Minnesceremonin Michael Jackson!



Sitter och tittar på minnesceremonin på TV4. Är helt rödgråten och otroligt rörd av allt jag sett. Broke Shields tal var fantastiskt.....

Jag är en känslig 3 barnsmamma, det är bara att konstatera....

Michael Jackson hade behövt veta allt detta som sagts idag, han hade behövt veta att han var älskad av många, respekterad av massor och att han var så stor som många tyckte att han var. Då hade han kanske inte varit död idag.... för han har nog inte mått bra på många många många år!!

Detta..... detta hade fått honom att må otroligt bra!

Ska fortsätta titta och gråta.... R.I.P Michael Jackson!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag tänker precis som du, så dags att komma med allt positivt nu när det redan är för sent. Även fast det är jättefina saker som sägs, jättefina tal osv. så hade han behövt fått höra det personligen medans han var i livet.

Allt som skrivits om honom i media genom alla år är mestadels negativt, påhopp, spekulationer, rykten och hemskheter. Bilden som målats upp av honom kan ju inte bli annat än hemsk efter allt det och hur mår man då som person om saker som skrivs om en inte alltid är sanning?!

Tänk om alla som nu gör sina röster hörda hade gjort det tidigare, att man någon gång hade fått läsa om dom bra sakerna. Kan inte låta bli att fundera över hur saker och ting hade sett ut då... och som du skrev,hade han kanske fortfarande varit i liv idag?!



R.I.P Michael Jackson!

2009-07-07 @ 23:29:54
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Maria

Håller med er båda fullt ut.

2009-07-08 @ 23:31:51
URL: http://minajagochlea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback