Hjälp mig välja till BRÖLLOPET!?


Det var det där bröllopet ja..... Det här har jag klickat hem från Nelly nu. Det här är nog
lite mer jag och något jag tror jag skulle kunna trivas i. Ska väl ha nåt boleroaktigt över,
helslt skulle jag vilja ha nån cool moccajacka i kort modell över. Men men, man kanske
inte kan få allt?


Det där bröllopet jag pratade om ja. Jag har så svårt att hitta nåt att ha på mig. Har hört att man helst inte ska ha klänning ovanför knäna varför jag nu siktat in mig på långklänning. Dock så har jag svårt för blommiga just nu, eller än kanske man ska säga. Man vill bli lite brun och sommarfin innan man blommar till sig känner jag. Sen är det de där med skärningen. Jag ser gravid ut i vissa och det är väl mindre roligt. I alla fall så susade jag förbi H&M på vägen hem idag. Då hittade jag den här:


Hängde undan den och har tänkt att ha den till svarta höga klackar och helst en svart kort kavaj till. Nu har jag världens dilemma och kan inte bestämma mig!


Kan ni kanske hjälpa mig?! Vilket tycker ni??


Kommentarer
Postat av: Ewa Svensson

Hejsan Niiinis!! Attans vad snyggt det var både klänningen och den där byx saker :) tror du blir snygg i vilket som :) personligen skulle jag ta klänningen. Ha en bra helg tjejen!!

KRam Ewa

2011-05-27 @ 17:11:57
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: Fröken Röd

Leopard är aldrig fel och ganska mycket DU, har själv byxklänningen och bara äLSKAR den!

2011-05-27 @ 19:16:36
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja ni har rätt, leopard är jag. Samtidigt så har jag kärat ner mig sååå i byxklänningen och skulle vilja känna mig lite 60 tal. :) ååååh, svåååååårt!

2011-05-27 @ 19:51:37
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja ni har rätt, leopard är jag. Samtidigt så har jag kärat ner mig sååå i byxklänningen och skulle vilja känna mig lite 60 tal. :) ååååh, svåååååårt!

2011-05-27 @ 19:51:58
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina

Svårt val, båda är fina ; )

2011-05-27 @ 20:09:37
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Elin

Jag måste nog säga att byxklänningen var underbar!

Ha en riktigt mysig helg nu!

Kram

2011-05-27 @ 21:09:34
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Byxklänningen ÄR underbar! Åååh... Så jäkla svårt. Måste liksom bestämma mig till imorn. Har den bara undanhängd imorgon och det var den sista! :/ Gaaah, i landsproblem man har! :)

2011-05-27 @ 21:13:32
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: jama

Kan du inte köpa bägge? Eller sätter ekonomin stop? För jag tror du kan ha användning av bägge till annat oxå. Byxklänningen ser mysig ut (men hur blir rumpan i en sån?) Leopard ser mer ut som DU - o jävligt snyggt o coolt på samma gång. Om du tar den skulle jag nog försöka "söta" till det med nån accesoar, en sötare kofta, eller ett armband eller nåt. Så det inte blir FÖR tufft....eftersom det trots allt är till ett bröllop.



Lycka till att välja, guuu´jag är världens veligaste själv jämt så jag vet hur svårt det är!!!



Kram.

2011-05-27 @ 21:35:49
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Madde K

Shit vad svårt, men jag håller nog med Jama, med leopardklänningen så skulle jag nog bryta av med något lite sötare eftersom det är bröllop. Men jag gillade byxklänningen massor, kanonfin färg.



Kram

2011-05-27 @ 21:51:21
URL: http://4aifamiljen.blogspot.com/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Nämen självklart kan man köpa båda, dock så är jag osäker om jag kommer använda byxklänningen? O om leoparden är fin när den väl kommer? Ja ni hajjar dilemmat, köper jag byxisen så blir det ju båda liksom eftersom klänningen är hemklickad. Jag är tyvärr ingen sötis när det kommer till koftor... Där måste jag grunna eftersom det är bröllop som sagt. Men, måste det verkligen vara sött på bröllop? Alltså exklusivt kan inte vara så fel heller? Som det där med kort moccis, det kan ju va hur fint som helst. Tänker mig en sötare moccis om ni förstår vad jag menar? Med byxisen däremot skulle jag kunna tänka mig nåt virkat till.... 60 tal, LOVE LOVE! Äsch, jag köper byxisen imorn. Jag måste ha den..... Tror jag! ;) Velapa man är! :)

2011-05-27 @ 22:01:55
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Wohooo, den där klänningen hade jag gärna haft - sååå jag :-) Byxdressen har jag också spanat på. Blir snyggt vilket du än väljer :-) Ha en härlig dag!



Kramar!

2011-05-28 @ 10:43:52
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: milla

Båda är fina, men tycker byxdressen är jätte läcker.

2011-05-28 @ 18:52:20
URL: http://millashalsoblogg.blogspot.com
Postat av: jama

Med något sötare till klänningen tycker jag för min del det kan räcka med ett armband - som bryter av lite (kanske i vita pärlor) eller örhängen. Bara en liten detalj för att bryta. Och det tycker jag är snyggt generellt, inte just bara för att det är till ett bröllop! :)



Du får "posa" i dessa otufitar sen så vi får se dig.



Kram.



2011-05-29 @ 22:59:48
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback