Vad ska Du göra i helgen?

Fredag idag, väntar i detta nu på att Milobebis ska somna en stund så jag kan fara runt som en TROMB och städa. Det är då man kan göra det i lugn och ro och inte ha en bebis som hänger i dammsugaren, swipen eller dammtrasan.

Som tur är början han äntligen bli bättre med sin hosta. SHIT, vilken hemsk hosta han haft på nätterna. Sen att han haft svårt att andas på det har inte gjort saken bättre, stackars bebis vad vi har lidit med honom. MEN som sagt, nu börjar han likna sig själv igen. Vi var ute på stan igår för första gången på hela veckan, vi har suttit isolerade hemma och bara vart ute korta stunder och promenerat så han fått lite luft. SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER FÖR DENNA GÅNG! 

Helgen bjuder på 30 årsfest imorgon, tjejfest. Imorgon eftermiddag kommer några kompisar till mig, då ska vi äta lite tillsammans, jag ska klippa Maria, sen ska vi kitta till oss, babbla av oss, dricka lite vin och sedan bege oss till Helena som fyllt 30 och firar det med en tjejferre! KUL KUL!

Vet dock inte vad jag ska ha på mig än....hatar när jag får såna dagar. Det lutar åt en klänning med nå roliga strumpbyxor. Sen skulle jag behöva få tag på såna där gummigrejer att ha i skorna så man inte får ont i fötterna! Nån som vet var det finns??

AJa, det ordnar sig med det.... annars finns ju alltid svarta plastsäckar med nå coolt skärp runt! :)









Kommentarer
Postat av: Heli

Skönt att höra att Milo börjar bli bättre! Vi har haft några dagar med otröstligt gråtande här med Ida...mamma hade visst ätit lök och det var ju inte bra :-( så det blev magknip av det hela. men nu börjar det bli bättre iaf.

Såna där ilägg finns på Ica Maxi, har för mig jag även sett det på Lindex. Åhlens borde ju ha också. Finns överallt alltså ;-)

Ha en bra helg

Kram

2009-10-30 @ 10:59:52
Postat av: Nina

Åh tack Heli!



Hoppas bebis snart slutar gråta, ja...man får vara försiktig med vad man stoppar i munnen. Jag hade ingen aaaning när jag fick thedde, käkade salami, tomat, choklad o hela kittet. Å han skrek...men till slut lärde man sig jU!



KRAM och grattis än en gång!

2009-10-30 @ 11:02:31
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Sussa

Halloj ;)

Har oxå för mig att jag köpte "Party-feet" (lite skoj namn) på Åhlens i Enköping!!

Hoppas helgen blir riktigt rolig ;)



Fick du förresten mitt sista beställningsmail ang tavlorna?? (Där jag valde ett av dina förslag) ;)



Ha det toppen.. Kramar Susanne

2009-10-30 @ 15:15:58
URL: http://gangstar.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback