Hallå, här är jag!




Jamen visst för fasen. Jag bjuckar på lite cykelbilder på mig
från i morse när jag satt och cyklade (nästan) milen. Jäklarns va....
värsta fina hårspännet i dagen till ära! :)


Kom upp i morse och hade på riktigt kunnat slänga mig på vardagsrumsgolvet och fultjurat så snoret runnit när jag såg att det snöade. Herregud, värre depp påslag kan man väl leta efter? Fy fan rent ut sagt. MY ASS att jag tänker dra på mig kläderna och gå ut på promenad i det här vädret tänkte jag och slängde mig upp på cykeln klockan 6 i morse. Jag cyklade av ilska kan jag säga.

Jamen för fan, ge oss hundra grader varmt och bikini på "ballen" och sen få rampfeber och dra dig undan och ge oss snö och hundra grader kallt, VÅRJÄVEL. Fick håva fram vinterjackan i morse, och Milos vinterkläder som är nerpackade då? Vilket jävla skit. SÅ, nu har jag fått ogga färdigt om det.

Nåt annat då?

Ja jag började dagen med att cykla i 30 minuter, duschade med mitt helt grymma schampo och balsam (visar sen). Det är så jäkla bra så hälften vore nog. Sen frulle... UTAN KAFFE. Ämen, det är som Bill UTAN Bull, Dolly Parton utan sina lökar, påven UTAN sin hatt och en vinter utan magsjuka. Det passar sig liksom inte. Tur att jag har kaffe på jobbet för nu har jag blivit sån där kärring som får ont i huvet om jag inte får min kopp på morgonen. SANT. Sen har jag arbetat stenhårt sen jag klev in på kontoret i morse. Nu tänkte jag dock att jag måste in med ett inlägg om egentligen ingenting, ni vet ett sånt där......"Jag lever och mår bra" inlägg.

Kommentarer
Postat av: jama

Duuuuuktigt!!! Jag är impad!

Kram.

2011-05-04 @ 08:44:30
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback