SUCK....

INTE PÅ BB
Cian......

Nej jag är inte det minsta på BB. Allt är som vanligt .... ja ungefär som jag skrev igår. Bara jobbigt.... Idag har jag i varje fall lite planer. Ska till barnmorskan Jenny, har planerat hela morgonen på vad jag ska säga till henne. Kan va att jag får tunghäfta när jag väl sitter där mitt emot henne..... Jag har ju nån slags konstig ovana o alltid vara så himla: "Nej, men jag mår jättebra..... inga problem alls..... " fast det egentligen känns totalt piss allting. Dessutom ska jag vara så jäkla tapper jämt, kämpa så jag blir gul o blå istället för o faktiskt tala om hur jäkligt det känns egentligen. Husbandet ska med på besöket så jag hoppas att han kanske kan hjälpa mig lite...

Sen blire fika med några av tjejerna idag.... skönt att dom får med mig såhär ibland. Jag har ju gått o blivit totalt isolerad nu, är bara hemma o bakar sönder mig totalt. O sen lagar jag mat..... o sen plockar jag.... o sen bakar jag.... och lagar lite mat.... JA NI HAJJAR!! Häromdan hade jag haft besök oxå men råkade vara utanför dörren precis då så jag missade henne.... snyft...fick dock ett fint litet meddelande utanför dörren!



Tänkte jag skulle slänga in en magbild på mig här lite senare idag.... den tänkte jag skulle bli den sista. Det blir inga mer magbilder har jag bestämt för det som är i magen ska snart komma ut, PUNKT SLUT!!!

Hörs sen hörrni, puss & kram så länge!



Kommentarer
Postat av: Cian

Nää det är bra...kniiiip tillsa imorgon klockan 12 :) För då vinner jag ;)



Pöss

2008-11-19 @ 09:17:30
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Nina

Hihi... om det skulle sätta igång idag så svär jag på att jag INTE skulle knipa...hehe.... puss gullet!

2008-11-19 @ 09:28:25
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Husbandet !!

Har putsat knogjärnet ifall att dom inte lyssnar !!

2008-11-19 @ 10:12:46
Postat av: mallis in real life

Vi vill inte ha fler magbilder, vi vill ha Milobilder!!!!



Tjohoooooo!



Längtar.



Kram på dig

2008-11-19 @ 10:31:38
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback