Vaccinet igen...

Godmorgon på er....

...halsen värker och jag känner mig ur fas. Vet inte om svinis kommit nu eller inte?! Idag ska jag försöka få ett vaccin till de stora pojkarna, även husbandet. Vi har svininfluensan precis i krokarna nu. 2 av våra grannar har det troligen varav en är lika gammal som Thedde. Han är jättedålig. Husbandets brorsas sambo har haft det pch var jättedålig.

Idag åker vi och försöker få tag på sprutor dåra. Inte jag o Milo eftersom jag är dålig och Milo får inte ta förrän nästa vecka. Sen är jag inte helt 100 på om jag tar till han eller inte....
Jag har läst runt som en galning och har vägt mitt beslut till både höger och vänster i olika omgångar. Efter att nästan känt mig lite smått psykgalen av allt jag läst och efter att ha läst om flera som drabbats och om hur dåliga de varit (givetvis inte alla) så kom övervägandet ihop med stora killarnas pappa och husbandet. Ett beslut måste ju tas åt något håll, nu blev det åt det här hållet.

Återstår att se om det finns nåt vaccin kvar.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej!

Kolla på lul.se Där uppdaterar dom angående hur mycket vaccin det finns. Just nu är det slut runt om i Enköping. :-( Själv försökte jag i går i Örsundsbro då det va slut på Kungsgården och hos Ebbe Wahlund. Det tog slut där oxå när vi köade. Inge kul alls. Skulle få till nästa vecka sa dom där men jag ska hålla utkik på lul.se. /Sanna

2009-11-17 @ 09:46:00
Postat av: Nina

Tack!



Ja, jag kollade där och trodde inte det stämde med nästa vekcca eftersom igår så stod det tisdag/onsdag. Hmm.. aja, vi får vänta snällt helt enkelt!

2009-11-17 @ 09:57:54
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback