Nu är mina hjärtegryn där oxå!



Godmorgon kära ni...

...hoppas ni sovit gott. Själv har jag INTE sovit så bra, det blev så sent igår och sen vakande Milobebis ett par gånger inatt för att vakna kl 5 i morse. GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP..... ibland är man så trött så man tror att det är ett skämt, att man drömmer att ens bebis ligger och jollrar i sin säng när kl säger 04.54! Men så kikar man upp oh då ser man ett litet huvud i spjälsängen som tittar sådär trånande, "snälla mamma, kom hit och ta upp mig". Oh vad gör inte vi då??? Jo, både jag och husbnadet gick upp kl 5 i morse. Nu sitter vi här med gamnackar och är så jävla trötta, Milo sover han. ;) Snacka om att det är han som är överhuvudet i familjen nu! :)

Husbandet var och tatuerade sig igår. Han skickade mig den här bilden och skrev att nu så är Thedde och Elliot för alltid etsade på hans kropp! Deras boksstäver är nu i en av dessa blommor. Sååå fint, jag fick en liten tår i ögat. Det betyder massor för mig och jag tror att killarna kommer bli jätteglada oxå!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Å, alltså gud va fint gjort av Tony. Inte att tveka på att grabbarma betyder mycket för honom, nu har dom alltid med sig dessutom.

Jättefint gjort! Så fint så man blir alldeles rörd så här på morgonkvisten!



2009-07-09 @ 09:28:59
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Agnieszka

Ohh vad fint gjort av husbandet! kramis

2009-07-09 @ 10:03:26
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Hannele - Mamma till Kevin ♥

Vad fint det blev :D



Kraam

H

2009-07-09 @ 11:38:14
URL: http://hanneler.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback