OTÅLIGHET!!

Godmorgon, här sitter jag med det dagliga K-special flingorna, hallonbalds thet och 2 grova mackorna här vid datan igen. Inget har hänt, jag har sovit hyfsat o Milobebis håller sig kvar därinne.

Det här med OTÅLIGHET! Jag är en ganska så otålig person...längtar jag efter en speciell händelse så kan jag nog tycka att en dag känns som en och en halv. Längtar jag efter att fredagen på jobbet äntligen ska ta slut så kan jag tycka att en timme känns som en hel jäkla arbetsdag. Längtar man månader bort kan ni ju tänka dig huuuur länge det känns.

Min otålighet är dock INGENTING på husbandets.

Jag har aldrig träffat någon såååå otålig som min man. Hans otålighet är i klass med ungarnas.... och det är på SANT!

Några exempel:

* NÄR HUSBANDET SKULLE FRIA.

Det var en fredag. Jag hade haft en riktig städardag därhemma, mamma var över på besök o hjälpte mig. Han kom hem från jobbet, kändes sådär allmänt lite stressad tyckte jag. Tänkte inte mer på det....
Mamma åkte hem och jag var på övervåningen.
"Niiiiinaaaaa, kom neeeer" skiker han nerifrån!
"Vad ÄR det" säger jag lite sådär irriterad över att ha fått knata ner för trapporna.
"Sätt dig" säger han allvarligt.
Svälj, magen drog ihop sig som ett russin. Fick en stor klump i halsen. Vårt förhållande hade ju haft en minst sagt turbulent start vilket gjorde att alla minnen från den perioden bubblade upp till ytan.
"Jag har gjort en grej" säger han..... min mage ville spy, huvudet ekadeo jag tänkte att den JÄVLA KUKEN har vart otrogen!! Redan... fan vi har ju inte ens bott ihop i ett år. FAN FAN FAN FAN, han ska ut. Nu jävlar ska han ut.... hur i helvetet KUNDE jag ens tro att det här skulle funka bla bla bla bla bla.... tänker mitt huvud.
"VAD?" säger jag o försöker hålla paniken borta!
Han böjer ner huvudet....
" Jag har försökt säga det här flera gånger men inte klarat av det!!" .......DÄR var jag säker på min sak. Han ska ut, fan i helvete.... nu ikväll ska han ut! Hur kunde jag va så jävla dum o tro nåt bra om honom. Bla bla bla bla tänker hjärnan. 4
"Men säg för i helvete vad det är!" hör jag mig själv säga mitt i den obehagliga dimman.
Här börjar husbandet prata om att han älskat mig från första stund och att hans dröm alltid varit att få leva med mig i resten av sitt liv.
Jag fattar NOLL, sitter som ett jävla frågetecken o undrar om han är sadist! Vill han plåga mig nu när han ska säga att han knullat nån annan o sitta o snacka om kärlek nu känns bara patetiskt! Jag börjar bli mäkta förbannad....
När han ställer sig på knä nedanför mig fattar jag fortfarande noll o tycker han är den största IDIOTFAN som finns. Jag vill ju gå på toa o spy liksom....

Han stoppar ner handen i fickan, plockar upp en liten låda....... öppnar den o säger:

VILL DU GIFTA DIG MED MIG???


.....
det tar ett tag för Ninas hjärna att koppla här. Jag gapar bara o liksom undrar: Vart tog otroheten vägen, glömde han berätta nåt på vägen nu eller vadå??? När jag fattar så bara skriker jag JAAAA o gråter stoooora krokodiltårar. Jag håller paniskt om honom o är så lättad att han inte hade gjort nåt, att han hade friat o inget annat.... JAG VAR SÅ SJUKT LYCKLIG JUST I DENNA STUND! Åååh... jag ryser fortfarande när jag tänker på det.

Efter pusskalaset tittar jag in i denna vackra ring o ser att det står Tony 14/2 -06.... eeeh va? "Det är ju den 10:nde idag" säger jag till husbandet.

Han rodnar lite o säger..... "Ja vafan, jag kunde inte hålla mig ända till dess!" :) "Du skulle säkert ha rotat bland alla saker o så hade hela grejen gått åt skogen!" :D


Bild från frierikvällen!


* NÄR HUSBANDET SKA SPELA INNEBANDY/FOTBOLL
Om matchen börjar 6 o dom ska vara där halv 6 så börjar han trampa vid halv 5. Jag blir råstressad o skickar iväg han istället för att han ska gå o kolla klockan stup i ett fullt påmunderad med alla kläder, inklusive jacka....

* NÄR HUSBANDET VÄNTAR PÅ MILOBEBISEN
Ja...här har vi redan haft några diskussioner där jag eftersökt lite tålamod från hans sida. Han trampar, undrar, suckar, klappar på magen.... "När ska han komma ut?" .....husbandet tycker denna väntan är jättejobbig. Han ringer mig några gåner per dag o säger att han har svårt att jobba för han kollar telefonen flera gånger o " DU RINGER JU ALDRIG" som han säger. "Känner du ingenting???"undrar han oxå flera gånger per dag.

Häromdan var jag tvungen o säga att "Hjärtat, jag behöver DITT stöd nu dessa sista dagar, jag behöver det verkligen som mest just nu"
"Filåt"
säger husbandet när han kom på att JA KANSKE.

Han e galet söt mitt hjärta.....


Kommentarer
Postat av: Garbo

Nina,har skrivit svar längre ner.

/Kram

2008-11-26 @ 08:27:18
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Åsa!

Sitter här med gåshud på hela kroppen! Vad söta ni e! Ja han e nog liiite otålig din lilla gubbe, men det e ju bara så sött! ;)

Kämpa på nu hjärtat, mållinjen är passerad nu kan det bli NÄRSOM!! Ni e duktiga!

2008-11-26 @ 08:46:03
Postat av: mallis in real life

Ha, ha, ha. Underbart!



Men ärligt talat, vi är fler som är otåliga. Jag vill ha en Milobebis på bloggen NU!



Jag kommer på mig själv med att uttala namnet Majlo men det kanske är helt fel. Miiiiloooo, nä, det är ju Tintins hund. Eller bara Milo? Hur säger ni?



Jag vill ju inte säga fel när jag träffar lillkillen för det hoppas jag verkligen att jag får göra snart!



Kram på dig och din familj

2008-11-26 @ 09:01:53
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Nina

Garbo: Jag har svarat dig där oxå! Kram



Åsa: Hihi... javisst är han otålig min lilla gubbe! :) Japp, nu är det BF +2.... det måste ju bara hända snart! KRAMAR



Mallis: Hihi... fler som är otåliga ;) Jo Mallis, man uttalar det som det låter, med betoning på I. Hihi, du e söt du! :)Inte som hunden i Tintin alltså... hahaha.



Ja, vi måste verkligen ses sen när han kommit till oss, måste ju få visa vårt underverk! KRAM

2008-11-26 @ 09:20:05
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Malla

Hahha... Är jag förvånad? Näeee.. Inte alls!



Om jag är otålig, som bara känner dig som "cybervän".. Hur fan ska inte dina nära och kära känna sig?



Pok



Mallasatansotåligbralla

2008-11-26 @ 09:40:56
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Nina

mALLA: Haha... nej inte jag heller egentligen... Jag förstår att alla är otåliga, det är vi alla... hihi, men det är en rätt kul o va otålig för! :)



PUSS

2008-11-26 @ 09:55:57
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åhhhh va underbart :-D

2008-11-26 @ 11:41:38
URL: http://jennyn.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback