TREVLIGT

Ja, vår lilla solstråle Milobebis i sitt esse. IKEA har fått in såna fina
snickarbälten för barn. Det är i mjukt material och med kardborre-
band att fästa verktygen med. Supersött var det!Sen fick den här mamman locka håret lite och sätta fast en liten
blomma. Jag har lite nojja på blommor såhär i håret nu. Tycker
det är så fint och somrigt.Elliot hade 2 tjejkompisar hemma som skulle sova över så vi tog barnvagnen och gick ner på torget. Där var det krogveckan som pågick. Det är alltså massa restauranger som har små matstånd, sen är det underhållning i form av allsång och konserter. SUPERTREVLIGT initiativ för lilla Enköping. Vi satt med våra vänner och hade en jättemysig kväll. När allsången höll på som bäst somnade Milo i vagnen. Han har inte direkt problem med ljud sådär.


Sista timmen gick vi hem och la Milo för att sova i sängen. Elliot och hans kompisar satt och tittade på film. Skönt att kunna sitta och prata/mysa så för sig själva en stund. Usch, jag fick nån reaktion på en mascara igår så jag kunde inte ha linser i, sen var jag knallröd i ögonen. Tänkte ifall ni tyckte jag såg packad ut! :)


Mina fina fina kille!


Först vill jag börja med att berätta att igår blev jag och husbandet faster och farbror och Milobebis fick en liten kusin klockan 20.11. En liten Neo är född till världen. Tonys bror och sambo fick sitt första barn igår. Jag grät en skvätt både igår och idag. Blir alltid så blödig när folk i ens närhet får barn. Jag vet precis hur det känns, hur otroligt lycklig man är (att man lever ;)) att ha blivit mamma. Ååååh, det värsta är att husbandet får plommonpung nu! Ja ni vet det där med plommonpulla/russinpulla som jag berättat om. Han sa i morse att han nu hade plommonpung så då är det bäst att hålla sig undan. :)


Vi var till IKEA igår. Jag hade som vanligt en hel del inköp till företaget som skulle göras. Milo får alltid leka i sin lilla hörna där på IKEA. Dom hade såna golvkuddar i form av nyclepigor och spindlar där. Milo tittade på mig och så sa han med viskande röst medan han höll pekfingret framför munnen:

"Mamma, vi måschte va tyschta....spindel schoooooover"


Vet inte vart han fått det ifrån eftersom den här spindeln i varje fall hade ögonen helt öppna! :)

På kvällen sen så gick vi ut på torget här i stan. Det är nåt nytt nu i form av Krogvecka. Jättetrevligt tycker jag för tråkiga Enköping. Massor med folk var det oxå. Roligt att sånt här fungerar, det brukar vara lite svårtkört i vår by men detta såg ut att vara väldigt uppskattat! KUL!

Nähä, nu måste jag fortsätta jobba. På eftermiddagen har vi lovat att vi ska åka till busborgen med Milobebis. Det lär vi svettigt värre som vanligt när man är där!

Kommentarer
Postat av: Madde K

Såg dig i vimmlet igår och även Milo och Husbandet :)

2011-07-28 @ 13:30:20
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback