2 dagars skörd. Igår hade jag en l

3d74be1dcf16bed581de89f3c87cba0d.png

2 dagars skörd. Igår hade jag en lugn kväll...nåt hände i form av en släng magsjuka så de blev till att spotta i glaset och ta en sabbatskväll med TV tittande,prata med husbandet i telefon och lägga sig kl 12. Jätteskönt idag när jag tittar på mina lite kvaddade kamrater! Ikväll är sista kvällen och då hoppas jag att magen är med mig!


Afterski starten för dagen har gåt

30beb76d57cbe078504ea22cc9e15856.png

Afterski starten för dagen har gått!


Ute på en promenad. Underbart...sn

32c4a6917327d02e5039fe86e0840873.png

Ute på en promenad. Underbart...snart dax för afterski igen. Urk;-)


Här är vyn från vårt fönster. Säge

-98866cc903a5ed5846fccfeb54117df.png

Här är vyn från vårt fönster. Säger bara UNDERBART!!


Uppdatering Sälen

Hohoooo.... lite uppdatering från Sälen!

Underbart väder, underbar after ski och massa kul med tjejerna. Det här är HÄRLIGT som tusan... tagit massor med bilder med hinner inte lägga upp nånting nu. Det är frkostdax...ja, klockan är nästan 12. Om man säger såhär, det ör många av dessa tjejer som tycker om att sova. Dom FÅR alltid sova...men när man inte är van att få sova så kan man inte sova FAST MAN FÅRR!!!! Halv 7 vakna man liksom.. aja, det ska njutas av hela dagarna.

Nää... nu måste jag frukostera...

PUSS

8 mil kvar. Det här är vädret som

0-5c2be5f751e5caba198f146c719df9c6.png

8 mil kvar. Det här är vädret som bjuds...


Snart dax att åka!

Ja men se gomorron mina små PUPPOR!!

Här sitter jag med en stinkande brun utan sol på kroppen och tänkte jag skulle stänka in ett morgoninlägg. Ska säga att den här brun utan solen inte luktar ens i närheten så illa som de brukar göra i vanliga fall. Tipsar om Åhléns eget märke. Det är verkligen KANON men rusa till Åhléns om ni ska ha det, det tar nämligen ALLTID slut!

Jaha... alla kläder ligger i sin ordning och ska bara bli nerpackade i den stora väskan. Spriten är inhandlad, det blev en ABSOLUT vodka som jag ska göra lite smaskiga drinkar på, det blev lite bärs, det blev lite cubes (alkodrinkar på flaska) och så ska jag nog inhandla en MINTTU (blandas med varm o´boy) och lite bubbel för firandets skull. Sen är jag nog belamrad från topp till tå! Kameran ligger på laddning och den kommer att få jobba hårt under helgen. Vi har en laptop med oss så jag kommer oxå att få in ett och annat blogginlägg från vår redsa. Sen kan jag ju alltid mobilblogga lite... Jag har någorlunda koll på tiden och tror att jag kommer vara redo när bilen står utanför dörren. Det var väl ett fint väder vi hade igår, ett tag igår kände jag att det nog blir omöjligt att åka om det skulle ha fortsatt, men det avstannade ju som tur var! Vi skottade 5 ggr på 3 timmar igår....!!!!

Vet ni vad som hände inatt??

Milo var som ett ljus igår, jag har aldrig varit med om en snällare unge. Först var han hos Kattis medan jag var på intervjun. Kattis var chockad över vilken snäll unge vi har. Sen var vi på stan och gjorde massa ärenden och han satt bara tyst och tittade i sin vagn. Febern han hade tidigare har inte kommit tillbaka men igår började jag ana oråd. Han brukar kunna vara lugn innan han blir sjuk nämligen.

Väl inatt efter sin 12 välling bara grät han, vi löft över honom i vår säng ifall det nu bara var en mardröm. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!! Jordens kastspya, i håret på kudden och överallt. Kände på honom och han var febrig. ÅH NEJ, magsjukan tänke jag. Kul o åka nu?!?!?! MEN, han fick panodilsuppar och blev avtvättad. Vi la honom bredvid och efter en halvtimme fick han en ny flaska välling då han verkade hungrig. Han somna som en stock och sover fortfarande!! Inget mer sånt... Det är tänderna som bökar, jag är helt övertygad och 12 vällingen blev 2 flaskor då husbandet tyckte att han verkade hungrig fortfarande. Jag tror att det blev lite mycket helt enkelt eftersom han är helt normal nu. Tänderna bökar och jag hoppas dom kommer upp ordentligt snart!!

Ok hörrni, nu ska jag bränna på lite frukost. Göra mig i ordning och krama massor på min familj. Det känns tungt att åka men samtigt jättekul, det är en blandad bisarr känsla det ska ni veta.


2 av mina kompisar som ska med till sälen, Maria och Sussi


Eländigt!

0-7a000391da89999b26f3ecbd28b89f59.png


Först och främst.... här på bloggen varvas inläggen mellan sprit och tandagnisslan. Så, nu har vi klartgjort det! :)Eländigt är nog i alla fall bara förnamnet. I morse tyckte jag att Milo kändes lite varm. Nåväl tänkte jag, han är ju lite varm av sig. Väl hemma efter att jag skjutsat alla till respektive plats tyckte jag ändå att "Vafasen... det här är lite väl varmt!" Tog tempen, 38.5 i feber...inte hög men ändå! Kikade runt i munnen och vad hittar jag inte där då???

3!!!!! KINDTÄNDER PÅ VÄG SAMTIDIGT!!!

C´mon, give me a fucking brake här nu! Är detta ett skämt? Jag åker på torsdag.... var det tvunget att ALLA dessa tänder skulle komma just NU!??? VA???
Den längst ner till höger har 3 piggar tittat fram på, på vänster sida håller det precis på att bryta igenom och uppe till höger har en pigg brutit igenom. Konstigt att man inte är så sugen på att äta eller någonting alls för den delen... min lilla plutte! JÄVLA TÄNDER!!!! Måste de va så inihelvetes jäkla jobbigt att få dom? Milo har haft jobbigt med alla sina tänder och de har alla en förmåga att komma samtidigt!! Måste dom det??

JA...så nu är det där molnet som hänger över mig av dåligt samvete om ännu tjockare! FAN!!! Jag har i alla fall gett honom Alvedon nu så febern gått ner. Sen hjälper det säkert mot det där onda där i tänderna. SÅÅÅ TYYYYPISKT!

Alkotips?!?!

Godmorgon Tisdag!

Det börjar närma sig både onsdag och torsdag som båda är stora dagar för mig. Imorgon har jag anställningsintervju och på torsdag åker jag bort en weekend till sälen med mina tjejer. Det är mycket på en gång att smälta ska ni veta. :)

Jag är fortfarande förkyld som en gammal raggarbil men jag ger fortfarande inte upp hoppet om en någorlunda frisk sälen resa, man kan ju för tusan bara inte ha en sån jäkla otur att man är sjuk ordentligt på ett år och då blir det just den helgen man ska åka?? Va? Va? Va? :)

Idag ska jag i alla fall försöka göra lite mer ärenden. Jag ska leta efter nå schyssta pilotsolglajjer för en billig peng, jag ska oxå köpa lite hårfärg och sen ska jag se om jag kanske kan hitta nån cool top och nå billiga jeans på stan. Huuu... bolaget behöver få sig ett besök oxå.

JAG BEHÖVER ER HJÄLP.... framförallt viktig hjälp!!! ;)

Nån som har ett bra tips på vad man kan dricka när det är fest i stort sett 3 kvällar i rad? Känner att jag inte längre besitter nå alkoholproffs-skills varför jag tror jag behöver hjälp!
Jag älskar öl men blir så mätt i magen och det funkar att dricka en kväll, sen då? Rödtjut känns inte som nåt gott att hälla i sig när man är lite bakis. Då känns det som nåt fräscht skulle passa bättre. Men eftersom jag är en bärsbrud i grund o botten så har jag såååå dåååålig fantasi?! Har ni nå bra tips???


Sprit....här vare SPRIT....




Snart är det alla hjärtans dag!!!

Har precis suttit och gjort lite uppdateringar på min hemsida. Det var ju så körigt med tavlorna i julas och jag har fått mig lite vila nu när det varit lite lugnare. DOCK så börjar det röra på sig igen.... det är dax för Alla hjärtans dag och många är ute efter alla hjärtans dag presenter!

Mina tavlor är ett litet tips! :)






Mamma

Förkylningen sitter som ett lock över hela mig. Jag hör dåligt på vänster öra och jag har snor i hela hjärnan känns det som. Det klickar i öronen och jag har svårt att tro att jag står på en afterski om 3 dagar och tjoar och tjimmar som en frisk person skulle gjort.

WELL... jag kör echinagard som helvetet själv nu och försöker skrämma iväg den här jävla förkylningen som kommit för att förpesta tillvaron!

Idag har jag dock gjort lite ärenden. Jag har vart på arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetssökande. Jag är ju det nu och inte längre mammaledig vilket känns helt bisarrt. Dom där nere på arbetsförmedlingen då? Alltså... jag vet inte vad jag ska säga om det egentligen.
Helst skulle jag vilja säga att det är ett gäng tröttmössor som i ett tidigare liv var trädkramare eller aktivister inom greenpeace och kom sen plötsligt på att de skulle bli arbetsförmedlare och ta på sig en tråkig tröja med små blommor på och en kofta över det, sen låta håret hänga i stripor och fortfarande använda sina 27 år gamla glasögon fast man är typ 29 men ser ut som 59.

MEN, jag säger inte det för det är så olika överallt och det är så olika hur alla uppfattar det. :)

Efter mitt besök där som tog 1,5 timme....SNAAAAAARK... så gick mamma och jag och tog en lunch. Mamma följde med och tog Milo under tiden jag satt och blev vägledd av den snälla arbetsförmedlaren. Efter det blev det en tur i olika butiker med mamsen som sällskap. GUD VAD JAG ÄLSKAR MIN MAMMA, det är inte förrän vi varit ifrån varandra ett tag som jag kommer på hur mycket jag saknat henne och hur mycket jag saknat hennes sällskap. Idag har vi haft en jättemysig dag som började redan halv 10 i morse. Jag älskar dom dagarna och jag älskar mamma!!  Mer MAMMA!!!

AJA, nu ska fortsätta knarka echinagard och så ska jag laga lite mat. Mina stora killar kommer hem idag. ÄNTLIGEN!!

PUSS


Jag är så stolt! Min Elliot hopptä

0-734264bc70909b48064aafc638a7a874.png

Jag är så stolt! Min Elliot hopptävlade idag och har nu gått till final. Finalen är den 17:e februari! Han är GRYM!


Jag och min varma vattenflaska, li

0-1b5d3c0e6abf5f831c2dc1b1ed2eb6a6.png

Jag och min varma vattenflaska, ligger här däckad av förkylning. Huvudet känns som ett töcken och jag svettas och fryser om vartannat. Om 4 dagar är de dax att åka till sälen,hoppas förkylningen släppt taget då!


Sailor snygg




Blev så himla inspirerad av SAILOR temat. Till våren nu så kommer det vara mycket just sailor tema på kläder.... Snygga tajta trasiga jeans, ett par converse och så den röda randiga tröjan, solglajjerna och väskan! SNYGGT som tusan!!!

Middagen med kollegorna

Bilder från vår jättetrevliga kväll med jobbarpolarna till Husbandet! Vi startade på Kungsbacken. En restaurang med riktigt god mat! Därefter knatade vi vidare till Star Lounge, ett typ dricka bärs ställe....







Sen ballade det hela ur litegrand ;)








TACK Daniel & Isa, Anders & Emma för en trevlig kväll! Det gör vi om!!

Nya skor!

Fick en fråga om var jag köpt mina nya skor! Fick hem dom i fredags och dom är så jäkla snygga!!! Det är såna där riktiga "fuck me" boots. :) Dom är snorhöga och husbandet som gillar att jag är kort var nästan chockad över hur lång jag såg ut i dom här skorna. Han gillar oftast inte det... konstig snubbe det där! :) Gillar inte killar långa tjejer?

I alla fall så hade jag dom på mig i fredags kväll och styltade väl till en början innan jag blev van. När jag blev lite varm i kläderna gick det finfint, dom är dessutom jättesköna. Jag hade inte ett UNS ont i fötterna när vi kom hem.

Köpta på nelly!






SUCK!

Godmorgon söndag, tidig morgon som ni ser.

Jag vaknade 04.50 och gick upp så att jag inte skulle väcka Milobebis och Husbandet. Jag är nämligen tokförkyld och snorig som en gammal raggarbil förstår ni. Kände av det första gången i fredags morse, sedan har det bara eskalerat! När man sedan vaknar på morgonen så brukar de sedvaliga nysattackerna starta. Så oxå denna morgon, så när man för 5:e gången försöker nysa in i täcket så ögonen nästan ploppar ur så känns det liksom dax att gå upp.

JAG FÖRSTOD ATT JAG SKULLE BLI FÖRKYLD! Ja, jag åker ju till Sälen på torsdag så det är ju självklart att jag blir förkyld, what else??? Jag är verkligen riktigt under isen och måste komma på riktigt bra sätt att kurera mig på, jag har ju några dagar på mig! Ge mig gärna ALLA TIPS NI HAR! I need them....

Mer då? En härlig eftermiddag hos mamma och pappa blev det igår. Milobebis är nåt man gärna har omkring sig på helgen så mamma och pappa var glada att vi kom ut igen, dom var ju barnvakt fredagsnatten och det hade gått jättebra. Vi åt potatisgratäng och kött med god sallad. JÄTTEGOTT! Väl hemma blev jag nerbäddad i soffan med en varmvatten petflaska som kompis. Husbandet brukar göra så när jag fryser eller är krasslig. Jag fick oxå en ipren, nässpray, salva till tatueringen och en godispåse. :) TACK mitt hjärta, du är bäst! Somnade väl vid halv 8 taget... treeevligt lördagssällskap! :/

Idag skulle det blivit FORMEX mässan men eftersom jag är så dålig så får vi hoppa det. :( Ledsen för det, jag hade ju så gärna velat sett det! MEN MEN, det var inte meningen så det får bli en annan gång helt enkelt. Idag kurerar jag mig så gott jag....

PÅ ONSDAG SKA JAG PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU förstår ni, så då vore det ju ganska så behändigt att vara frisk oxå!

Hoppas ni får en mysig söndag, ha ingen söndagsångest utan njut av en ledig dag! Puss





Goddag lördag! Precis vart och spe

0-58b6a72a8ef2b6a7ad342b702b5f6a5c.png

Goddag lördag! Precis vart och spelat match med grabbarna, VI VANN! Äntligen! Sitter på fiket och väntar på micke o åsa som snart joinar oss för en fika. Trevligt som tusan igår. Vi drack vin och åt jättegod mat. Lax o frästa grönsaker för mig. Nu sitter jag och tittar på Husbandet som ska få Milo att sova. En lugn fika idag med andra ord! :-)


Igår var han till salu!

65bb6a4ba4cbbedc5ac6a4210e812917.png 


Igår skickade jag ett mms till husbandet. Jag behövde göra en säljes annons för att inte flippa ur!

Den löd:

Säljes!
En 79 cm unge på 13 månader. Han tycker om att gnälla och att vara vaken fast han är dödstrött. Han är lite blå under ögonen för att han fått för lite sömn. Han har precis skitit sin blöja bystfull så att body och jeans färgades bruna, han har rivit sin mamma i ansiktet så där finns nu ett stort rivmärke. Han snutte går tyvärr inte att hitta så detta gnäll kommer väl att fortsätta ett tag till.

BILLIG VID SNABB AFFÄR!

Tur att jag vill behålla honom idag....

Nån som vet vad det är med Facebook?

VAD ÄR DET MED FUCKING JÄVLA FACEBOOK?

Jag kan inte läsa mina meddelanden, inte heller uppdatera min status.... GRRRRR! SKITFEJJAN!!!! Om ni nu skickat meddelanden till mig där så är jag ledsen om jag inte svarat... det går inte! :(






FORMEXMÄSSAN

På söndag ska jag och husbandet på FORMEX mässan! Jag har aldrig varit där och det ska bli SKITAKUL och se det... tanken och drömmen är att nångång själv ställa upp på den mässan. Måste dit och göra lite research.

Har nån av er nångång besökt den, vad tyckte ni? Är det sevärt? När man går in på hemsidan verkar det vara en jättebra mässa.

Om ett par år kanske man står där med en monter stor som en hangar och kränger tavlor för glatta livet...:)

★ önsketänkande ★


Tatueringen nu!

7b52b9aa5ecf705925f57b70b8c6e2f5.png
Godmorgon vän!!

Jaha, då är den underbara fredagen hääääääääääääääär!! Vad har jag hunnit med sen sista inlägget?

* Vart på öppna förskolan.
* Ätit lunch med 2 tjejer från mammagruppen.
* Fått ont i tatueringen och hela tatueringsarmen. Knallröd runt tattoon.
* Hem och göra rent med handsprit och lägga på helosan och plast.
* Somnade när husbandet kom hem och tog Milobebis.
* Vaken mellan halv 9 och 12.
* Vaknade 04.00 för att Milo skjutit rutinen en timme. Kan inte somna om när jag vaknar 4, 3 går bra.
* Svullnat under armhålan i lymfkörteln som följd av en begynnande inflammation i tatueringen.
* Ringt sjukrådgivningen 1177 och rådfrågat och fick det jag trodde befarat. Kroppens sätt att skydda sig mot inflammationen. Inget farligt men nu måste jag hålla rent tatueringen, svullnaden kan hålla i sig i 1 vecka.

Ja, jag har haft det lite jobbigt med tatueringen. Här får jag faktiskt skylla mig själv, jag har varit dålig på att skydda den. Man ska ju göra det till en början eftersom den är som ett öppet sår. Husbandet har alltid plastskydd på de 3 första dagarna. Jag hade inte det alls.... tänkte att dom var så små och att jag kan hålla rent ändå. Men när man har en bebis som kladdar och känner överallt så blev det nog lite svårt! 

Sen hörrni, jag har ju nästan glömt att berätta!! Jag sprang på Alexandra. En av mina läsare och en bloggare vars blogg jag läser, det är hon som är så gullig och gett Milo presenter och sånt. Vet ni hur bisarrt och häftigt det är att springa på läsare och ägare till bloggar man läser? Hon var dock som jag nästan hade bildat mig min uppfattning om och nu har vi bestämt att vi ska träffas! :)

Nehe, nu ska jag göra frukost. Husbandet står på Wii brädan, jag har redan tränat för denna morgon och känner mig nöjd. - 4 kilo och jag känner på byxor och sånt... JIPPPIIIII!!!!

Ikväll ska husbandet & jag äta middag med hans arbetskollegor och respektive. TREEEEVLIGT!


På väg mot öppna förskolan går vi

0-527a7039f4ff9de6497c348bee508c1a.png

På väg mot öppna förskolan går vi alltid förbi ett gäng med änder. Idag trodde dom alla att vi hade käk med oss,vi blev nästan attackerade. Jag knöt nävarna i vantarna,knep ihop tårna och beredde mig på strid,hann dock att ta en bild innan vi supa därifrån. Nästa gång MÅSTE jag ha med mig en limpa. Annars törs jag nog inte gå förbi...


Rykande färsk tattoo tidning och f

2541ad1b6f23f1d6c3d9ee7e57c7c2af.png

Rykande färsk tattoo tidning och frukost. Aaaaah... Härlig morgon!


Står och väntar på husbandet i

0-56de07dd36492eed71764549ab053c10.png

Står och väntar på husbandet i vår affär. Jag står och läser på anslagstavlan här. Hur ofta stannar man och läser såna här? Gör ni det? Jag gör typ aldrig det. Men jag finner det ganska intressant. Det handlar om en katt som flyttat in i någons bod,dom som äger boden vill bli av med katten. Det handlar om radhus längor som någon vill hyra ut. Det handlar om leksaker som säljs. Det är reklam för second hand butiker och designade väggdekorationer. Det jag undrar är om dessa får nån respons? Finns det nån som nappar? Har ni nappat nångång?


Ny TATTOO!

Godmorgon vänner! Ännu en natt med exakt samma rutiner, jag blir liksom full i garv nu när han går som en klocka! :) Det är ju helt ljuuuvligt!

Jahapp...igår blev man tatuerad igen. Denna gång blev det mina små hjärtan. Dom står för mina barn.... jag har drygt 4 tatueringar klara som ligger på hög och väntar. Igår blev det den minsta av dom 4. Nu längtar jag redan efter att göra nästa....






TRÄNING DENNA DAG

Träning denna dag:

Nintendo Wii Fit

* ROCKRING
* BOXNING
* JOGGING
* STEP UP

Golvet med hantlar

* BICEPS 3x10 reps
* TRICEPS 3x10 reps
* AXLAR 3x10 reps
* BRÖST 3x10 reps
* MAGE 90 st vanliga situps, 60 benlyft


Jag hade vilodag igår, ingen träning eller promenad what so ever. SKÖNT. Men idag riktigt sög det i kroppen när jag vakna så det var bara kasta sig upp på Wii brädan öch köra järnet. Husbandet har oxå kommit igång, han körde en 30 minuters joggingtur innan han åkte till jobbet, så jäkla duktig!!!

Jag har tränat i drygt 2 veckor ordentligt nu, känns jätteskönt och jag känner att jag blivit lite fastare. Inte hänt mer än 3 kg på vågen fortfarande men så länge jag märker skillnad för övrigt är jag tvärnöjd!


Någonting har hänt....

Godmorgon bloggvän. Igår var vi hos exet (barnens pappa) och firade hans 41 årsdag. Träffade fd svärisarna och fd svägerskan med familj! Vi har oxå en fin kontakt fortfarande, jag och husbandet är alltid bjudna på alla kalas både till fd svägerskan och fd svärisarna. Husbandet och jag är lika självklara som ungarna. Fan så fint det är det där... jag är glad över det. Och jag tror att dom oxå känner att det här var det bästa för alla parter, jag och exet är bättre människor när vi inte lever tillsammans! Nog om det....

Nåt annat kul då? Hoppas ni haft en bra natt med mycket sömn och massor med härliga drömmar. Jag älskar att drömma fint, dock så är inte det de vanligaste när man blir avbruten i sin sömn men det händer att jag oxå drömmer! :)

Vet ni vad???

VI HAR FÅTT RUTINER

Det är inget vanlig här hemma och jag vågar nästan inte skriva det men så är det.

Såhär ser dygnet ut för Milo nu (det är fortfarande ca tider:

06.30 Vaknar för morgonen.
11.30 Somnar för middagsluren.
12.30 Vaknar till mitt i middagsluren, är trött och lite ledsen, lägger ner honom och han somnar om.
13.00 Vaknar ur middagsluren, är fortfarande trött men går inte att få o sova igen.
13.00-17.00 Är lite smågrinig hela tiden. Här krävs det mycket av mamma, mycket lek och stoj helst.
17.00-18.30 Är dödstrött men inte mogen för att sova.
18.30 Nattas med välling och somnar för natten.
20.00-24.00 Vaknar till allt från 1 - 5 ggr men somnar om direkt när han får nappen.
24.00 Välling
03.00 Välling och förflyttning till vår säng.
06.30 Vaknar för morgon.

Sammanfattningsvis är det mycket välling nattetid, när vi började skita i att ta bort vällingen nattetid och bara gjorde som han ville fick vi in rutiner så jag vet inte? Ungen äter ju normalmycket dagtid och vi har försökt med allt där så nu får det vara så... har diggar välling och vi får väl borsta tänderna som helvetet själv nu istället!

Jag kan bara känna att jag är ÖVERLYCKLIG med litet uns till rutin. Det är helt sjukt så skönt det är att veta ungefär-tider med allt. Det är liksom första gången som vi får in en rutin som håller ungefär för hela dygnet.

*intalar mig själv gungandes fram och tillbaka på en stol* "Det kommer en natt när han sover hela nätterna utan att vakna en endaste gång-det kommer en natt när han sover hela nätterna utan att vakna en endaste gång-det kommer en natt när han sover hela nättern utan att vakna en endaste gång"!!!!



Sommarbild på han som inte gillar sova hela nätterna....




Snart åker jag till SÄLEN!

Ja, det blev en ny header. Vet inte jag men nu är den där i alla fall... lite mindre och lite ljusare åtminstone.

Jaha, vet ni vad?! Det börjar så sakteliga närma sig sälenresa för mig. Jag och några av mina tjejkompisar ska åka till Sälen en weekend. Detta började vi med år 2000, sedan har detta hållit i sig som en tradition. Vissa har ibland hoppat att följa med när den biologiska klockan sagt barn, själv har jag inte varit med på 3 år. Vårt barnalstrande i form av 3 missfall och utredningar gick före de gångerna de var dax att åka så rent naturligt har det inte blivit att jag varit med. Nu, som en liten avslutning på min mammaledighet, ska jag följa med. Kan säga att detta är topp 3 på "all time funniest things to do!!!!" Fyyy farao så roligt vi har. Kan nog säga att jag jag blir sådär en 5 år yngre för varje gång jag åker, ja om man tänker på hur jäkla mycket vi garvar! SHIT ALLTSÅ!

Så torsdag nästa vecka åker jag kl 08 på morgonen med 2 utav tjejerna. Sedan kommer 4 till lite senare under dagen. I år är en ny tjej med som jag bara träffat som hastigast....ska bli kul att lära känna henne oxå! Dom andra uvarna har jag ju känt i århundraden...

Jag har faktiskt lite ont i magen för att jag ska åka. Varför har man alltid det, lite sådär dåligt samvete??? Känns inte alls kul när den känslan dyker upp och svärtar ner det roliga som ska bli... man borde ju se till att njuta istället. Njuta av 3 dagars off från hemmet, njuta av att få falla tillbaka till mañana känslan, bara behöva bry sig om vad man ska ha på sig och vad man ska stoppa i munnen. Va? Det hör inte till vanligheterna det ska ni veta!

Well... nu är det ett himlans planerande med kläder, mat och doningar. Jag ser fram emot det även om det hugger i magen litegrand, säkert en mammas lott i livet det där med samvetet!

Här är tjejerna som ska med, förutom Åsa som jag ännu inte har någon bild på! (Hon på axlarna där har ännu inte åldern inne ;))


Syster kom med feedback!

Har vart och fikat hos syster på eftermiddagen. Sååå trevligt. Det blev till att spela guitar hero och BUZZ, my god så kul det var!!! Snacka om att man typ tappar fattningen om det övriga rummet när man är inne i ett spel. Jag skulle lätt kunna tillbringa timmar, kanske dagar spelandes olika spel. Det är skitkul och jag är inte ett dugg förvånad över att ungar hellre spelar spel än är ute och åker pulka o sånt. MEN..vi har faktiskt inget stort problem med det här hemma. Dom har oftast fått spela när dom vill men ledsnat lagom till man känner att det kanske är dax att avsluta.

Min syster och jag är ju hemskt olika ifall ni inte redan visste det. Vi är nog lika på många plan oxå, som att vi har samma humor och är lite tänkare sådär men annars är vi väldigt olika. Idag fick jag feedback på min blogg av syrran. Hon är en trogen läsare även om hon sällan kommenterar. Hon vill göra min blogg lite intressantare så hon kom med några önskemål.

* BYT HEADER. Den är så jäkla mörk tycker hon. Ja, den är väldigt mörk men den förra rosa saken kändes allt annat än jag. Nu när jag tänkt på saken så känner jag oxå att jag nog inom kort kommer att byta header, till något ljusare som att fira in våren som om någon månad är på intågande.

* KOM MED SMINKTIPS. Jag är utbildad makeup artist som jag nämnt några gånger. Hon efterlyste sminktips lite då och då. Det är nåt jag gjort någon enstaka gång men liksom låtit det falla mellan stolarna. Inte tänkt på det så mycket utan tänkt att vad kan jag som inte ni redan vet?

* MER SJÄLVIRONI. Här är vi väldigt lika hon och jag. Vi älskar självironi och kan skratta så vi kissar på oss åt sånt. Jag flashar väl till ibland och kommer med lite såna inlägg men det ska vara en sån dag, en lätt dag där man känner att man flamsar till det hela litegrand. Jag kanske inte ska vara så allvarlig... :)

* DU KAN VARA SÅ GROV I DIN TEXT. Här är vi VÄLDIGT olika. Jag vill ju gärna ge en bild av MIG härinne. En bild som visar MIG som person och hur jag pratar, är, gör, tänker och lever. Jag kan vara väldigt grov i munnen faktiskt, jag håller med henne... men sån är jag. Jag vet när jag kanske INTE ska vara grov i munnen i det vanliga sociala livet men härinne är det hur jag "pratar" och så beror det givetvis på ämnet. Här tror jag faktiskt inte att jag kommer ändra mig, jag KAN inte ändra det för det är hur JAG ÄR! Det vet syster oxå....men hon kanske skäms över sin syrra ibland! Visste syrran? :)

Vad känner ni?! Håller ni med??

Och TACK syster för din feedback, även om jag tog den lite väl kritiskt till en början.... ÄLSKAR DIG!!! You mean alot.....









Tattoos




Sååå jäkla sugen nu! Ja att tatuera mig alltså... jag och min tatuerare (husbandets lillebror) får inte ihop det alls med tider och dagar så den tatueringen som är tänkt förskjuts hela tiden framåt. Har surfat runt och tittat på lite tatueringar.... GAAAH, en del har verkligen fått till det snyggt på kroppen. Jag älskar ju tatueringar och är beredd att pryda min kropp med en hel del fler skapelser. Nåt som är rätt coolt med att bli äldre är just att sånt här liksom uppdagas för en. När man blir äldre är man inte längre rädd för vad andra ska tycka utan man gör som man tycker blir snyggast själv. Man hittar en stil som passar en själv... de e coolt.

Självklart måste man kanske tänka på att man är 3 barnsförälder och att jag kanske inte är typen som tatuerar hela kroppen. Nej, det är jag inte... men jag tycker tatueringar är vackert, snyggt och sexigt. Jag trivs med mina egna och jag älskar husbandets alla tatueringar. Dom är en stor orsak till varför vi överhuvudtaget började träffas så tatueringar överlag är en fin och betydande symbol för oss.

Glid in på www.designontattoos.com och kika så får ni se riktigt fina bilder tagna på personer som är tatuerade. Jag själv letar vidare efter vackra skapelser att hämta inspiration ifrån.

Vin & träning!

Godmorgon vänner! Söndag it is. Brukar vara en "typ" ångestfylld dag men vi här i familjen har bestämt att vi ska göra det till en bra dag. Ångestar man en hel söndag och det är 2 hela dagar lediga på en helg så har mna ju liksom blåst en hel dag. DUMT! Därför skiter vi i att a ångest på söndagar och njuter av dom istället!

Trevlig kväll igår... det blev lite god mat, gjorde något nytt med kyckling som faktiskt blev riktigt gott! Vi drack vin och satt och pratade heeeela kvällen, jättetrevligt!!!








Milobebis vaknade till mitt i kvällen och fick vara uppe en stund. Det var nog tur med tanke poå att han somnade för natten redan klockan 4. Kvällstrött??? Jaaa liiiite dåra!






Nu på morgonen har vi som sagt vart ute på vår 5 km:s runda. Den tar ca 45 minuter och då går vi i rask takt så vi blir alldeles svettiga. Skitjobbigt just när man går där men FAN så skönt det är efteråt! Sedan körde jag ett styrkepass, idag fick det bli armar, mage, lite ben och bröst. Vi har ju hantlar hemma som jag idag kom på att man kunde göra lite lättare, vi har bara haft dom hemma snart ett år, det klipper inte riktigt sådär jättesnabbt i hjärnan emellanåt! Nej, det gör det inte.



Såååå sköööönt hörrni! Jag har en lätt vinröd/lila färg i ansiktet här på bilderna, det är jobbigt för en tjockis att börja tokträna såhär. Men jag som ÄLSKAR styrketräning njuter av varje minut. Tänk när man får sånt där härligt tryck i musklerna, det är så man känner att det tar..... så nu KÖR VI JÄRNET! Styrketräning minst 4 dagar i veckan blir det här hemma! Jag har ju som sagt nyårslöftet att det är 2010 man kommer i form. Jag har några månader på mig till sommaren och förhoppningsvis har jag kommit en bit på väg då?!



Godmorgon... Morgonpromenad klar.

0-7c7bb52d0e0bce638ba931869dd6c734.png

Godmorgon... Morgonpromenad klar. Idag var husbandet med,tror att han kanske oxå är igång nu. Wiiiie...


En matlagningsöl! Mumma!

19c80a6c5073bf03e9766147a0338749.png En matlagningsöl! Mumma!!


FOODCOOKING!

Förbereder käk för glatta livet. Kattis & Beine (som heter Andreas egentligen) ska komma ikväll! Det blir god mat, lite vin, lite umgås. Precis sånt som jag bara älskar.

Var till skithålet och spela innebandy, ja alltså jag kallar det så eftersom det låg i världens ände och för att vi förlora. Och NEJ, jag ingen bra förlorare, jag är sämst på att förlora men vi förlorade med flaggan i topp! Vi gav dom en jäääävla match och det kommer man långt på!

Nej...har inte tid, jag återkommer hörrni!

Hoppas ni har en mysig lördagkväll!

Det är fredagkväll och är man lika

0-29bfbbfdf46be089de0d4412b25155ea.png

Det är fredagkväll och är man lika svennebanan som husbandet tar man kvällen till ära på sig sin OLW sverigetröja. Haha...fy fan,det måste våra höjden av svenne!


BACK TO BASIC

Gokväller i stugorna! Ja nu är då den efterlängtade fredagskvällen här. Sååå jäkla skönt!!! Veckan, som var den första riktiga veckan efter jul, har gått ganska så fort men man känner att det är riktiga veckor igen. Man behöver in i sina vanliga rutiner för att få det där vanliga flytet.

Som att duscha i raketfart, helst under minuten om det är möjligt. Man liksom kastar handen full med schampo, kastar in det i håret och löddrar upp det i 300 km/timmen. Sköljer av. Kastar i balsamet, inpackning är bara till för lyxiga duschar som får ta mer än en minut. Sköljer ur balsamet. Fyller handen med duschcreme, sen är det vax on-vaxoff på hela kroppen fast jäääävligt fort! Medans står Milo och håller i badkarskanten, har kör sitt tittut några gånger men sen ruttnar han ur och låter som han är i livsfara. Jag sjunger imsevimse och jag sjunger en kulen natt med yviga kroppsrörelser. Han ser chockad ut för en stund men sen är larmet igång igen. Jag sköljer av mig, kastar mig ur och torkar mig.

När man sen ska sminka sig då. Vi har ett skåp under handfatet, ja det är ett handfatsskåp kan man säga, som om det på något sätt skulle vara viktigt i sammahanget?! Eeehh... nåväl. Det skåpet SKA han in i till varje pris, MEN... det får han inte. Bara ibland när jag orkar hålla på och sitta bredvid och kolla vad det är han stoppar i munnen, har man bråttom är jag inte så road av att sitta där serru. När han inte får komma in i skåpet hänger han i mina ben och vrålar. Han blir först lite irriterad för att avsluta som riktigt jävla förbannad! Jag kastar på mig sminket, ibland märker jag precis när jag ska gå ut att jag bara sminkat ett öga, då får man improvisera och snabbt försöka göra nåt liknande det andra ögat.

Påklädning är lika med "En svettig historia som kan få en kavlugn människa att bryta ihop" berättelse. Milo HATAR att klä på sig, är det 20 minus är det inte riktigt rätt att skicka ut ungen i en strumpa, en body och en mössa. Det är ungefär det han pallar med, sen blir han arg, det är varmt, han vill undersöka saker, han vill röra grejer och framförallt röra sig. När jag fått på honom kläderna gäller det att ta världsrekord i att klä på sig själv annars kanske han hinner slita av sig nåt av det jag precis klätt på honom. Jag har vissa knep jag använder mig av dock och dom verkar än så länge funka. Som att sätta honom i vagnen och ställa honom ute, då är själva vyn trevlig att titta på i några minuter medan jag kastar på mig alla kläder.

När allt detta är klart så känns det som att den där duschen var högst onödig men förhoppningsvis så luktar håret fortfarande av schampo.

Nu ska Milo i alla fall nattas, och vi ska snart sätta oss för att äta TACOS.
Ha en mysig fredagskväll, själv ska jag kolla mitt första avsnitt av Lets dance. Jag, som suuuger på att hålla mig vaken, missade hela förra avsnittet. Jag snarkade loss i soffan istället och min blogg blev våldtagen! :)


Badbilder på vårt lilla hjärta som vi älskar från djupet av våra hjärtan, hur jobbig han än råkar vara ibland!




Och så min fina vita tulpanbukett. Första tecknet på att vi är på väg mot våren! LOVELY!




Vi sitter här i bilen och småprata

519a4a725443643ecfade6b0ad46f83a.png

Vi sitter här i bilen och småpratar. Jag skjutsar Elliot till stallet. Han säger att han är nöjd med de personer han fått som mamma,som pappa och som låtsaspappa. Han säger oxå att han är glad att han har en mamma som skrattar högt ofta. Det är inte många som har såna mammor enligt Elliot. Ja vad säger man? Är inte det ett jäkligt bra betyg att få som förälder?


Potatismjöl kan man göra en massa med!



Mitt i städandet kommer jag in i köket och märker att Milo hittat potatismjöl. Potatismjöl va jäkligt kul och nu är allt vitt! Han har lajjat runt med det oxå som ni ser.... kläderna i tvätten och börja om! Tur man är på bra humör idag, hade PMS häxan vart här hade jag väl börjat tjura eller nåt!

Storhandlat!

5a6b9effae6c73c1e470667a67cebc7e.png
Storhandlat. 2 pers i butiken gjorde det hela mycket smärtfritt. Ni kommer väl ihåg att köpa tulpaner idag...det är tulpanens dag!

Godkväll vänner. Jag har vart hos

0-79e65e93ccc2f7d6d65d2ec60b39057a.png

Godkväll vänner. Jag har vart hos en kompis i eftermiddag. Chockade med att ta med mig en flaska vin,lite ost o kex och ett jäkla munläder. Kände att vi behövde det. Nu är det bara soffan kvar. Puss och godnatt


Puckade ungar man har! :)

Ja ni, jag säger bara dessa ungar man har. Ibland är det bara skitärsle med dom när dom är tjuriga och otacksamma, men när dom är sådär gulliga och sig själva så är hjärtat stort och varmt. Dom båda har en viss benägenhet att vara förjäkla roliga oxå... MY GOD vad jag har skrattat åt dom många gånger.

För någon vecka sen sitter jag och Thedde i soffan o kollar TV, Thedde som är lika kvällstrött som jag är och har svårt att orka titta färdigt på ett enda program säger plötsligt:

"Alltså, jag måste vara pigg och orkar vara vaken och kolla TV eftersom jag tog en sån där POWER OFF förut"

QUE?? Jag sitter i soffan och funderar en liten stund och undrar om detta nu är nåt dessa ungdomar hittat på i slangväg av nåt slag. Men efter en stund kommer jag på att det nog är POWER NAP han menar.

"Menar du POWER NAP?!" undrar jag medan jag känner att det där bubblande skrattet är på väg upp.

"Ja just ja, så kanske det hette!" utbrister Thedde!

Skrattsalvan är ett faktum, Thedde ruttnar ur på mig när jag skrattar åt honom eftersom han tycker att jag gör det så ofta. Men dom får faktiskt skylla sig själva när dom är så jävla roliga!!! :)

I morse fundera Elliot litegrand då han skulle ha godis med sig till skolan. Dom kickstartar skolan med filmvisning och godis idag. Det har planerats film, det har planerats godis och dricka för denna dag ska jag säga. Vi sitter vid frukosten i morse när jag och husbaandet snackar om att vi måste åka och handla godiset nu på morgonen då det inte hanns med igår.

"Alltså... hur kan ni säga handla godis?" frågar Elliot.

QUE? Jag hajjar inget här....

"VA? Vad menar du?" undrar jag.

"Jamen mamma, det heter ju KÖPA GODIS inte HANDLA GODIS!" poängterar han.

Ok, fråga mig inte vadan detta för jag har då fan ingen aning. Det roliga är att i samma sekund reser han sig upp och börjar berätta om en grej som hände dagen innan.

"Igår så lagg jag ner i backen.....bla bla!" babblar han på.

"MÄH, det heter inte lagg Elliot, det heter låg!" fräser Thedde.

Look whos talking, Elliot har sagt lagg sen han var bebis och det verkar hänga i! Roliga ungar....


Här är dom, mina älskade puckoungar!



SNYGGA VS FULA UPPBROTT på stjärnhimlen!

Halkade in på en artikel som handlade om snygga uppbrott. Det är ju få förunnat att bryta upp snyggt men det finns faktiskt dom som får till det även om man separerat. Jag har lyckligtvis hittills fått ett snyggt uppbrott med barnens pappa, sen får man vara glad så länge det håller sig så och fortsätta hoppas på att man hela tiden finner en väg som funkar för alla berörda!

Några som (vad vi vet) fått till snygga uppbrott!




Sen har vi dom där det inte funkat så bra, skvallerpressen har skrivit metervis och smaskat i parens smutsiga uppbrott! Man hoppas att det mesta är uppsjåsat och påhittat....





Mycket beror ju på hur uppbrottet gått till?! Tar kärleken slut för någon av parterna kan det ju bli väldigt tufft för den andra parten dock så brukar det kanske inte finnas så mycket kärlek i den andra heller och det brukar uppdagas efter en tid och det blir en tyst överenskommelse. Tar det slut för att något inträffat och någon av parterna blivit sårad kan det bli riktig pajkastning. Nåt viktigt att tänka på i alla lägen är väl dessa stackars barn som står emellan. Dom valde ju faktiskt inte att för det första födas, dom önskade för det andra inte heller att de föräldrar de blivit tilldelade skulle separera...VIKTIGT DOCK är att barn heller inte vill leva med 2 föräldrar som kräks av varandra  eller där det är totalt kärlekslöst. Två föräldrar som aldrig visar kärlek, aldrig tar i varandra eller kanske alltid bråkar är nog inte heller en kul historia att se. MEN... om båda parter tänker till barnens bästa måste det väl ändå var störst chans att lyckas, eller?

Enligt psykologen i den här artikeln så finns det saker man kan tänka på för att få ett snyggt uppbrott.

* Fråga dig själv vad som inte fungerade för dig i förhållandet. men försök förstå vad som inte fungerade för honom eller henne. Då undviker man missförstånd som leder till bråk och man kan lämna relationen med en större förståelse för varandra.

* Ta hjälp av vänner. Inte för att påminna dig om vad som var vidrigt med honom/henne utan för att bli påmind om vad som var positivt. Chansen blir då större att man bryter upp med fina minnen i bagaget.

* Vill man börja hänga som polare bör man ta en paus innan. Marken man står på är förändrad och det måste man få förhålla sig till på egen hand. Först rikta in sig på sitt eget liv, sen träffas som vänner igen.

Helt OK och vettiga råd tycker jag!

Morgonpromenad CHECK!

Godmorgon vänner!

Hoppas ni haft en bra natt med mycket sömn, jag har haft en hyfsad natt med hyfsad sömn så idag finns egentligen ingenting att klaga på. Milobebis sover mycket mellan oss just nu och vi märker att allt blir lite lugnare så, förr vägrade han ligga bredvid oss men nu känns de som han blir lite tryggare och sover lite mer på det sättet. Ok, då kör vi 10 år till med bebis i sängen. Elliot slutade sova bredvid mig ca ett halvår innan Milobebis föddes, min lott i livet är nog att ha en unge i sängen. Kanske är lika bra, det blir automatiskt lite mindre risk för fler bebisar på det sättet! Husbandet, din och min tid kommer när vi är slappa, gamla, ännu fetare och ännu tröttare! ;)

Jag har i alla fall denna morgon varit ute på morgonpromenad på 45 minuter, ASSKÖNT men ganska så kallt. Jag var påklädd till tänderna så kylan kändes inte så mycket mer än i ansiktet. Dock så ser man ut som en snögubbe av allt man andas, det tillverkas ju frost i håret, på mössan, påögonfransarna och på jackan i fram. Hundarna jag mötte idag såg livrädda ut när jag ångade fram, jag förstår dom... inte varje morgon man möter en frustande snögubbe med frostat hår längs vägarna.

Dagens låt att sjunga högt till idag blev "Jag är glad att det är över" med Ratata. Ni vet att Roger på RIX FM har separerat så då hade han hittat en bra separationslåt att lyssna till. Jag vråla utan att tänka.... som vanligt, så sorry ni som cyklade förbi mig idag!








I hallen denna morgon efter promenaden....


Hjälp önskas...

Sandra och Agnes är på väg på besök. Jag lvoade jag skulle göra äppelpaj men ser nu att det fattas mjöl här hemma!! Nån som vet om man kan göra smulpaj på bara havregryn??

Davids TATTOO´S

Godmorgon vänner! Hoppas ni sovit gott, jag har solvit relativt gott förutom dessa nattliga uppvak som vi fortfarande håller på med. Nästa hopp om att sova hela nätterna har vi vid dagisstart. Där hoppas vi att Milo blir så trött och färdig av dagis så han bara inte orkar vakna mer på nätterna. Men men, hoppet är inte så starkt utan vi lever såhär nu. :)

Ojoj, hörrni, världsahändelser på Aftonbladet idag. David Beckham har outat sin nya tatuering. Sin 17:e tatuering i raden. Detta har snappats upp av världspressen och så har David blivit fotad från alla vinklar. Vi snackar nyheter mina vänner. Intet sagt att dom är väldigt snygga hans tatueringar.... väldigt snygga.





http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6415992.ab


Bebisar är vanemänniskor!

Barn är ju vanemänniskor. I varje fall de flesta. Milo är inget undantag även om man tror att han är från en annan planet när det kommer till hans sömn. Varje gång Milo sover sin dagslur i sin säng är det samma ritual när han vaknar.

Jag kommer in och då står han såhär, har är överlycklig och ler med hela ansiktet:




Det första han gör är börja peka bakåt på väggen. Där ska vi titta på lite grejer serru, han ska helst vara i knät under tiden. Vi börjar med att titta på apan. Där finns oxå en blomma, en giraff, en sol och även en pippifågel som ska få sig en titt och ett pet.





Sen till nåt som är relativt nytt, det påbörjades för någon månad sen efter att jag råkade introducera det för Milo. Jag råkade visa honom persiennerna, eller rättare sagt själva vriden som man vickar dom med. Den är väldigt intressant och ska kännas på varje gång.





Därefter ska vi titta på gardinerna i Milos rum. De är prydda med en massa figurer, bl a fjärilar. Det är fjärilarna som är intressanta och dom ska vi peka på varje gång.





Som sig bör har även Milos "nu har jag sovit svintofrilla" hamnat på plats!




Ikväll badar vi, då är det nya rutiner och vanor som gäller!









Interiör

Sådär, nu har husbandet varit hemma och ätit med oss. Jag slarva ihop en currykyckling som blev helt OK och väldigt STARK! Piuuuuh.... Sambal Oelek is da shit när man vill att det ska brinna lite i truten!

När man går hemma såhär som jag gör så är man ju väldigt NÄRA sitt hem. Med det menar jag att man ser det liksom hela tiden i stort sett. Med det väcks ett otroligt sug att göra om. Nu vet jag att husbandet typ ramlar baklänges i sin stol när här läser det här men jag sa att det var ett SUG, inget jag kanske verkställer imorgon dag. Men, ni hajjar va? Går man till jobbet varje dag så tittar man ju inte på sitt hem lika mycket som en som går hemma. Vi totalrenoverade vårt hem juni 2007, inte så jättelängesen med andra ord. Spela rolle dock... jag älskar ju att pyssla hemma och sånt och skulle gärna se lite andra färger lite varstans. Inte typ riva väggar men ett nytt vitt härligt kök skulle va najs! ;) Som att man byter kök vartannat år... NOPE NEVER skulle inte tro det va men drömma får man! Jag skulle vilja ha stora mulliga vita soffor, med det är ett BIG NONO med småbarn hemma. jag trivs med våran nuvarande men nångång i framtiden ska jag ha en mullig vit stor jäkla FET-SOFFA.

Jag vill tokmåla lite varstans, det kan man ju faktiskt göra och det kostar inte heller multum. Man kan sy lite nya gardiner oxå, och så kan man köpa lite ljusstakar och lite andra trevliga inredningsprylar och det är lite där jag är just nu. Måla om/byta gardiner/handla stadiet, och ärligt talat tror jag att jag ALLTID litegrand är i det stadiet och har varit ganska mycket under min mammaledighet. Kanske bra att plånkan inte är så fet nu och att jag därför skiter i att åka till IKEA. Men sen, när plånkan vuxit (om den nu nånsin gör det) så ska vi måla om lite, och byta gardiner lite, och köpa lite.... ja det ska vi.


Lite bilder från freshome








När badrummet sprängs!

Ok, dom är iväg. Elliot var på sitt rasande morgonhumör och väldigt trött, han sa "jäkla f**tskola" så då fick vi börja med en diskussion om det här språket som ibland poppar upp i deras munnar. Jag blir lika förfasad varje gång jag hör små människor säga fula ord, men det gjorde jag oxå som liten människa, SOM FAAAN, och det var säkerligen för att jag inte fick. Man får säga FAN om man blir riktigt arg nångång när man är 11 år.... men inte f**tskola tycker jag.

Thedde är morgonpigg så han hoppa in i duschen och lyssnade på vår badrumsradio. Ett underskattat lyx på morgonen... en vattentät radio som har ett relativt bra ljud.




Nu har en smärre bomb slagit ner i vårt badrum, det är tre människor av könet man som åkt till skolan respektive jobbet. Det letas strumpor eftersom dom just nu ligger i en COOP kasse och väntar på att bli ihopparade med en kompisstrumpa, det ska fixas frillor, parfymeras, sprayas, borstas tänder, rakas och borstas hår. Handfatet var rent i morse...men nu ser det ut såhär!




Milo sover fortfarande!!!!! Så jag sätter väl igång och plockar lite! Idag ska jag kolla film som jag inte hann igår!

PICS från helg och annat!

Shit vilken dålig uppdatering det blev igår. Jag hade ju för tusan gubbar fullt upp vilket är härligt ibland. Nu lite bilder från de gågna dagarna som jag lovat.


Började med lite fika hos våra vänner Åsa och Micke. Deras Meja och Milo hade bilrejs....najs och få ses, längesen och föroppningsvis får vi till lite mera dejt´s nu.



Lördagkvällen blev en väldans lugn historia i soffan då Milo valde att slagga för natten redan klockan 4, vi fick upp honom och lyckades med nöd och näppe hålla honom vaken i 2 timmar.

Söndag dag hände någonting stort, vi fick ÄNTLIGEN åka och titta på Elliot när han hopptävlade. Han har inte velat det tidigare utan sagt att han blir så nervös.... nu kände han sig redo! Så nu fladdra vi dit i panik då han ringde och sa att nu hoppar dom som hoppar 70, skynda er, nästa är 60! Vi springer in i ridhuset och hör att nästa hoppare är EILERT JONSSON, va??? Vem fan e EILERT? Jag tror att Elliot kanske skrivit lite otydligt eller så var kommentatorn blind. Aja, off he go! Milo blir helt ASFASCHINERAD av hästarna och skriiiiiker ut sin glädje, det är några bredvid oss som blänger lite snett men vafan gör man? Jag får försöka underhålla honom med annat för att han ska hålla nere sin ljudnivå och med andra handen knäpper jag korten. Suddigast i stan och helt utan tajming,  men jag är ändå glad att det blev nåt.

Vår lilla stolthet Elliot flyyyger fram över hindren, FELFRITT!




Söndagkväll sen då. Jo då for vi iväg till husbandets bror med familj. Blev bjudna på värsta bästa najsa söndagsmiddagen i from av fläskfilé, klyftpotatis och beasås i påse. Ja alltså den här man blandar själv. Jag hade glömt hur jäkla gott det var med påsbea!! Shit... Sen blev det fika med bulle och hela baletten. Inte så skitbra bantning i söndagskväll, men det är så jag kör nu! Jag förbjuder mig inte helt för då ruttnar jag ur direkt, sen hade jag kört min träning på morgonen så då kändes det faktiskt helt OK! Skitgott var det och jättetrevligt, det är det alltid när vi är där ute!

Vår härliga kaos med familjen Hermansen/Hermansen




Igår då... då hann jag med att söka ytterligare ett jobb, jag gjorde lite lunch åt mig och husbandet sen for jag och Milo hem till Sandra och Agnes. Härligt och få träffas igen då det var så längesen! Agnes och Milo leker nu, det gjorde dom inte för bara några månader sen. Då låg dom och mest glodde på varandra och undrade vem det var som hade storlek som en själv. Det är häftigt med utvecklingen, och fort går det!

Agnes och Milo in action!





Det var det, nu väntar en smärre chock för de stora barnen då skolan börjar idag. Jag ska slita upp dom nu, fixa frukost och få iväg dom till skolan. Milobebis somnade om efter att första gången velat vakna för morgon klockan 4!!!! Idag får vi se när jag får in träningen då jag har fullt upp nu på morgonen, jag får trycka in det sen...kanske när Milobebis sover för jag MÅSTE få det gjort! 3 kilo ner nu på lite mer än en vecka! BRA!!!

Rise and shine!

Ojoj, här får man lite bastning när man inte kastat in sitt måndagsinlägg än. Helt riktigt m&m, jag har stått på Wii brädan och kört mitt dagliga träningspass. Idag blev det kondition i form av jogging, boxning, hulahula och stepup. Jag är helt svettig och har precis ätit havregrynsgröt med rivet äpple, kanel och mjölk. MUMMA!!

Vad säger ni om att jag varit vaken sen 02.45. Inte illa pinkat va? Det var STÖRT omöjligt att somna om. Milobebis vakna halv sex, hämta upp honom. Vi lajja en stund, han åt väling, bajsa och kissa sen var han trött igen efter 2 timmar. Han somnade om och jag skulle göra detsamma... MY AAAASSS!! Helt omöjligt. Vet inte om det beror på att jag har mens, jag är ju redan muppig från start när det kommer till sömnen men alltid lite värre när hon är här, menshäxan! :(

Ska hoppa in i duschen nu och göra mig lite FRESH. Idag ska jag kolla film, fika med Sandra och hennes lilla Agnes, välkomna stora pojkarna som kommer hem till mamma idag och slutligen lägga mig när Milo gör det!

Återkommer med bilder från helgen!

Puss på er och hoppas ni får en fin vecka nu!


UPPDATERING LÖRDAG!

* MATCHEN: Vi vaaaannnnn vår match, mer om det imorgon! Kanske att jag kan bjuda på en intervju som gjordes med mig! :)

* GJORT IDAG: Fikat hos våra vänner Micke och Åsa, supernajs och inte alls bra för min bantning men GOTT VAR DET!! Blider kommer imorgon!

* SKULLE GJORT IKVÄLL: Planen var bio (AVATAR) eller hem till Kattis & Beine för spelkväll med pizza, Milo ville annorlunda. Han somna för natten kl 4 i eftermiddags, halv 7 fick vi äntligen upp honom. Slö, grinig och JÄTTEFÖRBANNAD. Vart vaken tills nu, nu väntar välling och nattning nr 2.

* GÖR JUST NU: Har druckit ur mina gamla glöggslattar, ätit salta pinnar till middag, slötittar på LOVE FOOL eller vad den heter. Ska nu kasta mig tillbaka i soffan och bara vara, dra på mig en varm filt, be husbandet pilla på mina fötter och förhoppningsvis somna tryggt när han sitter och zappar på TV:n.



Nåt helt annat: Idag när det är så iskallt ute drömmer jag mig faktiskt bort till den här varma sommaren och den här dagen då jag var gravid. Här är vi på semester i High Chaparral, jag är svettigare än Thord och håller på o kryper ur mitt skinn. Just nu känns det som en ok känsla att ha, då var det inte det!!!





1 timmes träning.... CHECK!

Nu har jag tränat på min Wii fit i en timme på morgonen. Så jäkla skönt! Nu dusch,sen frukost.


Uppladdning!

 


Nu har äntligen mitt Husband kommit hem och vi kan fira helg.
Vi förbereder tacos för kung och fosterland! Om 2 timmar börjar det!


Kolla in...

Kolla in håret.... De e kallt och jag springer hem nu!


Uppladdning och filmtips!

Jaha mina vänner, hur laddar ni upp inför kvällen?! Gör ni som min läsare m&m och går all in och har 3 danspass under dagen? Sitter ni kanske på jobbet och skriver notan att handla till kvällen, står det köttfars och tacoskal på den tro? Sitter ni och klurar på vilket vin ni ska dricka till eller blir det de gamla vanliga rödtjutet som det alltid blir? Befinner ni er kanske på ett möte och kan inte NOOOOG längta till klockan ska bli eftermiddag så man snart får åka hem?

Vad ni än gör så är det snart kväll och dax för LET´S DANCE! Jag taggad?? Näää bara lite... hehe. Jag gillar ju programmet så jag tänker inte sitta här och låtsas. Själv har jag snart skrivit notan för affären. På vår står det köttfärs och tacoskal.... ja lite till står det, sånt som hör fredagkvällen till! Bantandet går så jäkla bra, jag har vart STENHÅRD hela veckan. Tänker fortsätta vara det men lite vin kanske slinker ner ikväll, bara lite.... och sen har jag mörk choklad RASPBERRY som jag ska få avnjuta. Inte för mycket gräddfil och ost på tacosen heller. Nästa vecka hoppas jag att min lilla förkylning som suttit ska vara borta och jag kan börja träna på riktigt igen! Nintendo WII varje morgon och sen en powerwalk per dag är det som står på schemat!

Nähä... jo just ja! Jag såg en film här på förmiddagen eftersom det inte gick så jättebra att städa. Ni som inte sett den.... SEEE DEN!!! I alla fall om ni gillar sköna enkla romantiska komedier. Den var så jäkla bra. Jag skrattade högt, jag grät och jag blev alldeles JÄTTEKÄR i husbandet. Jag blir alltid det när jag ser bra filmer, vet inte vad det beror på men så är det! Mer film åt folket!

Nu sover Milo så jag sätter igång och raketstädar!


Aaaah, en feelgood film, vill se den igen och igen och igen!


BARR i BH:n

Idag tänkte jag att jag skulle hinna med att städa en del, det är ju som det är med det när man har en bebis som vill ha ALL uppmärksamhet och som dessutom är rädd för dammsugaren.

Men med lite list och med lite tålamod ska vi nog kunna ordna det oxå. Som ni vet så plockade jag ut det mesta av julen igår. Det innebär barr. BARR i hela jäkla huset skulle jag vilja säga, och igår när jag tog av mig BH:n så hade jag fullt med barr i högra kupan. FULLT... har jag tappat känslen eller låg dom bara så bra där i och hur i helskotta hamnade dom där?! Man undrar ju litegrand. Barr är inget skönt att ha på kroppen i vanlig fall och barr är inget som brukar hamna i BH:n om man typ inte har dykt ner i granen. Aja, nu ska här städas!

Gran före




Gran efter




Golvet




Godmorgon FREDAG!

Välkommen underbara FREDAG. Veckan börjar nalkas mot sitt slut igen och snart har vi en skön helg framför oss. Vår helg bjuder på innebandy och förhoppningsvis lite softa oxå. Veckorna går i vanlig ordning alldeles galet fort. Nåt jag inte berättat är att vår Milobebis fått dagisplats. Det är ett dagis som ligger alldeles i närheten av oss, det ser jättemysigt ut på utsidan med söt trädgård med äppelträd. Huset ser ut som en stor villa, gult med vita knutar. Detta var ett allergidagis tidigare men det har numera tagit bort, det hade ju inte gått annars eftersom vi har en tjock-katt.

Tänk.... vår Milobebis har blivit så stor så att han snart ska knata runt på dagis. Det känns faktiskt helt sjukt. Husbandet tror jag tar det allra hårdast. Han VILL inte att Milo ska behöva gå på dagis.
"Nina, ska vi liksom lämna han där och så ska han vara där själv hela dagen?" fråga han mig igår. "Eeeh, ja hjärtat, jag vet att det känns konstigt men så är det ju för dom flesta barnen!" försökte jag lugna honom. Han får en sån där blick som betyder att han mår riktigt dåligt över nåt han inte kan rå över. Han måste lämna sitt barn där. Men jag tror att alla föräldrar går igenom det här. Jag gjorde det med dom 2 stora, FETMYCKET. Det tog rekordlångt tid att skola in båda dessutom. Thedde tog 4 veckor och Elliot tog 6!!! veckor. Nuförtiden kan man skola in ungarna på 3 dagar. Det är olika från dagis till dagis. Som det ser ut i nuläget är det husbandet som ska skola in Milo på dagis. Det kommer gå jättebra, och min erfarenhet med alldeles för lång inskolning med dom stora grabbarna säger mig att jag kanske inte är så bra på det där med inskolning? :) Jag hade dagmamma till dom stora och hon sa alltid att jag skulle ringa tillbaka efter 5 minuter för att höra att dom lugnat sig när jag lämnade dom. Det gjorde jag... men jag hörde gallskrik direkt när hon löft luren, i flera jävla veckor höll det på. En morgon bara grät jag när jag åkte från dagmamman, jag hade fullt med tårar i ögonen när jag kom till en korsning och såg inte tanten på cykeln som kom från vänster. Jag körde rakt på na!!! Hon ramla omkull och cyklen var helt krokig. Jag ut gråtande och lyfte upp henne, kroka tillbaka cykeln gjorde jag oxå och hon hoppa upp på den igen och cykla iväg. Vi var nog båda JÄTTECHOCKADE. Jag vet än idag inte hur det gick, men med tanke på att hon cyklade iväg så kan det väl inte ha varit så farligt.

Så... nu sköter husbandet det där! I februari börjar inskolningen. Inga fler överkörda tanter på cykel....


Nu lite bilder på vår Milobebis










Julen kastas ut bit för bit....

0-63881ffc2417002079cd400ad84142ed.png 


Istället för julgran... Idag åkte mina vita tomtar och julgranen ut. Stjärnorna i fönstret tänker jag ha kvar länge till,jag älskar det mysiga ljus som blir av dom. Hur ska jag nånsin kunna plocka ner dom? Så känns de just nu... Men fråga mig i juli igen? ;)

Let´s Dance 2009

Imorgon är det fredag och dax för en ny premiär på TV. Husbandet och jag är ena riktiga suckers för dessa fredagsnöjen, det blir god mat och det blir TV på fredagskvällarna nu framöver. LETS DANCE drar igång och som alltid kommer vi att få garva läppen av oss, bli imponerade, chockerade och kanske lite ilskna under våren.

Årets startgrupp verkar vara en väldigt blandad skara. Allt från Gudrun Schyman till Rabih är med i årets lets dance. Läste ni förresten vad Gudrunskan hade för krav. Inte stå på knäna framför männen minsann.... ZzzzZZZZzzz...DUBBELSNAAAARK!!! Alltså, hur orkar man? Är det inte tillräcklig värdigt en kvinna när hon i ett danssammanhang får ställa sig på sina knän. C´mon nu Gudrun?! Värre saker finns det väl att opponera sig emot eller?



ANYWAY.... här är dom!




Nån som redan har en favorit??

Personligen har jag lite tyck & tänk som sig bör:

* Svårt att tro att fotbollsspelaren Viktoria Svensson ska ha rytmen i kroppen!
* Stefan Sauk kommer nog bli riktigt duktig under våren om han får vara kvar.
* Willy...blir han årets nya Peppe?
* Molly årets nya Blondinbella?
* Jag tror att Agnetha kommer va duktig!

Vi får se, vi får se....fredag kl: 20.00 kör vi igång! YIHAAA!



Toarutiner här hemma!

Godmorgon allesammans! Jaha, då var den lediga dagen över. Vi tillbringade den ute hos svärisarna. Termostaten på bilen behövde bytas eftersom vi inte fick upp värmen i vår bil. Enligt husbsndet ska man kunna sitta med kalsonger i bilen när värmen funkar OK. Det kunde inte vi... men nu efter att den är bytt så kan vi nog det.

Nu till en fråga? Hur ser det ut när ni sitter på toaletten??

Såhär ser det ut när jag gör det!



Tittar man ner från där jag sitter så ser det ut såhär....





På min högra sida på golvet sitter Thedde, han sitter och småpratar om ditten och datten. (Och i vanlig ordning så gillar man inte att vara med på bild när man pubbeunge.)




Hängande på mitt vänstra ben har vi Milo. Han blundar mitt i fotograferandet, han har inte somnat.




På golvet nedanför mina fötter sitter tjock-katten.




Det är alltså bara Husbandet och Elliot som fattas (han var inte hemma när bilderna togs)! Allt som oftast ser det ut såhär på min toalett när jag sitter där. Det är sällan man sitter i godan ro med en blank tidning och blindskiter. Sånt som jag vet att många gör på exempelvis jobbet. Jag tror att detta är ett gaska så vanligt scenario i ett hem där det finns barn. Sen styr man ju över det alldeles själv. Antingen så ser man till att toaletten blir en privat sfär och ett ställe man inte vill bli störd på, eller så gör man som jag gjort. Jag orkar inte utan låter dom som vill sitta inne hos mig på toan göra det.

Det kommer en dag när jag inte längre har små fötter tassande utanför som vill komma in, det kommer en dag när jag har en pubbeunge som tycker morsan e helt dum i huvudet om hon lämnar dörren öppen när hon går på toa (hoppas inte), det kommer en dag då inte ens katten finns längre och vill sitta med. Det är då man ska leva i nuet, njuta av att man har sina barn i närheten 24/7.

Som sagt.... det kommer inte alltid att vara så!

Någon har våldfört sig på min BLOGG!

Ok..... här kliver man in på sin blogg tidigt på morgonen och möts av en chock. Någon har våldtagit min blogg, någon har kastat sig in på min blogg och vanärat den utan min vetskap! Någon har farit med osanningar.

Osanningar som att jag sover så tidigt som halv 8 i soffan. Att jag skulle vakna och säga: "Men hörru, jag tittade på det där!" fast jag för flera timmar sedan somnat ifrån alltihop. Att jag trippar upp mitt i natten och undrar varför husbandet lämnat mig ensam därnere i soffan....BAH... :)

Soporna är helt sant. Det är ett vackert skämt här uppe på vårt område och ett sannerligen diskuterat ämne bland våra grannar. Jag orkar oftast inte bry mig utan gör som man blir tillsagd, sen att vår tomt blir en smärre soptipp med bajsblöjor, konservburkar och gamla potatisskal är en annan femma. Det skulle jag kunna vara utan på hedersord!

Lite sköna sanningar om han som våldfört sig på min blogg, nu är det nämligen KRIG:

* Husbandet skulle aldrig erkänna att han somnade i soffan. Frågar jag: "Somnade du?" Näää, jag bara blunda lite. YEEEEAH RIGHT you did! Snarkar du alltid när du blundar till?

* När husbandet var liten hade han en låtsaskompis. Han hette MÅBERT! Husbandet och Alfons Åberg liksom...

* Husbandet har spindelfobi, skulle en spindel dyka upp i ex. bilen så skulle vi köra av vägen! FETHÅRT!



Sådär ja... lite roligt vetande om husbandet minsann. Nehe... nu ska jag gå och spöa upp husbandet och ge han en riktig omgång. Jag är stark som fan ska ni veta....
























Husbandet in da hauuuuuse !!

Kidnappar den här bloggen en stund utan wifeys vetskap... :) Frugan fet snarkar i soffan och milo pilo har somnat i sin lilla säng.. Nu är det the time of husbandet :) HE HE !! Sweet när the fruga sover...Obegränsat med zappande i soffan och om jag vill så får jag kolla på CSI , Criminal minds, wallander rulle och Jamie oliver samtidigt om jag villl. HA .. H-A .. Jag kan jag :) .. Dock så kan nina vakna när man byter kanal och dra till med ett klassiskt . MEN .. Jag kollade ju på det där.. Yeah rajjt said fred you did. Du somnade för tre timmar sedan så om du inte kolla på sagan om ringen uncut super long flösh delux långa versionen så är det fet slut det du kollade på. Och innnan jag ens hunnit till ordet flösh så ligger benet uppslängt på nackstödet och filten har du krampaktigt pulat upp under hakan. Sen en katt som vet att han bara får sova på mammas mage på kvällarna ligger där och bara har det varmt och myyysssss... :) . Sen får den stryk av mig för att han jamar fan hela tiden. På kvällarna när jag blivit fet trött så brukar jag låta nina fina sova kvar i soffan och inte väcka henne alls, Så att hon får sova så länge som möjligt. Men det spelar fan ingen roll hur jag beter mig. När jag kommer upp i sängen så kan man efter fem minuter höra hennes små finska steg vandra runt där nere. Först kika runt lite. Sen in på toa och göra sitt där. Sen upp för trappan. Stannar till på min sida sängen för att säga .. -du bara lämnade mig för att sen hoppa över mig och lägga sig på sin sida. Every night this is :) .. Hermansen rutinen. Sen följer en natt av milo´s bästa kvalitéer. Två ggr vaknar han till och har tappat nappen, sen fixa välling kl 3 prick. Somna om för att kl 04:30 el. 05:00 vakna till ett litet gnyl som jag möter med en vimmmelkantig unge som står upp i sin spjälsäng och blir skitglad över att man kommer in till honom.. SKIT I HELVETE tänker man då. Inte vara pigg, inte vara pigg, inte vara pigg tänker man. Milo mans leende blir mindra glatt när man lägger ner honom för att få honom att somna om. ibland får han hänga med över till mammma och pappas säng för det verkar lugnnare att somna om där. Sen bär vi över honom till sin säng när han somnat. ZzzZzZzZZzzzzzz .... Imorse var det extra underbart. -18grader ute och nina drar till med dräpar kommentaren from hell... -Du.. har du tagit ut soporna ( Vi måste gå 30 meter ochh ställa våra sopor på en uppsamlingsplats ) . Jag : ... - Näää ( Här tänker jag.. JÄVLA I HELVETES SATANS SKIT I BRALLAN FJONG ) . Så uppp kl 05.45 och på med lite kläder.. ut i snön och flytta på en massa fastfrusna cykeljävlar och skit som ligger här och där. Sen har Enköpings kommmun kommit på att under jul och nyår så producerar vi enköpingsbor inte så mycket sopor enligt dom själva.Så det behövs bara hämtas en gång under tre veckor. Jag säger bara att det var fullt i våran dan efter jul och då är det två veckor kvar tills hämtning. Sweeeeeeeeeeet :( . Men dom har varit snälla och lämnat en svart plast säck som rymmer fyra extra soppåsar. TACK .. Det räcker till milos bajs blöjor i typ två dagar. Men iallafall... Ut i snön och den extrema kylan och bära sopor och skit till uppsamlingsplatsen tills ingen känsel ville finnnas kvar i mina fingrar. Tror du fan inte på helvete att det som inte får hända händer... Möter grannen ( Tack Pierre ) som drar av ett leende och säger.. Det är ingen hämtning förrän nästa vecka. VA I FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Ville tjura och slänga mig på backen som en fyra åring på toys R Us som inte får just denn cooola dinosaurie som han vill ha. Så jag vill bara genom detta göra klart för grannar och dylikt att soptunnan och resten stannar där dom står. Ska inte flyttas en jävla meter innan den är tom. Grrrrrrrrr..... Nåväl... Ledigt imorgon... Så fruktansvärt skönt. Ska lira lite innebandy med grabbarna imorgon och bara vara med familjen. Nina kommer nog att få en ny tattoo imorgon av lillebror. Hoppas han kan så att det blir gjort. Ska själv ta och göra ett litet ankare på min arm för att hedra min papa som var sjömann i många unga år. Tröttnar aldrig på hans historier om världen. Nej skitungar...Nu ska jag gå och kolla på manliga serier och manliga filmer.... Yeah right.. :) .. Biggest looser here i come. Take care... Frugan i huset säger säkert hejj hon med . PS... Musik tips : 30 SECONDS TO MARS : KINGS AND QUEENS ... Kolla även upp beautiful lie med samma. Säkert lyssnat på den 31254 ggr det senaste året. ds.

Lax ikväll!

Det är trettondagsafton och kylan är bister utanför dörren. Jag och Milo har bara myst inomhus idag, det är inte så lockande att bege sig ut när det står 16 minusgrader på mätaren. Han som inte ens tycker om att ha kläder på sig.

Tänkte att det kanske ska lagas något gott att äta till kvällen. Jag har varit jätteduktig med maten hittills och hade väl tänkt att försöka fortsätta fast det är AFTON igen. Kanske inte riktigt lika principfast som dessa 2 dagar men ändå. Dom avlöser varandra dessa aftnar och ärligt talat så vore det väl förjävligt om man inte fick gotta med nånting när det är lite högtid sådär.

Jag köpte lax igår och tänkte jag skulle tillaga min lax som jag lärt mig av Kattis. Det är verkligen jättegott och superenkelt att göra.



Bilden är hämtad från recept. nu:s sida och  på bilden är egentligen en annan som jag tänkte presentera en annan gång. Den lät väldigt god oxå!




Lägg laxfileérna på ugnsfolie, 1 och 1. Häll först lite fin olivolja på folien. Ha på ca 1 msk pesto på laxen, gärna en pesto med pinjenötter. (Det har jag provat nu sist och det var väldigt gott). Skiva fetaost och lägg detta på peston. Salta och peppra. Knyt igen ugnsfolien runt laxfiléerna. Lägg paketen på ett ugnssäkert fat eller plåt.
225 grader i ca 25 minuter. (Jag vill ha dom inne lite längre för att vara säker på att de är klara, om du inte är så nojjig som mig så har du kortare tid).
Servera med klyftpotatis och någon god kall sås. Förslagsvis lite lätt cremefraiche med italiensk salladskrydda i, väldigt gott till just denna rätt, och busenkelt.
Om man vill göra rätten nyttig byter man ut fetaosten till en nyttig 10 %ig fetaost och har kesella 1 %ig istället för cremefraiche.


Återblick på andra halvan av 2009

JULI:

* Milo tar sitt första dopp i poolen.
* Vi gör ett besök på Gröna Lund, jag vågar åka kvasten.... en bedrift är en underdrift!
* Husbandet gör en hyllningstatuering till mina barn, ett T och ett E pryder en av hans blommor.
* Jag gör min andra tatuering själv, en lilja.
* Vi åker på husbils-semester med hela familjen. En upplevelse och otroligt härligt. Leksands sommarland och Sunne vattenland får sig ett besök av oss.






AUGUSTI:

* Husbandet åker till Tyskland och spelar på en stor festival.
* Jag framställer växabrädan för första gången.
* Sommarens sista dopp, vi åker till Koffsan och grillar medan ungarna badar och fryser.
* MADONNA i Göteborg. Jag och husbandet åker på en weekend till Götet och har det kanon.






SEPTEMBER:

* Jag och min kompis Maria åker på Ladies Night i Globen, så jäkla bra!!!
* Jag börjar sälja mina tavlor på FRÖKEN RÖD.
* Vi byter om helt och hållet vad gäller rum här hemma. Thedde får vårt sovrum, vi hans och Milo får ett eget rum.
* Vi åker på cup till Uppsala. Går sådär....
* Sverige kvalar till VM och det vet vi ju hur det gick?! :(
* Jag börjar använda Revitalash som ska förlänga mina fransar vilket den gör! WOW!
* Jag börjar sy frenetiskt, Milo får en fleecejacka, ett sittunderlag till vagnen och ny skötväska.
* Vi besöker busborgen i västerås för första gången! HÖJDARE!




OKTOBER:

* Hösten landar hos oss ordentligt.
* Vi firar en massa i oktober här i familjen, husbandet 8:e oktober, Elliot den 25:e oktober och så firade vi lilla Meja som blev 1 år oxå!
*Vi hade återträff med profylaxgruppen igen. Barnen hade vuxit en herrans massa och vi hade en supermysig eftermiddag på busborgen.





NOVEMBER:

* 30 årsfest hos min vän Helena.
* Årets ROCKFEST gick av stapeln då min vän Kimmo fyllde 40 år!
* Jag kokade mitt första gäng knäck! Såå gott!!!
* Vi besökte Globen för att titta på PINK. Det var fullkomligen magiskt, det var helt galet bra.





DECEMBER:

* Vår lilla Milo hade sin allra första födelsedag, 2 kalas bjöd vi på och fick en herrans massa fina presenter.
* En härlig månad då jag älskar julen. Äntligen fick jag smacka upp allt mitt julpynt och äntligen var den härliga julaftonen här och gjorde alla barn och mig glada!
* Mamma hann vi oxå med att fira.
* Nyårsafton hos Kattis och Beine blev oxå det en succé!








Nu blickar vi framåt och ser vad 2010 har att bjuda på! Jag hoppas att det blir ett fint år fyllt av härliga händelser!



Fenomenet GAGA



LADY GAGA

Ja... säga vad man vill om henne så är hon ju fantastiskt ombytlig. I hennes senaste video Bad Romance så byter hon utseende totalt. Flera gånger om... Jag har liksom ingen koll på vad hon har för ögonfärg ens, den är oxå ombytlig verkar det som.

Jag tycker i alla fall att hon är stencool, hon är jätteung men verkar stå rätt stadigt på jorden redan. Hon verkar dessutom skita rätt hårt i vad alla andra tycker. Det är coolt. Framförallt när man är så ung som hon. Igår laddade jag hem hennes låt paparazzi i min telefon, jag älskar den låter. Det blir inte direkt sämre av att Alexander Skarsgård är med i den videon. Om ni inte redan sett det så kolla vettja....

Hennes svenska där i början ska ni lyssna riktigt noga på, den har Elliot skrattat sig sjuk av! :)






hur stor snopp skulle du ha om du var man?

Nu till nåt riktigt kul. Framförallt viktigt. Hur stor snopp skulle du ha om du var man?

Jag har nämligen precis gjort ett litet test, det visade sig att jag skulle ha haft en 17 cm lång snopp om jag varit man. Vad innebär det då kan man undra? Är 17 cm långt, lagom eller litet? Jag tänker nog inte gå in på det mer än så... men rädsla för att sätta igång en jättedebatt om det här med snoppstorlekar. Alla vi kvinnor vet ju hur det ligger till, ellerhur?

Ja, att ju kärare man är desto mer lagom snopp har våra män, inte sant? ;)

Om du nu vill göra nåt väldigt viktigt så tycker jag att du ska göra det här testet du oxå! Det gör du här! Återkom gärna och berätta vad du fick för storlek?!


Återblick på första halvan av 2009

NYÅRSAFTON firades med Åsa och Micke som oxå hade en liten Meja. det blev en cocacola tillställning med lite trötta föräldrar. Trevligt och alldeles lagom för mig och husbandet som gick på knäna av trötthet!







JANUARI:

* Första leendena från vår Milobebis kom. Den riktiga typen man kunde framkalla!
* Vi började smått att promenera jag och husbandet.
* Jag gjorde min stjärntatuering som jag ÄLSKAR!
* Jag slutade att amma helt och hållet, det gick inte att mätta Milo med min bröstmjölk. Jag ammade var 20:e minut vilket höll på att göra mig galen!





FEBRUARI:

* Vi började besöka öppna förskolan regelbundet - Milo älskade det!
* Jag och husbandet var på vår första fest efter att Milo fötts. Monicas 40 årsfest, jättekul hade vi!
* Jag var och besökte mitt jobb och Milo var vaken för första gången!






MARS:

* Shlagerfebern vet inga gränser! La voix vinner till min totala chock!
* Vi har återbesök med profylaxgruppen, det visar sig att det av 7 par har fötts endast 1 flicka! Det gick bra för alla... skönt!
* Vi firar pappa och är ute på restaurang besök och har jättetrevligt.





APRIL:

* Jag delger min tandläkarrädsla och lyckas laga min tand helt utan bedövning
* Vi fortsätter att promenera än mer jag och husbandet!
* Jag provar brillor och vill ha er hjälp! Det blev inga alls... jag beställde piloterna men det såg förjävligt ut!
* Jag testar att förlänga mina ögonfransar, häftigt och kul att prova!
* Vi bor på hotell med Milo för första gången, är på cup i Örebro!




MAJ:

* Vi köper en GRACO vagn till Milo, den är suverän... vi stortrivs fortfarande med den!
* Jag börjar köra LCHF diet. Det fungerar utmärkt och jag hittar ett sätt att gå ner några kilo till sommaren.
* Jag testar bruna linser igen, körde det en del i början på 2000 talet och ville testa igen men trivdes inte lika bra med det.
* Husbandet hamnade under 100 kilos strecket under maj månad! JIPPPIIIII!!!
* Vi solade för första gången för året.
* Vår datahörna blev till.



JUNI:

* Elliot går med i karnevalståget, han är där med sin ridklubb. Det här fotot på honom cyklade jag sm en tok för att kunna ta.. när jag väl är framme och nästan rammat en tant så vänder ungen bort huvudet! :/
* Midsommarafton blir en regning historia. Dock så skiner det upp till kvällen och vi får en jättefin kväll!
* Ungarna har skolavslutning.
* Milo döps på sveriges nationaldag.
* Det är hamnfest i byn och vi får festa loss en kväll.





Nyår i bilder!

Hallå.... jag har

mååååååååååååååååååndaaaaaaaaaaaaaaagsååååååååååååååååångeeeeeeeeeeeeesst!!!


Jättemycket, det är nästan så jag har lite gråten i halsen nu när jul och nyår är förbi! Usch, husbandet åkte och jobba för en stund sen och det känns nästan overkligen att hans nästan 2 veckor långa ledighet är över! :( Nu är det Milo och jag... som tur är har jag Elliot hos mig oxå!

Hörrni, för att förlänga känslan så bjuckar jag på bilder från nyårsafton!


Galna familjen förberedde sig och for iväg!


Väl framme så hade Kattis & Beine fixat så himla fint!!


Jag och min kompis Lisette har kommit på att våra pojkar är ruskigt lika!


Hummer till förrätt! Har aldrig provat men nu blev jag nog lite käääät i hummer! Jättegott!


Efter lite vin slappnade vi av... husbandet blev attackerad av Kattid under middagen! Hahaha...


Jag VANN!!!


Åååh så mycket fina raketer vi såg, Milobebis fick oxå titta med stora ögon!





Vi hann med lite lek innan Milo blev trött och det blev dax att åka hem!



En jättebra nyårsafton, trevligt och kul och alla ungar levde loppan! Nu hoppas vi på ett fint 2010. Tänkte jag skulle göra en återblick på året som gått sedan!

Nu ska jag deppa vidare, Milobebis vaknade precis så jag borrar nog in ansiktet i hans mjuka kropp och har honom nära nära idag när jag känner mig så stackars!

Kärlek...


Är det...

0-5a4a8648e2280df545cd268928a21ebe.png

Är det de här som kallas bollhav?


HALLÅ!!

Inne lite snabbt innan frukost för att tala om att allt är bra! :) Första inlägget på det nya året.....

Nyårsafton gick galant, det belv en väldigt lugn historia för mig och husbandet. 2 glas vin till maten så var det bra med det... ganska skönt igår kan jag meddela. Dock så är vi ruskigt trötta, Milo som haft lite problem med förkylning ju och det gör att nätterna blir lite kämpigare såklart. Då är man rätt nöjd över att man inte bälgat i sig en flarra vin och ligger bakis med noll sömn i kroppen....

Jaha... idag och imorgon har vi cup med laget i Uppsala. Match på förmiddagen och en kvart i 10 ikväll... bra tid? NOT!!! Aja... tur det är lördag!

Tänkte att jag återkommer med bilder från nyår sen....

Ha det fint!!!




Lagfoto STORVRETA CUP 2007


RSS 2.0