Fredagsmys och tillbaka från akuten
Denna lilla glädjespridare låg i brevlådan. TACK för att
det fanns nåt att glädjas åt denna dag som annars känns
rätt trist och jobbig.
Milobebis första fotografering på
dagis. Vår lilla solstråle... Det hade inte varit så kul
med fotografen men jag tycker han lyckades bra ändå!


Ja, nu är det inte längesen vi landat hemma från akutens alla turer. Vi har som sagt suttit där sen kl 07 i morse, vi var hemma nån timma för att återvända. Magnetröntgen är gjord och det visar självklart att det är ett diskbråck som drabbat husbandet. Det man ville kolla var hur "allvarlig" den är eftersom han i morse fick svårt att kissa. Det kan bli svårt att kissa och det är INTE bra. Dock så kan det bero på faktorer som en svår värk, en nervvärk som han har. Nu har han fått utskrivet lite knark... i fom av morfin, diklofenak och alvedon full dos ska tas dagligen. På måndag ska det pratas om det blir någon operation eller inte, det måste liksom släppa lite i smärta så man ser att det går åt rätt håll. Det är där vi är nu. Inte kul alls detta, för någon. Det är otroligt synd om honom och han är mer eller mindre invalidiserad av detta. Sjukskriven till den 26 december till att börja med. Han som är en väldigt lojal arbetare mår ju inte alls bra utav det men det är som det är. Vad göra?!

Ikväll kör vi ändå på med fredagsmys. Jag har hällt upp ett glas vin som smakar sådär eftersom jag inte riktigt återhämtat mig från magsjukan känner jag. Men vi har ätit, godiset är upphällt och vi väntar på att IDOL ska börja. Man gör så gott man kan i vår nuvarande situation, inte sant?!

Sen är det ju något väldigt stort som händer imorgon! VÅR MILOBEBIS FYLLER 2 ÅR!!!!! Det är inget som glömts bort under denna annars väldigt tuffa vecka. Presenterna är inhandlade och fikat förberett för morgondagen. Mammagrupps frukosten som var planerad har vi skjutit på en vecka, kände att det blev lite övermäktigt att hinna med imorgon. Imorgon bitti sjunger vi för vår 2 åring så det skallrar i huset. På eftermiddagen fylls huset på av nära och kära som ska fira Milobebis som alla oxå har förståelse för vår situation just nu. Det ska faktiskt bli skönt att träffa alla litegrand. Man behöver ha dom nära när det är lite tufft, kan inte ni känna så?

Bloggen har blivit lämnad åt sidan denna veckas sista dagar, ni förstår säkert varför. Nu hoppas jag på lite vändning här hemma. Värmen är ännu inte tillbaka trots att vi hade gubbar här hemma idag, vi fortsätter med raggisarna på. Thedde har återhämtat sig nu och vi hoppas att husbandet slipper. Så snälla.... vänd nu va?!

Ha en fin fredagkväll bloggisar! ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Be Tony ta det försiktigt med diklofenaken!! Micke blev SKITDÅLIG av den! Vi har annat här hemma om ni vill ha! ;) Allvarligt så har vi det faktiskt.Inte för att tigga men vi vill oxå gärna fira Milo nån dag, om vi får..?Stor kram till er ALLA!!!

2010-12-03 @ 20:26:48
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Nej ush stackars er som åker på skit efter skit. Hoppas ni nu ska må bra och att Tony återhämtar sig snabbt!Önskar er en fin dag imorrn, eller hela helgen igentligen!

STORT GRATTIS till Milo på födelsedagen imorrn!!!!kramar

2010-12-03 @ 20:57:55
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: pezze

ujujuj.. vilket jävla otur ni har.. har ni krossat ngn spegel på senaste tiden?!?!? :Oen stor tröstekram te er alla

o milo...

grattis på födelsedagen i mktm kt tidig morgon!!!! ;D

Postat av: Ewa Svensson

Sänder en styrkekram från Motala <3

2010-12-04 @ 10:07:21
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback