LOVE Dalahästar!



Åh vad jag tycker om Dalahästar just nu. Det går att ha på allt och i alla rum känns det som. Fint i barnrum, i hallen, i köket och även vardagsrummet. Den är så neutral. Just nu pryds mycket av mina alster av denna underbara Dalahäst. Snart kommer jag att göra egna dalahästar oxå.... :)


Godmorgon vänner! Åh idag kom jag äntligen iväg på min morgonpromenad. Det var längesen sist och det kändes i hela kroppen kan jag erkänna. AJ och PIUH!!! Härligt efteråt dock när man tar en dusch och sätter sig för att äta frukost. Genomkörar känsla i kroppen, gillart verkligen! Vi var ute på en snabbpromenad igår kväll oxå men vi höll verkligen på att blåsa bort så vi gick oc hyrde film istället och kurade ihop oss i film soffan istället. BRA film, tipsar sen.

Idag står ett besök på IKEA och en provsminkning för bröllop på agendan. Det är mycket bröllop nu hörrni och det är verkligen så härligt att få vara del av deras dag. Det här bröllopet som jag ska provsminka inför ska jag och husbandet gå på själva. :) Sånt är kul!

Nähä, nu måste jag ta tag i lite pappersjobb och lite jobb kring hemsidan.
Hoppas ni alla får en fin dag!



Kommentarer
Postat av: Cissi

Bröllop är så kul, speciellt om man själv får gå ;)



Kram

2011-05-25 @ 09:04:04
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback