Statistiska centralbyrån = love´s me!

0-609cdea5b8d6181ee99e8f1fe927866e.png 


Nu har Thedde och jag precis fyllt i den här broschyren. Jag tror att jag och ungarna ligger top 3 på varenda lista som statistiska centralbyrån har. Så länge jag kan minnas har jag ALLTID fått hem dessa jäkla undersökningar, och har man inte svarat på den första man får hem så skickar dom 18 till. På hedersord! Och så skriver dom ett litet brev med varje gång. I det står det hur himla viktigt det är att man deltar i undersökningen och bla bla bla.

Ro hit en present,eller varför inte ett presentkort på det man gjort en undersökning på,i det här fallet skulle jag ha fått en packe cigg. Alltid nåt :) Jag har gjort en undersökning på TV tittande,då borde dom ha hostat upp en 42 tums plasma TV som tack för hjälpen. Då tror jag inte att dom skulle behöva tjata på att man ska fylla i broschyren direkt. Inga 18 nya broschyrer som dimper ner i brevlådan då inte.

Kommentarer
Postat av: Frida - Ung mamma t Melker

vill du hjälpa mig att designe min blogg ?

2009-10-20 @ 20:36:49
URL: http://maammafrida.blogg.se/
Postat av: Nina

Frida: Tack för din förfrågan. Dock måste jag säga nej. Det är otroligt tidskrävande så jag hinner tyvärr inte göra det eftersom det är ett himlans fipplande med ALLT!! Mitt råd är att du går in på Designa din blogg, adress är www.designadinblogg.se. Där kan du läsa dig till ALLT, det är så jag har lärt mig! Då ska jag säga att jag var totalt borta tidigare....men nu kan jag massor tack vare den sidan! Lycka till.. KRAM

2009-10-21 @ 06:54:32
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback