Gå med tom barnvagn?



Titta en sån gammal och häftig barnvagn?! Annat är det idag?! Idag finns det en flöööööshigare
variant än den andra och man kan få alla vagnar med extra allt. Det är som att beställa en
hamburgare typ.... Allt på? JAPP, allt!

Jaha, idag tänkte jag mig att jag skulle ta en promenad till Milobebis dagis. Mer illa vald dag kanske man inte hade kunnat ta. Men det är liksom lite typiskt mig, jag väljer dom sämsta dagarna. Det är bara att konstatera. Först och främst att ta sig till dagis! Ämen på riktigt. Har nån bestigit Mount Everest med en Emmaljunga i släptåg? Jag har det.... idag! Alltså, ska man ta sig över ett övergångsställe måste Du först KLÄTTRA över snömoddarna som plogats till stora vallar, dessutom är det slask idag så mina promenad Nike:isar var kanske dagens sämsta val! Det slaskade även i mina skor om man säger så. Jag fick i alla fall släpa vagnen baklänges stundtals för att ens ha en chans att ta mig över en väg. Tror ni folk stannar och släpper över en??? FUCK IT! Inte idag, idag sket alla i att det plaska i mina skor och att jag fick gå i vattenpölar stora som mälaren.... dom sket oxå i att jag fick släpa mitt barn baklänges över moddhögarna! VAR ÄR PLOGBILARNA????

Sen så gick jag ju med en tom barnvagn till dagis. Ok, jag ska erkänna en sak. Jag har nämligen aldrig gått med en tom barnvagn nån längre sträcka varför jag faktiskt stoppade i en handduk och en filt över. Tänkte att då kanske folk tror att det ligger en liten nerbäddad där bland filtarna och sover så den knappt syns. Något jag inte räknat med var HUR MYCKET FOLK STIRRA IN I VAGNEN?! Ämen, jag har fan inte märkt detta förut, nu gjorde jag det för att jag såklart stirrade på vad folk tittade på när vi möttes. En tant höll nästan på att hoppa i vagnfan eftersom hon inte kunde se den lilla! Jag log t.o.m för att hon såg så puckad ut! När jag sedan gick så det skvalpade i hela vagnen så hade ju filten liksom hasat av. Så det såg mer eller mindre ut som att det var en bebis där i utan huvud. :(

Det slog mig att nån kanske trodde att jag var ett psyco och gick omkring med en låtsasbebis i vagnen. Eller att jag samlade burkar i den?! Eller att jag gick med en stor filt och gjorde just det jag gjorde, ville att folk skulle tro att det låg en bebis där i.

Gissa om det var skönt att fylla vagnen med en stor riktig bebis? Blev tvungen att berätta för en utav dagisfröknarna att jag faktiskt fyllt upp med en handduk. Tog fram den och vek den under vagnen. Hon skrattade gott åt mig. Jag förstår henne....

Så frågan är vilka som var de puckade här? Var det dom som stirrade eller var det jag som istället skulle ha haft barnvagnen helt tom utan handduk och filt och spatserat vidare till dagis för att hämta mitt barn som om inget hade hänt. Troligen det sistnämnda... den som var mest puckad här var nog jag!

Nu ska jag kolla vad det kostar att hyra en plogbil?

Kommentarer
Postat av: Åsa

Behöver jag säga att du är för härlig Nina!! Kan verkligen se dig gå där med en tom vagn, skor som det fullkomligt stänker kallt vatten ur och svetten som rinner för att det blir så varmt. Du är ju liksom inte den tjejen som går lugnt heller! :)



Härligt!! Hoppas du tog dig hem bra iaf!

Stor kram!

2010-11-10 @ 19:57:37
Postat av: Madde K

Jag förstår din irritation. Jag skulle bara från oss till vårat garage med en sulky..är väl en 150 meter kanske..B vägrade att gå och jag kan förstå henne då snön nästan nådde henne till knäna. Det kändes som om jag gjort världens träningspass när jag väl kom fram till garaget.



Kram M

2010-11-10 @ 20:30:43
URL: http://4aifamiljen.blogspot.com/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

SV:

Nej jag har också bara haft Clean cotton doften =)



Jag tycker att hunterstövlarna är riktigt sköna att gå i och jag kommer garanterat ha dem nu i vinert när det slaskar. Jag har haft ett par Viking före och de var mycket tyngre att traska i, så för mig fungerar Hunter bättre.



KRAMAR

2010-11-10 @ 21:37:18
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Nina

Anna: Tack för svar. Ja, man vill ju inte att det ska kännas klumpigt, blir ju så jobbigt för fötterna då. Då måste jag helt klart kika på dom där stövlarna!



KRAM

2010-11-11 @ 06:26:57
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag hörde att Enköpings kommuns snörjour inte börjar förrens den 15/11!!! Vet inte om det är sant eller inte...... Konstigt tänk isåfall.

2010-11-11 @ 20:45:04
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback