vattnet. Jag hajar fan inte att man var sådär när man var liten. MAn badade i 16 gradigt vatten och tyckte det var skönt efter en stund. TÄNK? Nu måste man ha närmare 30 grader innan man badar och ändå så kippar man efter luft när man kliver i. Tycker att det blir värre och värre hela tiden oxå.

Nu ska jag göra frukost till alla mina 14 ungar ;)

Vinnare i taveltävlingen!

Japp, då var det klart!!! Vi gratulerar ISABELLE som vann tavlorna denna gång....


NY TÄVLING KOMMER PÅ FREDAG!!!


GLÖMDE NÄSTAN!!

Fejjar, städar i lådor, möblerar om i kökets alla skåp..... så kom jag på!

VAFAAAAN, idag avslutades ju taveltävlingen. Här står jag och kör på med svetten i pannan och hade HELT glömt att det var tisdag idag! Vi har ju semester här hemma så då har vi typ INGEN KOLL what so ever. Satte mig i panik vid den bärbara som vanligt eftersom den är på nerevåningen. Tror ni inte på fan att den fittar sig idag igen..... blir så jävla trött!

SÅ att, jag får faktiskt återkomma med vinnaren.... på den här datan är det NO CAN DO.

Nu har vi mys,grill och bad. Det s

689f47664ad8060da0f89d8ff4df3fb3.png

Nu har vi mys,grill och bad. Det sägs att de är sommarens sista vackra dag. Då passar vi på...


Madonna i Göteborg!

Vi hade en supersnabb och skön helg i Göteborg. Husbandet och jag på tu man hand, vi njöt i fulla drag. Milobebis hade de bra hos farmor och farfar så vi kunde koppla av på riktigt. Husbandet kastade sig på sängen på hotellet och tog en bärs direkt när vi kom ner. Ett helt OK hotell, mycket mer än så var det inte. Som ni ser nedan blev lunchen en sån påse lite snacks, konstigt nog så funkade de bara fint med min mage även fast jag precis varit magsjuk. Måste ha varit mammas dunderkur jag fick innan jag åkte!

Vi satt på läktaren, helt OK platser. Jag såg ALLT, det är väldigt sällan man gör det när man är 2 äpplen hög! SNARK! Men ikväll såg jag verklgien ALLT....sen att Madonna såg ut som en liten korv där nere va en helt annan femma!


Sjuuuuuuukt mycket folk! MY GOD, det var helt otroligt.

Innan konserten var men så jäkla taggad, lite salongis och TOKPIGG, efter var vi urlakade, bakis och jättetrötta, det blev hem till hotellet och sova. Jag fick den hårda sängen, husbandet den mjuka. Vaknade och var domnad totalt...en timme efter frukost fick jag sova i den mjuka, det var ju snällt av husbandet. :)Under konserten gjorde hon en hyllning till Michael Jackson, en kille dansade och ett litet medley spelades upp. Reaktionen från publiken var helt ENORM! Mina tårar rann och håren på mina armar stod rakt upp! Vilken känsla. Det känns ju som att Michael Jackson och Madonna hela tiden stått paralellt i sina karriärer, han KING OF POP och hon typ queen of pop. Därför kändes det fint på nåt sätt, fint av henne.....

På vägen hem igår, som var allt annat än rolig, hände de så mycket hemskt på! Först satt vi i kö och väntade för att en olycka hade skett. Bärgningen tog lång tid och till slut så skulle vi få börja åka. PANG säger det 4 meter utanför vårt bilfönster, 2 lastbilar krockar, den ena lastbilen kör in i den framför och väjer sedan ner sin lastbil i diket. Husbandet rusar in till förare 2 och Sarah (som åkte med oss) till förare 1 som blev påkörd. Han hade ont i nacken och var svårt chockad, den unga killen som körde in i lastbilen framför var oxå chockad och skakade. Orsaken till detta var en polisbil som stod mitt i vägbanan och hindrade trafiken som faktiskt flöt i ena körbanan. Vi var redan irriterade på de 2 unga tjejpoliserna som stod så jävla dumt till! Inte konstigt alls att det hände.... tur att ingen skadades allvarligt. När vi sen försökte få dom att ringa ambulans till förare 1 så svarade dom inte ens när vi frågade om de ringt, allmänt otrevliga och så jäkla rookiebrudar!! Tacka vet jag poliser med lite erfarenhet, nybörjare verkar inte klara av situationerna när det behövs.
Efter 7 timmar var vi äntligen hemma hos vår bebis! SOM VI HAR LÄNGTAT, det är alltid tufft att vara ifrån såhrä första gången men det gick faktiskt bra. Det räcker att man ringer och hör att allt går jättebra och man hör honom där i bakgrunden jollrandes. Vi njöt oxå, det måste man lära sig att göra när man är ifrån, lära sig ladda batterierna. Som att gå upp på hotellet efteråt och lägga sig och vila, slumra en timme. Vi är INTE bortskämda med sånt nu...

Jahapp, idag kommer stora grabbarna, dom var här igår kväll. Man vill ju gärna samla hela familjen när man varit borta såhär. Nu ska jag glo på TV, Milobebis sover och jag och husbandet har en slappardag. Ok, inte helt... jag tvättar faktiskt.

Krig i bloggvärlden, Katrin V.S Marie!

Nåväl, tills jag fått ordning på allt vad datorer och bilder heter så kan ni ju läsa lite i bloggvärlden, det är minst sagt HETT där just nu!!!

Först så skriver Katrin Zytomierska ett inlägg om nån siliconbrutta som vill stämma nån för att bilder hon varit med på använts till annat. Katrin går i taket och skriver ett inlägg om det här. Marie Plosjö i sin tur blir lack över vad Katrin skirver och skriver om det i sin blogg!

Ok, där måste då Katrin Zytomierska då ha ruttnat ur totalt med tanke på det här inlägget!

I think it´s war!! Katrin and Marie W-A-R!

Det började inte så bra idag!

Vi är tillbaka....

...jag har mobilbloggat som FAN men bara liiite har kommit in! TRIST som vanligt, nu när jag äntligen fick det att funka.

...hela morgonen har jag försökt få in ett inlägg men vår bärbara fittar sig.

...sitter vid den stationära nu och i den finns inga bilder från Madonna så det får vänta tills jag kommer in i den bärbara.

... konserten får 3 av 5 plus av oss.

... vägen hem var hemsk, det tog 7 timmar att ta sig hem!!

...återkommer!


Äntligen här,snart börjar det!

4045a258b5eb277688bdfda54ded551b.png

Äntligen här,snart börjar det!


Skål!

1f67b54b821298993dff0526904169ee.png

Skål!


Klara för Göteborg,Madonna here we

19a02564f98c8ba9967b6c3600f6c0c8.png

Klara för Göteborg,Madonna here we come!


Skål!

7a24eb762857defb2da787e8a8f2e692.png

Skål!


MadonnaJahapp, idag är det då dax för den stora dagen, den dagen då jag ska se HENNES konsert på Ullevi. Nåt jag längtat efter sen jag var 12 år...därför är det fortfarande lite svårt att fatta. Jag kommer fatta det när jag står där... hade tänkt att ni skulle få vara med mig hela resan igenom. Detta är en händelse jag gärna spar ner på min blogg. (Nu när mobilbloggen funkar igen :))

Vi åker om drygt en timme, nu ska det packas lite till sen så skär det lite i hjärtat att lämna Milobebisen, det ska bli jäkligt jobbigt känner jag. MEN, det är bara till imorgon eftermiddag, då får vi krama vår lilla Milobebis igen. VARFÖR ska det alltid vara så jobbigt att lämna??? Tur man inte ska va borta en vecka eller nåt sånt...då hade man väl flippat.

Hörrni, puss på er och HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG MED!! Nu kör vi.... MADONNA here we come!!!

Magsjukan måste va från helvetet!

Fy fan, ni skulle se mig nu. Jag är alldeles blek, skitigt hår, svettig och har på mig en vit sommarklänning som sitter som en säck på mig. Riktigt smoki´n hot känner jag mig, fy fan! Det är tur man är gift med karln man lever med så han bara inte är en dejt för då hade han nog dragit för längesen! MY GOD i´m ugly!!!

Men, exakt hur snygg är man med en magsjuka? Det måste ju typ vara mardrömssjukdomen att få när man träffar en kille på en dejt. Ponera att killen bor i en annan stad och man liksom inte kommer nånstans. Man har rest dit, packat väskan och åkt flera mil och ska stanna en hel helg. Så bryter maginfluensan från helvetes lös. Förstår ni vad hemskt det skulle vara?

Springa på toa och ha högt låtande diarré, det låter liksom som att toan ska explodera. Man sitter likblek på toaletten med magkramper och fisarna ljuder högt. Ämen fyyy faaaan..... O som om inte det vore nog så vaknar man svettig mitt i natten och måste springa in på toa och lägga en gigantisk spya som aldrig vill ta slut. Man kvävs och man frustar och spyr ur sig.... hur gör man det snyggt? Fisarna kanske ljuder högt även här av att man tar i som en jävla indian där över toaletten!! Kan man spy sexigt? NOPE... skulle inte tro det va!!

Ligga i samma säng som honom sen efter man är klar med sin sopluktande käft är nog inte heller så sexigt och nåt man önskar sig.....

Nej... alltså jag hasar omkring idag. Jag orkar inte lyfta fötterna från golvet. Kroppen värker och det känns som att jag gått ner 20 kilo i vikt...men på våger visar det sig vara bara 1 kilo. Men men, alltid nåt... nåt kul efter en magsjuka sådär!

Imorn blir det Madonna i alla fall. Det kanske var tur i oturen att detta kom igår och typ inte inatt.... då hade det varit värre med den resan!

TACK TILL er bloggläsare som skrivit krya på mig hälsningar och till er som sms:at mig!! Ni är guld värda!

Ps: Såhär sitter vi nu jag och Milobebis, han kör sitt Jerry Williams moove när han är trött, dvs: gnida örat, precis som Jerka gör! :)

HJÄLP, VILKA GIGANTISKA TÅR DET BLEV!

Hahaha, ÅÅÅHHH hjälp!!

Det var inte liiiite stor den där tåbilden blev när den kom ut på bloggen, kan tänka mig att ni fått en chock när ni tittat in på min blogg....

Oh herregud!

Dessa är nog de som ser piggast ut

6619aa0a476d39ae29e2be0119324e9e.png

Dessa är nog de som ser piggast ut på mig idag. Mina orangefärgade tår. Jag har vart magsjuk som helvetet igår kväll och inatt. Nu har jag "bara" febern kvar. Vi ska ju åka imorn:-( Mamma har försett mig med immodium,magmedicin...Klart du ska åka säger hon och ordinerar mig alla tabletter jag ska äta. Dom här krokiga,långa tårna ni ser på bild får jag skylla min pappa för. Det är han jag ärvt dom av... Hans tå bredvid stortån är hela 10 cm lång,jag har mätt den själv:-)


Ligger nedbäddad i soffan. Ont i m

0-21190c7af3112e64fd2807a07b23a6d1.png

Ligger nedbäddad i soffan. Ont i magen,illamående och jätterisig. Just snyggt... Madonna om 2 dagar,inget får gå fel! Snyft...


Höstinspiration från H&M

Idag när det är allt annat än kallt så kikade jag snabbt in på H&M:s sida. Jag kan faktiskt inte sticka under stol med att det såg riktigt riktigt mysigt ut att ta på sig tjocka strumpbyxorna, en stickad tröja och ett skärp runt. Jag längtar INTE dit men jag tycker heller inte att det ska bli så farligt att få hoppa upp i höstsoffan med en kopp the och kolla IDOL.

Nu, tänker jag fortsätta njuta av vår sköna sommar ett tag till!!
För er som tänker på att uppdatera höstgarderoben så finns det lite najs på H&M!

GUBBAR = BROMSKLOSSAR

Hur kommer det sig att det kallas för att köra som en kärring?  Ja, det är ju ett uttryck många använder sig utav har jag hört, jag är inte guds bästa barn jag heller och har oxå använt mig av det uttrycket ett otal gånger. Men är det verkligen BARA kärringar som inte kan köra bil? SVAR: NEJ! Jag har nog sett att värst av dom alla är dessa gubbjävlar, dessa tjuriga jävla gubbjävlar som är så inihelvetes jävla bittra på livet så kan de inte på annat sätt visa sin bitterhet så gör dom det i trafiken.

Ni vet ju hur jag eldar igång mig själv när det kommer till trafiken och till dessa jävla stoppklossar som gör så att trafiken inte flyter på som den ska! Nu menar inte jag att alla som håller hastighetsbegränsningarna är stoppklossar utan dessa JÄVLA IDIOTER som sitter och kör  te x 35 när det är 50 på en väg! Dessutom bromsar man och saktar in när det ska till att svängas så jäklar i min lilla låda det känns som jag ska gå ur min bil och knuffa fram gubbfan framför! 

På riktigt så blir jag så förbannad av den här sortens körning så jag tror det ligger topp 3 på min "BLI FÖRBANNAD" barometer! VAD EXAKT är det som gör att man kör 35 på en 50 väg? Är det för att man är så osäker så man tror att allt ska gå totalt åt helvete, man kör över nån, kör in i ett träd, inte ser ordentligt eller rent av missar vägen om man toppar bilen ända till 50? Jag börjar tro att detta är något man gör på FLIT! Eller är det så att man tänker att  "på min tid när man vevade igång sin bil så gick inte bilarna fortare än 35"!

VAD VAD VAD, VARFÖR VARFÖR VARFÖR????


Vinn tavlorna från Nindigos RUM!DAX IGEN MINA KÄRA VÄNNER!

Tävla såhär:

* Skriv nåt i kommentarsfältet, gärna  vart tavlorna är ämnade nånstans. Ni är duktiga på det ni som tävlar, och det är alltid lika kul att veta var de sedan ska hänga eller stå dessa tavlor.

* Så enkelt var det, sen håller du tummarna.....

* Återkom till min blogg den 11/8, jag lottar ut vinnaren kl. 08.00.Tävlingen avslutas 11/8 kl. 08.00

LYCKA TILL!!!

Fy fan, igår skrattade jag så tårarna rann....

.....när jag hörde om bruden som gått fram till en gitarrist i ett coverband och önskat en låt!

Hon vinkade på gitarristen och sa att hon ville höra en skitbra låt!

"Okej" svarade gitarristen, "vilken är det du vill höra?"

"Kitalai vill jag höra" svarade bruttan!

"Kitalai???" undrade gitarristen, "vilken låt är det, aldrig hört talas om?"

"MÄH, Kitalai" svarar bruttan lite irriterat eftersom gitarristen inte kände igen låten!

"Kan du nynna poå låten?" undrade gitarristen.

"Kitalai kitalai kitalai kitalai, kitalaaaaailaaaikit laaaaaiiikit ooooohhh, rockin´ all over the woooorld!" nynnade bruttan!!!!

Ni kanske har hört den, det är Status Quo som gör låten och den heter Rockin all over the world! Den går såhär: I like it, i like it, i like it, i like, i liiiiike it lliiiike it, oooohhh...rockin´all over the world!! Lite skillnad... Jag har inte skrattat så in i helvete mycket på länge ska jag säga er..... SHIT!!!

Ungar, trött och oljemålningar som torkar i 120 år!

Hörrni....

...kan ni nångång känna att man  bara är så totalt slut så man typ stirrar framför sig, orkar inte le, orkar inte prata, orkar ingenting. Just nu känner jag precis så.

Vi håller på att försöka få Milobebis att SOVA mer på nätterna. NI som följt min blogg ett tag vet ju exakt hur vi kämpat med han och hans sömn nu sedan han föddes. Grejen är att när dom är runt 8 månader så händer mycket med deras utveckling, detta påverkar sömnen i form av massor med drömmar. Dessutom så sover en 8 månaders ca: 14-16 timmar per dygn. Ca: 5 av dom timmarna (ibland mer) sover Milobebis under dagen. På tok för mycket med andra ord. Så nu är mission: MILOBEBIS SOVA HELA NATTEN igång igen. Husbandet har semester och vi kan hjälpas åt att kämpa med att hålla Milobebis vaken. Han är vanligtvis vaken 2 timmar i sträck dagtid, kvällstid ca 3-4 timmar. Nu kör vi drygt 3 timmar dagtid och ca: 4-5 kvällstid. Borta är alltså 4 sovpass per dag till endast 2. Idag har han såklart varit gnällig och trött, vi väntar spänt med att se hur kvällen/natten blir. Han har precis somnat för natten nu, jättetrött.

Så nu är jag trött som helvetet själv, fy fan... det tar på en att hela tiden underhålla en 8 månaders bebis och hålla honom någorlunda glad. Nu hoppas jag det kommer nånting gott av det hela, att Milobebis får sköna långa nätter med massa sömn. Och vi med!

Idag hade vi mammaträff, så jäkla coolt med ungar som fladdrar överallt medans vi morsor sitter och snackar skit.

Eftersom det var lite att stå i med Milo så har jag ändå lyckats få lite fina bilder på honom....


En härlig dag....

Husbandet är färdig med fodrena runt fönstren nu oxå. Han har vart så duktig min gubbe. Han fick några timmar "off" idag från unge och kärring och vips så blev det klart.

Just ja, jag har gjort min första oljemålning idag, jag har jobbaat med acrylfärg förut och visste inte att det kunde ta upp till 2-3 veckor innan en oljefärg torkar. Vi var i väg en sväng efter jag hade målat färdigt och trodde den skulle vara torr när vi kom hem, JOOO TJEEEEEEEEEENA!!
På nätet läste jag 120 år för att få den RIKTIGT TORR! OOOOKEEEEEEEEEEJ, 120 år... kul och köpa tavlor nu som man vet att man aldrig kan se torr.

Aja, här är den i alla fall.... jag kallar den för "BACK OF AN ANGEL" och det är en ångestfylld, tung ängel som äntligen öppnat sitt innersta. Jag har knarkat lite igen tror ni... men det är bara mitt vanliga hasch-och-pop innersta som snackar, jag är ju sådär läskigt konstnärlig ibland. Då ger det utlopp för såna här saker.


Ligan lajjar! Mammagruppsträff ida

31fccbc3bd50e9309315a303b278f364.png

Ligan lajjar! Mammagruppsträff idag... Fasicken så härligt det är att titta på dom!


Ok,dagen börjar med föräldrataxi.

0-5808267b3ee5475ae423d9d41e417c2a.png

Ok,dagen börjar med föräldrataxi. Dessa 2 ska till stallet.


Mätta och belåtna i soffan framför

-e32d72cee9685d96dcaf1ebcb09163a.png

Mätta och belåtna i soffan framför finalen på Allsång på Skansen! Vuxenpoäng eller ute vid branten,de e frågan?


Sådan kudde,sådan ägare:-)

61f79b8484075e659161ae6142305b4e.png

Sådan kudde,sådan ägare:-)


Perfekt med kompisar som har barn,

0-412f58fe65444e3a35974260cc424cd7.png

Perfekt med kompisar som har barn,lite äldre barn än Milobebis. Då får man låna en gåstol,och hur kul är de med andras? :-)


Ikväll är vi bortbjudna på mat,ÄLS

0-49f5f978f7691ce00ac660d72bdea50d.png

Ikväll är vi bortbjudna på mat,ÄLSKAR DET!


Is this da shit? Ok,erkänner... so

0-5e6f211d0d0133f13862e98e1af7dbdf.png

Is this da shit? Ok,erkänner... sommaren gör att man suger på viktminskning! Jag har gått upp 2 kilo sen jag börja fuska,så nu jävlar börjar vi om från början igen. Efter madonna börjar jag med cambridge,känner mig FETLADDAD. Det finns bara ett sätt för mig... Shakes is da shit!


SOVRUMMET PIMPAT!Jag berättade väl att jag höll på o pimpa vårt sovrum! Det blev ett genomskinligt skynke ovanför sängen och sen har jag satt upp en ljusslinga. Ni må tro att det är mysigt på kvällen när det är mörkt. Faktiskt så infann sig den där vilja ligga i sängen hela dan känslan direkt, det var ju den jag var ute efter oxå! :)

Jag har numera oxå skaffat såna där blanka kuddar till sängen, lite INDISK inspirerat liksom. Det blev jättemysigt och förändrade väldigt mycket i sovrummet....

Nu håller vi på med 3 olika projekt! Foder till fönstrena, utomhus då.... jag ska ha ett nytt draperi här i vardagsrummet, det är ommöblerat nu så jag vill sätta upp ett nytt. Sen pågår taveltillverkning för GLATTA LIVET! Jag har massor med nya fina texter...

SEMESTERN ÄR I FULL GÅNG! :)

Vinnare i TAVLETÄVLINGEN 2009-08-04Grattis Jessica! Du vann tavlorna....

Mejla mig på: [email protected], skriv dina adressuppgifter så skickar jag dig tavlorna.

Lägger ut ny TAVELTÄVLING imorgon!!!

Milobebis 8 månader idag!
Idag fyller vår bebis 8 månader, tänk att det är hela 8 månader sen han föddes. Det har gått i galen fart detta, jag är helt förvånad över att det är 8 månader sen jag var gravid,. Det känns som 2 månader typ....

Vår bebis kan:

* Åla i rasande fart, han har lite skavsår under höger stortå eftersom han skjuter sig framåt med den tån. Nu i dagarna har han dock lärt sig att använda båda stortåna! :)

* Sitter bättre och bättre, inte utan stöd än men bättre och bättre för varje dag.

* Resa sig mot sin lilla bil han har. Försöker resa sig mot andra saker oxå!

* Favvouttrycket är "BUUUUUSCH", vet inte vad eller vem han syftar på? Kanske president bush....vad vet jag! Intelligent grabb det där.... :)

* Han har fått 5 tänder, 6:e på väg. 3 i överkäken och 2 i underkäken.

* Lampan har han kunnat typ i 2 månader nu.

* Han börjar bli bättre och bättre på att greppa med pincettgreppet.

* Han har sovit 1 hel natt på 8 månader. :/ Men, det är inte så galet som förr! Ibland sover han ända från 11 till 4 på  morgonen utan att vakna så det är ju rena rama lyxet jämfört med förut. Nu ska vi minska ner på hans sovande dagtid här under semestern och hoppas att vi på så sätt får honom att sova mer på natten!

* Han har hittat sin snopp och den stackarn draaaaaaaaaaaaaaaaaaar han i när han väl får tag i den, tänk att det börjas i tid det där ;)!

* Han tycker om att sova med fötterna uppepå bågen på sin vagn, ser jättekul ut.


Vår lilla lilla underbara bebis, VI ÄLSKAR DIG FRÅN DJUPET AV VÅRA MAMMA OCH PAPPAHJÄRTAN!!!!*

*

Märks att det är första dagen på s

0-138ea5ad9854d5778625f8edc606ad9b.png

Märks att det är första dagen på semestern! Nu ska vi sätta foder på fönstren... Nåt som fattats länge. Varför de inte fanns från början känns som ett mysterium?


2 STORA HÄNDELSER

Ja.... det var en riktig cliffhanger va? :) Nu har ni fått vänta på nyheten länge nog.... det är en stor grej för oss. Eller egentligen är det 2 stora grejer som hänt! En utav dom har stor betydelse för mig!

Händelse nr: 1

Jo förstår ni. Min pappa har avvecklat sitt företag. Min pappa har tagit ett jättebeslut i livet! Han har hyrt ut lokalerna,  en kille från västerås har tagit över och ska köra företaget vidare och så ska pappa själv köra kompressordelen, mest på skoj. Detta betyder att jag inte har något jobb att gå till efter min mammaledighet utan måste söka ett nytt. Nu är det alltså definitivt. Någonstans visste jag ju att jag ville vidare men att jag hade mitt jobb kvar att gå tillbaka till, inte nu längre! MEN, jag säger såhär, SKIT I MIG!!!! Jag är ÖVERLYCKLIG över att min pappa gjort det här. Jag har en typisk finnpappa som JOPPAT och JOPPAT!

De första 10 åren av hans karriär som egen företagare innebar 6 dagars veckor med 16 timmars arbetsdagar. De senaste 15 åren har dert "bara" varit 12 timmars dagar. Han har oxå hoppat lördagar de senaste 5 åren kanske. Min pappa har ju en sjukdom som heter sarkoidos, ingen allvarlig sjukdom men gnaska så jobbig då det är en inflammatorisk sjukdom, en bindvävssjukdom som angriper olika delar av kroppen. Pappas ögon och leder är värst angripna. Han har värk i lederna och så får han regnbågsinlammationer i ögonen och gör honom ständigt känslig i dom.
Men nu hörrni.... så ska han äntligen bara få sköta om sin lilla kompressorfirma, på lite egna villkor och hur han själv känner att han vill jobba. Borta är all stress med personal (den stressen har varit ENORM för pappa vet jag). Stora lokaler som kräver sitt. Kunder som kräver sitt. Leverantörer som kräver sitt.
Nu är mamma den som sköter den lilla bokföringen som behövs och pappa styyr helt och hållet hur mycket han vill jobba. Äntligen ska han få lugna ner sig, kanske sova lite längre på morgonen. Ta ett litet jobb nånstans, sluta tidigt. Få pyssla hemma som pappa älskar, bygga lite på förrådet, fixa garaget, byta fönster. Han ska oxå få umgås med oss i familjen (han har aldrig haft tid förut)!  Ni anar inte vilken stor sten som släppt från mitt bröst. Jag har jobbt hos pappa i 3 år och VET hur jäkla stressad och pressad han varit. Ändå är det bara 3 år av hans arbetsliv jag sett på nära håll. Hur har de andra 22 åren varit??

HEJJA FARSAN! Du gör helt rätt och nu är det din tur att njuta av livet som det ska njutas. ÄLSKAR DIG!

Händelse nr 2:
Milobebis kan. Han kan resa sig mot saker, helt plötsligt i fredags så kikar jag in i vardagsrummet där Milobebis ligge rpå golvet och leker. Han låg inte längre utan kämpade järnet med att bestiga sin bil. Han tog tag i lilla ratten och hävde sig upp. Jag fick fanimig en chock, var kom det där ifrån??? Nu är han helt galen och reser sig mot bilen för jämnan. Det gäller att va med för han har liksom ingen koll. PANG säger det så rasar hen i backan och undrar vem som kasta ner han i golvet. Han hajar liksom inte grejen med att man kanske ska hålla i sig lite.

Det här var stort!

FEST

Helgen då....

..... det har varit fest och sedan har en STOR GREJ hänt i familjen!

Maria, min bästaste Maria kom över i lördags vid lunch. Innan det så sminkade jag en blivande fru. En 60 årig blivande fru....hon blev så hima fiiin! Hoppas de fick en alldeles underbar dag! Husbandet var på svensexa så han blev borta från tidig morgon. Elliot fick hjälpa till med Milobebis under sminkningen och håruppsättningen, han var jätteduktig.

Sen blev det att göra sig i ordning i kaos, en övertrött Milobebis och en Elliot som inte tycker om att sova borta. Det blir mycket psyksnack kan ni ju haja! Medan man står o sminkar sig, blåser håret, klär på sig har jag en vankande Elliot efter mig som behöver pepptalk! Huuu.... till slut kom vi iväg, på vägen skulle det hyras film och köpas snacks.

Finally förfest:Ser ni skorna.... undra tro om dessa är de nya clubskorna. 3 bruttor hade i alla fall liadana skor! :)

Bandet som spelade på festen heter, hmmm.... undra om jag minns rätt nu, ON HALE ICE. Sångaren i bandet har spelat gitarr med PUMPBOLAGET i alla år. Riktigt bra drag på dom tycker jag.


Vi var lite slitna i söndags men inte så jättefarligt. Vi fick en hel del uträttat, det får man inte när män är FÖR sliten. Vi har vart och köpt foder till våra fönster. Vi har inga foder runt fönstrena på utsidan, det ser förjävligt ut har vi tyckt länge länge men nu tog vi tag i det, direkt när husbandet börjar sin semester. Förresten så är han lite sjuk idag, så ni kan ju tänka er hur synd det är om honom?

Berättar om den stora händelsen i nästa inlägg. Elliot behöver hjälp med matsäckspackning...han ska till stallet.

Har jag vunnit elle???

Godmorgon vänner..... happy monday är här igen! Till skillnad mot vanligt så är husbandet numera en semesterfirare på riktigt!!! 4 veckor framåt i tiden kommer jag få ha honom hemmavid hela långa dagarna och det känns jätteskönt...fråga mig igen om några veckor? ;)


Jag såg bland kommentarerna i mitt förra inlägg att jag fått grattis till en vunnen PC på mammabloggarna.se. Jag har försökt gå ut på deras sida men den underhålls just nu så jag kan inte se om det stämmer? Om det stämmer så kommer jag nog svimma av den här stolen!

FÖR DET FÖRSTA så vinner jag verkligen ALDRIG nånsin när det kommer till såna utlottningar, inte på något annat heller för den delen. Man brukar ju säga så men jag VINNER VERKLIGEN ALDRIG!

FÖR DET ANDRA så hade husbandet inbrott på sitt jobb i fredags. EN SAK hade stulits, en enda fucking grej! Gissa vad??? Minns ni den där mini PC:n jag fick i morsdagspresent av husbandet, den höll i 3 dagar sen gick den sönder. Så den låg där på deras bord och skulle bli skickad/lagad...whatever! Inbrottsförövarna har tagit en endaste grej.... DEN. Min mini PC. Vad är liksom oddssen på en sån grej????

SÅ jag blir PLENTY HAPPY om det stämmer!!

Sockiplast är bland de gulligaste

59045c3384d29c8aa6aca9a94a69e51c.png

Sockiplast är bland de gulligaste som finns till bebisar. Vuxna som har de borde skjutas! :-)


Eftersom det va så längesen...:) s

0-2104b1a1acbba3106e32dbca416e0bb9.png

Eftersom det va så längesen...:) så kommer jag nog mobilblogga en hel del nu. Här har vi 2 nyvakna killar.


Om det här nu funkar.... Så är jag

0-5d4187e31a64c62d887bd63c0173c3ea.png

Om det här nu funkar.... Så är jag skyldig en ursäkt. En ursäkt till Blogg.se för att jag missat att de bytt nummer dit mms:en ska skickas.


RSS 2.0