Mina tatueringar


Dom högst upp har jag gjort på mig själv. Lite bisarrt att göra på sig själv då det ju faktiskt gör ganska så ont. Men jag kämpade på och gjorde mina första tatueringar på mig själv. Blomman ska bättras på innan jag är nöjd! Tonys namn gjordes veckan innan vi gifte oss, han har Nina på samma ställe men andra armen. Pinuppan som jag älskar och vill göra fler av. Sen stjärnfallet.... of course. Min egna lilla vintergata.


Jag har en barnarm. Det är min högra arm som är min barnarm. Där har jag barnens namn och dom 3 hjärtana. Förhoppningen är att det ska fyllas på med mer som har med mina barn att göra. Har en dikt som jag vill ska skrivas där bl a. Sen kanske ni har fattat att jag gillar stjärnor vid det här laget! :)
Solen är en coverup på en gammal indianfjäder jag gjorde när jag var 18. Den var så liten så folk på stranden trodde det var skräp jag hade där. :) Blev en sol över, det var på den tiden det var väldigt mycket solar överallt. Dock så gillar jag solar så den känns idag helt ok ändå. Stjärnor i nacken och ner... såklart.


Jag fick en förfrågan om att visa mina tatueringar. Så då gjorde jag det. Jag räknar till att det är 10 stycken nu. Sen är förhoppningen att få ihop lite till. Jag vill ju göra en sleeve på min vänsterarm.... well well. Vi får se hur det blir med den saken. Sen har jag ju högerarmen som är barnarmen och den har jag oxå lite planer för.  Har en stor tung sten i mitt hjärta då jag inte fått in Milos tatuering ännu. Jag vill göra den hos samma snubbe som gjort dom andra 2 barnens namn, måste boka och han har rätt fullt vet jag. Men jag hoppas att jag kanske kan få det gjort den här sommaren. Milo blir 3 i december!!! :( Husbandet hade ju tatuerat in Milo (läs jag) innan Milo föddes ens. Knäppis.... :)

Jag tycker att tatueringar är superfint. Har alltid tyckt det men har väl inte riktigt "vågat" leva ut det förrän nu när man blivit lite äldre. Så är det. Borde kanske vara 30 årsgräns på tatueringar. :)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Oj vad stjärnor du har!

Där ligger jag i lä haha jag har bara EN stjärna (på handleden=smärta) ;)

2011-05-30 @ 12:12:32
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: A

Jättefint!!! Stjärnor är snyggt!Jag har en liten blomma på vänster axel (från tidigt 90-tal) och sen gjorde jag ju barnens namn på vänster arm tidigare i år.

Nu är jag jättesugen på att göra något på högerarmen också. Får se om/vad det blir av det... :)

Ev skulle jag vilja göra om den lilla på axeln och bygga ut till något större...

2011-05-30 @ 15:03:04
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: jama

MY GOD!!Fan va du är modig. Jag tycker det är stencoolt. Passar dig...passar nog inte mig. Men dig är det klockrent på!Gillade det där med hjärtan för antal barn, det kanske man skulle anamma! :)

2011-05-30 @ 23:39:14
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback