Rakat eller icke rakat??

Vi är fortfarande hemma, bebis Milo ville sova mycket på endast min arm så det fick bli o sitta o slökolla TV med bebis nära. Men jag tror inte att husbandet ger sig vad gäller IKEA. Ja..han älskar det stället...o jag honom för att han gör det! :)

Kom på en sak som jag vill ta upp....en helt annan sak.

Rakning



Javisst.... rakning. Satt o kolla körslaget nyss o såg att snygg Erik hade värsta buskarna under armarna. Inget konstigt egentligen för killar brukar ju ha hår där.... o dom som inte har är kroppsbyggare eller homosexuella. (Nej jag har inga fördomar....)



Nu är det ju så att jag utvecklat fobi för viss behåring. Inte huvudhår, ögonbryn o fransar o sånt.... men all annan behåring. Sen beror det ju på om det sitter på män eller kvinnor... mitt husband har lagom med hår överallt tycker jag såklart! :) Men på nåt konstigt sätt så har jag utvecklat nån slags fobi (överdrivet o säga fobi men hitta inget annat bra ord) för hår under armarna även på killar. Numera rakar sig husbandet även under armarna.... o kan inte tänka sig att ha hår där längre. Tänk vilka vanemänniskor vi är?? Nu är det ju så att husbandet inte är nån dörrmatta o lyder minsta vink från min sida... jag hade faktiskt aldrig nämnt att jag Odiggade hår under armarna förrän han själv testa o ta bort de en gång och jag såklart uppmuntrade honom. :)

Tillbaks till snygg Erik då... när han sträckte upp armarna i skyn så såg man liksom hans svettiga hår under armarna o det såg inte direkt jättefräscht ut.... nej det gjorde de inte. Det ligger liksom i små klasar sådär blött liksom.... isch! Tjejer som har hår där under tycker jag är direkt puckade..... gaaah, asäckligt!
Om det skulle va så att hår under armarna helt plötsligt skulle vara jättebra för kroppen, att man skulle må som en prinsessa, leva längre, bli råtrendigt....whatever så skulle jag i alla fall inte ha hår där. NO WAY.... jag skulle faktiskt vilja ta bort det permanent? Hur gör man det?? Laser eller? Vaxa känns som det skulle bli lite AAAAJ!! Förresten så skulle jag vilja ta bort all behåring utom håret, ögonbrynen och fransarna faktiskt.... fan ska man med den till. Slösa hyvlar på...? :)

Å sen..... EN GÅNG FÖR ALLA!!

Killar som börjar bli tunnhåriga.... raka av skiten. Varför sparar man en lite rand i nacken o i värsta fall kör man en combover. HAHAHA..jag har sett många combover´s fått egna liv på stadens gator när det blåst lite extra.....

När comb over gått lite överstyr.....



Ja, lite funderingar såhär från TV soffan en söndag....

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Jag hoppas inte heller att jag ska behöva gå över tiden. Gick över tiden 5 dagar med Nova... och det var lååånga dagar... Från den 1/1-09 är bebis välkommen till världen!

kramar

2008-12-28 @ 18:32:51
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Alexandta

2008-12-28 @ 19:05:59
Postat av: Alexandra

Håller med dig, så äckligt med vildvuxet hår på vissa delar av kroppen. En annan nöter på med den stackars rakhyveln som en jag vet inte vad! Hår under armarna kan jag verkligen inte med, så äckligt! Tänkte prova att vaxa benen en gång men klarar inte av att låta det växa ut till dom cm som behövs för att få ett bra resultat! Nej usch, Tackar Gud för rakhyveln:-)

2008-12-28 @ 19:11:02
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Mattias

Tycker också det är rätt äckligt med hår och ansar förstås. Stora buskar på tjejer vare sig det är under armarna eller någon annanstans är inget som ligger på min topplista heller...

2008-12-28 @ 19:38:10
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Fru P

Här har du en till som är allergisk mot hår. Beroende på vem o var förstås ;-) Killar får gärna ha hår under armarna kan jag tycka, men det måste vara ansat!! Kvinnfolk med buskar här o var går fetbort. Då kan jag kräkas.

2008-12-29 @ 09:09:48
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Laks

Att ha hår på kroppen är lika äckligt som att ha ögon eller armar. Det är naturligt. Vad jobbigt att ha fobi för sin egen kropp som den är, att behöva fixa om den hela tiden.

2011-06-17 @ 12:51:56
URL: http://laks.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback