Pappas 60 årsfest





Bussfärd till festplatsen, ett gäng laddade finnar med
en svennebanan här och där och även en britt.



Välkomnandet av pappa och mamma med en liten
fördrink!





Mingelbilder....







Middag och presentöppning! Jag intervjuade under tiden! :)


Lekar

Sådär ja, nu har jag fått in lite bilder, men det har typ tagit halva dagen. Vet inte vad som gör denna fördröjning, hade ju massa kul bilder men orkar inte hålla på mer känner jag. Gårdagen gick i "dagen efter" tecknet. Hämta Milobebis från farmor och farfar. Hem och sova medan Milobebis sov och sen slicka sina ångest sår. Huuuu, jag är nog inte gjord för att festa loss längre. Tycker det här med att vara dagen efter inte är värt det överhuvudtaget. En hel dag går åt helskotta för att man är så jäkla off. Dessutom har jag lyckats vricka min fot (10 cm klack i lördags) så min fotled är svullen så nu haltar jag omkring som halta Lotta med bandage runt foten. Till råga på allt så drog jag en kanonrova på dagen, typ Kalle Anka "benen bara försvinner under en" rova och slog i högerbenet och ryggen. Min kusin med full bil såg hela jäkla fallet oxå vilket gjorde att jag skrattade så jag nästan kissade på mig mitt i allt! Så jag är väl lite halvt handikappad kan man säga och jäkligt blåslagen.

60 årsfesten blev lyckad! Han fick massa fina presenter och många höll väldigt fina rörande tal. Jag och syrran höll ett där vi tog upp minnen vi har av vår pappa. LYCKAT och uppskattat. Mina barn var där under middagen för att sedan åka hem med sin pappa och minigrisen blev hämtad av farmor och farfar.

Pappsingen som hade oturen att skada ryggen bara några dagar innan sin fest höll sig till alkoholfritt och körde oss "ungdomar" in till stan för vidare galej framåt småtimmarna där husbandets bror med band hade spelning. Det blev flera drinkar och även skumpa vilket gjorde att gårdagen blev som den blev. Jag får väl tacka min kusin Sami för en treeeeevlig, blöt kväll. Vet att hans sambo läser här inne hos mig! :) Och som det känns idag, fortfarande ångest, så blir det inte fest förrän om väldigt många månader. SÅdeså....

Idag är mamma och pappa här på besök. Vi har en slappardag tillsammans. Pappa ska till läkaren senare med sin rygg för att ta reda på vad som hänt och se om det finns hjälp att få. Vi har gjort söndagsstek och ska sätta oss för att äta nu. Skönt med sällis en dag som denna.

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback