Multitasking


På tal om vår så kan jag man ju inte heller låta bli att klicka sig in på alla sidor som erbjuder fint till våra små. Här är lite nyheter på H&M, jag superdiggar den här looken på små pojkar. Lite blandat bratz/sailor/rockstar look är det absolut coolaste just nu. :) Gärna nån kedja hängande i brallan, det blir pricken över i:et.

Ja, jag har en jävlans massa att göra klart vad gäller hemsidan. Här sitter jag då och florerar bland sajterna och klickar mig in på sida efter sida med fint till våren. Jag tror att jag på nåt sätt försöker få in våren i min hjärna och förbereda mig genom att kika på allt som finns i klädväg just nu. Det är ett BRA sätt kan jag meddela, man får en helt annan känsla och det blir mer och mer verkligt att våren är här när som helst. Testa så får ni se! :)

Jag multitaskar idag. Ser man bara ändelsen av det ordet så är det lite snuskigt när man stavar det på det sättet. Anyway. Jag har flera järn i elden idag.... igen. Jag tvättar, jag städar, jag jobbar med hemsidan och så försöker jag få in våren i hjärnan. Hårt jobb må jag säga. Men eftersom jag kom på att det var torsdag idag så tänkte jag att jag städar och gör klart allt idag så att jag och Milobebis kan vara hemma och peta oss i naveln imorn, uäk... det värsta jag vet är pet i naveln, tänkte skriva ett inlägg om det senare. Men ni vet, bara vara. Jag håller på att övertala mig själv att vi kanske ska besöka badhuset imorn förmiddag.... men jag har bara kommit till övertalning än så länge. Pulltvätteriet med tvålbubbel ända upp till taket ligger så jäkla fastetsat på näthinnan så det blir en jäkla pers detta, ja om jag fixar det alltså. Men som sagt, jag jobbar på´t!

Nu är det dax att bege sig till tvättstugan igen!


Kommentarer
Postat av: Elin

Inte för att jag vill förstöra Milos chanser till att få gå och bada med sin mamma, men sist vi var där så stod det en tant och filade fötterna i duschen. Hon bemödade sig inte ens med att försöka skölja bort hudflagorna efter sig. Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det. Jag gillar nämligen inte fötter! Sen när vi hade badat färdigt så står det en tant med en sån där skrubbhandske uppkörd mellan benen och gnor så skummet ryker. Herre min Gud liksom! Kan man inte köra grovjobbet hemma och sen bara tvätta av sig som vanligt folk när man är på offentliga platser???

Kram och vad roligt att det går som du vill!

2011-03-17 @ 12:01:31
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Jennie

Pst det är simskola för skolorna på fredagar fram till 15,00

den enda bassäng som är ledig är bebisbassängen.

2011-03-17 @ 13:13:13
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja, det räckte med Elins rader för att jag skulle få HYBRIS! Blev tvungen att skriva ett inlägget om det... :)



TACK för varningen Elin!

2011-03-17 @ 13:35:35
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback