Semestern spikad!

Jahapp...jag har ju glömt att berätta att vi nu spikat denna sommarsemester. Semestrarna går ju helt och hållet ut på att få en 10 och en 13 åring nöjda. Förra året blev det en maratonresa till Skara Sommarland, Liseberg och High Chaparral. Gick kanon och ungarna var supernöjda. Själv var jag gravid = flodko, och tyckte nog det mesta var jobbigt. Men, ska säga att det gick över all förväntan, trodde de skulle bli värre faktiskt. Såhär i efterhand tycker vi alla att allt var helt kanon!!!

I år tänkte vi att vi kör stenhårt på vattenland!




Hade aldrig hört talas om Sunne vattenland men efter allt jag läst och kollat upp verkar det vara riktigt bra!!! Kika gärna in där! Där kan man nog få grabbarna sakpligt nöjda, dom har tillsammans med mig kikat på hemsidan och tycker det verkar kul!

Där kommer vi att vara RÅ svennebananer och ha med oss husbil. Jajjemen, en ful jävel oxå som tillhör mina svärisar. Men skit i det, den är kanon invändigt! Och vi är sååååååå tacksamma för att vi får låna den!!!

I alla fall, där blir vi 2 nätter. Sen drar vi vidare till nästa anhalt!



Där blir vi nog oxå 2 nätter! Har många vänner som varit där med sina familjer och alla är rörande överens, det är KANON. Kolla in själv! Sedan får vi se om vi hittar nåt schysst campingställe med fin strand på vägen, då kanske vi stannar till där oxå!

Det blir nog kanon det här serru, vi åker på onsdag, 15:e och kommer hem på söndagen. Husbandet tog några extradagar för att sedan ta riktig semester från den 3:e augusti!

NU må VÄDERGUDARNA vara med oss, annars är jag rädd att ni kommer få läsa en rätt förbannad blogg!

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Nu håller vi tummarna på bra väder, för grin-blogg vill man ju inte läsa!!! kramis

2009-07-09 @ 10:02:01
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Pangis

Sunne är rätt fint, campingen med. Vi sköt SM där 2007. Passa på att besöka Mårbacka också.. och Rottneros blomsterpark..t o m kidsen kan tycka det är ok. Trevlig resa..Jag tror vädret ska bli bättre!

2009-07-09 @ 10:55:20
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Sunne är rätt mysigt har jag för mig och speciellt om man bor på härliga Selma Lagerlöf Spa. Dit vill jag igen om jag får råd. '



Leksand var vi ju i förra veckan och där finns ju en camping precis bredvid sommarland där vi hade hyrt en stuga. Rätt mysig camping också tyckte jag av det jag hann utforska på mina två dagar där uppe. Ha så trevligt på resan och hoppas vädret blir bättre!

2009-07-09 @ 13:41:13
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Dimitria

Hellooooo tjejen. Nu kommer inte jag ihåg om jag har läst det på din blogg eller om jag har hört av nån att du är duktig på att tatuera stjärnor :)

Jag vill ha 3 stjärnor tatuerad på 3 olika ställen och kom att tänka på dig, eftersom jag oxå bor i enköping så tänkte jag att du ska få göra dom, om du vill såklart (hoppas hoppas) och har tid...=)))

Kram Kram

2009-07-09 @ 16:37:45
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Vi ska till Leksands sommarland nästa vecka :-)

2009-07-09 @ 22:24:25
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Alexandra

Håller verkligen tummarna för att ni får toppenväder under er resa!:-)

Kul me massa vattenland, leksand sommarland har jag varit på. Visserligen var det typ hundra år sen men då va det riktigt kul, är det säkert fortfarande kan jag tänka mig!

Aldrig hört talas om Sunne Vattenland tidigare, spännande att höra om det är något ni rekomenderar! Blev sugen på en tripp till nåt sånt där ställe, kanske man skulle ta sig iväg!:-)



Puss o Kram

2009-07-09 @ 23:15:49
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback