Rondellkörning och IDOL!

Hmmm.... jag mobilbloggade under IDOL igår men det har inte dykt upp här ser jag...... GRRRRR, det gör väl det nångång. O gör det de så vet ni varför det kommer in sådär huxflux!

Jag skulle vilja ta upp 2 saker såhär direkt på morgonen som jag superirriterar mig på... bara så jag får det ur systemet!

IRRITATIONSPUNKT 1
WTF!!!
Hur kan nån som sjunger ungefär 300 ggr bättre än en annan i samma tävling åka ur?? Ja, jag pratar förstås om IDOL. Allvarligt.... bara för att alla småbrudar skriker halsarna av sig för den här Johan (han e en söt liten kille för det) och givetvis oxå då röstar så blir liksom tävlingen inte längre en tävling. FAN det suger ju..... ska det verkligen få vara så??? Jag tycker det är helt fel..... hela upplägget rasar ju! Det här är inget nytt fenomen men nu blev det ´så överdrivet tydligt att det gör så att jag känner att min kärlel till IDOL minskar..... o jag vill fan inte det! Försör inte mitt fredagsnöje nu... rösta på den som har mest talang.... FITTSKIT!



IRRITATIONSPUNKT 2

Alltså..... den här punkten jag nu ska ta upp är typ en av de grejer som svärtar mitt liv med irritation i stort sett dagligen!!! I alla fall de dagar jag kör bil... Det här tuggar på mig inifrån, det här gör att jag har lust att slå nån jävligt hårt och brutalt, det här gör att jag skulle kunna offra vår nya bil bara jag skulle få köra rakt in i en sån här idiot som inte hanterar detta.

Vi snackar rondellkörning!! ALLVARLIGT.... är det typ bara 20 % av sveriges befolkning som kan köra i en rondell och framför allt BLINKA i en rondell????

På riktigt så tuggar jag fradga..... jag spottar o fräser och fördömer dessa jävla idioter som inte vet hur man kör. OM alla blinkade o körde som man skulle så skulle så PÅ RIKTIGT NU, så skulle alla i hela sverige spara flera år i sina liv till att göra andra roliga saker än att sitta o vänta på att bilen som nu kommer från vänster ska fortsätta köra rakt fram eftersom han INTE blinkar. MEN SEDÄR.... den jävla idioten har inte hittat sin blinkers utan svänger in vänster. O där har jag stått o väntat..... helt i fucking jävla onödan!!

För att inte tala om hur en del svänger in i min körbana, jag som då är på väg till vänster i rondellen..... fast den jäveln ska rakt fram. LIFFFARLIGT ju.....

GAAAAH, vet ni.... skulle kunna skriva en uppsats om det här. Skulle kunna kontakta Aftonbladet/Expressen ja tom gå ut i TV för o få folk att fatta hur fan man ska köra!!! Kan inte nån..... nån med mer inflytande än mig göra det!!!

Jag slår VAD om att ni som läser min blogg någongång råkat ut för idioter i rondeller..... o då räcker det inte med en gång!

Nån som inte håller med????

Håll tillgodo..... rondellkörning som den ska se ut!

Kommentarer
Postat av: Nenne

Jag förstår verkligen din frustration över både idol och rondellkörningen o håller med fullständigt över båda tingen, även fst jag bara sitter som medpassagerare så blir jag lika frustrerad över folk som verkligen INTE kan köra bil över huvudtaget, va gör dom bakomratten?!Samma sak gäller när min pojkvän kör, inte många snälla ord kommer ur den munnen i en rondell kan jag lova, dåriktad till andra köranden.

Nina, nu är du så uppretad och uppe i varv så du kanske till och med sätter igång värkarna och snart har er lille Milo i famnen, är väl ända gången i så fall som folk som har"Har fått körkortet i cornflakes paketet" gjort någon nytta!! Kram till dig

2008-11-15 @ 08:29:36
Postat av: Johanna

Håller med dig om rondellerna, sjukt lite folk som verkligen vet hur man kör....... =( och ja blinkar inte bilen, tror man ju den skall rakt fram, man våga inte chansa, nej men han svänger nog vänster..... :)

2008-11-15 @ 11:44:41
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Mattias

Jag tycker det där anslagstavlan på SVT borde återkomma med viktig samhällsinfo och så kunde de köra lite guide om hur man kör i rondeller! Djävligt märkligt egentligen att något sånt inte görs i tv med tanke på alla äldre som inte har en susning. SPeciellt när reglerna har ändrats under åren också.



Håller även med om Idol. Vad fan är det med alla småbrudar som blir galen i Idol-Johan??? En vandrande pinne med dålig röst och Lita-Ford frisyr....

2008-11-15 @ 20:45:45
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback