Fotoposé



Från i Lördags. Jag och maken min....det här är min "druckit ett glas
vin" foto pose. Det här med fotoposer är så jäkla kul!!

Okej, ett inlägg här på kvällskvisten. Milobebis sover, han har börjat kinka lite med att gå och sova nu oxå. Men men, medan vi läser och planerar så får han hålla på lite som han vill. Vi kör på som vi gjort hittils så drar vi igång det på riktigt sen så att han får lite lugn och ro pöjken. SHN kuren hoppas jag ska vara vår räddning.

Att bero på fotominer. Har inte alla en fotopose? En del har en speciell när dom provar kläder, eller när dom fixar håret eller när man speglar sig för att precis gå ut. Jag har en speciell när jag tar en sista titt i spegeln i hallen. Jag tror att jag typ drar in kinderna lite, liksom suger in dom. Sen tittar jag under lugg, itne så mycket men lite. Antar att jag försöker se sexig ut, eller smal kanske. Jag vet fan inte, muppigt är det i alla fall. Nu har jag pejlat in många av mina vänner och det är så jäkla kul. ALLA håller ju på såhär. ALLA har en egen liten spegel eller fotopose. Själv så ler jag väldigt sällan med öppen mun på bild, det händer men jag föredrar att ha stängd mun. Det beror på att jag tycker att jag se ut som en hamster när jag skrattar med öppen mun. Mina finska kindben och bulliga kinder gör att ögonen krymper ihop till små streck när jag ler med öppen mun. Mamma sa alltid att jag skulle le med öppen mun i skolan, det blev sällan bra eftersom jag bara öppnade munnen så bara de 2 framtänderna tittade fram. Visa tänderna tänkte jag och så gjorde jag det. På den här lyckades jag hålla den stängd, men på bilden där man sitter själv var kanintänderna framme.


Ser ni vart jag sitter?


Här då? Lyssnade på mamma den här gången gjorde jag i alla fall. Le med öppen mun och så gjorde jag det.

Men som sagt, nu gör jag det ganska så sällan. I alla fall när jag får posera, liksom ställa upp mig på bilden. Då ler jag precis som på bilden högst upp. Lite. Inte med öppen mun. Lika med "kolla sig i hallspegeln" posen. Stängd mun. Får se om jag börjar le med öppen mun igen när jag gått ner mina kilon? När inte finnkinderna stänger ögonen åt mig. Då kanske jag börjar lyssna på mamma igen!? :)

Nehe, nu ska jag lägga undan min laptop. Lägga mig tillrätta här i soffan och hoppas på att husbandet kanske pillar på mina fötter litegrand. Skön torsdagkväll puppor!

Kommentarer
Postat av: Cian

Själv kör jag med trutande torsken hahaha..



Sug in kinderna,truta med läpparna,lyft på hakan så kalkonfladdret försvinner och vrid lite på huvet liksom...Webcam-posen



Jag ler aldrig heller med öppen mun på foto.Har ju två framtänder i porslin efter en skridskoolycka och de jävlarna tar åt sej all kamerablixt :/ ser ju inte klokt ut..



Pöss på dej söt och trevlig helg...



2011-03-11 @ 07:38:21
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Hahaha, ja... jag trutar oxå. Men mest med lite för mycket vin innanför vänsten. ;) Ju mer vin, desto mer plut! :)



PUSS och detsamma! ♥

2011-03-11 @ 07:43:31
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback