SPARA SLÖSA sminktips!


SPARA!


SLÖSA!

Ok, jag har tagit fram lite produkter som jag tycker är skitbra!! Här kan man alltså både spara och så kan man slösa. Liknelsen mellan produkterna är att dom är bra, vare sig dom kostar 30 spänn eller uppemot 800 spänn!

SPARA:

Läppglans H&M. 39.50 kr!
Kan vara det bästa på marknaden enligt mig. Jag gillar läppglans som doftar gott, som känns lagom kladdigt och ger bra med glans. Detta ger det helt klart. Det sitter hyfsat bra. Jag har provat det mesta som finns på marknaden och kan helt ärligt säga att jag inte använder någon annan än denna. Har tipsat kompisar som numera oxå bara kör på denna. Min favvo färg heter BITE ME BLONDIE! Har 5 såna hemma för jag har köpt på mig ifall nu alla kommer på samma sak som mig! :)

Ögonskugga H&M. 29.50 kr!
En stor favorit hos mig. Jag har några färger av just denna skugga och tycker att det ABSOLUT är en av de bättre skuggor jag använt mig av. Det ger bra pigment och så sitter det hela dagen. Igår hade jag lite guldigt och lite turkost, när jag skulle åka och träna kollade jag hur det såg ut och det satt som det gjorde på morgonen! Pratade med en tjej som jobbar på H&M och hon hörde fler som kärat ner sig i dessa skuggor! Riktigt bra och kolla priset, det är ju helt sjukt! Jag har annars Make Up Store och några DIOR skuggor som annars är favoriter men denna ligger högt i topp!

Puderborste H&M. 39.50!
Vilken överraskning detta blev. Trodde det skulle vara en random puderborste som var stenhård och fällde massa hår men detta var fakstiskt helt OK! Jag har puderborstar från Make Up Store och Smashbox och VET när en borste är bra. Den har inte riktigt samma klass eftersom den fäller lite men annars tycker jag att detta är en prisvärd produkt att ha i sminkväskan!

SLÖSA

Lyxig foundation SENSAI. Ca 800 kr
Detta är något utöver det vanliga. En underbar foundation som innehåller 50% fukt. Jag som är en riktig torris ska ju ha såna här produkter. Den ger utökad täckning utan att se ut som en mask och så ger den effekten av fastare hud. Har ni möjlighet så be om att få testa!

Läppstift CHANEL. Ca 300 kr
Mmmmm säger jag bara. Finns det något så härligt som att få stryka på sig ett rött chanel läppstift. Det är helt underbart. Mjukt, doftar gott, sitter bra och framförallt är det vårdande. Här känner man en markant skillnad om man jämför med billigare alternativ. Nåt värt att lägga extra på så är det läppstift!

Solpuder DIOR. Ca 500 kr

Denna är en storfavorit hos mig. Jag har provat och använt den och den ger fantastiskt resultat. Du ser verkligen sådär härligt solbränd ut när du har på dig denna. Finns i olika färger. Jag gillar den som är mörkast på sommaren, ger verkligen ett super resultat. Finns oxå ett slags puder som bara ger lite färg och lyster i samma märke, värt att kika på oxå!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback