I ♥ GIRLTALKLite lek med min iPhone kamera i lördags när vi tjejer satt och tjitt-
tjattade. Är det inte precis skithärligt att sitta och tjejsnacka?


Jag är sådär hemligt förälskad i tjejsnack. Det jag menar är att jag ibland nästan kan känna att jag skulle vilja lägga mig på bordet och spinna som en katt när vi tjejer sitter samlade runt bordet och pratar. Det är så jäkla mysigt och härligt på nåt sätt. I lördags var vi en väldigt blandad kompott vilket oftast är ÄNNU bättre. Då har man inte hört allas storys och man får lite nya infallsvinklar på saker. Nåt som är rätt vanligt för min tjejkrets är att vi är väldigt öppna med varandra. Man berättar ganska så mycket ända från sitt innersta och är man då "ny" i det gänget så kan man kanske drabbas av en smärre chock eller som i Lördags så kan man kanske nästan skratta ihjäl sig. :)

När tjejer samlas sådär så triggar man ju varann. Man tycker och tänker vitt och brett och dessutom så är man inte rädd för att prata om så känsliga och intima saker som t ex. sex. Det är liksom här jag börjar spinna. Det är när vi alla vågar gå in på samtal som man kanske inte berättar för chefen på jobbet eller bruttan i kassan på ICA utan som man bara vågar och kan berätta för sina vänner. (Ok, det skulle vara kul att höra om nån story där någon dragit nåt känsligt för chefen....det är min humor!) MJAU säger jag bara. Det är här man verkligen bondar som tjejer och lär känna varandra på ett plan man annars inte skulle. Jag har aldrig haft problem med att vara öppen. Jag tror att jag nog många gånger kan uppfattas som att jag säger det alla tänker men sällan inte skulle våga säga. Förr, när jag var mer omogen så kunde jag nästan hamna i lite pinsamma situationer för den här "spärren" som inte fanns. Idag har jag någon slags spärr men är ändå öppen och tror att jag står för det mer idag än vad jag vågade göra förut. Det är superhärligt att ha ett gäng tjejer i min närhet som jag kan vara så öppen med, och dom med mig. Det är jäääkligt härligt alltså. Längtar till nästa gång vi kan sitta samlade runt bordet och snacka som tjejer gör och jag får ligga på bordet och spinna! ;)

Undra hur en kille skulle reagera om han verkligen blev inblandad och engagerad i ett riktigt äkta tjejsnack? Jag tror att han skulle hoppa ut från balkongen... eller i varje fall svimma. Det är vad jag tror.

Nä, nu ska jag titta på film. Vi är inne i ett hyra film stim jag och husbandet och håller på och betar av film efter film. Jag som är kvällstrött får alltid börja titta på min film som jag valt, sen får han titta på sin för då sover jag redan. :)

Kommentarer
Postat av: Agnes

Gud vilken fin header! :) Har du gjort den i photoshop?? <3

2011-05-30 @ 19:44:37
URL: http://agnesdaprincess.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Tjejsnack är toppen!Sv: Tack för din kommentar.

2011-05-30 @ 20:24:23
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

hihih Jag måste nog hålla med dig om tjejsnacket. Så härligt ju

2011-05-30 @ 22:14:12
URL: http://saratilling.se
Postat av: jama

Haha. Ja men eller hur! Det är superhärligt. Eller när man lär känna någon ny person o man känner hur man klickar, både tycker o tänker likadant, om allt, vad som är pinsamt, vad man stör sig på, ja you name it. Så var det bl a när jag lärde känna vår kära Fru P - så jädra skoj. Två mammalediga småbarnsmorsor som råkade ha samma dagis till våra äldre barn o började ta kontakt lite smått. Härligt!Kram på dig.

2011-05-30 @ 23:37:19
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Låter som du haft en toppen Lördag med tjejerna =)

Ja visst är det allt speciellt oss kvinnor emellan haha... Hade nog ingen karl pallat allt tajtter =)sv: champagnen var super god så den får det blir till bröllopet =)Kramar

2011-05-31 @ 02:35:26
URL: http://alexeys.blogg.se/
Postat av: Cian

Ja jävlar..kom ihåg när vi träffades första gången..jag rodnade om vartannat :)

Van vid karlprat jag och tjejprat är 7 gånger grövre :)Puss sötnosa

2011-05-31 @ 09:53:57
URL: http://vildingsbravader.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback